Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Nima21 είπε:

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

Το καλύτερο με ρώτησε η μικρή μου αδελφή μου είναι 24. Της λέω «έκανα εμβρυομεταφορα». Με ρωτάει «τι μετέφερες;» Της απαντάω «Έμβρυα!» και με αποτελείωσε ρωτώντας «που τα πήγες;» Της λέω «Βόλτα να πάρουν τον αέρα τους» 😂😂

Ενταξει μπορώ να πω πως γέλασα. Αλλα πέρα από την πλάκα τώρα όντως δύσκολα θα μπει κάποιος στη θέση μου. Η μητέρα μου έκανε 4 παιδιά, έμενε έγκυος για πλάκα. Οταν της τα εξηγώ καμία φορά με κοιτάει σαν εξωγήινο. Το χειρότερο είναι όταν έρχονται και μου λένε «η τάδε έμεινε έγκυος στα 45, εσύ στα 33 αποκλείεται να μη μπορείς». Ε εκεί βγαίνω από τα ρούχα μου.

3 ώρες πρίν, Rozi92 είπε:

Κορίτσια εύχομαι να έχουμε καλά Χριστούγεννα πάντα με υγεία! Υπομονή και κουράγιο....όσες βρίσκονται στο δικό τους πένθος κι όσες ζουν με αγωνία αυτές τις γιορτινές μέρες με χοριακες και αναμονή υπερήχων...

Είμαι εν αναμονή, Αύριο 4η χοριακη και τρέμη η ψυχή μου....1η 74 2η 135 και 3η(μετά απο 4μερες) σε άλλο εργαστήριο 344,7🤷‍♀️ .... πάω να σκάσω...αύριο παραμονή θα πρέπει να δούμε αν διπλασιαζεται περίπου....και τη Παρασκευή 1ο υπερηχο να δούμε τι γίνεται...ευχομαι μόνο να κάνουμε Χριστούγεννα...

Κουράγιο κορίτσια και σύντομα οι αγκαλιές να γεμίσουν με αυτό που λαχταρατε 🩷

Κορίτσι μου υπομονή ως αύριο ! Είμαι σίγουρη όλα θα είναι καλά. Λογικό να έχεις μια μικρή ανησυχία αλλά μείνε στη θετική σκέψη και θα δεις αύριο θα έχεις καλά αποτελέσματα. Τη θετική μας ενέργεια και μια αγκαλιά.❤️

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου και περαστικά σε όλα τα αρρωστούλικα..

Μίλησα σήμερα με την παιδίατρο.. τελικά δεν θα το κάνουμε αυτή τη βδομάδα το εμβόλιο διότι θέλει να είναι ο μικρός τελείως καλά και αφού έχει λίγες μυξούλες ακόμη και μου έχει βήξει κάνα δυο φορές στον ύπνο του αποφάσισα να το αφήσω για την επόμενη βδομάδα!

Νόρα μου περαστικά και σε σένα κοριτσάρα μου.. τι ταλαιπωρία τραβάς κι εσύ.. 2 βδομάδες υποφέρεις τώρα κοντά.. Εγώ που έχω δει από κοντά τη μύτη σου θεωρώ ότι δεν χρειάζεσαι επ' ουδενί πλαστική στη μύτη.. Να κάνεις εγχείριση επειδή είναι στραβό το διάφραγμα το καταλαβαίνω αλλά για αισθητικούς λόγους... μου φαίνεται ότι θα κακογεράσω κι εγώ! Να το δρομολογήσεις με ησυχία και να είσαι ψυχολογικά καλά.. Αυτό είναι που έχει την μέγιστη σημασία!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Koritsakia μου, τι κάνετε;

Νόρα περαστικά! Κι εγώ πέρασα 2 άσχημες εβδομάδες με μπούκωμα και πονόλαιμο. Πήγα στο νοσοκομείο αλλά ο γιατρός εκεί με ξεπέταξε. Δεν μου έδωσε τίποτα και συνέστησε αφωνία. Ε, περιττό να σας πω πως έκανα πόσες μέρες να συνέλθω. Μιλάω στη δουλεία (γιατί δεν γίνεται αλλιώς) και στο σπίτι είμαι μες στη μουγκαμάρα.

Σύζυγος τώρα. Απαράδεκτος όπως τα λέτε. Όμως με βοηθάει στις δουλειές του σπιτιού και αυτό πρέπει να το αναγνωρίσω. Χθες έβαλε πλυντήριο, άπλωσε ρούχα, μαγείρεψε, συμμάζεψε και είχε και το παιδί. Όταν γύρισα από τη δουλειά βρήκα το φαγητό να με περιμένει με μια ωραία σαλάτα και τη μικρή καθαρή μες στο καθισματάκι της να τρώει.

Σήμερα πάλι όλα μια χαρά και μάλιστα είχε βάλει και τη μικρή για ύπνο!

Αν δεν είχε αυτά τα σπαστικά του, θα ήταν ο καλύτερος στη γη. Αλλά τι να το κάνω; Για αυτόν ισχύει το να "σε κάψω, Γιαννη. Να σε αλειψω να γιάνει". Ετσι κι αυτός. Με στενοχω΄ρει όσο δεν παίρνει και μετά προσπαθεί να τα καλύψει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εμείς δεν πλένουμε δοντάκια αλλά πρέπει να αρχίσουμε γιατί έχουμε 12 δόντια και βλέπω πως αρχίζουν να ξεπετάγονται και οι κυνόδοντες.

Σας είπα που έμαθε και λέει το όνομά της; Τη ρωτάς πως την λένε και απαντά "Ανναααα". Επίσης χορεύει κι έμαθε επιτέλους να κοιμάται με κουκλάκι. Τα μαλλιά μου δεν τα έχει παρατήσει αλλά τουλάχιστον δεν τα τραβάει.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!!!!

Καλεεεε τι παθατε όλες σας πλακώσαν οι δουλειές????

Εμένα παντως ναι αυτές οι ντουλάπες με τα χειμωνιάτικα δεν φτιάχνονται με τίποτα λεμε ειναι και τα εποχιακά στη μέση αλλα μαζεύω αλλα απλώνω εχω χάσει τον μπουσουλα.

Συνεχίζω και ειμαι κουφή κατα 50% από το ένα μου αυτί και η μπεμπούλα με λίγη μυξα ακόμα, η Μαρίνα μου απο χτες πονάει ο λαιμός της και κατηγορεί την μπεμπα ότι την κόλλησε.Αυτός ο καιρός ειναι ο χειρότερος μια ανοιγω μια κλεινω τα παράθυρα.

Αντε γραφτε κανα νέο!!!!!!

Καλημέρα φιλενάδες..

Βλέπω ότι όλες μας πλακώσανε τα χειμωνιάτικα.. Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί τόση ησυχία.. Εγώ πάντως τα δικά μου τα έχω έτοιμα, του μικρού τα ξεκαθάρισα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε και μια βαλίτσα με τα χειμωνιάτικα του άντρα μου έχει πάρει θέση στο υπνοδωμάτιό μας από την προηγούμενη βδομάδα και περιμένει πότε θα δεήσει ο κύριος να τα τακτοποιήσει! Βλέπετε αν δεν τον "πρήξω" εγώ για να μαζέψει το οτιδήποτε είναι ικανός να περνάει στην κυριολεξία από πάνω και να μην δίνει καμία σημασία..

Εμείς σε γενικές γραμμές καλά είμαστε.. Οι μυξούλες παραμένουν σε ελαφριά μορφή όμως και το παιδάκι μου είναι μέσα στη χαρά και το χαμόγελο. Σκέφτομαι τι να κάνουμε το σαββατοκύριακο γιατί και αυτός βαριέται συνέχεια μέσα. Θέλω οπωσδήποτε το Σάββατο να πάμε στο ΙΚΕΑ να πάρουμε ένα ξύλινο τραπεζάκι σαλονιού οβάλ διότι το γυάλινο που είχαμε ανέβηκε εκτάκτως στο πατάρι την προηγούμενη βδομάδα μιας και όλο έπεφτε ο μικρός και ήταν επίφοβο να χτυπήσει το κεφάλι του σε καμιά γωνία..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα παιδάκια σας ακόμη καλύτερα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Σήμερα έμπλεξα στους δρόμους (είχε τρομερή κίνηση), με αποτέλεσμα να χάσω το μάθημα πιλάτες (@@####!!!!), οπότε μπήκα για να γράψω τα νέα μου, τα οποία δεν είναι και τόσο συγκλονιστικά.

Περάσαμε κι εμείς τις απαραίτητες ιώσεις μας - η μικρή μάλιστα αρκετά βαριά, αφού αναγκάστηκε να φύγει από το σχολείο μετά την πρώτη ώρα (το τι τρομάρα πήρα όταν μου τηλεφώνησαν δεν λέγεται, αφού θυμήθηκα τις παλιές "καλές" εποχές).

Το προηγούμενο Σ/Κ ξεκίνησα το τεράστιο project "ντουλάπες" και δεν προβλέπω να το τελειώνω πριν το Νοέμβριο, γιατί ο άντρας μου επιμένει να φοράει ακόμη κοντομάνικα μπλουζάκια, η κόρη - εκτός από μέγεθος - έχει αλλάξει και στυλ, ενώ εγώ άρχισα να φοράω τα λατρεμένα μου ανατομικά μποτάκια (οπότε έπρεπε να βγουν και όλα τα παπούτσια στη μέση). Φανταστείτε σωρούς ρούχων και διάσπαρτα παπούτσια σε όλο το σπίτι (να μην ξεχάσω τις δύο απλώστρες που στολίζουν το σαλόνι μου, στις οποίες μεταφέρω τα μισοστεγνωμένα ρούχα κάθε πρωϊ) να κάνουν καλή "παρέα" σε φακέλους, έγγραφα, σχολικά βιβλία και άλλα παρόμοια διακοσμητικά είδη. Το απόλυτο χάος.

Εννοείται πως δεν έχουμε βγει ούτε μια βόλτα και η μικρή είναι μέσα στη γκρίνια και τα νεύρα. Έβγαλε κάρτα απεριορίστων διαδρομών και μετακινείται πλέον μόνη της με τις συγκοινωνίες. "Αμάν πια, πότε θα καταλάβετε ότι έχω μεγαλώσει;" μας λέει όταν της προτείνουμε να τη συνοδεύσουμε, προς μεγάλη δυστυχία του μπαμπά της.

Άντε, κορίτσια, κανονίστε συνάντηση μόλις τα μικρούλια είναι καλύτερα!

Περαστικά και πολλά φιλιά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Γεια σας! Εχουμε μετακομίσει. Είμαστε στο ίδιο σπίτι που ήμασταν πριν 2 χρόνια!

Τώρα το είδα! Από ό,τι καταλαβαίνω, μένετε πια κοντά στη δουλειά σου. Καλή διαμονή, λοιπόν, μαζί με πολλές ξεκούραστες και χαρούμενες οικογενειακές στιγμές!

Μαρτζι με το καλο και να ηρεμησετε επιτελους. Να ξεκουραστεις και συ με τοσα πηγαινε ελα και θα βλεπεις και πιο πολυ τη μικρη σου!!

Μια μου καπως ετσι τραγικα και τρομερα κυκλοφορουν και τα δικα μας παπουτσια ρουχα και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. Μονο στη ντουλαπα του αντρα μου επικρατει η ταξη γιατι ακομα φοραει τα καλοκαιρινα του και ολα τα υπολοιπα ειναι παντος καιρου και εξαλου εχει θεσει βετο και δεν μοιραζετε τις ντουλαπες του οπως εχουμε κανει οι υπολοιποι.Γκρρρρ!!!!!

Geia σας! Ελπίζω να είστε όλες καλά! Εμείς προσπαθούμε να εγκλιματιστούμε!

Η μικρή έχει γίνει πολύ απαιτητική και βγάζει ώρες ώρες αρκετή γκρίνια!

Βγαίνω για να της βάλω λίγο να δει την Πέπα το γουρουνάκι!

σας φιλώ όλες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλησπέρα φιλενάδες και καλή εβδομάδα!

No news - good news. Κουραστική καθημερινή ρουτίνα, αλλά και χαρά που αντλώ μέσα από τις πολύτιμες στιγμές-οάσεις που μου χαρίζουν η οικογένεια και καλές, αγαπημένες φίλες (παλιές και καινούριες).

Εύχομαι να είστε όλες καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου.. τι μου κάνετε;

Εμείς είμαστε καλά, δόξα το Θεό.. εκτός από λίγη γκρίνια που έχει το αγοράκι μου και ανησυχία.. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκε καλά γιατί κάτι τον ενοχλούσε και πεταγόταν συνέχεια.. ε κάποια στιγμή - ούτε τι ώρα ήταν δεν θυμάμαι - τον πήρα στο κρεβάτι και κοιμηθήκαμε μαζί μέχρι τις 9 το πρωί παρακαλώ αγκαλίτσα! Και σήμερα το πρωί τι να δω; είχε σκάσει ο πρώτος κυνόδοντας.. Γι' αυτό οι μυξούλες και η γκρίνια..

Εσείς τι μου κάνετε; πείτε κανένα νέο.. Ο καιρός όλο και μας μπερδεύει περισσότερο! Τι ζέστη είναι αυτή; και λένε πως την Παρασκευή θα φτάσει τους 30 βαθμούς πάλι.. Έλεος!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Γεια σας! Τι μου κάνετε; Εγώ κουράζομαι αλλά καμία σχέση με το πήγαινε- έλα.

Η μικρή έχει μάθει τώρα να λέει "όχι" και σε ό,τι τη ρωτάμε η απάντησή της είναι "οοο-χι!!!!" Είναι πανέξυπνη αλλά και πολύ κακομαθημένη. Αν δε γίνει το δικό τηε, ξεσηκώνει τον κόσμο!

Κι εμάς, Δόμνα, έχουν "σκάσει" οι κυνόδοντες!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα, καλημέρα.

Η κουραση εχει βαρεσει κόκκινο και με την υγρασία η μεση μου και η πλατη μου ειναι χαλια.

Η μικρη μου παιρνει αντιβιωση γιατι την τσιμπησε κουνουπι στο χερι και μολυνθηκε.Τωρα τελειωνουμε ευτυχως. Εμεις δοντακια βγαζουμε τα μεγαλα και τα ουλα της ειναι πρησμενα και ερεθισμενα απιστευτα. Απο φαγητο παμε καλα και τρωει μπολικες σαλατες. Αλεσμενα σταθερα τρωμε την φρουτοκρεμα γιατι θελω να τρωει περισσοτερα φρουτα και λογω της δυσκοιλιοτητας.

Στη δουλεια τα πραγματα ειναι μπερδεμενα ακομη και δυσκολα λογω των επικειμενων αλλαγων (ωραριο, μισθολογικα).

Καλημέρα. Τι κάνετε; Εμείς έχουμε προσαρμοστεί. Ο άντρας μου με βοηθάει πάρα πολύ. Πέρα από το ότι μένει όλο το πρωί με την μικρή, όταν γυρίζω βρίσκω φαγητό να με περιμένει, ρούχα πλυμένα και απλωμένα και αρκετές δουλειές έτοιμες.

Η μικρή μεγαλώνει. Είναι τώρα λίγες μέρες που την ακούω βραχνιασμένη και θέλω να πάρω τηλ την παιδίατρο να δω τι θα μου προτείνει. Εχει γίνει παιδάκι πλέον και πολύ την χαίρομαι! Λέει κουβεντούλες, τρέχει, σκαρφαλώνει, καταλαβαίνει ό,τι και να της πεις, φτιάχνει παζλ τύπου ενσφηνώματα, είναι πολύ καλή.

Εγώ δεν πολυπρολαβαίνω να ετοιμάζομαι σωστά και όπως θα ήθελα για τη δουλεια, γιατί με το που γυρίζω την αναλαμβάνω και καταλαβαίνετε πως ο χρόνος για προετοιμασία και διορθωσεις είναι λιγοστός. Προσπαθώ όμως για το καλύτερο δυνατό και ελπίζω να βγω ασπροπροσωπη.

Σας φιλώ

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...