Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δόμνα μου, περαστικά στον Γερασιμάκο; Μα τι έπαθε πάλι το παιδάκι; Ταλαιπωρείται το καημένο τόσο καιρό με τις ιώσεις. Οσο για τα πεθερικα...........Ελπίζω να παρθούν οι καλύτερες λύσεις και για σας αλλά και γι΄αυτούς.

Κορίτσια μου, με τα νέα της Μανού και της Μάγδας ταράχτηκα και ξέχασα να σας ευχηθώ χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη.

Εμείς είμαστε καλά! Ξεκινήσαμε σχολείο, αλλά πολύ σύντομα σταματάμε, οπότε σαν να κάνω διακοπές το αντιμετωπίζω πλέον. Βέβαια, το διάβασμα, διάβασμα (για μένα τουλάχιστον, γιατί για τους μαθητές μου δεν μπορώ να πω το ίδιο.........). Με τόσα μαθήματα που χάσαμε, έμεινα πολύ πίσω στην ύλη και τρέχω να προλάβω.

Η μικρή είναι ένα ζιζάνιο και μισό. Είναι πανέξυπνη και πανέμορφη (κουκουβάγια μαμά....).

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου.. Ο μικρούλης μου είναι λίγο καλύτερα αλλά θα τον πάω και σήμερα στην παιδίατρο διότι ο συνεχιζόμενος βήχας του με ανησυχεί.. εκτός αυτού την αντιβίωση δεν την πίνει με τίποτε.. εδώ κόντεψε να κόψει τελείως το γάλα διότι είχα βάλει μια φορά την αντιβίωση μέσα και ούτε να το μυρίσει δεν ήθελε.. Ελπίζω να μην είναι κάτι ανησυχητικό.

Βασδέλη μου γλυκιά η αδερφή μου παρέλαβε σήμερα το δέμα.. Ευχαριστώ πολύ!

Και για να μην είσαι παραπονεμένη κι εδώ στην πρωτεύουσα ενώ ήταν χαρά θεού το πρωί τώρα φυσάει και το πάει για βροχή.. και το κακό είναι ότι δεν έχω πάρει μαζί μου ούτε ζακέτα αλλά ούτε και ομπρέλα!

L2qIp2.png

Κορίτσια, καλησπέρα κι από μένα!

Δομνίνα μου, μην ανησυχείς για το Γερασιμάκο. Μόλις δεήσει να φτιάξει ο @@#!καιρος θα γίνει καλά. Δυστυχώς, όπως το ξέρεις κι εσύ, τώρα μπαίνετε στην περίοδο της αγωνίας, της τεράστιας κούρασης και της ανησυχίας για το παραμικρό.

Ο βήχας μπορεί κάλλιστα να οφείλεται στο ότι δεν παίρνει την αντιβίωσή του ή, ακόμη, να είναι και αλλεργικός (η κόρη συνεχίζει να παίρνει 2-3 μέρες atarax μετά από κάθε ίωση).

Αυτό που σίγουρα πρέπει να αντιμετωπίσεις είναι το πρόβλημα της αντιβίωσης, γιατί, όσο και να μην το θέλουμε, πολλές φορές είναι απαραίτητη. Κι εμένα δεν έπινε με τίποτα την Claripen και την έκανε εμετό, οπότε βρήκα τη λύση και της την έδινα μαζί με τις καραμελίτσες (ζελεδάκια) που λάτρευε. Έχεις δοκιμάσει κάτι τέτοιο;

Το θέμα με τα πεθερικά σου, τώρα, είναι πολύ σοβαρό. Είμαι της ίδιας γνώμης με σένα: Γόρδιος δεσμός - όχι όμως σε σχέση με τη δική σου οικογένεια, αλλά με αυτούς.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ στον πολυαγαπημένο μας Γεράσιμο!

Margi μου, λίγες μέρες έχουν απομείνει. Σκέψου εμάς, που βρισκόμαστε στην "άλλη όχθη", δηλαδή θα δώσουμε εξετάσεις! Έχω και κάτι γονείς-προπονητές που με παίρνουν βραδιάτικα τηλέφωνο και με εκνευρίζουν, γιατί παρακολουθούν κατά γράμμα τι έχουν διδαχθεί τα παιδιά και γκρινιάζουν συνέχεια με τους καθηγητές (θέλουν, μάλιστα, να διαμαρτυρηθούν και στο υπουργείο), γιατί δεν κάλυψαν την ύλη, με αποτέλεσμα τα υπερ-παιδιά τους να χάσουν την ευκαιρία να σαρώσουν στους Ολυμπιακούς της Β΄ Γυμνασίου και να πάρουν το μετάλλιο (της ανοιχτής παλάμης).

Κατά τα άλλα, εμείς είχαμε και έχουμε διάφορα μικροατυχήματα ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα. Για παράδειγμα, το βράδυ του Μ. Σαββάτου κόπηκα άσχημα (καινούριο μαχαίρι ήθελα) την ώρα που ετοίμαζα την τηγανιά, με αποτέλεσμα να μην μπορέσω ούτε στην Ανάσταση να πάω και να γυρίζω πασχαλιάτικα με μπανταρισμένο χέρι. Μετά από λίγες ημέρες γκρεμοτσακίστηκα στη μέση του δρόμου, χτύπησα παντού και τώρα πονάω πολύ και περπατάω πάλι κουτσαίνοντας (εν τω μεταξύ, έχω να κάνω πιλάτες από πριν τη Μ. Εβδομάδα).

Χθες, η μικρή τραυματίστηκε στο σχολείο και τρέχαμε μέσα στα άγρια μεσάνυχτα για νοσοκομείο, γιατί πονούσε πολύ. Μια φίλη της είχε χώσει κατά λάθος το δάχτυλο - μαζί με 1 στρέμμα νύχι - μέσα στο μάτι και ο πατέρας της προσπαθούσε να το αντιμετωπίσει με "γιατροσόφια" όπως το ρετσινόλαδο. Ευτυχώς, ο γιατρός της έδωσε κάτι ειδικά κολλύρια και σταγόνες με αντιβίωση και σήμερα ήταν καλύτερα - μάλιστα, πήγε σχολείο.

Όπως καταλαβαίνετε, κορίτσια, έφτασα στη δουλειά σε κακή κατάσταση και, τώρα που σας γράφω, η μόνη μου έννοια είναι το πώς θα καταφέρω να σηκωθώ από το γραφείο και να περπατήσω μέχρι την πόρτα.

Άσε που με περιμένει ένα "ειδυλλιακό" Σ/Κ με μαζέματα ρούχων και τακτοποίηση σε ντουλάπες, αποθήκη και όχι μόνο (δεν βλέπω την ώρα - τέτοια "χαρά" πώς να την αντέξω)...

Λοιπόν, καιρός να σταματήσω τη γκρίνια και να κάνω καμιά δουλειά.

Πολλά-πολλά φιλιά σε όλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

ΜΙΑ μου περαστικά ρε κορίτσι μου! Τι ατυχίες μαζεμένες είναι αυτές;

ΔΟΜΝΙΝΑ άσε με να μαντέψω την αντιβίωση...μήπως είναι μια θεόπηχτη; να δεις πώς τη λένε...μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή...μήπως είναι με πράσινα γράμματα; ΖΙΝΑΝΤΟΛ μήπως; να! Το θυμήθηκα! Μας την είχε γράψει και μας μια φορά μια ειδικευόμενη στο νοσοκομείο και αφού πήγαμε σπίτι και φυσικά δεν την έπινε ο Λ κατάλαβα πως αυτήν την αντιβίωση μπορεί να τη γράψει σε παιδί μόνο γιατρός που δεν έχει παιδιά!!!

Ζήτα να σου αλλάξουν αντιβίωση!!!!

Καλημέρα σε όλες!

Εδώ πάει να βγάλει λίγο ήλιο αλλα...πάλι τίποτα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Να 'μαι κι εγώ από το κρεβάτι του πόνου (είπαμε, @@##!καιρος).....

Vasdeli μου, σ' ευχαριστώ πολύ - το τερμάτισα με τις γκαντεμιές και τώρα πια ελπίζω σε καλύτερες μέρες. Στη δική μας περιοχή (πρόποδες Υμηττού), αν και έχουμε ήλιο, νιώθουμε πολύ έντονα το κρύο, η δε μικρή πήγε σχολείο με το χοντρό μπουφάν και μέσα στα νεύρα για το "ψοφόκρυο", που δεν την αφήνει να βάλει τα ανοιξιάτικα.

Όσο για την αντιβίωση, η ΖΙΝΑΝΤΟΛ είναι η μόνη που παίρνει ευχάριστα το ιδιότροπο παιδί μου και, μάλιστα, δεν της προκαλεί διάρροια όπως άλλες - κι έχουμε πάρει πολλές, δυστυχώς (πώς φαίνεται η παραξενιά στον άνθρωπο).....

Έχεις απόλυτο δίκιο όμως - πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξει η συνταγή.

Δομνίνα μου, πιστεύω σήμερα να είναι καλύτερα ο Γερασιμάκος.

Φιλιά σε όλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Φιλενάδες μου καλησπέρα..

Πήγαμε χθες στην παιδίατρό μας και η διάγνωση ήταν "ακροαστικά" τα οποία προφανώς επειδή από το Σάββατο που διαγνώστηκε ο μικρός με αμυγδαλίτιδα και επειδή δεν πήρε την αντιβίωση εξελίχθηκαν ... Μας γράφει η γιατρός καινούργια αντιβίωση (τη Αμοξίλ, την οποία ευτυχώς την πίνει ο μικρός), η προηγούμενη ήταν η Augmentin, μας δίνει σταγόνες soldesanil (κορτιζόνη) και εννοείται συνεχίζουμε τις εισπνοές του Aerolin και του Flexotide! Γυρνάμε σπίτι αφού δεν βρίσκουμε διανυκτερεύον φαρμακείο κοντά μας (η ώρα είχε πάει 22:30), δίνουμε στον μικρό την κορτιζόνη και το αντιπυρετικό γιατί είχε ανεβάσει 38.6 και σιγά σιγά ετοιμαζόμαστε για ύπνο.. Αμ δε.. Ο μικρός ξύπνησε στις 1.30 από μια απίστευτη κρίση βήχα η οποία συνεχίστηκε μέχρι τις 6 το πρωί. Ο μικρός να βήχει συνέχεια και να μην μπορεί να ηρεμήσει και να συνέλθει. Αναγκάστηκα να φύγω και να πάω να βρω ανοικτό φαρμακείο για να πάρω την αντιβίωση και να την ξεκινήσει το συντομότερο.. Εννοείται ότι ο μικρός είναι κομμάτια και εξουθενωμένος. Πήρα την παιδίατρο τηλέφωνο και μου είπε ότι αν ξανακάνει κρίση βήχα θα πρέπει να πάμε οπωσδήποτε νοσοκομείο για να μπει ο μικρός σε νεφελοποιητή.. Τέτοιο πράγμα δεν το εύχομαι σε καμία μανούλα.. να βλέπει το παιδάκι της να υποφέρει και να μη μπορεί να το βοηθήσει.. Ελπίζω τουλάχιστον ότι αφού ήπιε έστω και μια δόση αντιβίωση θα είναι λίγο καλύτερα σήμερα..

Μία μου τι να πω.. Μάλλον σας έχουν μουτζώσει για τα καλά.. Περαστικά και γρήγορα φιλενάδα. Θα σε πάρω κάποια στιγμή τηλεφωνάκι να τα πούμε..

Όσον αφορά τα πεθερικά μου εννοείται ότι ετοιμάζονται με τάχιστες διαδικασίες να αναχωρήσουν για το χωριό τους και ο δρόμος δεν έχει επιστροφή... Όπως στρώσανε θα κοιμηθούν..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δομνινα μου περαστικά ευχομαι!!

Αντε να περασει και αυτος ο μηνας.

Μια περαστικα και παλι. Τη ζιναντολ την εχει παρει η μεγαλη μου με τους κουβαδες και ειναι η μονη αντιβιωση που την επιανε αμεσως και της αρεσε κιολας, την αουγικμεντιν δεν πηρε ποτε γιατι μια φορα που ηταν μωρο και την πηρε τις εκανε φοβερες διαροιες. Σε αντιθεση βεβαια με το θεριο που μεγαλωνω τωρα που πηρε 10 μερες αντιβιωση και απορησε και η παιδιατρος με την αντοχη της.

Δομνινα μου προσοχη με τα πεθερικα!! Έλπιζω να εχεις οντως ξεμπερδεψει.

Γεια σας τσούπρες του thread πως πάτε εγώ έχω την μικρούλα μου με μπούκωμα και την Παρασκευή θα την πάω να την δει η παιδίατρος μας και καλού κακού και παιδο-ΩΡΛ. Έχουμε κάνει και το δεύτερο εμβόλιο μας και μεγαλώνουμε όλο και πιο πολύ. Σαν χθες ρε κορίτσια ήτανε που έμπαινα να γεννήσω. Περνάει η ρημάδα η ζωή σαν νερό.

ΜΙΑ8 Περαστικά σας σίγουρα κάποιος καλοθελητής σας γλωσσόφαγε δεν αντέχουν παιδί μου την ευτυχία και μας ματιάζουν εγώ με το παραμικρό ματιάζομαι και δυστυχώς το πέρασα και στην μικρή μου.

Δομνίνα Πονεμένη και πικρή ιστορία το θέμα πεθερικά. Ειδικά η μαμά-πεθερά αλλά τι να κάνουμε και αυτοί γονείς είναι δεν μπορούμε να μην τους έχουμε στην ζωή μας. Το θέμα είναι να ελέγχουμε εμείς το πόσο και το εάν θα ανακατεύονται στις αποφάσεις της οικογένειας.

Άνοιξε ο καιρός σιγά σιγά και όσο σκέφτομαι ότι σε λίγο θα βλέπω τις αγαπημένες κατσαρίδες να παρελαύνουν στην γειτονιά με λούζει κρύος ιδρώτας. Όποια θέλει ας με προσθέσει στις επαφές της. Να τα λέμε και πιο συχνά και εγώ μπίτι μοναχούλα είμαι. :(

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από εμένα.

Δόμνα μου, εύχομαι να γίνει γρήγορα καλά το παιδάκι σου. Εχεις δίκιο : δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από το να βλέπεις το μικρό σου να υποφέρει και να αισθάνεσαι ανήμπορος να το βοηθήσεις. Το πάθαμε κι εμείς τότε που έπαθε την στοματίτιδα.

Μία, περαστικά, βρε κορίτσι μου! Αν τελικά ξεκινάει ένα κακό, ακολουθούν χίλια.....Τι να πω; Να περάσουν όλα σύντομα!

Διδάσκουσα, εγώ δεν έχω Facebook, οπότε δεν μπορώ να σε κάνω "φίλη". Αναρωτιέσαι πώς περνάει ο καιρός και το μωρό σου είναι μόνο τριών μηνών..............Φαντάσου για όλες τις υπόλοιπες με μεγαλύτερα παιδιά!

Μάγδα, τι νέα;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kαλησπερα,Δομνα, Διδασκουσα και Μια περαστικα, περασε ο χειμωνας να ειναι η τελευταια γριπη.

Εμεις πηγαμε στον γιατρο το μωρο ειναι οκ, αυτο που ειδε στην καρδουλα στην αυχενικη δεν υπαρχει πλεον, αλλα μας εξηγησε τι ειναι τα ποσοστα, κατω απο 1:250 προτεινουν αμνιο, αυτο συνηθιζετε, η αποφαση ειναι δικια μας γιατι εγκυμονει κινδυνους το ποσοστο που αναφερουν να παει στραβα ειναι 1% αλλα δεν του εχει συμβει, αυτος θεωρει οτι μωρο αφου υπερηχογραφικα ειναι οκ οτι δεν υπαρχει θεμα αλλα τα ποσοστα ειναι αυτα και δεν αλλαζουν τωρα, η μονη εξεταση που ειναι διαγνωστικη ειναι η αμνιο αρα η μονη σιγουρη, σε 3 εβδομαδες να παμε να δουμε ξανα το μικρο και αν η θεση του ειναι καλη να κανουμε αμνιο αφου σταματησω αντιπηκτικες. Αλλιως να κανω την εξεταση αιματος με αξιοπιστια 99 με 99,8% για το συνδρομο 21-13-18 δηλαδη ειναι μια εξεταση λιγο πιο ακριβες απο την αυχενικη χωρις κινδυνο σε συνδιασμο με υπερηχο στης 18 εβδομαδες και αν δεν υπαρχει τπτ ανησυχητικο να ηρεμησουμε με αυτα. Εαν φανει κατι τοτε κανουμε και την αμνιο.

Τωρα ειμαι σε τρομερο δηλιμμα και σκεψη, καθως φοβαμαι την αμνιο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλές μου φιλενάδες μπήκα μόνο και μόνο για να σας ενημερώσω ότι από χθες το απόγευμα είμαστε στην Ευρωκλινική Παίδων με αρχόμενη πνευμονία, λαρυγγίτιδα, αρχή ωτίτιδας και δεν συμμαζεύεται. Τον έχουν πλακώσει τον καημενούλη στις αντιβιώσεις, στις μάσκες και στους ορούς αλλά ευτυχώς συνεργάζεται το γλυκό μου και πάει καλύτερα.. Έχουμε μέλλον όμως ακόμη.. Δεν ξέρω πότε θα ξαναμπώ αλλά σας σκέφτομαι!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Μαγδούλα μου, πάλι καλά που η καρδούλα του μικρού σου μωρού είναι καλά! Μου επιτρέπεις να σου πω την γνώμη μου;;;;; Αν ναι, χωρίς να θέλω, βεβαίως, να σε επηρεάσω, γιατί εσύ και ο άντρας σου θα αποφασίσετε, θα σου πρότεινα την αμνιοπαρακέντηση. Υπάρχουν γιατροί που είναι πολύ καλοί σε αυτή την εξέταση. Ο γιατρός σου πρέπει να είναι έμπειρος απ' ό, τι μας γράφεις! Αυτός θα κρίνει, αν είναι σωστή η θέση του μωρού και αν θα πρέπει να προχωρήσει ή όχι. Σκέψου λοιπόν πως με αυτή την εξέταση τα αποτελέσματα που θα έχεις στα χέρια σου θα είναι 100% αξιόπιστα και θα ξέρεις με σιγουριά τι γίνεται, χωρίς να έχεις καμία αμφιβολία. Επίσης αν δεν απατώμαι, η αμνιο δίνει απαντήσεις για όλα τα σύνδρομα, ενώ η άλλη εξέταση που λες όχι . Επιπλέον, θα σε αφήσει με άγχος και αγωνία για το 1% σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σου.

Σου τα λέω με πολλή αγάπη όλα αυτά. Δεν θέλω να σε επηρεάσω, ειλικρινά. Εσύ ως μανούλα, θα καταλάβεις, θα διαισθανθείς ποιο είναι το καλύτερο. Να, μια φίλη μου με χάλια ποσοστά στην αυχενική, δεν θέλησε να κάνει καμία εξέταση, δεν ήταν διατεθειμένη, ακόμη και πρόβλημα να είχε το μωρό, να το αποχωριστεί. Δικαιώθηκε.....Το μωρό γεννήθηκε υγιέστατο! Μία άλλη φίλη μου, μολονότι η αυχενική ήταν άριστη, προχώρησε σε άμνιο, γιατί το ήθελε. Και σε αυτήν πήγαν όλα καλά. Θέλω να πω πως ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Θα κάνεις αυτό που λέει η καρδούλα σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δόμνα μου, περαστικά στον μικρούλη μας και κουράγιο σε σας εύχομαι!

Η σκέψη μου μαζί σας! Να πάνε όλα καλά και να γίνει γρήγορα καλά ο Γερασιμάκος!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...