Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Μην στεναχωριέσαι για ότι διορθώνετε . Υπάρχουν τόσα πολλά δύσκολα στην ζωή που δεν έχουν πραγματικά λύση ... Οπότε επέλεξε γι'αυτα που έχουν λύση να μην στεναχωριέσαι. Η ζωή έχει πολλές δοκιμασίες μακάρι αυτή να είναι η πιο μεγάλη που περνάς γιατί μετά θα την κοιτάς από μακριά Κ θα την θεωρείς ασήμαντη γιατί υπάρχει η λύση της απλά . 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα καλές μου φιλενάδες!

Χάθηκα, γιατί ξαφνικά έπεσε πολλή δουλειά και το άγχος ήταν - και είναι - μεγάλο. Περνάμε κι εμείς μεγάλο ζόρι κορίτσια.....

Margi μου, αν γιόρταζες την προηγούμενη Κυριακή, σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και, από δω και στο εξής, κάθε καλό για όλους σας! Εύχομαι να τελειώσει η ταλαιπωρία σας και - ιδίως - η μπεμπούλα να το ξεπεράσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Manoutita μου, να χαίρεσαι τη νεαρή σου δεσποινίδα! Εύχομαι υγεία, καλή πρόοδο και πάντα χαρούμενες στιγμές. Ευτυχώς που περνάει σχετικά ήρεμη εφηβεία. Όσο για την εκδρομή, και στο δικό μας σχολείο έχει προγραμματιστεί μια τριήμερη, όμως οι γονείς είναι επιφυλακτικοί.

Νόρα μου, είστε κι εσείς πολύ τυχεροί που η Μαρίνα δεν έχει τη συμπεριφορά άλλων παιδιών. Βέβαια, υπάρχει και η τσαχπίνα μπουμπού, η οποία σίγουρα λειτουργεί σαν "συναισθηματικός καταλύτης". Βλέπω πόσο αποφορτίζεται και η δική μου κάθε φορά που πλησιάζει τα ζωάκια μας, όταν τα ταϊζει ή τα παίρνει στην αγκαλιά της.

Vasdeli μου, εύχομαι περαστικά και, όποιες κι αν ήταν οι δυσκολίες σας, να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν!

Δομνίνα μου, περαστικά στον αγαπημένο Γεράσιμο μέσα από την καρδιά μου! Δεν ξέρω, αλλά έχω πολλές επιφυλάξεις σχετικά με το κατά πόσο η πεθερά σου (ακόμη κι αν της μιλήσει ο άντρας σου) θα μπορεί τελικά να κρατήσει το παιδί. Οι κακορίζικοι άνθρωποι αυτού του είδους δεν μου εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη. Μήπως να κοίταζες για κάποια κοπέλα;

Πολλά φιλιά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Είμαι πολύ χαρούμενη.. το παιδάκι μου ξαναβρήκε το γέλιο του, την ενέργειά του και τον καλό του εαυτό! Γιούπι! περαστικά και αγύριστα να είναι όλα κορίτσια..

Τελικά ο Νίκος μίλησε χθες με τους γονείς του και τελικά η πεθερά είπε ότι θα κάνει μια προσπάθεια να τον κρατήσει λίγο ακόμη.. Για να δούμε τι θα γίνει τελικά.. Δεν της έχω κι εγώ καμιά εμπιστοσύνη πλέον αλλά αυτή τη στιγμή είμαι εγκλωβισμένη.. ας αντέξει 2 μήνες ακόμη, δεν θέλω παραπάνω και από Απρίλιο ας πάει σταθμό το παιδάκι μου..

Μία μου εγώ θέλω γυναίκα για 10 ώρες κάθε μέρα με το ωράριο που δουλεύω.. Όσο και να το θέλω δεν μπορώ να δίνω 600 Ευρώ στη γυναίκα και να πληρώνω και το νοίκι των πεθερικών.. μου είναι πραγματικά αδύνατο..

Μάρτζι μου μιλήσαμε και τηλεφωνικώς.. περαστικά και αγύριστα να είναι όλα σας τα προβλήματα.. το κοριτσάκι σου να είναι καλά και όλα τα άλλα γίνονται!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημερα συγνωμη που χαθηκα, αλλα ειχα ενα θεματακι, θα δειξει...

Μανου μου χρονια σας πολλα, να την χαιρεστε την δεσποινιδα και να σκεφτεις οτι μωρο την γνωρισαμε.

Δομνινα περαστικα σας!!!! Ενας μηνας ακομη δυσκολος και παει ο χειμωνας.

Μαρτζυ μου ελπιζω ολα καλα τωρα.

Μια-Νορα -Βασδελη τα φιλια μου

Μιλητσα η μικρη τι κανει;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα πολυαγαπημένες μου φιλενάδες!

Τι μου κάνετε; ελπίζω να είστε όλες καλά και τα καμάρια σας ακόμη καλύτερα!

Τελικά η πεθερά μου κρατάει τον μικρό.. Το κακό είναι ότι τον παίρνει αρκετές ώρες σπίτι της (25 τμ. γεμάτα πράγματα και έπιπλα, με 2 γέρους και χωρίς ανοιχτό παράθυρο - γιατί κρυώνουν).. δεν με ενθουσιάζει καθόλου αυτή η προοπτική αλλά τι να κάνω.. από το μεσημέρι και μετά τον φέρνει σπίτι μας και έτσι είναι καλύτερα τα πράγματα.. 2 μήνες είναι αυτοί, θα περάσουν.

Εδώ και 2 μέρες ο μικρός ξυπνάει το βράδυ, φωνάζει μαμά και δεν θέλει να ξανακοιμηθεί ούτε στο κρεβάτι του, ούτε στο κρεβάτι μας ούτε πουθενά αλλού.. προχθές το βράδυ τα κατάφερα και τον κοίμησα σχεδόν αμέσως στο κρεβάτι μας. Χθες το βράδυ ξύπναγε κατά τακτά χρονικά διαστήματα με αποκορύφωμα στις 4 το πρωί όπου και τον πήρα στο κρεβάτι μας διότι κουτούλαγα από τη νύστα.. Αφού έφερε βόλτα όλο το κρεβάτι καμιά 20αρια φορές στο τέλος κοιμήθηκε κατά τις 6 το πρωί μέχρι τις 10.30.. Δεν ξέρω τι να υποθέσω, κάτι τον ενοχλεί; αισθάνεται ανασφάλεια; ποιος ξέρει...

Καθαρή Δευτέρα σκεφτόμαστε να πάμε εκδρομή στην Εύβοια. Ένας φίλος του άντρα μου από τον στρατό μας έχει καλέσει πολλές φορές και είναι ευκαιρία να πάμε να ξεφύγουμε λιγάκι από τα συνηθισμένα και να βγει και ο μικρός στη φύση.

Εσείς τι σχέδια έχετε για την Καθαρή Δευτέρα;

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κορίτσια μου γλυκά που εξαφανιστήκατε;

Είμαι να σκάσω.. Σήμερα η μέρα από την αρχή δεν ξεκίνησε καθόλου καλά.. Κατά τις 6 το πρωί αφού μίλησα με την παιδίατρο πήγα τον μικρό στο νοσοκομείο.. Ευτυχώς έχουμε ιδιωτική ασφάλεια και η Ευρωκλινική Παίδων είναι στην κυριολεξία δίπλα μας.. έτσι δεν ταλαιπωρηθήκαμε. Ο μικρός ταλαιπωρείται από το Νοέμβρη με βρογχίτιδα και λαρυγγίτιδα και σήμερα τα ξημερώματα τον έπιασε μια κρίση βήχα που μπορεί να κράτησε και 20 λεπτά.. Τα είδα όλα.. έτσι πήρα την παιδίατρο και με συμβούλεψε να πάμε στο νοσοκομείο. Πήγαμε και αφού τον εξέτασαν (κύριος ο μικρός μου, δεν σάλεψε καθόλου) μας είπαν ότι ακροαστικά δεν έχει, ο κορεσμός του οξυγόνου του είναι τέλειος (99%), μόνο λίγο κόκκινος είναι ο λαιμός του. Μας είπαν ότι επειδή αρρωσταίναμε ο ένας μετά τον άλλον όλο και κάτι κολλάμε στον μικρό και δεν τον αφήνουμε να γίνει τελείως καλά. Μου είπε ότι άτυπη πνευμονία (ο φόβος μου) δεν παρουσιάζεται σε τόσο μικρά παιδάκια αλλά να έχω το νου μου και αν ξανακάνει πυρετό με έντονο βήχα να τον πάω αμέσως να του κάνουν ακτινογραφία - μιας που δεν θέλανε να τον ακτινοβολήσουν δίχως λόγο και αιτία -. Πολύ ορό και πολύ φύσημα της μύτης.. καθώς και atarax το βράδυ για 4 μέρες για να ηρεμεί λιγάκι..

Και αφού γυρνάμε από το νοσοκομείο ερχόμενη στη δουλειά με παίρνει η αδερφή μου και μου λέει ότι αφενός πλημμύρισε το σπίτι τους και αφετέρου ότι ο γιος της (2.5 χρονών σχεδόν) κατάπιε ένα χάπι για την πίεση που είχε παρατήσει η πεθερά της πάνω στο τραπέζι και φεύγουν κατευθείαν για νοσοκομείο μιας και είναι θέμα ζωής και θανάτου.. μίλησα πριν λίγο μαζί της και μου είπε ότι κάνανε στο παιδί πλύση στομάχου, του δώσανε ενεργό άνθρακα και θα μείνει σήμερα οπωσδήποτε μέσα για παρακολούθηση.. Την αδερφή μου ο άντρας της δεν την αφήνει να πάει στο νοσοκομείο μιας και είναι έγκυος και φοβάται μην κολλήσει τίποτε χειρότερο τώρα που είναι στην αρχή και η κακομοίρα έχει σκάσει από τη στενοχώρια της..

Και εκτός αυτού σε μια ακτινογραφία θώρακος ρουτίνας που έκανε ο Νίκος για τη δουλειά του βρέθηκε μια σκιά η οποία χρήζει περαιτέρω διερεύνησης και ο παθολόγος μας στέλνει για αξονική θώρακος η οποία θα γίνει στις 19.2.2015.

Κατά τα άλλα όλα καλά!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Δομνινα μου περαστικα και αγυριστα. Ηθελα να σου πω κατι που σκεφτηκα νομιζω οτι για θερμανση ανοιγεις το αιρκοντισιον ή οχι? Εμενα η Μπεμπα οσες φορες το εχω ανοιξει,για να μη βαζω το καλοριφερ συνεχεια, μετα μου ειναι μπουκωμενη με βηχαλακι. Μηπως παιζει και με το Γερασιμακο κατι τετοιο και ταλαιπωριοσαστε???

Γενικα και η δικη μου διαθεση ειναι πεσμενη γιατι το τελευταιο καιρο παμε απο γιατρο σε γιατρο για διαφορα θεματακια που επαναελεγχονται για μενα τη μπεμπα και τη μεγαλη μου και οσο να ναι μια αγωνια και αγχος το εχω.

Σαββατοκυριακο ερχεται και αυτο δεν με ανεβαζει γιατι οι δουλεις εχουν μαζευτει απ ολη την εβδομαδα Λαικη σουπερ..... και ξεκουραση μηδεν.

Φιλια και ολα καλα μας ευχομαι!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χθες το βράδυ ξαναπήγαμε τον μικρό στο νοσοκομείο διότι το απόγευμα από τις 4 και μετά που ξύπνησε τον έπιασε μια τρομερή κρίση βήχα που δεν σταμάταγε με τίποτε.. Τελικά κάναμε μάσκα με κορτιζόνη και μας έδωσαν οδηγίες να συνεχίσουμε το aerolin και αν δούμε τα σκούρα να του ξαναδώσουμε σταγόνες κορτιζόνης.. Απ' ότι φαίνεται ο μικρούλης μου έχει αποκτήσει μια ευαισθησία στις λαρυγγίτιδες.. το βράδυ καλά μας πήγε πάντως.. κοιμήθηκε σχετικά ήσυχος και κατά τις 7 που ξύπνησε βήχοντας τον πήρα αγκαλίτσα και ξανακοιμήθηκε.. για να δούμε πως θα πάει και σήμερα.. πάντως κέφι και μπρίο έχει αμείωτο καθώς και όρεξη.

Νόρα μου δεν το έχω ανάψει καθόλου το air-condition. Το σπίτι μας είναι αρκετά έως πολύ ζεστό και μάλιστα ακόμη και τη σόμπα υγραερίου πρέπει να έχουμε 3 βδομάδες να την ανάψουμε! Μάλιστα η γιατρός μου είπε να του αφήνω λίγο το παράθυρο ανοιχτό το βράδυ για να ανανεώνεται ο αέρας και να καθαρίζει η ατμόσφαιρα.

Ο ανηψιός μου είναι μια χαρά και λογικά θα βγει σήμερα από το Νοσοκομείο..

Πολύ θα ήθελα το σβκ να πάμε καμιά βολτίτσα με τον μικρό αλλά όλα θα εξαρτηθούν από το πως είναι!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Αμάν πια, να βγει αυτός ο χειμώνας και να ηρεμήσουμε όλοι από τις αρρώστιες! Δομνίνα μου, υπομονή - όπως σου είπα, αυτές οι ευαισθησίες θα περάσουν ως δια μαγείας μόλις μεγαλώσει λίγο το παιδί. Χαίρομαι που ο Γερασιμάκος νιώθει καλύτερα και μακάρι να μπορέσετε να κάνετε καμιά βολτίτσα όσο ο καιρός είναι ακόμη καλός.

Νόρα μου, αν και πιστεύω πως δεν πρέπει να ανησυχείς και να αγχώνεσαι, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εγώ δεν τολμώ να κάνω εξετάσεις (αρκετά έχω τώρα στο κεφάλι μου, δεν μπορώ να αντέξω τίποτε άλλο). Όσο για τις δουλειές, δεν το συζητώ - πώς καταντάει έτσι το σπίτι μέσα σε 5 μέρες!

Margi, Vasdeli πώς είστε; Μάγδα μου, εύχομαι να ξεπεραστεί κάθε πρόβλημα!

Και η κόρη είχε ένα μικροατυχηματάκι την προηγούμενη εβδομάδα (έπεσε από το μονόζυγο και χτύπησε στο κεφάλι την ώρα της γυμναστικής), ευτυχώς όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Να περάσουμε ένα όμορφο Σ/Κ με τις οικογένειές μας!

Πολλά φιλιά σε όλες

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου και καλή βδομάδα να έχουμε!

Τι μου κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα!

Μαγδούλα τι διαβάζω;;; καταλαβαίνω καλά; περιμένεις και δεύτερο μωράκι; Αν είναι έτσι με το καλό κοριτσάκι μου να το κρατήσεις στην αγκαλιά σου!

Εμείς περάσαμε πολύ όμορφα το σβκ.. Σάββατο πρωί έστειλα τον Γεράσιμο σε κάτι δουλειές με τον πατέρα του και βρήκα ευκαιρία να τακτοποιήσω το σπίτι και να φτιάξω μηλόπιττα και κεφτεδάκια κατ' απαίτηση του συζύγου.Το απόγευμα πήγα με το Γεράσιμο στο σπίτι ενός φίλου του και παίξανε πολύ καλά.. Ο μικρός μέσα στο σβκ είπε αρκετές καινούργιες λεξούλες με αποκορύφωμα το "Όχι".. εννοείται πως σε ότι τον ρώταγα "Όχι" έλεγε.. σαν τον Μεταξά ένα πράγμα..

Και χθες πήραμε το βαφτιστήρι μας που είχαμε να το δούμε πολύ καιρό και πήγαμε με κάτι φίλους για φαγητό στο Μαρκόπουλο και μετά στο σπίτι τους για καφέ.. ο μικρός μου ξεσάλωσε και είχε τόσο υπερένταση που κοιμήθηκε στις 6.30 το απόγευμα μέχρι τις 20:30 και μετά από τις 23:00 το βράδυ μέχρι σήμερα το πρωί στις 9!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...