Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Παρασκευή σήμερα και ένα γεμάτο σαββατοκύριακο με περιμένει! Αύριο καλώς εχόντων των πραγμάτων ο αδερφός μου θα μου φέρει τις ανηψιές μου από το πρωί μέχρι το απόγευμα. Έχω να τις δω από το Πάσχα γιατί μένουν εκτός Αθηνών και εγώ πλέον με το μωρό δεν έχω σχεδόν καθόλου ελεύθερο χρόνο.. Είναι 8 η μεγάλη και 6 η μικρή και εκτός αυτού θα πάρω και το βαφτιστήρι μου το οποίο επίσης έχω να δω αρκετό καιρό ο οποίος είναι 7 και κάνουν καλή παρέα.. και συμπληρώστε και τον Γεράσιμο οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνεται σπίτι.. Τουλάχιστον ελπίζω να το ευχαριστηθούν. Υπάρχει περίπτωση να είναι μια γειτόνισσα με τα παιδάκια της τα οποία μεγάλωσαν μαζί με τα ανηψάκια μου.. Αν είναι έτσι θα κάτσουμε σπίτι.. Αν πάλι δεν είναι θα τα πάρω και τα 4 και θα τα ξαμολήσω σε κανέναν παιδότοπο διότι δε νομίζω το σπίτι να επιβιώσει! Θα τους μαγειρέψω και κανελλόνια που τα τρώνε όλα και είναι και εύκολο και έτοιμοι!

Αύριο το απόγευμα θέλω να πάω τον μικρό στην παιδίατρο. Έχουμε καθυστερήσει να κάνουμε ένα εμβόλιο αλλά αφού ο μικρός είχε μυξούλες η ίδια μου είπε να το αναβάλλουμε μέχρις ώτου γίνει τελείως καλά.. και ο Γερασιμάκος μου είναι πλέον πολύ καλά!

Την Κυριακή αν είναι καλός ο καιρός έχουμε κανονίσει με ένα φίλο του άντρα μου και την οικογένειά του να πάμε το πρωί για καφέ κάπου στα Μεσόγεια όπου έχει διάφορα ζωάκια.. πιστεύω ότι ο μικρός μου θα το κατευχαριστηθεί..

Και το απόγευμα της Κυριακής κανονίσαμε με τη συμπεθέρα να πάμε θέατρο.. Τα μικρά θα τα αφήσουμε στους πατεράδες τους (ο δικός μου σίγουρα θα φωνάξει και τη μάνα του) αλλά δεν με νοιάζει.. ας κάνουν ότι θέλουν..

Τη Δευτέρα το παιδάκι μου γιορτάζει και όσο το σκέφτομαι όλο και περισσότερο συγκινούμαι. Πέρισυ ανήμερα της γιορτής του τον βαφτίσαμε οπότε φέτος είναι και επίσημα η πρώτη χρονιά που γιορτάζουμε επισήμως το ονοματάκι μας.. Και μου λείπει ο πατέρας μου πολύ.. Τι δεν θα έδινα να ήταν εδώ και να καμάρωνε τον εγγονό του που έχει πάρει και το όνομά του..!!

Μάρτζι μου όλα τα παιδάκια κάτι έχουν αυτή την εποχή. Είναι και ο καιρός που δεν βοηθά καθόλου και ευνοεί απίστευτα τις ιώσεις και τα κρυώματα.. Λίγη προσοχή στο ντύσιμο και όλα θα πάνε καλά..

Νομίζω πως είναι ότι καλύτερο για σας το ότι είστε οι δυο σας με το παιδάκι σας μακριά από τρίτους και διάφορες παρεμβολές.. Θα δεθείτε ακόμη περισσότερο ως οικογένεια!

Συμπεθέρα θα μιλήσουμε!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ki αναρωτιόμουν κι εγώ ποια είναι η συμπεθέρα, ρε Δόμνα! Η Νόρα είναι;

Πολύ γεμάτο Σαββατοκύριακο. Μπράβο. Κάτι μου λέει πως θα περάσετε τέλεια.

Εμείς δεν θα κάνουμε τίποτα το ιδιαίτερο. Την προηγούμενη εβδομάδα που σκεφτήκαμε να πάμε σε μία κοντινή πόλη, η μικρούλα μας έκανε εμετό στο δρόμο και γυρίσαμε άρον- άρον. Λέμε αύριο να ξαναπροσπαθήσουμε κι αυτή τη φορά να ξεκινήσουμε νωρίτερα και να μην την ταίσω τίποτα για να μην τα βγάλει. Θα δουμε.........Δεν θέλω να την ταλαιπωρώ κιόλας, απλά θα ήταν καλό να να δει λίγο θάλασσα και να γεμίσουν τα πνευμονάκια της με καθαρό αέρα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δομνίνα μου, σου εύχομαι κι από εδώ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για το λατρεμένο Γεράσιμο, το φως και τη χαρά της ζωής σου!

Να χαίρεστε το πανέμορφο, κοινωνικό και δυναμικό σας αγοράκι που, εκτός από τον Άγιο Γεράσιμο, έχει και τον παππού του να τον προστατεύει από τον ουρανό!

Η συγκίνησή σου μεγάλη, μεγαλύτερη όμως η οικογενειακή σου ευτυχία, που εύχομαι με όλη μου την καρδιά να μεγαλώνει συνεχώς χρόνο με το χρόνο, μέρα με την ημέρα, στιγμή με τη στιγμή!

Ευχές πολλές και από το σύζυγο και - κυρίως - τη μικρή, που έχει στείλει κάτι στο mail σου...

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Αντε να προλαβω και γω σαν συμπεθερα να δωσω τις ευχες μου.

Πολυχρονο Δομνινα μου το παιδακι να το χαιρεστε γερο και δυνατο και παντα ευτυχισμενο. Μπορεις να ειπες κατι χτες αλλα ο χρονος μας ηταν πιεσμενος και δεν το καταλαβα.

Το θεατρο το ευχαριστηθηκαμε χτες αλλα ηταν τρεις ωρες παρασταση και αργησαμε λιγο.Ηπιαμε και ενα καφεδακι express πριν. Εγω βεβαια τ ακουσα απο το αντρα μου γιατι αργησαμε και δεν τον πηρα τηλεφωνο να του το πω. Αλλα και να τον ειχα παρει παλι για κατι αλλο θα φωναζε δεν εχει προκοπη το πραγμα με δαυτον. Τρομοκρατηθηκε η Μαρινα για το τι θ΄ακουγαμε αλλα ολα καλα ειχε βρασει ηδη στο ζουμι του και ξεθυμανε!!

Η Δομνινα να τα βλεπει αυτα για το συμπεθερο της που τα χουν κανονισει κιολας όλα!!!!!

Εμεις το Σαββατο ξανατρεχαμε με το μωρο γιατι τωρα την τσιμπησε κατι στο ματι και πρηστηκε. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Σουρωτηρι την εχουν κανει την κακομοιρα βαζουμε κολυριο με αντιβιωση και δινω δυο μερες παραπανω την αντιβιωση απο το στομα σημερα τ απογευμα θα μας δει η γιατρος μας παλι.

Φιλια πολλα στο Γερασιμακο!!!!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Η προηγούμενη εβδομάδα πέρασε με πολλή δουλειά, σιδέρωμα και δημόσιες σχέσεις της μικρής. Αυτή προβλέπεται ακόμη πιο δύσκολη, γιατί υπάρχει και η @@#**# εφορία, μαζί με όλες τις εκκρεμότητες που - ως εκ θαύματος - προκύπτουν πάντοτε μαζικά στα τέλη του μήνα.

Στο σχολείο μας τον τελευταίο καιρό επικρατεί μια περίεργη χαλαρότητα. Πότε εκλογές 5μελών και 15μελών (με μόνη αρμοδιότητα, από ό,τι έχω καταλάβει, τη διοργάνωση πάρτι, εκδηλώσεων και εκδρομών), πότε κενά από ελλείψεις καθηγητών, πότε περίπατοι, έρχεται τώρα και το 5-6ήμερο του εθνικού εορτασμού - μας βλέπω να έχουμε "δράματα" τον άλλο μήνα.

Χαίρομαι που περνάτε καλά. Πάντα τέτοια, κορίτσια!

Πολλά φιλιά σε όλες.

Διαφημίσεις

Εμεις το Σαββατο ξανατρεχαμε με το μωρο γιατι τωρα την τσιμπησε κατι στο ματι και πρηστηκε. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!! Σουρωτηρι την εχουν κανει την κακομοιρα βαζουμε κολυριο με αντιβιωση και δινω δυο μερες παραπανω την αντιβιωση απο το στομα σημερα τ απογευμα θα μας δει η γιατρος μας παλι.

Νόρα μου, περαστικά στο μωράκι! Ας ελπίσουμε ότι θα κρυώσει ο καιρός και θα ψοφήσουν τα άτιμα, που έχουν κάνει κι εμένα "κόσκινο" (με τσιμπάνε ακόμη και την ώρα του πιλάτες και με κυνηγούν μέχρι τα αποδυτήρια).

Κοριτσάκια μου γλυκά, φιλεναδίτσες μου καλές καλημέρα και καλή βδομάδα να έχουμε!

Ναι, σήμερα το αγοράκι μου το πολυαγαπημένο έχει τη γιορτούλα του.. Για πρώτη φορά γιορτάζουμε επισήμως το ονοματάκι μας και είμαι πολύ συγκινημένη. Για την οικογένειά μου αυτή η μέρα ήταν πάντα πολύ σπουδαία γιατί γιόρταζε ο πατέρας μου και κάθε χρόνο είχαμε κόσμο στο σπίτι.. Η μητέρα μου ετοίμαζε πολλά πράγματα ειδικά για την περίσταση και εμείς ανυπομονούσαμε να δούμε πολυαγαπημένους συγγενείς και φίλους που τιμούσανε τον πατέρα μου με την παρουσία τους κάθε χρόνο. Θέλω να ελπίζω και εύχομαι ο γιος μου να είναι το ίδιο αγαπητός στον κόσμο με τον παππού του και να έχει φίλους σταθερούς και αγαπημένους στη ζωή του που θα είναι πάντα στο πλευρό του.

Σας ευχαριστώ πολύ όλες και θερμά για τις ευχές σας.. Ξέρω ότι μας αγαπάτε πολύ.. κι εμείς όμως το ίδιο..

Όπως σας είπε η συμπεθέρα πήγαμε χθες θέατρο. Το έργο καλό αλλά ήταν μεγάλο και μετά όντως αργήσαμε να πάμε σπίτι.. Δεν το περίμενα με τίποτε να κρατήσει τόσο πολύ αλλά εγώ στο ενδιάμεσο ειδοποίησα το σύζυγο ότι θα καθυστερήσω.. Βέβαια κι εκείνος δεν έκατσε μέσα.. Έφερε την πεθερά μου να κρατήσει το μικρό και πήγε για καφέ.. Οπότε δεν είχε λόγο να γκρινιάξει για τίποτε..

Το Σάββατο το πρωί είδα τις ανηψιές μου και τις χάρηκα πολύ.. Γίνανε κοτζάμ κοπέλες.. τα αγαπώ πολύ τα κοριτσάκια μου και μου λείπουν και πολύ διότι τώρα δεν μένουν εντός Αθηνών και είναι εξαιρετικά δύσκολο για μένα που έχω μωρό και για κείνες που έχουν σχολεία να τα λέμε..

Πήγαμε στην παιδίατρο το Σάββατο. Είμαστε κοντά στα 12 κιλά, 85 πόντους και εξαιρετικά δυνατοί σύμφωνα με το πόρισμά της. Κάναμε τσίμπι τσίμπι, κλάψαμε λίγο αλλά το ξεπεράσαμε αμέσως.. Δεν κάναμε το εμβόλιο της ιλαράς διότι ο λαιμός του ήταν λίγο κόκκινος αλλά κάναμε το επαναληπτικό του τετάνου..

Θα επανέλθω

L2qIp2.png

Καλημερα κοριτσουδια!!!

Πρωινη Πρωινη σήμερα από το σπιτι δεν προλαβαινω να κανω τιποτα

Ki αναρωτιόμουν κι εγώ ποια είναι η συμπεθέρα, ρε Δόμνα! Η Νόρα είναι;

Ναι βρεεεε εγω ειμαι!! Τον καπαρωσαμε τον γαμπρο!!!!! Μεταξύ μας βεβαια εγω θα στηρίζω το κοριτσακι μου σ οτι αποφασισει.Του πατέρα μας δεν ξερω τι του ταξανε και τον εχουν τουμπαρει.!!!!!

Την προηγούμενη εβδομάδα που σκεφτήκαμε να πάμε σε μία κοντινή πόλη, η μικρούλα μας έκανε εμετό στο δρόμο και γυρίσαμε άρον- άρον. Λέμε αύριο να ξαναπροσπαθήσουμε κι αυτή τη φορά να ξεκινήσουμε νωρίτερα και να μην την ταίσω τίποτα για να μην τα βγάλει. Θα δουμε.........Δεν θέλω να την ταλαιπωρώ κιόλας, απλά θα ήταν καλό να να δει λίγο θάλασσα και να γεμίσουν τα πνευμονάκια της με καθαρό αέρα!

Εμεις Μαρτζι μου δεν μπορουμε να μετακινηθουμε με τιποτα οταν ειναι ταισμενη και εχουμε να κανουμε αποσταση δεν την κανουμε πια γιατι αποδεδειγμενα κανουμε εμετο καθε φορα και δεν θελω να την ταλαιπωρω. Οποτε ξεκιναμε νωριτερα και την ταιζω εκει που ειναι να παμε

Καλημέρα και από εμένα.

Δόμνα μου, να χαίρεσαι τον Γερασιμάκο σου. Να είναι πάντα γερός και δυνατός! Να τον βλέπεις και να τον καμαρώνεις. Να σας γεμίζει με υπερηφάνεια.

Τι μου θύμισες με την περιγραφή της ονομαστικής γιορτής του μπαμπά σου! Ετσι και μεις. Φοβερές στιγμές οι γιορτές. Κοσμος να μπαινοβγαίνει στο σπίτι, φαγητά να μοσχοβολάνε, η μαμά ντυμένη με τα καλά της, ο μπαμπάς να αστράφτει από χαρά. Να ακούγονται γέλια, φωνές, τραγούδια, χορός. Βρε, κορίτσια, τι όμορφες εποχές! Τώρα έχουμε ξεκόψει όλοι. Στις ονομαστικές εορτές πλέον είμαστε ελάχιστοι..........

Νόρα, περαστικά στη μικρή σου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπέρα..

Κοντεύουμε να πνιγούμε εδώ στο κέντρο από τη σημερινή νεροποντή.. αλλά τουλάχιστον είναι Παρασκευή και ένα γεμάτο σβκ μας περιμένει και πάλι.. Αύριο έχουμε βάφτιση το απόγευμα και το βραδάκι θα έρθουν από το σπίτι ένα ζευγάρι φίλων μας που έχουμε να δούμε καιρό. Την Κυριακή γιορτάζει ο πεθερός μου και το βαφτιστήρι μου και το απόγευμα έχουμε κανονίσει να πάμε παιδότοπο με τα φιλαράκια μας!

Να περάσετε όλες υπέροχα και να ξεκουραστείτε όσο γίνεται περισσότερο!

Καλό Σαββατοκύριακο!

L2qIp2.png

Γεια σας! Τι κάνετε; Εμείς είμαστε στο σπίτι μας κι είμαστε πολύ χαρούμενες για αυτό. Η μικρή παίζει όλη μέρα με τον παππού, η μαμά πήγε κομμωτήριο κι έγινε άνθρωπος! Βρισκόμαστε σε ένα ωραίο και υγιεινό περιβάλλον. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί εκεί που είμαστε έχει απίστευτη υγρασία, το σπίτι είναι βορινό, δεν το βλέπει ο ήλιος και γενικώς δεν μπορώ να πω ότι είμαι και πολύ ευχαριστημένη. Μην μου πείτε να αλλάξω σπίτι, γιατί όλα τα σπίτια εκεί έτσι είναι.......Τέσπα.

Πήγαμε και κάναμε χθες το εμβόλιο για την μηνιγγίτιδα! Η μικρή μεγάλωσε πολύ!

Σας φιλώ κι ευχομαι να περασετε ομορφα

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κορίτσια!

Κατ' αρχήν εύχομαι Χρόνια Πολλά σε όσες έχουν εορτάζοντες.

Δομνίνα μου, θα μου λείψεις αυτήν την εβδομάδα!

Margi μου, μπράβο για τη μικρή που μεγάλωσε. Νόρα μου, ελπίζω η Μαριάννα να έχει πια ξεπεράσει το πρόβλημα με τα κουνούπια.

Όσο για μένα, είπα να εκμεταλλευτώ τις διαδοχικές αργίες και να κάνω κάποιες δουλειές στο σπίτι ενόψει γενικής χειμωνιάτικης καθαριότητας. Γενικά, όμως, η διάθεσή μου είναι πολύ πεσμένη και δεν έχω καμία όρεξη για εξόδους...

Πολλά φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και χρόνια πολλά σε όλους και όσες εόρταζαν και γενεθλίαζαν αυτές τις μέρες!

Περάσαμε ένα όμορφο σβκ.. Ο Γερασιμάκος μου έκανε και τραμπολίνο στον παιδότοπο (όλα τα λεφτά ήταν.. ο μικρότερος από όλα τα παιδάκια και δεν σταματούσε πουθενά).. Έχει αρχίσει να λύνεται η γλωσσούλα μας και λέμε και διάφορα ακαταλαβίστικα.. Μας αρέσει πολύ το μπάσκετ και προσπαθούμε να μάθουμε να χοροπηδάμε με τα δυο μας ποδαράκια.. Σιγοτραγουδάει με τον δικό του μοναδικό τρόπο όταν ακούμε μουσική στον υπολογιστή και τρελαίνει τη μαμά στις αγκαλιές και τα φιλιά..

Πολλή δουλειά στο γραφείο.. τώρα ηρέμησα κι εγώ λιγάκι και βρήκα χρόνο να σας γράψω..

Μία μου κι εμένα θα μου λείψεις αλλά στάση πληρωμών παύση εμπορίου.. Ευελπιστώ να ξαναρχίσω την ερχόμενη βδομάδα!

Μάρτζι μου χωριό και υγρασία ένα και το αυτό.. Κι εμείς στο Βόλο παρόλο που είμαστε αρκετά μακριά από τη θάλασσα υγρασία έχουμε.. Κουράγιο μανούλα!

Συμπεθέρα ελπίζω να είστε καλά και να αναρρώσατε άπαντες!

Φιλιά πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Φιλενάδες μου καλημέρα και Χρόνια Πολλά!

Ένα άσχημο κρύωμα με έριξε στο κρεβάτι (πάει το πιλάτες, πάνε και οι δουλειές).

Δομνίνα μου, η μικρή μου ξετρελλάθηκε με την εικόνα του Γεράσιμου να χοροπηδάει στο τραμπολίνο και να παίζει μπάσκετ. Έχεις ένα σούπερ δυνατό, αλλά συνάμα τρυφερό αντράκι!

Πολλά φιλιά (και στις εξαφανισμένες - εύχομαι για καλό)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...