Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

• Μου αρέσει 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Τι λες καλε!!!! θα παρετε το νυκτοπούλι μου και θα το κοιμιζετε απο τις 10.00 σαν τους γερους. Το κοριτσι μου ειναι ετοιμο για τα κλαμπ.

Ναι, αλλά εμείς είμαστε φρεσκαδούρες και με όρεξη!!!:cool:

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!Γιόρταζε χθες το καμάρι μου κι όπως καταλαβαίνετε ήμασταν μέσα στη χαρά.

Περάσαμε πολύ όμορφα! Η μικρή μου μεγαλώνει και μας τρελαίνει με τα κατορθώματά της! Είναι ένα ήσυχο, βολικό κι έξυπνο παιδάκι!

Κι εμάς κοιμάται αργά κάθε βράδυ. Γύρω στις 12. Ξυπνάει όμως 10 το πρωί και κοιμάται από τις 4 μέχρι τις 7 σχεδόν κάθε απόγευμα. Εμένα με βολεύει, όπως και τον άντρα μου, γιατί πρώτον δεν ξυπνάει το πρωί που φεύγω κι έτσι δεν έχουμε κλάματα, δεύτερον κοιμάται κι ο άντρας μου μαζί της ως τις 10 το πρωί, οπότε ξεκουράζεται κι αυτός και τρίτον μπορώ εγώ τα απογεύματα όταν αυτή κοιμάται να διαβάζω τίποτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μίνα μου το είδα το μήνυμα! Και το τηλ πάνω που πήγα να το σηκώσω έκλεισε...δεν το πρόλαβα!

margi να την χαίρεσαι την Αννούλα σου...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσια μου γλυκα,καλημερα.

Μαρτζι μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου,κι εσυ Βασδελη μου το Νικολα σου,να ειναι γερα και καλοτυχα τα παιδακια σας.

Δομνινα περαστικα και σιδερενιος να ειναι ο θειος σου,και ελπιζω ο μικρος σου πριγκηπας να συνελθει γρηγορα κι εκεινος με τη σειρα του.Οσο για το τρεξιμο κοριτσακι μου,σε καταλαβαινω...ο κληρος πεφτει παντα στο γενναιο....

Πηραμε κι εμεις βαθμους,κι η μικρη τα πηγε αρκετα καλα,εβγαλε μεσο ορο,ενα ολοστρογγυλο δεκαοχτω.Η ιδια φυσικα ειναι πολυ ευχαριστημενη,κι εμεις το ιδιο βεβαια,αλλα επειδη μιλησα και με τους καθηγητες της,πολλοι απ'αυτους μου ειπαν οτι σε μερικα μαθηματα αδικει τον εαυτο της.Αυτο ειναι κατι που της το λεμε κι εμεις συνεχεια,αλλα για ενα περιεργο τροπο δεν εννοει να το καταλαβει.Νορα μου πιστεψε με σε νιωθω απολυτα,κι η δικια μου την ιδια αντιδραση ειχε...τι να πω παιδια και μαλιστα σε περιοδο εφηβειας....θα πρεπει να κανουμε κι εμεις λιγο υπομονη και να ειμαστε ελαστικοι μαζι του,χιχιχιχι.

Για την ωρα το Σαββατο ειναι ο χορος του σχολειου και οπως καταλαβαινετε εχουν ηδη αρχισει οι σχετικες προετοιμασιες.Το απογευμα του Σαββατου θα ερθουν σπιτι και δυο φιλες της για να ετοιμαστουν παρεα και να πανε μαζι.Την αλλη Τριτη ειναι η Χριστουγεννιατικη Συναυλια του σχολειου και το κοριτσι μου θα παρει μερος στο μερος με τους παραδοσιακους χορους.Πρωτη φορα θα τη δω σε αυτο το ρολο και το περιμενω πως και πως.

Κατα τ'αλλα ο μπαμπας μου ειναι μια χαρα.Εγω ειχα μια περιπετεια με μια ουρολοιμωξη που με οδηγησε ξημερωματα Σαββατου στο νοσοκομειο,γιατι εκλαιγα απο τους πονους.....εκει μετα απο εξετασεις και παυσιπονες ενεσεις,μετα απο ωρες καπως συνηλθα.Τωρα ειμαι με αντιβιωση,αλλα ευτυχως περασαν οι πονοι.....ελπιζω προσεχως να ειμαι καλυτερα.

Και μιας και κλειστηκα αυτες τις μερες σπιτι,αρχισα τις χριστουγεννιατικες κατασκευες μου,τα δωρακια για συγγενεις και φιλους,ειναι σχεδον ετοιμα κι ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο.Μιας και θα πρεπει να αρχισω να οργανωνω και το Χριστουγεννιατικο γευμα για τις οικογενειες μας(τη δικη μου και του συζυγου)μιας και γιορταζει το κοριτσι μου και τα πεθερικα μου.Εχω καθιερωσει να τους μαζευω ολους τη μερα των Χριστουγεννων!!!

Πολλα φιλια,να περνατε ομορφα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Βασδελη και Μανού, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές. Σας εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα για τα παιδάκια σας!

Οσον αφορά τους βαθμούς, σας λέω πως όσο άγχος έχουν τα παιδιά και οι γονείς για αυτούς, άλλο τόσο άγχος έχουν και οι καθηγητές, που τα κοιτάμε από εδώ, τα κοιτάμε από εκεί, προσπαθούμε να βοηθήσουμε όλα τα παιδιά όσο μπορούμε.

Δομνίνα, περαστικά στο θείο και στον μικρό σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..μαργκι μου να χαίρεσαι την μικρουλα σου...

Να χαιρομαστε τις Αννουλες μας..

Κι εγω μια απ τα ιδια...μπήκαν κι επίσημα οι υπογραφες του διαζυγίου..κατα τ αλλα δουλεια σπιτι..

Στολίσαμε κι εμείς...αν και φέτος δεν ξερω γιατι αλλα δεν ειχα διάθεση...

ένα μήλο την ημέρα...

Μηλίτσα, Αννα λένε την κόρη σου; Να την χαίρεσαι και σε ευχαριστώ για τις ευχές. Είσαι και επίσημα ελεύθερη πλέον! Εύχομαι από εδώ και στο εξής να πάνε όλα καλά στη ζωή σου, κοπέλα μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

καλημέρα κορίτσια μου!

Μανουτίτα περαστικά και αγυλριστα καλή μου!

Μηλίτσα...χρόνια και ζαμάνια παιδί μου!!! Άντε και καλή αρχή στη νέα σου ζωή τώρα!

Οι υπόλοιπες τι νέα;

Εμείς καλά, δόξα τω Θεώ!!!περιμένουμε με αγωνία να τελειώσουν τα σχολεία!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Τρέχω, τρέχω και τρέχω.. με τη δουλειά καθημερινά, με τον θείο μου που βγήκε και πήγε στο σπίτι και πρέπει να οργανώσω λίγο τους γιατρούς, τα φάρμακα, την καθαριότητα του σπιτιού του, με τον μικρό που μεγαλώνει και θέλει την αμέριστη προσοχή μου και με το σύζυγο που δουλεύει ατελείωτες ώρες και γυρνάει κακοδιάθετος.. Που θα πάει, θα περάσουν κι αυτές οι μέρες..

Δεν μου πολυαρέσουν τα Χριστούγεννα.. με μελαγχολούν και με στενοχωρούν.. Δεν έχω καμία διάθεση για οικογενειακά τραπέζια, πόσο μάλλον να είμαστε μόνοι μας με τα πεθερικά μας.. οπότε σκεφτόμαστε μήπως ανήμερα των Χριστουγέννων βγούμε με τους κουμπάρους μας για φαγητό όπως και πέρισυ αλλά ακόμη δεν ξέρω τίποτε μιας και η νονά του μπέμπη θα εγχειριστεί την Παρασκευή που μας έρχεται στον θυροειδή και δεν θα ξέρουμε πως θα είναι μέχρι τότε.. Θα δούμε..

Ο μικρός έχει εξελιχθεί σε μεγάλο μαστροχαλαστή.. οτιδήποτε κι αν του δώσεις στα χέρια του θα προσπαθήσει να το διαλύσει για να δει πως δουλεύει.. ώρες ώρες τον χαζεύω που πάει κοντά στον πατέρα του όταν μαστορεύει και προσπαθεί να τον βοηθήσει.. το παιδάκι μου το γλυκό!

Ο βήχας του καλά κρατεί αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι γι'αυτό.. Όλα τα παιδιά βήχουν με αυτό τον καιρό.. Αν συνεχιστεί πάντως κι άλλο θα τον ξαναπάω στην παιδίατρο..

Την Κυριακή που μας πέρασε βγήκαμε το μεσημέρι για φαγητό οι 3 μας.. πήγαμε στην παιδική μου γειτονιά.. εκεί που γεννήθηκα και μεγάλωσα, μιας και εκεί μένει ο θείος μου και έπρεπε να πάω να τον δω οπωσδήποτε.. Ο μικρός έκατσε σαν κύριος στο τραπέζι και ήταν πολύ ήσυχος.. ένιωσα υπέροχα και συγκινήθηκα πολύ που έκανε τραμπάλα και τσουλήθρα στην ίδια παιδική χαρά που πήγαινα κι εγώ σαν μικρό κοριτσάκι..

Μηλίτσα μου καινούργια αρχή.. εύχομαι το μέλλον σας να είναι φωτεινό και χαρούμενο!

Βασδέλη μου πως τα περνάτε; Με 4 παιδιά δεν θα προλαβαίνεις τίποτε αλλά δεν σε φοβάμαι γιατί είσαι χρυσοχέρα!

Μάρτζι μου πότε θα επιτρέψετε Γιάννενα;

Συμπεθέρα τι κάνεις;

Μία μου που χάθηκες;

Σήμερα γινόμαστε 21 μηνών.. απίστευτο!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Γεια και χαρά σας κοπέλιες!!!!!

Θα σας πω ότι θυμάμαι αν δεν σχολιάσω κατι συγχωρεστε με.

Μιααααα που χάθηκες??????

Μανου η περιπέτεια σου να ναι η τελευταια και όχι μονο για φέτος αλλα για τα καλα.

Μηλιτσα ότι καλύτερο στη νεα σου ζωή. Έχω να πω ότι το δουλειά σπίτι σπίτι δουλειά ειναι πολύ καλο!!!!! Καλη η ρουτινουλα μας και να ειμαστε πάντα καλα!!!!! Να χαίρεσαι τη κορούλα σου.

Βασδελη μου να υποθέτω ότι ανυπομονεις για το αντίθετο να μη τελειώσουν τα σχολεία!!!! Χα χα χα

Συμπεθέρα δεν το πας το μικρό ξανά να τον ακροάστει η παιδίατρος νομίζω ότι έχουν περάσει πολλές μέρες.

Έχω τελείωσα σήμερα τις δουλειές μου και ότι είχα σαν υποχρέωση και κατι μικρό δωράκια και ειμαι κομπλέ. Ψώνισα και τα δώρα των κοριτσιών μου. Της μεγάλης ειναι καλα κρυμμένο της μπουμπούς πίσω απο τον καναπέ. Παίρνω και δωράκια για τα κορίτσια μου απ τη δουλειά μονο που φέτος δεν μας δώσανε λίστα για να διαλέξουμε και θα τα πάρουν αυτοί ανάλογα την ηλικια τους.

Βέβαια απο το σ/κ ειμαστε πολύ πεσμένοι γιατι δεν ξέρω αν θυμόσαστε που σας είχα πει για ένα κοριτσάκι στο σχολείο της Μαρίνας μου μεγαλύτερο της τελικα το πουλάκι μου δεν τα κατάφερε. Δυστυχώς. Το κοριτσάκι μου έκλαιγε για τρεις μέρες και χτες η κατάσταση στο σχολείο της ήταν πολύ φορτισμένη απο καθηγητές μαθητές. Προσπάθησα να την παρηγόρηςω είπαμε πολλά αλλα ..... Τα λόγια ειναι πολύ φτωχά μπροστά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Συγνώμη κοριτσάκια μου αν σας μαύρισα αλλα όπως είπα πιο πάνω Να Ειμαστε ΚΑΛΑ και καλη ειναι και η ρουτινουλα μας

Διαφημίσεις

Κοριτσάρες μου.. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση σας βρίσκει το μήνυμά μου.. Ειλικρινά ελπίζω και εύχομαι για όλες μας αυτές οι γιορτές να είναι οι ωραιότερες! Χρόνια πολλά, χρόνια καλά.. Καλά Χριστούγεννα!!

L2qIp2.png

Καλές μου φιλενάδες καλημέρα και καλές ετοιμασίες για τα Χριστούγεννα!

Κατ' αρχήν, Χρόνια Πολλά σε όλες τις Αννούλες μας και σε όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα που γιόρταζαν αυτές τις ημέρες!

Κορίτσια, δεν έγραφα γιατί δεν ήθελα να χαλάσω το καφέ μας με τις διαδοχικές γκαντεμιές. Ένα μίνι-τσουνάμι μας σάρωσε με σοβαρές ζημιές σε δουλειά, σπίτι και αυτοκίνητο και τελείωσε με αρρώστιες της μητέρας μου, της πεθεράς μου (παραλίγο να τις βάλουμε στο νοσοκομείο) και της μικρής, η οποία ταλαιπωρείται εδώ και μια εβδομάδα με βαρύτατη ίωση (ο πυρετός έφτασε σχεδόν 41), απίστευτο βήχα, πονόλαιμο και συνάχι και παίρνει αντιβίωση στο φουλ. Με την ευκαιρία, βαθμούς θα πάρουμε την Τρίτη με το κλείσιμο του σχολείου - ή και του χρόνου, έτσι όπως το πάνε φέτος.

Όσο για μένα, έχω πολλή δουλειά (το μόνο καλό) και δεν σήκωσα κεφάλι τον τελευταίο καιρό. Ούτε στα μαγαζιά πήγα ούτε σε εκδηλώσεις ούτε, φυσικά, έχω προλάβει να οργανωθώ για τις γιορτές. Προσπαθώ μόνο να πηγαίνω στο πιλάτες (έστω μια φορά την εβδομάδα) και να φτιάχνω το σπίτι κάθε Σ/Κ, για να μπορέσει επιτέλους να στολίσει η αρρωστούλα μου μαζί με το μπαμπά της και να τους φτιάξει η διάθεση.

Εύχομαι να περάσετε υπέροχα αυτές τις ημέρες (η κούραση των γιορτών είναι "γλυκιά"), να απολαύσετε τις όμορφες οικογενειακές στιγμές και να κάνετε πολλές βόλτες - για γλυκάκια και χριστουγεννιάτικες νοστιμιές δεν το συζητώ!

Πολλά φιλιά σε όλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Koρίτσια μου, χρόνια πολλά και καλές γιορτές να έχουμε. Να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας, να είναι αυτά καλά κι όλα τ' άλλα αντιμετωπίζονται!

Με την ευκαιρία τα περαστικά μου στην μικρή σου, Μία, αλλά και στον Γερασιμάκο. Νόρα, όπως είπες κι εσύ, τα λόγια δυστυχώς είναι περιττά για τέτοιες περιπτώσεις! Δεν θέλω να σκέφτομαι τους γονείς. Πού να βρουν το κουράγιο;;;;Πώς να συνεχίσουν;;;;; Θεέ μου.......

Εγώ καλά είμαι, αν και ταλαιπωρούμαι πολλές μέρες με έναν παλιοβήχα, που τον μετέδωσα και στην μικρούλα μου και βήχει, το καημένο μου τις τελευταίες τέσσερις μέρες, ειδικά τις νύχτες στον ύπνο της! Η παιδίατρος που την πήρα είπε να μην δώσουμε τίποτα και μόνο αν ανεβάσει πυρετό να της δώσω ντεπόν.

Σε λίγο θα πάω σε μία χριστουγεννιάτικη γιορτή κι έλεγα να την πάρω κι αυτήν για να χαρεί αλλά κοιμάται ακόμη και φοβάμαι μην και χειροτερέψει, ερχόμενη σε επαφή με άλλα παιδιά σε κλειστό χώρο. Αχ, το περιμέναμε όμως τόσο και της το λέω συνέχεια. Μπορεί να την ξυπνήσω και να πάμε έστω για λίγο!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Βέβαια απο το σ/κ ειμαστε πολύ πεσμένοι γιατι δεν ξέρω αν θυμόσαστε που σας είχα πει για ένα κοριτσάκι στο σχολείο της Μαρίνας μου μεγαλύτερο της τελικα το πουλάκι μου δεν τα κατάφερε. Δυστυχώς. Το κοριτσάκι μου έκλαιγε για τρεις μέρες και χτες η κατάσταση στο σχολείο της ήταν πολύ φορτισμένη απο καθηγητές μαθητές. Προσπάθησα να την παρηγόρηςω είπαμε πολλά αλλα ..... Τα λόγια ειναι πολύ φτωχά μπροστά σε τέτοιες περιπτώσεις.

Συγνώμη κοριτσάκια μου αν σας μαύρισα αλλα όπως είπα πιο πάνω Να Ειμαστε ΚΑΛΑ και καλη ειναι και η ρουτινουλα μας

Νόρα μου, μόλις τώρα το είδα και συγκλονίστηκα. Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα του μικρού αγγέλου! Η Μαρίνα, δυστυχώς, ήρθε σε επαφή με το μοιραίο και η αντιμετώπιση αυτής της αφόρητης θλίψης συνθλίβει κυριολεκτικά. Καλή δύναμη.....

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...