Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μάγδα κάτσε και σκέψου....αν λέω ΑΝ βγει από την αμνιοπαρακέντηση κάτι τι θα κάνεις; θα προχωρήσεις με την εγκυμοσύνη ή όχι; για ποιο λόγο να υποστείς την ταλαιπωρία και το άγχος αν είσαι αποφασισμένη γιαυτο το παιδί; στη θέση σου δε θα έκανα τίποτα...αφού ο γιατρός σου λέει ότι ο υπερηχος είναι οκ.

Μίνα μου περαστικά κούκλα μου...τα είπαμε εμείς...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πολύ σωστή προσέγγιση, Βασδέλη. Οντως, αν ο γονιός είναι αποφασισμένος για το οτιδήποτε, γιατί να προχωρήσει σε άμνιο; Όπως και να έχει είναι μια δύσκολη απόφαση και χρειάζεται πολλή σκέψη.

Δόμνα μου, ελπίζω να είστε καλύτερα.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Vasdeli μου αυτη η ερωτηση με βασανιζει οπως και εαν χρειαζοταν διακοπη πως θα μπορουσα εγω να αποφασισω για την ζωη ενος μωρου. Αλλα απο την αλλη υπαρχουν καταστασεις που το μωρο μπορει να υποφερει, στον νοσοκομειο που νοσηλευτικε η Μαρια ηταν ενα μωρακι ιδια ηλικια με την δικια μου αλλα γεννηθηκε χωρις παχυ και λεπτο εντερο. Ολη του την ζωη την περναει στο νοσοκομειο με εγχειρησεις. Ηταν ενα χαρουμενο μωρο, ησυχο και ομορφο.

Η γιαγια του που το προσεχε εβαζε τα κλαματα και ηταν σιγουρη οτι δεν θα τα καταφερει το μικρακι, τοσο μικρο. Και απροστατευτο να μην μπορεις να το βοηθησεις.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Οχι δεν ξερω τι θα κανω και ελπιζω στον επομενο υπερηχο να ειναι παλι ολα καλα και να κανω την εξεταση αιματος

Θελω να πιστευω οτι η τεχνολογια εχει προχωρηση.

Πιστευω πως ειναι ολα καλα και ευχομαι να μην μπω σε αλλα διλημματα.

Θαυμαζω τις γυναικες που ειναι πιο δυνατες και αποφασιστηκες.

Εγω θα το παω βημα βημα

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Κοίτα... Και στην δική μου περίπτωση ο γιατρός έλεγε ότι υπερηχογραφικά το μωρό ήταν άψογο αλλά την κάναμε την άμνιο....οπότε σε καταλαβαίνω....ήταν τότε το πρώτο μας παιδί, ήμασταν άπειροι....

Τώρα, μετά από τέσσερα παιδιά, μια βιοχημική και έναν ενδομήτριο θάνατο μπορώ να πω με βεβαιότητα πώς δεν θα έκανα τίποτα...

Αυτός άλλωστε ήταν και ο λόγος που στο τέταρτο παιδί δεν έκανα καμία εξέταση, ούτε άμνιο, ούτε παπ-α, ούτε τίποτα.....

qwlrp3.png

Εδω φαινετε ποσο δυνατη εισαι... με τρελενει σε βαζουνε σε ενα τρυπακι και σου λενε εχει τοσες πιθανοτητες, δηλαδη εαν ηταν 1:5000 δεν μπορουσα να ειμουν η μια, απλα θα με λεγανε ατυχη.....

Σου λενε οτι μονο η αμνιο τα δειχνει ολα με ποσοστο 99,9% δηλαδη παλι δεν υπαρχει πιθανοτητα εξαιρεσης;

Το παιδι δηλαδη ειναι μια πιθανοτητα που εβγαλε καποιος σε ενα μηχανημα που μπορει ενα νουμεερο να το πατησε λαθος;

Με την αμνιο σου δειχνει πολα συνδρομα, γιατι στην Μαρια κοιταξα ολα τα συνδρομα;

Εγω μπορει να εχω καποιο και να μην το γνωριζω τοσα που ειναι.

Μονο ο θεος ξερει ας κανω το σταυρο μου να τελειωνει αυτο εδω.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Φιλεναδίτσες μου καλές..

Μπαίνω τρέχοντας για να σας ενημερώσω ότι ο μικρούλης μου είναι πολύ καλύτερα και Θεού θέλοντος θα βγούμε Δευτέρα ή το αργότερο Τρίτη πρωί. Έχει γίνει η μασκότ του ορόφου του νοσοκομείου και όλοι ασχολούνται μαζί του.. Είναι σε πολύ καλά χέρια και έτσι εγώ είμαι ήσυχη!

Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες μαζί και την κάθε μια προσωπικά για το ενδιαφέρον που δείξατε και για τα μηνύματα και τηλεφωνήματα αγάπης!

Σας φιλώ εκ μέρους του Γερασιμάκου!

L2qIp2.png

Γλυκα μου κοριτσια καλημερα και καλη βδομαδα.

Ελπιζω αυτη η πρωτη μερα της βδομαδας να σας βρισκει ολες καλυτερα.

Δομνινα μου,χαιρομαι που ο μικρος σου πριγκηπας ειναι καλυτερα,τα ειπαμε και τηλεφωνικως,χαρηκα που τον ακουσα ζωηρο,σημαδι οτι αναρρωνει.Ημουν σιγουρη οτι θα γινοταν η μασκοτ....ευχομαι να βγειτε γρηγορα,να του δωσεις πολλα φιλια.

Μια μου,περαστικα τι να πω,ελπιζω να ειστε καλυτερα.

Διδασκουσα εγω εχω fb,οποτε αν θελεις,στειλε ενα πμ.με τα στοιχεια σου,για να γινουμε "φιλες".

Μαγδα μου,θα συμφωνησω απολυτα με τη Βασδελη,ο Θεος ειναι μεγαλος,να κανεις το σταυρο σου κοριτσι μου,και να κανεις αυτο που λεει η ψυχουλα σου,ελπιζοντας παντα για το καλυτερο για σενα αλλα και για το μωρακι,που μεγαλωνει μεσα σου...να εχεις πιστη.....

Εγω ειμαι καλυτερα ή τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω...προσπαθω να γεμιζω το χρονο μου κανοντας διαφορα για να μη σκεφτομαι και πολυ.Βοηθαει και το γεγονος οτι φτιαχνει ο καιρος,το εχω ριξει στο περπατημα καθημερινα γυρω στη μιαμιση ωρα,μπηκα παλι στο προγραμμα διαιτας,αρχισαμε να κανουμε καποιες προσθετες εργασιες στο εξοχικο,κι οποτε παω και βλεπω θαλασσα,γαληνευω....Κατα τ'αλλα αρχισε και το διαβασμα για την εξεταστικη της μικρης,συν τις απανωτες προβες χορου,μιας και την πηρανε σε αγωνιστικη πια ομαδα,κι η χαρα της δεν περιγραφεται.Προσπαθω να βρω τους ρυθμους μου,και να αφησω το παρελθον πισω μου,χαμογελωντας αμυδρα,κοιταζοντας μπροστα...

Να εχετε μια ομορφη μερα,φιλια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Μανου μου με το θαρρος των χρονων που σε ξερω, εξετασεις για θυροειδη, θρομβοφιλια και ζαχαρο εκανες, εμενα εκει ηταν το προβλημμα μου ο γιατρος μου θεωρω οτι ειναι ειδικος σε αυτα, εγω ερχομαι απο Ξανθη στην Θεσνικη γι αυτον, αξιζει μια δευτερη γνωμη.

Φα,νταζομαι οτι μπορει να μην θελεις για να το αφησεις πισω σου αλλα ειναι μια καλη σκεψη να παρεις μια ακομη γνωμη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Mαγδα μου σε ευχαριστω για το ενδιαφερον πολυ.Μονο για θρομβοφιλια δεν εχω κανει....κατα τ'αλλα στα υπολοιπα δεν υπαρχει προβλημα.Και την προηγουμενη φορα ειχε σταλει και δειγμα απο την εξεταση,αλλα δεν ειχε βρεθει τιποτα....η αληθεια ειναι πως στη φαση που ειμαι τωρα,το θεμα μιας επομενης πιθανης εγκυμοσυνης το εχω αφησει τελειως πισω μου...αν θελεις ομως σε παρακαλω στειλε μου με πμ.τα στοιχεια του γιατρου να τα εχω σε περιπτωση που με το περασμα του χρονου,αλλαξω γνωμη.......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Επιτέλους σας γράφω από τη δουλειά! Που σημαίνει ότι ο μικρούλης μου βγήκε χθες από το νοσοκομείο και αναρρώνει στο σπίτι με τον μπαμπά του! Εννοείται ότι συνεχίζουμε την αντιβίωση και τα εισπνεόμενα για άλλες 5 μέρες και ελπίζουμε να το αφήσουμε πίσω μας όλο αυτό το συντομότερο!

Την Κυριακή το βράδυ πήγε και ο πεθερός μου στο Νοσοκομείο με λοίμωξη του αναπνευστικού. 10 μέρες τον παρακαλάγαμε να πάει στο γιατρό και τίποτε.. θεωρούσε ότι θα του περάσει από μόνο του..

Μας έχουν κάνει άνω κάτω πραγματικά και είμαι πολύ φορτισμένη.. γι' αυτό δεν θα πω τίποτε..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα!

Δομνίνα μου σιδερένιος ο Γεράσιμος!

Φιλιά σε όλες!

Μάγδα μου έχε πίστη!!!!

Μανού μου κι εσύ το ίδιο! Βάστα γερά!

Μια, Νόρα πού είστε;

qwlrp3.png

Κοριτσακια μου καλημέρα!!

Τα νεα μας ειναι τα ιδια ειμαστε καλα.

Εχω αρχισει και αγχωνομαι για τις εξετασεις της μεγαλης και μαλλον μονο εγω αγχωνομαι. Δινει πτυχιο για αγγλικα και γαλλικα. Το καταλαβαινω το κακομοιρο αλλα φτασαμε στο τελος και πρεπει να φορτσαρει λιγο για να δικαιωθουν οι κοποι της.

Η μικρη δεν βαζει γλωσσα μεσα της και μ εχει τρελλανει αν δεν πουμε τα τραγουδακια που της αρεσουν απο 25 φορες το καθενα πριν κοιμηθει δεν μαζευει το νου της. Τρελλαινεται για το Μαλωλη( στου Μανωλη την ταβερνα) και για την Ελενννη (η μικρη Ελενη καθεται και κλαιει).

Γενικα εχουν παθει και οι δυο μια τρελη μαμακιαση και δεν προλαβαινω να κανω τιποτααα.

Αυτααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...