Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Δομνίνα μου ούτε οδηγώ ούτε έχω αυτοκίνητο δεν είμαι από τους τυχερούς σε αυτό το κομμάτι :roll:

Κι εγώ το ίδιο, όμως θυμάμαι με νοσταλγία τις πρώτες βόλτες με το καρότσι στο κέντρο, στο Φάληρο, στον Πειραιά κλπ. γιατί κι εμένα δεν με χωρούσε το σπίτι και τότε δεν υπήρχαν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Πήγαινα, λοιπόν, με τα πόδια (μιλάμε για απόσταση τουλάχιστον 2 χλμ.) μέχρι τον πλησιέστερο σταθμό μετρό κι από κει έφτανα παντού. Μάλιστα, η - τότε - μπουμπού μου έκανε μεγάλες χαρές όταν πατούσε το κουμπί του ασανσέρ στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.

Μήπως, για αρχή (κι αφού μένεις στα ΒΠ), να δοκίμαζες το Μall, το Avenue και το Golden Hall; Οι χώροι είναι ελεγχόμενοι και ασφαλείς, υπάρχουν πολλές "ευκολίες" και το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο - γι' αυτό και είναι πάντα γεμάτα με γονείς και παιδάκια κάθε ηλικίας (ακόμη και 30 ημερών - το ξέρω γιατί κάποτε είδα ένα πολύ μικρό μωράκι και ρώτησα τη μαμά του).

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ το ίδιο, όμως θυμάμαι με νοσταλγία τις πρώτες βόλτες με το καρότσι στο κέντρο, στο Φάληρο, στον Πειραιά κλπ. γιατί κι εμένα δεν με χωρούσε το σπίτι και τότε δεν υπήρχαν τα μεγάλα εμπορικά κέντρα. Πήγαινα, λοιπόν, με τα πόδια (μιλάμε για απόσταση τουλάχιστον 2 χλμ.) μέχρι τον πλησιέστερο σταθμό μετρό κι από κει έφτανα παντού. Μάλιστα, η - τότε - μπουμπού μου έκανε μεγάλες χαρές όταν πατούσε το κουμπί του ασανσέρ στους σταθμούς του μετρό και του ηλεκτρικού.

Μήπως, για αρχή (κι αφού μένεις στα ΒΠ), να δοκίμαζες το Μall, το Avenue και το Golden Hall; Οι χώροι είναι ελεγχόμενοι και ασφαλείς, υπάρχουν πολλές "ευκολίες" και το περιβάλλον είναι πολύ ευχάριστο - γι' αυτό και είναι πάντα γεμάτα με γονείς και παιδάκια κάθε ηλικίας (ακόμη και 30 ημερών - το ξέρω γιατί κάποτε είδα ένα πολύ μικρό μωράκι και ρώτησα τη μαμά του).

Πρέπει να ρίξω περπάτημα δηλαδή..

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός και είμαστε ΚΑΛΑΑΑΑΑ!

Η μικρή μας φεύγει την Πέμπτη για 4ήμερη κι αυτό μας έχει αγχώσει πολύ (δεν της το δείχνουμε, φυσικά).

Κατά τα άλλα, κορίτσια, προσπαθούμε να επιβιώσουμε....

Να περνάτε υπέροχα, καλές μου φιλενάδες!

Φαντάζομαι θα τρέμει το φυλλοκάρδι σας κάθε ηλικία έχει και τα δικά της ζόρια τελικά. Να την χαίρεστε την κορούλα σας εγώ από τώρα σκέφτομαι όταν θα φύγει από το σπίτι η δικιά μου.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Γεια σας τσούπρες για πότε ξανακαλοκαιριάζουμε σιγά σιγά ούτε που το πήρα είδηση. Ρε κορίτσια δεν θέλω να ξαναδουλέψω από την μια θέλω να χαρώ το λουλουδάκι μου και από την άλλη πρέπει να βοηθήσω κι εγώ οικονομικά. Είμαι τόσο μπερδεμένη. :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας τσούπρες για πότε ξανακαλοκαιριάζουμε σιγά σιγά ούτε που το πήρα είδηση. Ρε κορίτσια δεν θέλω να ξαναδουλέψω από την μια θέλω να χαρώ το λουλουδάκι μου και από την άλλη πρέπει να βοηθήσω κι εγώ οικονομικά. Είμαι τόσο μπερδεμένη. :?

Αντιγόνη μου πίστεψέ με... Αν είχαμε όλες μας τη δυνατότητα να μείνουμε σπίτι να μεγαλώσουμε τα παιδάκια μας χωρίς να δουλεύουμε θα το κάναμε, να είσαι σίγουρη.. Ας όψεται όμως η ανάγκη.... πρέπει όμως και να βγαίνεις λίγο από το σπίτι, να απομακρύνεσαι λιγάκι από το μωρό για να βρίσκεις τις ισορροπίες σου..:mrgreen:

L2qIp2.png

Καλημέρα!!!

Φιλεναδα μου Δομνινα χρονια πολλα να τα εκατοστήσεις!!!!

Αντιγόνη οι συμβουλές της Δομνινας μας ειναι πολύτιμες και περα για

περα σωστές.

Εγω βρηκα τις ισορροπίες μου τοσο που θελω να τους αφήσω ενα Σ/Κ

ολοκληρο για να ηρεμησω ψυχη και σωματι!!!!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!

Γλυκιά μου Νόρα σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές.. Το παιδάκι μου ήθελε όλη τη νύχτα να είναι με τη μαμά του ως δώρο γενεθλίων.. γι' αυτό κοιμήθηκε μόνο 3 ώρες από τις 22:30 μέχρι τις 1:30... και μετά περάσαμε όλη τη νύχτα στο σαλόνι παίζοντας.. Θα επανέλθω!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, σου στέλνω κι από το καφέ μας τις πιο ζεστές ευχές για τα γενέθλιά σου. Να ζήσεις πολλά, καλά κι ευτυχισμένα χρόνια και να σε χαίρονται όσοι σ' αγαπούν!

Φιλιά στο αντράκι σου το διεκδικητικό!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου.. Σας ευχαριστώ πολύ για τις γλυκές ευχές από εδώ αλλά και τηλεφωνικώς.. Μου φτιάξαν τη μέρα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο..

Σήμερα είχαμε επίσης ένα δύσκολο βράδυ μιας και ο μικρός μου έκανε ένα 38.5 κατά τις 1.30 τα ξημερώματα και είχε και έναν απίστευτο βήχα. Όπως καταλαβαίνετε πάλι κοιμήθηκα ελάχιστα.. Του έδωσα αντιπυρετικό και μέχρι σήμερα το πρωί στις 10 ήταν απύρετος αλλά έχει αρχίσει τα φταρνίσματα και να τρέχει η μυτούλα του οπότε νομίζω πως είναι καθαρά κρυολόγημα.. Αν ήταν κάτι διαφορετικό δεν θα ήταν απύρετος τόσες πολλές ώρες.. Ελπίζω να το ξεπεράσουμε στο φτερό γιατί έχουμε πλούσιο σαββατοκύριακο μπροστά μας.. Και μην ξεχνάμε ότι την ερχόμενη βδομάδα έρχεται και το Πάσχα!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα Δομνα Ευχομαι υγεια σε εσενα και στα αγαπημενα προσωπα σου!!!! Περαστικα στον μικρο.

Εμεις ειμαστε καλα και εκλεισα ραντεβου για αυχενικη 9 Απρ.

Μπράβο Μαγδούλα μου.. βλέπω ότι έβαλες και τικεράκι.. Με το καλό!:D

L2qIp2.png

Δόμνα μου, συνειδητοποιώ πως έχεις γενέθλια! Να σου ευχηθώ να τα εκατοστίσεις και να έχεις πάντα υγεία, χαρά, απόλυτη ευτυχία στη ζωή σου. Να σε χαίρονται οι δικοί σου και εύχομαι πολύ σύντομα να δωρίσεις ένα αδελφάκι στο μικρό σου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δομνίνα από τα ποστ βλέπω πως είχες γενέθλια και απ'ότι κατάλαβα τα έχεις κοντά με τον γιο σου ή κάνω λάθος;; Όπως και να'χει να είσαι πολύχρονη και γερή να σε χαίρονται και να σε απολαμβάνουν όσοι σε αγαπούν.

Κοριτσάρες πως πάτε;; Εγώ όπως βλέπετε γράφω πρωί πρωί (κάποια μόλις ξύπνησε και είμαστε υπ'ατμόν.)

Πάντως αυτό που διαπίστωσα στην σύντομη πορεία μου ως μαμά είναι πως όλοι έχουν κάτι να υποδείξουν και κανείς δεν κοιτάει την καμπούρα του. Τελικά οι άνθρωποι πάντα βρίσκουν έναν τρόπο να με εκπλήσσουν. :?

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...