Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μια εμένα με πήρανε απο το γυμναστήριο για το αν θα συνεχίσω αλλα το βλέπω για τον Οκτώβριο. Τώρα θα κανω και κάποιες φυσικοθεραπείες να δώ και τι προγραμμα θα βγάλουμε ιδιαίτερα, tae kvo do(καλα το έγραψα???) και ότι άλλο προκύψει για να ξέρω.

Πάντως μια συνάδελφος στη δουλειά μ έβαλε σε σκέψεις η κορη της ειναι Πέμπτη δημοτικού και την ξεκινά γερμανικά και θα κανει και αυτή μαζι της. Η εταιρεια που μας πήρε ανήκει σε γερμανικό όμιλο. Βέβαια η κοπέλα εχει μεγαλη βοήθεια απο το σύζυγο έχουν και έναν μικρό γύρω στα δυομιςη ο οποίος ειναι στο σπίτι στις 2.30 και ο δικός μου στις 9.30.

Χα χα χα χα!!!!!!!γελασατε και γω το ίδιο. Γελάω γιατί με ρώτησε ο άνδρας μου αν θα ήθελα να κανω και γω και βέβαια θέλω αλλα δεν μπορω!!!!!

Μάρτζι πόση ώρα ειναι τελικα η δουλειά απο το σπίτι. Κατεβαίνεις με τη συνάδελφο που μας είχες πει. Εγώ πια δεν την παλεύω έχω τετοια κούραση επάνω μου που πραγματικά νομίζω ότι θα λιποθύμησω κάποια στιγμή και αν γίνει ελπιζω να ειναι η Μαρινα σπίτι και να μην ειμαι Μονή με το μωρο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Η δική μου, αν και έχει πονοκεφάλους και ζαλάδες (ιδίως όταν ακούει μουσική ή είναι με το ipad στο χέρι επί ώρες), δεν ζαλίζεται πριν αδιαθετήσει, μόνο έχει μεγάλη ένταση, τρομερά νεύρα και αϋπνίες (ΠΕΣ με τα όλα του). Στην αρχή δεν καταλάβαινε τίποτα, τον τελευταίο καιρό όμως πονάει και της δίνω depon των 500 σε χαπάκι ή αναβράζον. Εννοείται πως δεν σταματάει καμία απολύτως δραστηριότητά της και νομίζω πως σημαντικό ρόλο σ' αυτό έχει παίξει η δασκάλα μπαλέτου.

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Μια εμένα με πήρανε απο το γυμναστήριο για το αν θα συνεχίσω αλλα το βλέπω για τον Οκτώβριο. Τώρα θα κανω και κάποιες φυσικοθεραπείες να δώ και τι προγραμμα θα βγάλουμε ιδιαίτερα, tae kvo do(καλα το έγραψα???) και ότι άλλο προκύψει για να ξέρω.

Πάντως μια συνάδελφος στη δουλειά μ έβαλε σε σκέψεις η κορη της ειναι Πέμπτη δημοτικού και την ξεκινά γερμανικά και θα κανει και αυτή μαζι της. Η εταιρεια που μας πήρε ανήκει σε γερμανικό όμιλο. Βέβαια η κοπέλα εχει μεγαλη βοήθεια απο το σύζυγο έχουν και έναν μικρό γύρω στα δυομιςη ο οποίος ειναι στο σπίτι στις 2.30 και ο δικός μου στις 9.30.

Χα χα χα χα!!!!!!!γελασατε και γω το ίδιο. Γελάω γιατί με ρώτησε ο άνδρας μου αν θα ήθελα να κανω και γω και βέβαια θέλω αλλα δεν μπορω!!!!!

Μπράβο που θα κάνετε πολεμικές τέχνες! Η κόρη είναι του καλλιτεχνικού και δεν θέλει καθόλου βία (η αλήθεια είναι πως στο tae kwon do πέφτει πολύ ξύλο - το ξέρω από τον ανηψιό μου, που ξεκίνησε από 4 χρονών και τώρα έχει πάρει διάφορες ζώνες). Εμείς σκεφτόμαστε το καράτε shotokan, που (όπως μας είπαν, τουλάχιστον) προσφέρεται για αυτοάμυνα. Μακάρι να μπορούσα κι εγώ...

Σχετικά με τα γερμανικά τώρα, είναι μια δύσκολη γλώσσα και δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις ιδιαιτερότητές της ένα παιδί της πέμπτης δημοτικού (εκτός αν είναι δίγλωσσο, έχει μεγάλη έφεση στις ξένες γλώσσες ή έχει ζήσει στη Γερμανία), αφού καλά-καλά δεν γνωρίζει τη δομή και λειτουργία της νέας ελληνικής γλώσσας ούτε έχει έρθει σε επαφή με τα αρχαία ελληνικά (λ.χ. κατανόηση δοτικής πτώσης). Δεν θέλω να σας απογοητεύσω, αλλά, κατά τη γνώμη μου, είναι απαραίτητος ένας πολύ καλός και ειδικευμένος δάσκαλος, τουλάχιστον 4 ώρες την εβδομάδα ιδιαίτερο και πολλές-πολλές ώρες διάβασμα.

Η μικρή έχει επιλέξει τα γερμανικά σαν δεύτερη γλώσσα από το δημοτικό, όμως ήδη τα βρίσκει σκούρα (αν και στο σχολείο δεν έχουν φοβερές απαιτήσεις και υπάρχει και η δική μου βοήθεια). Δεν πρόκειται να εμβαθύνουμε στη γλώσσα μέχρι να τελειώσει το λύκειο, οπότε, αν εξακολουθεί να ενδιαφέρεται, θα τη γράψω κατευθείαν στο Goethe.

Είχα δεν είχα, το έγραψα πάλι το "σεντόνι". Αν θέλεις περισσότερες πληροφορίες, στείλε μου μήνυμα. Πάντως μην αγχώνεσαι, γιατί και στις γερμανικές πολυεθνικές, πλέον, επίσημη γλώσσα επικοινωνίας είναι τα αγγλικά.

.....Κι ανοίγω το PC για να δουλέψω, η δόλια, κάνοντας το λάθος να μπω στα μηνύματά μου:

http://www.boredpanda.com/unusual-beaches/

Άντε να στρωθείς μετά.....

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Ώρες ώρες αναρωτιέμαι εγώ που ζω.. Απευθύνομαι στη Νόρα μιας και σε μας δεν έβρεξε σχεδόν καθόλου το σαββατοκύριακο.. Κάτι ψιχάλες το Σάββατο και λίγη βροχούλα χθες το πρωί ίσα ίσα για να ενταθεί η υγρασία, να στάζω ολόκληρη από τον ιδρώτα και να κάνω μπάνιο τουλάχιστον 20 λεπτά για να αισθανθώ καθαρή.. Ο Αττικός ουρανός είναι τρελός.. πάει και τελείωσε..

Πήγαμε και μεις στην πρώτη μας βάφτιση το Σάββατο. Περάσαμε όμορφα διότι ήταν εκεί και μια φίλη μου με τα διδυμάκια της που έχουν μόλις 8 μήνες διαφορά με τον Γεράσιμο (είναι μεγαλύτερα) και έτσι είχαμε παρεούλα.. Ευτυχώς έξω από την εκκλησία είχε μια παιδική χαρά (ήταν βρεγμένα βέβαια λόγω της βροχής) αλλά τουλάχιστον δεν τα κυνηγούσαμε μέσα στην εκκλησία..

Χθες πήγαμε το απόγευμα σε μια φίλη μου και είχε μια γατούλα.. Ο Γεράσιμος αυτοκόλλητος κι αυτή μαζί του..

Διαβάζω πόσα πράγματα κάνουν οι κόρες σας Μία και Νόρα και πραγματικά απορώ με τις αντοχές τους.. Όταν ήμασταν εμείς στην ηλικία τους πηγαίναμε φροντιστήριο για μια ξένη γλώσσα και άντε κανένα μπαλέτο.. και αυτό ήταν.. Νομίζω πως τα σημερινά παιδιά φορτώνονται υπερβολικά..

Όσον αφορά τα γερμανικά.. Κι εγώ τα θεωρώ πολύ δύσκολη γλώσσα. Εγώ προτιμώ σαφώς τα ιταλικά αλλά και πάλι ότι θέλει το παιδί.. απλά πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ καλά..

Από θέμα κούρασης.. Δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα κουρασμένη.. Μόνο η πλάτη μου έχει αρχίσει να πονάει πάλι και πρέπει να κανονίσω για κάποιο μασάζ.. Για γυμναστήριο ούτε λόγος πια.. Καλές 8 φτάνω κάθε βράδυ στο σπίτι και μετά Γεράσιμος full time!

Έχω λίγη δουλίτσα σήμερα.. Θα προσπαθήσω να ξαναμπώ..

Γλυκιά μου Μία.. φαντάστηκα τι είναι το video από τον τίτλο και ούτε καν το άνοιξα.. διότι μετά δεν θα είχα γυρισμό.. Θα φανταζόμουν τον εαυτό μου εκεί..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλά Δομνινα μου τρελλο ε??

Κοριτσια φανταστειτε οτι μενουμε πολυ κοντα με τη Δομνινα. Να ειναι δεκα λεπτά με το αμάξι τεταρτο το πολυ.

Ειχαμε καταιγιδα κανονική η μπεμπα ηταν ενα τεταρτο κολλημενη στο παραθυρο ειχε εκστασιαστει!!!

Να' μαι κι εγω! Σας λέω απλά πως τα έχω παίξει κι ακόμ καλά - καλά δεν ξεκινήσαμε. 2 ώρες να παμε κι άλλες 2 ώρες να γυρίσουμε! Δρομος επαρχιακός γεμάτος λακούβες και στροφές. Φτάνουμε κι είμαι ζαλισμένη. Με το που έφτασα σήμερα υπερεκτιμώντας τις δυνάμεις μου, ανέλαβα με το "καλημέρα" μια απλή γραφειοκρατική εργασια που είχε σχέση με νούμερα. Ε, δυο φορές έκανα λάθος. Να ξέρατε πόσο άσχημα αισθάνθηκα...... Ολο αυτό σκέφτομαι και τσντιζομαι τόσο με τον εαυτό μου. Οχι ότι δεν διορθώθηκε το λάθος, αλλά ήταν χτυπητό, ρε γμτ! 2 λάθη μέσα σε λίγα λεπτά!!!!! Ποιος ξ'ερει τι να σκεφτηκε ο διευθυντης, αν και δεν είπε τίποτα ο άνθρωπος............

Που λέτε αυτό το γεγονός με στενοχώρησε, γιατί από τη φύση μου ειμαι άνθρωπος που δεν θελω να κάνω λάθη. Η απροσεξία που έδειξα πολύ με προβλημάτισε. Κι εχω αυτό το κακό ελάττωμα να δίνω μεγάλη σημασία στο τι μπορεί να σκέφτονται οι άλλοι για μένα. Και μόνο η σκέψη λοιπόν πως μπορεί να έδωσα εντύπωση πως είμαι απρόσεκτη με κάνει να τρελαίνομαι. Τέσπα.

Κατά τ' αλλα ησυχία. Η μικρή είναι υπέροχη. Κάθε μέρα και καινούργια πράγματα. Σας ε'ιπα πως λέει το ονοματάκι της; Σας είπα πως πλέον δεν αλέθουμε το φαγητό μας και τρώμε μόνες μας με το χεράκι μας; Ενιοτε κάνει και προσπάθειες να φάει με το κουτάλι αλλά δεν τα καταφέρνει.

Μονο ένα πράγμα με προβληματίζει. Κάποιες φορές γυρίζει το κεφαλάκι της στα πλάγια, κυρίως όταν παίρνει φόρα για να περπατήσει γρήγορα. Ρώτησα και την παιδίατρο και είπε να την παρακολουθώ, αν και θεωρεί πως δεν είναι τίποτα γιατί, αν ήταν, θα το είχαμε διαπιστώσει από τον τέταρτο μήνα. Θα την παρακολουθώ λοιπόν στενά να δω μήπως και χρειάζεται περαιτέρω διερεύνηση.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλό φθινόπωρο κορίτσια!

Τι βροχή ήταν αυτή που έριξε εδώ στο κέντρο της πρωτεύουσας; Ανοίξανε οι ουρανοί και μαντέψτε! Δεν έχω πάρει ομπρέλα μαζί μου.. Ο δε άντρας μου ο ταλαίπωρος είδε τον καιρό καλό και πήρε τη μηχανή το πρωί για να πάει στη δουλειά.. Ελπίζω τώρα που θα γυρίσει να μην βρέχει και να φτάσει καλά στο σπίτι!

Μάρτζι μου μη στενοχωριέσαι βρε κοπέλα μου. Συμβαίνουν αυτά.. Και μένα το χειρότερό μου είναι να κάθομαι πίσω στο αυτοκίνητο και να οδηγεί άλλος.. κι εγώ έτσι ζαλίζομαι αρκετές φορές και χρειάζεται να ανοίγω το παράθυρο για να παίρνω αέρα.. Είμαι σίγουρη πως δεν έδωσες καμία άσχημη εντύπωση σε κανέναν και πως δεν σκέφτηκε άσχημα για σένα κανένας..

Κρίμα που πρέπει να περνάς όλη αυτή την ταλαιπωρία προκειμένου να κάνεις τη δουλειά σου.. Και όπως πολύ σωστά είπες, ακόμη δεν αρχίσατε..

Το κοριτσάκι σου είναι πολύ προχωρημένο τελικά.. Εμείς το όνομά μας δεν μπορούμε να το πούμε γιατί είναι δύσκολο, τα αλεσμένα δεν τα έχουμε κόψει ακόμη.. τώρα έχουμε ψιλοαρχίσει να κόβουμε σε μικρά κομματάκια το φαγητό και είμαστε με ένα "μαμ" συνέχεια στο στόμα.. θέλει να τρώει συνέχεια και τα πάντα! Βέβαια κώλο δεν βάζει κάτω και έτσι φτιάχνουμε κορμί στιβαρό που θα τρελλαίνει τα κοριτσάκια!

Κι εμένα ο δικός μου καμιά φορά όταν πάει τρέχοντας να πάρει στροφή γέρνει από κάποια μεριά αλλά νομίζω πως είναι φυσιολογικό μιας και σίγουρα ακόμη δεν έχουν κατακτήσει 100% τον πλήρη έλεγχο των κινήσεων και του σώματός τους.. Ας το έχεις υπόψη σου όμως και ας το παρακολουθείς και εύχομαι πραγματικά να μην είναι τίποτε!

Εγώ τι θα κάνω που μου ξυπνάει από τα άγρια χαράματα; Ότι ώρα και να κοιμηθεί για βράδυ το αργότερο 7.30 το πρωί είναι στο πόδι και μέσα στην καλή χαρά.. Σήμερα ξύπνησε στις 6.20.. ο ήλιος δεν είχε βγει ακόμη και εννοείται ότι δεν τον άφησα να πατήσει κάτω στο δωμάτιό του ή να βγει στο σαλόνι μιας και θα άρχιζε το παιχνίδι με ότι αυτό συνεπάγεται.. τον είχα πάνω μου ξαπλωμένο και τον χάϊδευα κανένα μισάωρο μπας και ξανακοιμηθεί αλλά που τέτοια τύχη! Έτσι είμαι κι εγώ ξύπνια από τις 6.20 το πρωί!

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια τι μου κάνετε; Ετοιμάζεστε για τον αγιασμό; Με το καλό!

L2qIp2.png

Καλησπερα κοριτσια και καλη σχολικη χρονια να εχουμε

Εμεις αλλαξαμε αγγλικά λογω μετακομισης

Κατα τα αλλα εχουμε προσαρμοστει στο πατρικό μου

Ποσο χαιρομαι αμα διαβαζω ποσο μεγαλωσαν τα μωρακια σας

και τα κατορθωματα τους:-)

ένα μήλο την ημέρα...

Δόμνα μου, κι εμένα συνέχεια μαμ-μαμ λέει κι αν της αφησω να τρώει όλη μέρα. θα τρωει 'ολη μερα. Είναι όμως αδυνατούλα. Φαντάσου να μην έτρωγε. Εμένα ξυπνάει γύρω στις 9.

Μηλίτσα μου, εσύ πώς είσαι; Δουλεύεις τώρα κάπου; Γενικώς η ζωή σου μετά το χωρισμό πώς πάει, βρε παιδάκι μου; Δεν γράφεις πολλά και αναρωτιέμαι αν είσαι καλά, κυρίως ψυχολογικά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Καλή σχολικά χρονιά και στις μαθητριούλες της παρέας μας αλλά και στις καθηγήτριες.. που έχουν κι αυτές δύσκολο έργο να επιτελέσουν.. Να πάνε όλα καλά και να μάθουν πολλά χρήσιμα πράγματα με τον μικρότερο δυνατό σωματικό και πνευματικό κόπο.

Ο Γερασιμάκος κάθε μέρα που περνάει μεγαλώνει όλο και περισσότερο και ειδικά το βράδυ που γυρνάω στο σπίτι με το που του λέω ότι θα πάμε βόλτα αρχίζει και χοροπηδάει από τη χαρά του και τρέχει στην πόρτα, χαιρετάει τον πατέρα του και εξαφανιζόμαστε.. Γυριστρούλης μου βγήκε από τώρα αλλά τον καταλαβαίνω απόλυτα.. Όλη μέρα μέσα στο σπίτι παρέα μόνο με την ακατανόμαστη τι να σου κάνει το παιδάκι.. σκυλοβαριέται και θέλει να αλλάζει παραστάσεις!

Περιμένω τα νέα σας.

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Mια χαρά Μαργκι μου...δουλευω στο μαγαζι, οπως και πριν...

Ανανεωμενη νιωθω...

Και η μικρή.μια χαρα το πηρε το διαζυγιο...

Εχει καθημερινη σχεδον επαφή με τον πατερα της...

Κατα τα αλλα τα ιδια...σημερα καμαμε αγιασμο, απο αυριο θα μπούμε στη ρουτινα του σχολείου...

Αγγλικα της αλλαξα λογω της μετακομισης...αυτα τα νεα μου

Ξαναβρηκα τα στεκια μου και βγαινω πιο συχνα με τις φιλες μου:-)

ένα μήλο την ημέρα...

Καλημερα στις ομορφες.

Τελειωσα κι εγω με τα τρεξιματα,κι ειπα να μπω.Σας διαβαζα,αλλα δεν ειχα πολυ χρονο και διαθεση.

Χαιρομαι που βλεπω οτι ειστε ολες καλα και τα μικρακια σας μεγαλωνουν μερα με τη μερα και σας κανουν χαρουμενες κι ευτυχισμενες με τα καμωματα τους.

Να ευχηθω με τη σειρα μου καλη χρονια στις μαθητριες της παρεας αλλα και της καθηγητριες.

Για εμας αρχισε ηδη η σχολικη χρονια απο τη Δευτερα κι ειναι ολα μια χαρα.Η μικρη ειναι πολυ ευχαριστημενη απο τους νεους καθηγητες και εδειξε ενδιαφερον για την υλη των μαθηματων.Φετος δε βολεψε το προγραμμα και θα επιστρεφει απο το σχολειο με το αστικο.Δε σας κρυβω οτι το ειχα λιγο αγχος,γιατι μεχρι τωρα ηταν παντα με σχολικα ή με Ι.Χ. και δεν ειχε κυκλοφορησει μονη της με τη συγκοινωνια,αλλα τελικα ολα πηγαν σουπερ.

Βλεπω καθημερινα το κοριτσι μου να μεγαλωνει,απο μικρα πραγματα που κανει.Χαιρομαι να τη βλεπω ενθουσιασμενη για τη νεα σχολικη χρονια και τα οσα ερχονται,μου αρεσει να τη βλεπω να κανονιζει να βγει με τις παρεες της,και τοτε μονο καταλαβαινω οτι περασε πολυς καιρος που ηταν πια μωρακι και την ειχα στην αγκαλια μου....

Τωρα ειδα οτι ειχα συζητηση για τη γερμανικη γλωσσα.Αν μου επιτρεπετε να σας πω τη δικη μου εμπειρια σε αυτο το θεμα.Οταν η μικρη ηταν ηταν στην Τριτη δημοτικου,ρωτησα την καθηγητρια των αγγλικων,αν χρειαζεται να παρακολουθησει το μαθημα και φροντιστηριακα,και η απαντηση της ηταν αρνητικη.Μου προτεινε ομως σα δευτερη γλωσσα τη γερμανικη,γιατι διεκρινε μια εφεση στις ξενες γλωσσες που ειχε η μικρη.

Ετσι και καναμε,τη στειλαμε στο ΓΚΑΙΤΕ,εντελως πιλοτικα(μιας και δε μιλαει κανεις απο εμας τη γλωσσα και το παιδι δεν ειχε καμια επαφη)κι η μικρη ξετρελαθηκε.Ετσι προεκυψε κι η επιθυμια της για τη γερμανικη σχολη.

Το ΓΚΑΙΤΕ το συνιστω ανεπιφυλακτα.Αφου φετος αποφασισαμε να κοψουμε το ιδιαιτερο γερμανικων,και να την ξαναστειλουμε εκει για την αποκτηση των απαραιτητων πτυχιων.Θα συμφωνησω οτι ειναι μια δυσκολη γλωσσα που απαιτει πολυ διαβασμα,και το παιδι θα πρεπει να το θελει κατα την ταπεινη μου αποψη.

Οσον αφορα τους πονους περιοδου,εμενα δε νιωθει κατι η κορη μου.Νομιζω οτι μονο μια φορα ειχε ενοχληση στη σχολη και της εδωσαν εκει καποιο παυσιπονο.Τωρα οσο για τα νευρα,ε αυτα υπαρχουν,αλλα τα δικαιολογουμαι,λογω της εφηβειας :tongue:

Η κατασταση του πατερα μου ειναι σταθερη,αλλα αισθανεται πολυ καλυτερα κι αυτο ειναι το παρηγορο.Γυρισε στην καθημερινοτητα του αλλα με προσοχη.Βεβαια υπαρχουν κι εκει νευρακια,αλλα ειπαμε μια στην εφηβεια και μια στην 3η ηλικια πρεπει να κανουμε λιγο υπομονη....

Εγω τελειωσα με το σπιτι μου,αλλαξα χρωματα και κουρτινες στα υπνοδωματια και αναννεωθηκε ο χωρος και πολυ το χαιρομαι και το απολαμβανω.

Οσο για μενα,αποφασισω να μου δωσω λιγο περισσοτερη προσοχη.Εχω αρχισει διαιτα(εχασα ηδη 8 κιλακια και συνεχιζω)κανω ποδηλατο στατικο και περπατημα και πραγματικα νιωθω πολυ καλυτερα.

Ουφ...με μια ανασα τα ειπα ολα,συγγνωμη για την πολυλογια.....κι αν σας κουρασα.

Να περνατε ομορφα κοριτσακια μου,τα λεμε,πολλα φιλια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα καλές μου φιλενάδες!

Μπαίνω γρήγορα για να ευχηθώ στα παιδιά που ξεκινούν τη νέα σχολική χρονιά και στα νινάκια που μεγαλώνουν (να μην ξεχάσω τις υπερ-μαμάδες)!

Ήταν μια πολύ δύσκολη και κουραστική εβδομάδα. Θα γράψω περισσότερα μόλις βρω λίγο χρόνο.

Να περάσετε ένα ωραίο Σ/Κ!

Καλησπερα!! Έγραψα ένα κατέβατο και το χασα.

Καλη σχολική χρονια και απο μένα!!!

Μανου μπράβο για όλα οςα εχεις κανει!!! Σε θαυμάζω!! Εγώ θέλω ν αλλάξω τις κουρτίνες του σαλονιού απο τον Νοέμβριο και δεν έχω κανει τιποτα ακόμα!!

Μάρτζι μου η μικρη σου ειναι πολύ ψηλή ετςι νομίζω δλδ. Εμείς είχαμε παιδίατρο χτες και η μπουμπού έφτασε τα 9580 και 75,5 στο ύψος. Βάρος παίρνουμε φουλ ακόμη και το ευχαριστήθηκα!!!! Για το εμβόλιο που λέγατε εμάς το πρότεινε μονο για τη Μαρίνα και θέλει μέχρι το Νοέμβριο να το κανουμε οπωσδήποτε και ελπίζει μέχρι τη δεύτερη δόση να το γράφουν τα ταμεία. Εμείς τρώμε αλεσμένα ακόμη και κάποια μη αλεσμένα αλλα μου είπε η γιατρός να μην την πιέζω και αυτο κανω.

Την Πέμπτη είχα αδεια και έφτιαξα λιγο τις ντουλάπες των κοριτσιών μάζεψα ότι δεν τους κανει και το ευχαριστήθηκα!!!

Καλο Σ/Κ σε όλες!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...