Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Αχ κορίτσι μου υπομονή με τις αναγουλες! Το ίδιο κι εγώ σχεδόν από τη πρώτη στιγμή τώρα αρχίζω και βλέπω καλυτέρευση που θα μπω στη 10η βδομάδα κι απλώς έχουν λιγο μειωθεί! Ελπίζω να σε βοηθήσει αυτό που γράφει η @Makelen αλλα κατά τα άλλα υπομονή! Συγχαρητήρια για το μωράκι σου 🙂

4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια μου.

Παρότι το ΣΚ ήταν πολύ δύσκολο, προσπάθησα να σκεφτώ τα επόμενα βήματα. Πήρα έκλεισα στο Ελενα στο τμήμα αποβολών, πήρα έκλεισα με ανδρολόγο και εναλλακτικά να πάρω μια γνώμη από 2 άλλους εξωσωματιστες. Μετα ήρθα γραφείο αλλά αδυνατώ να συγκεντρωθώ σε οτιδήποτε. Νιώθω εξαντλημένη συναισθηματικά.

Καλη βδομάδα σε όλες. 

Απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις έτσι..πολύ καλά έκανες που τα έκλεισες όλα τα ραντεβού σου να είσαι έτοιμη και θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά! Για κάποιο λόγο πιστεύω πως καλά έκανες και έκλεισες να δεις κι άλλους γιατρούς! Περνά όχι πιο χαλαρά και όμορφα θέλεις τις γιορτές σου γιατί οι μέρες δεν γυρνάνε πίσω και σίγουρα έχετε ανάγκη και οι δύο λίγο να διασκεδάσετε μετά από τόσο καιρό με φάρμακα και διαδικασίες! Όλα θα πάνε μια χαρά 😉

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Τι "καλό και ξεκούραστο" βράδυ γράφω η πολυλογού; Αν καταφέρετε να διαβάσετε όλα όσα έγραψα, θα σας βάλω στα βαρέα και ανθυγιεινά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια τι κάνετε???

Εγώ ειμαι αγκαλιά με τη θερμόφορά και μπήκα για ένα γρήγορο γεια.

Η Μαρινα γράφει βαρβατα διαγωνίσματα και σε μας Μια μου ισχύει το κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Στη δουλειά τα πράγματα ειναι τραγικά η κατινια και η χωριάτιλα έχουν βγει σε όλο το μεγαλείο της και ο καινούργιος εργοδότης δεν αποφασίζει να ξεκαθαρίσει τη βρώμα ακόμα. Μάλλον το μονο σίγουρο ειναι η αλλαγή του ωραρίου από Δεκέμβριο και η μετακόμιση όλων στα κτίρια μας απο αρχέςς του χρόνου. Εγώ βρίσκομαι στο επίκεντρο όλων των κακιών και σχολίων γιατι όπως κανω τόσα χρονια δεν ασχολούμαι και δεν δίνω δικαίωμα στην κάθε βρώμα (αναφέρομαι βεβαίως σε άτομα).

Καλο ξημέρωμα!!!!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Μία μου γλυκιά ενός κακού μύρια έπονται που λέγαν και οι αρχαίοι ημών πρόγονοι! Το μόνο που έχω να πω είναι κουράγιο.. Καταλαβαίνω πως οι απανωτές ατυχίες μόνο εκνευρισμό φέρνουν αλλά φέρνω στο μυαλό μου το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα" που είδα χθες και στο συγκεκριμένο για ότι κακό και αναποδιά συνέβαινε στο ένα ζευγάρι το ρίχναν στον ταξίδι που πήγαν στην Κωνσταντινούπολη! Μήπως πήγες κι εσύ κανένα ταξίδι τελευταία να κατηγορήσεις εκείνο;;;

Πάντως για το πλυντήριο πιάτων καταλαβαίνω απόλυτα τον πόνο σου.. το χειρότερό μου είναι να τρέχει νερό στο σπίτι διότι το νερό όπως όλοι ξέρουμε έχει την ικανότητα να εισχωρεί παντού και να προκαλεί απίστευτες ζημιές.. 10.000 Ευρώ μου κόστισε η υγρασία στο σπίτι στο χωριό... οπότε ευτυχώς που ο χρυσοχέρης σύζυγος ανέλαβε την κατάσταση! Πλάκα πλάκα και το δικό μου πλυντήριο πιάτων στο χωριό χάλασε αλλά επειδή λείπουμε το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα δεν θα το φτιάξω ακόμη. Το καλοκαίρι και βλέπουμε!

Συγχαρητήρια και στην μπαλαρινούλα μας.. Μεγάλο βήμα η απόκτηση points και καταλαβαίνω απόλυτα την συγκίνησή της.. Πήγαινα κι εγώ μπαλέτο και ανυπομονούσα κι εγώ να πάρω points αλλά δυστυχώς έκλεισε η σχολή πριν φτάσω σε αυτό το επίπεδο.. Πάντως έχω τις ωραιότερες αναμνήσεις από το μπαλέτο..

Μάρτζι μου η αδερφή σου έκανε και δεύτερο; Αν κατάλαβα σωστά να σας ζήσει το νέο μέλος!

Ο Γεράσιμος σαφώς και δεν λέει τόσες λέξεις όσο η μικρή σου τσαπερδόνα αλλά τα κορίτσια μιλάνε πολύ πιο γρήγορα.. Πάντως ο δικός μου έχει τον τρόπο του να μου δείχνει πολύ ξεκάθαρα τι θέλει.. Χθες ήθελε να ξαπλώσουμε στο χαλί και να κάνουμε γυμναστική! Απίστευτο γέλιο κορίτσια!

Συμπεθέρα και που να πιάσει για τα καλά το κρύο.. Με γούνα σε σκέφτομαι! Υπομονή για τη δουλειά. Μακάρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα το συντομότερο!

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου..

Συμπεθέρα και που να πιάσει για τα καλά το κρύο.. Με γούνα σε σκέφτομαι! Υπομονή για τη δουλειά. Μακάρι να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα το συντομότερο!

Φιλάκια σε όλες σας!

Προς λυση της παρεξηγησης η θερμοφορα ειναι ηλεκτρικη και την εχω για τη μεση μου. Μετακινειτε βεβαια και προς πλατη και αυχενα. Σωτηριο μηχανημα, την τελευταια εβδομαδα εχουμε γινει αυτοκολλητες!!!! Για χαρη της την Κυριακη εκαψα το φαι της οικογενειας!!!!!!

Η μικρη λεει πολλα και μας αλλα μονο μια φορα δεν τα επαναλαμβανει. Αρνειτε δε πεισματικα να φωναξει την αδερφη της. Πεισμα και οταν της το λεμε το προσωπο της λαμπει απο πονηρια.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες!

Νόρα μου, εύχομαι Χρόνια Πολλά για τη μικρή σου κούκλα! Να χαίρεται το όνομά της, να είναι πάντα γερή, δυνατή και χαρούμενη και να σας γεμίζει ευτυχία και πολλές-πολλές "ζουζουνιές"!

Δομνίνα, Margi πού είστε;

Πολλά φιλιά και καλό Π/Σ/Κ!

Νόρα, γιορτάζει η μεγάλη σου σήμερα; Χρόνια της πολλά. Να είναι γερή και δυνατή!

Μία μου, πού να είμαι; Εδώ, στο τρέξιμο. Εχω τόσο τρέξιμο αυτές τις μέρες με τη διόρθωση των διαγωνισμάτων, που δεν ξέρω πότε θα τα προλάβω.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια ευχαριστω. Ναι γιόρταζε η μικρούλα μου χτες και είχαμε μια γεμάτη μέρα. Μη σας πω και μια γεμάτη νύχτα δεν κοιμήθηκε καθόλου όλο το βράδυ ειναι και μπουκωμένη και η μεγαλη μου το ίδιο.

Τώρα να σας ρωτήσω κατι και μη γελασετε εγώ πιστεύω στο μάτι εςεις??? το μωρο ήταν πολύ χάλια και όταν την ξεματιάσε ο σύζυγος συνηρθε αρκετά αλλα όλο το βράδυ μας ήταν πολύ δύσκολο.

Βέβαια όλο το σκηνικό ξεκίνησε όταν εγώ έπεσα στο κρεββάτι νωρίτερα γιατι η μέση μου με είχε πεθάνει και την ανέλαβε ο άντρας μου και το παράπονο της ήταν πολύ μεγάλο. Το μονο άσχημο ειναι ότι δεν εχει μάθει να κοιμάται μαζι μας και όλο το βράδυ το βγάλαμε στο σαλόνι αγκαλιά έδωσα και ντεπόν έφτιαξα και λιγο κινερτε μήπως ηρεμήσει αλλα τιποτα.

Nora, εγώ πιστεύω στο μάτιασμα! Δεν ξέρω να ξεματιάζω, αλλά, καμία φορά, όταν την βλέπω ανήσυχη, λέω το Πάτερ Ημων 3 φορές. Πάει το χασμουρητό σύννεφο. Χα!χα!

Κορίτσια, θέλω τα φώτα σας. Μας τσάκισε η υγρασία εδώ πέρα. Απίστευτη λέμε. Εχουμε αγοράσει ένα μαραφέτι από το μαρκετ που υποτίθεται "μαζεύει" την υγρασία (η αλήθεια είναι ότι ψιλοκάνει δουλειά) αλλά ο τόπος είναι τόσο άθλιος που τι να σου κάνει κι αυτό το έρμο; Σκεφτόμαστε λοιπόν για αφυγραντήρα και αρχίσαμε να ψάχνουμε στο ίντερνετ. Οι τιμές όμως, όπως και η υγρασία, μας τσάκισαν και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε, αφού δεν μας περισσεύει μία.

Εσείς, βρε κορίτσια, έχετε αφυγραντήρα; Αν ναι, σας κάνει δουλειά; Είστε ευχαριστημένες;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κι από μένα!

Κατ' αρχήν να σας δηλώσω ότι όχι μόνο πιστεύω στο μάτι, αλλά και έχω να διηγηθώ πάμπολλα περιστατικά ματιάσματος, γιατί είμαι πολύ ευαίσθητη και το έχει κληρονομήσει και η κόρη, η οποία όταν ματιάζεται παρουσιάζει ξαφνικά μια μεγάλη και ανεξήγητη δυσφορία, έχει πονοκέφαλο και αναιτιολόγητη γκρίνια (με κλάματα πολλές φορές).

Ευτυχώς, όμως, η πεθερά μου ξέρει μια αποτελεσματικότατη προσευχή και την έχει πει στον άντρα μου, ο οποίος κάθε φορά που μας βλέπει χάλια αμέσως αρχίζει (κάποιες φορές, μάλιστα, τη λέει μαζί με τα πεθερικά μου - ολόκληρη σεάνς). Η "ζώνη του λυκόφωτος".....

Νόρα μου, περαστικά σε σένα και το μωρό! Σίγουρα η Μαρίνα θα το ξεπεράσει πιο εύκολα. Και η δική μου αρρώστησε κι αύριο δεν θα τη στείλω στο σχολείο. Μου έδωσες μια καλή ιδέα με τη θερμοφόρα και θα την εφαρμόσω.

Το μάτι, δυστυχώς, θα επηρεάζει το παιδί κόμη και όταν μεγαλώσει, οπότε πρέπει ο μπαμπάς να είναι συνεχώς stand-by. Να χαίρεσαι, πάντως, που δεν έχει μάθει να κοιμάται μαζί σας, γιατί η κόρη όποτε είναι άρρωστη "μετακομίζει" στο κρεβάτι μας, με αποτέλεσμα εγώ να καταφεύγω στον καναπέ, αφού δεν χωράμε πια και οι τρεις (κλωτσάει κιόλας στον ύπνο της).

Όσο για τη δουλειά, πόσο σε καταλαβαίνω! Θέλει μεγάλη προσοχή το παρασκήνιο, γιατί είναι πάγια πρακτική το άχρηστο κατιναριό να οργανώνεται σε αλληλοϋποστηριζόμενες κλίκες και να τα παίζει όλα για όλα. Εύχομαι τα πράγματα να βελτιωθούν...

Margi μου, η εποχή των διαγωνισμάτων είναι όντως πολύ κουραστική και για τα παιδιά και για σας. Άντε, όπου να 'ναι τελειώνει. Κι εμείς ψάχνουμε κάτι αποτελεσματικό για την υγρασία στους τοίχους (αετοφωλιά, είπαμε) και μάλλον θα δοκιμάσουμε τα durostick (μπορείς να πάρεις μια ιδέα στο durostick.gr), οπότε θα γράψω σχετικά. Δυστυχώς, δεν έχουμε εμπειρία από χρήση αφυγραντήρα.

Εύχομαι μια καλή/καλύτερη εβδομάδα σε όλες!

Φιλιά πολλά

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλημέρα και καλή βδομάδα!

Συμπεθέρα ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! είμαι για σκότωμα.. ξέχασα ότι γιόρταζε η νυφούλα μου... βλέπεις δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι απέκτησα νύφη, γι' αυτό και το ξέχασα! Να χαιρόμαστε το ζουζουνάκι μας λοιπόν!

Ο Γερασιμάκος μου έχει ξεκινήσει ένα άσχημο βήχα από το Σάββατο και μαζί και μια ξηροδερμία στο μαγουλάκι του.. Ευτυχώς δεν έχει ούτε μύξες, ούτε πυρετό ούτε οτιδήποτε άλλο αλλά θα τον πάω στην παιδίατρο σήμερα για να είμαστε ήσυχοι! Εδώ και 5 μέρες έχει ξεκινήσει και κοιμάται μαζί μας.. Τον βάζω κανονικά για ύπνο στην ώρα του, κοιμάται ήσυχα για 3-4 ώρες και μετά μέσα στο βράδυ ξυπνάει και αρχίζει την γκρίνια.. έτσι αναγκαστικά τον παίρνω στο κρεβάτι για να μπορέσουμε να κλείσουμε κι εμείς μάτι.. Αλλά λες κι έχει διακόπτη.. με το που ακουμπήσει το κρεβάτι κλείνει τα ματάκια του, γυρίζει πλευρό και αρχίζει το ροχαλητό! Μου έρχεται να τον δαγκώσω τρελλά εκείνη την ώρα.. αλλά δεν το αλλάζω με τίποτε!

Στο μάτι πιστεύω κι εγώ.. και ο Γεράσιμος ματιάζεται πολύ εύκολα.. ευτυχώς έχω την πεθερά για ώρα ανάγκης και πολλές φορές το μωρό συνέρχεται αμέσως..

Μία και Μάρτζι μου για αφυγραντήρα δεν ξέρω αλλά έχω ακούσει για τα πάνελ με τις υπέρυθρες ακτίνες ότι στεγνώνουν την υγρασία και ζεσταίνουν τον χώρο..

Είμαι πολύ χαρούμενη.. Τελικά ο σύζυγος επείσθη και θα πάμε στην Ξάνθη αεροπορικώς για τα φώτα.. Επ' ευκαιρίας θα κάτσουμε αρκετές μέρες για να χαρούμε το βαφτιστηράκι μας αλλά και τους κουμπάρους μας.. γιατί κακά τα ψέμματα, γιορτές χωρίς τους αγαπημένους μας ανθρώπους δίπλα μας δεν είναι γιορτές! Το περιμένω πως και τι!

L2qIp2.png

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!

Πήγαμε χθες στην παιδίατρο.. Ο μικρός μου έχει ιωσούλα.. τίποτε σοβαρό και θα περάσει με άφθονο ορό στη μύτη.. Από τον προηγούμενο μήνα έβαλε ένα ολόκληρο κιλό οπότε νομίζω πως θα πρέπει να περιορίσουμε λίγο τα μπισκότα.. Δόντια βγάζει φουλ (τώρα βγαίνουν και οι κάτω κυνόδοντες) οπότε όπως καταλαβαίνετε λογική η γκρίνια και η ανησυχία.. μας είπε η παιδίατρος για 3 βράδια να του δώσουμε 3.5 μλ Αταράξ για να μαλακώσει ο βήχας.. βέβαια ο μικρός τσιρίζει όλη μέρα οπότε η βραχνάδα της φωνής του δεν οφείλεται μόνο στην ίωση! Χθες του δώσαμε την πρώτη δόση Αταράξ και ξύπνησε σήμερα στις 9 το πρωί! Το είπα στον σύζυγο και μου λέει "Μήπως να του δίνουμε κάθε βράδυ λίγο;"!

Η ξηροδερμία στο μαγουλάκι του είναι ατοπική δερματίτιδα και μας είπε να το ενυδατώνουμε συχνά το σημείο με μια καλή ενυδατική ή με κηραλοιφή!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλησπέρα!

Δομνίνα μου, πολλά περαστικά στο Γεράσιμο και υπομονή με τα δοντάκια! Το τι ξενύχτι έχουμε περάσει κι εμείς με τα δόντια, δεν λέγεται.

Το ατοπικό δέρμα, τώρα, δεν είναι κάτι σοβαρό. Έχει και η κόρη, η οποία όταν ήταν μικρούλα έβγαζε πολλά μικρά-μικρά σπιθουράκια ανάμεσα στα μπουτάκια και στα χέρια (στην περιοχή των καρπών), με φοβερή φαγούρα, που την έπιανε συνήθως το βράδυ. Φαντάσου, ακόμη ξύνεται και τραντάζεται το κρεβάτι της. Η παιδίατρος μας είχε συστήσει για το μπάνιο ένα αφρόλουτρο της eubos με λάδι και, στη συνέχεια, μια ειδική πολύ ενυδατική αλοιφή. Επίσης, μας είχε πει να καταργήσουμε τελείως το μαλακτικό, καθώς και όλα τα απορρυπαντικά σε σκόνη, κάτι που κάνω μέχρι σήμερα.

Τι καλά που θα πάτε στην Ξάνθη! Αν, μάλιστα, έχει ρίξει και χιόνι, θα είναι τέλεια (ζηλεύουμε)...

Κατά τα άλλα, η μικρή έχει κουραστεί πολύ, γιατί, εκτός από τα διαγωνίσματα του τριμήνου, γράφουν τεστάκια σχεδόν κάθε μέρα. Αμάν πια!

Φιλάκια

Καλησπερα.

Ειμαι σε αδεια αυτή την εβδομάδα και έχω πλακώςει να κανω κάποιες δουλειές συν του ότι η μικρη ειναι φούλ μπουκωμένη και τα πρωινά μας ειναι πολύ δύσκολα γιατι εχει βήχα απο τα φλεματακια συν κανά δυο εμετους τα χω δει όλα.

Στόλισαμε το Σάββατο το δεντράκι μας και εχει ενθουσιάσει το μωρο έχω βγάλει και τις κούτες στη μέση μπας και κανω το υπόλοιπο σπίτι αλλα τιποτα.

Το περίεργο ειναι πάντως ότι κάποιες κούτες μου ειναι σχεδόν άδειες και θυμήθηκα ότι τα χριστουγεννιάτικα τα χέι μαζέψει ο νοικοκύρης ο άντρας μου ελπιζω να τα χέι χωςει όλα στις δυο τελευταίες πο έχουν μείνει και πρεπει να μου τις φέρει ο ίδιος γιατι ειναι ασήκωτες.

Φιλίαααα!!!!

καλησπέρα σας! Τι μου κάνετε; εχω αρκετο καιρό να μπω να σας γράψω. Συγγχωρέστε με, κορίτσια, αλλά πού να προλάβω.

Σήμερα έκανα απεργία και δεν πήγα στη δουλειά. Το σκεφτόμουν για να είμαι ειλικρινής, αν μας παίρνει να βγει ο μήνας με μειον 50 ευρώ από το μισθό μου. Επειδή όμως τσαντίστηκα, γιατί εκεί "ποντάρουν" πλέον και δεν υπάρχει συμμετοχή στις απεργίες, αποφάσισα να αντιδράσω κι εγώ με αυτόν τον τρόπο.

Η μικρή είναι καλά. Ανυπομονώ να περάσει ο καιρός, να έρθουν τα Χριστούγεννα, να πάμε να δούμε λίγο πολιτισμό.

Αύριο καταθέτω τα χαρτιά μου για μετάθεση. Ελπίζω να φύγω από το βαρετό αυτό μέρος!

Περαστικά σε όσα μικρούλια είναι αρρωστούλικα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...