Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

• Δύναμη! 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσακια μου!!! Ολα καλα???

Μαρτζι μου ειχες εξαφανιστει. Περαστικα και αγυριστα και να ερθουν πολυ γρηγορα τα καλυτερα που λες.

Αν καταλαβα καλα το παιδι και ο συζυγος μεινανε σπιτι??? Κοιτα να ξεκουραστεις. Θα ξαναφερεις το παιδι ή ειναι επικινδυνο για λιγο καιρο μεχρι να συνερθετε πληρως???

Μια μου εχεις δικιο για τη γυμναστικη αλλα για να πω την αληθεια ποτε δεν ημουν ιδιαιτερα φαν. Τωρα δε με λιγοτερο χρονο και τεραστια κουραση δυσκολευομαι πραγματικα. Το παλευω ομως.

Εμας εχει λυθει η γλωσιτσα μας απιστευτα. Το νιαι και το οσι παιρνουν και δινουν και οντως πιστευω οτι τα χρησιμοποιει σωστα με μεγαλυτερη εμφαση στο οχι. Βαζει το κασκολ της σαν εσαρπα μας κοιταει σοβαρα στα ματια μας χαιρεταει και φευγει για την πορτα. Χτες το βραδυ δεν κοιμοτανε με τιποτα το γνωστο ξενυχτι στις 11. Την πηρα αγκαλια τραγουδησαμε ειπαμε παραμυθια γαργαληθηκαμε και καποια στιγμη ακουει τα βηματα του πατερα της και κανει τον ψοφιο κοριο βρε κοριτσια γελιο απιστευτο εκανε οτι κοιμοτανε και δεν ανοιγε τα ματια με τιποτα παρα μονο αφου της ειπα οτι εφυγε ο πατερας της. Με τη Μαρινα τρωγονται και φωναζουν και αισθανομαι σαν να χω δυο παιδια ιδιας ηλικιας που δεν τα βρισκουν. Μου αρεσει βεβαια αυτη η αισθηση!! Αλλα στο τελος παρηγορω παντα την μπεμπα γιατι η μεγαλη την εχει πεταξει εξω απο το δωματιο της το μπανιο ..... και το μωρο κλαιει απελπισμενα και οχι ψευτικα δεν παρηγοριεται σας λεω με τιποτα.

Αυτα τα λιγα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με προκαλεις και πρεπει ν απαντησω παω γυμναστηριο 2φορες την εβδομαδα και λες και παω στην κρεμαλα. Αν δεν ειχα ολα τα μυοσκελετικα η μονη γυμναστικη που θα κανα θα ηταν με τον ΚΑΝΑΠΕ μου λεμεεεε!!

Χα χα κορίτσι με έκανες και γέλασα!!!

Οχι, εγώ τρελαίνομαι για γυμναστική! Μακάρι να είχα πάντα χρόνο να πήγαινα συνέχεια!!

Καλημέρα φιλενάδες!

Πόσο χαίρομαι που γράφετε για τα αστέρια σας, πόσο μεγαλώνουν και ομορφαίνουν, για τις αταξίες και τα πρώτα τους λογάκια! Γεμίζει το καφέ μας με γλυκές φωνούλες, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Vasdeli μου, ο Νικόλας είναι ένα υπέροχο μωρό. Νόρα, η μπέμπα σου είναι πανέμορφη και πολύ δυναμική. Όσο για τις περιβόητες καμπύλες, ποτέ δεν τους έδινα μεγάλη σημασία (η κόρη μου, για παράδειγμα, που πάντα βρισκόταν αρκετά κάτω από τις "γραμμές", είναι από τις ψηλότερες στην τάξη της). Δομνινάκι, καλό ξεκίνημα για το Γεράσιμο και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Εμείς, πάλι, περνάμε τα ζόρια της εφηβείας. Συναντιόμαστε με άλλους "γονείς σε απόγνωση" που έχουν παιδιά σ' αυτές τις ηλικίες (ή στην προεφηβεία) και ανταλλάσσουμε εμπειρίες. Περιττό να σας πω ότι όλοι έχουμε υποστεί ένα σοκ, όμως - τι να κάνουμε - κάθε ηλικία έχει τα δικά της και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και κατανόηση.

Σχετικά με το γυμναστήριο, Vasdeli έχεις δίκιο για το πόσο σου φτιάχνει τη διάθεση! Έχω γράψει πολλές φορές ότι για μένα το πιλάτες - εκτός από αναγκαιότητα - είναι το μεγαλύτερο αγχολυτικό. Μακάρι να χάσω τα απαίσια κιλά που με ταλαιπωρούν και να μπω σε εντατικό πρόγραμμα. Νόρα μου, θα σε μαλώσω για τα περί καναπέ. Αν και είσαι λεπτή και με ωραίες αναλογίες, πώς θα διατηρήσεις και θα βγάλεις το κορμί στην παραλία, έεε; Δομνίνα, μου λείπεις. Μακάρι να ξεκινήσεις πάλι!

Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

Μια...πόσο δίκαιο έχεις σε αυτό που γράφεις για την εφηβεία της κόρης σου...περνάω τα ίδια ακριβώς πλέον με την δική μου κόρη...νιώθω σα να μην μπορώ ρε παιδί μου να συνεννοηθώ...κόντρα για την κόντρα και μόνο...ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν είναι το ίδιο παιδί...

Και για τις καμπύλες ανάπτυξης συμφωνώ απόλυτα...επίσης τα θηλάζοντα μωρά όπως ο Νικόλας ακολουθούν άλλες καμπύλες που απλά πρέπει να υπάρχουν...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Δομνίνα μου, τα είπαμε - η πεθερά σου είναι απαράδεκτη. Λυπάμαι που δεν μπορείς να έρθεις στο πιλάτες, όμως σε καταλαβαίνω. Λογικά, στα 300 ευρώ περιλαμβάνονται και τα τροφεία, γι' αυτό και είναι τόσο πολλά. Μου αρέσει πολύ που ο Γεράσιμος προτιμά το "ναι". Όσο για τα εγγόνια που λες, δεν το βλέπω, μια και η κόρη είναι ανεμοστρόβιλος....

Margi μου, κοίταξε να αποφορτιστείς και, σιγά-σιγά, να τα αφήσετε όλα πίσω σας. Εύχομαι καλή δύναμη και περαστικά!

Νόρα μου, η μπέμπα σου θυμίζει πολύ τη δική μου - όλο "όχι" και τσαχπινιές. Αλήθεια, πώς τα βγάζετε πέρα με την εφηβεία; Όλες ξαφνικά θέλουν να κλείνονται στα δωμάτιά τους, να μιλάνε στα τηλέφωνα ή να ονειροπολούν.

Αχ, Vasdeli μου, όπως τα λες είναι - ένα τελείως διαφορετικό παιδί κι αυτό συμβαίνει με όλες τις νεόκοπες έφηβες, λες και τις άγγιξε ένα "μαγικό ραβδί" και τις μεταμόρφωσε. Οι καθηγητές στο σχολείο τους είναι όλο παράπονα και μας λένε συνέχεια ότι δεν προσέχουν, πιάνουν την κουβέντα κι ένα σωρό άλλα. ΄

Σήμερα θα ξαναπάμε στο σχολείο για ενημέρωση. Άντε να δούμε τι θα ακούσουμε.

Καλό ξεκίνημα της ημέρας και πολλά φιλιά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Kαλημέρα κοριτσια!!!

Αχ η εφηβια μια υπέροχη - δυσκολη περιοδος!!!!

Μαρτζυ μου όλα καλά??? ανησυχησα

Κοριτσια την βοηθεια σας, ψαχνω καλο γυναικολογο στην Αθηνα για μια πολύ καλή μου φιλη που μετακομισε εκει, νομιζω γλυφαδα μενει!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Χάθηκα διότι ο μικρός κάνει προσαρμογή στον παιδικό σταθμό και έχω ζητήσει μια ευελιξία στο ωράριο της δουλειάς και ευτυχώς οι συνάδελφοι με διευκολύναν.. Την πρώτη μέρα ο μικρός πήγε με χαρά διότι δεν ήξερε τι ακριβώς επρόκειτο να του συμβεί.. Τον πήρα γύρω στις 12.. Χθες πήγε επίσης με χαρά και τον πήρα γύρω στις 1.. Σήμερα μόλις φτάσαμε έβαλε τα κλάμματα διότι νομίζω ότι συνειδητοποίησε ότι αυτή θα είναι μόνιμη κατάσταση.. πάντως τώρα που μίλησα με την υπεύθυνη μου είπε ότι είναι πολύ ήρεμος και αυτό με ανακουφίζει.. Από βδομάδα θα τον φέρνει το σχολικό σπίτι.. το παιδάκι μου μεγαλώνει κορίτσια..

Εφηβεία.. δύσκολη περίοδος.. εγώ πέρασα εύκολη εφηβεία.. με το που βγήκα από την εφηβεία άλλαξα τον αδόξαστο στη μητέρα μου.. βλέπετε με είχε χτυπήσει ο έρωτας και δεν καταλάβαινα τίποτε..

Εκλογές έρχονται και πραγματικά βρισκόμαστε σε σταυροδρόμι.. συνετή ψήφο εύχομαι σε όλες μας..

Μαγδούλα έχω πολύ καλό γυναικολόγο να σου συστήσω αλλά είναι εκ διαμέτρου αντίθετα από τη Γλυφάδα..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες!

Μάγδα μου, έχω κι εγώ πολύ καλό γυναικολόγο, όμως συνεργάζεται με το ΡΕΑ και όχι με δημόσιο μαιευτήριο, ενώ το ιατρείο του δεν βρίσκεται στην περιοχή που μένει η φίλη σου (ή στα πέριξ). Αν, παρ' όλα αυτά ενδιαφέρεται, στείλε μου μήνυμα.

Δομνίνα μου, καλή αρχή στον παιδικό. Μην ανησυχείς καθόλου για την προσαρμογή - ο Γεράσιμος θα γίνει ο αρχηγός της τάξης!

Φιλιά σε όλες και καλό Σ/Κ

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Γεια σας! Εύχομαι η αυριανή μέρα να είναι η αρχή του τέλους των κακών για την Ελλάδα μας! Μακάρι, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα των εκλογών, να είναι καλό για τον ελληνικό λαό και μόνο!

Μάγδα μου, ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ και οι τρεις, μα για το κοριτσάκι μου στενοχωριέμαι κι όχι για μας! Και ταλαιπωρείται ακόμη, το καημένο μου. Τι να σας λέω τώρα.......Να μην τύχει σε κανένα παιδάκι αυτό που μας έτυχε! Οχι ότι είναι κάτι σοβαρό, κάτι που δεν ξεπερνιέται, αλλά μας έκανε άνω κάτω οικογενειακώς..............Τέσπα.

Δόμνα, καλη αρχή εύχομαι στον παιδικό. Δεν κατάλαβα τι έγινε με τη γισγιά. Γιατί δεν τον κρατάει τελικά εκείνη;

Για τα μεγαλύτερα κορίτσια, το μονο που εχω να πω για την εφηβεία είναι ότι βλέπω ποσο δύσκολη είναι στο σχολείο και στις μαθήτριές μου. Χίλιες φορές άτακτο αγόρι, παρά άτακτο κορίτσι που να περνάει κιόλας εφηβεία. Μία γλώσσα, βρε κορίτσια! Να έρχονται οι μαμάδες σχολείο και να λένε πως σηκώνουν τα χέρια ψηλά και δεν ξέρουν πώς να τις ηρεμήσουν. Υπομονή χρειάζεται και συζήτηση.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δεν έχει άδικο...σε αυτο που λες για την εφηβεία margi μου, για τα κορίτσια!!!

Ειλικρινά, των αγόρι ν πιστεύω είναι πιο εύκολη!!! Θα σας πω σε 2-3 χρονάκια που θα μπει και ο πρώτος μου γιος στα βαθιά...

Αν και το βλέπω κι εγώ από τους μαθητές μου....

Ό, τι και μα ήταν αυτό που σας ταλαιπώρησε πάει πέρασε!!! Αγύριστα!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα φιλενάδες μου..

Μαζί με τον παιδικό και τον ΣΥΡΙΖΑ μας επισκέφθηκε η πρώτη μας φετεινή ίωση.. 39.9 έφτασε το παιδάκι μου χθες.. πραγματικά ψήθηκε ο καημενούλης.. σαν ζαλισμένο κοτοπουλάκι ήταν.. όλη την ώρα αγκαλιά μου ήθελε να είναι και να κοιμάται.. το πάρτυ ξεκίνησε από το απόγευμα της Παρασκευής που μου ξεκίνησε κάτι δέκατα και κορυφώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στις 3 με το 39.9! Κομπρέσες με ξύδι και νερό, ντουσάκι χλιαρό και αντιπυρετικό... ο μικρός αντέδρασε καλά και από τις 8 το πρωί που τον μέτρησα κι είχε 39.1 μέχρι τις 1.30 που κοιμήθηκε και ήταν απύρετος 1002 σενάρια περάσανε από το μυαλό μου.. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι απύρετος αν και ξέρω ότι προς το απόγευμα - βραδάκι ο πυρετός ανεβαίνει. Επειδή έβγαλε κάτι σπιθουράκια στο λαιμουδάκι του η παιδίατρός μας, μας πρότεινε να τον πάμε νοσοκομείο γιατί φοβήθηκε για κοξάκι.. Δεν ήθελα να τον ταλαιπωρήσω όμως άνευ λόγου και ουσίας μιας και κάτι μέσα μου μου λέει πως δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια βαρβάτη ίωση και έτσι δεν τον πήγα.. Θα δούμε πως θα πάει και σήμερα και αν δούμε κάτι που δεν μας αρέσει το ιδιωτικό νοσοκομείο είναι πολύ κοντά μας και έτσι έχουμε τη δυνατότητα το συντομότερο να είμαστε εκεί.

Περαστικούλια σε όλα τα άρρωστα παιδάκια..

Εννοείται ότι εγώ σήμερα δεν πήγα στη δουλειά..

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσια.

Περαστικα σε αρρωστα παιδακια και καλη δυναμη στις μανουλες .Δομνινα μου,καλη αρχη στο μικρο σου πριγκηπα,ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα,οσο για την πεθερα τι να πω,μπορει να ειναι και καλυτερα για το αγορακι σου να ειναι στον παιδικο,παρεα με τα αλλα παιδακια.

Μαρτζι μου,ευχομαι περαστικα και αγυριστα να ειναι ολα,κι οτι ηταν να το ξεπερασετε συντομα και να γινει μια κακη αναμνηση.

Κοριτσια τι να σας πω,οσον αφορα την εφηβεια και τα κοριτσια,οσον αφορα τουλαχιστον τη δικη μου κορη,δε μπορω να πω οτι τη ζουμε εντονα.Σιγουρα εχει αλλαξει λιγο,αλλα ουτε γλωσσα βγαζει,ουτε αυθαδιαζει.Απλα εχει πιο εντονο το θαρρος της γνωμης της.Επισης δεν ειναι παιδι που θα κλειστει στο δωματιο της ιδιαιτερα,καθεται πολυ συχνα μαζι μας.Το μονο ισως που εχει αλλαξει ειναι η περισσοτερη χρηση του κινητου,την οποια προσπαθω να περιορισω και το γεγονος οτι μιλαει με τις φιλες της στο σταθερο.

Χθες το κοριτσακι μου ειχε τα γενεθλια του,εγινε 14 και το Σαββατο εκανε το παρτυ της στο σπιτι.Αποφασισε να καλεσει μονο κοριτσια,ετσι μαζευτηκαν καμια δεκαρια,ετοιμασα το μπουφε και την τουρτα κι αφου ηρθαν ολα,εγω κι ο συζυγος αποχωρησαμε,γυρω στις 8 και γυρισαμε στις 12.Περασαν πολυ ωραια,κι οταν γυρισα ειχαν μαζεψει σκουπιδια και τα σχετικα και μεχρι που ειχαν βαλει και ηλεκτρικη σκουπα....Περασαν πολυ ωραια και το ευχαριστηθηκαν και πολυ το χαρηκα.

Κατα τ'αλλα ετοιμαζομαστε γιατι η μικρη το Φλεβαρη θα παει 5ημερη εκδρομη στο Σελι με το σχολειο για σκι,κι οπως καταλαβαινετε,ειναι μες την τρελη χαρα εκεινη και μια σχετικη αγωνια εγω...

Καλα να περνατε,φιλια πολλα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσακια μου!!

Μανου μου χρονια πολλα να τα εκατοστησει το κοριτσάκι σου να τη χαιροσαστε!!

και εμας η εφηβεία νομιζω ειναι ηπια σε συγκριση με αυτα που ακουω και βλεπω. Εχουμε και μεις τα σκαμπανεβασματα μας αλλα οκ. Εχω ξαναπει βεβαια οτι με βοηθαει και παρα πολυ με τη μπεμπα η οποια πια δεν παιζετε εχει ξεφυγει σε πονηρια και ζωηραδα ολη τη μερα την κανουμε χαζι και γελαμε. Εκει που δεν ελεγε το ονομα της μεγαλης τωρα εχει κολλησει το στομα της και την φωναζει ολη την ωρα.

Μιλησα με την Δομνινα και ο Γερασιμακος εχει αμυγδαλιτιδα και αρχες φαρυγγυτιδας. Περαστικα στο Αντρακι μας. Ελπιζω Δομνινα μου να ξημερωσατε καλυτερα σημερα!!!

Μαγδα μου και μενα ο γυναικολογος μου ειναι στο Μαρουσι το αντιθετο από την Γλυφαδα δλδ.

Φιλια και πολλες πολλες καλημερες!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Συγνώμη που χάθηκα τόσες μέρες αλλά ταλαιπωρηθήκαμε πολύ με τον μικρούλι μου.. Όπως σας είπε η Νόρα έχει αμυγδαλίτιδα και αρχή λαρυγγίτιδας και όπως καταλαβαίνετε ο πυρετός χτύπησε κόκκινο.. Να' ναι καλά η παιδίατρός μας μόλις της είπα ότι ο μικρός ανεβάζει στο δίωρο πυρετό μας δέχτηκε αμέσως στο ιατρό της στις 22 το βράδυ.. από χθες ο μικρός είναι απύρετος αλλά πολύ καταβεβλημένος.. χθες κοιμόταν συνέχεια και σήμερα εξακολουθεί να είναι κάπως κουρασμένος.. θα το παρακολουθήσω και αν δω ότι συνεχίζεται αυτή η κατάσταση θα ξαναπάρω τη γιατρό τηλέφωνο..

Σήμερα μάλιστα μας πήραν τηλέφωνο από το σταθμό να δουν πως πάει το παιδί.. Νομίζω πως κάτι δείχνει αυτό, έτσι δεν είναι;

Σήμερα και αύριο ο Γεράσιμος είναι σπίτι με τον μπαμπά του μιας και εγώ εξάντλησα όλη την άδεια που μπορούσα να πάρω.. Η αλήθεια είναι πως αναρωτιέμαι πως θα τους βρω το βράδυ.. βλέπετε πρώτη φορά ο σύζυγος θα κρατήσει τον μικρό όλη τη μέρα μόνος του (χωρίς τη βοήθεια της πεθεράς - που και αυτή έχει ίωση) και χθες με ρωτούσε τι κάνω με το παιδί όλη μέρα, έτσι για να παίρνει μια ιδέα..

Ο δικός μου βήχας εξακολουθεί και είναι δυνατός και αν συνεχίσει έτσι θα αναγκαστώ να πάω κι εγώ στο γιατρό για να αποκλείσω το ενδεχόμενο να έχω εγώ κάτι και να το μετέδωσα στο παιδάκι μου..

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά και τη Νόρα μας και τη Μία μας για τα τηλέφωνα που μου κάνανε.. και ο Γεράσιμος σας στέλνει τα φιλιά του..

Μανού να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου.. Πάντα γερό, δυνατό, χαρούμενο κι ευτυχισμένο να είναι και να πετυχαίνει πάντα αυτό που θέλει!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Μίνα μου εύχομαι να είστε πολυ καλύτερα!!!

Δυστυχώς ο παιδικός τα έχει αυτά...

Το διάστημα των προηγούμενων ημερών ήταν δύσκολο και για μας....

περαστικά σε όλους!

Ελπίζω να τα πήγαν καλά μπαμπάς και γιος!

qwlrp3.png

Περαστικά στον μικρό Γεράσιμο, αλλά και σε σένα, Δόμνα!

Μανού μου, εύχομαι ό,τι καλύτερο για το κοριτσάκι σας, που πρέπει να είναι ένας άγγελος!

Εμείς, δυστυχώς, ακόμη ταλαιπωρούμαστε..........Κορίτσια, έχουμε 2 μήνες που είμαστε τόσο χάλια......Για τη μικρή στενοχωριέμαι κι όχι για μας...........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Σε γενικές γραμμές καλά είμαστε.. Ο μικρός είναι τελείως απύρετος από την προηγούμενη Τρίτη αλλά το παιδάκι μου κορίτσια έχει αλλάξει.. έχει μαζευτεί να το πω, έχει γίνει πιο συνεσταλμένος να το πω.. δεν έχει κέφι και όρεξη να το πω.. αφού χθες ξαναπήγαμε στην παιδίατρο γιατί η συμπεριφορά του δεν μου άρεσε καθόλου.. ήταν τελείως ξένη και διαφορετική από αυτή που είχε μέχρι τώρα.. Η παιδίατρος αφού τον εξέτασε μου είπε να του ξεκινήσω Aerolin διότι ο βήχας του είναι αρκετά έντονος και δεν έχει υποχωρήσει αρκετά με την κορτιζόνη και μου πρότεινε κάπως επιτακτικά να τον σταματήσω από τον σταθμό.. Να σας πω τη μαύρη μου αλήθεια κι εγώ δεν ήθελα να τον ξεκινήσω τώρα.. ήθελα να τον ξεκινήσω από Απρίλιο - Μάιο αλλά η !π!ρω πεθερά μου τώρα βρήκε να μας πει ότι αγχώνεται με το μωρό.. Δεν ξέρω τι να κάνω κορίτσια.. Ο Νίκος ανέλαβε να μιλήσει με τη μάνα του μπας και τη συνεφέρει λιγάκι και την πείσει να κρατήσει το μικρό κάνα δυο μήνες ακόμη να μπούμε για τα καλά στην άνοιξη και μετά να τον στείλουμε.. για να δούμε τι θα καταφέρει..

Κατά τα άλλα καλά είμαστε..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...