Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Παιδιά μην παρεξηγουμε κανένα γιατί όλοι μας δεν μπορούμε να καταλάβουμε κανένα άλλο εκτός από τον εαυτό μας ο καθένας με τα προβλήματα του . Καλός ή κακώς έτσι είμαστε όλοι οι άνθρωποι . Ούτε όλοι μπορούμε να ρωτάμε συνέχεια για το πρόβλημα του άλλου. Αύριο μεθαύριο θα κάνετε παιδάκι Κ θα ξεχαστούν όλα θα αρχίσουν αλλά προβλήματα που τώρα δεν ρωτάτε τους άλλους αν έχουν . Έτσι είναι αυτά .... 

Οχι προφανώς δε θα παρεξηγήσουμε κανέναν. Οπως εμείς δε μπορούμε να μπούμε στη θέση των άλλων σε κάποια θέματα, έτσι ούτε εκείνοι. Εμένα το μόνο που με ενοχλεί είναι οι συγκρίσεις που αποσκοπούν στο να σου πουν πως κάτι δε κάνεις καλά, όπως αυτή που προανέφερα με τις ηλικίες των ανθρώπων. Κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και κάποια πράγματα δεν είναι συγκρίσιμα. Προφανώς υπάρχει καλή πρόθεση.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Για μας το αποκλείω.. αλλά και αυτό να μην είχαμε δεν έχουμε καμία διάθεση για σύσφιξη σχέσεων.. Τέλος πάντων..

Σας φιλώ!

ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ!!!!

καλυτερα δεν θα μπορουσα να περιγραψω και τη δικια μας κατασταση!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα-καλησπέρα!

Νόρα μου, είμαι ασυγχώρητη που ξέχασα τη γιορτή του άντρα σου, όμως έχω πάθει ένα είδος άνοιας (όχι γεροντικής, ελπίζω) και το μυαλό μου αρνείται να συνεργαστεί. Νά 'ναι καλά η συμπεθέρα σου, που μου θύμισε τη γιορτή.

Χρόνια Πολλά, να τον χαίρεστε μαμά και κόρες και καλά μυαλά (κάτι που ισχύει για πολλούς συζύγους εδώ στο καφέ μας, του δικού μου συμπεριλαμβανομένου).

Το μπουμπουκάκι σου έχει ξεπεταχτεί για τα καλά! Σχετικά με τα αλλαντικά, η άκρως ιδιότροπη κόρη μου δεν τα πολυσυμπαθεί. Καμιά φορά ζητάει παριζάκι, τρώει λίγο και αφήνει το υπόλοιπο στον "καλό το μύλο-μπαμπά". Πάντως, η παιδίατρος μας είχε πει να καθυστερήσουμε να της τα δώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κι αυτό κάναμε. Βιτάμ τρώει πολύ από μικρούλα και της αρέσει (στο τοστ, λιωμένο πάνω στα μακαρόνια και τα μπιφτέκια, στο ψωμί σκέτο ή με μαρμελάδα της γιαγιάς κλπ.).

Δομνινάκι, πήγατε mall και δεν είπατε κουβέντα; Η μικρή με είχε πρήξει να πάμε κι εμείς το Σάββατο, αλλά βαριόμασταν να ξεκινήσουμε και είχαμε και δουλειές. Δεν βλέπω να τη γλιτώνουμε αυτό που μας έρχεται, αν και έχει μια χαζο-ποπ συναυλία στο smart park την Παρασκευή (ωιμέ)!!!

Margi μου, εύχομαι η μπουμπούκα σου να έχει σύντομα για παρέα ένα γλυκό αδερφάκι!

Κατά τα λοιπά, θα συμφωνήσω με τις δυο συμπεθέρες. Τι κακό είναι αυτό και με μένα, βρε κορίτσια, να προτιμώ χίλιες φορές να κοιτάζω βιτρίνες ή e-shops με παπούτσια.....

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Γλυκιά μου Μία..

Η σκέψη του να πάμε στο Mall όπως προείπα ήρθε από τον σύζυγο και με έπιασε εξ αποίνης.. Πήγαμε κατά τις 4 και φύγαμε κατά τις 7.. ήταν ότι έπρεπε επειδή έβρεχε και έτσι ήταν ασφαλές για τον Γεράσιμο.. Αφενός δεν φαντάστηκα ότι θα θέλατε να έρθετε με τη βροχή αλλά και από την άλλη ήταν μεσημέρι.. Θα το σκεφτώ όμως την επόμενη φορά! Πως πάει το πιλάτες; Ελπίζω να συνεχίζεις με τον ίδιο ενθουσιασμό.. Εγώ δεν ξέρω πότε θα ξανάρθω αν και πονάει η πλάτη μου αρκετά...

L2qIp2.png

Γεια σας!

Δόμνα μου, κι εμένα η μικρή ξυπνάει κατά τις 3 με 4 και την παίρνω στο κρέβάτι, αλλά έχει καιρό που το κάνει αυτό. Πλέον της έχει γίνει συνήθεια αλλά (δεν σου κρύβω) και δική μας.

Οσο για τις μαμάδες εδώ, ναι! υπάρχουν. Αλλά δεν έχω βρει ακόμη κάποια να πιστεύω πως θα μπορούσα να κάνω παρέα.

Εγώ στη μικρή δίνω πλέον τα πάντα από λίγο. Το κασέρι το τρώει σαν τρελή. Γαλοπούλα έχω δώσει, αλλά σε μικρή ποσότητα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Νόρα, να χαίρεσαι τον σύζυγο. Χρόνια του πολλά! Γιατί δεν μας είπες καλέ πως γιόρταζε ο άνθρωπος; Να είναι καλά η Δόμνα που το ανέφερε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Δομνίνα μου, συνεχίζω το πιλάτες ακάθεκτη, γιατί μόνο έτσι μπορώ να κινηθώ. Δυστυχώς, με τις εναλλαγές του καιρού πονάω περισσότερο και δυσκολεύομαι στις ασκήσεις. Πάντως, από το γεγονός ότι συνεχώς βγαίνουν καινούρια προϊόντα που απευθύνονται σε άτομα με πόνους στο μυοσκελετικό και τις αρθρώσεις (κολλαγόνα, υαλουρονικά, συμπληρώματα, αλοιφές και δε συμμαζεύεται) βγαίνει το συμπέρασμα πως είμαστε πολλοί όσοι αντιμετωπίζουμε παρόμοια προβλήματα.

Μακάρι να μπορέσεις να έρθεις, γιατί μου λείπεις!!

Bάλ' τε στο κλαμπ των ανθρώπων με πόνο στη μέση κι εμένα αλλά και τον σύζυγο! Εγώ , κορίτσια, κάνω κάτι ασκήσεις μόνη μου, όταν πονάει η μέση μου και συνέρχομαι! Τις έδειξα και στον άντρα μου κι είδε κι αυτός βελτίωση. Καλά θα ήταν να έκανα πιλάτες! Ακούω πως είναι θαυματουργό..............

Νόρα, Δόμνα, τα δοντάκια τους τα πλένετε; Εμείς ξεκινήσαμε προχθές. Μας σύστησε ο οδοντίατρος μία οδοντόπαστα που δεν έχει θέμα με την κατάποση και αρχίσαμε. Της αρέσει πολύ.......

Καληνύχτα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Χθες το βράδυ κοιμήθηκε ο καθένας στο κρεβάτι του και να σας πω την αλήθεια το ευχαριστήθηκα διότι δεν ξύπνησα καθόλου το βράδυ! Βέβαια ο μικρός από τις 7.30 είναι όρθιος αλλά δεν πειράζει.. έχω μπροστά μου 2 ολόκληρες ώρες πριν αρχίσω να ετοιμάζομαι για δουλειά για να τον χορτάσω.. Τον έχω ρουφήξει κορίτσια.. αλήθεια σας λέω!

Μάρτζι μου εμείς έχουμε αρχίσει εδώ και καιρό να πλένουμε τα δοντάκια μας μόνο με νερό όμως.. η πλάκα είναι που προσπαθεί και μόνος του και τρελαίνεται στο γέλιο.. Εννοείται ότι πλένουμε ότι και όπως μας αφήσει!!

Κι εγώ του έχω σταματήσει πια τα αλεσμένα, εκτός από τη φρουτόκρεμα.. είμαστε μεγάλα παιδάκια τώρα!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Μπήκα γρήγορα για να ευχηθώ καλό Π/Σ/Κ! Για μας η Παρασκευή είναι η καλύτερη ημέρα της εβδομάδας. Τις υπόλοιπες ημέρες κατά κανόνα η μικρή διαβάζει, μια και έχει συνέχεια τεστ κι αρχίζουν και τα διαγωνίσματα.

Σήμερα είναι "ιστορική" ημέρα, γιατί μετά το σχόλασμα θα πάμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να αγοράσουμε points για τη μπαλαρίνα μου (πάνω από 100 ευρώ παρακαλώ, οπότε λέμε αντίο στις εξόδους του μήνα), μετά έχουμε οδοντίατρο για τα σιδεράκια και θα καταλήξουμε στις συναυλίες του smart park (ωιμέ!!!).

Το Σ/Κ θα περάσει με δουλειές στο σπίτι, μήπως και το συμμαζέψουμε κάποτε.

Δομνινάκι, μια χαρά θα σου κάτσει το τριήμερο, γιατί η Δευτέρα θα είναι μια δύσκολη ημέρα από άποψη μετακινήσεων. Να χαίρεσαι την αδερφή σου και να "ρουφήξεις" και για μας το Γεράσιμο!

Νόρα πώς τα πάτε με τα διαγωνίσματα;

Margi και όλες οι υπόλοιπες φιλενάδες, να περάσετε ένα όμορφο Σ/Κ!

ΦΙΛΙΑ

Διαφημίσεις

Καλημερα.

Μια μεσα στο μυαλο μου εισαι. Εχουμε ενα δυσκολο σ/κ γιατι γραφουμε δυσκολα και πολλα διαγωνισματα την αλλη εβδομαδα και αποφασισαμε οικογενειακως να οργανωθουμε και να την πιεσουμε λιγο γιατι ταχει κανει

μπαχαλο.

Εμεις με τον ορθοδοντικο τελειωνουμε ολα πηγαν καλα. Αντε να φευγουν ενα ενα.

Η Μαγδουλα μας μας ξεχασε!! Μανου ελπιζω να πηγαινουν ολα καλυτερα και να μην μπαινεις για καλο.

Δομνινα καλα να περασετε και να ευχαριστηθεις την αδελφουλα σου και τον ανηψιο σου.

Εγω με την υγρασια εχω μαγκωσει και με θυμηθηκε μεχρι και η τενοντιτιδά μου.

Καλη ξεκουραση και καλο σ/κ για ολες μας

Παρασκευή σήμερα και ελπίζω αύριο να κάνει καλό καιρό για να μπορέσω να ταξιδέψω και να πάω στην Πάτρα. Εννοείται ότι θα πάω μόνη μου με τον Γεράσιμο διότι ο σύζυγος κλασσικά δεν μπορεί να πάρει άδεια.. Δεν με πειράζει όμως.. Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό το ταξίδι και ο μικρός στο αυτοκίνητο είναι σχετικά ήσυχος. Φροντίζω να φεύγω την ώρα που είναι περίπου ο πρωϊνός του ύπνος και έτσι τον περισσότερο καιρό κοιμάται στο αυτοκίνητο. Σήμερα μου ξύπνησε στις 1.30 το πρωί και ξανακοιμήθηκε στις 5 μέχρι τις 7.. Οπότε καταλαβαίνετε πως είμαι εγώ!

Έχω εκνευριστεί κιόλας απίστευτα με την αδιαφορία των ανθρώπων.. Το θυροτηλέφωνό μου χάλασε την Τετάρτη. Πήρα την Πέμπτη τηλέφωνο την εταιρεία και ήρθε σήμερα ο άνθρωπος να το φτιάξει.. Ευτυχώς δεν ήταν βλάβη δική μου αλλά γενική του κεντρικού στην είσοδο, έτσι εγώ δεν θα πληρώσω τίποτε, διότι η επίσκεψη και μόνο κόστιζε 40 Ευρώ! Αλλά σήμερα ξαφνικά εμφανίστηκαν και άλλοι ένοικοι οι οποίοι είχαν πρόβλημα με το θυροτηλέφωνό τους και δεν είχαν ούτε καν σκεφτεί να πάρουν την εταιρεία τηλέφωνο!! Μα τι νομίζουν;;; ότι θα φτιαχτεί μόνη της η βλάβη;;;; Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι η βλάβη αποκαταστάθηκε!

Μία μου στιγμή ορόσημο η σημερινή της αγοράς των point!! Μπαίνετε και επίσημα στην μεγάλη κατηγορία! Συγχαρητήρια! Ελπίζω μόνο ο καιρός να μη σας τα κάνει μούσκεμα και να μπορέσετε να ακολουθήσετε πιστά το πρόγραμμά σας!

Συμπεθέρα καλά θα κάνετε να σφίξετε λίγο τα λουριά διότι αν δεν καταφέρει να συγκεντρωθεί το Μαρινάκι μας δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα!

Ελπίζω να περάσουμε όλες ένα υπέροχο και ηλιόλουστο σαββατοκύριακο!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημέρα!

Τι έγινε βρε κορίτσια; Ούτε φωνή ούτε ακρόαση; Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Εγώ πήγα στην Πάτρα το Σάββατο με τον μικρό και γύρισα χθες! Περάσαμε όμορφα.. τα μικρά ξεσαλώσανε παρεούλα κι εγώ χάρηκα την αδερφή μου αν και στενοχωρήθηκα αρκετά γιατί την είδα αρκετά ζορισμένη από διάφορα πράγματα και δεν ξέρω πως θα εξελιχθεί..

Ο μικρούλης μου κύριος στο αυτοκίνητο και στο πήγαινε και στο έλα αφού κοιμόταν την περισσότερη ώρα!

Τον ρωτάω: Γεράσιμε τι θα φας; Και η απάντηση: Τοστ!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Ελα βρε Δόμνα. Εγώ δεν πρόλαβα καθολου να μπω μιας και είμαι μες στο τρέξιμο τώρα που ξεκίνησαν και τα διαγωνίσματα. Ολο το Σαβ/κο ετοιμαζα διαγωνίσματa και μες στην εβδομάδα θα πάρω γύρω στα 75 γραπτά.Αλλα τόσα θα πάρω την επόμενη εβδομάδα οπότε καταλαβαίνετε. Θα πεθάνω στην κούραση να διορθώνω.

Ελπίζω να πάνε όλα καλά με την αδελφή σου. Είδα κι εγώ τη δική μου το Σάββατο μιας και κάναμε κι εμείς μια μικρή αδελφή.

Φοβερός ο Γεράσιμος, ε; Η δική μου σήμερα την ώρα που την άλλαζα λέει "ντέχει" (σημαίνει βρέχει). Εδειχνε στην τηλεόραση βροχή.......Μέχρι να το καταλάβω, αναρωτιόμουν πώς της ήρθε να το πει.

Πώς μεγάλωσαν μωρέ τα ζουζούνια μας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα από το βομβαρδισμένο τοπίο (ή, αλλιώς, σπίτι μου)!

Δεν ξέρω αν το έχετε προσέξει κι εσείς, όμως νιώθω πως τα πάντα γύρω μου αρχίζουν να τρέχουν με τρελούς ρυθμούς - πίεση στη δουλειά, διαγωνίσματα στο σχολείο, έκτακτα γεγονότα (κυρίως ζημιές και έξοδα) και... και.... και..... και η ιδιότυπη αυτή "επιτάχυνση" θα αγγίξει τα όρια του ιλίγγου όσο πλησιάζουν οι γιορτές.

Την Παρασκευή που μας πέρασε ταλαιπωρήθηκα πολύ αφενός γιατί έτρεχα μέσα στη βροχή για να προλάβω να τελειώσω κάποιες δουλειές πριν το σχόλασμα της μικρής κι αφετέρου γιατί μας ειδοποίησαν μισή ώρα πριν το ραντεβού με τον ορθοδοντικό ότι είχε αρρωστήσει και η μόνη του ελεύθερη ώρα ήταν τη Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι (τα νεύρα μου). Εκτός αυτού, τα καταστήματα που πουλάνε τις αναθεματισμένες point κλείνουν από τις 2.00 μέχρι τις 5.30, οπότε.... "εγκλωβιστήκαμε" στο κέντρο και φάγαμε τη βροχή με το κιλό (εγώ κυρίως, γιατί η μικρή, που - κλασικά - δεν είχε ομπρέλα, μπαινόβγαινε απτόητη στα μαγαζιά). Έτσι, η όχι ιδιαίτερα καλή γνώμη μου για τα καταστήματα με είδη μπαλέτου έγινε ακόμη πιο αρνητική, ιδίως όταν τελικά εδέησαν ν' ανοίξουν και είδα τις πωλήτριες (κάτι σνομπ γριές στρίγγλες, που σε κοίταζαν με μισό μάτι όταν τους έλεγες πως ΔΕΝ είναι δυνατόν τα απλά σιλικονούχα "θηκάκια" για τα δάχτυλα των ποδιών να κοστίζουν 50 ευρώ). Συνολικό κόστος: 140 ευρώ, ξινισμένα μούτρα επειδή δεν αγόρασα κι άλλα είδη και μια αρκετά μεγάλη διαδρομή (πάντα μέσα στη βροχή) μέχρι το πλησιέστερο ΑΤΜ, για να σηκώσω τα επιπλέον χρήματα. Χαλάλι στη μπαλαρινούλα μου, όμως, που τις πήρε αγκαλιά και δάκρυσε από τη χαρά της, γιατί ήταν οι πιο ωραίες και μαλακές για τα πόδια της!

Πάντως, μεγάλη η κερδοσκοπία με τα είδη μπαλέτου (το έψαξα και στο internet).

Το Σ/Κ πέρασε με διάβασμα (Νόρα καλό κουράγιο!) και δουλειές. Α, ναι, ΚΑΙ το πλυντήριο πιάτων μου έπαθε βλάβη κι άρχισε να τρέχει νερά, πλημμύρισε ο τόπος, βγάλαμε όλη την "ποδιά" των ντουλαπιών για να μη σκεβρώσει, ψάχναμε απελπισμένα για τεχνικό (τηλεφωνήσαμε σε δύο, αλλά "ουδέν νεώτερον από το μέτωπο" μέχρι σήμερα) και, το χειρότερο, έπρεπε να πλύνω στο χέρι σωρό πιάτα, ποτήρια, κουταλοπήρουνα κλπ. Αποτέλεσμα: Έβαλα "δελτίο" στα πιάτα κλπ. κι άρχισαν οι καυγάδες. Έτσι, ο χρυσοχέρης ο άντρας μου αποφάσισε να ασχοληθεί ο ίδιος, πήρε το manual κι έκανε κάποιες επισκευές, το δοκίμασε και δεν έτρεχε. Τώρα το έχω πάλι φορτώσει και περιμένω να έρθει κι εκείνος, για να ξεκινήσω το πλύσιμο. Τέτοια εξάρτηση από το πλυντήριο πιάτων, κορίτσια, δεν την περίμενα (ορίστε, ολόκληρο "σεντόνι" έγραψα για να σας πω τον πόνο μου).

Δομνινάκι, υπομονή με τους συνιδιοκτήτες. Κατά κανόνα, υπάρχουν φιλότιμοι άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον και υπευθυνότητα, όμως αποτελούν τις εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα του ωχαδερφισμού και της γαϊδουριάς. Να σου πω εγώ "ιστορίες από την κρύπτη" της πολυκατοικίας μου, να φρίξεις.

Όσο για την αδερφή σου, εύχομαι οι δυσκολίες να είναι περαστικές. Πάντως, όλος ο κόσμος είναι στα όριά του...

Νόρα και Manoutita, τα παιδάκια μας πιστεύω πως θα πάνε καλά στα διαγωνίσματα. Και η δική μου είναι "αλλού γι' αλλού", αλλά μέχρι στιγμής φέρνει σχετικά καλούς βαθμούς. Πάντως, καμία σχέση με πέρυσι, που ήταν πιο "στρωμένη" και συστηματική. Τι να κάνουμε, όσο προχωράνε στην εφηβεία, τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Υπομονή!

Για τις μανούλες-κουκουβάγιες Margi και Δομνίνα ένα έχω να πω: Γράψτε χιλιάδες βιντεάκια, βγάλτε πάμπολλες φωτογραφίες. Οι στιγμές αυτές είναι μοναδικά μαγικές (ακόμη θυμάμαι τις αστείες λεξούλες της μικρής μου και λιώνω). Τυχερή Νόρα, τα ξαναζείς!

Εύχομαι ένα καλό και ξεκούραστο βράδυ! Υπόλοιπες φιλενάδες, μη χάνεστε!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...