Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Κοριτσακια μου καλησπερα,χαθηκα το ξερω,αλλα τελικα το καλοκαιρι δεν εξελιχθηκε οπως το περιμενα....

Καποια ζημια στο εξοχικο μας ανοιξε μεγαλες δουλεις κι ετσι βρηκαμε την ευκαιρια να κανουμε και μια ανακαινιση που θελαμε και χρειαζοταν.Με αποτελεσμα να τρεχουμε με μαστορια,σχεδια,υλικα και τα σχετικα...ξερετε πως ειναι αν μπλεξεις με τετοιες ιστοριες.

Το χειροτερο απο ολα ομως ειναι πως παρουσιαστηκε ενα σοβαρο προβλημα υγεια με τον ηδη καρδιακο πατερα μου,με την καρδια του.Οπως καταλαβαινετε αγχωθηκαμε και στεναχωρεθηκαμε ολοι πολυ....Τωρα ειμαστε σε φαση εξετασεων,να παρουμε μια γνωμη και απο αλλους γιατρους.Φοβαμαι πολυ γιατι εχει ηδη ενα βεβαρημενο ιστορικο κι ειναι και μεγαλος σε ηλικια.Εχω εδω και πολλες μερες που υποφερω απο τις ημικρανιες μου και αυπνιες,ευχομαι και ελπιζω να μην ειναι τα πραγματα τοσο σοβαρα,οσο δειχνουν....

Ευτυχως η μικρη μου περασε καταπληκτικα στην κατασκηνωση,προσπαθω να μην την επηρρεαζει η ολη κατασταση που επικρατει στην οικογενεια...ας ειναι καλα η κουνιαδα μου κι ο αντρας της,που την πηγαινουν για μπανιο,αλλα κι οι φιλες της.Γυρισε ενα αλλο παιδι απο την κατασκηνωση,πιο ωριμη θα ελεγα,και ευτυχως μονο 1.5 κιλο ελαφρυτερη. Να περνατε ομορφα,σας φιλω γλυκα.Μαγδα μου πολυχρονο το κοριτσακι σου,να το χαιρεσαι.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαγδα μου χρονια πολλά ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ το κοριτσάκι σου να το χαιρόμαστε.

Η μεγαλη μου δεν πήγε κατασκήνωση και σκύλο βαρέθηκε όλο το καλοκαίρι. Ελπίζω την επόμενη εβδομάδα που πάμε διακοπες να την ηρεμήσουν. Η μπεμπα βγάζει παλι δόντια και μάλλον και η ζέστη και δεν τρώμε εδώ και κανά δυο μέρες.

Βρε κορίτσια κάτω εχει δυο δόντια επάνω τέσσερα και ετοιμάζει αλλα δυο επάνω.

Περίεργο μου φαίνεται εσάς πως ειναι μοιρασμένα????

Μανου ελπιζω για το καλύτερο. Εγώ νόμιζα ότι περνάς καλα και ξεκουραζοσουν.

Ελπιζω αύριο να μπορέσω και να τα πούμε Δομνινα και Μια.

Καλημέρα στην παρέα!!

Μάγδα μου, να σου ζήσει η κορούλα, να είναι υγιής και καλότυχη!

Όσο για το φαγητό, μην προβληματίζεσαι καθόλου. Μεγαλώνοντας, θα βρει τους ρυθμούς της. Αν δεις πόσο έχει μεγαλώσει η δική μου (που πάντα ήταν κακόφαγη και επιρρεπής στη λιμοκτονία), θα καταλάβεις πόσο μεγάλη σημασία έχει το ότι τρώει ΟΛΑ τα υπόλοιπα φαγητά.

Margi μου, σ' ευχαριστώ για τη βοήθεια. Περιμένω να μπει η Δομνίνα, για να εφαρμόσω τις οδηγίες. Από τώρα αρχίζουν οι όμορφες στιγμές με την κούκλα σου, γιατί θ' αρχίσει να επικοινωνεί με λεξούλες και φράσεις, να μιμείται, να εκφράζεται. Κάθε μέρα θα βλέπεις κάτι καινούριο και κάθε εμπειρία θα είναι πρωτόγνωρη και ξεχωριστή. Να δεις πόσα θα έχεις να διηγηθείς όταν θ' αρχίσει για τα καλά τα νάζια και τις τσαχπινιές!

Ο καιρός πώς ήταν το Σ/Κ; Καταφέρατε να κάνετε κανένα μπανάκι; Πάντως, η ΕΜΥ προβλέπει πολύ ζεστή εβδομάδα (άσε που έχει και τριήμερο).

Manoutita μου, τις καλύτερες ευχές για τον πατέρα σου. Σίγουρα η ηλικία είναι επιβαρυντικός παράγοντας σε ένα ήδη βεβαρημένο ιστορικό, όμως ένα θα σου πω: Ο πεθερός μου (με επίσης βαρύτατο ιστορικό καρδιοπάθειας, αλλά και καρκίνου) ξεπέρασε άσχημο καρδιακό επεισόδιο (τον είχαν κυριολεκτικά "ξεγραμμένο") σε ηλικία 86 ετών και κατάφερε, μετά από νοσηλεία 2 μηνών (ο ένας εκ των οποίων στην εντατική), όχι μόνο να ανανήψει, αλλά να επανέλθει "ολοκαίνουριος" (έτσι τον χαρακτήρισαν) και να κάνει και μακρινό ταξίδι. Εύχομαι, λοιπόν, περαστικά και να ξεπεράσει γρήγορα το πρόβλημά του!

Σχετικά με την ανακαίνιση του εξοχικού σας "ουδέν κακόν αμιγές καλού". Καλύτερα που ξεκινήσετε και θα τελειώσετε τα μαστορέματα μέσα στο καλοκαίρι, γιατί και ο καιρός βοηθάει και τα σχολεία είναι κλειστά.

Η κατασκήνωση είναι θαυμάσια εμπειρία για τα παιδιά. Απλώς εμείς φέτος ατυχήσαμε, γιατί υπήρχε στην ομάδα ένα ανάγωγο παιδί με άθλια συμπεριφορά, το οποίο δεν αντιμετωπίστηκε όπως θα έπρεπε από τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν τα υπόλοιπα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν θα την ξαναστείλουμε του χρόνου, απλώς θα έχουμε εξ αρχής το νου μας.

Καλή δύναμη!

Νόρα μου, πολύ χαίρομαι που θα έρθεις σήμερα! Επειδή υπάρχει το ενδεχόμενο να πάρω μαζί τη μικρή (η οποία επίσης έχει σκυλοβαρεθεί και είναι μέσα στη γκρίνια), μήπως να έφερνες κι εσύ τις δικές σου (ή,τουλάχιστον, μόνο τη Μαρίνα), για να κάνουν παρέα; Έχω ρωτήσει τη Δομνίνα σχετικά και δεν την πειράζει. Αν, πάλι, προτιμάς να είμαστε μόνες μας, ο άντρας μου ξέρει ότι σήμερα θα βγούμε και (εκτός απροόπτου) θα έχει επιστρέψει κατά τις 6.30, για να μπορέσω να φύγω.

Καλή εβδομάδα σε όλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημέρα φιλεναδίτσες μου!

Γύρισα πρωί πρωί από το χωριό με το πρώτο πρωϊνό λεωφορείο και σε 3.5 ώρες ήμουν στην Αθήνα.. Το μωρό μου μου λείπει ήδη πολύ αλλά ουδέν κακό αμιγές καλού.. θα ξεκουραστώ και θα χαλαρώσω μέχρι την Πέμπτη όπου και θα ξαναφύγω για το χωριό..

Νόρα μου εννοείται ότι θα χαρώ πολύ να σε δω πάλι και σένα σήμερα το απόγευμα. Θα περάσουμε πολύ όμορφα και η κόρη της Μίας έχει την ίδια ηλικία με τη δική σου οπότε είμαι σίγουρη ότι θα βρούνε πολλά κοινά θέματα συζήτησης.

Μαγδούλα μου πολύχρονο το μπουμπουκάκι σου.. Πέρασε κιόλας ένας χρόνος.. Εμ βέβαια.. εδώ εμείς κοντεύουμε να γίνουμε 18 μηνών... είμαι σίγουρη ότι είστε υπέροχες κοπέλες και όσο για το τι δεν τρώει.. Δεν πειράζει.. Μεγαλώνοντας θα τα τρώει όλα αφού ξεπερνιούνται οι αλλεργίες..

Νόρα μου για να μην έχεις αμφιβολίες για τα δόντια.. Κι εμείς 4 έχουμε πάνω και τώρα βγάζει κάτω 1 τραπεζίτη και ένα δίπλα στα δυο μπροστινά.. Από όρεξη είμαστε μια χαρά.. Μερικές φορές έχουμε λίγη γκρίνια αλλά και η ζέστη παίζει κι αυτή το ρόλο της.. Όσο για την αλοιφή μήπως εννοείς την arnicare? Την έχω πάρει κι εγώ προληπτικά και ευτυχώς την έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα..

Μάρτζι μου και στο Βόλο την προηγούμενη βδομάδα έριξε απίστευτο νερό.. Όντως σαν να ανοίξαν οι ουρανοί.. Περίεργο καλοκαίρι το φετεινό όντως.. Και αυτή η βδομάδα έχει ξεκινήσει με καύσωνα..

Μία μου σου στέλνω με προσωπικό μήνυμα το κινητό μου.. Για να συνοψίσουμε. 7.30 το απόγευμα στο Μοναστηράκι στην έξοδο της πλατείας. Φοράω φούξια μακριά μπλούζα με μύτες και μαύρο κάπρι κολάν.. Κοντό κόκκινο μαλλί.. Δε νομίζω ότι είναι εύκολο να με μπερδέψει κανείς..

Γλυκιά μου Μανού.. τελικά για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται το ρητό "όταν κάνουμε σχέδια ο Θεός γελάει"... ταλαιπωρηθήκατε με τη βλάβη αλλά τουλάχιστον κάνατε ταυτόχρονα και την ανακαίνιση.. Να είστε γεροί να το χαρείτε.. Όσον αφορά τον πατέρα σου μακάρι να μην είναι κάτι σοβαρό αυτό που τον ταλαιπωρεί και να το περάσει ξώφαλτσα!

Ανυπομονώ!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Δομνίνα μου, απάντησα στο μήνυμά σου και σου έστειλα περιγραφή και τηλέφωνο (Margi μου σ' ευχαριστώ για τις οδηγίες).

Ανυπομονώ κι εγώ!

κοριτσακια μου καλημερα.

αν και ειμαι κομματια θα ερθω το απογευμα. Μια ναι σκεφτομουν να φερω τη Μαρινα για τον Ταλιμπαν δεν το συζητω.

Δεν υποσχομαι οτι θα τραβηξει η εξοδος απο τη μερια μου πολυ αλλα θα μπορεσουμε να τα πουμε. Οποτε φερνω τη Μαρινα για να εχει παρεα τη δικιά σου.

κοριτσακια μου καλημερα.

αν και ειμαι κομματια θα ερθω το απογευμα. Μια ναι σκεφτομουν να φερω τη Μαρινα για τον Ταλιμπαν δεν το συζητω.

Δεν υποσχομαι οτι θα τραβηξει η εξοδος απο τη μερια μου πολυ αλλα θα μπορεσουμε να τα πουμε. Οποτε φερνω τη Μαρινα για να εχει παρεα τη δικιά σου.

Πολύ χαίρομαι που οι κόρες θα κάνουν παρέα. Έτσι, θα μπορέσουμε να τα πούμε με την ησυχία μας.

Πιστεύω πως αυτή η συνάντηση θα μας ξεκουράσει και θα περάσουμε πολύ όμορφα.

Διαφημίσεις

Με το καλό να συναντηθείτε, να τα πείτε και να περάσετε όμορφα!

Νόρα, η δική μου έχει βγάλει 4 δόντια πάνω, 4 κάτω και βγήκαν δειλά δειλά και οι τραπεζίτες!

Μία μου, χαίρομαι που ήταν σαφείς οι οδηγίες μου και τα κατάφερες να επικοινωνήσεις με τη Δόμνα!

Μανου, μας είχες λέιψει! Περαστικά στον μπαμπά σου και ελπίζω να γίνει και με αυτόν ό,τι έγινε με τον πεθερό της Μίας! Να γίνει περδίκι!!!!Τα μαστορέματα έχουν πολλή κούραση, οπότε καταλαβαίνω πώς θα ήταν το καλοκαίρι σου!

Εμείς το Σαββατοκύριακο είχαμε καλό καιρό, αλλά δεν πήγαμε πουθενά! Χθες μόνο πήγαμε στη λίμνη μια βόλτα και τα περάσαμε πολύ όμορφα!

Α, νέα λέξη που προσθέσαμε στο λεξιλόγιό μας: "όλο"

Α, τι τους βάζετε όταν κάνουν γρατσουνιές; Εκανε μία σήμερα και ούτε την κατάλαβα (δεν έκλαψε). Όταν την είδα, κατάλαβα πού την έκανε αλλά είχε περάσει κάμποση ώρα από τότε! (έβαλε το χέρι μέσα από το συρματόπλεγμα στην βεραντα της θείας μου, για να ανοίξει τη βρύση). Της έβαλα betatin κι ένω εγώ νόμισα πως θα την τσούξει και θα κλάψε, αυτή γελούσε..........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Α, τι τους βάζετε όταν κάνουν γρατσουνιές; Εκανε μία σήμερα και ούτε την κατάλαβα (δεν έκλαψε). Όταν την είδα, κατάλαβα πού την έκανε αλλά είχε περάσει κάμποση ώρα από τότε! (έβαλε το χέρι μέσα από το συρματόπλεγμα στην βεραντα της θείας μου, για να ανοίξει τη βρύση). Της έβαλα betatin κι ένω εγώ νόμισα πως θα την τσούξει και θα κλάψε, αυτή γελούσε..........

Συνήθως τίποτε.. αν τύχει και είναι βαθιά η γρατζουνιά έχω πάρει την κρέμα arnicare από το φαρμακείο και θα βάλω αυτή.. Αν ματώσει θα το καθαρίσω καλά με νεράκι και ίσως βάλω μπεταντίν..

Μέχρι να μεγαλώσουν και να γίνουν δεσποινίδες και wonderboys έχουμε ακόμη μέλλον!

L2qIp2.png

Καλημέρα.

Περασαμε ομορφα χτες αυτο το λίγο που καθησαμε εμεις τουλαχιστον.

Μια χαρηκα πολύ που σας γνωρισαμε και επετρεψε μου να σου πω ότι η κόρη σου ειναι μια κούκλα και εξαιρετικό παιδί. Εμεις γυρίσαμε καλα και ευτυχώς ειχε κοσμο ο ηλεκτρικος γιατί ειχα αγχωθεί λιγο μιας και εχω καιρο να τον χρησιμοποιήσω και ειχα και το παιδί μαζι.

Γυρίζοντας σπίτι ειχα δουλειες και σας γραφω την εξής λιστα που μιλούσαμε σχετικά χτες.

Επλυνα αλλαξα επαιξα με την μπεμπα την εβαλα για υπνο

εβαλα πλυντηριου ρουχων και ετοιμασα αλλα δυο που τα εβαλα και αυτα μεχρι την ωρα που εφυγα το πρωι

εβαλα πλυντηριο πιατων

μαζεψα ενα απλωμενο πλυντηριο που ειχε στεγνωσει

μαζεψα σε ταπερ το φαγητο που ειχα μαγειρεψει

και μετα εκανα ενα ντους και συρθηκα η κακομοιρα στο κρεββατι μου κυριολεκτικα.

Φιλιά

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Όντως χθες περάσαμε πολύ όμορφα η κοριτσοπαρέα.. Και η Μία αλλά και η Νόρα μας είναι εξαιρετικές κοπέλες και τα κοριτσάκια τους άξιες συνεχιστές της θετικής αύρας των μητέρων τους..

Νόρα μου εμείς μετά πήγαμε να τσιμπήσουμε κάτι και μας συνεπήρε η συζήτηση, με αποτέλεσμα να γυρίσω σπίτι 23:30 το βράδυ! Γνώρισα και τον σύζυγο της Μίας και τολμώ να πω ότι είναι εξαιρετικός!

Με το που γύρισα σπίτι εννοείται ότι δεν έκανα απολύτως τίποτε και έβαλα τον κλιματισμό και ξάπλωσα.. Ξύπνησα σήμερα το πρωί στις 9 (!).. Εννοείται ότι ούτε καν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που ξύπνησα τέτοια ώρα.. Αυτές είναι διακοπές για μένα..

Μία μου θα σου στείλω με μήνυμα το e-mail μου και θα σου στείλω και αυτά που συνεννοηθήκαμε. Και πάλι σε ευχαριστώ πολύ για τις κατατοπιστικότατες οδηγίες σου!

Θα επανέλθω!

Φιλιά πολλά σε όλες!

L2qIp2.png

Καλημέρα καλές μου φιλενάδες!

Από το πρωϊ τρέχω για κάτι τελευταίες εκκρεμότητες. Μόλις μπήκα, άνοιξα το air condition και κάθισα να σας γράψω.

Χτες ήταν μια θαυμάσια μέρα για μας (συμπεριλαμβάνω και τη μικρή). Χάρηκα πολύ που σας γνώρισα και επιβεβαιώθηκε η γνώμη που είχα σχηματίσει για σας από την πρώτη στιγμή. Ένιωσα μια αμεσότητα, εγκαρδιότητα και ζεστασιά, σαν να σας γνώριζα από πάντα, χωρίς "δηθενιές" και "επιφυλάξεις" (η θετική αύρα, που λέει και η Δομνίνα). Περάσαμε τέλεια!

Νόρα μου, οι κόρες σου είναι απίστευτες. Ειδικά η Μαρίνα, που τη γνώρισα, είναι κουκλίτσα, πολύ γλυκιά και με καλούς τρόπους. Η δική μου τη συμπάθησε πάρα πολύ και, όταν φύγατε, στεναχωρήθηκε. Πιστεύω ότι θα κάνουν καλή παρέα. Την επόμενη φορά να φέρεις και τη μικρή ζουζούνα.

Όσο για τη λίστα σου, RESPECT!!!!

Δομνίνα μου, σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Ο άντρας μου σε συμπάθησε πάρα πολύ και θέλει να οργανώσουμε πάλι κάποια συνάντηση (όλες, μαζί με συζύγους και παιδιά). Ο Γεράσιμος, απίθανη "φατσούλα"!

Θα κάνω κι εγώ μια προσπάθεια να σου στείλω το mail μου, για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε καλύτερα.

Πολλά φιλιά (και στα υπόλοιπα κορίτσια, που θέλω κάποτε να συναντήσω)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...