Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο ελένη μπράβο............Μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη.......Νομίζω μακράν η καλύτερη εβδομάδα του καφέ......Μπράβο κορίτσια άντε άντε να παίρνετε όλες σειρά σιγά σιγά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

ANNA MOU TELIKA TO KALOKAIRI POU THA ERTHIS THA ME BREIS GKASTROULA.....KONTEYW NA TRELATHW,,,,9 MINES PROSPATHIWS ME ADYNAMA WARIA,,,,...ETSI MAS EIPE O GIATROS PRIN 1 MINA,,,,,TELIKA OLA EINAI THEMA AGXOUS........SAS AGAPWWWWW POLU POLU....MANOUTITA MOU DEN MPOREIS NA FANTASTIS PWS EIMAI AYTI TIN STIGMI,,,TI NA KANW TWRA???POU PREPEI NA PAW??

Διαφημίσεις

MANOUTITA MOU NAI EXEIS DIKIO,,,,SIMERA TO MESIMERI DEN PROLABENW NA PAW GIATI EXW EPISKEPSEIS,,,,,TIN GYNAIKA TOU DIMARXOU ME ALLES KYRIES APO EDW STIN PERIOXI,,,,,THA TRELATHW,,,,,STON ANTRA MOU PWS THA TO PW DEN KSERW....KAI O KAIMENOS EXTHES TO BRADY MOU ELEGE NA PAS STIN ELLADA NA KSESKASEIS LIGO,,,OLA THEMA AGXOUS EINAI

Διαφημίσεις

Τοτε αφου δεν μπορεις να πας σημερα μιλησε με το γιατρο σου.Εγω θα ελεγα να ετοιμασεις κατι σπεσιαλ για τον καλο σου και να του το ανακοινωσεις μολις γυρισει απο τη δουλεια(αν κρατιεσαι βεβαια ;))

OPYIp3.png

vez3p2.png

MANOUTITA MOU NAI EXEIS DIKIO,,,,SIMERA TO MESIMERI DEN PROLABENW NA PAW GIATI EXW EPISKEPSEIS,,,,,TIN GYNAIKA TOU DIMARXOU ME ALLES KYRIES APO EDW STIN PERIOXI,,,,,THA TRELATHW,,,,,STON ANTRA MOU PWS THA TO PW DEN KSERW....KAI O KAIMENOS EXTHES TO BRADY MOU ELEGE NA PAS STIN ELLADA NA KSESKASEIS LIGO,,,OLA THEMA AGXOUS EINAI

Μην τυχον και κουραστεις........ Μην κανεις τρελες τωρα στην αρχη προσοχη και πολυ αγαπη απο τον αντρουλη σου κοπελα μου και ολα καλα θα πανε

Μου έφτιαξες την διάθεση και σήμερα Ελένη.....Μπράβο και πάλι μπράβο.....Έτσι να ακούμε και κάτι ευχάριστο μας φάγανε ποια με τα μέτρα...

Ελένη μη σηκώνεις βαριά αντικείμενα να προσέχεις!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

KORITSIAAAAAAAAAAA THETIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

απιστευτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!!!!!

ο πελαργος ειναι στο καφε κοριτσια!!!!!

θα σας κολλησουμε όλες!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...