Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Γλυκεια μου Νορα,δε νομιζω πως εχω κανει κατι το ιδιαιτερα,αξιοθαυμαστο.

Μην ξεχνας πως ειμαι μια μητερα που μεγαλωνει μονο ενα παιδι(κι αυτο οχι μικρακι)και επισης δεν εργαζομαι.

Εγω θαυμαζω εσας που μεγαλωνετε περισσοτερα παιδακια και μαλιστα ειστε και εργαζομενες μητερες.

Θελω απλα να ελπιζω οτι κανω οτι μπορω καλυτερο για την οικογενεια μου.

Φιλια,να εχετε ενα ομορφο Σαββατοβραδο και μια ακομα πιο ομορφη Κυριακη.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τζα!!!

Να και κι εγώ!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια μου; διάβασα στα πεταχτά μόνο την τελευταία σελίδα...δεν προλαβαίνω,κόρες,συγχωρέστε με!!!

Είμαι μια full time mummy!!!

Βαφτίσαμε το αγοράκι μας,όλα καλά πήγαμε! δεν το πιστεύω καθημερινά ότι τον κρατώ στην αγκαλιά μου....

κατά τα άλλα έχω γυμνασιόπαιδο φέτος την κόρη μου! Ειναι λίγο αγχωμένη αλλά πιστεύω θατο ξεπεράσει!

Εγώ σε άδεια μέχρι τον Δεκέμβρη του 15....

Μάρτζι,που δουλεύεις;είσαι αναπληρώτρια ή διορίστηκες;

Νόρα,στείλε την πλήρη διεύθυνσή σου,please!!!

Μίνα μου πολλά φιλιά στον Γερασιμούλη!

Μηλίτσα μου,χαίρομαι να σε διαβαζω!!!

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μανουτίτα μου, καιρό είχες να μπεις αλλά μας αποζημίωσες με το παραπάνω! Μπράβο σου που κατάφερες κι έχασες τόσα κιλά! Καλή χρονιά στο κοριτσάκι σου κι εύχομαι να διαπρέψει και φέτος!

Νόρα μου, Μία και Βασδέλη, το ίδιο εύχομαι και για τα δικά σας κοριτσάκια! Βασδέλη είμαι διορισμένη από το 2010 και δουλεύω σε ένα σχολείο διπλανού νομού!

Νόρα, γιατί δεν το πρότεινε το εμβόλιο και για τη μικρή; Κάτι άκουσα πως γίνεται ανω των 2 και πολύ προβληματίστηκα που εμάς η γιατρός είπε να το κάνουμε τέλη Οκτώβρη που η μικρή θα είναι 17 μηνών. Λέω να μην της το κάνω ακόμη........Θα δω. Θα ξαναμιλήσω και με τη γιατρό. Οσο για το ύψος, ναι! είναι πολύ ψηλή για την ηλικία της. Μακάρι να μοιάσει τον μπαμπά της και να γίνει ψηλή, γιατί, αν πάρει από μένα, χάθηκε!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Γλυκές μου φιλενάδες..

Πέρασα ένα πάρα πολύ άσχημο σαββατοκύριακο με αποκορύφωμα έναν πολύ μεγάλο τσακωμό με τον σύζυγο για ψύλλου πήδημα... Το αποτέλεσμα.. πήρα το παιδί και έφυγα από το σπίτι για να ηρεμήσω.. Έχω ηρεμήσει και έχω κατασταλάξει στα πράγματα που θέλω να του πω και καλά θα κάνει να τα καταλάβει.. Ήδη σήμερα του είπα απέξω απέξω ότι δεν με ενδιαφέρει να είναι απλά μια παρουσία στο σπίτι.. Πρέπει και χρειάζεται να είναι και με την ψυχή του και με την καρδιά του.. Εννοείται ότι θα το συζητήσουμε εκτενέστερα στο σπίτι..

Ευτυχώς χθες είχα κανονίσει το απόγευμα με δυο φιλενάδες μου να πάμε τα παιδάκια μας σε έναν ανοιχτό παιδότοπο να παίξουν.. Έτσι πήγαμε, τα είπαμε, αποφορτιστήκαμε όλες μας και επιστρέψαμε στην καθημερινότητά μας..

Ο Γερασιμάκος μου είναι μια χαρά το μωρό μου.. εντάξει έχουμε λίγη γκρίνια μιας και συνεχίζουμε να βγάζουμε δοντάκια αλλά κατά τα άλλα όλο να παίζει θέλει και να γελάει!

Χαίρομαι που είστε όλες καλά και εύχομαι να έχουμε έναν όμορφο και θετικό χειμώνα..

Θα επανέλθω!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Δόμνα, κράτα γερά. Τελικά όλοι οι άντρες είναι ίδιοι; Τι θα γίνει, ρε κορίτσια με την πάρτη τους; Με όσα κορίτσια μιλάω τα ίδια παράπονα έχουν για τους συζύγους: πως δεν ασχολούνται καθόλου μα καθόλου με τα παιδιά και απλά υπάρχουν ως παρουσίες στο σπίτι!

Τι να πω!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Δομνίνα μου υπομονή!!!!

Βικάκι ελπιζω τώρα που όλοι πανε στις δουλείες τους να ηρεμήσεις με τον

Νικόλα. Το σχολείο ειναι σωτηρίααα λέμεεε και οι σχολικές ποδιές αν υπάρχαν ακόμη!!!!!!

Εγω μαλλον μεγαλώνω μια μέλλουσα στριπτιζού. Η μικρή όπου σταθεί και όπου βρεθεί σηκώνει τη μπλούζα μας δείχνει την κοιλία της και κυκλοφορεί με την μπλούζα σαν τοπ. Βγαζει τις κάλτσες και σηκωνει τα σορτσακια ψηλα στα μπουτάκια της. Τι με περιμενει τι θα ζησω μ αυτό το θηλυκο??????

Φιλιά.

Καλημέρα γλυκιές μου φιλενάδες..

Σήμερα είμαι πιο ήρεμη.. Χθες μιλήσαμε τελικά σε ήρεμους τόνους και του εξήγησα πως δεν με ενδιαφέρει να υπάρχει απλά ως παρουσία στο σπίτι. Ότι πρέπει μπαίνοντας στο σπίτι να ξεχνάει τα προβλήματα της δουλειάς και να μην τα κουβαλάει εντός της οικίας διότι πλέον δεν είμαστε μόνοι μας. Μεγαλώνουμε ένα ανθρωπάκι.. μια αγνή ψυχούλα που δεν φταίει σε τίποτε και είναι ανεπίτρεπτο να μας βλέπει να τσακωνόμαστε.. Θέλω να ελπίζω πως έπιασε το νόημα και την κεντρική ιδέα και πως τουλάχιστον θα κάνει κάποια προσπάθεια..

Μάρτζι μου δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά τουλάχιστον το 90% των αντρών έτσι είναι.. Και φταίμε εμείς (οι γυναίκες) που ως μάνες δεν τους έχουμε μάθει να νοιάζονται και για κάποιον άλλο εκτός από τον εαυτό τους..

Νόρα μου πολύ σέξι γκομενάκι μας βγήκε η νύφη και δεν ξέρω πως θα το πάρει ο Γεράσιμος.. Βλέπεις θέλει τη νύφη μαζεμένη και χαμηλοβλεπούσα!

Σήμερα πήγα οδοντίατρο και έκανα καθαρισμό.. Είχα να πάω από τότε που ήμουν έγκυος, 2 χρόνια σχεδόν και ευτυχώς όλα καλά!

Το τερατάκι μου, το καμάρι μου, το παιδάκι μου, ο Γερασιμάκος μου γίνεται σήμερα 1.5 χρονών! Δεν το πιστεύω κορίτσια!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Κάλεεε τι κάνετε??? όντως το κλείσαμε το μαγαζάκι!!!!!

Η Μαρινα ειναι ενθουσιασμένη που ξεκίνησε το σχολείο. Τακτοποιησαμε τα διαφορα μας και στρώσαμε το προγραμμα μας.

Η Μαριαννα εχει γεμίσει το στόμα της δόντια έβγαλε ένα μεγάλο επάνω πίσω και δεν την πήραμε χαμπάρι. Απο την άλλη μεριά όμως εχει φανεί μια μυτουλα και τα ούλα της ειναι φωτιά. Δεν μ αφήνει να δώ τιποτα!!!!

Μαγδα καιρό έχουμε ν σ ακούσουμε ολαααα καλα????

Τ αλλα κορίτσια?????

Φιλία!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλές μου φιλενάδες!

Χάθηκα όλες αυτές τις ημέρες, γιατί η εβδομάδα που πέρασε ήταν πολύ πιεστική - ως συνήθως - και, δυστυχώς, η μητέρα μου άρχισε πάλι τις ιστορίες και με πρήζει. Γενικά, έχει συγκεκριμένη μέθοδο "χειρισμού" της κατάστασης: Όταν δεν θέλει το παιδί, κάνει ένα γερό καυγά και με "στολίζει" από τηλεφώνου (ότι της φορτώνω το παιδί, ότι δεν θέλω να μαγειρεύω, ότι μετά τη δουλειά προτιμώ να γυρνάω στα μαγαζιά και να πίνω καφέδες με τις φίλες μου κι άλλα τέτοια που με κάνουν έξω φρενών) και αμέσως μετά "εξαφανίζεται" και δεν σηκώνει το τηλέφωνο.

Αποτέλεσμα: Άγχος για το αν θα είμαι συνεπής στους πελάτες, αν θα προλάβω να τελειώσω έγκαιρα τα ραντεβού και τις υποχρεώσεις μου για να είμαι στο σπίτι την ώρα που έρχεται η μικρή, αν θα υπάρχει φαγητό κλπ. και βροχή τηλεφώνων από ένα αγχωμένο και κουρασμένο παιδί.....

Το μόνο καλό είναι ότι κάνω πλέον πιλάτες σε ένα καινούριο studio, που ειδικεύεται σε αποκατάσταση τραυμάτων και μυοσκελετικών παθήσεων (ευτυχώς, με σχετικά λογικές τιμές).

Η κόρη ξεκίνησε με χαρά το σχολείο, τα αγγλικά και το μπαλέτο, όμως δεν προβλέπεται καμία άλλη εξωσχολική δραστηριότητα προς το παρόν, γιατί φέτος μετακινείται με τη συγκοινωνία (μαζί με τις φίλες της) και κουράζεται πάρα πολύ κουβαλώντας την υπέρβαρη τσάντα. Σκεφτήκαμε, μάλιστα, να αφήσει όλα τα βιβλία της στο σχολικό ντουλάπι και να της αγοράσουμε μια άλλη σειρά βιβλίων για το σπίτι, έτσι ώστε η τσάντα της να μην είναι τόσο βαριά.

Νόρα και Manoutita, αντιμετωπίζετε κι εσείς τέτοιο πρόβλημα με τις τσάντες και, γενικά, με τη μετακίνηση από και προς το σχολείο;

Margi, ρώτησα την παιδίατρό μας για το εμβόλιο και μου είπε ότι, κατά κανόνα, πρέπει να γίνεται σε περιπτώσεις όπως η δική σου, όμως αυτό το κρίνει πάντα ο παιδίατρος που παρακολουθεί το παιδί. Επίσης, μου είπε - με κάθε επιφύλαξη όμως, λόγω της ρευστότητας των συνθηκών - πως ίσως σιγά-σιγά να αρχίσει να καλύπτεται από κάποια ταμεία.

Δομνινάκι, πολλά φιλιά!

Τι κάνουν τα υπόλοιπα κορίτσια;

Εύχομαι να είστε όλες καλά, να ξεκουραστείτε και να περάσετε τέλεια τις τελευταίες καλοκαιρινές ημέρες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Πολυαγαπημένες μου φιλενάδες καλησπέρα σας!

Είμαι πολύ χαρούμενη για πολλούς και διάφορους λόγους.. Καταρχήν από το προηγούμενο σαββατοκύριακο που έγινε ο κακός χαμός με τον σύζυγο ο υπολογιστικής δεν έχει ξανανοίξει το απόγευμα στο σπίτι μας.. Πράγμα που σημαίνει ότι ο σύζυγος θέλει δεν θέλει κάθεται με μένα και το μωρό και παίζουμε όλοι μαζί στη βεράντα, πότε κρυφτό, πότε κυνηγητό, πότε μπάλα (έχουμε μάθει και κλωτσάμε και με το αριστερό)!

Κατά δεύτερον σήμερα ξεκινάω πιλάτες!!! Το πήρα απόφαση και χάριν στην πολυαγαπημένη μου Μία βρήκα γυμναστήριο ακριβώς κάτω από τη δουλειά μου σε πολύ λογικές τιμές και έτσι ξεκινάω από σήμερα.. Με τη Μία θα είμαστε συμμαθήτριες!! Το είπα στον άντρα μου και μου είπε "φυσικά να πας".. τον ρώτησα αν μπορεί να τα βγάζει πέρα με τον μικρό για μια ώρα παραπάνω που θα λείπω και μου είπε φυσικά.. Σήμερα θα είναι το πρώτο τεστ.. Το πιθανότερο είναι να κρατήσει την πεθερά μου για μια ώρα παραπάνω αλλά και μόνο που μου είπε ότι μπορεί είναι θετικό από μόνο του.. Ανυπομονώ να ξεκινήσω πιλάτες γιατί πραγματικά η πλάτη μου έχει χειροτερέψει πάρα πολύ..

Το Σάββατο πήγαμε και κουρευτήκαμε οικογενειακώς.. Απογοητεύτηκα πολύ διότι αφενός ο κομμωτής, στον οποίο πηγαίνω επί τουλάχιστον 7 συναπτά έτη και ο σύζυγος το ίδιο μας πήρε 45 Ευρώ για κούρεμα δικό μου, του άντρα μου και του μωρού και σκέφτομαι πολύ σοβαρά να μην ξαναπάω το μωρό εκεί.. Είπα και του άντρα μου να δοκιμάσει σε ένα άλλο κουρείο που έχουμε στη γειτονιά.. Το θεωρώ εκμετάλλευση όλο αυτό.. Εσείς τι λέτε; Και εκτός αυτού επειδή κουρεύτηκα πολύ κοντό αγορίστικο με μεγάλη λύπη διαπίστωσα ότι έχω ασπρίσει σε όλο το κεφάλι... ε με τόσα ζόρια που έχω τραβήξει λογικό είναι.. απλά με στενοχωρεί και η ζωντανή απόδειξη των γεγονότων..

Την Κυριακή μας είχε η συμπεθέρα τραπέζι (για ποια χτυπάει η καμπάνα;).. Η νυφούλα μου μέσα στο νάζι και στη χαρά και η ατμόσφαιρα υπέροχη.. Ο Γεράσιμος ώρες ώρες έδειχνε ποιος είναι το αφεντικό αλλά θα τον συμμαζέψω, που θα μου πάει.. Γυρίσαμε καλές 5.30 στο σπίτι και κοιμηθήκαμε όλοι έως τις 7.30 οπότε ξυπνήσαμε μετά σαν τα κοτόπουλα.. Περάσαμε υπέροχα όμως!

Το νέο κατόρθωμα του Γεράσιμου είναι ότι ανακάλυψε πως κάθεται κάποιος είτε σε μαξιλάρι που βρίσκεται στο πάτωμα, είτε σε καρεκλάκι χαμηλό είτε σε σκαλοπάτι και όποτε το καταφέρνει έχει ένα απίστευτο χαμόγελο ικανοποίησης.. Εκείνη την ώρα μου έρχεται πραγματικά να τον πνίξω στα φιλιά.. Και συνεχίζουμε να βγάζουμε δόντια ευτυχώς με ελαχιστότατη γκρίνια!

Σας φιλώ γλυκά, να περνάτε υπέροχα!

L2qIp2.png

καλημερα καλημερα ομορφες.

Εμεις οπως μαθατε γνωριστηκαμε τα συμπεθέρια και οι συμπεθεροι τα συζητησανε. Απλως ο συζυγος εχει μαζεψει προικα για τη μεγάλη και η μικρή μας υστερεί λιγο αλλα εχουμε χρονια ακομα.

Ο Γερασιμακος εδειξε εναν δυναμικο χαρακτηρα και το κοριτσακι μου στεναχωρεθηκε κανα δυο φορες, επεσε με παραπονο στην αγκαλια μου και δακρυα στα ματάκια της και την παρηγορησα. Ολο τ απογευμα ομως φωναζαμε Γε Γε και ψαχναμε το φιλο μας.

Δομνινα για γραψε εντυπωσεις απο την γυμναστική σας. Βεβαια να σου πω αυτο το "φυσικα να πας" "φυσικα ......" ο αντρας μου το λεει πολλες φορες και μετα μου το βγαζει ξινο. Ελπιζω να μην σας συμβει το ιδιο

Εγω χτες αισθανομουνα λες και με δερνανε ολο το βραδυ. Πονουσε όλο μου το κορμί ειμαι και λιγο μπουκωμένη.Κουραστηκα βεβαια για να εντυπωσιασω και τον γαμπρο!!!!!

Μια και εμας η τσαντα ειναι βαριά και ακόμη πιο βαρια γιατι η κορη μου κουβαλαει τα παντα. Βεβαια το σχολείο είναι κοντα και το πρωί την παει ο μπαμπας με το αυτοκινητο γιατι φευγει για δουλειά. Το μεσημερι γυρναει με τα ποδια αλλα εινια γυρω στα δεκα λεπτα περπατημα. Εσας δεν σας βολευει να την πηγαινετε το πρωι ή δεν θέλει και η ιδέα με τα βιβλία καλη μου φαινεται

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλημέρα σας!

Χθες έκανα το πρώτο μάθημα πιλάτες και ομολογώ πως δυσκολεύτηκα λιγάκι.. Βλέπετε είχα πολλά χρόνια να γυμναστώ και μου ήρθε κάπως.. αλλά το δυσκολότερο ήταν να συγχρονίσω την αναπνοή.. που θα μου πάει, θα τα καταφέρω όμως γιατί το έχω πάρει πολύ ζεστά το θέμα.. και αφού είμαι μαζί με τη Μία μας η διάθεση και η όρεξη είναι σαφώς μεγαλύτερη!

Ο σύζυγος καλά τα πήγε χθες για πρώτη φορά.. Βέβαια όντως κράτησε την πεθερά μια ώρα και κάτι παραπάνω και έμεινε ουσιαστικά μόνος του με τον μικρό κανένα μισάωρο αλλά εντάξει.. μην περιμένω θαύματα από την πρώτη φορά.. Το δύσκολο θα είναι την Τετάρτη που έχω και μασάζ μετά οπότε θα φτάσω σπίτι καλές 10 το βράδυ!

Νόρα μου εμάς δεν μας ενδιαφέρει η προίκα.. Το καμάρι μου είναι εξασφαλισμένο.. Μας νοιάζει μόνο να είναι νοικοκυρά και να ξέρει να μαγειρεύει!

Τα φιλιά μου σε όλες σας!

L2qIp2.png

Κορίτσιααα τι κάνετε πείτε κανά νεο!!!!

Εγώ ειμαι σπίτι με οξεία αμυγδαλιτιδα και οξεία ωτιτιδα. Κανένα τζόκερ δεν μου κάθεται μονο. Φουλ αντιβίωση κρέμα και σπρέι για τη μύτη γαργαρες και παυσίπονα για το αυτί.

Δομνινα είσαστε καλα????

Οι υπόλοιπες??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...