Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Winnie7 είπε:

Μαρεσει αυτό που εγραψεσ Και παραθέτω το εξής

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΕΔΩ! 

ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ!

τρεις μόνο λέξεις σε κάθε πρόταση… αλλά τόσο βαθύ το νόημα τους… 

Το έγραψα γιατί το νιώθω.... και πίστεψε με μπορεί να μην πήγε καλά αυτήν την φορά αλλά δεν έπαψα να μπαίνω να δίνω κουράγιο στα κορίτσια που προσπαθούν ή έχουν τα μπεμπακια στην κοιλίτσα τους ... είμαστε όλες εδώ γιατί εμείς μπορούμε να καταλάβουμε η μία την άλλη, όσο και να προσπαθούν οι γύρω μας ή αλήθεια είναι ότι δεν μπορούν να καταλάβουν τι περνάμε 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Χαθηκα!!! Δεν προλαβαινω λεμεεε!!!

Το σ/κ ηταν και μας γεματο με γιορτες ειδαμε καλους φιλους και κουμπαρους και περασαμε ωραια.

Η Μπεμπα ηταν κοινωνικοτατη γιατι και στις δυο γιορτες τα παιδακια ηταν μεγαλυτερα επαιξε μαζι τους, την προσεχανε και περασε πολυ ομορφα.

Η μεγαλη μου βαρεθηκε στην μια γιορτη γιατι ηταν πολυ μικροτερα τα παιδακια και δεν ειχε τιποτα να κανει μας εφαγε τ αυτια μεχρι να φυγουμε.

Στην αλλη γιορτη τα κοριτσια ηταν της ηλικιας της αλλα αγριευτηκα εγω.

Ο λογος ηταν οτι ηταν ολες βαμμενες τρελα και ντυμενες στα μαυρα απο πανω μεχρι κατω. Η Μαρινουλα μου ηταν μια δεσποινιδουλα!!!! Μηπως ειμαστε πισω????

Μια, Μανου σας εχει τυχει????

Μανου!!!! Χαθηκες!! Ολα καλα???????

Τα ατιμα κουνουπια δεν μας ξαναενοχλησαν. Τελειωσα με τα χειμερινα και ντουλαπες και εστρωσα το μισο σπιτι. Θα παρω τηλεφωνο να μου φερουν τα υπολοιπα χαλια. Το σπιτι εχει κρυωσει απο αρκετα ως πολυ θα ελεγα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Η πολλή δουλειά συνεχίζεται στο γραφείο αλλά τουλάχιστον έτσι περνάει η ώρα γρήγορα και δεν καταλαβαίνω το πότε φεύγω για να επιστρέψω στο σπίτι μου και στην αγκαλιά του Γερασιμάκου μου!

Χθες δεν κάναμε τίποτε το σημαντικό. Σε κάτι φίλους πήγαμε για καφέ το πρωί και μετά γυρίσαμε σπιτάκι μας όπου ο μικρός έριξε έναν δίωρο ύπνο το μεσημέρι.. Εκστασιάστηκε κιόλας με τη σημαία που ύψωσε ο άντρας μου στο μπαλκόνι λόγω της Εθνικής εορτής και όλη την ώρα είχε τη μουρίτσα του κολλημένη στο τζάμι!

Μία μου περαστικά σου. Ελπίζω σήμερα να είσαι πολύ καλύτερα!

Συμπεθέρα κάτι ήξερα που δεν ήθελα κορίτσι.. Είμαι σίγουρη πως δεν θα ήξερα πως να το χειριστώ..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Κοριτσια καλημερα.Χαθηκα και δυστυχως δεν ηταν για καλο....

Ειχα το μπαμπα μου 15 μερες στο νοσοκομειο με πνευμονια,κι οπως καταλαβαινετε,αυτο σε ενα 86χρονο ανθρωπο και με ιστορικο καρδιοπαθειας,ηταν πολυ δυσκολο....Περασα πολυ δυσκολες στιγμες,η κουραση η σωματικη και κυριως η ψυχικη ηταν απιστευτη....δεν ειχε ξανατυχει να περασω τοσο σοβαρη κατασταση....

Τελοσπαντων αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως τα πραγματα γινουν χειροτερα,εκανε μια αξονικη και κατω απο τη σκια της πνευμονιας οι γιατροι διεκριναν και κατι αλλο........δε μπορουσαν να μας πουν με σιγουρια,ειπαν πως εχουν ενδειξεις για κακοηθεια κι οχι αποδειξεις.Θα επαναλαβουμε την αξονικη σε ενα μηνα για να δουμε........η αληθεια ειναι οτι τρεμω....

Οπως φανταζεστε με ολα αυτα,ξεχασα και σπιτι και οικογενεια...ευτυχως που εχω την κουνιαδα μου και με βοηθησε απιστευτα με το παιδι.Τωρα που γυρισα σπιτι πρεπει λιγο να την προσεξω,γιατι το νιωθω οτι την εχει επηρρεασει αυτη η κατασταση με την υγεια του παππου.Εντωμεταξυ αρχισαν τα τεστ και τα διαγωνισματα και πρεπει να εχω και εκει το νου μου,καθως και στο γεγονος οτι πρεπει να στρωσω το σπιτι για το χειμωνα.

Για την ωρα νιωθω οτι λειτουργω λιγο στον "αυτοματο" κι αν αφεθω,θα καταρευσω.......

Δυστυχως εχω κανει μονο ενα "πλαγιο" διαβασμα,οπως λεει και μια φιλη μου,στα νεα σας.Περαστικα στις αρρωστουλες,μαρτζι μου καλη αρχη στο νεο σπιτικο σας,απο οτι βλεπω τα μικρακια σας μεγαλωνουν και κανουν καινουργια πραγματα που σας κανουν περηφανες καθημερινα,και πολυ το χαιρομαι.

Νορα μου οσον αφορα το ντυσιμο,δε μπορω να πω οτι η δικια μου ντυνεται στα μαυρα,αν και τωρα που το σκεφτομαι εχει αρκετα "καλα" χειμωνιατικα κομματια.Οσον αφορα το βαψιμο φοραει μονο γκλος που εχει φτιαξει με τη νονα της,οι φιλες της και οι συμμαθητριες της φορανε και μασκαρα,αλλα προσπαθω να την αποφυγω(εδω εγω και δε βαζω καθημερινα)παρα μονο σε εξαιρετικη περιπτωση...

Αυτα τα νεα κοριτσακια μου,συγγνωμη για το σεντονι...

OPYIp3.png

vez3p2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Μανουτίτα μου γλυκιά λυπάμαι απίστευτα για την ταλαιπωρία που τραβήξατε οικογενειακώς και ας ελπίσουμε πως η σκιά που διέκριναν η γιατροί δεν είναι κάτι το ανησυχητικό.. Η πνευμονία και δη η άτυπη, είναι ύπουλη.. κυκλοφορούν πολλές ιώσεις που αν και ξεκινούν με έναν απλό πυρετό και λίγο βήχα στο τέλος καταλήγουν σε πνευμονία.. Μιας φίλης μου το αγοράκι (2 χρόνων) εδώ και 3 μέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο με αυτή ακριβώς την κατάσταση..

Είναι ζόρικο και για τον άρρωστο αλλά και για τους οικείους του η τόσο εκτεταμένη παραμονή στο Νοσοκομείο.. Κουράγιο κοριτσάκι μου και άλλο κακό να μη σας βρει.. Όσον αφορά το παιδί, το σπίτι και τις λοιπές εργασίες είμαι σίγουρη πως σιγά σιγά θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.. Και πάλι περαστικά σας!

Ο μικρός μου εδώ και δυο μέρες είναι ανήσυχος. Πυρετό δεν έχει, ορεξάτος είναι μόνο το βράδυ μας κάνει νερά στο θέμα του βραδινού ύπνου.. τις δυο τελευταίες βραδιές έχουμε κοιμηθεί αγκαλίτσα ύστερα από αρκετή ταλαιπωρία.. Σήμερα ξυπνήσαμε και οι δυο στις 10 το πρωί και μετά έτρεχα στην κυριολεξία για να προλάβω να έρθω στην ώρα μου στη δουλειά.. Αυτό που έχω παρατηρήσει όμως είναι ότι πεινάει.. Ξυπνάει και πίνει 240 γραμμάρια γάλα ενώ έχει πιει άλλα 240 πριν πέσει για ύπνο.. Μεγαλώνει το παιδάκι μου.. Εγώ για δοντάκια το κόβω αλλά για να είμαι σίγουρη θα αποφύγω τις πολλές επαφές με άλλα παιδάκια!

Να έχουμε ένα όμορφο σαββατοκύριακο!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι από εμένα!

Πώς μου είστε; Εγώ πολύ καταπονημένη ψυχικά από τη δουλειά! Μολονότι το σχολείο και τα παιδιά είναι γενικώς καλά, υπάρχει ένα τμήμα που με κουράζει πολύ, γιατί έχει όχι απλά κακούς μαθητές (αυτούς μπορώ να τους χειριστώ και να τους δικαιολογήσω)αλλά κακά παιδιά! Τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά και δεν έχει ξανατύχει να πω κάτι τέτοιο, ούτε να βρεθώ σε τάξη που να μην μπορώ να επιβληθώ. Τουτα τα παιδιά είναι τόσο αγενή, τόσο άτακτα, τόσο υπερβολικά αυθάδη που η απουσία και η αποβολή δεν τους κάνει τίποτα! Σκέφτηκα να τα πάρω με το καλό. Να τους φερθώ ευγενικά και με σεβασμό, μπας και το ανταποδώσουν. Ε, σήμερα με έβγαλαν εκτός εαυτού. Φώναξα, έβαλα απουσίες και η κατάληξη; Τίποτα.........Στον κόσμο τους.

Λυπάμαι πάρα πολύ για τους γονείς που μεγάλωσαν τέτοια παιδιά και τα λουζόμαστε στην μάπα εμείς οι έρμοι δάσκαλοι.

Εμείς κατά τ' άλλα είμαστε καλά! Η μικρή μεγαλώνει κι γίνεται μια όμορφη δεσποινιδούλα!

Manoytita, περαστικά στον μπαμπά σου. Ευχομαι να μην συμβαίνει κάτι κακό. Κουράγιο. κοπέλα. Ξέρω πόσο δύσκολο πρέπει να είναι όλο αυτό που ζείτε!

Δόμνα μου, κι εμένα η μικρή τρώει πολύ. Μόνο που δεν ξυπνάει για φαγητό το βράδυ, Ευτυχώς..........

Σας φιλώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι; Περάσανε 4 ολόκληρες μέρες και καμία δεν μπήκε να γράψει κάτι; έστω και ένα καλησπέρα βρε αδερφέ! Είστε κατάπτυστες!

Εμείς δεν είμαστε καλά.. Ο μικρός μου έχει αρπάξει ένα κρυωματάκι.. Ευτυχώς είναι απύρετος αλλά έχει πολύ μύξα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί καλά και αυτό συνεπάγεται γκρίνια, νεύρα πολλά, μαμακίαση, κλάματα.. Δεν με πειράζουν καθόλου όλα αυτά, αφού είναι αναμενόμενα άλλωστε από ένα μικρουλάκι που δεν μπορεί να εκφραστεί με άλλον τρόπο.. Απλά στενοχωριέμαι που το βλέπω να υποφέρει και μάλιστα πολύ.. Και ο άντρας μου φυσικά.. στον κόσμο του.. Σήμερα (αφού είχα ξυπνήσει το βράδυ 3 φορές για το μικρό) μου λέει κάποια στιγμή το πρωί "Σήμερα δεν με άφησες να κοιμηθώ".. Και του απαντώ.. "Εμένα με ρωτάς αν κοιμήθηκα καθόλου";;;;;

Κατά τα άλλα η διάθεσή μου στα πατώματα γιατί δεν νιώθω το ίδιο για τον άντρα μου όπως παλιά..δεν δείχνει καμιά διάθεση να κάνει οτιδήποτε, να με πλησιάσει, να κάνει αισθητή την παρουσία του βρε αδερφέ.. Μόνο να γκρινιάζει ξέρει και να "βρίζει" όταν κάτι δεν του πάει καλά... έχω ξενερώσει.. Τέλος πάντων.. θέλω να ελπίζω ότι είναι απλά ζορισμένος από τη δουλειά και το εκδηλώνει έτσι.. Όλο του λέω να πάρει άδεια αλλά δεν ακούει..

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Μάρτζι μου όλα δυστυχώς ξεκινούν από το σπίτι.. Προφανώς οι γονείς των συγκεκριμένων παιδιών δεν έχουν δώσει την αρμόζουσα προσοχή στα παιδιά τους.. Βέβαια παίζουν μεγάλο και σπουδαίο ρόλο και οι συναναστροφές των παιδιών σε όλη τη διάρκεια της παιδικής τους ηλικίας αλλά αν υπάρχει γερή βάση νομίζω ότι δεν είναι εύκολο να παρασυρθείς.. Κουράγιο μόνο σου εύχομαι και καλή δύναμη!

L2qIp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Είμαι αδικαιολόγητη που δεν έγραψα τόσες μέρες, όμως νιώθω σαν να μου έπεσε ο ουρανός στο κεφάλι, αφού το σπίτι μου άρχισε να καταρρέει:

- Χάλασαν τα υδραυλικά (μάστορας νο. 1 x 2 επισκέψεις - αγορά ανταλλακτικών, γκρεμίσματα, μερεμέτια, ΕΞΟΔΑ).

- Μέσα στο βοριά και το ψοφόκρυο μπλόκαραν οι τζαμαρίες της μπαλκονόπορτας γιατί κάτι διαλύθηκε στον όλο μηχανισμό λόγω του μεγέθους και του βάρους των παραθύρων (μάστορας νο. 2 x 2 επισκέψεις - αγορά ανταλλακτικών, διάφορες ζημιές μέσα στο σπίτι, ΕΞΟΔΑ).

- Ξηλώθηκε όλο το κάτω μέρος του καναπέ του σαλονιού, προφανώς λόγω υγρασίας από τα πολλά σφουγγαρίσματα, αλλά και παλαιότητας (μάστορας νο. 3 x 1 επίσκεψη - αγορά ειδικού υφάσματος, ξέφτια και κουρέλια παντού, ΕΞΟΔΑ).

- Χάλασαν οι τέντες, γιατί μένω σε "αετοφωλιά" και ο αέρας λυσσομανάει (μάστορας νο. 4 x 3 επισκέψεις - αγορά υφάσματος και μηχανισμών, ΕΞΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ-ΕΞΟΔΑ).

- Έσπασε μια μικρή βιβλιοθήκη από το βάρος των βιβλίων και ξεχαρβαλώθηκαν τα φύλλα από 2 ντουλάπες (ευτυχώς τα έφτιαξε ο άντρας μου, γέμισε όμως πριονίδι όλο το σπίτι).

Ούτε βουντού να μας είχαν κάνει.

Επιπλέον, το Σ/Κ είχα κανονίσει (εδώ και 15 ημέρες) να κάνω το καθάρισμα σε τζάμια και και τοίχους και, φυσικά, δεν μπορούσα να το αλλάξω. Αποτέλεσμα: Αυτή τη στιγμή να μένω μέσα σε ένα "βομβαρδισμένο" σπίτι, με ΟΛΑ τα πράγματα μέσα στη μέση ή πάνω στα κρεβάτια. Ο άντρας μου, φυσικά, το διασκεδάζει πολύ που πρέπει να περνάει μέσα από ένα "τούνελ" πραγμάτων για να φτάσει στο κρεβάτι (εγώ κοιμάμαι στον καναπέ)!

Και όλα αυτά εν μέσω δουλειάς, καθημερινού άγχους, τρεξίματος της μικρής (σε ορθοδοντικό, πάρτι, γιορτές, θέατρα και δεν συμμαζεύεται), διαγωνισμάτων κλπ.

Αρχίζω να σκέφτομαι να τα εγκαταλείψω όλα και να πάω σε ένα χωριό να εκτρέφω σαλιγκάρια.

Πολλά-πολλά φιλιά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Στην αλλη γιορτη τα κοριτσια ηταν της ηλικιας της αλλα αγριευτηκα εγω.

Ο λογος ηταν οτι ηταν ολες βαμμενες τρελα και ντυμενες στα μαυρα απο πανω μεχρι κατω. Η Μαρινουλα μου ηταν μια δεσποινιδουλα!!!! Μηπως ειμαστε πισω????

Μια, Μανου σας εχει τυχει????

Μαρτζι ολα καλα με το εμβολιο????

Γεναρη το αργοτερο θα το κανω στη μεγαλη και θα ρωτήσω και αναλυτικοτερα για τη μικρη.

Νόρα μου, η ηλικία αυτή είναι περίεργη και οι διαφοροποιήσεις των παιδιών μεγάλες. Για παράδειγμα, η κόρη μου - όπως ξέρεις - ντύνεται απλά και μοντέρνα, σαν τη δική σου. Έχει όμως πολλά μαύρα ρούχα, γιατί το συγκεκριμένο χρώμα είναι το αγαπημένο μου και τα περισσότερα από αυτά της τα έχω επιλέξει εγώ η ίδια. Το στυλ της όμως είναι πιο "συντηρητικό" από όσο θα περίμενε κανείς, γιατί ντρέπεται (για παράδειγμα, της αγόρασα μια μαύρη "κερωμένη" μίνι φούστα και δεν θέλει με τίποτα να τη φορέσει - με κολάν, εννοείται).

Το βάψιμο, όμως, είναι άλλη ιστορία. Εμείς το μάθαμε στην κατασκήνωση. Αγόρασε με δικά της χρήματα μάσκαρα, μολύβι και eye liner, αλλά δεν τα φόρεσε γιατί την ενοχλούσαν στα μάτια. Επιπλέον, όλες οι φίλες της αφήνουν τα νύχια τους να μεγαλώνουν και όσες τα τρώνε αγοράζουν ψεύτικα!

Θα κάνεις και στη μεγάλη σου το εμβόλιο της μηνιγγίτιδας;

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα.Χαθηκα και δυστυχως δεν ηταν για καλο....

Ειχα το μπαμπα μου 15 μερες στο νοσοκομειο με πνευμονια,κι οπως καταλαβαινετε,αυτο σε ενα 86χρονο ανθρωπο και με ιστορικο καρδιοπαθειας,ηταν πολυ δυσκολο....Περασα πολυ δυσκολες στιγμες,η κουραση η σωματικη και κυριως η ψυχικη ηταν απιστευτη....δεν ειχε ξανατυχει να περασω τοσο σοβαρη κατασταση....

Τελοσπαντων αυτο που φοβαμαι ειναι μηπως τα πραγματα γινουν χειροτερα,εκανε μια αξονικη και κατω απο τη σκια της πνευμονιας οι γιατροι διεκριναν και κατι αλλο........δε μπορουσαν να μας πουν με σιγουρια,ειπαν πως εχουν ενδειξεις για κακοηθεια κι οχι αποδειξεις.Θα επαναλαβουμε την αξονικη σε ενα μηνα για να δουμε........η αληθεια ειναι οτι τρεμω....

Manoutita μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Εύχομαι η δεύτερη αξονική να μη δείξει τίποτα ανησυχητικό και ο μπαμπάς σου να αναρρώσει γρήγορα.

Όμως, ανεξάρτητα από την έκβαση της συγκεκριμένης περίπτωσης, καταλαβαίνεις πως πρέπει να είσαι δυνατή και να κάνεις κουράγιο, γιατί οι γονείς μας έχουν πια μεγαλώσει πολύ και το αναπόφευκτο, δυστυχώς, καραδοκεί. Κι εμένα η μητέρα μου έχει πρησμένους λεμφαδένες και μας κατατρόμαξε, όμως - κατά πάσα πιθανότητα - η διόγκωση οφείλεται σε κάποια χαλασμένα δόντια και τώρα παίρνει αντιβίωση.

Περαστικά και καλή δύναμη....

Καλά δεν ντρέπεστε λιγάκι; Περάσανε 4 ολόκληρες μέρες και καμία δεν μπήκε να γράψει κάτι; έστω και ένα καλησπέρα βρε αδερφέ! Είστε κατάπτυστες!

Σας φιλώ!

Κάλεεε μη φωνάζεις εδώ ειμαι και γω

Κατά τα άλλα η διάθεσή μου στα πατώματα γιατί δεν νιώθω το ίδιο για τον άντρα μου όπως παλιά..δεν δείχνει καμιά διάθεση να κάνει οτιδήποτε, να με πλησιάσει, να κάνει αισθητή την παρουσία του βρε αδερφέ.. Μόνο να γκρινιάζει ξέρει και να "βρίζει" όταν κάτι δεν του πάει καλά... έχω ξενερώσει.. Τέλος πάντων.. θέλω να ελπίζω ότι είναι απλά ζορισμένος από τη δουλειά και το εκδηλώνει έτσι.. Όλο του λέω να πάρει άδεια αλλά δεν ακούει..

Σας φιλώ!

Δομνινα μου μια απ τα ίδια. Και μεις τρομάρα μας είμαστε τόσα χρονια μαζι. Δεν αντεχωωωω αλλοοοο ειμαι παρα πολύ κουρασμένη!!!!

Πήρα τρεις μέρες αδεια για να κανω κατι στο σπίτι και δεν έχω κανει τιποτααα!!!! Σαν τη σβούρα γυρνάω και τιποτα δεν τελειώνει!!!

Η μεγαλη μ εχει ΤΡΕΛΑΝΕΙ κυριολεκτικά όλη την ώρα ζαλίζεται εχει θολούρα και ειναι συνέχεια κουρασμένη απο το τιποτααααα διάβασμα μηδέν!!! Εχω εμβόλιο στη μικρη την άλλη εβδομάδα και θα μιλήσω με την παιδίατρο να δώ τι άλλο πρεπει να κανω. Έχουμε κανει γενικές εξετάσεις κάναμε το καλοκαίρι μαγνητική εγκεφάλου και αυχένα νευρολόγος μας είδε η παιδίατρος μας είδε. Καρδιολόγο σκέφτομαι μονο. Δεν ξέρω πια τι να κανωωωωωω!!!

Η μικρη μια βδομάδα τώρα δεν μπορει να κανει κακά είμαστε με κλυσματακι ουρλιαχτά και κλάμα αποτέλεσμα μηδέν. Δομνινα μου ξέρεις την ευαισθησία μου επι του συγκεκριμένου. Νομίζω ότι τα φθίνοπωρινα φρούτα δεν βοηθάνε καθόλου, έβγαλα το Μήλο τελείως.

Συν όλα αυτά ο άντρας μου με ρωτάει γιατί ειμαι σαν την τρελή και θέλει να του πω συγκεκριμένα τι έχω. Κυριολεκτικά νομίζω ότι ζει σε άλλο σπίτι μη σας πω και σε άλλο πλανητη

Καλησπέρα κι από εμένα!

Πώς μου είστε; Εγώ πολύ καταπονημένη ψυχικά από τη δουλειά! Μολονότι το σχολείο και τα παιδιά είναι γενικώς καλά, υπάρχει ένα τμήμα που με κουράζει πολύ, γιατί έχει όχι απλά κακούς μαθητές (αυτούς μπορώ να τους χειριστώ και να τους δικαιολογήσω)αλλά κακά παιδιά! Τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά και δεν έχει ξανατύχει να πω κάτι τέτοιο, ούτε να βρεθώ σε τάξη που να μην μπορώ να επιβληθώ. Τουτα τα παιδιά είναι τόσο αγενή, τόσο άτακτα, τόσο υπερβολικά αυθάδη που η απουσία και η αποβολή δεν τους κάνει τίποτα! Σκέφτηκα να τα πάρω με το καλό. Να τους φερθώ ευγενικά και με σεβασμό, μπας και το ανταποδώσουν. Ε, σήμερα με έβγαλαν εκτός εαυτού. Φώναξα, έβαλα απουσίες και η κατάληξη; Τίποτα.........Στον κόσμο τους.

Λυπάμαι πάρα πολύ για τους γονείς που μεγάλωσαν τέτοια παιδιά και τα λουζόμαστε στην μάπα εμείς οι έρμοι δάσκαλοι.

Margi μου, τυχαίνει κάποιες φορές το έμψυχο υλικό μιας συγκεκριμένης τάξης να αποτελεί αυτό που λέμε "εκρηκτικό μείγμα".

Το περάσαμε κι εμείς στο δημοτικό κι εύχομαι το παιδί μου να ξεπεράσει κάποτε την οδυνηρή εμπειρία που βίωσε. Μιλάμε για παιδιά με ιδιαίτερο "ταλέντο" στην άσκηση σωματικής και, κυρίως, ψυχολογικής βίας όχι μόνο σε μαθητές, αλλά και σε δασκάλους που δεν συμπαθούσαν. Ενωμένα σαν "γροθιά", εξέπεμπαν μίσος και φοβερή κακία, στοχοποιούσαν συμμαθητές (μεταξύ αυτών και την κόρη μου), δασκάλους (κατάφεραν να διώξουν μια εξαιρετική εκπαιδευτικό), ακόμη και καθηγητές του γυμνασίου. Έφταναν στα αυτιά μου λόγια δασκάλων και καθηγητών, που έλεγαν πως ουδέποτε είχε περάσει χειρότερη τάξη από το σχολείο αυτό, καθώς και ότι δεν έχουν ξαναδεί τόση ωμή κακία και τόσο δηλητηριασμενες ψυχές σε μικρά παιδιά. Έχω "υλικό" και μπορώ να σου διηγηθώ γεγονότα να φρίξεις κυριολεκτικά....

Μήπως υπάρχει "υποκινητής"; Μήπως στην τάξη φοιτούν παιδιά λ.χ. τοπικών παραγόντων, διευθυντή του σχολείου κλπ.;

Δοκίμασε να μιλήσεις στους γονείς τους και εύχομαι να μην αντιμετωπίσεις εχθρότητα ή/και παγερή αδιαφορία...

Βρε Μανου τι να σου πω περαστικά. Σας εχει και σας φέτος..... Άντε να μη το πω. Ελπιζω να ειναι το τελευταίο.

Μια και μένα το σπίτι ειναι παλιό και εχει αρχίσει και βγάζει πολλά.

Μου χάλασε η ηλεκτρική κουζίνα και είμαστε για καινούργια, το πλυντήριο ρούχων κανει κατι τρέλα.οι μπαλκόνοπόρτες έχουν πέσει και δεν κλειδώνουν καλα. Πίσω απο την κουζίνα έχουν φύγει όλα τα πλακάκια. Έξοδα έξοδα έξοδα καλα τα λες αλλα λεφτά λεφτά λεφτα δεν υπάρχουν.

Κάλεεε τι διάλο μας έχουν μουτζωσει!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...