Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Γειά σας και από μένα και στις παλιές και στις καινούργιες!

Γυρίσαμε κι εμείς προχθές το μεσημέρι και από προχθές μέχρι και χθες το βράδυ προσπαθούσα να συμμαζέψω τον αμάζευτο.. Βάλτε ένα σπίτι που ουσιαστικά κατοικούσε μόνο ένας άνθρωπος για έναν ολόκληρο μήνα (ο άντρας μου), όλα τα πράγματα που είχα πάρει μαζί μου στις διακοπές, τα ρούχα που με περιμένανε για πλύσιμο και μέσα σε όλα αυτά μια ανυπόφορη γκρίνια του Γεράσιμου και το κορυφαίο... ελεύθερη πτώση τουλάχιστον 10 φορές μέσα σε μια ώρα του μικρού... Δεν τον προλάβαινα με τίποτε.. έπρεπε να είμαι συνεχώς από πίσω του για να τον προφυλάσσω από τα χτυπήματα! Ματιασμένο ήταν το παιδάκι μου..

Τώρα σας γράφω από το γραφείο όπου με πολλή χαρά επέστρεψα σήμερα! Ναι, ίσως είναι λίγο παράλογο αυτό που γράφω αλλά έτσι αισθάνομαι..

Στο δεύτερο τμήμα των διακοπών μας (από 14 - 31.:cool: περάσαμε εξαιρετικά. Είχαμε απίστευτη παρέα (Νόρα - Μία μετά συζύγων και τέκνων) και εκδράμαμε καθημερινώς.. ήπιαμε ποτάκια (παρέα με Γεράσιμο και Μαριαννούλα), φάγαμε σε ταβερνάκια, πήγαμε σε παιδότοπο και κάναμε πολλά πολλά μπάνια..

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη παρέα σας που έκανε τις μέρες μας (εμού και του Γεράσιμου πολύ καλύτερες) και τους καταπληκτικούς συζύγους και υπέροχες κόρες για την αμέριστη συμπαράσταση και κατανόηση (Νόρα ευχαρίστησε τον συμπέθερο και Μία τον γλυκύτατο χταποδά)!

Εννοείται πως δεν θα χαθούμε τώρα στην Αθήνα!

Μάρτζι μου γλυκιά τώρα λογικά θα είσαι στο σχολείο. Τελικά τι θα κάνεις; Θα μείνεις Γιάννενα ή θα μετακομίσεις στο χωριό;

Ο Γεράσιμος κοιμάται μόνο αγκαλιά. Πρέπει να κοιμηθεί τελείως για να τον βάλω στην κούνια.. Αν τον βάλω έστω και μισοκοιμισμένο δεν κοιμάται με τίποτε.. Σιγά σιγά θα σταματήσω τον θηλασμό γιατί έχει αρχίσει το δάγκωμα και δεν καταλαβαίνει τίποτε..

Βασδέλη μου είμαι σίγουρη ότι η βάφτιση ήταν υπέροχη. Και πάλι να σου ζήσει ο μικρός Νικόλας!

Μανού μου καλό κουράγιο σου εύχομαι, καλή υπομονή και καλή σχολική χρονιά!

Μηλίτσα μη χάνεσαι καλό μου..

Φιλιά πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας και απο μένα.

Εγω με χαρά στο γραφείο μου δεν μπορω να πω οτι επεστρεψα, νομιζω ότι η χαρά μου περιοριζετε μονο στο ότι εφυγα από το σπιτι μου και τις γκρινιαρες κόρες.

Ειχα τον συζυγο με λιγο μπουκωμα από την Παρασκευη και σημερα ξημερωνοντας τους χαπακωσα ολους για να κοιμηθουν με ησυχία. Κατα της 11 τον συζυγο γυρω στις 2.30 τη Μαρίνα μου γιατι πονουσαν τα πόδια της και στις 5.30 την μπουμπου γιατι ηταν ανησυχη όλο το βράδυ και το πρωι εκλαιγε σπαρακτικα κατι την ενοχλουσε της εδωσα νερακι αλλαξαμε και πανα και μετα το πουλακι μου κοιμηθηκε ησυχο.

Μανου και παλι ευχομαι ότι καλυτερο.Το φρεσκοβαμμενο και καθαρο σπιτακι σου θα σε ανταμειψει απο την κουραση του βαψιματος. Ετοιμαζομαστε και μεις πηραμε τα βιβλια μας και την γραφικη ύλη ήδη.

Μια ευτυχως που σας ετυχε το απροοπτο στην πορτα του σπιτιου σας και οχι νωριτερα για να ταλαιπωρηθει το παιδι.

Δομνινα καλοσωρισες!!!!!!

Εμενα η μικρη ηταν κρεμασμενη επανω μου όλη την εβδομαδα, αλλα τις πτωσεις μας τις εχαμε και μεις. Τα χει βαλει ειδικα με μια καρεκλα της κουζινας οπου τις βρισκω συχνα αγκαλιασμενες στο πατωμα.

Καλησπερα και καλως ηρθατε!!! Παει και το καλοκαιρι, καλο χειμωνα να εχουμε.

Η μικρη μου το βραδυ που κοιματε ξεσκεπαζετε μονιμος, φοραει μονο ενα φανελακι και εχω 25 βαθμους τα ξημερωματα, μηπως πρεπει να την ντυνω πιο καλα; να της βαλω καλτσες;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

kαλησπέρα κι από εμένα!

Δομνίνα, Μια, Νόρα καλώς ορίσατε από τις διακοπές σας! Χαίρομαι που περάσατε τόσο όμορφα! Ευχομαι κάποια από τις επόμενες χρονιές να έχουν άνθηση τα οικονομικά μας και να μπορέσουμε να είμαστε κι εμείς στην παρέα σας!

Μάγδα μου, κι εγώ μονίμως έχω το άγχος πως κρυώνει. Ακόμη δεν είμαι σίγουρη αν είναι καλά ντυμένη τα βράδια! Εσύ, αν το έχεις τόσο άγχος, να της πιάνεις χεράκια και ποδαράκια και αν είναι κρύα να την ντύνεις.

Μανου πολλά περαστικά στον μπαμπά και καλή σχολικη χρονιά στ μικρή.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Εγώ ξεκίνησα χθες και με το "καλημέρα" φορτώθηκα 6 μαθήματα να βγάλω θέματα για τους μετεξεταστέους. Όπως καταλαβαίνετε έπρεπε να πάρω 6 βιβλία, να δω την ύλη που είχαν δώσει οι συνάδελφοι και να βγάλω σε μία ημέρα 6 διαφορετικά διαγωνίσματα. Πολύ κουράστηκα. Χθες δούλευα από τις 11 ως τις 1 το βράδυ και σήμερα από 10 ως 2. Μετά ξανά τα έπιασα κατά τις 4 και τώρα επιτέλους τελείωσα......... Το περιβάλλον της δουλειάς έτσι κι έτσι. Κάποιες συνάδελισσες φαίνονται καλές και συνεργάσιμες, κάποιες είναι σνομπαρίες και κάποιες πολύ απαιτητικές και κλαψιάρες............Λέω "κάποιες" γιατί από άντρες συναδέλφους είδα μόνο έναν!

Η διαδρομή είναι δύσκολη αλλά θα την παλέψω όσο μπορώ.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ας μην πούμε ακόμη καλό χειμώνα.. ας περιοριστούμε στο καλό φθινόπωρο διότι με αυτές τις θερμοκρασίες και την υγρασία που έχουμε το λογικό είναι να είμαστε στις παραλίες και όχι μέσα στα γραφεία!

Εμείς είμαστε καλά.. Ο Γερασιμάκος μου προσαρμόστηκε πολύ εύκολα στο παλιό του πρόγραμμα και έτσι σχεδόν κάθε μέρα είναι για ύπνο στις 22:30 και κοιμάται σερί μέχρι τις 7 το πρωί.. Ενδιάμεσα μπορεί να ρίξει και κανένα νιαούρισμα αλλά σπάνια ξυπνάει πια.. Εγώ είμαι σίγουρη ότι το παιδί μου δεν κρυώνει και ότι έχει μοιάσει σε μένα.. Ακόμη του βάζω κλιματιστικό για να κοιμηθεί και το μεσημέρι και το βράδυ και στους 28 βαθμούς που το έχω κάποια βράδυα δείχνει να δυσανασχετεί σαν να ζεσταίνεται ένα πράγμα.. Προχθές το βράδυ που είχε ανησυχία και τον πήρα στο κρεβάτι μας ανησυχούσα μήπως με τους 25 βαθμούς που έχω το δικό μας κλιματιστικό δεν κοιμόταν λόγω κρύου αλλά μπορώ να πω ότι κοιμήθηκε καλύτερα από ποτέ!

Μαγδούλα αν νομίζεις ότι κρυώνει ίσως να της φοράς ένα πολύ ελαφρύ ολόσωμο φορμάκι και να μην την σκεπάζεις καθόλου!

Μάρτζι μου τραβάς κι εσύ τον Γολγοθά σου.. Απ' ότι καταλαβαίνω αποφάσισες να πηγαινοέρχεσαι για όσο περισσότερο αντέξεις.. Κουράγιο κορίτσι μου..

Όσον αφορά τον θηλασμό.. Ναι, τον θηλάζω αλλά ελάχιστα πλέον.. Μια τζούρα το πρωί πριν πιει το γάλα με το μπιμπερό και κυρίως τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου για να κοιμάται πιο εύκολα.. Γάλα έχω αλλά ο κύριος δαγκώνει και δαγκώνει επίτηδες οπότε δεν έχω τη διάθεση.. Όσο πάει..

Μία που χάθηκες;

Νόρα μου καμία εξέλιξη με τη δουλειά είχατε;

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα

Γρήγορα γρήγορα σας λέω ότι το μωρο ήταν δυο μέρες άρρωστο με δέκατα και μπούκωμα και τώρα έχω και τη μεγαλη με τα ίδια συμπτώματα συν τις γνωστές ζαλάδες της.

Εγώ αυχένας πλάτη χάλια συν μια ψύξη αριστερά στην πλάτη και με πονοκέφαλο.

Δομνινα μου κανένα νέο ακόμη. Μια πάγωμαρα επικρατεί στη δουλειά και τα σενάρια οργιάζουν ακόμη!!!!!

Εγώ τη μικρη την κοιμίζω με αμάνικα γιατί ζεσταίνεστε και ιδρώνει αλλα αν αισθάνθω ψυχρούλα κλείνω το μισό παράθυρο της.

Βέβαια με το λιγο μπούκωμα που είχε είδα και έπαθα να της βάλω δυο όρους στη μύτη κλαίει σπαρακτικά πνίγεται της έρχεται εμετος και εχει μια απίστευτη δύναμη τόση που ούτε με κεφάλοκλείδωμα δεν την έκανα καλα

Καλο βραδυ

Kaλησπέρα! Πώς είστε;

Εμεις καλά. Ησυχα. Η μικρή μου κοιμάται. Μόλις ξυπνήσει θα πάμε για εμβόλιο. Θα την μετρήσουμε κιόλας να δούμε πόσο έφτασε στο ύψος. Στα κιλά ξέρω πως είναι γύρω στα 10.100 .Λέει αρκετές κουβέντες και έχει πολύ πλάκα.

Εδώ έχει βροχή και η θερμοκρασία έπεσε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Εμείς είμαστε πολύ καλά αν εξαιρέσεις τα σάλια του Γεράσιμου λόγω δοντιών.. Από όρεξη για σκανδαλιές, για φαγητό και αταξίες άλλο τίποτε!

Πρέπει κι εμείς να πάμε στην παιδίατρο αυτό το μήνα. Σίγουρα έχει ψηλώσει αρκετά και από βάρος πρέπει να έχει τσιμπήσει σίγουρα μισό κιλό.. Πρέπει να κάνουμε εμβόλιο κι εμείς και το σκέφτομαι από τώρα..

Από καιρό; Ζέστη και υγρασία!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Oλα καλα! Το βάρος της τελικά είναι στα 9.700 και το ύψος 81,5.

Σε ενάμιση μήνα από τώρα μας είπε να αγοράσουμε το εμβόλιο για τον μηνιγγιτιδόκοκκο. Δεν το δικαιολογεί το ταμείο και κοστίζει 105 ευρώ!!!! Εσείς το κάνατε; Θα το κάνετε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Παρασκευή σήμερα και το σαββατοκύριακό μας προβλέπεται γεμάτο μιας και αύριο το απόγευμα είμαστε καλεσμένοι σε βάφτιση και την Κυριακή όλο και κάπου θα πάω τον μικρό μου να παίξει.. Δεν κρατιέται τώρα με τίποτε. Βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση και θέλει με κάτι να ασχολείται συνεχώς.. Η ηλικία βλέπετε..

Μάρτζι μου για το συγκεκριμένο εμβόλιο με έχει ενημερώσει η παιδίατρός μας από την άνοιξη. Αλλά το συζητήσαμε και μου είπε ότι δεν θα με βάλει στην διαδικασία να το προμηθευτώ και να το κάνουμε διότι αφενός κοστίζει πολύ ακριβά και επί λέξει μου είπε "κάποια στιγμή θα το δικαιολογούν τα ταμεία, οπότε θα το κάνουμε τότε" και αφετέρου μου είπε ότι δεν είναι αρκετά δοκιμασμένο ώστε να είμαστε σίγουροι για τις παρενέργειες. Οπότε προς το παρόν δεν θα το κάνουμε.. Εμείς θα κάνουμε το πενταπλό (ανεμοβλογιά, ερυθρά, ιλαρά, παρωτίτιδα) αλλά ένα ένα εμβόλιο για να ελαχιστοποιήσουμε τις παρενέργειες..

Φιλάκια σε όλα τα κοριτσάκια!

L2qIp2.png

Εμάς μας το ειχε πει από τον Ιούνη και μας είχε προτείνει τότε να περιμένουμε, για να το κάνουμε, όταν το συμπεριλάβουν στα ταμεία. Χθες όμως μας είπε πως θα αργήσει να γίνει κάτι τέτοιο, και να το κάνουμε μέχρι τέλη Οκτώβρη.

Με έβαλες σε σκέψεις τώρα........

Ας μας πουν και τα άλλα κορίτσια τι τους είπαν οι παιδίατροί τους!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα στις φιλενάδες μου!

Χάθηκα όλη την εβδομάδα, γιατί τα πράγματα ήταν ζόρικα, καθώς προσπαθούσα να συνδυάσω δουλειά και κόρη (η μητέρα μου άρχισε πάλι τα γνωστά).

Έτσι, φεύγαμε μαζί από το σπίτι νωρίς το πρωί, έκανα ό,τι μπορούσα από τα επείγοντα και μετά ξεκινούσε το πρόγραμμα: Αγγλικά, μπαλέτο (αρχίζει αύριο), ορθοδοντικός/οδοντίατρος, αισθητικός (μην τύχει και πάμε στον αγιασμό σαν κύκλωπας), κομμωτήριο - με κλάματα - για αραίωση (πάντα το κάνουμε προληπτικά πριν ξεκινήσει το σχολείο, γιατί έχει μακριά και πολύ πυκνά μαλλιά και φοβόμαστε τις ψείρες) και, φυσικά, ο αναμενόμενος φθινοπωρινός καυγάς, στον οποίο έχει και σύμμαχο (τον περήφανο χαζομπαμπά), για τις εξής απαιτήσεις: Καινούριο smartphone, μαθήματα πιάνου ή κιθάρας ή φλογέρας (!!!), τένις, βόλεϊ, χιπ-χοπ, ακόμη και καράτε, γιατί "... μου μένουν 2 απογεύματα κενά την εβδομάδα και πρέπει κάτι να κάνω ..." (για διάβασμα ούτε λόγος).

Την καταλαβαίνω όμως, επειδή έχει βαρεθεί πάρα πολύ και δεν βλέπει την ώρα να πάει στο σχολείο και να μπει στο συστηματικό πρόγραμμά της.

Όσο για μένα, έχω σταματήσει το πιλάτες εδώ και πάνω από ένα μήνα (το γυμναστήριο είχε κλείσει λόγω διακοπών), με συνέπεια να πονάω. Ψάχνω, λοιπόν, απεγνωσμένα για να βρω άλλο γυμναστήριο πριν χειροτερέψουν τα πράγματα, αφού η δασκάλα μου λείπει και θα επιστρέψει το Νοέμβριο....

Νόρα μου, εύχομαι περαστικά στις μικρές σου και στη δουλειά να πάνε όλα κατ' ευχήν!

Margi μου, καλό ξεκίνημα στη δουλειά και καλή δύναμη για να ανταπεξέλθεις στο εξοντωτικό σου πρόγραμμα. Τι έγινε με τη δουλειά του άντρα σου;

Σχετικά με το εμβόλιο, καταλαβαίνω τους φόβους σου. Όταν η κόρη μου ήταν μωρό, υπήρχε μόνο το παλιό εμβόλιο (για έναν τύπο μηνιγγιτιδόκοκκου), το οποίο επίσης δεν δικαιολογούσαν τα ταμεία. Ήταν πανάκριβο και, μάλιστα, έπρεπε να γίνει σε 3 δόσεις. Η παιδίατρός μας το σύστησε ανεπιφύλακτα κι έτσι πήραμε την απόφαση να το κάνουμε (αν θυμάμαι καλά, μας είχε κοστίσει πάνω από 300 ευρώ συνολικά, μαζί με τις επισκέψεις). Πάντως, το εμβόλιο της φυματίωσης δεν της το έκανα, παρά το γεγονός ότι είναι πολύ παλιό και δοκιμασμένο, γιατί η όλη διαδικασία είναι ιδιαίτερα επώδυνη, ενώ η κάλυψη που παρέχει απέναντι στην ασθένεια είναι μόνο 50%.

Ιδιαίτερα προβληματίζομαι για το εμβόλιο HPV που πρέπει να κάνει οπωσδήποτε και θα προσπαθήσω να το καθυστερήσω όσο περισσότερο μπορώ (εδώ συμφωνώ με την παιδίατρο της Δομνίνας).

Θα ρωτήσω την παιδίατρό μας για την περίπτωσή σου, αφού, όντας εκπαιδευτικός, είσαι περισσότερο εκτεθειμένη σε μικρόβια και θα γράψω.

Δομνίνα μου, καλά να περάσετε στη βάφτιση και τις βόλτες. Ξέρω ποιος κούκλος θα κλέψει την παράσταση!

Καλή εβδομάδα, καλό ξεκίνημα στο σχολείο των παιδιών μας και πολλά φιλιά σε όλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Κοριτσάκια μου καλησπερα.

Το τι βροχή έριξε χτες και σήμερα σε μας δε λεγετε πνίγηκαμε.

Εμείς είμαστε καλα. Εγώ κλασικά πήρα τ αγαπημένα μου αντιφλεγμονωδη εδώ και τρεις μέρες και σήμερα ειμαι πολύ καλύτερα με την ψύξη που είχα δεν μπορούσα ν ανασανω.

Για το εμβόλιο που λέτε δεν ξέρω έχουμε ραντεβού την Παρασκευή θα ρωτήσω και θα σας πω. Θα τις παω και τις δυο να δούμε και την ανάπτυξη της μεγάλης γιατί εχει παρει βάρος αλλα και ύψος. Θέλω να κουβεντιάςω για τις ζαλάδες της, αν και μετα απο τρεις μέρες που ζαλίζοταν είχε και δυο τρεις μέρες καθυστέρηση αδιάθετησε. Μανου Μια εσάς έχουν τετοια συμπτώματα πριν αδιαθετησουν????

Μια η Μανου το εχει κανει το εμβολιο HPV στη μικρη της εμένα η παιδίατρος το εχει σημειώσει για τώρα θα το κανω αλλα μίλησα με το γυναικολόγο μου και μου είπε ότι θέλει να γίνετε γύρω στα δεκαπέντε οπότε θα το καθυςτερησω λιγο, αυτή ήταν και η δική μου άποψη απ την αρχή να καθυστερησω λιγο.

Όσον αφορά την μπεμπα της αρέσουν πολύ τα φρέσκα δαμάσκηνα και νομίζω ότι τη βοηθάνε λιγο και στην τουαλέτα πράγμα που τ αποξηραμένα δεν το κάνανε, οπότε χτες έκανα μαρμελάδα δαμάσκηνο και σήμερα κομπόστα δαμάσκηνο αλλα δεν πρόλαβα τα φρούτα και μου μαλάκωσανε λιγο πριν τα βράζω, αλλα δεν πειράζει γιατί θα πάρω κανά δυο κιλά ακόμα για να γεμίσω βάζα και να σπρώξουμε λιγο τον καιρό μέχρι ν ανακάλυψουμε κατι άλλο που να μας βοηθάει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...