Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 1
      • Λουλούδια 1

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Μαρτζι και εγω το απογευμα κανω αλχημειες. Μια γιαουρτι παιδικο που δεν της πολυαρεσει μια φαγητο από το μεσημέρι που συνηθως ειναι κριθαρακι η αστρακι η κουσκουσακι με κολοκυθακι και ντοματουλα η κανω μια καταπληκτικη κρεμα με γαλα βρωμη κρεμα εμποριου και μια κγ μελι αυτο το κανω για τη δοισκιλιοτητα αλλα δεν της πολυαρεσει μπορεις να κανεις πολλα πραγματα με το γιαρουρτι αλεσμενο φρουτο μπισκοτο.

Αυτα τα λιγα τα λεμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα. Σας διαβαζω καθε μεσημερι αλλα δεν γραφω γιατι δεν με βολευει το κινητο.

Μαρτζυ μου και εμεις δεν τρωμε την κρεμουλα το απογευμα.

Δεν ξερω τι να την δωσω.....

Εχω φτασει σε ενα γευμα μισο θηλασμου, τωρα απλα το σταματαω και αυτο;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα!

Μπαίνω βιαστικά γιατί, επιτέλους, επανήλθα σε κανονικούς ρυθμούς (όσο "κανονικοί" μπορεί να είναι με αυτήν την τρομερή ζέστη). Επωφελούμαι, λοιπόν, από την απουσία της μικρής και τρέχω να τελειώσω τις δουλειές (έχω την αίσθηση ότι μοιάζουν με τη Λερναία Ύδρα - μια τελειώνεις και δέκα καινούριες ξεφυτρώνουν χάρη στην Αθάνατη Ελληνική Γραφειοκρατία).

Νόρα, φαντάσου να είχαμε καταφέρει να βρούμε όλοι δωμάτια και να συναντιόμασταν στα Σύβοτα! Καλά να περάσετε στο χωριό και να ανανεωθείτε (ζηλεύω πολύ, λέμε)!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Ti μου κάνετε; Μάγδα, πώς πάει η δουλειά; Ελπίζω να βρήκες τους ρυθμούς σου!

Μία, εγώ αισθάνομαι πως οι δουλειές του σπιτιού είναι σαν τη Λερναία Υδρα. Μα, δεν τελειώνουν ποτε;;;;Εχω την εντύπωση πως και όλη μέρα να καθάριζα, πάλι κάτι θα προέκυπτε.............

Μόλις ξυπνήσαμε με τη μικρή! Αισθάνομαι μεγάλη κούραση..............

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας.. Χάθηκα τόσες μέρες διότι ήμουν στο χωριό και εκεί δεν είχα πρόσβαση ούτε σε υπολογιστή αλλά ούτε και σε ίντερνετ.. Ήμουν με τον Γεράσιμο 24 ώρες το 24ωρο μαζί τελείως μόνοι μας για 8 μέρες και πραγματικά εξαντλήθηκα.. Τα είδα όλα μιλάμε.. Το παιδάκι μου παρόλο που δεν είναι γκρινιάρικο και απαιτητικό, ζωή να έχει είναι αεικίνητο.. και φυσικά δεν μπορούσα να τον αφήσω χωρίς επίβλεψη ούτε δευτερόλεπτο.. Τι να σας πρωτοπω.. ότι το πρώτο βράδυ που φτάσαμε ανοίξαν οι ουρανοί και έπεσε τέτοιο νερό που την άλλη μέρα δεν είχαμε ούτε νερό ούτε ρεύμα επειδή 3 κεραυνοί κάψαν τον υποσταθμό της ΔΕΗ και το υδραγωγείο; ότι μπήκαν νερά στο σπίτι και 11.30 το βράδυ ήμασταν με τους κουβάδες και τις σφουγγαρίστρες; Τέλος πάντων.. ο μικρός ξεσάλωσε, δεν έβγαινε από τη θάλασσα και έγινε κολλητός με όλες τις πιτσιρίκες στην παραλία και στον παιδότοπο.. Γυρίσαμε χθες άρον άρον με το μωρό -αν και ήταν να κάτσει και αυτή τη βδομάδα στο χωριό - διότι κόψαν την άδεια του άντρα μου και την τραβάνε μια βδομάδα μετά και δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσω το μωρό με δυο υπερήλικες μόνο του στο χωριό που ειναι 4 ώρες περίπου μακριά από την Αθήνα. Θα πέθαινα από την αγωνία μου κάθε μέρα..

Τώρα είμαι στη δουλειά και ξεκουράζομαι.. Ο μικρός θα φύγει με τον πατέρα του και τους παππούδες λογικά την Παρασκευή για το χωριό πάλι κι εγώ λέω να απολαύσω το άδειο σπίτι και την ησυχία μου μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη όπου θα ανέβω κι εγώ στο χωριό.

Νόρα μου έχει τόσα ωραία μέρη να σας δείξουμε όταν έρθετε με το καλό!

Μία μου την ερχόμενη βδομάδα όποτε θες τα λέμε από κοντά!

Χαίρομαι που είστε όλες σας καλά.. και να ξέρετε ότι μου λείψατε πολύ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Επανέρχομαι για να πω τη γνώμη μου και την εμπειρία μου όσον αφορά τον Γεράσιμο και τα ταξίδια με το αυτοκίνητο.. Προσπαθούμε να φεύγουμε την ώρα που συνήθως παίρνει τον πρωϊνό ή τον μεσημεριανό του ύπνο για να αποφεύγουμε τις πολλές γκρίνιες.. Με αυτό τον τρόπο έχω καταφέρει να κάνω το ταξίδι Αθήνα - Πάτρα και την επιστροφή με τον μικρό να είναι ξύπνιος για ένα μισάωρο περίπου.. Όσον αφορά το ταξίδι Αθήνα - Βόλος και τούμπαλιν που είναι κατά 1 ώρα και 20 λεπτά περίπου μεγαλύτερο παίρνω μαζί μου διάφορα μπιχλιμπίδια και παιχνιδάκια και φροντίζω να του τα δίνω κατά τακτά χρονικά διαστήματα για να μην έχει μονοτονία.. Βαριούνται κι αυτά να κάθονται καθηλωμένα τόση ώρα στην ίδια θέση..

Όσον αφορά το απογευματινό μας γεύμα.. Τελευταία ξεκινήσαμε να τρώμε και τοστάκι οπότε σιγά σιγά προσθέτουμε και αυτή την επιλογή μας ως απογευματινό. Συνήθως του δίνω είτε πρόβειο γιαούρτι, είτε γιαούρτι με μπισκότο ή δημητριακά είτε φαρίν λακτέ και ενίοτε φαί από το μεσημέρι..

L2qIp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Τρέχω όλη την ημέρα (τι πρωτότυπο) κι έχω και τη μικρή μου, που επέστρεψε "κουρέλι" από την κατασκήνωση. Έχασε 5-6 κιλά, καταχλώμιασε, νιώθει συνεχώς κουρασμένη και χθες παραλίγο να μου λιποθυμήσει μέσα στο δρόμο. Πέρασα μεγάλη τρομάρα, όταν την είδα άσπρη σαν χαρτί και μούσκεμα στον ιδρώτα και βασανίζομαι πάλι από τις αιώνιες ενοχές μου.....

Αύριο θα κάνω κάποιες τελευταίες δουλειές και μετά θα "κατεβάσω ρολά" για τουλάχιστον 3 εβδομάδες. Θέλω να ασχοληθώ με το παιδάκι μου και να το κάνω καλά, με τον άντρα μου, τους φίλους μας, να δω τι θα κάνουμε με τις διακοπές μας και ένα σωρό άλλα πράγματα.

Fine καλώς ήρθες! Να σου ζήσει το αγοράκι σου!

Δομνίνα μου, και σε μας έλειψες πολύ! Είμαι πλέον διαθέσιμη όλα τα απογεύματα και περιμένω με χαρά τη συνάντησή μας.

Καλή εβδομάδα σε όλες!

Aντε, βρε Δομνίνα! Κι ελεγα πού χάθηκες! Γκαντεμιά να περάσετε τέτοια βάσανα από την πρώτη βραδιά! Τουλάχιστον όμως πέρασε καλά ο μικρούλης,

Μία μου, γιατί γύρισε σε τέτοια κατάσταση η μικρή σου; Ανησυχητικό μού ακούγεται, βρε κοπέλα μου. Ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ;

Fine, καλώς όρισες! Να χαίρεσαι το παιδάκι σου!

Αν θες, πες μας κάποια πράγματα για σένα για να σε γνωρίσουμε!

Μανού, πού βρίσκεσαι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Χθες έκανα μανικιούρ - πεντικιούρ και πραγματικά ανανεώθηκα.. Ζέστη πολλή όμως κι εγώ πραγματικά υποφέρω.. ενώ μου αρέσει το καλοκαίρι, η ζέστη με ταλαιπωρεί απίστευτα.. Ευτυχώς τα κλιματιστικά δουλεύουν μια χαρά και στο σπίτι και στο γραφείο και έτσι τη βγάζω σχετικά άνετα..

Fine καλώς μας ήλθες.. όντως πες μας μερικά πράγματα για σένα για να σε μάθουμε..

Μία μου γιατί αυτή τη φορά ταλαιπωρήθηκε τόσο πολύ το κοριτσάκι σου; Μήπως είναι έρωτας η αιτία; Από βδομάδα όποιο απόγευμα χθες μπορούμε να βρεθούμε μοναστηράκι ή πλάκα που έχω πολύ καιρό να πάω να πιούμε καμιά μπύρα ή να φάμε κανένα σουβλάκι!

Μάρτζι μου εσύ αποφάσισες τελικά τι θα κάνεις με το μωρό από Σεπτέμβρη;

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Δόμνα μου, ζήλεψα και μόνο που διάβασα για το πεντικιούρ. Για το μανικιούρ όχι, γιατί δεν με πολυενδιαφέρει, αλλά τα πόδια.....αχ! αυτά τα πόδια. Θέλω κι εγώ να κάνω αλλά πού να προλάβω........΄

Τα έχω πραγματικά παίξει. Αισθάνομαι πως δεν έχω πραγματική βοήθεια από πουθενά. Η μάνα μου είναι ώρες ώρες στον κόσμο της. Εχει αναλάβει τη γιαγιά και τρέχει και σε αυτήν, αλλά, ενώ της λέω να βάλει ένα πρόγραμμα, αυτή κάνει ό,τι της κατέβει με αποτέλεσμα, όταν εγώ θεωρώ πως θα κρατήσει τη μικρή για να κάνω δουλειές, αυτή μου το αρνείται και μένω στα κρύα του λουτρού!

Αναγκάζομαι έτσι να έχω και τη μικρή και να προσπαθώ να κάνω τα βασικά, όπως φαγητό δικό της, δικό μας, να πλύνω πιάτα και να σφουγγαρίσω.........Ε, δεινοπαθώ.

Το αποκορύφωμα ήταν το σημερινό. Ξυπνάμε με τη μικρή στις 9.30. Κατά τις 10 έρχεται η μάνα μου, κάθεται μετρημένα 5 λεπτά και φεύγει......Ταίζω, αλλάζω, ντύνω τη μικρή και πηγαίνουμε εμείς σε αυτή. Καθάριζε λοιπόν το σπίτι και θα έφευγε για τη γιαγιά. Τα "πήρα" λίγο κρανίο. Αντι να κάτσει 20 λεπτά σε μένα να συμμαζέψω λίγο, έτρεξε να καθαρίσει κι έφυγε χωρίς να μου κρατήσει έστω για λίγο το κορίτσι.

Πήγα μια βολτίτσα τη μικρή και όταν γυρίσαμε την έβαλα στο καθισματάκι και βγήκαμε στο μπαλκόνι, το οποίο έπλυνα γιατί ήταν μέσα στη βρώμα........

Κι εκεί που κοντεύω να τελειώσω τις δουλειές, έρχονται και η μάνα μου και ο πατέρας μου και παίρνουν τη μικρή. Χαίρω πολύ.......όταν τους χρειαζομαι, απέχουν κι όταν δεν τους χρειάζομαι εμφανίζονται!

Τεσπα. Λέω να το εκμεταλλευτώ και καθαρίζω μπάνιο, αλλάζω σεντόνια, βάζω πλυντήριο, διπλώνω ρούχα κτλ. Πώς κουράστηκα..........

Γυρίζει ο άντρας μου, ετοιμάζω να φάμε και πιάνω να ταίσω τη μικρή. Του ζητάω να την ταίσει εκείνος για να μαζέψω το τραπέζι και να πλύνω τα πιάτα, δεν ήθελε.........Λέω οκ.

Αφού τάισα τη μικρή, του ζητώ να την προσέξει για λίγο μέχρι να πλύνω τα πιατα και να κάνω ένα μπάνιο και, ρε κορίτσια, μού έβαλε τις φωνές. Ηθελε, βλέπετε να κοιμηθεί........Πώς τσαντίστηκα! Μα ούτε ένα μπάνιο να μην έχω την ευχαρίστηση να κάνω με την ησυχία μου;

Και μετά άρχισε να λέει λόγια για τους γονείς μου, πως δεν βοηθάνε κτλ (ενώ εγώ δεν του είχα πει τίποτα από τα σημερινά).

Αυτός με εκνευρίζει περισσότερο, γιατί δεν κρατάει καθόλου τη μικρή. Κάθε τρεις και λίγο όταν την κρατάει, με φωνάζει, γιατί τότε θυμάται να κάνει την τάδε ή τη δείνα δουλειά.........

Οπότε, Δόμνινα, καταλαβαίνεις τι έχω να τραβήξω από το Σεπτέμβρη είτε αποφασίσω να φύγω με άντρα και παιδί είτε αποφασίσω να πηγαινοέρχομαι! Εκεί θα πάθω υπερκόπωση......

Σας έπρηξα, ε;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπέρα!!!!

Fine καλώς ήρθες!!!!

Λοιπόν τι να σας πρωτογράφω την Παρασκευή φύγαμε γύρω στις εφτά μισή. Κάναμε περίπου 6ωρες ταξίδι με δυο τρεις στάσεις. Σαράντα λεπτά κοιμήθηκε η κυρία με το ρολόι μετρημένα και την υπόλοιπη ώρα κοριτσάκια μου γκρίνιαζε τα είδαμε όλα λέμε. Υποτίθετε ότι 8.30 με 10.30 κοιμάται το πρωί στο σπίτι. Μας λιανισε τι τσιφτετελια χορέψαμε με τη μεγαλη τι τραγουδήσαμε τι τον καραγκιόζη κάναμε τιποταααα λέμε.

Ευτυχώς στην επιστροφή χτες κοιμήθηκε λιγο παραπάνω κάναμε και μια μεγαλη στάση ξυλοκαστρο για φαγητό το μεσημέρι και κάπως ήταν λιγο καλύτερη η κατάσταση γιατί την επιστροφή πολύ τη σκεφτόμασταν.

Εκεί που είχε παρει λίγα βήματα στο χωριό τα ξέχασε γιατί είμασταν παρα πολύς κόσμος και την είχαν συνέχεια αγκαλιά. Η μεγαλη μου σοκαρίστηκε απο το ποσο μεγάλο σόι έχω γιατί είχαμε να πάμε χρονια και λόγω των συνθηκών (μνημόσυνο) τους είδε ολους μαζεμένους και ζαλίστηκε

Μια πολλά κιλά έχασε η μικρη σου. Μήπως ψήλωσε? μήπως να κάνατε καμια εξετασουλα? εμείς κάναμε και ο σίδηρος και η φέρετινη της μαρίνας ειναι λιγο χαμηλά και μου είπε η παιδίατρος να βάλω παραπάνω μοσχάρι στη διατροφή της και τρία αυγά οπωσδήποτε την εβδομάδα και τέλος Σεπτεμβρίου να της επαναλάβουμε.

Μάρτζι μου πραγματικά αυτές οι δουλειές δεν τελειώνουν με τιποταααα λέμε. Εμένα κάθετε λίγη ώρα στο πάρκο και κανω καμια δουλειά η στο καθίσματακι της και καθαρίζω την κουζίνα. Έχω κατεβάσει τις στροφές στο πλυντήριο και πολλά ρουχα δεν τα σιδερώνω πια δεν αντέχω λέμε. Σχεδόν κάθε μέρα βγαίνει κ ένα πλυντήριο.

Καλημέρα φιλενάδες!

Σήμερα έμεινα στο σπίτι, γιατί χθες βάλαμε τα σιδεράκια και από το πρωί η κόρη πονάει αρκετά και γκρινιάζει. Θα τη φροντίσω, λοιπόν, με μεγάλη χαρά, μια και η μητέρα μου ετοιμάζεται για τα λουτρά και δεν ευκαιρεί.

Έτσι, βρήκα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί σας. Για να μην ξεχνιόμαστε, όμως, περιμένουν ΤΑ πλυντήρια (μεταξύ αυτών και οι χειμωνιάτικες κουρτίνες, που - η ανεπρόκοπη - τις έχω παρατήσει στο καλάθι).

Ευχαριστώ τόσο πολύ για το ενδιαφέρον σας για τη μικρή μου! Να είστε καλά πολλά φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...