Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Φιλεναδίτσες μου γλυκές καλημέρα!

Ναι Μάρτζι μου όντως είχα γενέθλια και ναι Αντιγόνη μου όντως έχουμε γενέθλια με το γιο μου με μόλις 2 βδομάδες διαφορά! Μου την έκανε γυριστή ο κύριος γιατί ενώ ήμασταν σίγουροι ότι θα βγει Κριαράκι και μάλιστα ίσως και τη μέρα των γενεθλίων μου αποφάσισε να μας λαχταρήσει για τα καλά και να τον βγάλουμε νωρίτερα.. Έτσι βγήκε Ψαράκι με ωροσκόπο Λέων και είμαστε όλοι ευχαριστημένοι μιας ο δικός μου ωροσκόπος είναι ψάρι και ο πατέρας του είναι Λέων.. Μας έχει ήδη τυλίξει σε μια κόλλα χαρτί (με την καλή έννοια βέβαια).

Αντιγόνη μου εννοείται πως όλοι οι πολύ κοντινοί συγγενείς αλλά και οι μακρινοί καθώς και γνωστοί και φίλοι έχουν ιδίαν άποψη για το πως να μεγαλώσεις το παιδί σου.. Αυτό που πρέπει να κάνεις για να προστατευτείς από τις σειρήνες και να μην δημιουργηθούν προβλήματα στο κοντινό και στο μακρύ μέλλον είναι να έχετε κατασταλάξει εσύ και ο άντρας σου στο πως ακριβώς θέλετε να μεγαλώσετε τη μικρή σας.. με λίγα λόγια να έχετε κοινή γραμμή και να μην παρεκκλίνετε.. όχι μόνο για να μη δώσετε λανθασμένες εντυπώσεις στη μικρή αλλά και για να είστε απολύτως σίγουροι ότι όλοι θα ακολουθήσουν τις επιλογές σας.. Σε όποιον αρέσει.. σε όποιον δεν αρέσει.. μακριά και αγαπημένοι!

Καλό μήνα Βασδέλη μου.. Καλό μήνα πολυαγαπημένες μου φιλενάδες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εκτός αυτού.. Ο Γερασιμάκος μου και χθες ήταν αρρωστούλης.. όλο το βράδυ αλώνιζε το κρεβάτι μας βήχοντας.. αλλά ευτυχώς λιγότερο από προχθές.. χθες μου έκανε έναν πολύ ελαφρύ πυρετό (37.5) αλλά από χθες μέχρι σήμερα είναι απύρετος..οπότε λογικά αύριο θα είμαστε πολύ καλύτερα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

καλημερα κοριτσια μου.

Καλη Μεγαλη Εβδομαδα να εχουμε και καλη Ανασταση με υγεια για ολους.

Εμεις θα ειμαστε σπιτι μας χωρις πολλα πολλα να ηρεμησω λιγο.

Μια τι κανει το κοριτσακι σου πηγε εκδρομη?? Γυρίσανε?? Εμενα η δικια μου φευγει μετα το Πασχα.

Τι θα κανετε??

Μαρτζι μου θα ειστε στο σπιτάκι σας λογικά.

Μαγδουλα πως πας??

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. τι μου κάνετε; πολλές απουσίες βλέπω και στενοχωριέμαι..

Εμείς είμαστε καλά σε γενικές γραμμές. Ο μικρούλης μου εξακολουθεί να είναι απύρετος αλλά το βηχαλάκι του συνεχίζεται και επειδή βλέπω ότι το βράδυ κοιμάται μια χαρά και τη μέρα που ανοίξω το παράθυρο αρχίζει το γκούχου γκούχου τείνω να πιστέψω πως ο βήχας του είναι αλλεργικός και τον ενοχλεί η υγρασία.. Από μύξες είμαστε πολύ καλύτερα και η γλώσσα του πάει ροδάνι. Τώρα κάνει μικρές προτασούλες και λέει διάφορα.. Μάλιστα χθες συνειδητοποίησα ότι έχει και μνήμη. Πριν δυο βδομάδες είχε γίνει ένα συμβάν με τον Γεράσιμο και τον Ηρακλή τον ανηψιό μου και χθες προσπαθούσε να μου πει τι είχε γίνει! Ο πονηρούλης!

Εμείς καλά να είμαστε, Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα φύγουμε την Μ. Παρασκευή το πρωί και θα γυρίσουμε Τετάρτη του Πάσχα. Κανόνισα να έρθουν κιόλας να κάνουν βιολογικό καθαρισμό στο σαλόνι μας και στον καναπέ που είναι στο δωμάτιο του Γεράσιμου όταν λείπουμε για να προλάβουν να στεγνώσουν..

Εμένα ο βήχας με τυρρανάει ακόμη αλλά την παλεύω..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

κοριτσάκια μου καλημέρα!!

Καλή Ανασταση και καλο Πάσχα να εχουμε.

Σας γραφω απ΄τη δουλειά γιατι με τις δουλιες και τα διαφορα δεν ξερω αν

θα ξαναμπώ. Εμεις οπως σας ειπα θα ειμαστε σπιτακι μας και ελπιζω πραγματικά να ξεκουραστώ.Σε γενικές γραμμες ειμαστε καλα. Η μικρή ζουζουνευει και κυνηγαει συνεχεια τη μεγαλη.

Καλε μαυρη πετρα ριξατε ομως όλες σας!!!!

Χρονια πολλα με υγεια για όλους!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά να σας ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά μου Καλή Ανάσταση να έχουμε και Καλό Πάσχα. Φεύγουμε αύριο το πρωί και γυρνάμε την Τετάρτη του Πάσχα αλλά στο χωριό δεν έχουμε πρόσβαση σε υπολογιστή.

Να είστε όλες καλά, να περάσετε υπέροχα με τους αγαπημένους σας και το Άγιο Φως να ζεστάνει την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή μας..

Χρόνια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα! Καινούργια στο forum καλώς σας βρήκα!καμια μανούλα απο Βυρωνα? Εχω ενα μωράκι δυο μηνων και το κρατάω αποκλειστικά εγώ μιας κα οι γονείς μου ζουν μακρυα και χρειάζομαι παρεουλα γιατι η πολύ κλεισουρα εχει αρχίζει και με κουράζει...

Κορίτσια μου

Μπήκα στα πεταχτά να ευχηθώ καλή Ανάσταση!

Να περάσετε όμορφα και κατανυκτικά!

Toufi καλωσήρθες! Να σου ζήσει το μπεμπόνι σου!

Εγώ ειμαι στην επαρχία!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια μου η κορούλα μου έγινε 3 μηνών σήμερα απίστευτο μου φαίνεται γέμισε με φως την ζωή μου εύχομαι να περνάτε καλά και να χαμογελάτε πολύ ακόμα κι όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε θα χαρώ να διαβάσω νέα σας εμείς περάσαμε οικογενειακά δεν πήγαμε κάπου αλλά ήταν το πρώτο Πάσχα με την κόρη μου κι αυτό είναι το ωραιότερο δώρο :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου φίλες, Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά!

Εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού να σηματοδοτήσει την ανάσταση της ζωής και της ψυχής μας, να μας δώσει δύναμη για να παλεύουμε για όσους αγαπάμε και δικαίωση στον καθημερινό μας αγώνα.

Σας φιλώ καθεμία ξεχωριστά, μαζί με τα αγγελούδια σας (σποράκια, μωράκια και μεγαλύτερα) και ευχαριστώ μέσα απ' την καρδιά μου για την παρήγορη ζεστασιά που μου δίνει η συντροφιά σας.

Θα μπω κάποια άλλη στιγμή για να γράψω αναλυτικά. Προς το παρόν, καλωσορίζω τις καινούριες και στέλνω όλη μου την αγάπη σε όλες τις φιλενάδες του καφέ μας. Εύχομαι να είστε καλά, να περνάτε υπέροχα μαζί με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να χαρείτε αυτές τις μοναδικές, ανοιξιάτικες ημέρες, να ξεκουραστείτε, να έχετε καλή επιστροφή (όσες ταξιδέψατε για το Πάσχα) και, με το καλό, να μαζευτούμε σιγά - σιγά για να γράψουμε τα νέα μας.

Καλή εβδομάδα!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημερα και Χριστος Ανεστη, κοριτσια μου χαθηκα λιγακι γιατι τα αποτελεσματα μου στην αυχενικη δεν ηταν καλα, βρηκε μια αναστροφη στην τριγλωχινα βαλβιδα αγχωθηκαμε λιγακι μετα που βγηκαν και οι αιματολογικες μας εβγαλε ενα ποσοστο 1:250 για συνδρομο 21. Αφου με αγχωσε αυτος και λογω ιστορικου μου ειπε οτι δεν χρειαζετε αμνιο αλλα την νεα εξεταση αιματος harmony με ποσοστο αξιοπιστιας 99% που κανειο ιδιος μιλησα με τον γυναικολογο μου που μιλησε μαζι του και μου ειπε οχι στην αμνιο γιατι δεν βλεπει λογω να κινδυνεψουμε την κυηση χωρις ιδιαιτερα ευρυματα η τριγλωχινα φτιαχνετε μεχρι την β επιπεδου συνηθως και αμα θελω εγωεξεταση αιματοςνα παω αλλου κανω την verifi με ποσοστο αξιοπιστιας 99,8%. Ο γιατρος μου δεν θα εκανε τπτ στην θεση μου.

Ο συζυγος μου εκτος το οτι στεναχωρηθηκε μου ειπε οτι δεν θελει να κανουμε τπτ γιατι και προβλημμα να εχει θα το αγαπαμε.

Βρηκα παρομοια περιπτωση με εμενα και τον ιδιο ειδικο γιατρο και μου μπηκαν σκεψεις για εκμεταλευση,

Νομιζω οτι περναω μια μινι καταθληψουλα...

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Φιλενάδες μου γλυκές καλημέρα, Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

Ελπίζω να τα περάσατε πολύ όμορφα, οικογενειακά με τους αγαπημένους σας! Εμείς και κυρίως ο Γερασιμούλης πέρασαμε εκπληκτικά μιας και ήμασταν όλα τα αδέρφια μαζεμένα με τα παιδιά μας και τα ξαδερφάκια ξεσάλωσαν μεταξύ τους.. Γυρίσαμε πολύ, παίξαμε πολύ, φάγαμε πολύ.. γενικώς κάναμε τα πάντα πολύ!

Ο μικρός κατευχαριστήθηκε τους κήπους, τα ζώα, τα νερά.. κάθε μέρα κοιμόταν τουλάχιστον 3 ώρες για μεσημέρι με αποκορύφωμα τη μέρα του Πάσχα που κοιμήθηκε στις 5.30 το απόγευμα και ξύπνησε στις 12.30 το βράδυ.. έκανε ένα διάλειμμα και μετά ξανακοιμήθηκε στις 4 το πρωί μέχρι τις 8!

Η Εθνική οδός έχει φτιαχτεί όλη και έτσι έχει λιγοστέψει κατά πολύ ο χρόνος που πρέπει να κάνει κανείς για να φτάσει. Χθες κάναμε μόλις 3 ώρες.. οπότε πλέον είναι αρκετά κοντά μας και σκεφτόμαστε να ξαναπάμε πολύ σύντομα.. το πιθανότερο είναι την Πρωτομαγιά που πέφτει και τριήμερο!

Μαγδούλα μου δεν ξέρω τι να σε συμβουλέψω.. θα σου έλεγα να ακολουθήσεις αυτό που σου λέει η καρδιά σου.. Δεν υπάρχει λόγος κοριτσάκι μου να πέσεις σε κατάθλιψη.. έχεις τόσους λόγους για το αντίθετο!

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημερα Δομνινα μου και εμεις καλα περασαμε το Πασχα, εγω νιωθω λιγο κσλυτερα, την Τεταρτη εχω ραντεβου με τον γιατρο μου και μετα θα αποφασισω εαν θα παω να δωσω αιμα, ξερω οτι ποσοστα ειναι και αυτο αλλα ειναι πιο αξιοπιστο απο την αυχενικη.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κοριτσακια μου καλημερα και Χρονια Πολλα!!!!

Εμεις οπως ξερετε δεν πηγαμε πουθενα για Πασχα αλλα και τοσες μερες που εκατσα δεν ξεκουραστηκα καθολου. Δεν ξερω πως τα καταφερα. Βγηκανε παρα πολλες δουλειες και το μαγειρεμα ηταν φουλ καθως ειμασταν στο σπιτι ολη μερα. Βεβαια μαγειρευα και δεν βγηκαμε καθολου γιατι ακομη προσεχω τη διατροφη της μεγαλης ακομα λογω της βαριας γαστρεντεριτιδας που ειχε περασει.

Μαγδουλα μου εμενα η αυχενικη ηταν σουπερ αλλα η παπ α ηταν στα ταρταρα αλλα εμενα μεγαλος παραγοντας ηταν η ηλικια μου. Η μικρη ηλικια μου βεβαιως βεβαιως!!!! Εγω ειχα κανει την αμνιο γιατι ηταν μονοδρομος.

Τωρα οσων αφορα τις σκεψεις για εκμεταλευση απο γιατρους και μενα μου περνανε πολλες φορες απο το μυαλο αλλα απ την αλλη αν υπαρχει υποψια για κατι δεν μπορεις να το παραβλεψεις και οπως ξερεις αν μπεις στο χορο πρεπει να χορεψεις. Ευχομαι ν αποφασισεις το καλυτερο και το πιο βασικο απ΄ολα να εισαι ηρεμη.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...