Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Η αλήθεια είναι πως περισσότερη κατανόηση μπορείς να βρεις εδώ παρά αλλού. Τουλάχιστον από τις κοντινές μου φίλες, καμμία δεν έχει μπει ακόμα στη διαδικασία να κάνει παιδί εκτός από μια. Οι υπόλοιπες είναι σε εντελώς άλλη φάση ζωής.

Λοιπον, πριν καταλήξω στον Μαστ***, όπου έκανα τις ωοληψιες και την ετ, είχα πάει Μαντ***η και Τζεφ***ο. 
      Τωρα έκλεισα να πάω Σφακ***, Μπαγ***ο και Παν***.

Συγγνώμη αν τα γράφω έτσι, νομίζω τα ονόματα είναι γνωστά και θα καταλάβετε. Αν επιτρέπεται τα γράφω και κανονικά.

Σήμερα πήγα στον αιματολόγο και μου είπε την εξής κουβέντα. Ξέρουμε όλοι οι γιατροί που εμπλεκόμαστε με την υπογονιμότητα πως μιλάτε μεταξύ σας και καλά κάνετε, με το να μοιράζεστε τα άγχη σας μεταξύ σας είναι ανακουφιστικό και λυτρωτικό. Μιλήστε κορίτσια μεταξύ σας γιατί μπορείτε να καταλάβετε αυτό που βιώνετε και να δώσετε μια κανονικότητα σε όλο αυτό.
      Μεταξύ μας θα πούμε για εξετάσεις, φάρμακα, συναισθήματα σαν κάτι απόλυτα φυσικό γιατί το βιώνουμε όλες. Είναι σαφώς μεγάλο στήριγμα να έχετε έστω έναν άνθρωπο πέραν του συντρόφου που να μπορεί να σταθεί δίπλα σας σε όλο αυτό αλλά όσες δεν έχετε μην ανησυχείτε, είμαστε όλες εδώ! ❤️

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσια μου γλυκα,καλημερα.Ξερω χαθηκα,αλλα πραγματικα ηταν ενας μηνας με πολυ τρεξιμο και κυριως πολυ αγχος και αβεβαιοτητα.

Επρεπε να τρεξω σε διαφορες υπηρεσιες και να κανονισω φυσιοθεραπειες του μπαμπα μου,και χιλια δυο αλλα πραγματα που πρεπει να κανεις παιρνοντας εξιτηριο απο ενα νοσοκομειο...αθανατη γραφειοκρατεια...Επισης επρεπε να βοηθαω και στις εξωτερικες δουλειες των δικων μου(βλεπε ψωνια-λογαριασμοι και τα σχετικα).Το πιο σημαντικο απο ολα ειναι οτι καναμε την επαναπτικη αξονικη(σε εξωτερικο εργαστηριο,γιατι μου ειπαν απο το νοσοκομειο πως δεν εμπιστευονταν τα δικα τους.....)και ευτυχως κοριτσακι μου,βγηκε καθαρη,κανενα ιχνος κακοηθειας.Οι αιματολογικες του ηταν μια χαρα,δεδομενης της ηλικιας του...εννοειται οτι πηγα στο νοσκομειο για να συγκρινουν με τις εξετασεις που ηταν στο αρχειο τους...απ'οτι φαινεται τζαμπα μας αγχωσαν και μας εκαναν επι εναμιση μηνα να ειμαστε με πολυ κακη ψυχολογια...ευτυχως τελος καλο,ολα καλα.

Ο μπαμπας μου ειναι πολυ καλυτερα,εννοειται βεβαια οτι δε βγαινει απο το σπιτι,κι αυτο ειναι που τον εχει κουρασει λιγο,αλλα θα πρεπει να προσεξει τωρα.

Απ'το λιγο που διαβασα,ολες εχετε τα τρεχαματα σας.Χρονια πολλα σε συζυγους και παιδακια που γιορταζαν,να τους χαιρεστε.Περαστικα σε αρρωστες μανουλες και τεκνα.

Μια μου,πολυ σημαντικη η στιγμη της μικρης σου μπαλαρινας.Θυμαμαι κι εγω τις πρωτες point που φορεσε η κορη μου,οταν την ειδα να "σηκωνεται" στο μαγαζι με τα ειδη μπαλετου,με πηραν τα ζουμια......θα συμφωνησω απολυτα οσον αφορα την εκμεταλλευση σε αυτα τα ειδη....μια περιουσια σου φευγει.Εγω θυμαμαι πως στην αρχη δεν ειχαμε παρει τα θηκακια για τα δαχτυλα,γιατι η δασκαλα τους τις εβαζε και τα τυλιγαν ενα ενα με ταινια και γαζες.........παντα θα θυμαμαι την πρωτη φορα που ματωσαν τα δαχτυλακια της,γιατι κι η ιδια μπορει να πονουσε,αλλα ενιωθε ταυτοχρονα και περηφανη!

Τωρα οσον αφορα τα διαγωνισματα,εμεις τελειωσαμε επιτελους εχθες.Πολυ διαβασμα βρε κοριτσια,κι η αληθεια ειναι οτι ζοριστηκα κι εγω,γιατι Φυσικη και Βιολογια που την κανει στα γερμανικα,εχω παρει και τα βιβλια στα ελληνικα για να μπορω να την εξεταζω.Οσο για τη Χημεια,την αφησα μονη της.Εμενα παλι για ενα περιεργο λογο,φετος ειδικα σε αυτα τα γερμανοφωνα τα πηγε πολυ καλυτερα και γενικα εχω την εντυπωση οτι θα ειναι πιο ανεβασμενη απο το περσινο 1ο τριμηνο.Απο βδομαδα,Δευτερα και Τριτη θα παω να δω και τους καθηγητες,γιατι δεν ειχα προλαβει ως τωρα.Και στις 10/12 παιρνουμε βαθμους.

Κατα τ'αλλα εχουμε ενα γεματο Σ/Κ.Το Σαββατο το βραδυ θα παει με την ομαδα χορου hip hop να πλαισιωσουν καποιους αγωνες,θα χορεψουν στην εναρξη και στο ημιχρονο.Μετα ειναι καλεσμενη σε παρτυ γενεθλιων σε σπιτι,και την Κυριακη εχουμε το Χριστουγεννιατικο Παζαρι της Σχολης.

Εντωμεταξυ εχω μπει σε εορταστικο κλιμα.Αρχισα ηδη τις χειροτεχνιες και τις κατασκευες μου και στολισα και το σπιτι.Φετος ειπα να μη βαλω το δεντρο και να παρουμε ενα καραβακι,κι εχω βγει σε αναζητηση,αλλα βρε κοριτσια ειναι παντακριβα,πανω απο 100 ευρω........αφου ο συζυγος μου κανει πλακα,και λεει πως αν βαλουμε αλλα τοσα,θα παρουμε μια τρατα χαχαχα.

Πω πω πηρα φορα,συγγνωμη για το σεντονι,αλλα μετα απο τοσο καιρο που ειχα να μπω.....

Να περνατε ομορφα,καλο Σ/Κ,πολλα φιλια!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χαίρομαι που σιγά σιγά εμφανίζεστε μια - μια.. Μου έχετε λείψει πολύ.. Εμείς είμαστε καλά - λέμε τώρα.. Ο μικρός ταλαιπωρείται από ένα βηχαλάκι, κατάλοιπο μιας ιωσούλας αλλά η παιδίατρος μου είπε ότι θα κάνει μια βδομάδα περίπου να περάσει και η βδομάδα τελειώνει τη Δευτέρα.. για να δούμε λοιπόν.. βγάζει δόντια φουλ και αυτό τον ενοχλεί και η γκρίνια υπάρχει αλλά η όρεξή του παραμένει αμείωτη.. όλο μαμ και μαμ είναι..

Έρχεται η αδερφή μου σήμερα μαζί με τον ανηψούλη μου και θα μείνει σε μένα το σβκ. Επίσης την Κυριακή θα έχουμε και τις ανηψιές μου (από τον αδερφό μου) που έχω να τις δω αρκετό καιρό και όπως καταλαβαίνετε θα έχουμε ένα γεμάτο σαββατοκύριακο. Ελπίζω μόνο να βοηθήσει ο καιρός για να καταφέρουμε να τα πάμε καμιά βόλτα γιατί μέσα στο σπίτι τα παιδιά σεληνιάζονται..

Εγώ γενικά τα Χριστούγεννα δεν στολίζω καθόλου μιας και δεν μου αρέσουν καθόλου ως γιορτή. Φέτος όμως λόγω του μικρού είπαμε με τον άντρα μου να στολίσουμε καραβάκι - να το βάλουμε πάνω στο πάσο του σαλονιού ώστε να μείνει ανέπαφο από τον μικρό.. Μανουτίτα μου δεν είχα ιδέα πόσο κοστίζουν.. θα πάω στο γνωστό πολυκατάστημα να ρίξω μια ματιά και βλέπουμε.. Έχουμε και κάτι γαλάζια φωτάκια.. θα τα βάλουμε και αυτά και θα κάνουμε τη διαφορά!

Νόρα μου σε καταλαβαίνω απόλυτα.. εγώ καιρό για δουλειές δεν έχω.. Θα τις κάνει η κοπέλα μια και καλή... είναι βάσανο να είναι τα μικρά κρυωμένα, ειδικά με βήχα και μύξα μιας και ακόμη δεν μπορούν να φυσήξουν μόνα τους τη μύτη τους.. που θα πάει όμως, θα μεγαλώσουν κι αυτά και θα γίνουν όλες οι ταλαιπωρίες παρελθόν!

Μάρτζι μου μπορείς να πάρεις μετάθεση; είχα την εντύπωση πως είσαι στην οργανική σου θέση.. Αν μπορείς, εύχομαι πραγματικά να τα καταφέρεις.. Φαντάζομαι πως τα Χριστούγεννα θα είστε Γιάννενα.. Πρέπει να είναι ονειρεμένη η πόλη στολισμένη. Έχω έρθει δυο φορές και την έχω ερωτευτεί πραγματικά..

Ανυπομονώ να έρθει ο καιρός που θα πάμε στην Ξάνθη.. Καιρό έχουμε να πάμε ταξιδάκι και είναι η πρώτη φορά που το αγοράκι μου θα μπει στο αεροπλάνο..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Manoυ μου, πολύ χαίρομαι που ο μπαμπάς σου είναι καλά! Κοίτα τώρα να ηρεμήσεις και να χαρείς τις όμορφες αυτές μέρες.

Είμαι κι εγώ χάλια. Εχω έναν βηχα απίστευτο!Και πονοκέφαλο. Ελπίζω να μην κολλήσω τη μικρή.

Δόμνα, έχω οργανική θέση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ζητήσεις μετάθεση! Αχ, μακάρι να την πάρω. Δεν μου αρέσει καθόλου εδώ. Τα έχουμε παίξει, κορίτσια! Δεν βρίσκω κανένα ενδιαφέρον και λυπάμαι και τη μικρή μου. Όλα τα απογεύματα είμαστε μέσα! Πού να πάμε σε αυτό το παλιοχωριό; Τα πρωινά, αν έχει καλή μέρα, κάνουμε καμία βολτίτσα στην παιδική χαρά και μετά πηγαίνουμε και στο καφενείο του χωριού που είναι γεμάτο παππούδες! Απιστευτη διασκέδαση λέμε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπερα καλησπερα!!!

Ειμαι κομμάτια δυο τρία πραγματάκια μείνανε και έτοιμο το σπιτάκι μου απο Χριστουγεννα! Γερασιμακοοοο σε περιμένουμε!!!!

Η μέση μου ειμαι στη δεύτερη εβδομάδα που δε λεει να συνερθει μάλλον μαζι με τη θερμοφορα θα βάλω στη παρέα μου και ένα κουτάκι αντιφλεγμονωδη.

Μανου μου όλα με το καλο και σιγά σιγά!! Εμένα η μικρη τελειώνει μες στην εβδομάδα τα διαγωνίσματα. Το παζάρι δεν ξέρουμε ποτε και αν θα γίνει και αυτο περιλαμβάνει και τον πρώτο χορό της χρονιάς γιατι ένα κοριτσάκι της β λυκείου ειναι στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση και αυτο μας εχει επηρεάσει ολους πολύ πολύ άσχημα.

Αύριο παω για δουλειά μετα απο μια εβδομάδα αδεια και πραγματικά νομίζω ότι θα ειμαι πιο ξεκουράστη.

Μάρτζι μου καμια μεγαλη πόλη η κωμόπολη με πιο πολλά ενδιαφέροντα δεν εχει κοντά σας. Εγώ νομίζω ότι αν ήμουν στη θέση σου κάθε ΣΚ θα ήμουν σπίτι μου αλήθεια εσυ ανεβαίνεις η όχι????

Δομνινακι πως περνάτε???

Μια εσείς τελειώσατε με τα διαγωνίσματα??

Νομίζω ότι η φετινή τάξη ειναι παρα πολύ δύσκολη γενικά.

Φιλία και καλη εβδομάδα να χουμε

Αχ, Μία μου, οι πιο κοντινές πόλεις βρίσκονται σε απόσταση μίας ώρας από εδώ. Και μιλάμε για δρόμο γεμάτο στροφές και λακκούβες. Οσες φορές επιχειρήσαμε να τον κάνουμε (σύνολο 3) η μικρή έκανε εμετό και μετά ήταν μέσα στο κλάμα μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας. Στην πόλη μου που απέχει 2 και κάτι ώρες δεν πηγαίνουμε αφενός γιατί δεν θέλω να ταλαιπωρώ την μικρή κάθε εβδομάδα, αφού έχει πρόβλημα με τον εμετό, αφετέρου γιατί δεν υπάρχει περίπτωση μετά να βγει ο μήνας οικονομικά!

Αχ, κορίτσια μου, είμαι πολύ χάλια. Πονάει ο λαιμός μου, βήχω συνέχεια και, όταν βήχω, πονάνε τα σωθικά μου. Να δω πώς θα πάω αύριο σχολείο.....

Α, Μία, εσύ που ασχολείσαι με τα νομικά θέματα, θα ήθελα να σε ρωτήσω κάτι. Δικαίωμα στην απεργία, όταν αυτή προκηρύσσεται από ΓΣΣΕ και ΑΔΕΔΥ, έχουν όλοι οι εργαζόμενοι ή υπάρχει κάποια παράμετρος που να εμποδίζει κάποιους; Μέχρι και προχθές ήμουν σίγουρη πως διακιωμα απεργίας έχει ο κάθε εργαζόμενος, αλλά κάτι συνάδελφοι έλεγαν πως αν δεν είναι γραμμένος ο εργαζόμενος στο συνδικατο, μπορεί να βρει τον μπελά του αν απεργήσει. Πες μου, αν ξέρεις, γιατί πολύ ράδιο αρβύλα μου ακόύστηκε όλο αυτό, αλλά και από την άλλη δεν ξέρω καλά τη νομοθεσία.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα σας..

Είναι πολύ σωστό αυτό που λέει ο σοφός λαός πως "όταν κάνεις σχέδια ο Θεός γελάει".. Και τι εννοώ με αυτό..

Η μαμά μου είχε έναν αδερφό.. ο οποίος από πολύ μικρός είχε διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή, τη γνωστή σε όλους μας μανιοκατάθλιψη.. επί σειρά ετών είχε ταλαιπωρηθεί με λάθος διαγνώσεις, λάθος φαρμακευτικές αγωγές και τα συναφή έως ότου βρέθηκε στο δρόμο του ένας πολύ καλός ψυχίατρος και τον έβαλε σε μια σειρά.. Ο θείος μου λοιπόν αυτός εννοείται ότι δεν είναι σε θέση να εργαστεί ούτε να κάνει οικογένεια.. Έμενε μόνιμα με τη γιαγιά μου και η μητέρα μου τον είχε υπό την προστασία της.. Από τη στιγμή που πέθανε πρώτα η γιαγιά μου και μετά η μητέρα μου την φροντίδα του την έχουμε αναλάβει εγώ και τα 2 μου αδέρφια.. Είναι υπό στενή ψυχιατρική παρακολούθηση.. Γιατί τα λέω όλα αυτά.. Γιατί δεν μας έφταναν αυτά αλλά την Παρασκευή το βράδυ έπαθε έμφραγμα και είναι στην εντατική μονάδα στη ΣΩΤΗΡΙΑ. Εμείς το μάθαμε τελείως τυχαία το Σάββατο το πρωί και καταλαβαίνετε τι επικράτησε.. Εκτός αυτού η ιωσούλα του Γερασιμάκου γύρισε σε βρογχίτιδα και το μικρούλη μου το Σαββατοκύριακο πλάνταξε στο κλάμα..Αφού στο τσακ ήμουν να τον πάω νοσοκομείο.. Τελικά πήγαμε χθες το πρωί στην παιδίατρο και μας έδωσε να κάνουμε εισπνοές Aerolin με μάσκα (φοβόμουν την αντίδραση του Γεράσιμου αλλά αυτός βάζει μόνος του τη μάσκα και πατάει τον μετρητή)! σταγόνες soldesanil (κορτιζόνη) και αντιβίωση (την οποία μας είπε να την ξεκινήσουμε μόνο αν δούμε ότι συνεχίζεται η ανησυχία και η ενόχληση)...

Εκτός αυτού στο σπίτι γίνεται ο κακός χαμός διότι χθες είχα και τις ανηψιές μου... εντωμεταξύ όταν το σπίτι είναι ασυμμάζευτο τσιτώνονται τα νεύρα μου και αποσυντονίζομαι πραγματικά... και η διάθεσή μου γίνεται χάλια.. το καλό νέο είναι ότι την Τετάρτη θα έρθει γυναίκα και θα το γλείψει από πάνω μέχρι κάτω..

Συγνώμη που δεν γράφω κάτι περισσότερο αλλά η διάθεσή μου δεν είναι και η καλύτερη!

Νόρα μου αν το θέλετε κι εσείς ίσως την Κυριακή που μας έρχεται να πάμε καμιά βολτούλα.. Θέλω πολύ να τον πάω στο Mec στην Παιανία στο χωριό του Άι Βασίλη..

Μάρτζι μου απολύτως κατανοητή η απογοήτευσή σου και ο εκνευρισμός σου.. Κι εγώ αν ήμουν αναγκασμένη να είμαι κάθε απόγευμα στο σπίτι σκασμένη θα ήμουν!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, περαστικά καταρχήν στο θείο σου (πολύ συγκινητική η ιστορία του. Κρίμα ο άνθρωπος! Μπράβο που τον φροντίζετε).

Περαστικά και στον Γερασιμάκο!

Ζηλεψα όμως λίγο.....Κάτι ακούω για το χωριό του Αι Βασίλη και κάτι παθαίνω........ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩ!!!!!! Η μικρή μου εντωμεταξύ φωνάζει τον Αι Βασίλη "πίλη" και τον περιμένει. Της βάζω ένα βιντεάκι στο youtube και τον βλέπει. Χαίρεται το καημενο μου! Και θέλει και δωράκι να της φέρει! Τι λέτε άραγε; Ένα¨"ντάλο" (δηλαδή "λιοντάρι"). Πω! πω! τι πλάκα έχουν! Χτύπησε κιόλας το πουλάκι μου σήμερα στο μέτωπό της και μελάνιασε αμέσως. Αφήστε το φούσκωμα........Η μικρούλα μου. Εκαλιγε που την βάλαμε μέσα στο σπίτι μετά την βόλτα, πήγαινε από εδώ, πήγαινε από εκεί, δεν ήθελε πολύ για να κοπανήσει κάπου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα καλές μου φιλενάδες!

Και σε μας δεν πάνε καλά τα πράγματα (μόνο η υγεία μας έμεινε), αλλά θα γράψω μια άλλη φορά, γιατί τώρα δεν έχω κουράγιο.

Margi μου, θα σου στείλω μήνυμα.

Manoutita, Νόρα, Δομνίνα μου, εύχομαι πρώτα απ' όλα περαστικά κι αγύριστα και καλή δύναμη.....

Σας στέλνω όλη μου την αγάπη

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Φιλενάδες μου καλησπέρα..

Ο Γερασιμάκος μου ευτυχώς με τις εισπνοές πάει όντως πολύ καλύτερα.. Θα κάνουμε μέχρι την Κυριακή και μετά ελπίζω πως θα είμαστε τελείως καλά!

Ο θείος μου βγήκε σήμερα από τη μονάδα, πήγε σε δωμάτιο στην καρδιολογική κλινική.. Χθες πήγαμε να καθαρίσουμε το σπίτι του (μια γκαρσονιέρα 27 τμ), εγώ, η αδερφή μου και μια κοπέλα.. Δεν θέλετε να ξέρετε σε τι κατάσταση ήταν.. Το μόνο που θα σας πω είναι ότι πετάξαμε 10 σακούλες σκουπιδιών γεμάτες σκουπίδια, 7 γεμάτες μουχλιασμένα ρούχα και ότι τυχεροί ήμασταν που δεν βρήκαμε και καμία ποικιλία μανιταριών ανεπτυγμένη στο πάτωμα.. Εννοείται ότι δεν τελειώσαμε χθες και σήμερα ξαναπήγε η αδερφή μου και η κοπέλα, διότι εγώ σήμερα δεν μπορούσα να πάρω άδεια.. Η κατάσταση ήταν τραγική.. Τέλος πάντων.. Κουραστήκαμε πολύ αλλά τουλάχιστον τώρα θα ζει σε ένα ανθρώπινο περιβάλλον..

Κανονίσαμε να πηγαίνει κι η κοπέλα μια φορά στις 10 μέρες να τον καθαρίζει για να μην ξαναβρεθεί σε τέτοια κατάσταση. Αφού πραγματικά απορήσαμε πως τόσο καιρό δεν είχε αρρωστήσει από κάτι πολύ χειρότερο!

Τέλος πάντων, να μη σας μαυρίζω κι εσάς!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου τι κανετε????

Εγω τρεχω στη δουλεια γιατι ξαναβγαινω σε αδεια τεσσαρων ημερων και πρεπει να τελειωσω αυτα που εχω να κανω γιατι μου μενουν ακόμα τρεις μερες αδεια για το δεκαπενθημερο των γιορτων. Υποχρεωθηκαμε να παρουμε την αδεια μας γιατι απο 1/1 με την συχγωνευση θα τη χασουμε. Αλλες χρονιες ειχαμε ενα περιθωριο μεχρι της 10/1.

Χτες πηραμε και βαθμους και νομιζω οτι πηγαμε ανελπιστα καλα. Αλλα βρε κοριτσια μ εστειλε η κορη μου παλι. Ειχε ενα πολυ χαμηλο βαθμο στην πληροφορικη και αυτο γιατι οπως μου εξηγησε ο καθηγητης το μαθημα ειναι μονοωρο δεν εγραψε καλα στο διαγωνισμα και χασανε πολλες ωρες και δεν ειχε αποψη για τα προφορικά της. Εκνευριστικα αλλα τελος παντων ερχετε και το δευτερο τριμηνο. Γυρναω που λετε σπιτι παιρνει η Μαρινα τους βαθμους και αρχιζει να ωρυετεται για το βαθμο της μουσικης οτι επρεπε να ειναι εικοσι ειχε παρει 17 και οτι της χαλαει το μεσο ορο και οτι η καθηγητρια της ειναι απαραδεκτη και αυτη που συμμετεχει και ... και .....

Της αναφερω λοιπον το βαθμο της πληροφορικης και μου λεει " καλα αυτον αστον δεν μετραει " γιατι ο καθηγητης ειναι ετσι και αλλιως γιατι το μαθημα ειναι καπως και και και.... Απο τη μια γελαγα με την επιχειρηματολογια και απο την αλλη μου ρθε να τη βουτηξω.

Της μπεμπας προσπαθω να βαλω ενα προγραμμα γιατι κοιμαται πολυ αργα το βραδυ και πρεπει μαλλον να λιγοστεψουμε καποιες ωρες υπνου μεσα στην μερα. Οταν λεμε αργα μιλαμε οτι κοιμαται μετα τις 11 οπου ολοι εχουμε πεσει στα κρεββατια μας η μεγαλη ροχαλιζει κιολας μη σας πω και το μουτρο τραγουδαει φωναζει γελαει και κανει οτι χαζομαρα της κατεβει.

Αντε γραψτε κανα νεακι να διαβαζουμε που χαθηκατε ολες????

Καλημέρα!!!!

Μαρτζι μου γιορταζε το κοριτσακι σου χτες??? Πολύχρονο να το χαιρεστε να ειστε παντα γεροι και ευτυχισμένοι.

Που χαθηκατε καλε όλες??? Συμπεθέραααα???

τζα!!!!!

τι νέα;

οοοοοχι!!! Δεν είναι φάντασμα , η vasdeli είναι! Χαχαχα!!!

Νόρα κιόλας βαθμούς; μπράάάάαβο...εμείς ακόμη...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Χάθηκα γιατί η κατάσταση με το θείο μου ήταν πολύ σοβαρή και έπρεπε κάποιος να είναι συνεχώς μαζί του.. Τελικά καταφέραμε να τον μεταφέρουμε χθες στον Ερυθρό όπου έκανε στεφανιογραφία και τελικά είχε κλείσει η κεντρική αρτηρία και του κάνανε επιτόπου μπαλονάκι.. ήταν πολύ κρίσιμη η κατάσταση και λίγο ακόμη να αργούσαμε θα τον χάναμε.. Ευτυχώς συνεργάστηκε πολύ καλά και πήγε ανέλπιστα καλά.. Το πιθανότερο είναι ότι θα βγει σήμερα από το νοσοκομείο και πρέπει να δω τι αγωγή θα του δώσουν οι γιατροί, θα πρέπει να βρούμε κι έναν καρδιολόγο να τον παρακολουθεί. Εντωμεταξύ η αδερφή μου έφυγε, βλέπετε μένει μόνιμα στην Πάτρα, ο αδερφός μου μένει μόνιμα στο Βόλο και έτσι έχω μείνει εγώ να τρέχω..

Ο μικρός μου πήγαινε πολύ καλά αλλά από χθες ξανακύλησε κι έτσι ξαναρχίσαμε πάλι τις εισπνοές με αερολίν.. Βάλαμε φωτάκια στο σαλόνι για τα Χριστούγεννα και έχει εκστασιαστεί.. Τα κοιτάει με θαυμασμό και κάθε πρωί μου κάνει νόημα να τα ανοίξω! Σήμερα το πρωί μάλιστα κοιτούσαμε τα φωτάκια και ακούγαμε Σάκη Ρουβά.. χοροπηδητό να δείτε ο μικρός, το κάτι άλλο!

Μάρτζι μου να χαίρεσαι την μικρή σου πριγκήπισσα! ιδιαίτερα σημαντική η χθεσινή ημέρα για σένα είμαι σίγουρη!

Συμπεθέρα σίγουρα πρέπει να ελαττώσετε τον μεσημεριανό ύπνο. Εμένα τώρα ο μικρός έχει κόψει τον πρωϊνό.. Κοιμάται κατά τις 12.30 - 13.00 για κανένα δίωρο ή τρίωρο και μετά το αργότερο στις 10 έχει πέσει ξερός μέχρι τις 8 το πρωί! Προσπάθησέ το κι εσύ γιατί πραγματικά το να είστε ψόφιοι εσείς και η Μαριάννα να χοροπηδάει δεν είναι ότι καλύτερο!

Είμαι σίγουρη ότι η Μαρίνα έχει περιθώρια βελτίωσης στους βαθμούς.. και σιγά σιγά θα το καταλάβει και η ίδια..

Είσαι πολύ τυχερή που έχεις άδεια.. Εγώ δεν έχω.. την έχω κρατήσει για την Ξάνθη!

Βασδέλη μου σου έστειλα μήνυμα του Αγίου Νικολάου για το στερνοπούλι σου, το πήρες;

Μία μου που χάθηκες πάλι; Για κάνε δυναμικά την εμφάνισή σου!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Συμπεθέρα σίγουρα πρέπει να ελαττώσετε τον μεσημεριανό ύπνο. Εμένα τώρα ο μικρός έχει κόψει τον πρωϊνό.. Κοιμάται κατά τις 12.30 - 13.00 για κανένα δίωρο ή τρίωρο και μετά το αργότερο στις 10 έχει πέσει ξερός μέχρι τις 8 το πρωί! Προσπάθησέ το κι εσύ γιατί πραγματικά το να είστε ψόφιοι εσείς και η Μαριάννα να χοροπηδάει δεν είναι ότι καλύτερο!

Σας φιλώ γλυκά!

Τι λες καλε!!!! θα παρετε το νυκτοπούλι μου και θα το κοιμιζετε απο τις 10.00 σαν τους γερους. Το κοριτσι μου ειναι ετοιμο για τα κλαμπ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...