Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσια μου γλυκα κι αγαπημενα,καλημερα και Χριστος Ανεστη.

Να καλοσωρισω με τη σειρα μου,αν και καθυστερημενα τις νεες αφιξεις στο παρεακι μας,να χαιρεστε τα μωρακια σας κοριτσια κι οτι επιθυμειτε.

Μαγδα,γλυκια μου,αυτη τη στιγμη ειμαι η τελευταια που θα μπορουσε να σου πει τη γνωμη της,για αυτο που σου συμβαινει(θα καταλαβεις το λογο,παρακατω)Το μονο που θα σου πω,ειναι να ακουσεις την καρδια και το ενστικτο σου.Να οπλιστεις με δυναμη και υπομονη και πραγματικα σου ευχομαι τα καλυτερα.

Λοιπον αγαπημενες μου....ποτε δεν πιστευα οτι μετα απο τοσααα χρονια θα ξαναζουσα την ιδια ιστορια και θα ημουν και παλι εδω να τη μοιραστω μαζι σας...Θυμαστε που με ταλαιπωρουσε μια ουρολοιμωξη;Τη μερα λοιπον που θα πηγαινα για την τελευταια εξεταση,να δουμε αν ειχε φυγει επιτελους το μικροβιο,συνειδητοποιησα οτι ειχα μια καθυστερηση στον κυκλο μου.Σκεφτηκα πως ισως ηταν λογω της ολης καταστασης,αλλα θελοντας να βεβαιωθω πως δε συμναινει κατι αλλο,ειπα να κανω και μια χοριακη....ημουν βεβαιη πως θα ηταν μηδενικη,απλα ηθελα να δω τι θα κανω,για να μιλησω με το γιατρο μου.

Το αποτελεσμα που πηρα το απογευμα,με εκανε να πεσω απο συννεφα,ακουγα τη μικροβιολογο να με συγχαιρει για την εγκυμοσυνη μου,και να μου λεει πως η χοριακη μου,ηταν 2015.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκλεισα το τηλεφωνο,μενοντας αφωνη και μη ξεροντας τι να πω...ημουν μονη με το συζυγο στο σπιι και μειναμε να κοιτομιαστε στα ματια,αγκαλιασμενοι.

Επικοινωνησα αμεσως με το γιατρο μου,και μου εκλεισε ραντεβου για μερικες μερες αργοτερα.Προσπαθουσα να ειμαι ψυχραιμη,δεν αφηνα τονε εαυτο μου να χαρει ουτε καν να το πιστεψει.Πηγαμε ειδαμε σακο κι αρχισα τις αντιπηκτικες,λογω του ιστορικου μου.Εκανα το λαθος να ακουσω το συζυγο,που δε μπορουσε να κρυψει τη χαρα του και βιαστηκε να το ανακοινωσουμε στους γονεις μας και στην κορη μας....πραγμα που πραγματικα πιστευα πως ηταν παρα πολυυυ νωρις....χαρηκαν ολοι φυσικα κι εννοειται πως το κοριτσακι μου,ειχε τη μεγαλυτερη χαρα απο ολους.

Μονο που δυστυχως τα πραγματα δεν πηγαν καλα,και τις επομενες εβδομαδες αφου στην αρχη ειχαμε δει μια "τελιτσα",ξαφνικα εξαφανιστηκε...ακολουθησαν πολλες χοριακες που αρχισαν να πεφτουν σταδιακα...υπερηχοι που εξακολουθουσαν να μη δειχνουν κατι............για να μην τα πολυλογω,ηταν ενα πολυ δυσκολο διαστημα για μενα και για ολους μας οικγοενειακως.Δυστυχως καπου εκει γυρω στην 8 εβδομαδα πηγα για την αποξεση,στις 16 Φλεβαρη.........ειχα πεισει τον εαυτο μου και κυριως τους γυρω μου,πως θα το αντιμετωπιζα καλα,γιατι ημουν δυνατη.....

Αλλα μαλλον εκανα λαθος....οσο κι αν προσπαθησα να ειμαι μαζεμενη με το νεο της εγκυμοσυνης,δε σας κρυβω πως υπηρξαν στιγμες που εκανα και παλι ονειρα για το μωρο που μεγαλωνε μεσα μου....Ξερω καλα πως μεχρι τωρα ειχα δεχτει το γενονος με το πως ειχε εξελιχθει η ζωη μου κι ευχαριστουσα το Θεο για την κορη μου,ειχα μαθει να ζω ετσι,αλλα αυτο το απροσμενο γεγονος μου αλλαξε τη ζωη....Ακομα προσπαθω να μαζεψω τα κομματια μου,ειναι φορες που ειμαι καλα,και χαμογελαω κι ειναι αλλες που αρκει μια διαφημιση για πανες,να με κανει να βαλω τα κλαμματα.

Ηθελα τοσο να μπω και να σας πω τα ευχαριστα νεα,αλλα ημουν τοσο συγκρατημενη στην αρχη,κι ετσι δεν προλαβα.......

Τελοσπαντων η ζωη συνεχιζεται και εγω θα ξαναβρω τους ρυθμους μου και τον παλιο καλο μου εαυτο,γιατι το οφειλω στην οικογενεια μου και κυριως στην κορη μου!!!

Συγγνωμη για το σεντονι,αλλα μετα απο τοσοοο καιρο....

Δομνινα μου,σε ευχαριστω για ολα,και που ησουν εκει,για μενα ηταν πολυ σημαντικο!!!Σας φιλω γλυκα!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γλυκιά μου Μανουτίτα.... μακάρι να μπορούσα να κάνω πολύ περισσότερα. Μακάρι να μπορούσα να είμαι δίπλα σου ως φυσική παρουσία για να μπορέσω να σου δίνω κουράγιο και έναν ώμο να ακουμπήσεις..

Ξέρω πολύ καλά πως είναι να ονειρεύεσαι ένα μωράκι και ξαφνικά να χάνεται το όνειρο.. Το έχω περάσει εις διπλούν και παρόλα αυτά όσο κι αν θωράκισα τον εαυτό μου, ακόμη και τώρα που κρατώ αγκαλιά τον γιο μου, υπάρχουν φορές που βουρκώνω στη θύμησή τους..

Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.. Το μόνο που θέλω να πω είναι ότι υπόσχομαι την επόμενη φορά που θα έρθω στη Θεσσαλονίκη να φέρω και τον Γεράσιμο για να σε κάνει μια μεγάλη αγκαλιά και να σου δώσει ένα φιλάκι... για να απαλύνει λίγο τον πόνο σου..

Σε σκέφτομαι καθημερινά..

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια μου...

Μπαίνω μετά από μέρες και....ένας κόμπος με πιάνει στο λαιμό...

ΜΑΝΟΥΤΙΤΑ μου...μπορώ να σε νοιώσω τόσο πολυ...το έχω περάσει δυο φορές, τη μία ήταν στην πολύ αρχή, όπως σε σένα...και όμως....αυτή η παλίνδρομη έχει μείνει χαραγμένη στο μυαλό μου...πονάει ναι! Πάντα θα είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου...εύχομαι αυτή η περιπέτεια μα γίνει απαρχή νέων σκέψεων και αποφάσεων...Ξέρεις καμιά φορά ο Θεός τα φέρνει έτσι για να χαλυβδώσει τη θέλησή μας...

Εύχομαι από βάθος καρδιάς να μας ανακοινώσεις σύντομα πως θα ξαναγίνεις μαμά...και όλο αυτο πό περνάς να είναι μια θύμηση στο πίσω μέρος του μυαλού...

Μάγδα, κάνε ό,τι σου πει η καρδιά σου...μόνο μη βιαστείς...Εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη είχα μια άριστη αυχενική αλλά το παπ α μας έδωσε πιθανότητα ένα προς 250 για down...έκανα άμνιο σε ηλικία 28 ετών παρακαλώ! Ποπο τι είχαμε περάσει τότε Θεέ μου! Και να μας λέει ο γιατρός μου ότι ήταν καλό το μωρό μιας και το έβλεπυ στον υπέρηχο...αλλά το άγχος μας ήταν τεράστιο! Δόξα τω Θεώ η άμνιο έδειξε υγιέστατο κοριτσάκι, η κόρη μας! Αλλά ακόμη θυμάμαι το άγχος και την αγωνία μας!

Σας φιλώ όλες από την υπέροχη Χίο όπου και βρισκόμαστε οικογενειακώς μιας και ο πρώτος μας γιος παίρνει μέρος στους Αιγαιοπελαγίτικους αγώνες σκακιου.

Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Βασδελη μου το ιδιο ποσοστο εχουμε αλλα εγω ειμαι 31, μαλλον κλεινω να κανω την μη επαιμβατικη εξεταση αιματος γιατι δεν θελω να το διακινδυνεψω το μωρο, αλλα θα δω πως θα πανε και οι υπερηχοι, θα δω και εναν εβρυοκαρδιολογο στις 18 εβδομαδες και εχει ο Θεος.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Βασδελη μου το ιδιο ποσοστο εχουμε αλλα εγω ειμαι 31, μαλλον κλεινω να κανω την μη επαιμβατικη εξεταση αιματος γιατι δεν θελω να το διακινδυνεψω το μωρο, αλλα θα δω πως θα πανε και οι υπερηχοι, θα δω και εναν εβρυοκαρδιολογο στις 18 εβδομαδες και εχει ο Θεος.

Να την κάνεις αφού μπορείς!!!

Εγώ δεν είχα επιλογή! Δεν υπήρχε αυτη η εξέταση!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γλυκα μου κοριτσια,πραγματικα σας ευχαριστω για τα λογια παρηγοριας που ειναι απο την καρδια σας,να ξερετε πως ειναι βαλσαμο στην ψυχη μου.

Ολο αυτο το διαστημα,ακουω την εξης φραση γυρω μου:Ολα γινοντα για καποιο λογο.....Ενταξει να το δεχτω,αρκει να βρεθει καποιος να μου πει,γιατι στερηθηκα 3 παιδια απο την αγκαλια μου;Δε θελω προς Θεου,να φανω αχαριστη,ευχαριστω το Θεο που μου χαρισε την κορη μου,αυτο τον θησαυρο,που ειναι οτι πολυτιμοτερο εχω στη ζωη μου......ΑΝ ολα ειχαν εξελιχθει διαφορετικα στη ζωη μου,αυτη τη στιγμη θα ημουν μια μανουλα 4 παιδιων....ενα αναπαντητο ΓΙΑΤΙ παντα θα με βασανιζει......

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά, καλησπέρα!

Είμαι απαράδεκτη, το ξέρω. Χάθηκα για πολλές μέρες αλλά είχα τους λόγους μου (ευτυχώς όχι λόγοι υγείας αυτή τη φορά - οπότε μην ανησυχήσετε).

Μπαίνω λοιπόν και διαβάζω τα νέα της Μάγδας.....Και παίρνω μία πίκρα...........Και μετά διαβάζω το πρώτο μήνυμα της Μανου.....Και δακρύζω από χαρά, για να κλάψω μετά από λύπη...............

Κοριτσάκια μου, καλά κι αγαπημένα!!!! Τι να πω; Πώς να σου απαλύνω τον πόνο, Μανού μου;;;; Αγαπημένη μου, Μανού.........Λυπάμαι πάρα πολύ, ειλικρινά λυπάμαι. Μακάρι να ήμουνα εκεί να μπορούσα να σε παρηγορήσω από κοντά. Ο πόνος σου είναι μεγάλος, το ξέρω. Το ξέρω πόσο πολύ ήθελες ένα μωράκι. Ολες με αυτόν τον πόθο ξεκινήσαμε να μιλάμε και γνωριστήκαμε μέσα από αυτές τις σελίδες..........Ένα μόνο θα σου πω, αν και ξέρω ότι μπορεί να σε θυμώσει αυτή τη στιγμή : να μην το βάλεις κάτω!!! Να ξαναπροσπαθήσεις. Να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα. Θα τα καταφέρεις! Το είχες ξεγράψει κι ήρθε........ Δεν ξέρω για ποιο λόγο έφυγε........Μακάρι να μην γινόταν έτσι τα πραγμάτα. Αλλά πιστεύω πως δεν πρέπει να το αφήσεις. Όχι τώρα.........

Μάγδα μου, να είσαι δυνατή και αισιόδοξη. Να κάνεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου. Έγραψες παραπάνω πως προτιμάς τη σιωπή, γι' αυτό κι εγώ δεν θα σου πω τίποτα - αν και θα ήθελα να σου γράψω την προσωπική μου γνώμη πάνω στο θέμα αμνιοπαρακέντηση. Να κάνεις λοιπόν αυτό που εσύ θεωρείς σωστό. Εύχομαι να πάνε όλα καλά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Μανου μου, δεν ξερω τι να πω, ξερω οτι ποναει γιατι νιωθω τον πονο σου, θα αρκεστω σε μια σιωπη γιατι αυτο θελω να ακουω εγω.

Καληνυχτα σε ολους

Μάγδα μου, σε καταλαβαίνω και νιώθω την αγωνία σου. Θα σου γράψω μόνο ότι κι εγώ βίωσα παρόμοιες καταστάσεις, διαπίστωσα όμως ότι, τελικά, είναι οι εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τoν κανόνα. Περιμένω να ακούσω τα πιο ευχάριστα νέα για το μωράκι σου, σου στέλνω μια μεγάλη, σιωπηλή αγκαλιά και εύχομαι όλα στο τέλος να πάνε καλά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Γλυκα μου κοριτσια,πραγματικα σας ευχαριστω για τα λογια παρηγοριας που ειναι απο την καρδια σας,να ξερετε πως ειναι βαλσαμο στην ψυχη μου.

Ολο αυτο το διαστημα,ακουω την εξης φραση γυρω μου:Ολα γινοντα για καποιο λογο.....Ενταξει να το δεχτω,αρκει να βρεθει καποιος να μου πει,γιατι στερηθηκα 3 παιδια απο την αγκαλια μου;Δε θελω προς Θεου,να φανω αχαριστη,ευχαριστω το Θεο που μου χαρισε την κορη μου,αυτο τον θησαυρο,που ειναι οτι πολυτιμοτερο εχω στη ζωη μου......ΑΝ ολα ειχαν εξελιχθει διαφορετικα στη ζωη μου,αυτη τη στιγμη θα ημουν μια μανουλα 4 παιδιων....ενα αναπαντητο ΓΙΑΤΙ παντα θα με βασανιζει......

Manoutita μου, τα νέα σου με συγκλόνισαν. Ο πόνος σου είναι μεγάλος κι αυτό το "ΓΙΑΤΙ" προβάλλει βασανιστικά κάθε ώρα και στιγμή και πονάει σαν μαχαιριά. Μακάρι να μπορούσε να δοθεί απάντηση, μακάρι η καρδιά να μπορούσε να δεχτεί όλες τις λογικές - ή μεταφυσικές - εξηγήσεις, μακάρι ο χρόνος να μπορούσε να γίνει πράγματι γιατρός. Ελπίζω πως, με τη βοήθεια των αγαπημένων σου, θα βρεις τη δύναμη να ξαναπροσπαθήσεις. Σου στέλνω όλη μου την αγάπη, μαζί με την ευχή να ηρεμήσει η ψυχούλα σου και γρήγορα να έχεις σοβαρούς λόγους για να χαμογελάς!

Στις υπόλοιπες καλές μου φιλενάδες Δομνίνα, Νόρα, Vasdeli, Margi, Αντιγόνη, αλλά και όσες - παλιές και νέες - έχω ξεχάσει, στέλνω πολλά-πολλά φιλιά!

Πιστεύω πως κάποια στιγμή θα μπορέσω να σας γράψω αναλυτικά τα νέα μου. Εύχομαι καλή εβδομάδα και καλό ξεκίνημα για τους μικρούς και μεγαλύτερους μαθητές, στην τελική ευθεία για το τέλος μιας ακόμη σχολικής χρονιάς!

Κοριτσακια μου καλημερα και καλη εβδομαδα να χουμε.

Μανου μου τα ειπαμε ελπιζω περνωντας ο καιρος να απαλύνει λιγο ο πονος σου πολλα φιλια και σε σκεφτομαι.

Βασδελη μου ελπιζω να περασατε καλα και καλη επιτυχια στο παλιακρακι σας.

Εμας η μεγαλη μας χτες εφυγε για τριημερη οποτε ηταν η σειρα της μπεμπας να υποστει την γκρινια του πατερα της. Παιδια τον ακουγα και γελαγα της εκανε παρατηρησεις συνεχεια και αφου δεν ιδρωσε το αυτι της μικρης γυρισε νευριασμενος και μου λεει οτι την εκανα Σαν τα μουτρα μου, το ιδιο βεβαια ισχυει και για τη μεγαλη μας πολλες φορες. Τυχαιοοο δεν νομιζω!!!!

Φιλιααα!!!!

Πολυαγαπημένες μου φιλενάδες καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Είμαι σκασμένη. Έχω τον Γερασιμάκο μου πάλι αρρωστούλη από το Σάββατο το βράδυ με πολύ βήχα, πυρετό μέχρι 39.3 και ζαβλακωμένο. Τον πήγα άρων άρων το Σάββατο το βράδυ στην Ευρωκλινική διότι τον είχε πιάσει μια κρίση βήχα που δεν σταματούσε με τίποτε. Μας κάνανε μάσκα με αδρεναλίνη, μας δώσαν 2 εισπνεόμενα και 1 αντιβίωση την οποία δεν την πίνει με τίποτε.. Σήμερα αναγκάστηκα να κάνω την κότα για να τον καταφέρω να πιει την αντιβίωση ml-ml..

Εκτός αυτού έχω σοβαρότατο θέμα με τα πεθερικά μου.. Αυτή τη βδομάδα θα πρέπει να παρθούν σοβαρότατες αποφάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν αναμφισβήτητα την οικογένειά μου.. Αλλά θα αντιμετωπιστεί το θέμα όπως αντιμετώπισε ο Μέγας Αλέξανδρος τον γόρδιο δεσμό.. Μια και έξω ... και μετά δεν θα έχει γυρισμό!

Σας φιλώ γλυκά καλές μου φιλενάδες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...