Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια μου!!!

Χιονι Χιονι Χιονι ειδαμε μια ασπρη μερα!!! Πολύ θα ηθελα να ειμαι σπιτακι μου με τα κοριτσακια μου αλλα οπως καταλαβαίνετε ειμαι στη δουλεια.

Μαγδουλα μου με το καλο!!! Εγω δεν θυμαμαι μοναδες απ τη χοριακη μου το μονο που θυμαμαι ειναι ότι ηταν ΘΕΤΙΚΟ!!! κρατα αυτο και ολα θα πανε κατ ευχη!!!

Εμεις κοριτσακια μου ειχαμε σωθει με τον υπνοσακο και ειχα ηρεμησει και κοιμομασταν καλα αλλα αρχισανε εδω και δυο μερες τα Στριπτηζ (Δομνινα ακούς!!!) και χασαμε την ηρεμία μας. Τα μετρα ηταν αμεσα και λογω καιρου ολοσωμο κορμακι και υπνοσακος φλις με φερμουαρ και εχουμε δραματα κλαιει και προσπαθει να βγαλει τον υπνοσακο.

Η μεγαλη μου δεν εχει σχολειο σημερα και ξεκουραζετε χτες πηγε και ο συζυγος και ρωτησε για την προοδο και ολα καλα. Βεβαια ειχαμε ενα προβλημα με τη διπλανη της και καθοτανε στο τελευταιο θρανιο αλλα πριν εναμιση μηνα επεμβηκαμε δυναμικα και σε συννενοηση με την υπευθυνη καθηγητρια χωρισανε και την βαλανε μπροστα και ολα πανε καλα. Η προοδος της ητανε θεαματικη!!!! Για το αλλο κοριτσακι το ηξερε και την ειχα αφησει λιγο ελευθερη αλλα τελικα την ειχε παρασυρει πολυ και δεν μπορουσα να την αφησω αλλο γιατι δεν μπορουσε να βρει τις ισσοροπιες μονη της !!!

Ωχ πολλα εγραψα αλλα ειχα καιρο να το κανω. Τ αλλα κοριτσακια τι κανουνε????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάγδα με το καλό κορίτσι μου!!! Ξεκουράσου και όλα θα πάνε καλά!!!

Νόρα μήπως να δοκίμαζες έναν λιγότερο ζεστό σάκο;

Εδώ έχουμε πολυ κρύο, κορίτσια!!!

Στην Αθήνα χιόνισε μαθαίνω, ε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Κι εγώ χθες έβαλα στο Γεράσιμο ζιπουνάκι, παντελόνι πιτζάμας και ολόσωμο φλις κορμάκι απέξω και από πάνω κουβέρτα..Μια χαρά κοιμήθηκε το μωρό μου και το καλό είναι ότι τις τελευταίες μέρες δεν τον βρίσκω κατουρημένο!!! Yes, yes, yes.. γι' αυτό συμπεθέρα θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις κι εσύ τον ίδιο συνδυασμό!

Ναι, επιτέλους είδαμε μια άσπρη μέρα κι εμείς.. Ο Γερασιμούλης είχε χαζέψει.. είχε κολλήσει τη μουρίτσα του στο τζάμι και ήταν εκστασιασμένος.. Κι εγώ λατρεύω το χιόνι κορίτσια.. Μπορώ να κάθομαι να το χαζεύω με τις ώρες..

Όσον αφορά το βήχα του Γεράσιμου.. Συνεχίζουμε τις εισπνοές με το aerolin και παράλληλα μια φίλη μου που ασχολείται με τις μελισσοθεραπείες μου έδωσε βάμμα πρόπολης και του δίνω 10 σταγόνες μέσα στο γάλα 2 φορές τη μέρα. Απ' ότι μου είπε η πρόπολη λειτουργεί ως φυσικό ενισχυτικό του οργανισμού και κάνει πολύ καλό... Για να δούμε λοιπόν, στην τελική δεν έχουμε τίποτε να χάσουμε!

Σήμερα θα κάνουμε τελικά την αξονική του συζύγου χάριν στη κουμπάρα μου που έχει γνωστό στο νοσοκομείο και μας έβαλε το ραντεβού πολύ νωρίτερα από το προκαθορισμένο.. ευτυχώς γιατί ο σύζυγος έχει αγχωθεί πολύ.. Εγώ είμαι σίγουρη ότι δεν είναι κάτι το σοβαρό, απλά έτσι, σε δουλειά να βρισκόμαστε!

Βασδέλη μου σε σκέφτομαι συχνά.. Να μου φιλήσεις τα καμάρια σου!

Συμπεθέρα τι λες; θα τα πούμε το σβκ;

Φιλιά σε όλες!

L2qIp2.png

Καλημερα,απο την παγωμενη Θεσ/νικη.Μπορει χιονι να μην εχουμε,αλλα ο ηλιος με δοντια μας εχει παγωσει....

Μαγδα μου με το καλο σου ευχομαι,να ακολουθησεις τις οδηγιες του γιατρου κι ολα θα πανε καλα.

Δομνινα μου καλα αποτελεσματα στο συζυγο σημερα.Εχεις πμ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Να 'μαι κι εγώ! Μόλις τελείωσε μια εξαντλητική μέρα στη δουλειά και μπήκα να δω τι κάνουν οι καλές μου φίλες.

Μάγδα μου, το είχα υποψιαστεί, αλλά δεν ήθελα να γράψω πρώτη. Μην ανησυχείς καθόλου για τα καφέ υγρά. Για τη χοριακή δεν μπορώ να σου πω, αφού δεν έκανα ποτέ, όμως οι αιμορραγίες δεν είναι πάντα ένδειξη κακής έκβασης.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!

Δομνίνα μου, καλά αποτελέσματα (που θα είναι)!

Margi, Νόρα, Vasdeli, Manoutita, πολλά φιλιά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Είχα να μπω πολύ καιρό και μπαίνοντας, διαβάζω τα αινιγματικά μηνύματα της Μάγδας κι αμέσως σκέφτομαι "Μμμμ! εγκυμοσύνη μού μυρίζει εδώ!!!! Πότε θα το μαρτυρήσει η.......Μενεγάκη μας;;;;;".

Μάγδα μου, με το καλό! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έρθει ένα γερό μωράκι να κάνει παρέα το μικρό σου κοριτσάκι!

Δόμνα μου, τι ταλαιπωρία είναι αυτή που περνάτε με τον μικρό βρε; Περαστικά να είναι και αγύριστα. Εύχομαι καλά αποτελέσματα στον άντρα σου.

Εμείς είμαστε οικογενειακώς σε φάση ανάρρωσης. Εύχομαι τα δικά μας να μην τα πάθει ποτέ κανείς......Τι να σας λέω τώρα.........

Η μικρή μεγαλώνει και γίνεται ιδιαίτερα απαιτητική. Θέλει να γίνεται το δικό της. Λέει αρκετές κουβεντούλες. Η αγαπημένη μου είναι το "ναι, ναι, ναι........τέλω, τέλω, τέλω". (ακριβώς έτσι το λέει όταν θέλει κάτι πολύ". Πολύ γελάμε όταν λέει "παπούτσια". Βγάλτε το "πα" και το "ι" και θα καταλάβετε πώς το λέει ( μην το γράψω και με διαγράψει ο διαχειριστής).

Σας φιλώ όλες.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημερα!!

Ζουμε ενα δραμα η μεγαλη μου ειναι με πυρετο απο χτες βραδυ και κλαιμε και χτυπιομαστε γιατι το Σαββατο εχουν το χορο στο σχολειο. Δεν ξερω τι να τη κανω και μονο αυτος ο πυρετος και η διαθεση της που δειχνει αρρωστουλα και ειναι κιολας και να συνερθει αυριο δεν μπορω να τη στειλω. Θα ειναι κλειστος χωρος θα ιδρωσουν και λιγο να βγει απο την αιθουσα γυμνο θα τσιμπησει τιποτα χειροτερο και δεν ειμαστε για τετοια.

Το αλλο ειναι βεβαια οτι αυριο εχω παιδιατρο και εχουμε εμβολιο και για τις δυο και δεν ξερω αν θα τα κανουμε γιατι και η μπεμπα εχει ενα ψιλοβηχα.

και εμας η κλεισουρα εχει βαρεσει την μπεμπα και εχει ξεσαλωσει ο νους της ειναι συνεχεια στο κακο να σκαρφαλωσει να τραβηξει να ανοιξει ντουλαπια συρταρια χαμος. Το πιο ωραιο ειναι οτι ηταν η μαμα μου σπιτι και καποια στιγμη που ειμασταν ολες μαζι κατι εκανε η μανα μου και με αυστηρο υφος ρωτησα τι εκανε η γιαγια και να τη μαλωσω και μπηκε στη μεση το μωρο μου και μου ελεγε εντονα εγω, εγω, εγω οτι το ειχε κανει αυτη και να μη μαλωσω τη γιαγια της.

Δομνινα μου ελεγα και εγω μηπως τα λεγαμε την Κυριακη αλλα οπως πανε τα πραγματα θα δουμε.

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. περαστικά και αγύριστα να είναι όλα αυτά που μας ταλαιπωρούν και μάλιστα το συντομότερο..!!

Τσικνοπέμπτη σήμερα και δεν μαγείρεψα τίποτε.. Ο μικρός θα φάει το μεσημέρι κοτόσουπα στην πεθερά μου και εμείς το βράδυ λογικά θα παραγγείλουμε κανένα σουβλάκι, έτσι για το καλό.

Σήμερα θα πάρουμε τα αποτελέσματα και μέχρι εκείνη την ώρα το μυαλό μου εκεί θα είναι σίγουρα!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Ευχαριστω πολυ εαν και δεν νιωθω κατι το ιδιαιτερο και ανησυχω λογο ιστορικου.

Δομνινα καλα αποτελεσματα.

Μαρτζυ μου τι παθατε;

Περαστικα στους γριπωμενους!!

Νορα καλυτερα να αναβαλλετε το εμβολιο, οσο για το παρτυ κριμα ειναι...

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Την πήραμε την αξονική του συζύγου.. κάτι έδειξε και την πήγαμε στον παθολόγο ο οποίος εικάζει ότι είναι απλά ένα παλιό κρύωμα αλλά για να είμαστε 100% σίγουροι μας παραπέμπει σε πνευμονολόγο.. Έκλεισα ραντεβού με τον πνευμονολόγο που είχε αναλάβει την μητέρα μου για τις 2 Μαρτίου. Μέχρι τότε, το ξεχνάμε!

Ο Γερασιμάκος μου είναι καλά αλλά ο βήχας τον ταλαιπωρεί ακόμη, ευτυχώς πολύ λιγότερο.. όμως από το κρύο σκάνε τα μαγουλάκια του και δεν ξέρω τι να κάνω.. του βάζω μια ειδική κρέμα που μας έχει δώσει η γιατρός και ευελπιστώ να δω βελτίωση!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, γιατί χθες η κόρη είχε αποκριάτικο χορό και δεν ήθελε να πάει χωρίς στολή. Έτσι, ξεκίνησε το "ράλι": Δουλειά-πιλάτες-ξανά δουλειά-τρέξιμο στο γνωστό @##* κατάστημα με τα αποκριάτικα (όπου γινόταν πανικός και περιμέναμε μια ώρα στα ταμεία)-σπίτι για προετοιμασία και ξεκίνημα με υστερίες (ευτυχώς την πήγε η μητέρα μιας φίλης της)-ψώνια στη μητέρα μου με την ψυχή στο στόμα για να μην κλείσει το s/m-έξοδος για καφέ με άλλους γονείς μέχρι τις 2 τα ξημερώματα μέσα στο ψοφόκρυο-κατάρρευση.

Ήταν η πρώτη της χοροεσπερίδα και το καταχάρηκε. Επειδή, όμως, έχει 3-4 διαγωνίσματα αυτήν την εβδομάδα, τέλος οι γιορτές και τα πανηγύρια.

Αχ, βρε Νόρα μου, κρίμα για τη Μαρίνα! Μη νομίζεις, πάντως, και η δική μου αρρώσταινε κάθε χρόνο τις Αποκριές και δεν πήγαινε πουθενά. Η εποχή είναι πολύ δύσκολη κι εσείς έχετε και τη ζουζούνα. Υπάρχει όμως και η γιορτή της επόμενης εβδομάδας πες της. Αλήθεια, τι εμβόλια είναι αυτά που θα κάνετε;

Margi μου, καλή ανάρρωση. Να που μπήκε στη ζωή σας το "τέλω" (οπότε, καλώς ήρθατε στον κόσμο των σούπερ απαιτητικών δεσποινίδων)!

Δομνίνα μου, όλα καλά! Λίγη υπομονή χρειάζεται ακόμη. Μόλις βελτιωθεί ο καιρός θα σταματήσουν και τα προβλήματα του Γεράσιμου. Εμείς σε παρόμοιες περιπτώσεις παίρναμε τα ειδικά προϊόντα της eubos και της sebamed για το ευαίσθητο δέρμα. Ίσως, μάλιστα, να έχουν βγει και καινούρια προϊόντα, πιο αποτελεσματικά.

Μάγδα, Vasdeli, Manoutita μου, πώς είστε;

Σκέφτεστε να ντύσετε τα νινάκια σας καρναβαλάκια; Τι τέλεια που θα ήταν να μπορούσαμε να τα δούμε! Κοιτάζω τα μωράκια με αυτές τις φανταστικές στολές (κουνελάκια, αρκουδάκια, πασχαλίτσες κλπ.) και ζηλεύω.

Περαστικά στους αρρώστους και καλή Αποκριά!

Πολλά φιλιά σε όλες

Καλησπερα κοριτσια εμεις ειμαστε καλα, πηγαμε γιατρο και ειδαμε σακο σε 2 εβδ θα ακουσουμε καρδουλα.

Μια μου τι αποκρυατικα διαλεξε η μικρη; εμεις τις πηραμε ζωακι αλλα οταν βλεπει την στολη κλαιει αρα δεν βλεπω να την ντυνω.

Δομνα ολα καλα!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλησπερα κοριτσια εμεις ειμαστε καλα, πηγαμε γιατρο και ειδαμε σακο σε 2 εβδ θα ακουσουμε καρδουλα.

Μια μου τι αποκρυατικα διαλεξε η μικρη; εμεις τις πηραμε ζωακι αλλα οταν βλεπει την στολη κλαιει αρα δεν βλεπω να την ντυνω.

Δομνα ολα καλα!!!

Μπράβο Μάγδα μου! Να δεις που όλα θα πάνε τέλεια!

Η μικρή μου διάλεξε μια στολή θηλυκού ζορρό (τιμωρός ή κάπως έτσι) και πλήρωσε από το χαρτζιλίκι της - είπαμε, μικρός σκρουτζ - 20 ευρώ. Φορεμένη ήταν ωραία. Οι φίλες της ντύθηκαν μάγισσες, βαμπίρ και άλλα τέτοια γκόθικ.

Μου φαίνεται πως η μπουμπού σου θέλει κάτι πιο "χάι" από ζωάκι - ίσως νεράιδα, πριγκίπισσα, μπαλαρίνα κλπ. Έχω κρατήσει όλες τις στολές της κόρης, τόσο τις αποκριάτικες, όσο και αυτές από τις παραστάσεις του μπαλέτου, δηλ. ολόκληρο βεστιάριο με Μπάρμπι, γοργόνες και δεν συμμαζεύεται. Τι μου θύμισες τώρα.....

Μάγδα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος. Να μην αγχώνεσαι και να μην σκέφτεσαι το παρελθόν. Πάνε αυτά, πέρασαν.

Εγώ την έντυσα την τσικνοπέμπτη πριγκίπισσα. Τι καλή που ήταν!

Δόμνα, ελπίζω ο άντρας σου να το ξεπεράσει γρήγορα όλο αυτό και να μην είναι τίποτα κακό.

Μία μου, δεν μπορείς να φανταστείς τι περίεργη είναι η μικρή. Όλα δικά της τα θέλει. Πρέπει επειγόντως να κάνουμε ένα δεύτερο, αλλά δεν προσπαθούμε καθόλου. Μάλιστα, για να σας εκμυστηρευτώ κάτι, έχουμε να ασχοληθούμε με το "άθλημα" πάνω από 2 μήνες και δεν ξέρω πότε θα επανέλθουμε.........

Νόρα, περαστικά στη μικρή σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

καλημέρα!!!

Μόνο εμάς δεν μας αρέσουν οι απόκριες;

Δε μπορείτε να φανταστείτε τι κόπο κούραση και άχγος γλιτώνουμε...

Ούτε χοροί, ούτε μουσικές στη διαπασών...οικογενειακως δεν μας αρέσουν οι απόκριες....βέβαια τα παιδιά ντύνονταν όποτε θέλανε κανονικότατα και τους πήγαινα όπου θέλανε αλλά όλα αυτά ως πέρσι που ο Παύλος μας δήλωσε ότι δεν θέλει να ξαναντυθεί! Αχ! Τι ευτυχία!!! Η κόρη μου δε, δεν εκδήλωσε την επιθυμία ούτε στο απειροελάχιστο να μασκαρευτει!!!

Έχω περάσει ΤΡΑΓΙΚΑ σε κάτι σχολικά πάρτι της συμφοράς....ευτυχώς τέλος όλα αυτά! Μέχρι να μεγαλώσει η κλάση Β' χαχα!!!

Περαστικά στα αρρωστούλικα!

Μίνα μου εύχομαι καλά αποτελέσματα, τίποτα δε θα είναι φτου φτου!!!

Μάγδα με το καλό!

Μία μου σε διάβασα και αγχώθηκα! Τι τρέξιμο ρε παιδί μου!

Φιλιά σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...