Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλα με τελειωσες. Αν ειναι να ρίμαρεις ετσι με 38 πυρετό τι να πω και γω.......

Πάντα τετοια και παω να κοιμηθώ......

Χαχαχα!!!

Είδες, ε;

Δεν χάνω ποτέ το ηθικό μου!!! 😃

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου και περαστικά στις άρρωστες μανούλες και άρρωστα παιδάκια..

Εμείς ευτυχώς εκτός από εκείνη την εφιαλτική βδομάδα που ο Γερασιμούλης μου είχε αμυγδαλίτιδα δεν έχουμε πάθει τίποτε απολύτως.. Ίσως φταίει το γεγονός ότι ο Γερασιμούλης μου σταμάτησε τον παιδικό Γενάρη - Φλεβάρη - Μάρτη - Απρίλη.. Σκέφτομαι να τον ξεκινήσω από τον Μάιο πάλι.. Βλέπετε η μέρα θα έχει μεγαλώσει αρκετά και τον λυπάμαι κλεισμένο σε 4 τοίχους με δυο γέρους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Είπαμε ότι θα το συζητήσουμε με τον σύζυγο.. Για να δούμε που θα καταλήξουμε..

Εκτός αυτού από τον Φλεβάρη έχω ξεκινήσει και του δίνω πρόπολη στο γάλα και από τότε δεν έχει βήξει ούτε μια φορά.. τυχαίο; ίσως.. θα το παρακολουθήσω και θα δούμε.

Βασδέλη μου ο σύζυγος έχει πάθει τα ψυχολογικά του με τη δουλειά του. Δεν είναι καθόλου ευχαριστημένος, δουλεύει πολλές ώρες, είναι πολύ μακριά (κάνει 50 χιλιόμετρα πήγαινε - έλα κάθε μέρα) και δεν βρίσκει τίποτε άλλο για να μπορέσει να φύγει.. οπότε κάθεται και τρώγεται με τα ρούχα του.. Αποτέλεσμα; όλα τα νεύρα και η γκρίνια μετατοπίζονται πάνω μου.. κάποια στιγμή όμως θα κάνω την έκρηξη και όπου φύγει φύγει..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Να' μια κι εγώ!!

Η μικρή μου είναι πλέον απύρετη, αλλά τώρα βασανίζεται με στοματίτιδα. Αχ, να δείτε πώς έγιναν τα ούλα της. Κοκκινα σαν αίμα. Και υποφέρει το πουλάκι μου. Να κλαιει ασταμάτητα και να δείχνει το στοματάκι της, να βγάζει τη γλωσσίτσα της και να μας τη δείχνει. Δεν τρώει, δεν πολυπίνει νερό και γενικώς έχει βγει εκτός προγράμματος. Η γιατρός είπε πως θα περάσει. Είναι αποτέλεσμα της ίωσης. Να κάνουμε υπομονή, να βάζουμε ένα gel και σε λίγες μέρες θα έχει συνέλθει.

Αντιγόνη, καλά κατάλαβες. 2 χρονών κοντεύει το κοριτσάκι μου. Είναι το πρώτο μας και το έχουμε μην στάξει και μην βρέξει, όπως όλοι οι γονείς τα παιδάκια τους. Οσο για τα μαλλιά, γιατί να σε κράξουμε; Εγώ μία φορά την εβδομάδα τα λούζω.....

Δόμνα, να χαίρεσαι και πάλι τον Γερασιμάκο σου. Οσο για το σύζυγο, άστον να βράζει στο ζουμί του. Αμάν κι αυτοί! Πάντα να χαλάνε τις όμορφες στιγμές λες και το έχουν κάνει τάμα. Ετσι και ο δικός μου........

Μία, αμάν, βρε παιδί μου! Περαστικά σε όλους σας.

Φιλιά σε όλες.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

vasdeli Σαν έμπειρη μαμά να σε ρωτήσω στον αποκλειστικό θηλασμό πότε περίπου επανέρχεται η περίοδος;

Προς όλες σας αχ βρε κορίτσια αισθάνομαι πολύ μόνη μου ο άντρας μου δουλεύει να βγω έξω είναι ολόκληρος μαραθώνιος ο καιρός είναι χάλια θέλω να γκρινιάζω ολημερίς κι ολονυχτίς. Αφήστε που τρώω και σαν το μοσχαράκι (όχι σαν την μοσχάρα ακόμα). Δεν μπορώ να εργαστώ κιόλας και έχω και τους γονείς μου κατσικωμένους επάνω μου τώρα με το μωρό. Θα σκάσω στο τέλος. Ευτυχώς η λουλουδένια μου γελάει και με κοιτάει και βγάζει τις κραυγούλες της και με κάνει να τα ξεχνάω όλα (παροδικά τουλάχιστον). Κι ενώ δεν πρέπει να γκρινιάζω υγιής είμαι νέα είμαι εχώ και την κοράκλα μου δεν ξέρω με έχει πιάσει το παράπονο και θέλω να τα βάζω με όλο το σύμπαν. Any ideas;; Εσείς όλες εκτός Αθηνών είστε; Τα έγραψα και ξεφούντωσα :tongue:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μενα τα περαστικα μου σε μικρους και μεγαλους...κωλλησα και εγω ιωση κσι ειμαιχαλια με εναν τρομερο πονολαιμο που χτυπαει στα αυτια μου,

Αντιγονη εμενα μου ηρθε η περιοδος 9-10 μηνες μετα αλλα συνηθως ερχετε οταν αρχιζει το μικρο και στερεες τροφες.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Αντιγόνη, σε μένα η περίοδος ήρθε 40 μέρες μετα. Δεν υπάρχει κάτι στάνταρ! Αυτο βέβαια είναι το ασυνήθιστο που έγινε σε μένα!

Συνήθως όσες θηλάζουν κάνουν 6-8 μήνες να δούνε περίοδο.

qwlrp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου.. Τι κάνετε; πως τα περάσατε χθες;

Εμείς τα περάσαμε όμορφα και ήσυχα.. Ο μικρός χθες ξύπνησε στις 7 το πρωί και τον ανέλαβε ο σύζυγος μέχρι και τις 9 που ξύπνησα.. ευτυχώς διότι πραγματικά το είχα ανάγκη να κοιμηθώ λίγο ξένοιαστα.. Έβρεχε συνέχεια στην Αθήνα χθες και έτσι δεν μπορούσαμε να τον πάμε πουθενά, οπότε συμβιβάστηκε με το μπαλκόνι.. Χαρά να δείτε που έκανε με τα αεροπλάνα και τα ελικόπτερα που περνούσαν λόγω της παρελάσεως.. χαμός γινόταν από τα γέλια και τις φωνούλες του..

Το απόγευμα τον πήρα και πήγαμε σε μια φίλη μου η οποία έχει δίδυμα αγοράκια 8 μήνες μεγαλύτερα από τον Γεράσιμο.. Κορίτσια απορώ πως δεν έχει πάθει εγκεφαλικό η κακομοίρα.. μονίμως μαλώνανε τα δυο τους για το ίδιο παιχνίδι και αρκετές φορές για το παιχνίδι που κρατούσε ο Γεράσιμος... Πραγματικά την λυπήθηκα διότι έχει κι ένα γιο ο οποίος πάει τώρα γ' λυκείου και άντρα συνταξιούχο, ο οποίος όμως δεν την βοηθάει καθόλου..

Αντιγόνη μου εμένα μου ήρθε η περίοδος 7.5 μήνες ακριβώς μετά τη γέννα και από τότε είναι ρολόι κανονικό.. Ξέρω ότι δεν βοηθάει ο καιρός αλλιώς θα σου έλεγα να παίρνεις την μικρή σου και να ξεκινήσεις τις βόλτες.. πάρκα, μαγαζιά, σε καμία φίλη σου για καφεδάκι... ο αποκλειστικός θηλασμός βοηθάει απίστευτα σε αυτή την περίπτωση.. Μη κάθεσαι μέσα για κανένα λόγο γιατί η κλεισούρα θα σε βαρέσει ακόμη περισσότερο στα νεύρα.. Όσο για τους γονείς σου τι θέλουν και σου κάνουν τη ζωή δύσκολη;

Μάρτζι μου τι έπαθε το κοριτσάκι σου μωρέ; η στοματίτιδα είναι πολύ επώδυνη και σίγουρα ξέσπασε εκεί ο υψηλός πυρετός.. εύχομαι να γίνει καλά η πριγκήπισσά σας το συντομότερο..

Μία, Νόρα μου είστε καλύτερα;

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα.

Δομνινα μου εντελως καλα δεν ειμαστε εχουμε κατι θεματακια ακομα θα δειξει.

Ανιγονη μου εμενα η περιοδος μου ηρθε στους 3μηνες. Εγω μενω Αθηνα βορεια και εχω 2 κορες. Η μεγαλη μου ειναι στα 14 και η μικρη μου στα 2!!

Ανοιγοντας ο καιρος θα φτιαξει λιγο η διαθεση σου μπορεις να κανεις μεγαλες βολτες περπατωντας με τη μπεμπα και να διατηρησεις και τη σιλουετα σου αν και λογω του οτι θηλαζεις το μωρο ειναι βρεφακι ειναι λιγο νωρις ακομα να ανησυχεις για το βαρος σου.

Χτες οπως και σε καθε γιορτη λογω του οτι ταιζω πρωτα τα μικρη τρωω παντα τελευταια και κατεβαζω οτι εχει μεινει. Βασικα κανω παντα τη διαιτα της Παναγιας (οπως λεει και η κολλητη μου)τρωω τα παντα και σε ποσοτητες και μετα πεφτω πισω πιανω τη κοιλια μου και φωναζω Ω Παναϊα μου...........

Κορίτσια σας ευχαριστώ για τις κατατοπιστικές απαντήσεις σας σχετικά με την περίοδο :)

Δομνίνα μου οι γονείς μου είναι ο ορισμός του άγχους ανέκαθεν τώρα με το μωρό έχει παραγίνει το κακό το ξέρω ότι το κάνουν από αγάπη αλλά ώρες ώρες είναι κουραστικά κουραστικοί.

Nora70 κι εγώ μένω Β.Π. τι κερδίζω; :P

Βρε κορίτσια άντε και βγαίνω βόλτα με το μωρό που θα τρέχω σαν την άδικη κατάρα δεν έχω και αυτοκίνητο χέσε μέσα είναι η κατάσταση. Πριν μείνω έγκυος δίδασκα γαλλικά και τώρα μου κακοφαίνεται η εργασιακή αδράνεια. Αλλά που θα πάει θα ανοίξει ο καιρός κι ίσως γίνουν καλύτερα τα πράγματα τότε.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Χαχαχα Αντιγόνη μου!

Εγώ πάλι το αντίθετο...γυρνάω στη δουλειά από τη νέα σχολική χρονιά και δεν καίγομαι...ειναι και το άγχος μου για το που θα ειμαι...

Μίνα μου, ευτυχώς ή δυστυχώς η ζωή με δύο μωρά ή και τρία είναι εντελώς διαφορετική από ότι αν έχεις μόνο ένα! Το έχω πει άπειρες φορές! Ο ερχομός του 2ου παιδιού είναι μεγαλύτερο ζόρι από ότι του πρώτου!!!

Φιλιά σε όλες!

qwlrp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Παρασκευή σήμερα και εύχομαι ένα όμορφο σαββατοκύριακο για όλες μας.

Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχει καλό καιρό θα τρελλαθουμε στις βόλτες. Είναι που είναι κλεισμένος όλη τη βδομάδα μέσα το μωρό μου, είναι πραγματικά κρίμα κι άδικο να είναι κλεισμένος και το Σαββατοκύριακο..

Ευτυχώς από υγεία είμαστε θαυμάσια!

Αντιγόνη δεν έχεις μεταφορικό μέσο ή δεν οδηγείς; έχει τεράστια διαφορά το ένα από το άλλο!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Παρασκευή σήμερα και εύχομαι ένα όμορφο σαββατοκύριακο για όλες μας.

Δεν ξέρω ακόμη τι θα κάνουμε, το μόνο σίγουρο είναι ότι αν έχει καλό καιρό θα τρελλαθουμε στις βόλτες. Είναι που είναι κλεισμένος όλη τη βδομάδα μέσα το μωρό μου, είναι πραγματικά κρίμα κι άδικο να είναι κλεισμένος και το Σαββατοκύριακο..

Ευτυχώς από υγεία είμαστε θαυμάσια!

Αντιγόνη δεν έχεις μεταφορικό μέσο ή δεν οδηγείς; έχει τεράστια διαφορά το ένα από το άλλο!

Φιλιά πολλά!

Δομνίνα μου ούτε οδηγώ ούτε έχω αυτοκίνητο δεν είμαι από τους τυχερούς σε αυτό το κομμάτι :roll:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε.

Ελπίζω να περάσατε ένα όμορφο και ανέμελο σαββατοκύριακο αν και ο καιρός δεν μας έκανε ιδιαιτέρως τη χάρη.

Εμείς δεν κάναμε κάτι το διαφορετικό το σαββατοκύριακο.. Ως επί το πλείστον κάτσαμε σπίτι γιατί ο καιρός δεν βοηθούσε καθόλου.. Ξεκίνησα το Σάββατο το απόγευμα να πάω τον Γεράσιμο στον παιδότοπο που άνοιξε δίπλα στο σπίτι αλλά όπως πήγαμε γυρίσαμε πίσω μιας και ήταν γεμάτος από μεγάλα παιδιά και το μόνο σίγουρο ήταν ότι θα τον τσαλαπατούσαν.. Δεν πειράζει όμως διότι γυρίσαμε σπίτι και πήραμε τηλέφωνο το φιλαράκι και γειτονάκι μας και παίξανε μαζί 2.30 ολόκληρες ώρες! Μεγάλωσε το αντράκι μου..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Επιτέλους έφτιαξε ο καιρός και είμαστε ΚΑΛΑΑΑΑΑ!

Η μικρή μας φεύγει την Πέμπτη για 4ήμερη κι αυτό μας έχει αγχώσει πολύ (δεν της το δείχνουμε, φυσικά).

Κατά τα άλλα, κορίτσια, προσπαθούμε να επιβιώσουμε....

Να περνάτε υπέροχα, καλές μου φιλενάδες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...