Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπεριτσες

Να συστηθώ κι εγώ..ειμαι χωρισμενη με μια κορούλα 10 χρονων..

Βασδέλη συγχαρητήρια απο καθυστερημένες δεχεσαι? Να σου ζησρι και να εινσι υγιες και καλοτυχο!!!

Εγώ οπως με ξερατε...εργασια και χαρα:-) πήγατε διακοπουλες? Εγω οχι ακομα.

Παιζει και να μην παω διοτι δεν ειναι καιρος που βγηκα απ την κλινική...

Διαβαζω τα νεα σας. Συγγνωμη που δεν πολυμπαινω...αυτα

Να εχετε μια υπεροχη κυριακη...φιλακια

ένα μήλο την ημέρα...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μηλίτσα μου, τι κάνεις; Γιατί βρε δεν μπαίνεις πιο συχνά; Ας πούμε, μια φορά το μήνα, όχι μία φορά το εξάμηνο!

Ελπίζω να είσαι καλά κι εσύ και η κορούλα σου!

Φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα φιλενάδες!

Margi μου, Χρόνια Πολλά για τη μπεμπούλα σου. Η Παναγία να την ευλογεί και να τη σκεπάζει!

Όσο για το θέμα του ύπνου, εμάς μας βοήθησε πολύ το ότι είχε το αγαπημένο της μαξιλάρι, την πιπίλα και, κυρίως, ένα χιλιολατρεμένο κουκλάκι, χωρίς το οποίο δεν έκανε ούτε στιγμή. Το χάιδευε, το μύριζε και την έπαιρνε ο ύπνος (είχε μεγάλη πλάκα).

Fine καλή επιστροφή! Μην ανησυχείς, σιγά σιγά θα μας μάθεις.

Μηλίτσα, να μπαίνεις όσο πιο συχνά μπορείς, για να σε γνωρίσουμε κι εμείς οι καινούριες. Να χαίρεσαι την κορούλα σου!

Καλή εβδομάδα και πολλά φιλιά σε όλες (απουσίες θ' αρχίσουμε να παίρνουμε από Σεπτέμβρη)!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Σιγα σιγα θα μαθει κ μονη της.εγω τον θηλαζα ως 2 1/2 περ χρονων.φανταστειτε οτι δεν κοιμοταν αν δεν θηλαζε ξανα.ακομα κ μεσα στη νυχτα.παρολαυτα βρηκε επειτα ενα αγαπημενο κουκλακι κ την πιπιλιτσα του κ τωρα κοιμαται κ μονος με αυτα η αν ειμαι απλα διπλα του.

Κοριτσάκια μου, δεν με πειράζει να την παίρνει ο ύπνος αγκαλίτσα με μένα, αλλά έχουμε θέμα με τα μαλλιά. Μέχρι να την πάρει ο ύπνος μού τα ξεριζώνει! Να φανταστείτε σήμερα της έπιανα τα χέρια για να μην μου τα τραβάει, τη μάλωνα κάθε φορά που μου τα τραβούσε, αλλά τίποτα.........Της έβαλα τις φωνές και για τιμωρία την άφησα στο παρκοκρέβατο (είναι για αυτήν ό,τι χειρότερο) από το οποίο έσπευσε να βγάλει ο άντρας μου! Τη λυπήθηκα έτσι όπως με κοιταζε κλαίγοντας και την ξαναπήρα! Ξαπλώνουμε, της ξαναλέω να μην πειράξει τα μαλλιά μου κι εκείνη χαμογελούσε πονηρά! Ε, μόλις ξάπλωσα πάλι τα ίδια..........Είδα κι έπαθα.....

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου, δεν με πειράζει να την παίρνει ο ύπνος αγκαλίτσα με μένα, αλλά έχουμε θέμα με τα μαλλιά. Μέχρι να την πάρει ο ύπνος μού τα ξεριζώνει! Να φανταστείτε σήμερα της έπιανα τα χέρια για να μην μου τα τραβάει, τη μάλωνα κάθε φορά που μου τα τραβούσε, αλλά τίποτα.........Της έβαλα τις φωνές και για τιμωρία την άφησα στο παρκοκρέβατο (είναι για αυτήν ό,τι χειρότερο) από το οποίο έσπευσε να βγάλει ο άντρας μου! Τη λυπήθηκα έτσι όπως με κοιταζε κλαίγοντας και την ξαναπήρα! Ξαπλώνουμε, της ξαναλέω να μην πειράξει τα μαλλιά μου κι εκείνη χαμογελούσε πονηρά! Ε, μόλις ξάπλωσα πάλι τα ίδια..........Είδα κι έπαθα.....

Margi μου, μήπως η μπέμπα σου δείχνει με τον τρόπο της ότι θέλει "νονό"; Αυτό μπορεί να είναι ένα μαξιλαράκι, σεντονάκι, κουκλάκι (πολύ απαλό).

Κάποια μωράκια ακολουθούν απαρέγκλιτα μια συγκεκριμένη "τελετουργία" πριν κοιμηθούν, δηλ. παίρνουν την πιπίλα, χαϊδεύουν και μυρίζουν το κουκλάκι και μ' αυτόν τον τρόπο χαλαρώνουν και τα παίρνει ο ύπνος.

A, και η δική μου έχει ολόκληρο τελετουργικό. Γάλα, διάβασμα ενός με δύο βιβλίων, πιπίλα, αγκαλίτσα, τραγουδάκια και μόλις ξεκινάει να την παίρνει ο ύπνος τράβηγμα μαλλιών!!!!!

Λες στη φάση "τράβηγμα μαλλιών" να της δώσω κανά κουκλάκι μπας και διοχετεύσει εκεί την ενέργειά της; Κατά καιρούς της έχω δώσει να αγκαλιάζει κουκλάκια κτλ αλλά τα πετούσε στη στιγμή και δεν ξαναδοκίμασα!

Θα το δοκιμάσω να δώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Φαντ/αζομαι ισχύει το ίδιο με το δαγκωμα στον θηλασμό.μη φωνάξεις-μη μαλώσεις γιατί όσο θα το κάνεις κερδίσει την σημασία σου κ θα το κανει συνεχεια.εγω οταν σταματησα να μαλωνω κ να δειχνω οτι ποναω μετα απο 2-3 σταματησε κ ο μπομπιρας να δαγκωνει.

Πως τα πατε με τη ζεστη;;;:o

κορίτσια μου γεια σας όπου και αν διακοπάρετε!!!

Χθες βαφτίσαμε τον Νικόλα μας! Ήταν όλα τόσ όμορφα!!!

Σας φιλώ όλες!!!

Μηλίτσα πού χάθηκες καλό μου; ευχαριστώ για τις ευχές!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

τσαααα :D:D:D:D

μακια και απο μενα

γυρισα απο θαλασσα

και σασ θυμηθικα

ελπιζω ολεσ να ειστε καλα οπωσ και τα παιδακια σασ

.....μετα τα σχολεια ελπιζω να μπαινω οσο μπορω....φιλια

image.php?type=sigpic&userid=23500&dateline=1274288107

-------------------------------------------

ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΝΑΗ ΙΑΣΟΝΑ

Η ΜΑΜΑ ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ!

1218455mjqw66vx3t.jpg

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μένα.

Βίκυ μου να σας ζήσει ο Νικόλας σας καλός χριστιανός και να ειναι πάντα γέρος και δυνατός.

Εμείς γυρίσαμε την Κυριακή κάναμε τα μπανακια μας. Έχω αδεια και αυτή την εβδομάδα και θα ξεκουραστώ. Οι διακοπες μας ήταν λιγο κουραστικές γιατί η μπεμπα μας έβγαλε οφ. Δεν κοιμόταν με τιποτα δεν έτρωγε και δεν κάναμε κακά. Αφού προσπαθήσαμε να φάμε έξω κάποιες μέρες είδαμε ότι το πιο βολικό ήταν να μαγειρεύω να τρώμε στο δωμάτιο για να ξεκουράζεται το μεσημέρι και να κοιμάται λιγο.

Τα μέρη της Δομνινας μας ειναι εξαιρετικά και μας άρεσαν φοβερά οι παραλιες που έβγαιναν Αιγαίο. Μες στο κυνηγητό και την γκρίνια έφαγα γλυκά ήπια τα ποτάκια μου έφαγα όλο το φαγητο μου και μάλλον πήρα τα κιλά που είχα χάσει. Δεν έχω ανεβεί ζυγαριά το καταλαβαίνω απο τα ρουχα μου και μάλλον θ αργήσω ν ανεβώ στη ζυγαριά μου.

Ο Γεράσιμος ειναι ένας εξαιρετικός νέος που δεν έδωσε πολύ σημασία στο κορίτσι μας αν και τον κυνηγησαμε επίμονα!!!!!!!

Μάρτζι μου εμένα η μικρη κοιμάται Μονή της με ένα σκυλάκι την πιπιλά της και ένα πικε κουβέρτακι που κάποιες φορές το τυλίγει στο κεφάλι της και κοντεύει να πάθει ασφυξια.

Βέβαια δεν κοιμάται πουθενά άλλου ούτε καρότσι ούτε στο αυτοκίνητο πουθενά όμως. Φαντάσου στις διακοπες κάποιες μέρες που είμασταν εκδρομουλα ξυπνούσε στις οκτώ το πρωί κοιμόταν ένα μισάωρο στο αυτοκίνητο όταν επιστρέφαμε και κοιμόταν ξανά το βράδυ στις έντεκα μισή. Οπότε ένα παιδί που στο σπίτι του κοιμάται πέντε ώρες μέσα στη μέρα σκέψου τη γκρίνια που είχε.

Basdeli, να σας ζήσει ο μικρός Νικόλας! Να είναι τυχερό και γερό παιδάκι και να σας γεμίζει χαρά και ευτυχία!

Θένα, πού χάθηκες εσύ, βρε; Σε ξεχάσαμε τελείως και μήπως πρέπει να μας ξανασυστηθείς, για να σε θυμηθούμε;;;; (χα! χα! αστεία κάνω........Μια χαρά σε θυμόμαστε.)

Νόρα, τελικά οι διακοπές με παιδιά διαφέρουν τόσο μα τόσο πολύ από τις διακοπές που κάναμε ως τώρα! Μα τελικά αυτή η κούραση είναι η καλύτερη κούραση που υπάρχει.

Εμένα η δική μου κοιμάται το μεσημέρι πάνω από μία ώρα! Τα βράδια με ζορίζει πάντως πολύ, μιας που ξυπνάει και΄αρχίζει το ξεμάλλιασμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσια καλησπερα,χαιρομαι που βλεπω πως ειστε ολες καλα,σε γενικες γραμμες κι απολαυσατε οσο να ειναι το καλοκαιρακι.

Βασδελη μου,να σου ζησει ο μικρος Νικολας,να ειναι παντα γερος και καλοτυχος,και να σας γεμιζει χαρα κι ευτυχια.

Να καλοσωρισω με τη σειρα μου,το νεο μελος της παρεας,να χαιρεσαι το παιδακι σου.

Μηλιτσα μου,ερχεσαι και φευγεις σαν κομητης,ελπιζω τωρα να εισαι καλυτερα κοριτσακι μου,θα τα πουμε απο το τηλεφωνο.

Τωρα οσον αφορα τα νεα μου,δεν εχω και παρα πολλα να σας πω.Οσον αφορα την κατασταση του μπαμπακα μου,ειναι στασιμη.Το σιγουρο ειναι πως για την ωρα δε σηκωνει επεμβαση,ασε που και ο ιδιος,δεν ειναι διατεθειμενος να μπει σε αυτη τη διαδικασια κι αλλιως να ηταν τα πραγματα,κι εγω του ειπα πως θα γινει οτι αποφασισει ο ιδιος.Το θεμα ειναι πως πρεπει να αλλαξει τον μεχρι τωρα τροπο ζωης του,κι αυτο ειναι το πιο δυσκολο,γιατι ειναι ενας ανθρωπος πολυ ζωντανος που του αρεσει να ασχολειται με διαφορα και δεν θελει το καθισιο με τιποτα.Αυτο ομως που τον τσακισε τελειως,ειναι το γεγονος της απαγορευσης της οδηγησης(αν σκεφτειτε οτι ηταν και επαγγελματιας οδηγος)το κανει ακομα πιο δυσκολο.

Οι δουλειες στο εξοχικο ευτυχως τελειωσαν για φετος,κι ετσι πηγαμε για μια βδομαδα μαζι με τους δικους μου για να ξεκουραστουμε λιγο.Τωρα βεβαια που επεστρεψα,θα βαψω το σπιτι αυτο το 3ημερο,οποτε οπως καταλαβαινετε,εχω πολυ δουλεια μπροστα μου.Προετοιμασια πριν και συμμαζεμα,καθαριοτητα μετα το τελος των εργασιων.

Η μικρη ειναι μια χαρα,αρχιζει σιγα σιγα να ετοιμαζεται για τη σχολικη χρονια,στις 8 εχει αγιασμο.Σημερα θα παμε να παρουμε τα βιβλια της,και προσπαθουμε να ρυθμισουμε τα ιδιαιτερα της και τα μαθηματα χορου που θα αρχισει φετος.

Εγω ομολογω πως δεν εχω χαλαρωσει ιδιαιτερα,ολη αυτη η πιεση,το αγχος,η στεναχωρια κι η αβεβαιοτητα για το τι θα μου ξημερωσει,με εχει κανει αλλο ανθρωπο....νιωθω οτι εχω χασει κατι απο τον εαυτο μου,αλλα ελπιζω να το βρω σιγα-σιγα.

Αυτα τα νεα,να ειστε ολες καλα,και να περνατε ακομα καλυτερα,πολλα φιλια!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλημέρα φιλενάδες και καλό φθινόπωρο!

Vasdeli, καλοφώτιστος ο Νικόλας!

Manoutita, εύχομαι ο μπαμπάς σου να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας του και η κατάστασή του να βελτιωθεί. Δυστυχώς, οι μεγάλοι άνθρωποι δυσκολεύονται να αποδεχθούν το γεγονός ότι τα χρόνια έχουν περάσει και πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αλλάξουν ριζικά τις μέχρι τώρα συνήθειές τους. Είμαι σίγουρη, όμως, ότι σιγά-σιγά θα τα αντιμετωπίσετε όλα με τον καλύτερο τρόπο.

Nora, πιστεύω να ξεκουράστηκες και η μπουμπούκα να βρήκε το ρυθμό της. Τώρα, αν μιλάς κι εσύ, που είσαι τόσο αδύνατη, για κιλά, τι να λέμε....

Margi, όπως βλέπω δεν έχει σταματήσει το ξεμάλλιασμα. Πότε πρέπει να ξεκινήσεις τη δουλειά; Ίσως τότε η μπέμπα να αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να βρει άλλο "παιχνίδι".

Δομνίνα, σε περιμένουμε (να μας πεις τις νέες περιπέτειες του Γεράσιμου)!

Και τώρα στα δικά μας: Περάσαμε τέλεια στα μέρη της Δομνίνας, αν και η μικρή είχε τις γνωστές ιδιοτροπίες της με το φαγητό και τον ύπνο και μας αποσυντόνιζε συνέχεια. Η συντροφιά ήταν πάρα πολύ ευχάριστη, οι μεγάλες κόρες έκαναν καλή παρέα, ενώ τα μωράκια ήταν σαν κουκλάκια ζωντανά. Κάναμε εκδρομές, βόλτες, μπάνια σε υπέροχες παραλίες, καήκαμε από τον ήλιο ("παράσημο" των διακοπών), πήγαμε σε ωραία μπαράκια και ταβερνάκια και, γενικά, "γεμίσαμε τις μπαταρίες".

Βέβαια, το απρόοπτο θριάμβευσε για μια ακόμη φορά, αφού την ημέρα που επιστρέφαμε έφυγε ξαφνικά το σύρμα από τα σιδεράκια της μικρής και άρχισε να πονάει. Αναγκαστήκαμε, λοιπόν, έτσι όπως ήμασταν φορτωμένοι με βαλίτσες, πράγματα, κλουβιά με ζώα κλπ. να πάμε κατευθείαν στον ορθοδοντικό για να της τα φτιάξει (ευτυχώς έδειξε μεγάλη κατανόηση). Αποτέλεσμα: Μπήκαμε στο σπίτι στις 9 το βράδυ, παρατήσαμε τα πράγματα όπως ήταν και "ξεραθήκαμε" στον ύπνο.

Δεν πειράζει, όμως, όλα καλά! Από αύριο θα ξεκινήσω σιγά-σιγά να μπαίνω στους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Πολλά φιλιά σε όλες σας (παλιές και καινούριες)!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...