Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα περαστικα στους αρρωστουλιδες,

Εγω ειμαι καλα πηγα στο γιατρο και ακουσαμ καρδουλα αλλα εχω αγχωθει ενω ο γιατρος ειπε πως ολα ειναι καλα ο υπερηχος εδειξε οτι ειμαι 6 εβδ και 1 μερα ενω βαση της επαφης επρεπε να ειμαι 6 και πεντε.

Σε δυο εβδομαδες εχω ραντεβου και θα ξεκαθαρισει εαν ειναι ολα οκ

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλή σας μέρα..

Είμαστε καλά και το ίδιο ελπίζω και για σας.. Το μικρό τερατάκι μου τις δυο τελευταίες ημέρες ενώ κοιμάται κανονικά στο κρεβατάκι του ξυπνάει τα ξημερώματα φωνάζοντας "μαμά".. Σήμερα φώναζε "γιαγιά" κλαίγοντας.. προφανώς έβλεπε εφιάλτη!:P και μετά ενώ τον νανουρίζω και τον βάζω για ύπνο το σκατό ξυπνάει και θέλει να τον πάρω μαζί μου στο δικό μας κρεβάτι όπου απλώνεται ο κύριος και κοιμάται του καλού καιρού.. τρελαίνομαι γι' αυτό το μαγουλάκι.

Θέλω να σας εκμυστηρευτώ κάτι.. Σκέφτομαι πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού.. Εγώ το θέλω πολύ, ο σύζυγος τσινάει.. Έτσι έκλεισα ραντεβού με τον εξωσωματικό μου για τον Μάρτιο όπου θέλω να πάω να συζητήσω τι δυνατότητες και τι πιθανότητες έχουμε καθώς και το οικονομικό.. Και μετά αφού τα ζυγίσω καλά μέσα μου θα μιλήσω στο σύζυγο.. Μου λείπει τόσο πολύ ο καιρός που ήταν βρεφάκι το μωρό μου.. Και τώρα που η αδερφή μου είναι έγκυος στο δεύτερο δεν σας κρύβω ότι ψιλοζηλεύω (με την καλή έννοια βέβαια)...

Νόρα μου σε καταλαβαίνω και σε συναισθάνομαι.. Θα σε πάρω τηλεφωνάκι..

Μαγδούλα μου μην ανησυχείς.. απλά μπορεί να άργησε λιγάκι να γίνει η εμφύτευση.. Στον επόμενο υπέρηχο θα ξεκαθαρίσουν όλα! Είμαι απολύτως σίγουρη ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας κανένας!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι ωραία μέρα σήμερα!!! Επιτέλους λίγος ήλιος!!!!

Μίνα μου!!!! Εύχομαι όλα να σου έρθουν δεξιά και αν πραγματικά το θέλεις(που το θέλεις) δηλαδή θα τον καταφέρεις τον Δομνίνο, θα δεις!!!

Μάγδα μου, μην αγχώνεσαι!!! Συμβαίνουν οι αποκλίσεις! Εγώ πάντα ήμουν 10 μέρες πιο μπροστά!

Νόρα περαστικά και πάλι και καλά κουράγια με τις δουλειές που έρχονται..

Καλωσορίζω το νέο μας κορίτσι! Την δασκάλα μας! Αυτό δεν σημαίνει τον user name σου, καλή μου; εδω μπορείς να μοιράζεσαι περί ανέμων και υδάτων !

Φιλιά σε όλες!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Δομνινα μου και εγω στο ευχομαι ειναι πολυ ωραια σκεψη, μακαρι να το δοκιμασετε και να πετυχει.

Σε εμας δεν παιζει να ειναι καθυστερημενη συληψη γιατι ξερω ακριβως ποτε εγινε,

Βασδελη μου και εμενα ηΜαρια εβγαινε μεγαλυτερη γι αυτο αγχωνομαι, μου θυμιζει τα παλια.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Μια γρήγορη καλησπέρα στις φιλενάδες μου!

Ω ναι, είμαι ακόμη στο γραφείο η σκλάβα (και μετά σου λένε ότι οι "50 αποχρώσεις του γκρι" δεν είναι βγαλμένες από τη ζωή-την επαγγελματική εννοώ).

Μάγδα μου, δεν χρειάζεται καθόλου άγχος, γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη και όλα πάνε καλά. Μην στενοχωριέσαι και επηρεάζεις το σποράκι!

Δομνινάκι, πάρε σειρά για ένα ακόμη μωρό, που θα κάνει παρέα στο γλυκό Γεράσιμο. Σου το εύχομαι με όλη μου την καρδιά. Όσο για το σύζυγο, μη σε νοιάζει - εδώ είμαστε εμείς....

Enseignante, καλώς μας ήρθες. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και να ξέρεις πως εδώ μπορείς να συζητάς για όποιο θέμα θέλεις. Όπως βλέπεις, υπάρχουν μικρομαμάδες, μεγαλομαμάδες, σούπερ-μαμάδες, υποψήφιες μαμάδες, wannabe μαμάδες, (πάνω απ' όλα) χαζομαμάδες, όλες γεμάτες καλή και φιλική διάθεση. Εγώ είμαι ίσως η πιο καινούρια στην παρέα, έχω όμως ήδη αποκτήσει πολύ καλές κι αγαπημένες φίλες.

Νόρα μου, είμαι σίγουρη ότι το σπίτι σου θα γίνει υπέροχο και θα χαλαλίζεις την ταλαιπωρία. Αχ, αυτή η απίθανη μπουμπού σου!

Vasdeli, Margi μου, χαιρετισμούς!

Να δω τώρα τι ώρα θα φτάσω στο σπίτι μου μ' αυτήν την @@*## * βροχή.

Πολλά φιλιά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Γεια σας κι από εμένα.

Κι εμείς είμαστε λίγο κρυωμένοι. Εγώ έχω μία εβδομάδα με πονοκεφάλους, ρίγος και καταρροή. Κι εκεί που συνέρχομαι, πάω στην δουλειά, όπου επικρατεί πολύ κρύο, μιας και τα καλοριφέρ είναι συνέχεια χαλασμένα. Ειδικά σήμερα είδα κι έπαθα να τελειώσουμε. Ετρεμα στην κυριολεξία, κορίτσια, αφού το καλοριφέρ έσβησε από τις 9 το πρωί παρακαλώ!

Δομνίνα, τι ωραία η σκέψη για ένα δεύτερο παιδάκι. Ευχομαι όλα να πάνε καλά και να μην συναντήσεις κανένα εμπόδιο!

Κι εγώ θέλω αλλά σας είπα πως οι σχέσεις εδώ και 3 μήνες είναι αδελφικές πλέον, αφού μία φοβία την έχουμε. Λέμε να είμαστε σίγουροι πως είμαστε εντελώς καλά, γιατί αυτό που περάσαμε δεν θα μπορούσα να το αντιμετωπίσω αν ήμουν έγκυος.

Μάγδα μου, η Μαρία αποδεικνύει πως δεν χρειάζεται να ανησυχείς!

Βγαίνω. Πάω να ξυπνήσω μπαμπά και κόρη γιατί μας βλέπω να ξενυχτάμε απόψε............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ελπίζω να μου είστε όλες καλά.. Εμείς είμαστε πολύ καλά και με τη βούλα του ιατρού πλέον μιας και πήγαμε σήμερα στον πνευμονολόγο και μετά από σπιρομέτρηση και νέα ακτινογραφία ότι κι αν ήταν στο πνευμόνι του συζύγου δείχνει να υποχωρεί, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.. Σε 15 μέρες θα κάνουμε μια καινούργια αξονική για να κλείσουμε το θέμα τελείως..

Το Σαββατοκύριακο το περάσαμε πολύ όμορφα.. Το Σάββατο το απόγευμα ήρθαν οικογενειακώς η πολυαγαπημένη συμπεθέρα μετά της νύφης βεβαίως βεβαίως και η Μία μας με τη δική της οικογένεια στο σπίτι για παιχνίδι και καφεδάκι.. Το χαρήκαμε πολύ πολύ γιατί είχα πολύ καιρό να τους δω όλους.. Τα μικρά είναι στη φάση τώρα που μπορούν και παίζουν και μεταξύ τους και πραγματικά ήταν απόλαυση να τα βλέπεις να κυνηγιούνται και να παίζουν κρυφτό.. εγώ ευχαριστήθηκα τις φιλενάδες μου και ο σύζυγος βρήκε σημείο επαφής με τους δυο άλλους μπαμπάδες.. υποσχεθήκαμε να το ξανακάνουμε πολύ σύντομα..

Χθες το πρωί ξεκαθαρίσαμε πολλά πράγματα από την αποθήκη του σπιτιού και τις ντουλάπες και ξεφορτωθήκαμε ακόμη περισσότερα.. Τώρα το μόνο που μένει είναι να ξεκαθαρίσω τη ντουλάπα μου και μετά με τόση σαβούρα που θα πετάξω θα αισθάνομαι σαφώς πιο ανάλαφρη..

Χθες το βράδυ πήγαμε σε μια φίλη μας που είχε γενέθλια και ο Γερασιμάκος ήταν όλα τα λεφτά.. Η κοπέλα έσβησε κεράκια και μετά φυσικά ήθελε κι ο Γεράσιμος, ο οποίος προσπαθούσε μόνος του να ανάψει τα κεράκια με τον αναπτήρα, και αφού τα ανάψαμε εμείς και τα έσβησε εκείνος είπε και μπράβο στον εαυτό του χειροκροτώντας..

Μάγδα μου πολύ θέλω ένα δεύτερο παιδάκι.. το μόνο που μένει είναι να πείσω το σύζυγο.. όσο για τις αδελφικές σχέσεις.. κι εμείς που δεν έχουμε θέμα σαν το δικό σας σαν αδελφάκια κοιμόμαστε εδώ και 3 μήνες τουλάχιστον...

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια! Τι έγινε; μαύρη πέτρα ρίξατε πίσω σας;;;

Εμείς καλά είμαστε με μόνο σκοτεινό σημείο το χούι που μας κάνει ο Γεράσιμος κάθε βράδυ.. Ενώ κοιμάται κανονικά στο κρεβάτι του ξυπνάει γύρω στις 3 με 3.30 κάθε βράδυ και δεν θέλει με τίποτε να ξανακοιμηθεί στο κρεβάτι του.. Σήμερα αφού είδα και απόειδα τον άφησα πάνω στον καναπέ στο δωμάτιό του βάζοντας μαξιλάρια στο πάτωμα για να μην πέσει.. Αρχίζω και σκέφτομαι το ενδεχόμενο του να στριμώχνεται στην κούνια του και να πρέπει να του πάρουμε κρεβατάκι.. Ακούω απόψεις!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες!

Τι ερημιά είναι αυτή (που λέει και η Δομνίνα); Μάλλον μας έχει όλες απορροφήσει η καθημερινότητα, μη σας πω ότι μας "έπιασε" και η άνοιξη.

Αυτή η εβδομάδα είναι κάπως περίεργη, όμως οι ωραίες ημέρες μας αποζημιώνουν. Η κόρη σήμερα πήγε περίπατο (μετά από 4 μήνες) και είναι τρισευτυχισμένη. Το βράδυ θα περάσουν να με πάρουν από το γραφείο και θα πάμε για τα ανοιξιάτικα ψώνια της (από το πρωϊ μας στέλνει sms μέσα στη γλύκα και τη γαλιφιά). Ευτυχώς που μεγάλωσε, κορίτσια, και βρίσκει ρούχα πάμφθηνα, γιατί διαφορετικά θα ήταν αδύνατον να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της.

Δομνίνα μου, πόσο σε ζηλεύω για το καθαρό σπίτι και, κυρίως, το έτοιμο φαγητό και τα σιδερωμένα ρούχα! Στο σπίτι μου υπάρχουν πολλοί μικροί "σωροί" από ασιδέρωτα, ανά άτομο και περίσταση και κάθε πρωϊ σηκώνομαι νωρίτερα και σιδερώνω τα ρούχα της ημέρας για όλους (δεν μπορώ, δυστυχώς, να σκύβω για τόσο πολλή ώρα, προκειμένου να σιδερώσω τις ατελείωτες μπουγάδες μας).

Όσο για το Γεράσιμο, σίγουρα πρέπει να αρχίσετε να προγραμματίζετε την αγορά κρεβατιού. Έχει μεγαλώσει πια και είναι τόσο ζωηρός και γεμάτος ζωντάνια, που η κούνια δεν θα τον χωράει. Η δική μας αρχική κούνια ήταν ειδική παραγγελία, αρκετά μεγάλη και ευρύχωρη (μπορούσε, μάλιστα, να κατεβεί το μπροστινό κάγκελο και να μετατραπεί σε καναπέ). Έτσι, αγοράσαμε τα έπιπλα του δωματίου της μικρής όταν άρχισε το δημοτικό, οπότε και πήγαμε κατευθείαν σε λύση εφηβικού δωματίου. Τότε, θυμάμαι, γκρίνιαζε συνέχεια γιατί δεν της πήραμε έπιπλα με πριγκίπισσες, όμως τώρα λέει "ευτυχώς που δεν έχω δωμάτιο για νιάνιαρα" κι εγώ, πάλι, χαίρομαι που γλιτώσαμε τα περιττά έξοδα.

Διάλειμμα τέλος! Πάω να φτιάξω καφέ και να συνεχίσω....

Πολλά φιλιά σε όλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημερα!!

Δε θελετε να ξερετε τι γινετε στο σπιτι μου.

Καθε βραδυ πεφτω για υπνο και τρεμουν τα ποδια μου και τα χερια μου απο την κουραση.

Την Τεταρτη πηρα μια μερα αδεια και με τη μανουλα μου να ναι καλα καναμε παρα πολλα. Πλυναμε ενα ολοκληρο νοικοκυριο στο χερι για να τα βαλουμε στη θεση τους.Εντυπωσιαστηκα με τη μανα μου η οποια θυμοτανε ποιος μου ειχε κανει το καθε σερβιτσιο δωρο ή διακοσμητικο στο γαμο.

Σημερα αυριο με το καλο τοποθετουνται τα τελευταια και απο Δευτερα Τριτη ελπιζω να τελειωσω.

Το γελιο ειναι οτι η μανα μου εχει τρομοκρατηθει με την κουζινα (ματια) και τον φουρνο και με τον σουπερ γουαου αποροφητηρα μας και μου δηλωσε οτι δεν θα μας μαγειρεψει ξανα. Τωρα για να πω την αληθεια ενα φοβο τον εχω και γω ως καινουργια κουζινα και μεχρι να τα μαθω.

Καλο Σ/Κ και I will be back!!!

Καλημέρα κοριτσάκια.. Παρασκευή σήμερα, επιτέλους!

Χθες το βράδυ ο μικρός ξύπνησε πάλι τη γνωστή ώρα (κατά τις 3 το πρωί) και τον πήρα στο κρεβάτι.. Δεν μπορώ να πω ότι κοιμήθηκα καλά.. ήμουν τόσο κουρασμένη και πονούσε τόσο η πλάτη μου που δεν είχα κουράγιο να σηκωθώ να βάλω τα ρούχα στο στεγνωτήριο... έτσι σηκώθηκα στις 9 το πρωί και τα έβαλα.. λίγο αργότερα ξύπνησε και ο μικρός και αφού του έδωσα το γάλα του και τον άλλαξα τον πήρε η πεθερά μου και φύγανε. Άνοιξα όλο το σπίτι να αεριστεί και έφυγα τρέχοντας για τη δουλειά.. Το απόγευμα θα πάω τον μικρό σε ένα φίλο του να παίξουν και έτσι για σήμερα δεν έχω μαγείρεμα μιας και είναι η μέρα του delivery!

Αύριο καλά να είμαστε, είπαμε με το σύζυγο να πάμε να κοιτάξουμε για κρεβατάκι του παιδιού.. και αύριο το απόγευμα είμαστε καλεσμένοι σε παιδικό πάρτυ σε παιδότοπο!

Την Κυριακή καλά να είμαστε θα έρθουν οι κουμπάροι μας με τη νονά του το πρωί να τον δουν.. επειδή τρέχανε με θέματα υγείας έχουν πάρα πολύ καιρό να τον δούνε, μπορεί και 3 μήνες κι έτσι το θέλουν πάρα πολύ.. είμαι σίγουρη ότι αμφότεροι θα χαρούν πάρα πολύ..

Και την Κυριακή το απόγευμα όλο και κάπου θα πάμε..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα στις κοπέλες της ομάδας το λουλουδάκι μου μεγαλώνει σε 1 εβδομάδα θα κλείσουμε τους 2 μήνες. Να ρωτήσω βρε κορίτσια αυτό το εκπαιδευτικό ποτηράκι που λένε κάνει δουλειά; Επειδή θηλάζουμε αποκλειστικά σκέφτομαι πως μπορεί το μπιμπερό να του ξενίσει του παιδιού βέβαια αν έχω γάλα θα συνεχίσω μέχρι την εισαγωγή στέρεων. Με αγχώνουν όμως όλοι οι γύρω ρε γαμώτο ότι μετά δεν θα μπορεί να πιει και ότι θα έχει μάθει μόνο στήθος και ενώ το απολαμβάνω που θηλάζουμε και τα πάμε και καλά όσα ακούω με στεναχωρούν. Εσείς τι γνώμη έχετε;

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Καλησπερα, Νορα μου μεγεια τα πραγματακια,

Στην καινουργια φιλη(με δυσκολευει το ονομα) θηλαζα 13 μηνες το μωρο δεν δυσκολευτηκε να πιει απο εκπαιδευτικο ποτηρακι πηρα της N@Κ,(μετα τους 6 μηνες) και κοντα στο χρονο της δοκιμασα μπουκαλι με γαλα σιγα σιγα και αφου βρηκα την καταλληλη θηλη πινει μια χαρα, γνωμη μου μην ακους κανενα και θηλασε οσο μπορεις και θελεις.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...