Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλές γιορτές σε ολες σας! Και συγχαρητήρια στα κοριτσια που παιρνουν θετικα αποτελέσματα αυτες τις μερες!!! Απολαύστε το, χαρείτε το γιατι το αξίζετε και ευχομαι συντομα να γίνουμε περισσοτερες!

Στις υπολοιπες οπως κ εγω που δεν τα Έχουμε καταφέρει ακομα και ειχαμε προσφατα αποτυχιες θελω να πω κατι μήπως μεταδώσω εστω και λιγη από τη θετική ενεργεια που με περιβάλλει .. κάνοντας εναν απολογισμό της χρονιάς ηταν μια πολυ ζόρικη χρονια για μενα... Εμεινα δυο φορες εγκυος μεσα σε ενα 6μηνο και απέβαλα και ακομα ψαχνω γιατι συμβαινει αυτο..  κ ομως μεσα απο αυτο εμαθα για μενα ποση δυναμη εχω.. που αν μου το έλεγες ότι θα μου συμβει αυτο πριν 2 χρονια, οτι θα ταλαιπωρηθω τοσο, οτι θα παίρνω ορμονες, οτι θα κανω μονη μου εγω η Κότα ενεσεις σε αμάξια και σε πλοία, οτι θα κόψω το τσιγαρο, οτι θα στερηθώ τοσα για αυτο, θα ηθελα να βρω τρυπα να εξαφανιστω ή απλώς δεν θα το πίστευα..  και αυτο ειναι το θεμα.. οχι τι μου συνεβη.. μου συνεβη οπως σε πολλές αλλα ο τρόπος που το διαχειρίστηκα και το διαχειρίζομαι με κανει να αισθανομαι περήφανη για μενα και ετσι πρεπει να αισθάνεστε ολες για τους εαυτούς σας!!! Εχουμε ισχυρό κίνητρο κορίτσια! Και λιγο πολυ η καθε μία θα φτασει αργα ή γρηγορα στον στόχο της!!!! Μπορει να εχουμε χασει αρκετα πραγματα στη διαδρομή, αλλα εχουμε κερδίσει δυναμη, αξιοπρέπεια, θαρρος, αγαπη, μας ένωσε ακομα περισσοτερο με τον σύντροφό μας ( ευχομαι τις περισσοτερες, αν οχι ολες και παλι αυτο κατι θα μας διδάξει) και το μεγαλύτερο δωρο θα το κερδίσουμε στο τελος... "Γιατι τις πιο όμορφες μερες μας δεν τις εχουμε ζησει ακομα..." Οπως λεει και ο ποιητής!! Καλες γιορτες!!! Φάτε, πιείτε, αποφύγετε τοξικότητες, κάντε ο,τι γουστάρετε.. οσες τις σιχαίνεστε αυτες τις μερες απλως σκεφτείτε οτι ειναι απλως μια κανονική εβδομάδα και θα περασει!!! Πανω από ολα ευχομαι σε ολες μας υγεια και ψυχική ηρεμια!!! Και με το καλό το 2025 να συνεχισουμε τον αγωνα μας δυναμικα!!!!❤️💪🙏

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μία μου γιατί αυτή τη φορά ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ το κοριτσάκι σου; Μήπως είναι έρωτας η αιτία; Από βδομάδα όποιο απόγευμα χθες μπορούμε να βρεθούμε μοναστηράκι ή πλάκα που έχω πολύ καιρό να πάω να πιούμε καμιά μπύρα ή να φάμε κανένα σουβλάκι!

Δομνίνα μου, έχεις ένα δίκιο ως προς τα αισθηματικά. Βλέπεις, είναι τα πρώτα τους ερωτικά σκιρτήματα, όμως αρκετά απροσδιόριστα προς το παρόν (ευτυχώς). Από ό,τι κατάλαβα, η μικρή είχε επιτυχίες στην κατασκήνωση, της έλεγαν πως έχει ωραίο σώμα κι εκείνη δεν έτρωγε, για να χάσει κιλά και να γίνει - κατά τη γνώμη της - ακόμη πιο όμορφη. Τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά.

Εκτός από αυτό, η συγκεκριμένη κατασκήνωση είχε μια αρκετά αυστηρή λειτουργική δομή (θύμιζε λίγο στρατό). Για παράδειγμα, τα παιδιά ήταν υποχρεωμένα να ξυπνάνε γύρω στις 8.00, να κάνουν καθαριότητα και να συμμαζεύουν τα πράγματά τους (αυτό δεν θα ήταν καθόλου κακό, αν δεν ακολουθούσε αυστηρότατη επιθεώρηση κρεβατιών και βαλιτσών με επιπλήξεις). Επιπλέον, κάθε παιδί είχε καθήκον να σφουγγαρίσει όλο το "σπιτάκι" όχι μόνο όταν θα ερχόταν η σειρά του, αλλά και στην περίπτωση που κάποιο άλλο (κακομαθημένο) αρνιόταν πεισματικά να το κάνει. Συγκεκριμένα, η φιλότιμη κορούλα μου έκανε το σφουγγάρισμα και για λογαριασμό ενός αγενέστατου και θρασύτατου κοριτσιού, αν και ήταν άρρωστη με πυρετό (και αδιάθετη). Τη βγάλαμε για λίγες ημέρες, εξαντλημένη και σε κακό χάλι, αλλά επέστρεψε άρον-άρον για να μη χάσει το πάρτι (τα αισθηματικά που λέγαμε).

Εννοείται ότι διαμαρτυρήθηκα εντονότατα για τη μονομερή αυστηρότητα και την εμμονή τους στην τήρηση των κανόνων, την ίδια στιγμή που έδειχναν αδικαιολόγητη ανοχή σε απείθαρχα και κακότροπα παιδιά, όμως έχω την αίσθηση πως δεν "ίδρωσε το αυτί τους".

Το Θησείο, η Πλάκα και το Μοναστηράκι είναι οι πολυαγαπημένες μου περιοχές για βόλτα (και όχι μόνο). Κανόνισε λοιπόν, την ημέρα και την ώρα και κάνε το γενικό προσκλητήριο. Περιμένω με ανυπομονησία!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα έχω πραγματικά παίξει. Αισθάνομαι πως δεν έχω πραγματική βοήθεια από πουθενά. Η μάνα μου είναι ώρες ώρες στον κόσμο της. Εχει αναλάβει τη γιαγιά και τρέχει και σε αυτήν, αλλά, ενώ της λέω να βάλει ένα πρόγραμμα, αυτή κάνει ό,τι της κατέβει με αποτέλεσμα, όταν εγώ θεωρώ πως θα κρατήσει τη μικρή για να κάνω δουλειές, αυτή μου το αρνείται και μένω στα κρύα του λουτρού!

Αναγκάζομαι έτσι να έχω και τη μικρή και να προσπαθώ να κάνω τα βασικά, όπως φαγητό δικό της, δικό μας, να πλύνω πιάτα και να σφουγγαρίσω.........Ε, δεινοπαθώ.

Γυρίζει ο άντρας μου, ετοιμάζω να φάμε και πιάνω να ταίσω τη μικρή. Του ζητάω να την ταίσει εκείνος για να μαζέψω το τραπέζι και να πλύνω τα πιάτα, δεν ήθελε.........Λέω οκ.

Αφού τάισα τη μικρή, του ζητώ να την προσέξει για λίγο μέχρι να πλύνω τα πιατα και να κάνω ένα μπάνιο και, ρε κορίτσια, μού έβαλε τις φωνές. Ηθελε, βλέπετε να κοιμηθεί........Πώς τσαντίστηκα! Μα ούτε ένα μπάνιο να μην έχω την ευχαρίστηση να κάνω με την ησυχία μου;

Και μετά άρχισε να λέει λόγια για τους γονείς μου, πως δεν βοηθάνε κτλ (ενώ εγώ δεν του είχα πει τίποτα από τα σημερινά).

Αυτός με εκνευρίζει περισσότερο, γιατί δεν κρατάει καθόλου τη μικρή. Κάθε τρεις και λίγο όταν την κρατάει, με φωνάζει, γιατί τότε θυμάται να κάνει την τάδε ή τη δείνα δουλειά.........

Σας έπρηξα, ε;

Margi μου, δεν μας έπρηξες καθόλου. Τα έχω περάσει σε χειρότερο βαθμό, με συνέπειες οδυνηρές για τα επαγγελματικά μου, τις οποίες βιώνω μέχρι και σήμερα.

Κι εμένα η μητέρα μου (αν και είχε υποσχεθεί ότι θα με βοηθήσει) φρόντιζε το παιδί όποτε ένιωθε μοναξιές, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω ένα ραντεβού της προκοπής. Φαντάσου να προσπαθείς να αναλάβεις μια υπόθεση και την κρίσιμη στιγμή να χτυπάει το τηλέφωνο και ν' ακούς διάφορες διαμαρτυρίες του τύπου "πότε θα έρθεις", "πάλι αργείς" κλπ. κλπ. Μάλιστα, πολλές φορές τηλεφωνούσε και σε όλο το σόι για να κλαφτεί (το τι άκουγα εγώ μετά από άσχετους και κακεντρεχείς συγγενείς δεν λέγεται)....

Υπήρχαν φορές που, απελπισμένη, έπαιρνα το παιδί με το καρότσι στην Ευελπίδων (όταν δίκαζα προσημειώσεις) και με εξυπηρετούσαν οι γραμματείς γιατί - όπως μου έλεγαν - με λυπόντουσαν. Όταν αρρώσταινε δε, ήταν αυτονόητο ότι θα παρατούσα τα πάντα (υποθέσεις, δικαστήρια κλπ.) και θα "κρεμούσα" όλους τους πελάτες, αφού ήταν αποκλειστικά δικό μου καθήκον να τη φροντίσω (όλοι οι άλλοι ήταν άφαντοι και περιορίζονταν στο να με πρήζουν με τηλεφωνικές οδηγίες και εντολές). Περιττό να σου πω ότι, αν και το παιδί γινόταν γρήγορα καλά, εγώ υπέφερα για μεγάλα χρονικά διαστήματα από γαστρεντερίτιδες, γρίπες, πνευμονίες, βρογχίτιδες, μέχρι και ωτίτιδες. Εννοείται ότι ακόμη και τότε έπρεπε να τα βγάλω πέρα μόνη μου. Ευτυχώς, όμως με βοηθούσε ο άντρας μου.

Φυσικά, μετά την αναπόφευκτη επαγγελματική και οικονομική καταστροφή μου, η βοήθεια ήρθε - εν είδει μεταμελείας - από μητέρα και πεθερά (επιλεκτικά πάντα), όμως εγώ δεν είχα πια κουράγιο να παλέψω..

Ευτυχώς, με βοήθησαν κάποιοι παλιοί συνάδελφοι και φίλοι και ξεκίνησα σχεδόν από την αρχή. Πολλές φορές με πνίγει η απόγνωση, όμως σκέφτομαι το όμορφο κοριτσάκι μου και δεν μετανιώνω για τίποτα.

Συγγνώμη για το τεράστιο "σεντόνι", όμως σου τα λέω αυτά με μεγάλη αγάπη και ενδιαφέρον, γιατί πρέπει να σφίξεις τα δόντια και να βρεις τη δύναμη για να παλέψεις για όλα όσα είναι σημαντικά στη ζωή σου και, ιδιαίτερα, για τη γλυκιά σου νεραϊδούλα. Πίστεψέ με, τα αποθέματα δύναμής μας είναι ανεξάντλητα, ιδίως όταν τροφοδοτούνται από την αγάπη για την οικογένειά μας. Μακάρι να μπορούσα να σε συναντήσω και να σου πω περισσότερα...

Να δεις που όλα θα πάνε καλά!

Από ό,τι κατάλαβα, η μικρή είχε επιτυχίες στην κατασκήνωση, της έλεγαν πως έχει ωραίο σώμα κι εκείνη δεν έτρωγε, για να χάσει κιλά και να γίνει - κατά τη γνώμη της - ακόμη πιο όμορφη. Τα αποτελέσματα ήταν καταστροφικά.

Ηθελα να σε ρωτησω και για αυτο (διαιτα) γιατι καμια φορα το κανει και η δικια μου αλλα το μεγαλο γελιο ειναι οταν υπαρχει γλυκο παγωτο κεικ μπισκοτα τσιπς την ξεχναει επιλεκτικα και τρωει τα γλυκα της εκει που εκνευριζομαι πολυ ειναι οταν δεν τρωει το πρωινο της

Μια πολλά κιλά έχασε η μικρη σου. Μήπως ψήλωσε? μήπως να κάνατε καμια εξετασουλα? εμείς κάναμε και ο σίδηρος και η φέρετινη της μαρίνας ειναι λιγο χαμηλά και μου είπε η παιδίατρος να βάλω παραπάνω μοσχάρι στη διατροφή της και τρία αυγά οπωσδήποτε την εβδομάδα και τέλος Σεπτεμβρίου να της επαναλάβουμε.

Μάρτζι μου πραγματικά αυτές οι δουλειές δεν τελειώνουν με τιποταααα λέμε. Εμένα κάθετε λίγη ώρα στο πάρκο και κανω καμια δουλειά η στο καθίσματακι της και καθαρίζω την κουζίνα. Έχω κατεβάσει τις στροφές στο πλυντήριο και πολλά ρουχα δεν τα σιδερώνω πια δεν αντέχω λέμε. Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει κ ένα πλυντήριο.

Νόρα μου, η αλήθεια είναι πως κι εμείς πρέπει να κάνουμε εξετάσεις, όμως η κόρη δεν τις δέχεται με τίποτα. Έτσι, μέχρι να πρυτανεύσει η λογική (θα "επιστρατεύσουμε" και την παιδίατρο), της δίνω καθημερινά πορτοκαλάδες και μοσχαρίσιο κρέας σχεδόν 5 φορές την εβδομάδα. Δυστυχώς, σιχαίνεται τα αυγά.

Στο ύψος έχει περάσει το 1,65 και το βάρος της πήγε στα 50 κιλά. Πιστεύω πως σκόπιμα λιμοκτονούσε όσο βρισκόταν στην κατασκήνωση, γιατί της είπαν πως έχει ωραίο σώμα και πίστευε πως αν έχανε κι άλλο βάρος θα γινόταν ακόμη καλύτερο (άσε που όλες οι φίλες της είναι σαν οδοντογλυφίδες και κάνουν συνεχώς δίαιτα). Δεν σου κρύβω, μάλιστα, ότι ανησύχησα μήπως βρισκόταν στα πρόθυρα νευρικής ανορεξίας. Ευτυχώς, όμως, φοβήθηκε τόσο πολύ την ημέρα που παραλίγο να λιποθυμήσει, που ξανάρχισε να τρώει σαν φυσιολογικός άνθρωπος, να κοιμάται και να ξεκουράζεται.

Όσο για τις δουλειές, είπαμε: Μια τελειώνεις και δέκα ξεφυτρώνουν. Στις ονειρεμένες διακοπές μου εγώ έχω να πλύνω όλα τα χειμωνιάτικα (κουρτίνες, ριχτάρια κλπ.), να μαγειρεύω καθημερινά 2 φαγητά (ένα της μικρής "ενισχυμένο" και ένα δικό μου "διαιτητικό" - για το μπαμπά ισχύει ότι "ο καλός ο μύλος τα αλέθει όλα"), να σιδερώνω ατελείωτες στοίβες ρούχων και σεντονιών, να καθαρίζω το σπίτι, να φροντίζω τα ζωάκια, να...., να...., να.....

Καλά που έχω κι εσάς για να λέω τον πόνο μου. Ζήτω το parentscafe!

Ηθελα να σε ρωτησω και για αυτο (διαιτα) γιατι καμια φορα το κανει και η δικια μου αλλα το μεγαλο γελιο ειναι οταν υπαρχει γλυκο παγωτο κεικ μπισκοτα τσιπς την ξεχναει επιλεκτικα και τρωει τα γλυκα της εκει που εκνευριζομαι πολυ ειναι οταν δεν τρωει το πρωινο της

Όπως θα δεις στην απάντησή μου, τα κορίτσια αυτής της ηλικίας κυριολεκτικά συναγωνίζονται στην πείνα. Η δική μου όλη την ημέρα κοιτάζεται στον καθρέφτη και μην φανταστείς ότι πρόκειται για καμιά κουκλάρα - απλώς συμπαθητική είναι. Τα γλυκά τα έχει περιορίσει δραστικά και, όσο για το πρωϊνό, πίνει ένα σκέτο γάλα.

Στην κατασκήνωση μας είχε ζητήσει να της φέρουμε διάφορα "καλούδια" (μερέντες, τσιπς, χυμούς, γαριδάκια κλπ.) και δεν έφαγε τίποτα. Αντίθετα, της τα έτρωγαν κάποιες άλλες. Η ίδια έπινε το γνωστό παγωμένο τσάι και όλη την ημέρα μετρούσε θερμίδες.

Δεν βλέπω την ώρα ν' αρχίσουν τα σχολεία, για να μπει το μυαλό στη θέση του και να επαναπροσδιορίσουμε τις προτεραιότητές μας. Τουλάχιστον διαβάζει αρκετά βιβλία (ευτυχώς)....

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Είμαι στη δουλειά και πραγματικά ξεκουράζομαι.. Είναι η εποχή που είναι πεσμένη η κίνηση και πραγματικά το ευχαριστιέμαι..

Μία μου και Μάρτζι μου γλυκιές διαβάζω τις διάφορες καταστάσεις που περνάτε και ειλικρινά συμπάσχω μαζί σας.. Εμένα η μητέρα μου δυστυχώς δεν ζει.. Αν ζούσε είμαι σίγουρη ότι θα με βοηθούσε με τον μικρό και με το παραπάνω.. Εδώ είχε πάρει τις ανηψιές μου όταν ήταν 3 και 1 αντίστοιχα και τις είχε 2 ολόκληρους μήνες στο Βόλο μόνη της.. τώρα που βλέπω τι κούραση προκαλεί ένα μωρό 16 μηνών που είναι αεικίνητο της βγάζω το καπέλο!

Εγώ για να κάνω δουλειές στο σπίτι είτε βάζω τον μικρό στο πάρκο και του βάζω να ακούσει τραγουδάκια είτε τον βάζω στο καρεκλάκι του φαγητού και τον έχω μαζί μου είτε τις κάνω όταν κοιμάται.. Από την πεθερά μου δεν περιμένω να κάνει τίποτε - εκτός από το σίδερο - μιας και είναι πραγματικά τσαπατσούλα και δεν προσέχει καθόλου, ειδικά στην κουζίνα με αποτέλεσμα να είναι μόλις 2 μέρες το μωρό στο σπίτι όλη μέρα και σήμερα να χρειαζόταν η κουζίνα απολύμανση.. Εγώ δεν μπορώ, τρελλαίνομαι με τη βρωμιά, την ακαταστασία, τα ψίχουλα και τους λεκέδες στο πάτωμα.. Εντάξει μωρό είναι όλο και κάποια ζημιά θα κάνει και τα ίχνη από τα χεράκια του θα αφήσει στα τζάμια αλλά τουλάχιστον θα μπορούσε να μαζεύει ότι ρίχνει κάτω.. Το σίδερο την αφήνω να το κάνει με μεγάλη ευχαρίστηση μιας και πραγματικά το σιχαίνομαι..

Καλά καλά ούτε μαγείρεμα δεν την αφήνω να κάνει διότι δεν μου αρέσει όπως μαγειρεύει.. Αλλά όμως δεν έχω παράπονο.. κρατάει τον μικρό όποτε της το ζητήσω χωρίς να βαρυγκομήσει..

Ο άντρας μου θα ασχοληθεί με τον μικρό αν του το ζητήσω.. από μόνος του πολύ σπάνια θα τον πάρει να πάνε μια βόλτα ή οτιδήποτε άλλο.. το μόνο που κάνει με ευχαρίστηση είναι να τον κάνει μπάνιο μιας και ο μικρός στην μπανιέρα είναι όλα τα λεφτά..

Μία μου για Δευτέρα απόγευμα πως το βλέπεις; Θα σε βόλευε; Νόρα μου και όποιο άλλο κοριτσάκι έχει διάθεση και όρεξη είστε ευπρόσδεκτες..

L2qIp2.png

Μία μου για Δευτέρα απόγευμα πως το βλέπεις; Θα σε βόλευε; Νόρα μου και όποιο άλλο κοριτσάκι έχει διάθεση και όρεξη είστε ευπρόσδεκτες..

Δομνίνα μου, μια χαρά είναι η Δευτέρα. Σου αφήνω όμως την πρωτοβουλία και για τον τόπο και για την ώρα συνάντησης, αφού δεν ξέρω πότε τελειώνεις τη δουλειά σου.

Επειδή η μικρή μου δεν θέλει να μείνει μόνη στο σπίτι μέχρι να έρθει ο μπαμπάς της, θα σε πείραζε να την έχω μαζί;

Νόρα και λοιπές φιλενάδες, το προσκλητήριο ισχύει!

Δομνίνα μου, μια χαρά είναι η Δευτέρα. Σου αφήνω όμως την πρωτοβουλία και για τον τόπο και για την ώρα συνάντησης, αφού δεν ξέρω πότε τελειώνεις τη δουλειά σου.

Επειδή η μικρή μου δεν θέλει να μείνει μόνη στο σπίτι μέχρι να έρθει ο μπαμπάς της, θα σε πείραζε να την έχω μαζί;

Νόρα και λοιπές φιλενάδες, το προσκλητήριο ισχύει!

Μία μου σχολάω 7 οπότε λογικά το αργότερο 7.30 (λόγω καθυστέρησης δρομολογίων του Μετρο ενόψει καλοκαιριού) θα μπορώ να είμαι στο Μοναστηράκι.. Τι λες να συναντηθούμε στο σταθμό και αποφασίζουμε που θα πάμε.. Εννοείται ότι δεν με πειράζει να έχεις την κόρη σου μαζί.. αν δεν την πειράζει εκείνη και νομίζει πως δεν θα βαρεθεί χαρά θα μου δώσει να τη γνωρίσω από κοντά!

L2qIp2.png

Αχ, τι καλά θα ήταν να μπορούσα να έρθω μαζί σας!

Μία μου, πολύ ανησυχητικό μού ακούστηκε όλο αυτό με τη μικρή σου! Εχε το νου σου μην της γίνει συνήθεια και αρχίσει τις δίαιτες από τώρα!

Θα ξαναμπώ......

Φωνάζει η μικρή.

Της έφτιαξα σιμιγδάλι με γάλα...........Της άρεσε

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα!!!

Τι "καλημέρα" - μεσημέριασε πια... Κάνω συνέχεια δουλειές στο σπίτι (πάντως, από χθες το σύμπαν συνωμοτεί για να μην πλύνω τις κουρτίνες μου) και το απόγευμα έχω οδοντίατρο (ουδέν σχόλιον).

Δομνίνα μου, κανονίστηκε! Ραντεβού την επόμενη Δευτέρα κατά τις 7.30 στο Μοναστηράκι. Θέλεις να συναντηθούμε στην έξοδο του μετρό στην πλατεία ή στην Αθηνάς; Μέχρι εκείνη την ώρα μάλλον θα έχει επιστρέψει ο άντρας μου, οπότε η ζουζούνα θα έχει παρέα. Αλλιώς, θα την πάρουμε μαζί.

Margi μου, κρίμα που δεν μπορείς να έρθεις! Αλήθεια, δεν κατεβαίνεις καθόλου στην Αθήνα;

Το φαγητό μας πάει πολύ καλύτερα (δόξα τω Θεώ), μάλλον επειδή λείπουν οι αγχωτικές φίλες και δεν έχουμε τις καθημερινές θερμιδομετρήσεις.

Καλή συνέχεια!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου πολύ καλησπέρα σας..

Αύριο το πρωί το παιδάκι μου αναχωρεί για το χωριό με τον πατέρα του και την πεθερά μου κι εγώ με τον πεθερό μου θα ακολουθήσουμε το Σάββατο το πρωί.. Τελικά θα πάω κι εγώ αυτό το σβκ διότι κάποιοι καλοί μας φίλοι ανέβηκαν σήμερα κι έτσι θα έχουμε παρεούλα.. και για να σας πω και τη μαύρη μου αλήθεια δεν θα μπορούσα τόσες μέρες χωρίς το μωρό μου.. και είναι και μια καλή ευκαιρία να κάνω 2 ακόμη μπάνια (αν δεήσει ο Θεός και δεν ανοίξουν οι ουρανοί πάλι)..

Μία μου μια χαρά είναι τη Δευτέρα στις 7.30.. Η έξοδος προς την πλατεία είναι μια χαρά. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα αλλάξει τίποτε μιας και σκοπεύω να επιστρέψω από το χωριό τη Δευτέρα το πρωί με το πρώτο πρωϊνό.. Θα επικοινωνήσουμε τη Δευτέρα και θα σου στείλω και το κινητό μου να το έχεις για άμεση επικοινωνία..

Οδοντίατρος.. μπλιαχ.. το χειρότερό μου.. ευτυχώς είμαι πολύ τυχερή σε ότι αφορά το θέμα της πάστας των δοντιών κι έτσι ο οδοντίατρος αρκείται σε έναν καθαρισμό..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια που βρίσκονται;

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

L2qIp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Πολλή μοναξιά στο καφέ μας, αλλά δεν πειράζει (είπαμε, γεμίζουν οι "μπαταρίες").

Δομνίνα μου, καλά να περάσεις το Σ/Κ και να κάνεις τα μπανάκια σου. Ο καιρός θα βελτιωθεί σημαντικά σύμφωνα με την ΕΜΥ, οπότε θα απολαύσεις την υπέροχη θάλασσα μαζί με τον σούπερ δημοφιλή Γεράσιμο.

Είμαι εξαιρετικά ευέλικτη όλη την επόμενη εβδομάδα, οπότε δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι καθόλου για τη συνάντησή μας. Θέλω κι εγώ να σου στείλω το κινητό μου, αλλά δεν ξέρω πώς ("δεν τό 'χω και πολύ με την τεχνολογία", που λέει και η κόρη). Αν χρειαστεί, θα ζητήσω τη βοήθειά της.

Καλό Σ/Κ σε όλες, καλές βόλτες και καλά μπάνια!

Μία μου, μπορείς να στείλεις στη Δόμνα το κινητό σου με προσωπικό μήνυμα, που στέλνεις, αν πας πάνω δεξιά στη σελίδα και πατήσεις την επιλογή "προσωπικά μηνύματα". Εκεί θα επιλέξεις την "αποστολή μηνύματος" και θα σου βγάλει ένα παραθυράκι που θα σε καθοδηγεί.........Καλή επιτυχία!

Ο καιρός σε μας είναι πολύ άστατος! Χθες "ανοιξαν οι ουρανοί" στην κυριολεξία. Τι βροχή κατέβασε, βρε κορίτσια.....Σήμερα το πρωί, ως τις 10, είχε μια απίστευτη ομίχλη και μετά κρύο. Εβγαλε λίγο ήλιο το μεσημέρι και τώρ φυσάει και μπουμπουνίζει........Πάλι θα βρέξει. Κι όχι τίποτα άλλο, θέλαμε να πάμε σε ένα πανηγύρι το βραδάκι. Πάλι μέσα θα κλειστούμε. Δεν καταλάβαμε καλοκαίρι φέτος, κορίτσια, εδώ στα Γιάννενα!

Κατά τ' αλλα ήσυχα. Η μικρή μου μεγαλώνει, ομορφαίνει, γίνεται όλο και πιο έξυπνη. Λέει "μπαμπά", "μα -- μα", "παααα ( παππού), "ια--ια (γιαγια), μπά--λα". Τώρα προσπαθεί να πει και το γάλα κι έχει πολλή πλάκα. Δεν της ξεφεύγει τίποτα λέμε.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπερα, Μαρτζυ μου μπραβο στην μικρη εξερευνητρια!!!!

Μια φοβερη κατασκηνωση.....πως ειναι η μικρη;

Δομνινα πως πανε τα μπανια;

Νορα μου πως περασε η μικρη στην κατασκηνωση; η μπεμπα πως ειναι τρωει; εμεις τρωμε τα παντα που δεν εχουν γαλα, μοσχαρι,αυγο,ψαρι και μπανανα, γινανε εχθες και 1 χρονων .......

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...