Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

καλησπέρα στην όμορφη παρέα!

Νόρα μου, αντιθέτως μετράμε αντίστροφα να κλείσουν τα σχολεία!!!! Λατρεύουμε οικογενειακώς τα Χριστούγεννα!!! Όλοι μαζί! Μου λείψανε τα παιδάκια μου!!! Το μόνο που θέλω είναι να παίζω επιτραπέζια μαζί τους κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και να τους διαβάζω ιστορίες!!!!

Ο Θεός να αναπαύσει το παιδάκι....συγκλονιστικο!! Από τι πέθανε;

Εύχομαι σε όλες σας ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ και όσο για την ρουτίνα...ω ναι!!! Είναι ευλογημένη κορίτσια....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπημένες μου φίλες, μακάρι μαζί με το μικρό Χριστούλη να γεννηθεί στις ψυχές όλων η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο. Εύχομαι σε σας, τα παιδάκια σας και όλους όσους αγαπάτε, γαλήνη στην ψυχή, αληθινά ευτυχισμένες στιγμές, τεράστια χαμόγελα σε χαρούμενα προσωπάκια, οικογενειακή ζεστασιά και πολλά-πολλά φωτεινά όνειρα!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Κοριτσάκια μου γλυκά, πολύτιμες φιλενάδες μου..

Όλη αυτή τη βδομάδα έχω τρομερό φόρτο εργασίας με αποτέλεσμα να μην προλαβαίνω να μπαίνω.. Μπήκα τώρα που έκλεψα 5 λεπτά για να σας ευχηθώ και πάλι Χρόνια πολλά, Καλά Χριστούγεννα με πολλή αγάπη, πολλές αγκαλιές και πολλά όμορφα συναισθήματα!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλά Χριστούγεννα, με υγεία και χαρά! Ευχομαι να περάσετε όλες σας υπέροχες οικογενειακές στιγμές!

Είμαστε στο σπίτι μας και προς το παρόν ξεκουράζομαι! Σε λίγο θα ετοιμάσω την γαλοπούλα. Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

κρυοοοοοο κορίτσια!!!! Τι ωραία!!!! Έχω τρελαθεί στον γκρινιάρη!!!!και αυτή η άτιμη η κόρη μου όλο με κερδίζει....χεχεχε!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπέρα γλυκιές μου φιλενάδες!

Ένα θα σας πω.. πνίγηκα στη δουλειά δυο βδομάδες τώρα.. Επιγραμματικά τα νέα μας είναι ότι ενώ έχουμε κανονίσει το Σάββατο που μας έρχεται να πάμε Ξάνθη, από χθες το αγοράκι μου είναι λίγο πεσμένο.. κάτι το τριγυρίζει..ελπίζω μόνο να το ξεπεράσει ανώδυνα και να καταφέρουμε να φύγουμε τελικά.

Σε όλες σας εύχομαι υγεία, ευτυχία, αγάπη, συνεννόηση και όμορφες προσωπικές και οικογενειακές στιγμές.. Με το καλό να μπει το 2015 και να φέρει ελπίδα!

Σας αγαπώ πολύ!

Καλή χρονιά!

L2qIp2.png

Αγαπημένες μου φίλες, εύχομαι η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη δώρα: Υγεία για όλους, αληθινή αγάπη, καλοτυχία και χαρά. Φέτος έκανα και μια άλλη ευχή για την οικογένειά μου, τους φίλους και όλους όσους αγαπώ: Να είμαστε κάθε χρόνο ΜΑΖΙ!

Πολλά φιλιά

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Xρόνια πολλά και καλή χρονιά να έχουμε, κορίτσια! Ευχομαι η νέα χρονιά να είναι γεμάτη υγεία!!!! Αν είσαι υγιής, τα πάντα μπορείς να αντιμετωπίσεις σ' αυτή τη δύσκολη εποχή!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα Χρονια πολλα με υγεια και οικογενειακη ευτυχία!!! Φιλεναδες μου ξερω οτι χαθηκα αλλα η μικρουλα εαν δει το λαπτοπ σεληνιαζετε και ετσι το εχω σηκωσει!!! Να περνατε καλά, εμεις ειμαστε καλά σας διαβαζω απο το κινητο αλλα οταν γραφω μνμ πολλες φορες το σβηνει και νευριαζω!!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

καλημερα καλημερα!!!

Χρονια πολλα!!! Καλη χρονια να εχουμε και να ειμαστε ολοι καλα!!

Χαθηκα γιατι η μικρη εχει αλλαξει το προγραμμα της τρελλα και δεν ξερει τι της γινετε!! Εχει κλειστει ι μεσα λογω καιρου και λογω κουρασης δικιάς μας και γινετε στο σπιτι ο κακος χαμος δεν αφηνει ντουλαπι για ντουλαπι συρταρια ρουχα κουβερτες τα παντα, ειναι λες και περνα σιφουνας.

Αυριο η τελευταία μας αργια για μερικους και μετα τα κεφαλια μεσα.

Kκαλησπερα κοριτσια χρονια πολλα με υγεία και χαμόγελο..

Περαστικουλια στους αρρώστους...πως τα περάσατε? Εγω οικογενειακά..

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...