Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!

Μάγδα μου καλά θυμάσαι...στην δεύτερη και τρίτη εγκυμοσύνη μου είχα θέμα με το ζάχαρο. Στην τέταρτη δεν έκανα ζάχαρο καθόλου!!!

Λοιπόν!!! Αυτό που μπορείς να κάνεις για τη τσιμπιμένη πρωινή τιμή είναι το εξής: Να μην αφήνεις πολλές ώρες νηστικο τον οργανισμό σου...τι έκανα εγώ....πριν πάω για ύπνο το βράδυ έπαιρνα στο κομοδίνο μου μια φρυγανίτσα με λίγο τυράκι ή ένα μήλο και κατά τις τρεις τα χαράματα που πήγαινα τουαλέτα μαδουλούσα!!! Ακούγεται κουφο αλλά έτσι δίνεις καύσιμο στον οργανισμό γιατί αν μείνει πολλές ώρες νηστικός εκκρίνει από μόνος του τροφή(γλυκόζη) για να τραφεί με αποτέλεσμα εσύ να βλέπεις ανεβασμένο ζάχαρο νηστείας το πρωί...

Κάνε μια δοκιμή...

Μία μου...σε νιώθω απόλυτα περαστικά. Εμείς τις τελευταίες δυο βδομάδες είμαστε με ιώσεις φουλ...μόνο εγώ δεν αρρώστησα...ακόμη! Με αποκορύφωμα προχθές που είχα και τα 4 παιδιά με πυρετό. Το βράδυ ο Νικόλας έκανε 41 και τον είχαμε μέσα στο δροσερό νερό τα χαράματα και μετά με παγοκύστες σε βουβωνική χώρα και μασχάλες...13 χρόνια μάνα τέτοια κακία πυρετό δεν ξανάδα...

Μίνα μου και από εδω να σου ζήσει ο Γεράσιμος!

Διδάσκουσα πες μας το όνομά σου, βαρέθηκα να σε φωνάζω έτσι!!!

Φιλιά σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βικάκι μου τι παθατε και εσεις!!!!

Αν δεν ειχαν τοσα χρονια διαφορα ο Νικολας με τη Μαρινα θα ελεγα οτι ειναι κολληταρια. 40μισο ειχε η δικια μου και της επεφτε μονο με μπανακι.

41,3 ειναι το υψηλοτερο που εχουμε περάσει.Εγω 14 χρονια μανα το χω ζησει πολλες φορες το εργο. Αυτο με τις παγοκυστες δεν το ηξερα ισχυει και για τα θηλυκα???

Αυτο με τις φρυγανιτσες το εκανα και γω. Εχω ομως το αντιθετο του ζαχαρου. Υπερινσουλαμια αν το λεω και σωστα παραγω παραπανω ινσουλινη.

Μια ζεις????

Αλλα νεα κορες χαθηκατε.

Καλησπέρα κι απ' την άρρωστη!

Μετά από 4 μέρες με 39+ και φοβερό βήχα, εδέησα να πάω στο γιατρό, ο οποίος μου είπε πως φέτος έχει αποδεκατιστεί όλος ο κόσμος από αυτές τις ιώσεις, οι οποίες όχι μόνο κάνουν πολύ υψηλούς και επίμονους πυρετούς, αλλά αργούν να περάσουν και υποτροπιάζουν εύκολα. Παίρνω αντιβίωση για να αποφύγω τα χειρότερα, αντιπυρετικά στο φουλ, πολλά υγρά και σούπες (μπλιάχχχ!), ενώ μου είπε να μην πάω στη δουλειά μέχρι το τέλος του μήνα!!!! Εννοείται πως τέτοιες "πολυτέλειες" δεν υπάρχουν....

Επίσης, ο γιατρός μου είπε πως, αν και την περίμεναν αυτήν την έξαρση (μάλιστα, υπολογίζουν πως δεν θα τελειώσει πριν τα μέσα Απρίλη), έχουν και οι ίδιοι εκπλαγεί με την ένταση και τη διάρκειά της.

Vasdeli μου, περαστικά στα παιδάκια σου και ιδιαίτερα στο Νικόλα. Τι θα τράβηξες με 4 άρρωστα παιδιά! Ευτυχώς που δεν κόλλησες κι εσύ. Πάντως, όπως τα λες είναι, τόσο επίμονοι πυρετοί έχουν χρόνια να εμφανιστούν. Εμάς, για να απαντήσω και στη Νόρα, η παιδίατρος δεν μας άφηνε να της βάλουμε πάγο ούτε στις μασχάλες ούτε στη βουβωνική χώρα. Μόνο δροσερό μπάνιο μας επέτρεπε.

Νόρα μου, το καφέ μας μετατράπηκε σε θάλαμο νοσηλείας. Το δικό μας "σκορ" (σαν το "Παρά πέντε" κάνουμε) ήταν 41,5, την εποχή που πέρασε την ανεμοβλογιά σε βαρύτατη μορφή (τι θυμάμαι τώρα).... Πολλά περαστικά και σε σας!

Δομνίνα μου, είμαι βέβαιη ότι θα περάσετε ένα υπέροχο Σ/Κ με τους αγαπημένους σας και ο Γερασιμάκος θα το καταευχαριστηθεί.

Να είστε όλες καλά και να προσέχετε!

Πολλά φιλιά

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Φιλεναδίτσες μου γλυκές βλέπω ότι οι αρρώστιες και οι ιώσεις ταλαιπωρούν ακόμη πολλές από εσάς αλλά κυρίως τα παιδάκια σας.. Βικάκι μου και τα 4 άρρωστα νομίζω πως είναι κάτι τραγικό.. Από την παιδική μου ηλικία θυμάμαι αμυδρά ένα καλοκαίρι που ήμουν κοντά στα 7 με 8 και ο αδερφός μου 6-7 και κολλήσαμε τότε και οι δυο μια απίστευτη ίωση.. Κάναμε τόσο πυρετό που λιποθυμούσαμε ο ένας μετά τον άλλον. Τότε ήμασταν και στο χωριό και εννοείται πως εκείνα τα χρόνια δεν υπήρχε γιατρός ούτε για δείγμα.. Το μόνο τηλέφωνο που υπήρχε ήταν στο κέντρο του χωριού και καταλαβαίνετε.. Εγώ θυμάμαι κιόλας ότι είχα λιποθυμήσει από τον πυρετό στην τουαλέτα... και πως έτρεμα τόσο πολύ από τον πυρετό που μου είχε ρίξει η μητέρα μου 3 κουβέρτες πάνω μου..

Περαστικά και αγύριστα να είναι σύντομα όλα αυτά για όλες σας..

Εμείς είμαστε πολύ καλά και περιμένουμε πως και τι το πάρτυ μας!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Εντάξει!!! Επιβιώσαμε!

Πέρασε ΚΑΙ αυτό...

Μια μου, έχω ερώτηση! Γιατί δεν σας άφησε η γιατρός να βάζετε παγοκύστες;

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εντάξει!!! Επιβιώσαμε!

Πέρασε ΚΑΙ αυτό...��

Μια μου, έχω ερώτηση! Γιατί δεν σας άφησε η γιατρός να βάζετε παγοκύστες;

Από ό,τι θυμάμαι, η γιατρός μας δεν είχε πρόβλημα με τις παγοκύστες γενικά, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως ήθελε να αποφύγουμε τον κίνδυνο ψύξης ή άλλης ευαισθητοποίησης στις περιοχές αυτές (κορίτσι γαρ).

Σιδερένια όλη η οικογένεια!!!

Γεια σας και περαστικά σε όλες σας.

Να ευχηθώ - έστω και καθυστερημένα - στον Γερασιμάκο μας να τα εκατοστίσει. Να είναι γερός και δυνατός και να τον χαίρεται η γλυκιά του μανούλα. Δόμνα μου, να τον χαίρεστε και εύχομαι του χρόνου τέτοιο καιρό ή να έχει αδελφάκι ή να το περιμένει!

Το κοριτσάκι μου έχει πυρετό από την Τρίτη και σήμερα πήγαμε σε παιδίατρο, μιάμιση ώρα δρόμο κάναμε- παρακαλώ. Μας είπε πως είναι ίωση, αλλά, αν τυχόν και δεν της πέσει αύριο ο πυρετός να ξαναπάμε τη Δευτέρα για επανεξέταση. Ας ελπίσουμε να συνέλθει το καημένο μου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δομνίνα να σου ζήσει ο παίδαρος να τον βλέπεις πάντα ευτυχισμένο και υγιή :)

margi Περαστικά στο κοριτσάκι σου κι εσύ φρεσκομανούλα απ'ότι κατάλαβα.

Καλή εβδομάδα να έχουμε. Έχω 3 μέρες να λουστώ (μην με βρίσετε) δεν βρίσκω ούτε 20 λεπτά με την μικρή μου ελεύθερα. Απορώ πως πηγαίνω και τουαλέτα απορώ πραγματικά. Λέω σήμερα να κάνω επιτέλους ένα μπάνιο σαν άνθρωπος αν μπορέσει να την κρατήσει ο μπαμπάς μας λιγάκι. Τουλάχιστον δεν είμαι η μόνη που τρέχει. :roll:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας και αντεύχομαι με πολλή αγάπη για τα δικά σας μικρούλια!

Είχαμε ένα πολύ γεμάτο σαββατοκύριακο.. Βλέπετε το Σάββατο κάναμε τα ψώνια για το πάρτυ του Γερασιμάκου που ήταν χθες και ήρθε και η αδερφή μου εκτάκτως με τον ανηψιό μου από την Πάτρα - μου έκανε έκπληξη για τα γενέθλια του Γεράσιμου.. Ο μικρούλης μου ξετρελλάθηκε με τον ξάδερφό του - βλέπετε έχουν μόλις 5 μήνες διαφορά και παίξανε πάρα πολύ καλά.. Το Σάββατο το βράδυ πήγαμε και σε έναν παιδότοπο που άνοιξε στην κυριολεξία δίπλα στο σπίτι μας και ξεσαλώσανε τα μικρά.. Ευτυχώς όλα τα παιδάκια που ήταν εκεί ήταν κοντά στην ηλικία μας και έτσι δεν είχαμε θέμα.. Βέβαια ο Γερασιμάκος περισσότερη ώρα περνούσε στα ηλεκτρονικά αυτοκινητάκια παρά στον παιδότοπο αλλά χαλάλι του..

Χθες έσβησε την τούρτα του 3 φορές παρακαλώ και πέρασε πάρα πολύ όμορφα μιας και η προσοχή ολωνών ήταν στραμμένη επάνω του. Βέβαια εγώ ξεθεώθηκα μιας και είχα 20 άτομα καλεσμένα αλλά χαλάλι του.. Να είναι πάντα γερός, ευτυχισμένος και χαμογελαστός..

Βέβαια το υπέροχο σαββατοκύριακο μου το χάλασε η διάθεση του συζύγου που τελευταία κάθε σβκ παθαίνει μαλακομπούκωμα και φέρεται σαν να τον τσιμπάει μύγα τσε τσε.. Έχει τα ψυχολογικά του λέει αλλά καλό θα είναι να τα λύσει γιατί εμείς οι υπόλοιποι δεν φταίμε σε τίποτε..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα μικρά σας ακόμη καλύτερα!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Χα χα ρε Μίνα!!!

Τι έπαθε παιδί μου ο σύζυγος;

Εμείς καλά! Επιτέλους!

Μία εμείς τις παγοκύστες εννοείται δεν τις βάλαμε απευθείας πάνω στο δερματάκι του! Τις τυλίξαμε με πετσετούλες!

Νόρα εγώ θα εβαζα και στην Ηλέκτρα, ναι! Αν και δεν χρειάστηκε ποτε!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλη εβδομαδα να χουμε κοριτσια εχουμε και μια ωραια αργια και σπαει η εβδομαδα.

Μπραβο Δομνινα μου για το παρτυ σας.

Εμεις επισημως στο σπιτι αλλα λεει ο ενας αλλα καταλαβαινει ο αλλος ευτυχως εχω και τη μεγαλη για μαρτυρα για θα ημουν για το τρελλοκομειο. Εμενα ο δικος μου εχει επιλεκτικη αμνησια και επιλεκτικη κωφωση μαζι και αλαλια απορω που μας καταδεχετε και γυρναει και στο σπιτι.Ωχ... φορα πηρα κ εχω να πω πολλα.

Η μεγαλη ειναι λιγο μπουκωμενη ακομα μια βδομαδα τωρα και η μικρη εχει ενα βηχαλακι που θελω να μιλησω με τη γιατρο γιατι μου ηρθε μια ιδεα μηπως εχει να κανει με τις αλλεργιες της.

Μαρτζι μου πολλες μερες εχει πυρετο το παιδι πως εισαστε σημερα??? Γραψε μας αν θα πατε και στο γιατρο.

Διδασκουσα εγω την τριτη μερα το μαλλι το πιανω με κοκκαλακι τα μισα πανω και μετα με λαστιχακι ολα μεχρι να δεησω να λουστω. χι χι χι!!!

Εμενα οταν ηταν η μπεμπουλα ηταν πιο μωρουδελι εκανα μπανιο τα ξημερωματα την ταιζα την εβαζα για υπνο και ευχαριστιομουν μπανακι. Επεσε βεβαια και καλοκαιρι Ιουλιος Αυγουστος.

vasdeli Αντιγόνη με λένε :)

Nora70 εσύ πόσα παιδάκια έχεις αν επιτρέπεις; Εμένα είναι το πρώτο μου και είναι 2 μηνών και κάτι όπως λέει και το τικεράκι μου. Και τα μαλλιά μου όλη την ώρα πιασμένα πάνω τα έχω από την στιγμή που θα λαδωθούν.

Μέχρι να στρώσει ο ύπνος της μικρής αν στρώσει και ποτέ δηλαδή δεν με βλέπω να το κουνάω ρούπι από το σπίτι. :|

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπέρα στις φιλενάδες μου!

Πρώτη μέρα στη δουλειά σήμερα κατά παράβαση των εντολών του γιατρού, με βήχα και τρομερή κατατονία συν μελαγχολία συν νεύρα με τον εαυτό μου και το σύμπαν.

Δεν μπόρεσα να μπω τις προηγούμενες μέρες και να σας γράψω ότι η μικρή μου, ενώ ήταν υγιέστατη και είχε αρχίσει, μάλιστα, να τρώει καλύτερα, ξαφνικά την Κυριακή στις 3 το πρωϊ (@@## τη γκαντεμιά μου, όλα τα κακά τυχαίνουν σε γιορτές ή/και αργίες και ΠΑΝΤΑ, ΜΑ ΠΑΝΤΑ μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα) άρχισε να κάνει φοβερούς εμετούς και διάρροιες. Εγώ δεν μπορούσα να τη βοηθήσω, αφού ήμουν αυστηρά στην απομόνωση, με αποτέλεσμα να πέσει το βάρος στον άντρα μου, ο οποίος αναγκαστικά φορτώθηκε όλο αυτό το απαίσιο καθάρισμα (σήμερα, φυσικά, παρουσίασε κι αυτός γαστρεντερίτιδα και βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου).

Κορίτσια, κάποια στιγμή μου την έδωσε τελείως και είπα να τα παρατήσουμε όλα σύξυλα, να κλείσουμε το σπίτι και να μπούμε οικογενειακώς σε ένα νοσοκομείο, μήπως και σταματήσει κάπου αυτή η ανακύκλωση λοιμώξεων.

Εννοείται πως παράτησα τελείως τον εαυτό μου και δεν έχω διάθεση για τίποτα. Ο άντρας μου έχει κι αυτός τις μαύρες του, όμως τον δικαιολογώ και προσπαθώ να μην τον στεναχωρώ. Ευτυχώς η κόρη διαθέτει τη δέουσα μαλαγανιά, αλλά και χιούμορ, και μας κάνει να σκάμε στα γέλια με τις ατάκες της. Ευτυχώς, επίσης, που αυτές τις μέρες θα χάσει μόνο 5 ώρες, λόγω γιορτής και αργιών.

Περαστικά σε όσα παιδάκια ακόμη υποφέρουν, καλή ανάρρωση στα υπόλοιπα και καλά μυαλά στους συζύγους ......

Ελπίζω να επανέλθω με καλύτερη διάθεση.

Πολλά φιλιά σε όλες

Ποπο ρε Μία μου....

Τι να πω πια...πότε θα έρθει ρε παιδί μου λίγο το καλοκαιράκι; άντε η άνοιξη, έστω!!!

Βαρέθηκα την μπίχλα, την υγρασία και την βροχή....πάλι έβρεχε στο νησί σήμερα...και η συννεφιά πηχτή...

Τα παιδιά σήμερα όλα καλά και απύρετα! Πήγαν σχολείο! Και φυσικά ο Θεός επέτρεψε τώρα να πέσει η μάνα....βέβαια πάλι όρθια είμαι με το 38 πυρετό που έχω...και τον φοβερό πονόλαιμο...

Προσβλέπω σε καλύτερες μέρες...

qwlrp3.png

Βαρέθηκα την μπίχλα, την υγρασία και την βροχή....πάλι έβρεχε στο νησί σήμερα...και η συννεφιά πηχτή...

Προσβλέπω σε καλύτερες μέρες...

Καλα με τελειωσες. Αν ειναι να ρίμαρεις ετσι με 38 πυρετό τι να πω και γω.......

Πάντα τετοια και παω να κοιμηθώ......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...