Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Άντε βρε κορίτσια.. Εμφανιστείτε να μας πείτε κανένα νέο!

Νόρα μου γλυκιά περαστικά σου... Ευτυχώς από 17 χρονών που έχω βγάλει τις αμυγδαλές δεν με έχει ξαναπιάσει αμυγδαλίτιδα και εκτός αυτού ήμουν αρκετά τυχερή στη μέχρι τώρα ζωή μου και δεν με έπιασε ποτέ ωτίτιδα.. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι και η ωτίτιδα αλλά και η αμυγδαλίτιδα είναι κολλητικές οπότε Νόρα μου τα κορίτσια σου και τα μάτια σου..

Το πιλάτες πάει καλά.. ομολογώ πως αισθάνομαι πολύ καλά και η πλάτη μου έχει αρχίσει να με πονάει λιγότερο. Την Τετάρτη μάλιστα που είχα και μασάζ αμέσως μετά το πιλάτες χαλάρωσα τόσο πολύ που όταν πήγα να σηκωθώ ζαλίστηκα και χρειάστηκε να μείνω λίγο ακόμη να συνέλθω..

Ο μικρούλης μου είναι μια χαρούλα.. κάθε μέρα κάνει κάτι καινούργιο και μας τρελαίνει.. Λέει ναι όταν χτυπάει το τηλέφωνο, γεια όταν έρχεται κάποιος ή όταν φεύγει, μη όταν δεν πρέπει να κάνει κάτι και όταν του λέω έλα να μου δώσεις φιλάκι έρχεται σιγά σιγά σουφρώνει τα χειλάκια και λέει "μα"!

Αύριο έρχεται η αδερφή μου με τον ανηψιό μου.. Έχω να τη δω 2 ολόκληρους μήνες.. Ανυπομονώ..

Να έχετε ένα υπέροχο σβκ!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Είπα να γράψω, αλλά η μικρή μου κοκέτα φωνάζει να πάω να της φτιάξω τα μαλλιά, γιατί το βράδυ έχει έξοδο.

Νόρα μου περαστικά και φιλιά στις κόρες!

Δομνίνα μου, καλώς να τους δεχτείς. Χαίρομαι τόσο πολύ που το πιλάτες σε βοήθησε (κι εγώ νιώθω πολύ καλύτερα). Φιλιά στον παίδαρο!

Θα μπω το Σ/Κ να γράψω περισσότερα.

Πού είστε οι υπόλοιπες φιλενάδες;

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Kαλημέρα φιλενάδες!

Πω-πω ερημιές..... Σας καταλαβαίνω, όμως, γιατί - αν κρίνω από εμένα - η αλλαγή της εποχής έγινε πολύ απότομα και πέρασα το Σ/Κ ανεβοκατεβάζοντας ρούχα και προσπαθώντας να βάλω σε μια σειρά τις δουλειές που πρέπει να γίνουν ενόψει χειμώνα. Με το χάλι που έχω, θέλω ένα δίμηνο για να τις τελειώσω (μάλιστα, υπήρξαν χρονιές που το σπίτι τελείωνε την παραμονή των Χριστουγέννων)!

Είπα "Χριστούγεννα" και αναγάλλιασε η ψυχή μου....

Κατά τα λοιπά, η κόρη άρπαξε ένα γερό κρύωμα, γιατί επέμενε να τριγυρνάει με το κοντομάνικο μέσα στο κρύο, με συνέπεια να χάσει κι ένα πάρτι. Αντιμετωπίσαμε το πρόβλημα της βαριάς τσάντας με μια σειρά εφεδρικών βιβλίων, γιατί δεν θέλει με τίποτα το ταξί. Έχει γίνει ένα είδος "μόδας" να πηγαίνουν όλα τα παιδιά στο σχολείο με το λεωφορείο και πιστεύω πως χαίρονται, γιατί το βλέπουν σαν προθάλαμο της ανεξαρτητοποίησής τους. Όλα καλά, λοιπόν.

Δομνινάκι, εμείς θα τα πούμε το απόγευμα στο πιλάτες. Έκανα του κόσμου τις δουλειές με ελάχιστο πόνο (γιούπι)!!!

Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά σε όλες!

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου!

Χάθηκα κι εγώ το σαββατοκύριακο διότι ήρθε η πολυαγαπημένη μου αδερφούλα στην Αθήνα μετά του ανηψιού μου (μόλις 5 μήνες μεγαλύτερος από τον Γεράσιμο) και επειδή είχαμε να τα πούμε πολύ καιρό (2 ολόκληρους μήνες) από κοντά είπαμε να απολαύσουμε η μια την παρέα της άλλης! Οπότε καταλαβαίνετε.. Πήγαμε και σε παιδικό πάρτυ το Σάββατο το απόγευμα και χθες πήγαμε σε παιδότοπο. Οπότε που κουράγιο και χρόνος για υπολογιστή!

Ο μικρός μου διαολάκος είναι μια χαρούλα.. έπαιξε με την καρδιά του και το κατευχαριστήθηκε.. Σιγά σιγά έκανα κι εγώ ένα ξεκαθάρισμα και ξεσκαρτάρισμα στα ρούχα του και τώρα μένει να βάλω τον σύζυγο να μου κατεβάσει κάποια ρούχα από το πατάρι για να δω τι άλλο χρειάζεται ο μικρός..

Με την πεθερά μου ψυχραθήκαμε από αρκετά ως πολύ θα έλεγα αλλά δεν με ενοχλεί.. Αν την πειράζει ξύδι.. στο κάτω κάτω και πολύ σημασία τους έχω δώσει..

Μία μου κι εγώ αισθάνομαι μια χαρά κι ας έχω κάνει μόλις δυο μαθήματα.. Θα τα πούμε το απόγευμα από κοντά!

Πολλά φιλιά σε όλες σας!

L2qIp2.png

καλησπέρα! Τι μου κάνετε; Εγώ τρέχω και δεν φτάνω. Γνωρίζετε το δύσκολο δρομολόγιο που διανύω καθημερινα, οπότε φαντάζομαι με δικαιολογείτε που δεν μπαίνω πλέον καθόλου!

Η μικρή μου, δόξα τω Θεω, είναι μια χαρά. Μεγαλώνει κι έχει πολύ πλάκα. Δοκιμάζει τα παπούτσια μου και γυρίζει όλο το σπίτι φορώντας τα..........Αχ, να την βλέπατε τι γέλια θα κάνατε!

Με τον άντρα μου είμαστε στα μαχαίρια. Με εκνευρίζει αφάνταστα. Απαξιώνει συνεχώς τους δικούς μου με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς κι αυτό είναι κάτι που με πληγώνει αφάνταστα. Επίσης του είπα να πάει να ρωτήσει κάπου που έμαθα ότι χρειάζονται ένα άτομο κι αυτός επιμένει να μην πάει και να πάμε να μείνουμε εκεί που δουλεύω γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για μένα το πήγαινε - έλα. Δεν λέω ότι εγώ αντέχω άλλο με την μετακίνηση, αλλά δεν περίμενα να μου πει πως δεν θα το παλέψει για δουλειά, ειδικά με τις συνθήκες που ζούμε......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Με τον άντρα μου είμαστε στα μαχαίρια. Με εκνευρίζει αφάνταστα. Απαξιώνει συνεχώς τους δικούς μου με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς κι αυτό είναι κάτι που με πληγώνει αφάνταστα. Επίσης του είπα να πάει να ρωτήσει κάπου που έμαθα ότι χρειάζονται ένα άτομο κι αυτός επιμένει να μην πάει και να πάμε να μείνουμε εκεί που δουλεύω γιατί είναι πολύ επικίνδυνο για μένα το πήγαινε - έλα. Δεν λέω ότι εγώ αντέχω άλλο με την μετακίνηση, αλλά δεν περίμενα να μου πει πως δεν θα το παλέψει για δουλειά, ειδικά με τις συνθήκες που ζούμε......

Γλυκιά μου Μάρτζι.. Τον άντρα σου δεν τον δικαιολογώ επ' ουδενί για τους χαρακτηρισμούς που δίνει στους γονείς σου.. Όμως από την άλλη μεριά έχει ένα δίκιο. Θες να νοικιάσετε εκεί που δουλεύεις για να γλυτώσεις το πήγαινε έλα και την ταλαιπωρία; Αν ναι, τι νόημα έχει να πάει να ρωτήσει για δουλειά; Αν πάλι έχεις αποφασίσει ότι θα κάνεις αυτό το δρομολόγιο όλο το χρόνο πες του το για να πράξει ανάλογα..

L2qIp2.png

Domna μου, η απόφασή μου ήταν να πάμε να μείνουμε εκεί. Στο βάθος του μυαλού μου βέβαια είχα πως, αν προέκυπτε κάποια δουλειά για αυτόν, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα υπέμενα το εξαντλητικό αυτό δρομολόγιο!

Μάθαμε για μία δουλειά και του είπα να πάει να ρωτήσει! Ε, αρνείται πεισματικά, λέγοντας πως δεν θα πάει αυτός να δουλέψει και να με αφήσει εμένα να κινδυνεύω καθημερινά. Πως το παιδί με χρειάζεται δίπλα του και τι να το κάνουμε αν είναι να δουλεύουμε όλη μέρα και οι δυο και η μικρή να μην μας βλέπει και να μεγαλώνει με παππούδες; Ε, κι εκεί έπεσαν οι χαρακτηρισμοί που με εξαγρίωσαν.

Όπως και να έχει, η κατάστασή μου είναι πραγματικά δύσκολη και η αλήθεια είναι πως δεν τα βγάζω πέρα! Δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ με τη μικρή. Φεύγω στις 5 το πρωί και γυρίζω στις 4. ΄ΤΡώω και κοιμάμαι με την μικρή. Ξυπνάω και είμαι κομμάτια............Ασε.

Θα πάμε αλλά δεν ήθελα να φτάσουμε να τσακωθούμε για αυτό. Θα ήθελα να χειριστεί αλλιώς την κατάσταση! Δεν του κόβει.........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα καλημέρα.

Επεστρεψα σημερα στη δουλεια και τη χαρα τα αιρ κοντισιον εχουν κλεισει απο το κεντρικο συστημα. Οκτωμβριος πια φτανει με τις πολικες συνθηκες που επικρατουσαν εδω μέσα.

Ειχα οδηγιες απο τη γιατρο να φοραω φουλαρι και να το κραταω στο αυτι για να μην το χτυπαει το κρυο. Ο πονος ο μεγαλος εχει υποχωρήσει αν και απο το αριστερο αυτι δεν ακουω ακάμα και μου ριχνει και κατι σουβλιες αλλο πραγμα.

Του αντρα μου του τα χω και γω φυλαγμένα γιατι την προηγουμενη Τεταρτη με τα χαλια που ειχα κοιμηθηκα μιαμιση ωρα το απογευμα και κρατησε τα παιδια ε μετα για δυο ωρες με εψελνε για καθε βλακεια που μπορειτε να φανταστείτε. Το παροπονο μου ειναι μεγάλο.

Η μπεμπα μου ειναι ολα τα λεφτα αυτη την εποχη και η μεγαλη μου ειναι το καλυτερο παιδι. Υπακουη σοβαρη και με βοηθησε πολυ. Τρελλαινεται με την αδερφη της και με καθε βλακεια που κανει το θεωρει μεγαλο κατορθωμα και η μια και η άλλη.

Αρρωστη κι εγώ. Ο λαιμός μου έχει κλείσει! Δεν πήγα στο γιατρό και προσπαθώ με φυσικές μεθόδους να το αντιμετωπίσω, αλλά με βλέπω για αντιβίωση.

Ο άντρας μου είναι για πολλές σφαλιάρες! Αν σας πω, ρε κορίτσια, πως πλέον ούτε να τον βλέπω δεν θέλω, θα το πιστέψετε;

Φτάνει που είμαι χάλια, χθες κοιμήθηκα όλο το βράδυ στο κρεβάτι με τη μικρή, μιας που δεν κοιμόταν με τίποτα χωρίς εμένα. Δεν είχα φροντίσει και για μάσκα, ελπίζω να μην το κόλλησα το καμάρι μου. Ε, κατά τις 6 το πρωί την βάζω στην κούνια και πάω στο υπνοδωμάτιο να κοιμηθώ. Ξυπνάει η μικρή κατά τις 6. 30 και λέω στον άντρα μου να πάει να κάτσει αυτός για να την προστατέψω όσο μπορώ.

Ε, πήγε ο κύριος αλλά η μικρή δεν έλεγε να σταματήσει το κλάμα! Τον ακουω λοιπό να λέει "Α, ρε margi με τις βλακείες σου! Πέθανε το παιδί στο κλάμα" (με νεύρα όλα αυτά). Σηκώνομαι κι εγώ, πάω και λέω 'μα, επίτηδες νομίζεις το κάνω; Αφού δεν μπορώ!". Και τι λεει, ρε κορίτσια; "Η μανα σου φταίει! Αυτή σε κόλλησε. Αυτή που γυρίζει και δεν κάθεται πουθενά και μας κουβαλάει αρρώστιες". Δεν του απάντησα! Πλέον απαξιώ. Αλλά και όλη μέρα είναι μες στην τσίτα! Γκρίνια φοβερή. Ευχαρίστως θα του έδινα πολλές σφαλιάρες και πολλά φάσκελα...........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα φιλεναδίτσες μου και περαστικά σας το συντομότερο!

Κι ο μικρούλης μου φαίνεται ότι την ψιλοάρπαξε.. Μπουκωμένη μυτούλα και γκρίνια αλλά η όρεξη για το φαγητό δεν έχει ελαττωθεί καθόλου! Οπότε ή γρίπη είναι που τον περιτριγυρίζει - και λογικό το βλέπω με τέτοιον καιρό - ή δοντάκι μιας και βλέπω ότι συνεχώς βγαίνουν καινούργια δόντια.. Θα δείξει..

Είναι τραγικό το πόσο μεγάλο θέμα κάνουν το γεγονός ότι "κρατάνε" τα παιδιά έστω και μισή ώρα οι άντρες μας.. Πόσο σας καταλαβαίνω και πόσο έξαλλη με κάνει το γεγονός.. Εντάξει, πλέον ο δικός μου τις καθημερινές ασχολείται λίγο περισσότερο με τον μικρό αλλά το σαββατοκύριακο σχεδόν καθόλου.. Την Κυριακή είχαν έρθει οι κουμπάροι μου για να μου φτιάξει η κουμπάρα μου τα νύχια αλλά και για να δούνε τον μικρό.. Ε κάποια στιγμή αγανάκτησα και είπα στον άντρα μου σε έντονο ύφος "Ε πήγαινε τον μικρό καμιά βόλτα για μισή ωρίτσα.. τι να σου κάνει το καημενάκι όλη μέρα μέσα στο σπίτι;".. Ε, εντάξει τον πήγε και αυτό ήταν.. τόσο ασχολήθηκε όλο το σβκ.. και να πει κανείς ότι ήμασταν και σπίτι; όχι! Και Σάββατο και Κυριακή απόγευμα σε παιδικά πάρτυ και παιδότοπους ήμουν με τον μικρό και ο κύριος αραχτός στο σπίτι..

Αλλά Μάρτζι μου αυτό που είπε (το τελευταίο) απλώς αχαρακτήριστο..

Το καλό είναι ότι ο μικρός έχει αρχίσει και ξυπνάει κατά τις 8 κάθε μέρα.. και αυτό μου δίνει μια επιπλέον ώρα ύπνου!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Ασε, Δόμνα μου, λέει πολλά αχαρακτήριστα! Για αυτό σου λέω πως ώρες ώρες δεν θέλω ούτε να τον βλέπω. Μα να συζητάμε για δικά μας θέματα και να γυρίζει την κουβέντα στη μάνα μου και τον πατέρα μου; Πώς τα καταφέρνει; Ξέρει πως εκεί είναι το αδύνατό μου σημείο και, μόλις τα βρίσκει σκούρα, με χτυπάει εκεί, για να με λυγίσει! Κι εντάξει, όταν έχει δίκιο, είμαι με χίλια μαζί του, αλλά να ασχολειται χωρίς λόγο το βρίσκετε φυσικο;;;;

Τεσπα. Ας μην μιλάω άλλο για αυτόν.......

Ας μιλήσω για τα κατορθώματα της μικρούλας μου!

Λοιπόν, αν την ρωτήσεις "θες να πάμε βόλτα;" απαντά με χαρά και χοροπηδητά "ναι! ναι! ναι!".

Μόλις βλέπει τη θάλασσα στην τηλεοραση, φωνάζει "ταλαααα", χαιδεύει την κοιλίτσα της και λέει "μπιλι, μπιλι"

Παίρνει το τηλ και κάνει πως μιλάει.

Στα βιβλία όταν βλέπει εικονίτσες με φαγητά κάνει πώς παίρνει και τρώει και δίνει και σε μας και αμέσως μετά κάνει "μμμμμμμ! " και κουνάει τα χεράκια της, για να δείξει πώς της άρεσε και καλά το φαγάκι της.

Αν της ρωτήσεις πού είναι κάποιο πράγμα, το βρίσκει και φωνάζει "νααααα!"

Α, για πείτε μου. Τα δοντάκια τους τα πλένετε; Σκέφτομαι να ξεκινήσω. Καιρός δεν είναι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα καλές μου φιλενάδες!

Δυστυχώς, όπως βλέπω, οι μέρες αυτές έχουν μεγάλη ένταση για όλους και δεν ξέρω πώς θα εκτονωθεί.

Επιτρέψτε μου να δώσω κι εγώ τη γνώμη μου για τους συζύγους. Δεν έχω κανένα απολύτως λόγο να πάρω το μέρος τους, όμως, επειδή βλέπω πως και ο δικός μου (που, σημειωτέον, είναι ένας πολύ ήρεμος άνθρωπος και ευχαρίστως καθόταν και κάθεται με τη μικρή) έχει "αγριέψει" και βάζει συνέχεια τις φωνές, αποδίδω ένα μέρος της συμπεριφοράς τους στην αβεβαιότητα και τη γενικότερη άσχημη ατμόσφαιρα που επικρατεί.

Αυτό το διαπιστώνω και στην εργασιακή (και όχι μόνο) καθημερινότητά μου. Το κλίμα είναι τόσο αρνητικό και οι άνθρωποι τόσο απελπισμένοι που, αργά ή γρήγορα, βγάζουν το χειρότερό τους εαυτό και τσακώνονται με την πρώτη ευκαιρία. Δεν ξέρω πώς βιώνετε εσείς την κατάσταση, όμως τα πράγματα είναι αποκαρδιωτικά, δεν υπάρχει όραμα ούτε διάθεση για δημιουργία και η αγωνία όλων δεν περιγράφεται.

Margi μου, κατ' αρχήν περαστικά. Η συμπεριφορά του άντρα σου είναι απαράδεκτη. Τουλάχιστον σε βοηθάει καθόλου στις δουλειές του σπιτιού; Αν όχι, τότε όλα όσα λέει είναι "προφάσεις εν αμαρτίαις" και χρησιμοποιεί τη δική σου ταλαιπωρία και την ανατροφή του παιδιού σαν προσχήματα. Με συγχωρείς που είμαι τόσο απότομη, αλλά βλέπω συνέχεια γνωστούς και φίλους να φεύγουν για το εξωτερικό, προκειμένου να βρουν μια δουλειά υπό σκληρές-σκληρότατες συνθήκες, αφήνοντας πίσω τους μικρά παιδιά, ακόμη και έγκυες τις γυναίκες τους και κάτι με πιάνει όταν διαβάζω αυτά που γράφεις.

Τι θα έκανα εγώ στη θέση σου; Θα δεχόμουν τη "θυσία" του να μείνει χωρίς δουλειά για να φροντίζει εσένα και το παιδί, θα νοίκιαζα στην περιοχή που δουλεύω και θα του ανέθετα ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Καθάρισμα του σπιτιού (τα καταφέρνουν καλύτερα από μας), συμμάζεμα, μαγείρεμα και τάισμα του παιδιού και, το σημαντικότερο, μπουγάδες, σίδερο, πλύσιμο πιάτων, μη σου πω και μαγείρεμα (αν, βέβαια, ξέρει να μαγειρεύει). Αφού δεν θέλει τους γονείς σου, θα πρέπει να τα αναλάβει όλα σαν καλή νοικοκυρά, μια και αυτός που εργάζεται και φέρνει τα χρήματα στο σπίτι είσαι εσύ. Μιλάμε για πλήρη αντιστροφή των παραδοσιακών ρόλων. Για να δούμε τι θα κάνει....

Εύχομαι σύντομα να βρείτε την καλύτερη λύση, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις όμορφες στιγμές της μπεμπούλας σας!

Νόρα μου, πιστεύω να είσαι καλά τώρα πια. Η Μαρίνα σου είναι ένας άγγελος και είσαι πολύ τυχερή που σε βοηθάει με τη ζουζουνίτσα Μαριάννα. Πώς τα πας με τη δουλειά;

Δομνίνα μου, περαστικά στο Γερασιμάκο. Κρίμα που δεν συναντηθήκαμε χθες. Τα νύχια τέλεια και σούπερ εντυπωσιακά......

Στέλνω σε όλες την αγάπη μου και εύχομαι Καλό Μήνα και να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλό μήνα..

Έχει πέσει πολλή δουλειά στο γραφείο και εννοείται ότι με το που γυρίζω σπίτι ασχολούμαι με τον μικρό μου οπότε δεν έχω και πολύ ελεύθερο χρόνο.. Συγχωρέστε με.. Ο μικρούλης μου ευτυχώς είναι πολύ καλύτερα.. Ότι κι αν ήταν το πέρασε στο πόδι και τώρα θέλω να πάρω τηλέφωνο την παιδίατρο γιατί έχουμε ένα εμβόλιο να κάνουμε και επ' ευκαιρίας να μας δει κιόλας διότι έχει βγάλει μια κοκκινίλα γύρω από το στοματάκι του και δεν ξέρω από τι μπορεί να είναι.. Από τα σάλια, από τα δόντια, από αυτή την ταλαιπωρία που τράβηξε.. Πάντως την όρεξη για το φαγητό δεν την έχασε καθόλου κι αυτό είναι καλό..

Μάρτζι μου συμφωνώ απολύτως με αυτά που σου έγραψε η Μία μας. Αφού θέλει να θυσιαστεί ο καλός σου για την δική σου ακεραιότητα ας θυσιαστεί με όλα τα παρελκόμενα.. Για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκκος..

Νόρα μου είσαι καλύτερα; τι κάνει η νυφούλα μου;

Τι θα λέγατε απογευματάκι Κυριακής να κανονίσουμε καμιά βολτούλα προς το Mall?

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημερα καλημερα!!!

Τριτη φορα γραφω και με πετα εξω τα νευρα μου.

Μαρτζι μου και γω συμφωνω απολυτα με τη Μια. Το κρυωμά σου πως παει? Εμεις τα δοντια της μικρης τα πλενουμε αραια και που αλλα τωρα που γινανε πολλα πρεπει να γινουμε πιο τυπικοι. Οδοντοβουρτσα και οδοντοκρεμα μας εχει δωσει ο ορθοδοντικος της Μαρινας για την ηλιακια της Μπουμπους μου

Δομνινα μου θα τα πουμε γιατι η μικρη ξυπνησε με ασχημο μπουκωμα και ειχε και ανυσηχο υπνο. Δεν την γλυτωσε το πουλακι μου.

Εγω ειχα ωρλ χτες ειμαι καλυτερα θα παρω δυο μερες αντιβιωση ακομα και μου εδωσε και μυοχαλαρωτικα γιατι εχω εναν εντονο πονο στο αυτι αντανακλαστικο απο την περιοχη με τη φλεγμονη ολη η αριστερη πλευρα μου ουσιαστικα. Το ασχημο ειναι οτι το αυτι μου ειναι μπουκωμενο και δεν ακουω και η αναπνοη μου δεν ειναι και στα καλυτερα της. Αυτα ειναι αποτελεσμα του στραβου διαφραγματος και της κακης καταστασης της μυτης μου που το ανακαλυψα τωρα και πρεπει να εχγειριστω. Αυτη ειναι η δευτερη γνωμη που παιρνω και πρεπει να το δρομολογησω με ησυχια.

Παντα ελεγα οτι θελω να κανω πλαστικη στη μυτη μου και τωρα τα χω κανει επάνω μου. Προφανως θα κακογερασω γιατι τρεμω στην ιδεα του να κανω οτιδηποτε επεμβατικο στο προσωπο μου και εκτος αυτου δεν νομιζω οτι θα το σηκωσουν ποτε τα οικονομικα μου.

Αυτααα!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...