Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Εμείς δεν είμαστε καλά.. Ο μικρός μου έχει αρπάξει ένα κρυωματάκι.. Ευτυχώς είναι απύρετος αλλά έχει πολύ μύξα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί καλά και αυτό συνεπάγεται γκρίνια, νεύρα πολλά, μαμακίαση, κλάματα.. Δεν με πειράζουν καθόλου όλα αυτά, αφού είναι αναμενόμενα άλλωστε από ένα μικρουλάκι που δεν μπορεί να εκφραστεί με άλλον τρόπο.. Απλά στενοχωριέμαι που το βλέπω να υποφέρει και μάλιστα πολύ.. Και ο άντρας μου φυσικά.. στον κόσμο του.. Σήμερα (αφού είχα ξυπνήσει το βράδυ 3 φορές για το μικρό) μου λέει κάποια στιγμή το πρωί "Σήμερα δεν με άφησες να κοιμηθώ".. Και του απαντώ.. "Εμένα με ρωτάς αν κοιμήθηκα καθόλου";;;;;

Κατά τα άλλα η διάθεσή μου στα πατώματα γιατί δεν νιώθω το ίδιο για τον άντρα μου όπως παλιά..δεν δείχνει καμιά διάθεση να κάνει οτιδήποτε, να με πλησιάσει, να κάνει αισθητή την παρουσία του βρε αδερφέ.. Μόνο να γκρινιάζει ξέρει και να "βρίζει" όταν κάτι δεν του πάει καλά... έχω ξενερώσει.. Τέλος πάντων.. θέλω να ελπίζω ότι είναι απλά ζορισμένος από τη δουλειά και το εκδηλώνει έτσι.. Όλο του λέω να πάρει άδεια αλλά δεν ακούει..

Δομνίνα μου, περαστικά στο Γερασιμάκο και υπομονή! Δεν ξέρω αν θα "παρηγορηθείς" κάπως όταν διαβάσεις ότι αμέσως μετά θα πάω να μαζέψω τα εκατοντάδες cd που συλλέγει ο άντρας μου (μεταξύ άλλων, έχει το σύνολο του ραδιοφωνικού αρχείου της ΕΡΤ) και είναι πεταμένα σε όλο το πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, μετά θα ταξινομήσω τις πανάρχαιες εφημερίδες που μαζεύει (επίσης σκόρπιες παντού) και, τέλος, θα ασχοληθώ με τα παντελόνια, τα πουκάμισα και τα μπουφάν του ίδιου και της μικρής, που βρίσκονται σε κάθε καρέκλα, ράχη πολυθρόνας και πόμολο του σπιτιού.

Κατά τα άλλα, πατέρας και κόρη το γλεντάνε μέσα στο αχούρι και συμπεριφέρονται σαν να είναι σε κατασκήνωση (μέσα στην τρελή χαρά), ενώ εγώ νιώθω υπερ-αγχωμένη και πολύ "πεσμένη" ψυχολογικά......

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Μανου τι να σου πω περαστικά. Σας εχει και σας φέτος..... Άντε να μη το πω. Ελπιζω να ειναι το τελευταίο.

Μια και μένα το σπίτι ειναι παλιό και εχει αρχίσει και βγάζει πολλά.

Μου χάλασε η ηλεκτρική κουζίνα και είμαστε για καινούργια, το πλυντήριο ρούχων κανει κατι τρέλα.οι μπαλκόνοπόρτες έχουν πέσει και δεν κλειδώνουν καλα. Πίσω απο την κουζίνα έχουν φύγει όλα τα πλακάκια. Έξοδα έξοδα έξοδα καλα τα λες αλλα λεφτά λεφτά λεφτα δεν υπάρχουν.

Κάλεεε τι διάλο μας έχουν μουτζωσει!!!!

Υπάρχει ένα επιδοτούμενο πρόγραμμα για επισκευές σπιτιών και αυτές τις ημέρες θα το κοιτάξω για κάποιους πελάτες που θέλουν να ενταχθούν. Αν είναι ενδιαφέρον, θα γράψω σχετικά, μήπως και γλιτώσουμε κανένα ευρώ (για να πληρώσουμε τον @###!!! ΕΝΦΙΑ και τα τέλη κυκλοφορίας). Τα νεύρα μου!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου! Βλέπω ότι τελικά έπιασαν οι απειλές μου και εμφανιστήκατε μία μία! Να' στε καλά βρε κορίτσια..

Βλέπω ότι όλες μας, η κάθε μια με τον τρόπο της, βιώνουμε αυτό τον καιρό τον δικό μας Γολγοθά και το μόνο που έχω να πω είναι ότι σας καταλαβαίνω απόλυτα! Δύναμη και κουράγιο εύχομαι στην κάθε μια από μας διότι τα παιδάκια μας δεν μας φταίνε σε τίποτε..

Ο μικρούλης μου είναι κάπως καλύτερα.. Βέβαια και πάλι χθες το βράδυ κοιμηθήκαμε μαζί διότι ξύπνησε στη μέση της νύχτας από τη μύξα και αφού του την τράβηξα με το ειδικό ρουφηχτήρι, ο καημενούλης νιαούριζε συνέχεια.. έτσι τον πήρα αγκαλίτσα και τον έφερα στο δικό μας κρεβάτι, τον έβαλα ανάμεσά μας και κοιμηθήκαμε και οι δυο σερί μέχρι τις 8.30 το πρωί! Προφανώς με μας αισθάνεται ασφάλεια το γλυκούλι μου.. Μάθαμε και μια καινούργια λέξη.. Το "γιατί"!!! Σήμερα μου το είπε μια φορά αλλά το είπε επειδή του το επαναλάμβανε η γιαγιά του! Μένει μόνο να δούμε αν έχει πιάσει σωστά τον τρόπο χρήσης του!! Αν τον έχει πιάσει.. αλλοίμονό μου!

Μίλησα και με τις δυο σας στο τηλέφωνο Νόρα και Μία μου.. Νόρα νομίζω πως όλο αυτό που βγάζει η μεγάλη σου είναι καθαρά τρόπος για να τραβήξει την προσοχή σου. Τόσα χρόνια μονοπωλούσε το ενδιαφέρον σου και βλέποντας ότι η μικρή με το θέμα της υγείας της έχει τραβήξει τα φώτα πάνω της και ασχολείστε συνέχεια μαζί της (λογικό και αναμενόμενο για μας αλλά για το κοριτσάκι σου δύσκολο να το κατανοήσει), βρήκε κι αυτή ένα θέμα υγείας για το οποίο είναι σίγουρη ότι θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε μαζί της.. Η λύση είναι να βρεις μια ασχολία που θα κάνετε αποκλειστικά μαζί ή να περνάς συγκεκριμένο χρόνο μαζί της κάθε μέρα.. Σε σκέφτομαι!

Μία μου από λεφτά άλλο τίποτε.. Σήμερα ήρθαν τα χαλιά, θα έρθει και η κοπέλα να κάνει γενική στο σπίτι για να τα στρώσουμε και οι λογαριασμοί αυτού του μήνα μόλις έχουν αρχίσει να έρχονται.. Αλί και σε μας!

Αλήθεια, ο τεντάς είναι αυτός που σου σύστησα; Αν ναι, θα ήθελα τη γνώμη σου..

Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι σύντομα να πάρουμε τα πάνω μας!

L2qIp2.png

Θέμα: Θέρμανση

Μίλησα με τη διαχειρίστρια χθες επειδή πήγα να πληρώσω τα κοινόχρηστα και μου είπε ότι ο καυστήρας της πολυκατοικίας έχει χαλάσει και ότι δεν προβλέπεται να κρατήσει για να βγάλουμε φέτος τον χειμώνα.. Ούτως ή άλλως καλοριφέρ εγώ προσωπικά όπως και πολλοί άλλοι στην πολυκατοικία έχω να ανάψω εδώ και 3 χρόνια.. Πρόπερσι και πέρσι κάναμε τη δουλειά μας με μια σόμπα υγραερίου την οποία ανάβαμε στο σαλόνι.. Σκέφτομαι όμως τι θα κάνω με τον μικρό.. Πέρισυ του άναβα το air-condition αλλά για φέτος σκέφτομαι να πάρω ένα πάνελ υπέρυθρων ακτίνων από έναν γνωστό μου που δουλεύει στη συγκεκριμένη εταιρεία και θα μου το δώσει σε πολύ καλή τιμή.. Ποια η γνώμη σας;

Αλήθεια εσείς με τα κοινόχρηστα τι κάνετε; Μία σε σένα αναφέρομαι μιας και ξέρω ότι η Νόρα μένει σε οικογενειακή πολυκατοικία.. Εμείς έχουμε πρόβλημα με αρκετούς που δεν πληρώνουν..

L2qIp2.png

Καλημέρα καλημέρα.

Τα προβληματα μας συνεχιζονται με τη διαφορα οτι σημερα επεστρεψα στην εργασια μου απο την άδεια που ειχα. Οπου δεν ξεκουραστηκα και δεν εκανα και οτι ηθελα στο σπιτι!!!!!

Εμας τα κοινοχρηστα τα πληρωνουν ειμαστε 6 διαμερισματα. Ο αποκατω οροφος νοικιαστηκε πριν ένα μηνα εχουν μικρο παιδι και Δεκεμβριο περιμενουν μωρο.Ελπιζω να αναβουν το καλοριφερ, κλασσικα το αναβω εγω και η ηλικιωμενη του πανω οροφου. Ειπατε κατι για τις ηλικιωμενες!!!!!! Οχι βεβαια οπως παλια αλλα το σπιτι μου δεν ζεστενεται με τιποτα και το αιρ κοντισιον αναβω και καλοριφερ ηλεκτρικα εχω. Το αιρκοντισιον για να λεω την αληθεια δεν το θελω καθολου.

Μια το εμβολιο θα το κανω στη Μαρινα για την μπεμπα θα ρωτησω για ποτε.

Θα σας πω κατι και δεν θα το πιστεψετε.Ειμαι ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ειδα ότι ανοιξε το αγαπημενο μου Θεμα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 14 και εχουν γραψει και αρκετες σελιδες τα κοριτσια το απογευμα ο κοσμος να χαλασει θα πεσω με τα μουτρα στο διαβασμα. Α και δεν σας ειπα και το κυριοτερο τελος του Μηνα Στολιζωωωωωω!!!! Νομιζω οτι καταλαβατε την ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥΥΥΥ!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Είμαι πολύ χαρούμενη διότι ο μικρούλης μου είναι πια πολύ καλύτερα! Χθες το βράδυ κοιμήθηκε σερί από τις 9.30 μέχρι τις 7.45 σήμερα το πρωί χωρίς να ξυπνήσει και χωρίς να βήξει ούτε μια φορά! Συνεχίζουμε εννοείται τον φυσιολογικό ορό για να του φύγει τελείως ο βήχας!

Επίσης έκανα μια κουβέντα χθες με τον σύζυγο.. Του είπα με λίγα λόγια και σταράτα ότι πρέπει να το δει αλλιώς το ζήτημα διότι είναι ανύπαρκτος μέσα στο σπίτι και ότι προκαλεί χάος με την παρουσία του.. ότι δηλαδή αφήνει πίσω του συντρίμμια (δεν μαζεύει τίποτε) και περιμένει από τη δουλάρα (εμένα) να τα μαζέψει.. Επίσης του είπα ότι πρέπει να βρει διάθεση να ασχοληθεί περισσότερο με το παιδί και πως δεν το έκανα μόνη μου για να το παίρνω μόνη μου και να τρέχω σαν την τρελλή στους παιδότοπους.. Κάτι πρέπει να κατάλαβε από όλο αυτό! Θα δούμε..

Νόρα μου χαίρομαι που σου αρέσουν τόσο πολύ τα Χριστούγεννα.. Εμένα και του άντρα μου πάλι δεν μας αρέσουν καθόλου.. Για στόλισμα τώρα που ο Γεράσιμος είναι ακόμη μικρούλης εννοείται ότι δεν παίζει.. Αλλά εσύ να στολίσεις και θα έρθουμε εμείς να το απολαύσουμε!

Φιλάκια σε όλες σας!

L2qIp2.png

Γράψατε πολλά και σας διάβασα πάρα πολύ γρήγορα οπότε συγχωρέστε με, αν δεν σχολιάσω κάτι.

Νόρα, κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα. Πέρα από το στολισμό, εμένα με εξιτάρουν τα χριστουγεννιάτικα φαγητά και γλυκά. Περιμένω πώς και πώς να ψήσω γαλοπούλα και να κάνω μελομακάρονα. Να έρθει η Πρωτοχρονιά και να γεμίσω το τραπέζι με μεζέδες και βασιλόπιτα!

Εγώ το έκανα το εμβόλιο στη μικρή. Δεν παρουσίασε ουτε πυρετό ούτε γκρίνια!

Δόμνα, καλά έκανες και τα είπες στον άντρα σου. Ελπίζω να καταλαβε κάποια πράγματα. Οσο για τον βραδινό ύπνο κι εμένα η δική μου στο κρεβάτι μας την βγάζει όλο το βράδυ.

Αχ, βρε κορίτσια μου, πώς μεγάλωσε και πόσο έξυπνο είναι το κοριτσάκι μου! (μαμά κουκουβάγια - μην με παρεξηγείτε). Σήμερα έπαιζε με τα ζωάκια της. Προσποιούνταν πως τη δάγκωσε το λιοντάρι και το μάλωνε γι' αυτό. Μετά έκανε πώς ήταν γιατρός (με καθοδήγηση δική μου εννοείται) και έβαζε αλοιφούλα στα ζωάκια που δήθεν είχαν χτυπήσει τα ποδαράκια τους.

Μετά πήρε λεφτά από τον μπαμπά της κι έκανε πως φεύγει για να πάει να αγοράσει γάλα. Πήγαινε μέχρι την πόρτα, καθόταν λίγο και μετά γύριζε. Της έλεγες "τι αγόρασες;" και φώναζε "γάλαααα!"

Γενικώς κάνει φανταστικό παιγχίδι. Βλέπει εικόνες στα βιβλία και προσποιείται πώς πχ αρπάζει την μπάλα από το παιδάκι που την κρατά, πως παίρνει φαγητό από ένα πιάτο κτλ!

Αχ, τι να σας λέω τώρα! Λέμε και αρκετές λεξούλες, όλες κομμένες βεβαία, αλλά το προσπαθεί..............

Πω, πω θα σας κούρασα τώρα.

Φεύγω γιατί δεν θα έχω σταματημό λέμε

Φιλιά σε όλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κορίτσια!

Η καλύτερη ώρα της εβδομάδας - χαλαρό καφεδάκι και παρέα με τις φιλενάδες μου. Μετά έχω στο πρόγραμμα να συμμαζέψω και να στρώσω τα 2 υπνοδωμάτια (τόσα μπορώ, δυστυχώς), να στοκάρω και να βάψω τα κουφώματα που έχουν σπάσει σε διάφορα σημεία, λες και παίζουμε ποδόσφαιρο μέσα στο σπίτι και να σιδερώσω ένα σωρό ρούχα. Σήμερα μαγειρεύουν μητέρα και πεθερά, γιατί έχουν και έναν "ανταγωνισμό" μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να φρακάρει το ψυγείο από τάπερ κάθε Σ/Κ.

Τα Χριστούγεννα είναι αγαπημένη εποχή, όμως με ενοχλούν η υπερβολή, οι κιτς στολισμοί που άρχισαν ήδη, ο καταναλωτισμός και, κυρίως, ο ψυχαναγκασμός που επιβάλουν. Τα δύο "μωρά" μου, όμως (πατέρας και κόρη), έχουν τελείως διαφορετική άποψη και κάθε χρονιά με παρασύρουν. Μπορείτε να μαντέψετε, φυσικά, ποιος κάνει το ξεστόλισμα μετά (πέρυσι νευρίασα, τα παράτησα και παραλίγο να φάμε το αρνί δίπλα στη φάτνη).

Φέτος είναι η πρώτη χρονιά που θα κάνω Χριστούγεννα μαζί σας και, ειλικρινά, αντιμετωπίζω το θέμα τελείως διαφορετικά. Έτσι, Νόρα μου, για πρώτη φορά "ψήνομαι" να στολίσω κι εγώ αρχές Δεκεμβρίου, αν έχει σουλουπωθεί μέχρι τότε το Χάνι της Γραβιάς.

Δομνίνα μου, πιστεύω να έχουν ομαλοποιηθεί τα πράγματα στο σπίτι και να περάσετε όμορφα αυτές τις ημέρες.

Σχετικά με τη θέρμανση τώρα, η πολυκατοικία μας είναι μεγάλη (όχι, βέβαια, όσο η δική σας) και έχουμε πολλά προβλήματα με ιδιοκτήτες που είτε έχουν κλείσει τα καλοριφέρ και αρνούνται να πληρώσουν ακόμη και το "πάγιο" είτε οι ενοικιαστές τους έφυγαν νύχτα, αφήνοντας απλήρωτα κοινόχρηστα μηνών. Από χθες, λοιπόν, που ανάψαμε τα καλοριφέρ, θα εφαρμόσουμε δοκιμαστικά το σύστημα της εκ περιτροπής θέρμανσης για να εξοικονομούμε πετρέλαιο: Επειδή έχουμε αυτόνομη θέρμανση, ο καυστήρας τις καθημερινές θα "ανοίγει" μόνο συγκεκριμένες ώρες, δηλ. από το απόγευμα μέχρι νωρίς το πρωϊ της επόμενης ημέρας (εννοείται πως αυτό δεν θα ισχύει στα μεγάλα κρύα). Να δούμε πώς θα πάει αυτόν το μήνα και θα σου πω.

Ο τεντάς που μας σύστησες δεν επικοινώνησε καθόλου μαζί μας για να κανονίσουμε να έρθει να δει τις χαλασμένες τέντες. Έτσι, βρήκαμε αυτόν που τις είχε βάλει πριν από 20 χρόνια (!) και μας τις έφτιαξε - ευτυχώς άμεσα, γιατί το πρόβλημα ήταν πολύ μεγάλο.

Margi μου, μαμά-κουκουβάγια, χάρηκα που διάβασα τα "επιτεύγματα" της μπέμπας.

Πάω τώρα να κάνω και καμιά δουλειά.

Πολλά φιλιά και καλή εβδομάδα!

Mia μου, αν μπορούσα θα έγραφα σελίδες ολόκληρες με τα κατορθώματα της μικρής μου. Μα να τα καταλαβαίνει όλα;;; Τόσο μικρό ανθρωπάκι και να μπορεί να κάνει τόσα πράγματα; Ωχ, ωχ! κρατήστε με, ξαναρχίζω, η παλιοκουκουβάγια..........

Εγώ έκανα δουλειές μέσα στο Σαβ/κο. Τώρα σηκώθηκα από τον μεσημεριανό ύπνο να ετοιμάσω μαθήματα για αύριο.

Οι υπόλοιπες πού είστε;

Μάγδα, μάλλον μας έχεις ξεχασει!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα!!!!

Μια μου αν ριξεις μια ματιά στο θεμα των κοριτσιών για τα χριστουγεννα νομίζω ότι θα στόλισεις μαζι με μένα!!!! Έχω φτιαχτεί απίστευτα. Το δέντρο μου ειναι τεράστιο και δεν ξέρω πως θ αντιδράσει το μπουμπούκακι μας . Το έχω δέκα χρονια και η Μαρινα μου ήταν κυρία. Για τούτη εδώ δεν εγγυάται τιποτα!!!!!

Μάρτζι μου όλα τα μωρά ειναι απίστευτα. Εμάς η μικρη μας φέρνει στο μυαλό απίστευτες αγαπημένες ξεχασμένες και λησμονημένες αναμνήσεις. Ζούμε ένα συνεχές ντεζαβου γιατι μοιάζει και φατσικα απίστευτα στην αδερφή της!!!! Οι ομοιότητες σταματάνε όμως εκεί.

Σου εύχομαι σύντομα να τα ξανά ζήσεις!!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Μπορώ να πω ότι περάσαμε ένα όμορφο σαββατοκύριακο και τολμώ να πω ότι ο σύζυγος πήρε στα σοβαρά αυτά που του είπα διότι το Σάββατο αποφάσισε μόνος του - ναι μόνος του, χωρίς να του κάνω καμία νύξη - να πάμε το απογευματάκι στο mall με τον μικρό!!!! Ποιος, αυτός που αν δεν κοιμόταν μεσημέρι Σαββάτου και Κυριακής μετά ήταν άρρωστος!!! Τελικά πήγαμε, και περάσαμε πολύ όμορφα.. Χαμός γινόταν βέβαια από μωρά, παιδιά και κόσμο.. (αλήθεια, αυτές οι τρελές με τα μωρά τα λεχούδια που πάνε;;;; Δεν φοβούνται τις ιώσεις θα ήθελα να ξερα.. Μωρά από 20 ημερών κυκλοφορούσαν παντού και η αλήθεια είναι ότι τα έβλεπα και έλιωνα η μάνα.. θέλω πολύ κι άλλο ένα.. πότε πέρασαν 20 μήνες από τότε που γεννήθηκε ο Γερασιμούλης μου ούτε που κατάλαβα)! Εννοείται ότι εγώ δεν θα έβγαζα το βρεφάκι μου με αυτό τον καιρό έξω.. πόσο μάλλον για να πάω στο Mall!

Τέλος πάντων, κάναμε τη βόλτα μας, ο μικρός ξεσάλωσε στον παιδότοπο που έχει στον τελευταίο όροφο και ξετρελλάθηκε με ένα ηλεκτρικό καράβι... όλα τα λεφτά μας εκεί φύγανε!

Την Κυριακή ήρθαν οι νονοί του το πρωί, η κουμπαρούλα μου μου έφτιαξε υπέροχα νύχια και μετά το απόγευμα τον πήρα και πήγαμε σε μια φίλη μου που έχει δυο διδυμάκια 8 μήνες μεγαλύτερα από μας.. Τι παιχνίδι κάνανε δεν λέγεται.. Και το βράδυ κοιμηθήκαμε αγκαλίτσα διότι μας πονούσαν τα δοντάκια μας!

Νόρα μου να χαίρεσαι τον σύζυγο.. Τον πήρα και του ευχήθηκα το Σάββατο το απόγευμα.. Λογικά πρέπει να στο είπε μιας και του συστήθηκα ως συμπεθέρα..

Μια μου λυπάμαι που ο τεντάς δεν σας απάντησε. Εντύπωση μου κάνει όμως διότι είναι πραγματικά πολύ καλός άνθρωπος και όσες φορές τον έχω χρειαστεί έχει επικοινωνήσει άμεσα μαζί μου.. Ίσως να έτυχε το τηλεφώνημά σου σε κάποια δύσκολη στιγμή.. Το καλό είναι ότι τουλάχιστον λύθηκε το πρόβλημά σας..

Κι εγώ χαίρομαι που θα κάνω Χριστούγεννα "μαζί σας".. Σας αισθάνομαι πολύ κοντά μου και μακάρι να βολέψουν τα προγράμματα ολωνών μας για να τα πούμε και από κοντά μέσα στις γιορτές!

Μάρτζι μου από κρύο πως πάτε; Όσο για κατορθώματα.. άλλο τίποτε.. Κάθε τι που κάνει το παιδάκι μου, μου φαίνεται τόσο ξεχωριστό που πλέον δεν το αναφέρω καν γιατί θα με πείτε και ψώνιο!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Domna μου, διαβάζω για τις δραστηριότητές σας και πραγματικά ζηλεύω. Εμείς εδώ δεν έχουμε καμία απολύτως επιλογή. Εχουμε κλειστεί μέσα στο σπίτι. Η μικρή πηγαίνει καμία βόλτα το πρωί που εγώ είμαι στη δουλειά. Με το που γυρίζω, τρώμε, παίζουμε λίγο και μετά κοιμόμαστε. Ξυπνάμε κι έξω πλέον έχει σκοτεινιάσει. Πού να πάμε μες στο χωριό που το μόνο που διαθέτει είναι ένα καφενείο και μία ταβέρνα γεμάτα με παππούδες; Μένουμε λοιπόν στο σπίτι. Το καημένο το κοριτσάκι μου πλέον μόνο εμάς βλέπει. Μάλιστα σήμερα αυτό συζητούσαμε με τον άντρα μου. Πως είναι κρίμα που δεν υπάρχουν παιδιά να κάνει λίγη παρέα. Και η μικρούλα μου είναι βολικό παιδάκι, το κακόμοιρο. Κάθεται και ασχολείται με ό,τι να' ναι! Σήμερα έπαιζε πόση ώρα με τα στυλό μου. Τι να κάνουμε μωρέ! Υπομονή και ελπίδα μην και μας αξιώσει για δεύτερη φορά ο Θεός και μας δώσει ένα αδελφάκι για την μικρή μας! Δόμνα, καταλαβαίνεις πως "ψήνομαι" κι εγώ για ένα μωράκι!!!! Εχουμε ξεκινήσει δειλά- δειλά κάποιες προσπάθειες εδώ και 2 μήνες αλλά γιοκ! Θα μου πείτε νωρίς είναι ακόμη, αλλά δεν σας κρύβω πως καμία φορά σκέφτομαι μήπως δυσκολευτούμε πάλι για το δεύτερο όπως και για το πρώτο. Αν σας πω και τι άλλο σκέφτομαι θα με κράξετε. Σκέφτομαι λοιπόν μήπως τη μικρή που μας ήρθε αμέσως μετά την εξωσωματική (θυμάστε που είχαμε κάνει και μετά από ένα μήνα έμεινα μόνη μου), μήπως - λέω - ήμουν πιο γόνιμη εκείνο τον καιρό λόγω των ορμονών που είχα πάρει. Μήπως εκείνη την εποχή είχα πάρει μπροστά και τώρα η "μηχανή" σκούριασε πάλι;;;;

Τι έχετε να πείτε για τις σκέψεις μου; Καλά, δεν παίζομαι, ε;;;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημερα.

Δομνινα μου το ειπε οτι πηρες τηλ. Γενικα γινετε ενας χαμος τη συγκεκριμενη μερα γιατι χτυπανε τα δυο κινητα και οι δυο γραμμες που εχουμε στο σπιτι.Το περιεργο ειναι οτι καταλαβε οτι εισαστε στο Βολο. Χι χι χι!!!!

Χτες ειχαμε παιδιατρο εμβολιο και μαντου και η μικρη μου περιστερα δεν εκλαψε καθολου πραγμα που εντυπωσιασε τη γιατρο μας. Πηραμε βαρος και υψος. Το βαρος το ειχα καταλαβει απο τα χερακια μου.

Εμενα τη μικρη την παει καθε μερα παιδικη χαρα η κοπελα οπου εχει κανει και ενα τρελο παρεακι με κοριτσακια της ηλικιας της οποτε την υπολοιπη μερα ειναι ηρεμη και παιζει στο σπιτι με διαφορα.

Να ρωτησω κατι μικρομαναδες και μεγαλομαναδες. Η μικρη τρωει 2φορε την εβδομαδα τοστακι οπου βαζω μια φετα γαλοπουλα βραστη. Εσεις βαζετε αλλαντικο ή μονο τυρακι??? Βιταμ??

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Περνάμε περίεργες νύχτες.. Ο Γερασιμούλης μου ενώ κοιμάται κανονικά και βαθιά κατά τις 4 το πρωί ξυπνάει και αρχίζει να νιαουρίζει. Σήμερα τον σήκωσα, τον άλλαξα και τον ξανατάισα και τον πήρα μαζί μου στο κρεβάτι μας όπου κοιμήθηκε καλές 6.30 παρακαλώ.. Εννοείται ότι κι εγώ λαγοκοιμόμουν μαζί του αλλά σκέφτομαι τι μπορεί να συμβαίνει και μου ξεκίνησε αυτό το χούι.. Μόνο στα δόντια πάει το μυαλό μου αφού πυρετό, μύξα και βήχα δεν έχει πλέον.. Θα δούμε..

Μάρτζι μου άλλα μικρά παιδάκια στην ηλικία της δικιάς σου δεν υπάρχουν στο χωριό; Σίγουρα θα υπάρχουν.. Σιγά σιγά θα γνωριστείτε με άλλους γονείς και παιδάκια και θα κάνετε παρεούλα.. Είναι που είναι και χειμώνας και όλοι κλείνονται νωρίς μέσα - ειδικά στα χωριά - που δεν ευνοεί τις κοινωνικές συναναστροφές..

Είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις σκουριάσει καθόλου.. Απλά μην αφήνεις το άγχος και διάφορες αρνητικές σκέψεις να σε καταβάλλουν και το δεύτερο μωράκι θα έρθει σίγουρα. Αφού αποδεδειγμένα τώρα πια δεν έχετε θέμα θα έρθει κι αυτό με τη σειρά του..

Για μας το αποκλείω.. Αφενός είχαμε και σίγουρα εξακολουθούμε να έχουμε σοβαρότατο πρόβλημα γονιμότητας αλλά και αυτό να μην είχαμε δεν έχουμε καμία διάθεση για σύσφιξη σχέσεων.. Τέλος πάντων..

Νόρα μου προφανώς δεν με άκουγε καλά ο σύζυγος διότι σας πήρα από το Mall και γινόταν ένας χαμός από κόσμο, βάλε τις βροντές και τις αστραπές που ακουγόντουσαν εκείνη την ώρα, δεν θέλει και πολύ κανείς για να καταλάβει άλλα αντ' άλλων!

Χαίρομαι που η νυφούλα μου μεγαλώνει σωστά.. Όσο γι' αυτό που ρωτάς.. Εγώ ακόμη δεν του έχω δώσει αλλαντικό.. και όταν τρώει τοστ τρώει μόνο με τυρί.. ούτε βιτάμ ακόμη.. Δε νομίζω πως κάνει κακό αλλά εγώ προσωπικά προτιμώ να αφήσω λίγο καιρό να περάσει πριν δώσω και αλλαντικό αλλά και βούτηρο! Θα σε πάρω τηλεφωνάκι να τα πούμε..

Αυτό το σβκ έχει γενέθλια η αδερφή μου και θα πάρω άδεια και τη Δευτέρα και θα πάω στην Πάτρα.. Θα παίξουν τα ξαδερφάκια μια χαρά κι εγώ θα ευχαριστηθώ την αδερφή μου..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...