Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

• Δύναμη! 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

MARIAEFIIIII MOUUUU NAI ....EKANA KAI TA 2 TEST KAI TA DYO THETIKA.....EIMAI POLU XAROUMENI,,,DEN KSERW TI NA SKEFTW.....DEN TO EXW PEI SE KANENAN MONO SE ESAS.....STON ANTRA MOU THA TO PW TO BRADY.......MAZI EIMASTE EGKYOULES MARIAEFI....ME KOLISES DEN ANTEKSES

ΧΙΧΙ!!!!!ετσι θα σας κολησω όλες!!

Ελενη μου να παρεις τον γιατρο σου!ποσες μερες καθυστερηση τελικα?

και να σκεφτεις κατι καλο για να του το πεις του αντρα σου!καλα θα παρει χαρα!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον κουκλιτσες μου ετσι οπως πατε εσεις,καθε μερα και μια μεγαλη χαρα,θα μεινουν πισω οι δουλειες μου,γιατι κολλαω εδω μαζι σας.

Θα σας αφησω προς το παρον,τα λεμε αργοτερα που θα μαζευτουν κι οι υπολοιπες και θ'αρχισει το τρελο παρτυ:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

KORITSIAAAAAAAAAAA THETIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Συνγκαστρούλα μου!!!!!!!Μπράβο, κοπέλα μου....

Θα είμαστε μαζί στις μανούλες Ιανουαρίου 2011!!!!!:P:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

VASDELI MOU SE EYXARISTW,,,,,NAI MAZI SYGKASTROULES,,,,,ANTE NA PAIRNOUN KAI TA ALLA KORITSIA SEIRA.........I XARA MOU DEN PERIGRAFETE

Όπως λέει και η φίλη μου η mariaefi, όλε θα τις κολλήσουμε!!!!:D:D:D

Κάνε μια χοριακή σήμερα και άλλη μια το Σάββατο, θα πρέπει να έχει σχεδόν διπλασιαστεί το νούμερο του Σαββάτου. Ποιος θα σε παρακολουθεί; Έχεις γιατρό εκεί;:D

qwlrp3.png

VASDELI MOU SIMERA EINAI ADYNATON NA PAW GIA XORIAKI...KATA TIS MIA KAI MISI EINAI NA ERTHOUN KAPOIES KYRIES GIA EPISKEPSI,,,,,DEN MPORW NA TO ANABALW OUTE MIA STO 100000000........EKTOS AYTOU TO NOSOKOMEIO EINAI 30 40 LEPTA APO EDW,,,,,,NAI EXW GIATRO EDW...ALLA EINAI NA MIN PW TI GIATROS,,,

ΟΚ, μην αγχώνεσαι....αύριο, καλή μου!

Τώρα για τον γιατρό....:-(

qwlrp3.png

MARIAEFIIIII MOUUUU NAI ....EKANA KAI TA 2 TEST KAI TA DYO THETIKA.....EIMAI POLU XAROUMENI,,,DEN KSERW TI NA SKEFTW.....DEN TO EXW PEI SE KANENAN MONO SE ESAS.....STON ANTRA MOU THA TO PW TO BRADY.......MAZI EIMASTE EGKYOULES MARIAEFI....ME KOLISES DEN ANTEKSES

κοριτσάκι ευχομαι μία τελειόμηνη εγκυμοσύνη και ένα υγειές μπεμπεκάκι!!!!!

τι γίνετε ρε κορίτσια ο πελαργός μοιράζει μπεμπεκάκια??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...