Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα καλη εβδομαδα.

Μαγδα μου με το καλο να ακουσετε και τη καρδουλα και να πανε ολα τελεια.

Τα δικα μας εγω τη πρωτοτυπο ειμαι παλι αρρωστη βηχω ειμαι μπουκωμενη πονανε τα κοκκαλα μου Πεμπτη Παρασκευη ητανε και ο συζυγος οπου πηρε κατι μαγικα κατ αυτον και γνωστα πρασινα χαπακια και συνελθε.

Τωρα στις κορες. Μια μου το εμβολιο που ειναι να κανει η Μαρινα ειναι το καινουργιο του Μηνιγγιτιδιοκοκου οπου δε το καναμε γιατι ειχε ιωση. Ο μονος προβληματισμος που εξεφρασα στην παιδιατρο ηταν οτι εχει παχυνει και εχει κανει ραγαδες στον ποπο της και οι δυο ξυνισανε τα μουτρα τους. Οταν ομως τη ζυγισε ειδαμε οτι εχει παρει πεντε κιλα απο τον Σεπτεμβριο τωρα να σας πω την αληθεια το υψος που πηρε δεν το θυμαμαι αλλα σιγουρα για να μη μου μεινει δεν ηταν τοσο εντυπωσιακο οσο τα κιλα της. Μιλησε με τη γιατρο της και αποφασισε να παει στο χορο το Σαββατο. Εγω δηλωσα και στους δυο μπαμπα και κορη οτι καλο θα ηταν να παει μονο για δυο δυομιση ωρες αλλα με γρ.. Οποτε η Μαρινα ξυπνησε χτες με μεγαλο πονοκεφαλο και φουλ μπουκωμενη. Πηρε ενα ωραιοτατο παυσιπονο και ολη τη μερα ειχε ενα 37,5. Σημερα πηγε σχολειο γιατι γραφει και ουεεε και αλλοιμονο αν ακουσω παραπονο. Δεν σας κρυβω οτι ανησυχω πολυ βεβαια αλλα θα την παρακολουθω διακριτικα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Συνεχιζω γιατι τα κατορθωματα της Μπουμπους πρεπει να γραφτουν σε ειδικο κεφαλαιο.

Πηρε υψος οπου ανεβηκαμε και καμπυλη και πολυ το ευχαριστηθηκε και η παιδιατρος και βαρος.Αυτο που με ανυσηχει και μου ειπε οτι ειναι μικρη ακομα ειναι οτι οταν περπαταει το δεξι πατουσακι γερνει λιγο προς τα μεσα. Εσας το κανουνε????? Βασδελη με τη μεγαλη πειρα????

Φευγοντας απο τη γιατρο περασαμε να αφησουμε τη συνταγη του εμβολιου της μπεμπας απο το φαρμακοποιο. Επειδη ειχα διπλοπαρκαρει και με αλαρμ πηγε η μεγαλη μου και γυρνωντας της ειπα να κατσει μπροστα και να φυγουμε γρηγοροτερα κλειδωνω και φευγουμε. Σε τρια λεπτα κοριτσακια μου οχι παραρπανω ακουω το ντιν ντιν του αυτοκινητου και ανοιγει διαπλατα η πορτα της μπεμπας εν ΚΙΝΗΣΗ. Το σοκ μου μεγαλο καβαλαω ενα πεζοδρομιο και κλεινω την πορτα ουτε τη μαλωσα απο το σοκ βαζω και τη μεγαλη να καθισει πισω και ξεκινησα μουδιασμενα να φυγουμε. Ενω οταν μπαινουμε στο αυτοκινητο κελαηδαει παιδια οταν εχει τη διαολια στο μυαλουδακι της δεν βγαζει ουτε κιχ αυτο και μονο επρεπε να με ανησυχησει. Ειχα στο νου μου να βαλω την ασφαλεια της πορτας για να ανοιγει μονο απ εξω αλλα θα το εκανα σε λιγο καιρο που να παει το μυαλο μου.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Βάλτε κι εμένα στο club όσων δεν αγαπούν τις απόκριες... Το χειρότερό μου είναι μιλάμε!! Βέβαια εννοείται ότι το παιδάκι μου όταν μεγαλώσει και θέλει θα το μασκαρεύω και είμαι σίγουρη ότι θα κάνει θραύση ότι κι αν βάλει (μαμά κουκουβάγια)! Βέβαια το Σάββατο που μας πέρασε ήμασταν καλεσμένοι στο αποκριάτικο πάρτι του πολυαγαπημένου μου βαφτισιμιού και ανηψιού αλλά δεν ήθελα να δώσω λεφτά για στολή που θα τη φόραγε ο μικρός μόνο μια φορά και μετά σκεφτόμουν ότι αν χρειαστεί να τον αλλάξω θα έπρεπε να τον γδύσω ολόκληρο.. Έτσι έβαλα το μυαλό μου να δουλέψει και αποφάσισα να τον ντύσω γκόλφερ (παίκτη του γκολφ)! Φορέσαμε το τουίντ παντελόνι που είναι και το βαφτιστικό του και είχε και τιράντες παρακαλώ, από πάνω βάλαμε καρώ πουλοβεράκι και από πάνω την τουίντ ζακετούλα.. Εννοείται ότι φορέσαμε και τραγιάσκα και ήταν έτοιμος το αστεράκι μου! Ο μικρός το καταχάρηκε γιατί ήταν το κέντρο της προσοχής και είχε άπλετο χώρο στη διάθεσή του για να κινηθεί.. έφαγε πατατάκια και ένα ολόκληρο κομμάτι πίτσα και χόρεψε κιόλας.. Εμένα πάλι δεν μου άρεσε καθόλου διότι η μουσική ήταν πάρα πολύ δυνατά, τα φαγητά κρύα και η ανάγνωση των τυχερών λαχνών κράτησε μια ώρα.. Σημασία έχει ότι το μωρό μου ευχαριστήθηκε πολύ..

Έχει αρχίσει και λύνεται η γλωσσίτσα του και όταν τον ρωτάς τι κάνεις; σου απαντά "καλά"..

Είναι κι αυτός γυρίστρος όμως.. όλο έξω θέλει και σπίτι δεν μαζεύεται με τίποτε..

Μάρτζι μου δεν είσαι η μόνη που απέχει.. βάλε κι εμάς στο κλαμπ.. κοντά στο τρίμηνο..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας.. Καλά είμαστε, δόξα το Θεό.

Μπήκα να σας ενημερώσω ότι η γλυκιά μας Μανουτίτα θα απέχει λίγο καιρό από το καφέ μας λόγω κάποιου σοβαρού οικογενειακού θέματος.. Από υγεία είναι μια χαρά, απλά δεν θα έχει καθόλου χρόνο.. Μόλις μπορέσει θα μπει να μας ενημερώσει!

Εύχομαι πραγματικά αυτό να γίνει το συντομότερο.. Η σκέψη μου είναι μαζί της!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Νόρα μου...τι να σου πω...δεν ξέρω καθόλου για το ποδαράκι της μικρής...εμείς δεν είχαμε εμφανίσει κάτι τέτοιο...όμως έχετε γάτα παιδίατρο απ' ότι φαίνεται και ειμαι σίγουρη ότι θα σου πει τι πρέπει να κάνεις και αν πρέπει!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα καλημερα!!!

Μανου μου καλα ξεμπερδεματα και γρήγορα.

Εγώ κορίτσια μου ειμαι στο σπίτι με τριήμερη αδεια ασθένειας γιατι χειροτέρεψα την Τρίτη που πήγα για δουλειά. Παίρνω εισπνεόμενα αντιβηχικο σιρόπι παυσίπονα όλο και λιγότερα. Αλλα ο βήχας βήχας. Έπαθα και μια νιλα χτες αν δε με γυρίσει σε καμια πνευμονία θα δείξει. Ειμαστε διαχειριστές και χάλασε το καλοριφέρ εντωμεταξύ είχε και λιγο πετρέλαιο έβαλα και πετρέλαιο φώναξα και μάστορα εγώ η άσχετη που δεν είχα ασχοληθεί ποτε με τιποτα χτες τα κανά όλα. Εντωμεταξύ η εταιρεια που έφερε το πετρέλαιο ήταν καινούργια και κοιτάζομαςταν με τον οδηγό για το που μπορει να ειναι η αντλία για το πετρέλαιο εγώ περίμενα απ αυτόν να μου πει και το πιο λογικό αυτός περίμενε εμένα. Κόντεψα ν αφήσω τα κόκαλα και μου στον καυστήρα.

Εμένα η αποκριες μου αρέσουν παλιά βέβαια μου άρεσαν πιο πολύ ίσως είχε να κανει και με το παιδί που ντυνοταν. Τα τελευταια τρία χρονια μεγάλωσε λεει και δεν ντύνεται. Καμια περούκα κανά καπέλο κανά περίεργο γυαλί και αυτο ειναι όλο.

Φιλάκια και καλο τριήμερο να χουμε αν και μεις έχουμε συνέχεια γιατι ο άντρας μου ξύπνησε κάπως το πρωί και δε νομίζω ότι θα τη γλυτωσει γιατι παραπονιόταν όλο το απόγευμα χτες. Δεν αντέχω αλλλοοοο!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά.. Μπαίνω τρέχοντας να σας πω ότι φεύγουμε σήμερα για τριήμερο.. Πάμε Εύβοια σε φίλους μας.. Ελπίζω να περάσετε όλες υπέροχα και να κάνετε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο..

Τα λέμε από Τρίτη!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλά να περάσετε, κορίτσια μου!

Μανου, ελπίζω να μην συμβαίνει κάτι σοβαρό. Ο,τι και να είναι να περάσει γρήγορα.

Νόρα, περαστικά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες μου, καλή εβδομάδα και Καλή Σαρακοστή!!

Πολλή δουλειά μέχρι αργά το βράδυ (απλήρωτη όμως μέχρι τώρα), τρέξιμο και αγωνίες είχε η προηγούμενη εβδομάδα, συν τα διαγωνίσματα της κόρης, τη γκρίνια της γιαγιάς και τις συνεχείς υποχρεώσεις. Αμάν πια και μ' αυτόν τον παλιόκαιρο, ρίζες βγάλαμε φέτος από την υγρασία (άσε το ψοφόκρυο, που δεν αρέσει καθόλου σ' εμάς τους "νότιους", όπως μας πειράζουν κάποιοι φίλοι)!

Νόρα μου, περαστικά σε όλους σας! Νομίζω ότι αντίστοιχο πρόβλημα με τη μπουμπού σου είχε και η κόρη μιας φίλης μου, η οποία το αντιμετώπισε με ειδικά παπουτσάκια που φορούσε μέχρι τις πρώτες τάξεις του Δημοτικού και τώρα πια το έχει ξεπεράσει πλήρως, οπότε μην ανησυχείς (αν θέλεις, μπορώ να τη ρωτήσω σχετικά). Επίσης, μη στεναχωριέσαι για τη Μαρίνα που παίρνει κάποια κιλά, γιατί θα τα χάσει σίγουρα. Τι να πω εγώ που ζω καθημερινά τη σκληρή λιμοκτονία της δικής μου, η οποία χάνει συνέχεια βάρος κι έχει γίνει σαν παχύς σκελετός (γελάει και κάνει ρυτίδες στα μάγουλα). Έφτασα να την τρομοκρατήσω λέγοντάς της πως θα της πέσουν τα μαλλιά για ν' αρχίσει κάτι να τσιμπολογάει. Αμάν βρε παιδιά, τι τραβάω με το φαγητό της δεν λέγεται - ένας καθημερινός αγώνας.

Μανουτίτα μου, είμαστε πάντα εδώ....

Δομνίνα, Vasdeli, Magda, Margi μου, να περνάτε καλά!

Πολλά φιλιά

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλησπέρα στα κορίτσια του thread είπα να σας συστηθώ κι εγώ είμαι φρεσκομανούλα γέννησα 13/1/15 , σε αυτό ακριβώς το τόπικ τι ακριβώς λέμε για να ξέρω να είμαι εντός θέματος :) Είναι το πρώτο μου παιδάκι και μου έχει πάρει το μυαλό.

J8ejp3.png

xoM3p3.png

526437xvildghyb3.gif

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας και καλή σαρακοστή να έχουμε!

Κοριτσάκια μου γλυκά η εκδρομή που πήγαμε ήταν η πρώτη μας "οικογενειακή" εδρομή εκτός Βόλου και Πάτρας βεβαίως - βεβαίως και περάσαμε υπέροχα.. Το Σάββατο ο καιρός ήταν θαυμάσιος.. Κυριακή και Δευτέρα ψιλόβρεχε αλλά αυτό δεν μας πτόησε καθόλου μιας και οι καλοί μας φίλοι είναι παντός καιρού και μας πήγαν παντού.. Ο μικρός ξεσάλωσε στην κυριολεξία.. Εξοχή, θαλασσίτσα, σκυλάκια και η αμέριστη προσοχή των πάντων στραμμένη πάνω του.. Και έξω σε ταβέρνα βγήκαμε το βράδυ του Σαββάτου όπου άκουγε τη μουσική, χειροκρόταγε τους μουσικούς όταν τελείωνε το τραγούδι, χόρευε συνέχεια και έτρωγε συνέχεια και χαιρετούσε τους πάντες.. όλοι είχαν να λένε πόσο κοινωνικό είναι το παιδάκι μου..

Ένα θα σας πω .. έκατσε στο φορητό καρεκλάκι του φαγητού που έχουμε πάντα μαζί μας σχεδόν δυο ώρες και το Σάββατο και χθες το μεσημέρι.. το τι έφαγε; τον άμπακο, τι πατάτα τηγανιτή, τι σαλάτα, τι μπιφτέκι, τι ψάρι... και εκτός των άλλων λύθηκε και η γλωσσίτσα του ... τώρα πιάνει αρκετές συλλαβές από τις λεξεις και τις επαναλαμβάνει.. και πετάει που και που καινούργιες κι εμείς μένουμε παγωτό να αναρωτιόμαστε που τις έμαθε..

Χθες γυρίσαμε το απόγευμα σπίτι.. και ο άντρας μου του έβαλε τις φωνές γιατί πείραζε τη σόμπα.. οπότε πάει από πίσω από τον πατέρα του, ανοίγει το χεράκι του (πως κάνουμε όταν λέμε σε κάποιο παιδάκι ότι θα φάει ξύλο); και λέει στον πατέρα του "Μπαμπά τσίλο"!! Μείναμε κάγκελο και οι δυο και μετά βάλαμε εννοείτε τα γέλια!!

Είναι απίθανος..

Enseingnante καλώς μας ήλθες.. εδώ λέμε για ότι μπορείς να φανταστείς.. οπότε άνετα μπορείς να συμμετέχεις κι εσύ.. να σου ζήσει ο παίδαρος!

Κοριτσάκια μου γλυκά σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κοριτσακια μου καλημερα.

Περασαμε μια δυσκολη εβδομαδα και ενα δυσκολο τριημερο. Εκει που ειχα αναρρωσει αρρωστησε ο συζυγος και ανελαβα τα παντα χωρις να εχω συνερθει πληρως. Γενικα η διαθεση μου ειναι πεσμενη και ειμαι παρα πολυ κουρασμενη.

Το πιο δυσκολο ερχεται την επομενη εβδομαδα που κανω ανακαινηση και φτιαχνουμε την κουζινα απ την αρχη.Ελπιζω οτι με το αποτελεσμα να ανταμειφθω, αλλα το τι θα εχω τραβηξει πριν δε θελω ουτε να το σκεφτομαι.

Enseignante καλωςηρθες να σου ζησει το μπεμπακι σου. Κοριτσακι ή αγορακι??? Γραφε μας τα νεα σου να θυμηθουμε και εμεις τα δικα μας που οσο περναει ο καιρος τα ξεχναμε.

Παιδια η μπεμπα ειναι ολα τα λεφτα. Παιρνει διαφορα πραγματα για μικροφωνο και τραγουδαει ολη τη μερα.Χτες το απογευμα την ζουληξε η αδερφη της και την φιλησε εντονα και τι εκανε το σκ... σκουπιστηκε και γυρισε τη μουρη της απαξιωτικα απ΄την αλλη μερια αλλα μας παρακολουθουσε με την ακρη του ματιου της. Κοιτιεται στον καθρεφτη και χτενιζετε σκουπιζετε ή κανει γκριματσες. Ολη τη μερα στη δουλεια σκεφτομαι την ωρα που θα γυρισω και τι καινουργιο θα κανει.

Φιλια!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...