Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλημέρα σήμερα γίναμε 2 μηνών είμαι τρισευτυχισμένη και είπα να το μοιραστώ μαζί σας ελπίζω να μην ματιαστούμε για καλό και για κακό φτύστε τις οθόνες σας :)

Vasdeli αν επιτρέπεται πόσα παιδάκια έχεις;

Με το καλό και στα δυο χρόνια λοιπόν!!!

Έχω τέσσερα παιδάκια καλή μου!!! Μια μικρή μεγάλη περιουσία!!! ❤

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να πω κι εγώ τον λόγο για τον οποίο είμαι τρισευτυχισμένη σήμερα;

Ο Νικόλας μας σήμερα ξύπνησε το βράδυ 5-6 φορές ....μια από αυτές φώναξε ξεκάθαρα ΜΑΜΑ κι εγώ έλιωσα!!!! Άντε να του κρατήσεις κακία για το ξενύχτι μετά!!! Και είναι μόλις 9,5 μηνών!!!Ουσιαστικά όμως οχτώ μιας και γεννήθηκε 7,5 μηνών!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Βασδελάκη μου πόσο σε καταλαβαίνω.. Και μένα ο μικρός φωνάζει εδώ και πάρα πολύ καιρό ξεκάθαρα μαμά αλλά όποτε και να το ακούσω λιώνω κι εγώ..

Τι βροχή και αυτή σήμερα.. Ας ελπίσουμε ότι από αύριο θα καλυτερέψει γιατί έχουμε τόσα πράγματα να κάνουμε μέσα στο σαββατοκύριακο!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλησπερα εμενα η πονηρουλα για να την σηκωνω απο το κρεβατι με φωναζει εδω και λιγο καιρο μαμακα και λιωνω...

Βασδελη μου λαληστατος ο μικρος:)

Το μικρο σπορακι ειναι καλα το ειδαμε και ειναι2,2 εκ

Διδασκουσα η μικρη μου μετα τους 2 μηνες θυμαμαι ειχε στρωσει με τους θηλασμους

Φιλακια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημερα να εχετε μια υπεροχη μερα μιας και ειπαν οτι θα ειναι ανοιξιατικη.

Μια ερωτηση γιατι εαν θυμαμαι Δομνινα και Vasdeli ειχατε παρομοιο προβλημμα, το ζαχαρο μου το πρωινο τσιμπαει λιγακι 92-95 και μια φορα 97, ο ενδοκρινολογος διαβητολογος μου εκοψε τελειως ζαχαρη και οτι εχει μεσα ζαχαρη και μου ειπε ανα τρεις ωρες μικρα γευματα, αυτα μονο,

Οχι γλυκαντικα, δεν ρωτησα στεβια και σοκολατα με στεβια επιτρεπετε; τι γνωμη ειχαν οι δικοι σας γιατροι; τι κανατε για να γλυκαθειτε;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαγδούλα και σε όλα τα κορίτσια. Να έχετε μια υπέροχη μέρα..

Μαγδούλα μου κι εγώ έκανα διαβήτη κύησης αλλά ο γιατρός δεν μου είχε κόψει τίποτε.. Μου είχε πει όλα με μέτρο και ότι θα βλέπαμε τις μετρήσεις συνδυαστικά.. Απ' ότι θυμάμαι ούτε σοκολάτα μου είχε κόψει, ούτε τίποτε μιας και κάθε βράδυ χτυπούσα αναγκαστικά μια σοκολάτα ΙΟΝ αμυγδάλου..

Συγνώμη που δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα καλές μου φιλενάδες!

Δομνίνα μου, πρώτα απ' όλα εύχομαι στον υπέροχο πρίγκηπά σου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να είναι πάντα κατάγερος, δυνατός, καλότυχος και να σας δίνει χαρά κι ευτυχία!

Margi μου, χαίρομαι που είστε πια όλοι καλά και μακάρι, τώρα που ανοίγει ο καιρός, να γνωρίσετε κι άλλους γονείς, για να έχει η μπουμπού παρεούλα. Είναι πολύ κοινωνικό παιδί (όπως και όλα τα παιδάκια μας, άλλωστε) και τη βλέπω να αυτονομείται γρήγορα.

Vasdeli μου, ευτυχισμένη πολύτεκνη μαμά, μπράβο στο Νικόλα! Απορώ πώς τα καταφέρνεις με 4 παιδιά σε τόσο διαφορετικές ηλικίες (εδώ ένα έχω και δεν την παλεύω)....

Enseignante ή, μάλλον, Διδάσκουσα (προβλέπω πως όλες μας αυτό το όνομα θα χρησιμοποιούμε), θα δεις πόσο γρήγορα θα μεγαλώνει ο μπεμπούλης σου και ο καιρός θα περνά χωρίς να το καταλαβαίνεις (η παρέα μας θα παίζει κι αυτή το ρόλο της).

Μάγδα μου, είδες που το σποράκι σου είναι μια χαρά; Όσο για το διαβήτη κύησης, μην ανησυχείς, γιατί καμία από όσες φίλες μου παρουσίασαν διαβήτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν συνέχισε να έχει και μετά τον τοκετό (πρόσεχαν, φυσικά). Εγώ δεν παρουσίασα, όμως επί 7 μήνες που έμεινα στο κρεβάτι δεν έφαγα ούτε μπουκιά γλυκό (δεν το αναζητούσα κιόλας). Μακάρι να βρεις ένα υποκατάστατο της προκοπής και να μας το πεις, βεβαίως, γιατί μ' αυτή τη @##@ δίαιτα μου λείπουν τόσο τα γλυκάκια!

Νόρα μου, τώρα πια θα έχετε ξεπεράσει τις ιώσεις και το σπίτι σας θα είναι κούκλα! Η Μαρίνα θα πάει πενταήμερη;

Εμείς είμαστε καλά και προσπαθούμε - γενικώς - να συμμαζευτούμε. Η αλήθεια είναι πως συγκλονιστήκαμε με την ιστορία του Βαγγέλη, γιατί είχαμε περάσει παρόμοιο πρόβλημα (τηρουμένων των αναλογιών, φυσικά)....

Εύχομαι καλή εβδομάδα και ο Θεός να σκεπάζει όλα τα παιδιά του κόσμου!

Πολλά φιλιά

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημέρα καλές μου φιλενάδες!

Δομνίνα μου, πρώτα απ' όλα εύχομαι στον υπέροχο πρίγκηπά σου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ, να είναι πάντα κατάγερος, δυνατός, καλότυχος και να σας δίνει χαρά κι ευτυχία!

Margi μου, χαίρομαι που είστε πια όλοι καλά και μακάρι, τώρα που ανοίγει ο καιρός, να γνωρίσετε κι άλλους γονείς, για να έχει η μπουμπού παρεούλα. Είναι πολύ κοινωνικό παιδί (όπως και όλα τα παιδάκια μας, άλλωστε) και τη βλέπω να αυτονομείται γρήγορα.

Vasdeli μου, ευτυχισμένη πολύτεκνη μαμά, μπράβο στο Νικόλα! Απορώ πώς τα καταφέρνεις με 4 παιδιά σε τόσο διαφορετικές ηλικίες (εδώ ένα έχω και δεν την παλεύω)....

Enseignante ή, μάλλον, Διδάσκουσα (προβλέπω πως όλες μας αυτό το όνομα θα χρησιμοποιούμε), θα δεις πόσο γρήγορα θα μεγαλώνει ο μπεμπούλης σου και ο καιρός θα περνά χωρίς να το καταλαβαίνεις (η παρέα μας θα παίζει κι αυτή το ρόλο της).

Μάγδα μου, είδες που το σποράκι σου είναι μια χαρά; Όσο για το διαβήτη κύησης, μην ανησυχείς, γιατί καμία από όσες φίλες μου παρουσίασαν διαβήτη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν συνέχισε να έχει και μετά τον τοκετό (πρόσεχαν, φυσικά). Εγώ δεν παρουσίασα, όμως επί 7 μήνες που έμεινα στο κρεβάτι δεν έφαγα ούτε μπουκιά γλυκό (δεν το αναζητούσα κιόλας). Μακάρι να βρεις ένα υποκατάστατο της προκοπής και να μας το πεις, βεβαίως, γιατί μ' αυτή τη @##@ δίαιτα μου λείπουν τόσο τα γλυκάκια!

Νόρα μου, τώρα πια θα έχετε ξεπεράσει τις ιώσεις και το σπίτι σας θα είναι κούκλα! Η Μαρίνα θα πάει πενταήμερη;

Εμείς είμαστε καλά και προσπαθούμε - γενικώς - να συμμαζευτούμε. Η αλήθεια είναι πως συγκλονιστήκαμε με την ιστορία του Βαγγέλη, γιατί είχαμε περάσει παρόμοιο πρόβλημα (τηρουμένων των αναλογιών, φυσικά)....

Εύχομαι καλή εβδομάδα και ο Θεός να σκεπάζει όλα τα παιδιά του κόσμου!

Πολλά φιλιά

Κοριτσάκι έχω :)

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημερα και καλη εβδομαδα!!

Δομνινα μου αν καταλαβα καλα γιατι τα χω και λιγο χαμενα ο Γερασιμακος μας εχει γενεθλια.

Χρονια πολλα και καλα να τ εκατοστησει το αντρακι σου!!!Ολα τα καλα!!!!

Μια μου δυστυχως δεν εχω χαρει τιποτα. Τα κοριτσια τσιμπησανε καινουργια ιωση. Η μικρη το Σαββατο ειχε πυρετο και η μεγαλη ποναει ο λαιμος της και ειναι μπουκωμενη. Οι διαρροιες εχουν ελλατωθει αλλα το παιδι δεν εχει συνερθει ακομα. Αυριο κλεινουμε μια βδομαδα την πηρε πολυ βαρια και εχει εξουθενωθει.Εχασε βαρος και ειναι ασπρο ασπρο. Σχολειο δεν εχει παει ακομα. Ειμαι πολυ στεναχωρημενη και ανησυχη.

Δωσανε χαρτι απο το σχολειο την προηγουμενη εβδομαδα για τριημερη αρχες Απριλιου. Επειδη τις προηγουμενες χρονιες το συζητησαμε πολυ και το σκεφτηκαμε περισσοτερο θα παει. Θα τη φαμε κ αυτη την ψυχρολουσια το βαπτισμα του πυρος. Θα τη συμβουλευσουμε και θα της πουμε πολλα ελπιζω τα μισα να μεινουν. Ενα κοριτσακι φοβαμαι απο την παρεα της.Αλλα η κολλητη της ειναι βραχος ηθικης και ελπιζω να κρατησει τις ισσοροπιες.

Σαν σήμερα πριν 2 ακριβώς χρόνια η ζωή μου άλλαξε.. Γέμισε νόημα, γέμισε ευτυχία, παιδικά χαμόγελα, παιδικές αγκαλιές, ατελείωτη ζεστασιά και ατελείωτη λαχτάρα.. Ο γιος μου, ο μονάκριβός μου γεννήθηκε τέτοια μέρα πριν από ακριβώς 2 χρόνια.. Για πότε πέρασαν αυτά τα χρόνια δεν το κατάλαβα.. άρα ήταν γεμάτα ευτυχισμένες στιγμές.. Γερασιμάκο μου είμαι ευλογημένη που είσαι το παιδάκι μου.. είμαι ευλογημένη που είμαι η μαμά σου.. πάντα να είσαι γερός, δυνατός καλότυχος και περιτριγυρισμένος από ανθρώπους που σε αγαπάνε πολύ! Να μου ζήσεις, να σε χαίρομαι.. Η μαμά σου!

Φιλεναδίτσες μου γλυκές καλά καταλάβατε! Σήμερα το αστεράκι μου έγινε 2 χρονών.. τέτοια ώρα πριν 2 χρόνια τον πρωτοκράτησα στην αγκαλιά μου και άλλαξε όλη μου η ζωή.. Είμαι πολύ συγκινημένη..

Σας ευχαριστώ που είστε κοντά μας.. Σας αγαπούμε πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνινα μου ευχομαι να ειναι γερος δυνατος και παντα ευτυχισμενος, να ειστε και εσεις γεροι να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε καθως μεγαλωνει και πετυχενει οτι επιθυμει.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Κορίτσια, δεν θα το πιστέψετε: Είμαι ΠΑΛΙ άρρωστη με πυρετό 39 ακατέβατο, βήχα, λίγο συνάχι και δυνατούς πόνους στην πλάτη. Επιτέλους (!) ο γιατρός μου εδέησε να μου δώσει αντιβίωση, γιατί έχω κοντά 1,5 μήνα που ταλαιπωρούμαι. Ευτυχώς όλοι οι υπόλοιποι είναι μια χαρά (φτου-φτου-φτου)....

Αγαπητή Διδάσκουσα, συγγνώμη για το λάθος, αλλά μάλλον κάπου "χάθηκα στη μετάφραση". Κοριτσομάνα, λοιπόν - το καφέ μας γυναικοκρατείται!

Νόρα μου, υπομονή! Θα περάσει ο τρομερός αυτός μήνας (τον λέω έτσι γιατί εμείς πάντα αρρωσταίνουμε το Μάρτιο και μάλιστα αρκετά σοβαρά, δηλ. με εμπύρετες ιώσεις που υποτροπιάζουν). Περαστικά στις κούκλες!

Πολλά φιλιά σε όλες σας!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημέρα κοριτσάρες πως είστε πως είναι τα παιδάκια σας μικρά ή μεγάλα; Εγώ αυτές τις μέρες μία είμαι στα πάνω μου μία στα κάτω μου ο σύζυγος δουλεύει και γυρίζει πτώμα και έχω μείνει ολίγον μόνη μου(μαζί με την κορούλα μου). Περιμένω τον λογαριασμό της ΔΕΗ για να το πάθω το εγκεφαλικό. Λέω να πάω να κάνω τα χαρτιά μου για κοινωνικό τιμολόγιο έχει καμιά σας βάλει να μου πει την εμπειρία της εγκρίνουν σχετικά εύκολα; Εσείς εδώ βλέπω γνωρίζεστε χρόνια αλλά δεν πρέπει να είστε όλες από Αθήνα απ'ότι καταλαβαίνω. Το παρεάκι σας είναι πολύ ζεστό. Όσο για το νικ μου είναι λίγο μπερδευτικό η αλήθεια είναι δείξτε επιείκεια :rolleyes:

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα κοριτσάκια μου όμορφα!

Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας και την αγάπη σας. Ξέρω ότι είναι από καρδιάς και ότι θεωρείτε το παιδάκι μου "δικό σας"... να είστε σίγουρες πως κι εγώ έτσι αισθάνομαι για τα δικά σας παιδάκια..

Τη μέρα των γενεθλίων του δεν κάναμε τίποτε..Πήραμε 2 πάστες, βάλαμε πάνω τους από ένα κεράκι και τα έσβησε ουκ ολίγες φορές.. κάθε φορά έλεγε "πάλι μαμά, πάλι".. οπότε η επιθυμία του ήταν διαταγή για μας καταλαβαίνετε!

Την τούρτα των γενεθλιών μας με τα κεράκια μας θα τα σβήσουμε την Κυριακή μαζί με όλο το σόι, τους νονούς του και 2 παιδάκια με τα οποία κάνει πολύ καλή παρέα.. Οπότε το σβκ έχω ετοιμασίες..

Εύχομαι όλες το συντομότερο να γίνετε γρήγορα καλά! Η αλήθεια είναι πως όταν τα παιδιά είναι άρρωστα βγαίνουν έξω από τα νερά τους και θέλουν "ειδική μεταχείριση".. αλλά κι εμείς οι μεγάλοι όταν αρρωσταίνουμε - ειδικά οι άντρες - κι εμείς σαν παιδιά κάνουμε.

Αγαπητή Διδάσκουσα.. για το κοινωνικό τιμολόγιο μπορείς να μπεις μέσα στο site της ΔΕΗ και να δεις τις προϋποθέσεις για να ενταχθείς. Μπορείς απλά να κάνεις μια τηλεφωνική αίτηση, να προσκομίσεις τα δικαιολογητικά που χρειάζονται και να περιμένεις κάποια απάντηση. Απλά να ξέρεις ότι στο κοινωνικό τιμολόγιο η μόνη διαφορά είναι στην τιμή μονάδος του ρεύματος. Όλες οι υπόλοιπες χρεώσεις (δημοτικά τέλη, υπηρεσίες κοινής ωφελείας) πληρώνονται κανονικά..

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...