Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

• Μου αρέσει 3

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

A, ρε κορίτσια, τι ωραία περάσατε! Μπράβο! Πολύ θα ήθελα να ήμουν κι εγώ μαζί σας.

Δεν ξέρω για τη Νόρα και τη Μία, μιας και δεν τις γνώρισα (βέβαια από τα όσα διαβάζω εδώ μέσα τόσο καιρό έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη) αλλά για τη Δόμνα που είχα την τύχη να συναντήσω και να γνωρίσω σε μία δύσκολη φάση της ζωής μου (είχα έρθει στην Αθήνα να περάσω από την επιτροπή εξωσωματικής) έχω να πω τα καλύτερα! Πολύ γλυκός άνθρωπος και με θετικότατη αύρα ( θυμάσαι, Δόμνα, άγχος που είχα για το αν θα εγκριθώ;). Ε, λοιπόν, χάρη στη Δόμνα πριν τη δύσκολη στιγμή της ¨συνέντευξης" χαλάρωσα με την κουβεντούλα και την καλή διάθεσή της!

Δόμνα μου, τα θυμήθηκα τώρα και συγκινήθηκα! Ημασταν και οι δυο στον αγώνα για παιδάκι και όλο εμπόδια βρίσκαμε ΄μπροστά μας! Και να τώρα που έχουμε τα βλασταράκια μας! Να είναι καλά τα αγγελούδια μας, κορίτσια!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Τι μου κάνετε; Εγώ εδώ, στη δουλειά.. τα πράγματα είναι πολύ χαλαρά και έτσι ξεκουράζομαι ακόμη περισσότερο..

Τελικά θα φύγω αύριο με τον αδερφό μου για το χωριό, ο οποίος επιστρέφει και αυτός και έτσι αφενός θα φτάσω πιο γρήγορα στο παιδάκι μου και αφετέρου θα έχω και παρεούλα στο ταξίδι..

Πήρα βαφή να βάψω το μαλλί σήμερα γιατί δεν βλέπεται πια και αύριο το πρωί θα κάνω μανικιούρ - πεντικιούρ για να είμαι έτοιμη για τις διακοπές..

Σήμερα έχω σκοπό να καθαρίσω όλο το σπίτι, να αλλάξω σεντόνια, να βάλω πλυντήριο για να τα βρει έτοιμα ο άντρας μου, ο οποίος πάλι έφαγε βύσμα στη δουλειά του και έτσι μάλλον θα επιστρέψει την Κυριακή μαζί με τα πεθερικά μου στην Αθήνα. Με αυτά και αυτά πήρε μόλις 6 μέρες άδεια το καλοκαίρι και να δω πως θα αντέξει τον χειμώνα.. κάτι πρέπει να γίνει με αυτή την υπόθεση διότι και πέρισυ που πήρε μόλις 2 βδομάδες είδαμε πως κατέληξε.. στο νοσοκομείο για αφαίρεση χολής..

Τέλος πάντων.. Το καλό είναι ότι θα έρθει μια πολύ καλή μου φίλη να μείνει μαζί μου και σε συνδυασμό με τη Νόρα μας και κάποιους άλλους φίλους από τη Γερμανία, τον αδερφό μου και ίσως και τη Μία μας, θέλω να πιστεύω πως θα περάσουμε πολύ όμορφα..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

A, ρε κορίτσια, τι ωραία περάσατε! Μπράβο! Πολύ θα ήθελα να ήμουν κι εγώ μαζί σας.

Δεν ξέρω για τη Νόρα και τη Μία, μιας και δεν τις γνώρισα (βέβαια από τα όσα διαβάζω εδώ μέσα τόσο καιρό έχω σχηματίσει πολύ καλή γνώμη) αλλά για τη Δόμνα που είχα την τύχη να συναντήσω και να γνωρίσω σε μία δύσκολη φάση της ζωής μου (είχα έρθει στην Αθήνα να περάσω από την επιτροπή εξωσωματικής) έχω να πω τα καλύτερα! Πολύ γλυκός άνθρωπος και με θετικότατη αύρα ( θυμάσαι, Δόμνα, άγχος που είχα για το αν θα εγκριθώ;). Ε, λοιπόν, χάρη στη Δόμνα πριν τη δύσκολη στιγμή της ¨συνέντευξης" χαλάρωσα με την κουβεντούλα και την καλή διάθεσή της!

Δόμνα μου, τα θυμήθηκα τώρα και συγκινήθηκα! Ημασταν και οι δυο στον αγώνα για παιδάκι και όλο εμπόδια βρίσκαμε ΄μπροστά μας! Και να τώρα που έχουμε τα βλασταράκια μας! Να είναι καλά τα αγγελούδια μας, κορίτσια!!!!!

Εννοείται Μάρτζι μου πως τα θυμάμαι.. Θυμάμαι τα πάντα... Δεν έχω ξεχάσει το παραμικρό.. Πόσο θα ήθελα να είμαστε κοντά να κάνουμε παρέα!

L2qIp2.png

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

αύριο το πρωί θα κάνω μανικιούρ - πεντικιούρ για να είμαι έτοιμη για τις διακοπές..

Σας φιλώ γλυκά!

Καλέεε πάλι (παίζεις με τον πόνο μας) θα σε δείρω λέμεεεε.

Χτες η μεγάλη ειχε αφήσει τα ρουχα στο κρεβατι της για τη βαλιτσα και η μικρή μου νοικοκυρά της τα τακτοποίησε καταλληλως. Μετά από αυτό για το υπόλοιπο απογευμα βραδυ μας απαγορευτηκε η εισοδος και η πορτα εκλεισε και πολυ στενεχωρεθηκαμε.

Καλέεε πάλι (παίζεις με τον πόνο μας) θα σε δείρω λέμεεεε.

Χτες η μεγάλη ειχε αφήσει τα ρουχα στο κρεβατι της για τη βαλιτσα και η μικρή μου νοικοκυρά της τα τακτοποίησε καταλληλως. Μετά από αυτό για το υπόλοιπο απογευμα βραδυ μας απαγορευτηκε η εισοδος και η πορτα εκλεισε και πολυ στενεχωρεθηκαμε.

Νόρα μου έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα και στα χέρια αλλά ιδιαιτέρως στα πόδια και δεν μπορώ να τα αφήνω χωρίς πεντικιούρ .. κάνω ένα κάθε 15 μέρες.. Θα λείπω σχεδόν 20 μέρες σερί.. Δεν μπορώ να τα αφήσω χωρίς..:oops:

Όσο για τα αδερφάκια.. θα τα ξαναβρούν μεταξύ τους πολύ σύντομα!:-P

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια.εγω λοιπον τα τελευταια 6 χρονια μενω στο Μενίδι. Αυτη τη στιγμη εργαζομαι σε τηλεφωνικο κεντρο (δυστυχως) αλλα στον καιρο της κρισης δεν ειχα κ αλλη επιλογη...

ειμαι 33χρ γεννησα στο μητερα και στον ελευθερο χρονο μ μαρεσει να πηγαινω γυμναστηριο.

Πειτε μ και για εσας 2_3 πραγματακια αν θελετε!

Κορίτσια, έχουμε στην κυριολεξία "καεί"...........Πολλή ζέστη! Δεδομένου κιόλας πως δεν έίμαστε συνηθισμένοι σε τόσο υψηλές θερμοκρασίες εδώ, μπορείτε να φανταστείτε πόσο πολύ υποφέρουμε! Η μικρή μου ζεματάει, η καημένη! Την έβαλα κι εγώ στο υπνοδωμάτιο μας να κοιμηθεί κι έβαλα και το κλιματιστικό! Εχει ποση ώρα που κοιμάται, το πουλάκι μου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!

Τρέχω-τρέχω-τρέχω για να προλάβω να τελειώσω κάθε είδους δουλειές του σπιτιού, επειδή τελικά τα καταφέραμε και θα φύγουμε κι εμείς την επόμενη εβδομάδα, έστω και για λίγες ημέρες (γιούπι)!. Είμαι ενθουσιασμένη, γιατί η παρέα είναι εξαιρετική. Ακόμη και η μικρή μου γκρινιάρα έχει τόσο μεγάλη αγωνία για να μην καθυστερήσουμε, που ξεκίνησε τις ετοιμασίες από σήμερα και όλο εκδίδει προειδοποιητικά "ανακοινωθέντα" σχετικά με την ώρα αναχώρησης.

Margi, μακάρι να μπορούσες να έρθεις κι εσύ, να δροσερέψει η μπεμπούλα και να κάνουμε παρέα. Πάντως, εκεί που πηγαίνουμε έχει wi-fi, οπότε δεν θα χαθούμε.

Fine, είμαι κι εγώ σχετικά καινούρια στο καφέ, όμως νιώθω όλες τις κοπέλες σαν να είναι φίλες μου από παλιά. Μένω στην Αθήνα (στο κέντρο) και έχω μια κόρη 13 ετών, γλυκιά και επικοινωνιακή (πλην όμως πολύ ιδιότροπη στο θέμα του φαγητού). Επίσης, πηγαίνω στο γυμναστήριο όσο πιο συχνά μπορώ, όμως μόνο για πιλάτες. Έχω βοηθηθεί πάρα πολύ από τις συγκεκριμένες ασκήσεις στην αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων υγείας και το συστήνω σε όλους και όλες.

Εσείς πώς περνάτε το καλοκαίρι; Θα πάτε κάπου διακοπές;

Καλές μου φιλενάδες, με μεγάλη χαρά θα σας δω σε λίγες ημέρες. Καλές ετοιμασίες, καλό ταξίδι και καλή αντάμωση!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημέρα.

Μπαινω για να πω τις ευχές μου για αυριο. Χρονια Πολλα σε οσες γιορταζουν να χαιροσαστε τις οικογενειες σας. Εγω τη μικρη μου Μαρία τη γιορταζω στις 21 Νοεμβριου.

Εγώ δεν ειμαι της τεχνολογίας και αν δεν με βάλει ο συζυγος δεν ξερω αν θα μπορέσω να επικοινωνήσω τις επομενες μερες.

Μανου ελπίζω να πηγαινουν ολα καλύτερα!!!

Fine εγώ εχω 2 κοριτσάκια το γαιδουράκι μου που ειναι 13 και το στερνοπούλι μου που ειναι 15 μηνών. Εγω εκανα μια αποπειρα για γυμναστική μου αρεσε πολύ αλλα δεν ξερω αν θα μπορέσω να συνεχισω γιατι δουλεύω και εχω και τα παιδιά σπίτι. Εγω ειμαι μεγαλύτερη σου.

Βασδέλη μου τι κάνετε. Πως ειναι τα πραγματα ως πολύτεκνη μανούλα σε σκεφτομαι

Κοριτσάκια μου να περνάτε καλά.

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τελευταία μέρα στο γραφείο σήμερα και επιστροφή την 1η Σεπτέμβρη! χθες έβαψα τα μαλλιά μου, σκούπισα όλο το σπίτι, καθάρισα το μπάνιο, έβαλα καθαρά σεντόνια, πέταξα τα σκουπίδια και έτσι σήμερα το μόνο που μένει είναι να φτιάξω τη βαλίτσα και να περιμένω τον αδερφό μου να περάσει να με πάρει!

Ανυπομονώ να πάω στο παιδάκι μου γιατί έχω να το δω 3 ολόκληρες μέρες και μου έχει λείψει το σκατούλι! Επίσης ανυπομονώ και για τις διακοπές διότι φέτος θα είναι δυο πολύ αξιόλογες φίλες με τις οικογένειές τους στο μέρος μου και θα περάσουμε πολύ όμορφα!

Fine εγώ νομίζω ότι είμαι η πιο παλιά στο φόρουμ από τη συγκεκριμένη παρέα. Έχω ένα αγοράκι 17 μηνών ο οποίος μου έχει κλέψει την καρδιά και μου έχει πάρει το μυαλό και είμαι ιδιωτική υπάλληλος!

Ελπίζω ότι θα καταφέρω να έχω πρόσβαση στο ίντερνετ αλλά δεν υπόσχομαι!

Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι να περάσετε όλες υπέροχα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Τα φιλια μου στα τυχερα κοριτσια που πανε διακοπες.....

Εμεις φετος δεν εχει γιατι ξεκινησα δουλεια και δεν εχω αδεια μεχρι τον Σεπ.

Τρεχω τρεχω και εγω γιατι αυριο γιορταζει το Μαρακι μου αλλα Νορα μου εδωσες ιδεα μηπως να γιορταζουμε 21 Νοε για να μην ειναι κοντα τα γενεθλια μας;)

Ειμαι η Μαγδα ετων 30 και εχω μια μπουμπου:)

Μαρτζυ μου ac και θαλασσιτσα οταν μπορειτε για να δροσιζετε το μικρο

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Χρόνια Πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν, οι ίδιοι, αλλά και τα αγαπημένα τους πρόσωπα!

Μάγδα μου, να χαίρεσαι το Μαράκι σου, να είναι πολύχρονη, καλότυχη και να σας γεμίζει πάντα χαρά και ευτυχία! Εύχομαι να περάσετε ένα τέλειο τριήμερο.

Margi μου, υπομονή με τη ζέστη... Το τριήμερο αυτό προσφέρεται για αποδράσεις και πιστεύω να το εκμεταλλευτείτε. Κι εμείς εδώ "βράζουμε", αλλά είμαστε συνηθισμένοι. Αλήθεια, η μπεμπούλα σου πότε γιορτάζει;

Manoutita, Vasdeli, Fine να είστε καλά, να περάσετε όμορφα αυτές τις ημέρες και να ξεκουραστείτε (όσο είναι δυνατόν, βέβαια, με τα ζουζούνια εν δράσει).

Δομνίνα και Νόρα, καλές βουτιές! Ανυπομονούμε....

Πολλά φιλιά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Kαλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλες! Καλό 15Αυγουστο να περάσετε με τις οικογένειές σας!

Μάγδα μου, πολύχρονο το κοριτσάκι σας! Να είναι γερή και δυνατή.

Μία μου, την μικρή θα την γιορτάζουμε επίσημα στις 9 Δεκέμβρη, της Αγίας Αννας. Ωστόσο, ρώτησα τον παπά και είπε πως δεν πρέπει να αφήνουμε το δεύτερο όνομα, που είναι της Παναγίας, χωρίς να το γιορτάσουμε! Ετσι, εμείς, οικογενειακά, τις ευχές μας για το όνομά της, τις δίνουμε και βεβαίως τις δεχόμαστε.

Να υποθέσω πως θα βρεθείτε οι τρεις σας στα μέρη της Δομνίνας; Ζηλεύω.........

Εμείς δεν πήγαμε πουθενά. Ηρθαν τα πεθερικά μου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Υποθετω σιγα σιγα θα αρχισω να σας ξεχωριζω γιατι εχω ψιλομπερδευτει.εγω αυριο γυριζω απο διακοπες...ειχα μονο μια βδομαδα αδεια γιατι κ εγω ειμαι καινουρια Σε δουλεια υπαλληλος γραφειου.στην αθηνα που μενετε κοριτσια?

Γεια σας!

fine, εγώ είμαι 39 χρονών κι έχω μια μικρή 15μηνών.

Γιαννιώτισσα είμαι!

Αχ, να ήμουν θάλασσα! Αντ'αυτού κάθομαι σε ένα καναπέ και σερφάρω. Η μικρή κοιμάται, ο άντρας έπίσης, τα πεθερικά (που φιλοξενώ) μια από τα ίδια! Βρήκα κι εγώ λοιπόν την ευκαιρία να χαλαρώσω λίγο.

Για ακούστε λίγο το πρόγραμμα ύπνου της μικρής μου να μου πείτε τι να κάνω!

Κοιμάται στο κρεβάτι αφού της τραγουδήσω 3-4 νανουρίσματα και μετά την βάζω στην κούνια! Κατά τις 3 ξυπνάει και μου δείχνει το κρεβάτι. Την παίρνω και εκεί κοιμάται στο πι και φι. Την ξαναβάζω στην κούνια, κοιμάται πάλι λίγο και μετά πάλι ξυπνάει, πάλι κρεβάτι μέχρι που παραδίνομαι και κοιμάμαι κι εγώ στο κρεβάτι μαζί της. Το τι ξεμάλλιασμα πέφτει, το τι μπουνίδι, ρε κορίτσια, μέχρι να την "πάρει" για τα καλά ο ύπνος! Χθες είδα ΄κι έπαθα.....

Το μεσημέρι λέει η πεθερά μου να την βάλω στην κούνια και να την αφήσω εκεί να κοιμηθεί! Της λέω "βάλ'την εσύ και κοίμισέ την, να δεις τη γλύκα". Την παίρνει, την βάζει στην κούνια, πατάει κάτι κλάματα η μικρή, άλλο πράγμα. Δεν ιδρώνει το αφτί μου. Λέω μέσα μου "για να σε δούμε, πεθερούλα, που μου κάνεις την έξυπνη, θα τα κατεφέρεις; ". Σε 5 λεπτά μου την έφερε!!!!! Να σας πω την αλήθεια, ενδόμυχα, ήθελα να τα καταφέρει, γιατί πρέπει κάποια στιγμή η μικρή να μάθει να κοιμάται μόνη της! Εσας πώς κοιμούνται, τα λιονταράκια σας;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...