Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα, Νορα μου μεγεια τα πραγματακια,

Στην καινουργια φιλη(με δυσκολευει το ονομα) θηλαζα 13 μηνες το μωρο δεν δυσκολευτηκε να πιει απο εκπαιδευτικο ποτηρακι πηρα της N@Κ,(μετα τους 6 μηνες) και κοντα στο χρονο της δοκιμασα μπουκαλι με γαλα σιγα σιγα και αφου βρηκα την καταλληλη θηλη πινει μια χαρα, γνωμη μου μην ακους κανενα και θηλασε οσο μπορεις και θελεις.

Είναι στα γαλλικά το ψευδώνυμο μου και σημαίνει διδάσκουσα :) Σε ευχαριστώ για την εμψύχωση πραγματικά ώρες ώρες μου έρχεται να κλαίω με τις συμβουλές μαμάδων πεθερων και λοιπών συγγενών ευτυχώς που υπάρχει και το φόρουμ αυτό εδώ.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ θα πω στην φίλη "διδάσκουσα" να μην ακούει κανέναν. Θήλασα αποκλειστικά για 13 μήνες. Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίσαμε μετά. Πολύ εύκολα ήπιε από το μπιμπερό και τώρα που είμαστε 22 μηνών δεν το χρησιμοποιούμε ούτε κι αυτό. Εδώ και 3 μήνες πίνει το γάλα της από κούπα (κεραμική παρακαλώ) με το καλαμάκι της ή από το ποτηράκι αν της το κρατάω εγώ. Επίσης κόψαμε και την πιπίλα.

Να μην ακούς κανέναν κοριτσάκι! Θήλασε όσο μπορείς. Κανένα πρόβλημα δεν θα έχεις μετά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρες μπόλικες και καλή μας εβδομάδα ψυχολογία μέτρια αυπνία στο φουλ αλλά όχι από σήμερα γλυκά κομμένα (ας το ελπίσω τουλάχιστον) έχουμε και ένα κορμί να βγάλουμε στην παραλία. Ερώτηση στις μανούλες αν ξέρουν (ελπίζω να μην μπαναριστώ αν δεν βρίσκομαι στο κατάλληλο thread που μάλλον δεν βρίσκομαι αλλά τέλοσπαντων) τι γνώμη έχετε για τα κέντρα Υάδες και Αττικόν Άλσος ως χώροι βάπτισης; Το λουλουδάκι μου μπορεί να είναι ακόμα μικρό αλλά πρέπει από τώρα να αρχίζω να ψάχνω.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρα φιλενάδες και καλή εβδομάδα!

Εδώ και δύο μέρες είμαι χάλια, με πυρετό, κρυάδες και πόνο σε κεφάλι, στομάχι και αρθρώσεις. Μια και δεν έχω βήχα και συνάχι, ελπίζω να μην είναι γρίπη, αλλά μια απλή ίωση ή - το πιο πιθανό - υπερκόπωση (την προηγούμενη εβδομάδα δούλευα περίπου 10-11 ώρες την ημέρα). Έτσι, σήμερα θα μείνω στο κρεβάτι.

Αγαπητή enseignante, πέταξε έξω από το σπίτι και την οικογένειά σου (κυριολεκτικά και μεταφορικά) όλους τους έμπειρους "καλοθελητές", γιατί η ψυχολογία σου είναι πολύ εύθραυστη και δεν πρέπει να ταράζεσαι, αφού θηλάζεις.

Η δική μου περίπτωση ήταν διαφορετική (σχετικά με το θηλασμό, αλλά και τη βάφτιση), γι' αυτό και δεν μπορώ, δυστυχώς, να σε βοηθήσω. Πάντως, να ξέρεις πως η διαδικασία της βάφτισης είναι η πιο ευχάριστη από όλες και όλο αυτό το ψάξιμο θα σου δίνει πολύ μεγάλη χαρά.

Θα ξαναμπώ μόλις νιώσω καλύτερα....

Πολλά φιλιά σε όλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε..

Η μέρα μου ξεκίνησε με επίσκεψη στον αγαπημένο μου γιατρό που παρεμπιπτόντως είναι και γιατρός της Νόρας μας.. Συγκίνηση μεγάλη που επέστρεψα στο γνωστό χώρο ύστερα από 3 χρόνια σχεδόν και πολλές αναμνήσεις με κατέκλυσαν.. Συζητήσαμε διάφορα και καταλήξαμε κάπου αλλά θα πρέπει αφενός να πείσω τον σύζυγο και αφετέρου να βρω κάποια επιπλέον χρήματα μιας και το ποσό που ζήτησε είναι λίγο παραπάνω απ' ότι είχα στο μυαλό μου.. Τέλος πάντων.. ας δούμε πρώτα τι θα καταφέρω με τον σύζυγο και βλέπουμε..

Νόρα μου σε θυμήθηκε και μπορώ να πω ότι συγκινήθηκε κιόλας όταν σε ανέφερα!

Είχαμε ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο.. Το Σάββατο το απόγευμα πήγαμε σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο όπου ο Γερασιμάκος δεν κώλωσε πουθενά και του έδωσε να καταλάβει.. μπορεί να έκανε τσουλήθρα ίσαμε και 30 φορές.. Η χαρά όμως που έβλεπα στα ματάκια του και τα ξεφωνητά χαράς ήταν όλα τα λεφτά.. τυχαία μάλιστα στον ίδιο χώρο βρέθηκε και μια πολύ αγαπημένη μου φίλη με τα δίδυμα κοριτσάκια της που έχουν 1 χρόνο διαφορά από τον Γεράσιμο που είχα να τη δω από τη μέρα που γέννησα.. Πέσαμε η μια στην αγκαλιά της άλλης και λέγαμε, λέγαμε, λέγαμε.. σταματημό δεν είχαμε..

Χθες το πρωί ήρθαν οι νονοί του και το κατευχαριστήθηκε ο μικρός.. και το απόγευμα αφού κοιμήθηκε 3.5 ώρες τον πήρα και πήγαμε βόλτα στον ξάδερφό μου ο οποίος έχει 2 πιτσιρίκια και έγινε ο κακός χαμός!

Κοριτσάκι κανούργιο.. όσον αφορά τον θηλασμό.. Μην ακούς κανέναν και τίποτε.. μόνο το μωρό σου.. Εγώ θήλασα σχεδόν 20 μήνες και το ευχαριστήθηκα απίστευτα.. Μεγάλη ευκολία και ότι καλύτερο για το μικρό σου.. Ο δικός μου βέβαια παρόλο που πήρε και μπιμπερό 2-3 φορές δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα.. Τώρα μάλιστα το κρατάει και μόνος του..

Μία μου περαστικά σου.. η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη, και αυτό μου φαίνεται ότι συμβαίνει στην περίπτωσή σου.. Για χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου γιατί δεν σε βλέπω καλά..

Νόρα μου εντάξει η κουζίνα; περιμένουμε νεότερα..

Μαγδούλα μου τι κάνεις; το καινούργιο σποράκι πως πάει;

Μάρτζι μου γύρισε η μικρή ή την έχεις αφήσει ακόμη στο πατρικό σου;

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Einsegnante σχετικά με τη βάφτιση.. Έχω υπόψη μου και το Αττικό άλσος και το μαγαζί που προτείνεις για τη βάφτιση.. Για το μαγαζί δεν έχω ιδία άποψη μιας και δεν έχω πάει αλλά ξέρω που είναι μιας και περνάω απέξω αρκετά συχνά..

Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι η εποχή που θες να γίνει η βάφτιση.. Εγώ παντρεύτηκα στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στη Ν. Φιλαδέλφεια (δίπλα στο πάρκο).. Εκεί ήθελα να βαφτίσω και το γιό μου (και το έκανα μάλιστα).. Αυτό που ήθελα είναι να με ικανοποιεί και η εκκλησία αλλά και το μαγαζί για το τραπέζι (το οποίο έγινε μόνο για τους πολύ στενούς συγγενείς)..

L2qIp2.png

Einsegnante σχετικά με τη βάφτιση.. Έχω υπόψη μου και το Αττικό άλσος και το μαγαζί που προτείνεις για τη βάφτιση.. Για το μαγαζί δεν έχω ιδία άποψη μιας και δεν έχω πάει αλλά ξέρω που είναι μιας και περνάω απέξω αρκετά συχνά..

Αυτό που θα πρέπει να λάβεις υπόψη σου είναι η εποχή που θες να γίνει η βάφτιση.. Εγώ παντρεύτηκα στο εκκλησάκι της Ζωοδόχου Πηγής στη Ν. Φιλαδέλφεια (δίπλα στο πάρκο).. Εκεί ήθελα να βαφτίσω και το γιό μου (και το έκανα μάλιστα).. Αυτό που ήθελα είναι να με ικανοποιεί και η εκκλησία αλλά και το μαγαζί για το τραπέζι (το οποίο έγινε μόνο για τους πολύ στενούς συγγενείς)..

Δομνίνα μου σε ευχαριστώ για τα εμψυχωτικά σου γραφόμενα σχετικά με τον θηλασμό όσο για την βάφτιση δυστυχώς ή ευτυχώς θα είναι πολλά τα άτομα και ψάχνω έναν χώρο αξιοπρεπή και να μας χωρέσει κιόλας. Μόλις ανοίξει ο καιρός θα πάω να τα δω από κοντά τα κέντρα αυτά.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλημέρες καλημέρες!!!!

Κοριτσια μου το τι περασα δεν λεγετε. Το μονο καλο της ολης καταστασης ήταν οτι ολα τα συνεργεια ητανε μεσω καλου φιλου κατασκευαστη και δεν καθυστερήσαμε καθολου το Σαββατο το μεσημερι ειχανε τελειωσει ολα.Αλλιως σιγουρα θα μας επαιρνε και το μισο αυτης τη εβδομαδας.

Κυριακη μεσημερι μαγειρεψαμε στην κουζινα μας σημερα καθαριζονται τα πλακακια και μενουν πολλα ακομα να γινουν.

Το κλου της ολης υποθεσης ητανε οτι αρρωστησε το μωρο απο Παρασκευη βραδυ με υψηλο πυρετο τη γυρισε σε γαστρεντεριτιδα με πολλες διαροιες ειδα και κανα δυο σταγονες αιματακι στα κακα της τρελαθηκα!!! Τωρα μας εχει μεινει λιγο βηχαλακι και μυξουλες.

Στα δικά σας τωρα βρε Μαρτζι πως εκοψε την πιπιλα το θηριο σου?? εμας οσο περναει ο καιρος εκει που την ειχαμε στον υπνο τη ψαχνει τωρα συνεχεια.Βεβαια δεν εχουμε περασει και λιγα απο αρρωστιες οποτε τη δικαιολογω. Καλαμακι οταν πινουμε νερο κοροειδευει γινετε μουσκεμα και κανουμε βλακεις ουτε συζητηση για γαλα σε κουπα.

Δομνινα μου οτι καλυτερο στο νεο σου επιχειρημα και γρηγορα αποτελεσματα. Συγκινηθηκα και εγω μ αυτα που εγραψες για το γιατρουλη μας και το χωρο και τα κοριτσια.

Μια περαστικα!!! και γω σημερα μ ενοχλει παλι ο λαιμος μου.Δεν αντεχω να περασω κατι αλλο!!!!!

Διδασκουσα μου το ποτηρακι ειναι για μετα τον εκτο μηνα. Ειναι πολυ νωρις να στεναχωριεσαι γι αυτα που ακους εχετε πολυ δρομο ακομα μπροστα σας. Εμενα η μικρη επιασε μπουκαλι απο νωρις γιατι αργησε να πιασει στηθος. Εβγαζα γαλα με το θηλαστρο και εδραιωσα το θηλασμο μου το πρωτο σαρανταημερο με το θηλαστρο.

Μαγδουλα Βασδελη τι κανετε???

Κοριτσια φρεσκα νεα!!

Η μεγάλη μου γυρισε αρον αρον απο το σχολείο με κρυαδες και καταβολή.

Ολο το Σ/Κ φιλαγε τη μπεμπα και οταν της εκανα παρατηρηση να φυλαχτει

μου ειπε οτι καλο θα ηταν να κυκλοφορει το μωρο με μασκα οπως κυκλοφορουσαμε και μεις.

Τη ζω Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσια φρεσκα νεα!!

Η μεγάλη μου γυρισε αρον αρον απο το σχολείο με κρυαδες και καταβολή.

Ολο το Σ/Κ φιλαγε τη μπεμπα και οταν της εκανα παρατηρηση να φυλαχτει

μου ειπε οτι καλο θα ηταν να κυκλοφορει το μωρο με μασκα οπως κυκλοφορουσαμε και μεις.

Τη ζω Παναγια μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μωρό να δω με μάσκα και τι στον κόσμο.. Ο εκδικητής Ζορό σε όλο του το μεγαλείο!

Αυτό σου έλειπε τώρα νέα μου να σου αρρωστήσει και η μεγάλη!!

Εμείς φτου μη μας ματιάσω είμαστε υγιέστατοι!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Επιτέλους περάσαμε κι εμείς ένα όμορφο Σαββατοκύριακο σε αυτή την ερημιά που είμαστε! Βγήκαμε με ένα ζευγάρι συναδέλφων και το παιδάκι τους, πήγαμε για φαγητό, για καφέ και ξανά για καφέ και μετά από πολύ καιρό αισθάνθηκα να κοινωνικοποιούμαστε επιτέλους! Βέβαια, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν θα μείνει για πολύ, αλλά ευτυχώς έρχεται Πάσχα και μετά το Πάσχα ο καιρός περνάει γρήγορα.

Αχ, να βλέπατε τη μικρή μου τι παιγχίδι έκανε με το άλλο κοριτσάκι. Γέλια, φωνές, κυνηγητό. Μα, χαιρόμουν να τη βλέπω. Το καημένο μου, δεν έχει πολλές επιλογές σχεδόν όλη μέρα στο σπίτι. Και πού να πάμε θα μου πείτε. Οσο καιρό είμαστε εδώ, ζήτημα να μην έχει βρέξει 2 βδομάδες στο σύνολο. Κι όταν βρέχει, παντού λάσπη και κακό.......

Νόρα μου, έκανα από πριν τα Χριστούγεννα προσπάθεια να της κόψω την πιπίλα. Τα κατάφερα το Φλεβάρη χωρίς να το περιμένω. Πήγαμε στην παιδίατρο και της είπε ότι θα χαλάσουν τα δοντάκια από την πιπίλα. Της το έλεγα λοιπόν εκείνη τη μέρα συνέχεια. "Είδες τι είπε η γιατρός; Να την πετάξουμε την κακή πιπίλα που θα χαλάσει τα δοντάκια μας; Ντα! ντα! κακή πιπίλα" . Ε, πες, πες άρχισε κι αυτή να "μαλώνει" την πιπίλα. Αυτό ήταν! Δεν την ξαναθέλησε! Γενικώς είναι βολικό παιδάκι και δεν μας ταλαιπωρεί. Μόνο ένα ελάττωμα έχει. Δεν κοιμάται καθόλου το μεσημέρι και το βράδυ κοιμάται με πολύ κλαμα. Ε, και γύρω στις 3 το βράδυ έρχεται στο κρεβάτι μας!

Μία, περαστικά. Εξαντλήθηκες βρε!

Δόμνα, άντε να πείσεις τον Δομνίνο.......Ξέρεις εσύ. Επιστράτευσε τις γαλιφιές σου.......

Μάγδα, πώς πάει;

Είμαστε καλύτερα, κοριτσάκια μου. Φτου! να μην ματιαστώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά.. Τι μου κάνετε;

Ελπίζω σιγά σιγά να αναρρώνετε από τις αρρώστιες μικροί και μεγάλοι.. Τι κακό κι αυτό φέτος.. έχει κάνει θραύση η βρογχοπνευμονία και η γαστρεντερίτιδα.. πάντα κάποιος άρρωστος υπάρχει είτε στο σπίτι είτε στο γραφείο.. Ευτυχώς εμείς είμαστε υγιέστατοι..

Σήμερα το πρωί ο Γερασιμάκος ξύπνησε κατά τις 8 και φώναξε μαμά..Πήγα τον πήρα αγκαλίτσα και τύλιξε τα χεράκια του τόσο σφιχτά γύρω από το λαιμό μου που τον πήρα και πήγαμε στο κρεβάτι μας.. κοιμηθήκαμε άλλη μια ώρα σφιχταγκαλιασμένοι και θα συμφωνήσετε μαζί μου πως είναι η ωραιότερη αίσθηση..

Μάρτζι μου πολύ χαίρομαι για το κοριτσάκι σου που βρήκε επιτέλους παρεούλα.. Είναι πολύ σημαντικό για τη δική τους ψυχολογία και ανάπτυξη να έχουν κι αυτά τις δικές τους παρέες. Πήγα χθες τον Γεράσιμο σε ένα φίλο του να παίξουν που έχουν μόνο 2 μέρες διαφορά και το τι χαρά κάνανε.. Δεν ξέραν τι να πρωτοκάνουν για να δείξουν τον ενθουσιασμό τους.. Είστε και τόσο απομονωμένοι εκεί πάνω.. Αλήθεια, έχεις κανένα νέο για τη μετάθεση ή από Σεπτέμβριο θα ξέρεις;

Φιλάκια σε όλα τα υπόλοιπα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε;

Εμείς καλά! Βέβαια έχω τον Λ με πυρετό αλλά είναι ευδιάθετος όταν πέφτει ο πυρετός οπότε καλά λέμε!

Δομνίνα πολυ χάρηκα που τελικά πήγες στο γιατρό και κυνηγάς το όνειρό σου για 2ο παιδάκι!!! Ετχομαι με το καλό και τα χρήματα θα βρεθούν αν το θέλετε πολυ! Ξέρω φίλη που απέκτησε παιδί πριν τέσσερα χρόνια και ακόμη ξεπληρώνει την εξωσωματική....

Νόρα μου περαστικά σας εύχομαι και καλή ξεκούραση τώρα!

Μάγδα πώς πάει η εγκυμοσύνη σου;

Μία μου είσαι καλά;

"Διδάσκουσα" μην ακούς κανέναν για τον θηλασμό, κάνε αυτό που θέλεις!!! Εγώ θήλασα τον τρίτο μου 3 χρόνια, από το στήθος πήγε κατευθείαν στο ποτήρι! Δεν έπιασε ποτέ πιπίλα ούτε μπιμπερό!!!

Εμείς αφού περάσαμε ένα ζόρικο δίμηνο τώρα είμαστε καλά. Ένα θα πω: Η πολυτεκνία είναι μεγάλη ευλογία αλλα και καθημερινός αγώνας! Μαρτύριο και μαρτυρία πίστης και ζωής μαζί!

Σας φιλώ όλες και ας ευχηθούμε να έχουμε καλή άνοιξη! 😊

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κορίτσια μου καλημέρα σήμερα γίναμε 2 μηνών είμαι τρισευτυχισμένη και είπα να το μοιραστώ μαζί σας ελπίζω να μην ματιαστούμε για καλό και για κακό φτύστε τις οθόνες σας :)

Vasdeli αν επιτρέπεται πόσα παιδάκια έχεις;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...