Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Έκανες πολύ καλά που κοίταξες τα επόμενα βήματα σου, αυτό θα σου δώσει μια ψυχική ανάταση. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου, μέρα με την μέρα θα είσαι καλύτερα θα δεις. Μην στεναχωριέσαι, παιδί δεν έκανε όποιος σταμάτησε τις προσπάθειες. Οσο προσπαθούμε πάντα θα είμαστε πιο κοντά στο στόχο μας. Ειμαστε εδώ όλες μας για να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου. 
      σε ποιους εξωσωματικούς θα απευθυνθείς έχεις σκεφτεί ; 
      σκέφτομαι και εγώ αργότερα να πάρω μια δεύτερη γνώμη αλλά δεν εχω κάποιον κατά νου!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλα με συγκινησες πολυ ελενη!

μπραβο ρε παιδια, με το καλο, να πανε ολα τελεια ευχομαι!

εγω εχω μια ιδεα οτι μπορει παλι να εχω πολυκυστικες...θα πρεπει να παω σε αλλο γιατρο γιατι ο δικος μου κατι που ειδε μου λεει "μη ανησυχεις αφου εχεις κανει ενα παιδι ηδη..." ψαξε βρες!

Κατερινούλα και Γιαννάκη σας λατρευω!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα με συγκινησες πολυ ελενη!

μπραβο ρε παιδια, με το καλο, να πανε ολα τελεια ευχομαι!

εγω εχω μια ιδεα οτι μπορει παλι να εχω πολυκυστικες...θα πρεπει να παω σε αλλο γιατρο γιατι ο δικος μου κατι που ειδε μου λεει "μη ανησυχεις αφου εχεις κανει ενα παιδι ηδη..." ψαξε βρες!

και τι με αυτό:confused:

απαράδεκτος ο γιατρός που το είπε:mad:

καλημερααα! Σημερα ξυπνησα απ τις 7 αλλα ο χακερ της οικογενειας δηλ ο γιος του ανδρα μου ειχε κανει βλακεια και δεν ειχα ιντερνετ. Τον σηκωσα να το φτιαξει κ μολις ειδα τα ευχαριστα,πηρα τηλ την ελενιτσα μας. Συγχαρητηρια,ναχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη! Αχ,τι συγκινηση νιωθω σημερα. Μια η μαριαεφη,μια το αννετακι,η βασδελη και τωρα η ελενιτσα,ο μαης ειναι τελειος μηνας! Μαργκι μου,αμα ειχα το τηλ σου θα σουστελνα μνμ να χαρεις! Δε μπορω να συγκεντρωθω. Παω να εντοπισω τη μανουτιτα. Νgeο,το αγχος επηρρεαζει τις ορμονες και εσυ πολυ στρεσαρισμενη μου ακουγεσαι παντα. Στη θεση σου θα συμβουλευομουν κι εναν ορμονολογο ειδικο σε θεματα υπογονιμοτητας γιατι οι πολυκυστικες ξεκινανε απ τις ορμονες. Παρε και δευτερη γνωμη,φυσικα και μετα ηρεμησε λιγο παιδακι μου! Δεν εχω κανενα ποστ να σε εκβιαζω εσενα,αλλα κατι θα βρω.

ένα μήλο την ημέρα...

κοριτσάκι ευχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα υγειές μπεμπεκάκι!!!!!

τι γίνετε ρε κορίτσια ο πελαργός μοιράζει μπεμπεκάκια??

γλυκεια μου αγγελικουλα,ευχομαι να επισκεφτει κι εσενα συντομα με ενα γερο σπορακι! Κι ολα τα κοριτσακια!Αχ,ατιμες δουλειες! Παω να ευχηθω στο θεμα της βασδελη και βγηκα. Φιλακια σε ολες.

ένα μήλο την ημέρα...

MARIAEFIIIII MOUUUU NAI ....EKANA KAI TA 2 TEST KAI TA DYO THETIKA.....EIMAI POLU XAROUMENI,,,DEN KSERW TI NA SKEFTW.....DEN TO EXW PEI SE KANENAN MONO SE ESAS.....STON ANTRA MOU THA TO PW TO BRADY.......MAZI EIMASTE EGKYOULES MARIAEFI....ME KOLISES DEN ANTEKSES

Κοριτσακι μου,συγχαρητηρια!!!!!!!....μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη μεσα απο την καρδια μου!!!Παντα ευτυχισμενη!!

498ap2.png

nZqvp3.png

Διαφημίσεις

Το ήξερα το ήξερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιουπι!!!! ειδες Ελενάκι μου όλα πηγαν καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και τωρα περιμένεις μωράκι!!!!!

Να προσέχεις κορίτσι μου και να μην κουράζεσε!!!

Ευχομαι όλα να σου πάνε καλά και σε 8 μηνες να κρατας το Ζουζουνακι σου αγκαλίτσα!!!

Και πες μας πως το πηρε ο αντρας σου(ειμαι πολύ περίεργη)!!!

ΑΑΑ και πως θα το πεις στη πεθερά!!! ΧΙΧΙΧΙ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!ΜΠΡΑΒΟ!!!! Καλά δεν μπορείς να φανταστείς τη χαρά μου. :P :p. Ευχομαι να πάνε όλα καλά και να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη. Χαίρομαι τόσο πολύ για σένα! Μαραεφη, έκανες πολύ καλό ποδαρικό! Τι εβδομάδα κι αυτή! Μακάρι να μείνουμε και οι υπόλοιπες σύντομα. Μακάρι να μιλάμε όλες μας για τις εγκυμοσύνες μας από εδώ και πέρα. ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ. Να πρεοσέχεις.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κάτι μου λέει ότι η πεθερά θα πετάξει από τη χαρά της!

Μάγδα, εμείς οι δυο θέλουμε φάπες, μπας και συνέλθουμε. Αγχωνόμαστε σαν τις χαζές. Χίλιες φορές θα είχαμε μέινει αν δεν μας έτρωγε αυτό το άγχος. Ελένη, μετατόπισες το άγχος στο διάβασμα και άφησες το γυναικολογικό σου σύστημα να δουλέψει. Και δούλεψε τέλεια το κακόμοιρο! Τι αδύναμα ωάρια και βλακείες...Αν θέλει ο Θεός, όλα γίνονται.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

ναι μηλιτσα, τα εχουμε παλι πει και μαζι αν θυμαμαι καλα και για το συκλακουρ, ετσι δεν ειναι;;;

θα παω σε αλλο γιατρο ειδικο αλλα ξερω, εχω πολυ αγχος και στρες οχι μονο απο το γνωστο θεμα αλλα και απο το σχολειο. θα μου πειτε, καλα τι αγχος εχεις αλλα εχω διαφορα, πολλες δουλειες εκει, κανω 1,5 ωρα να παω και να ερθω οδηγώντας σε σκ@τοδρομο και μαθητες σε πανελλαδικες που τους κρατας μη μεινουν απο απουσιες...θα μου πεις τι σε νοιαζει...αλλα τι να πω, με νοιαζει όπως και αν φερονται.

ελενη περιμενουμε νεα

φιλακια

Μαρgi μου όλα ειναι θεμα αγχους και στην τελική κανουμε κακό στον εαυτό μας!!!

Ας ηρεμήσουμε λόιπόν και ας ασχοληθούμε με ασχετα πραγματα!!!

μηλίτσα μου μη με μαλώνεις εγω δεν θελω να ξαναασχοληθω με τπτ!!! Υγεια αφου εχω όλα τα αλλα θα ερθουν!!! Το θεμα ειναι να με ξαναδω χαρούμενη!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

πραγματικα ρε κοριτσια, με εχει πιασει το κεφαλι μου απο το αγχος.

και οταν ειναι να το κανουμε πιο πολυ το κανουμε απο πρεπει και οχι απο θελω. αφου πολλες φορες κοιμαμαι απο τις 11 το βραδι!!!

Πρεπει να βρουμε τροπους να χαλαρωσουμε!!!

Να κανουμε βολτες να περπαταμε να ασχολουμαστε με λουλούδια!!!

Οτι μας αρεσει αρκει να ξαναζουμε και να ξεκολησει το μυαλό!!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

μαγδουλινι μου,εχεις πμ. Κοριτσια,πρεπει να χαλαρωσουμε,τι λετε? Ειδατε,με το αγχος δε βγαινει τπτ. Εχει κι αρνητικες επιπτωσεις. Καντε τις εξετασεις για ναχετε μια εικονα και μετα βαλτε αλλους στοχους. Να,εγω θα σας γραψω τους στοχους μου να παρετε μια ιδεα. Πρωτος,εχω στανμπαι τη μαγδα,τη ngeο και τη μαργκι να εκβιαζω. Νgeο,οταν ανακαλυπτω τις γονιμες αρωματιζομαι καλλωπιζομαι κι ολα τα αλλα ερχονται μονα τους χωρις να το σκεφτω. Τωρα για το σχολειο,μπορα ειναι θα περασει,ερχεται καλοκαιρακι! Αυτο να σκεφτεσαι. Συνεχιζω...

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...