Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κόρες!!!!

Φανουλα χρονια πολλα και καλα!!!! Να χαιρεσαι την οικογενειά σου.

Μηλιτσα και μεις παρα μα παρα πολυ οικογενειακα περάσαμε και καποιες αποπειρες που εκανα για να παμε ή να ερθουν φιλοι στο σπιτι δεν αποδωσαν καρπους γιατι σχεδόν ολοι ηταν αρρωστοι ή μολις συνέρχονταν απο ιωσεις.

Βικάκι μου σε ξεχασα τελειως χιλια συγνωμη Χρονια πολλα για τη γιορτούλα σου. Παντως σιγουρα κοριτσακι δεσποινιδα δεν μεγαλωνω και η κοπελα που την κρατάει οταν πηγαινανε παιδική χαρα μου λεει ότι μόνη της τρεχει και σκαρφαλωνει γιατι δεν μπορει να την ακολουθήσει κανενας.

Τωρα δεν περπαταμε τρεχουμε και ολες οι πορτες στο σπιτι εχουν βαθουλωματα απο την ομορφη κεφάλα της. Το βουτυρο στο ψυγειο γραφει το ονομα της.Χι Χι!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά χρόνια πολλά, καλή χρονιά με υγεία..

Χάθηκα διότι όπως σας είχα πει ανεβήκαμε Ξάνθη στους κουμπάρους μας.. Ο Γερασιμάκος κύριος σε όλη τη διάρκεια της πτήσης.. Φτάσαμε Σάββατο μεσημέρι και από Κυριακή ξημερώματα άρχισε το πανηγύρι.. ο σύζυγος έπαθε γαστρεντερίτιδα.. την οποία κατάφερε να ξεπεράσει με σχεδόν απόλυτη αφαγία.. διάθεση ευτυχώς είχε και έτσι δεν κλειστήκαμε και τελείως μέσα.. όσο για τον κουμπάρο μου.. ένα θα πω.. όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος παραξενεύει και γεροντοκορεύει... Κρίμα που δεν βόλεψε να βρεθούμε με τη Μάγδα μας.. τόσο καιρό δεν έμπαινε και δεν σκέφτηκα να της στείλω μηνυματάκι από πριν.. Είμαι σίγουρη όμως ότι είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα..

Εμείς και αύριο έχουμε άδεια και από τη Δευτέρα τα κεφάλια μέσα..

Σας φιλώ γλυκά και από αύριο θα είμαι πάλι μαζί σας..

Και πάλι χρόνια πολλά και καλά!

L2qIp2.png

χαίρετε χαίρετε!!!

Μηλίτσα μου, τι κάνεις;

Μίνα μου, τι σας βρήκε παιδί μου στην πατρίδα; γαστρεντερίτιδα ε; πω πω....

Τελικά πού κοιμόταν ο .Γερασιμούλης; βρήκες παρκοκρέβατο;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιόρταζαν αυτές τις ημέρες και πολλά-πολλά περαστικά στους αρρώστους!

Βρε παιδιά, τι κακό κι αυτό - όλος ο κόσμος άρρωστος ήταν (και είναι)! Κι εμείς, φυσικά, δεν τη γλιτώσαμε. Πρώτα ξεκίνησε η κόρη - μαζί με όλη σχεδόν την τάξη της - με πολύ υψηλό πυρετό (40+), βήχα, συνάχι και τρομερή κατατονία λίγο πριν κλείσουν τα σχολεία (μάλιστα, οι καθηγητές δεν προχώρησαν στην ύλη γιατί έλειπαν τα περισσότερα παιδιά), συνέχισε ο σύζυγος μέσα στις γιορτές και ο κύκλος έκλεισε με τη μητέρα μου, η οποία πέρασε διαδοχικά γαστρεντερίτιδα, ίωση και βρογχίτιδα (εδώ "τα παίξαμε" κυριολεκτικά, γιατί φοβηθήκαμε λόγω της ηλικίας και του βεβαρημένου ιστορικού της). Ευτυχώς, το ξεπερνάει σιγά-σιγά.

Πάντως, αντί για ευχές, ανταλλάσσαμε ιατρικά ανακοινωθέντα, αφού όλοι οι συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είχαν να μας διηγηθούν κάτι ανάλογο.

Το μόνο καλό ήταν ότι μείναμε μέσα, ξεκουραστήκαμε και απολαύσαμε οικογενειακές στιγμές με χαλάρωση και ηρεμία.

Εγώ είχα δουλειά τις ημέρες ανάμεσα στις αργίες (γκρρρ) και μόνο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς δεν δούλεψα, γιατί η μητέρα μου είχε χειροτερέψει και τρέχαμε για γιατρούς. Ένα θα σας πω: Κουραστήκαμε τόσο πολύ από τα γεγονότα, που "ξεραθήκαμε" στον ύπνο και κανείς μας δεν θυμάται ακριβώς πώς κάναμε την αλλαγή του χρόνου, αφού ήμασταν μισοκοιμισμένοι.

Κατά τα άλλα, μπήκαμε στη ρουτίνα μας κι ελπίζουμε η νέα χρονιά να μας πάει καλύτερα.....

Πολλά φιλιά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Χαχα βρε Μία μου!!! Τι καλά που τα λες!

Κι εμείς αφού περάσαμε όλοι την ίωση τώρα είμαστε καλά, μόνο ο μικρούλης μας έχει μυξούλες!!!

καλημέρα σε όλες!!!

qwlrp3.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα..

Συγνώμη που δεν γράφω αλλά από την Κυριακή είμαι χάλια.. έχω κρυώσει άσχημα και έχω μια υπέροχη βραχνάδα στη φωνή, πονάνε τα κόκκαλά μου και έχω γενικά μια θολούρα.. Είμαι στη δουλειά αναγκαστικά διότι δεν έχω άλλη άδεια..

Η πεθερά μου ξαναέκανε τα κουλά της και έτσι μεθαύριο έχω ραντεβού με παιδικό σταθμό για να ξεκινήσει ο Γερασιμάκος μου το συντομότερο.. Τα νεύρα μου είναι κρόσια με τα πεθερικά μου για πολλούς και διάφορους λόγους και πραγματικά δεν αντέχω ούτε να βλέπω τα μούτρα τους.. Ο μικρός μου σήμερα μου είπε "I love you mommy" και πραγματικά έλιωσα η μάνα..

Περισσότερες λεπτομέρειες το συντομότερο..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Να 'μαι κι εγώ, η άρρωστη (κυριολεκτικά).

Μάλλον άρπαξα γαστρεντερίτιδα (μπρρρρ) και νιώθω απαίσια. Πάω να καταρρεύσω.....

Πολλά φιλιά και περαστικά!

Καλημέρα!!!

Τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε Δομνινα και Μια!!!

μια απο τα ιδια και εγω μπουκωμα λαιμος κοκκαλα και αστα να πανε.

Τραβιομαστε απο την Πρωτοχρονια πρωτα ειχαμε το μωρο μετα η μεγαλη και τωρα εγω. Το γελιο ειναι οτι η μεγαλη μου κατηγορει το μωρο οτι μας κολλησε. Το μονο σιγουρο εδω και χρονια ειναι οτι εγω και η Μαρινα κολλαμε συνεχεια η μια απο την αλλη, εχουμε τραβηξει ιωσεις μεχρι και διμηνο.

Θελαμε αυριο να παμε και μαλλ να ψωνισω για τα κοριτσια δεν ξερω τι κουραγια θα εχω.

Φιλια και καλο Σ/Κ!!!

καλημέρα και περαστικά!!!

Καφέ το αναρρωτήριο πρέπει να το λέμε!! Χαχαχα!!

κορίτσια έχω κέφια!! Άρχισα γυμναστήριο και μου έχει φτιάξει τη διάθεση!!!

Ο Νικόλας έφτασε 70 πόντους και 8300!!! Αυτό είναι πολύ μεγάλη κατάκτηση για το προωράκι μου!!!! Που γεννήθηκε 2080 και 45,5 εκατοστά!!!!

Τον πήγαμε χθες στην παιδίατρο και τον βρήκε υπέροχο!!! Την κοιτούσε με μεγάλη λατρεία λέμε!!! Και την παρακολουθούσε με τόση προσοχή!!!

Παρά το γεγονός ότι μέχρι τα δυο που θα μας ακολουθεί μια ήπια προωρότητα έχουμε άλλες καμπύλες ως πρόωρο, ο Νικόλας μπήκε στο 50% των κανονικών καμπυλων ήδη!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και περαστικά μας..

Ευτυχώς από σήμερα είμαι αρκετά καλύτερα.. Βέβαια η βραχνάδα και ο βήχας δεν μου έχουν φύγει τελείως ακόμη αλλά ευτυχώς δεν πήρα τίποτε από φάρμακα εκτός από σιρόπι για τον βήχα.. Αποφεύγω οποιοδήποτε φάρμακο και αφήνω τον οργανισμό μου να τα βγάλει πέρα μόνος του.. Άντε, σε 5 χρόνια πάλι θα αρρωστήσω!

Έχω την χαρά να σας αναφέρω ότι από 1 Φλεβάρη ο Γερασιμάκος μου θα ξεκινήσει σχολείο!! Πήγα χθες στον σταθμό που θα πάει και που μου τον σύστησε μια φίλη μου που έχει ένα αγοράκι 1 χρόνο ακριβώς μεγαλύτερο από τον Γεράσιμο και είναι και γειτόνισσα και στην οποία έχω άπλετη εμπιστοσύνη και πραγματικά έμεινα πολύ ευχαριστημένη. Το βλέπω το παιδάκι μου ότι είναι έτοιμο.. έχει αρχίσει και βαριέται μέσα στο σπίτι και πόσες φορές να κάνει τα ίδια πράγματα με τη γιαγιά του... Και το καλό είναι ότι στην τάξη του θα είναι και ο φιλαράκος του μαζί... Έτσι εγώ θα έχω τη λιγότερη επαφή με την πεθερά μου μιας που το πρωί θα τον παραδίδω εγώ και το απόγευμα που θα γυρίζω σπίτι θα έχει γυρίσει ήδη ο πατέρας του..

Αύριο θα πάμε στην παιδίατρο να μας δει και να μας συμπληρώσει και το χαρτί που ζητάει ο σταθμός. Αμφιβάλω αν θα κάνουμε το εμβόλιο της ιλαράς μιας και ο μικρός μου δεν είναι ακόμη τελείως καλά.. πρέπει να έχει παρουσιάσει και ατοπική δερματίτιδα μιας και το δέρμα στα ποδαράκια του είναι κάπως σαγρέ.. για να δούμε τι θα μας πει..

Η γλωσσίτσα του έχει αρχίσει και λύνεται και φυσάει και τη μύτη του με δύναμη.. όταν δε λέει I love you mommy στην κυριολεξία λιώνω..

Βασδέλη μου είμαι σίγουρη ότι ο μικρός μας φιλαράκος Νικόλας είναι άπαιχτος.. μα τι όμορφο που είναι αυτό το παιδί.. Και τι πρόωρο και κουραφέξαλα! Αστέρι είναι!

Σας φιλώ όλες γλυκά και εύχομαι το συντομότερο περαστικά!

L2qIp2.png

κορίτσια έχω κέφια!! Άρχισα γυμναστήριο και μου έχει φτιάξει τη διάθεση!!! 😊

Ο Νικόλας έφτασε 70 πόντους και 8300!!!!

Με προκαλεις και πρεπει ν απαντησω παω γυμναστηριο 2φορες την εβδομαδα και λες και παω στην κρεμαλα. Αν δεν ειχα ολα τα μυοσκελετικα η μονη γυμναστικη που θα κανα θα ηταν με τον ΚΑΝΑΠΕ μου λεμεεεε!!

Οσο για το δευτερο ευτυχως σε βαρος εχουμε προχωρησει και το καταλαβε και ο "Πεθερος" της τις γιορτες που βρεθηκαμε αλλα σε υψος πριν εναμιση μηνα ημασταν 78,5 ποντους. Μηπως λεω Μηπως επρεπε να βρω αλλον πατερα για το παιδι μου?????????

Καλημέρα φιλενάδες!

Πόσο χαίρομαι που γράφετε για τα αστέρια σας, πόσο μεγαλώνουν και ομορφαίνουν, για τις αταξίες και τα πρώτα τους λογάκια! Γεμίζει το καφέ μας με γλυκές φωνούλες, χαμόγελα και αισιοδοξία.

Vasdeli μου, ο Νικόλας είναι ένα υπέροχο μωρό. Νόρα, η μπέμπα σου είναι πανέμορφη και πολύ δυναμική. Όσο για τις περιβόητες καμπύλες, ποτέ δεν τους έδινα μεγάλη σημασία (η κόρη μου, για παράδειγμα, που πάντα βρισκόταν αρκετά κάτω από τις "γραμμές", είναι από τις ψηλότερες στην τάξη της). Δομνινάκι, καλό ξεκίνημα για το Γεράσιμο και εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Εμείς, πάλι, περνάμε τα ζόρια της εφηβείας. Συναντιόμαστε με άλλους "γονείς σε απόγνωση" που έχουν παιδιά σ' αυτές τις ηλικίες (ή στην προεφηβεία) και ανταλλάσσουμε εμπειρίες. Περιττό να σας πω ότι όλοι έχουμε υποστεί ένα σοκ, όμως - τι να κάνουμε - κάθε ηλικία έχει τα δικά της και προσπαθούμε να τα αντιμετωπίσουμε με ψυχραιμία και κατανόηση.

Σχετικά με το γυμναστήριο, Vasdeli έχεις δίκιο για το πόσο σου φτιάχνει τη διάθεση! Έχω γράψει πολλές φορές ότι για μένα το πιλάτες - εκτός από αναγκαιότητα - είναι το μεγαλύτερο αγχολυτικό. Μακάρι να χάσω τα απαίσια κιλά που με ταλαιπωρούν και να μπω σε εντατικό πρόγραμμα. Νόρα μου, θα σε μαλώσω για τα περί καναπέ. Αν και είσαι λεπτή και με ωραίες αναλογίες, πώς θα διατηρήσεις και θα βγάλεις το κορμί στην παραλία, έεε; Δομνίνα, μου λείπεις. Μακάρι να ξεκινήσεις πάλι!

Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

Φιλενάδες μου γλυκές καλησπέρα σας..

Τελικά το γλυκό μου αγοράκι έκανε το εμβόλιο της ιλαράς, ερυθράς, παρωτίτιδας και για μια ακόμη φορά η παιδίατρος έπαθε πλάκα με την αντίληψή του.. Ναι, το παραδέχομαι, είναι πανέξυπνος! Έχει αρχίσει και επαναλαμβάνει πολλές λεξούλες και αυτή που του αρέσει περισσότερο είναι το "Ναι".. με αποτέλεσμα να λέει σε όλα ναι, αλλά όταν καταλαβαίνει τι σημαίνει αυτό ακριβώς προσπαθεί να αποφύγει ότι δεν του αρέσει.. Μιλάμε είναι απόλαυση!

Η πεθερά μου εξακολουθεί να κάνει τα ίδια και το παιδί πρέπει να ξεκινήσει σταθμό το συντομότερο.. Μη σας πω από την Τετάρτη που μας έρχεται.. πρέπει να δω πως θα το διευθετήσω.. Έχω σκάσει με το συγκεκριμένο θέμα γιατί από τη μια η πεθερά διατείνεται ότι δεν έχει τίποτε και από την άλλη με αναγκάζει να προβώ σε ένα κάρο έξοδα και να στείλω το παιδάκι μου σταθμό συντομότερα απ' ότι πίστευα.. Είναι για πολλές σφαλιάρες η γυναίκα..

Νόρα μου η νυφούλα μου είναι μια κουκλίτσα.. χαμογελαστή, καλοσυνάτη και τσαχπίνα.. και όχι, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να βρεις άλλον πατέρα μιας και ο αγαπητός μου συμπέθερος μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής και είμαστε και οπαδοί και φίλαθλοι της ίδιας ομάδας.. αυτό που το βάζεις; ιδιαίτερα σπάνιο!

Μία μου δεν με βλέπω ειλικρινά να ξεκινάω και πάλι πιλάτες όσο και αν το θέλω.. Ο σταθμός του μικρού είναι 300 Ευρώ τα οποία ειλικρινά δεν τα είχα υπολογίσει καθόλου.. όπως καταλαβαίνεις στενεύουν κατά πολύ τα οικονομικά περιθώρια και προτιμώ να ρίξω τον εαυτό μου παρά να στερήσω το παιδάκι μου από το σταθμό.. Βάλε και το νοίκι της πεθεράς άλλα 170 Ευρώ, μάνι μάνι ένα ωραιότατο πεντακοσάρικο..

Σκέψου και παρηγορήσου ότι όταν ο Γεράσιμος μπει στην εφηβεία εσύ πολύ πιθανό να έχεις εγγόνι.. και τότε θα παρηγορείς εσύ εμάς..

Πολλά φιλιά σε όλους τους αγαπημένους συζύγους και παιδάκια.. Μου λείπετε πολύ όλοι!

L2qIp2.png

Κορίτσια, γεια σας! Τι μου κάνετε; Μπορεί να μην μπαίνω να γράψω αλλά σας διαβάζω σχεδόν κάθε μέρα! Ο λόγος που δεν έμπαινα ήταν γιατί περάσαμε πάρα πολύ άσχημα, κοριτσάκια μου, με ένα θέμα υγείας, που δεν θα ήθελα να το γράψω δημόσια. Μην σας πάει το μυαλό στο κακό. Τώρα είμαστε και οι 3 μας καλύτερα.............

Σας φιλώ.

Θα ξαναμπώ σύντομα. Πάω να κάνω μπανάκι και να ξαπλώσω. Είμαι μόνη μου και θα κοιτάξω να ξεκουραστώ λιγάκι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Το χρειάζομαι μετά την πίεση που πέρασα.

Μου λείπει το παιδάκι μου, αλλά από την άλλη ξέρω πως είναι σε καλά χέρια και δεν ανησυχώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...