Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια !!! Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία στα σπίτια σας!!! Και σύντομα να γεμίσουν οι αγκαλιές μας!!! 
      Σημερα είχαμε κάποια πολύ ενθαρρυντικά νέα όχι τέλεια αλλά βλέπω λίγο φως στο τούνελ !!!

πήραμε αποτελέσματα σπέρματος και επιτέλους η καλλιέργεια ειναι αρνητική και το dfi έπεσε απο 66% στο 38% ( το ξέρω ειναι ακόμα πολύ ανεβασμένο αλλά θεωρώ καλό σημάδι πως έπεσε αρκετά σε δυο μήνες άρα όντως οφειλόταν ο πυρετός ) και έπισης ανέβηκε ο αριθμός σπερματοζωαρίων από 1,5 εκ στα 15εκ!!

Ήθελα να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε επειδή ακόμα το ποσοστό ποιοσφαιριων είναι αρκετά ανεβασμένο αλλά η καλιεργια αρνητική υπάρχει περίπτωση να υποδηλώνει ουρεοπλασμα μυκόλασμα ή χλαμύδια ; (Τα οποία δεν φαίνονται στην καλιεργια και χρειάζονται άλλη εξέταση ) 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 2

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Εμένα, πάντως, Μία, οχι απλά δεν με κουράζεις, αλλά ίσα ίσα! Απολαμβάνω να σε διαβάζω! Πολύ ωραίος λόγος, πολύ ωραίες σκέψεις!

Τι κάνετε όλες οι υπόλοιπες; Πού χαθήκατε; Εμείς εδώ περάσαμε τις προηγούμενες μέρες έναν ωραιότατο χειμώνα......Να ξέρατε τι παλιόκαιρο μας έκανε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margi μου σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια! Γράφω ακριβώς όσα πιστεύω και αισθάνομαι και χαίρομαι που απέκτησα μια τόσο εγκάρδια παρέα.

Τώρα, αν σου έλεγα πως προτιμώ τη δροσιά και το κρύο (έστω και μέσα στο κατακαλόκαιρο) από την αφόρητη ζέστη, τους καύσωνες και την πνιγηρή ατμόσφαιρα, θα το πίστευες; Πάντως, χτες ζήσαμε κι εμείς φθινοπωρινές στιγμές, ασυνήθιστες για την Αθήνα. Έβρεχε συνέχεια και ένα τρομερό μπουρίνι προς το μεσημέρι είχε σαν αποτέλεσμα πλημμύρες, διακοπές ρεύματος, εγκλωβισμούς κλπ.

Σήμερα, όμως, ο καιρός ήταν ιδιαίτερα ζεστός και οι δρόμοι γέμισαν κόσμο, αφού τα καταστήματα ήταν ανοιχτά (οι τιμές των εκπτώσεων είναι άλλη ιστορία). Μάλλον τα κορίτσια το έχουν ρίξει στα ψώνια και τις βόλτες.

Καλή εβδομάδα να 'χουμε!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Ax, και σε μας σήμερα ο καιρός ήταν υπέροχος!

Μαλιστα το απογευματάκι πήραμε τη μικρή και βγήκαμε για καφέ με ένα φιλικό μας ζευγάρι! Η μικρούλα μου ήταν πολύ καλή κι έκανε εντύπωση στους πάντες με τα ναζάκια της και τη ζωηράδα της!

Λες, Μία, τα κορίτσια να το έριξαν στα ψώνια ή στις βουτιές; Μονο εμείς μείναμε εδώ; Αλήθεια, εσύ πού θα πας διακοπές; Η κορούλα σου πήγε τελικά στην κατασκήνωση;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας. Απ' ότι βλέπετε σας γράφω μεταμεσονύχτια και αυτό διότι είναι η μοναδική στιγμή της μέρας που έχω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου.. Βλέπετε από χθες έχω πάρει το μωρό και έχω έρθει στην αδερφή μου που μένει στην Πάτρα για 4 μέρες. Είχα να τη δω 5 ολόκληρους μήνες και τώρα ήταν ευκαιρία μιας που από αύριο βγαίνω σε άδεια 2 βδομάδων.. Θα μείνω μέχρι την Τρίτη το μεσημέρι Πάτρα και μετά θα επιστρέψω Αθήνα για να πάμε την Τετάρτη με τον σύζυγο στο νοσοκομείο να βγάλει τα ράμματα και μετά θα φύγουμε για Βόλο. Ευτυχώς ο καιρός εδώ χθες και σήμερα ήταν πολύ καλός και έτσι καταφέραμε να κάνουμε τα πρώτα μας μπάνια για φέτος. Ο Γερασιμάκος έχει ξετρελλαθεί με τα βοτσαλάκια στην παραλία και έτσι με το που τον βγάζω από τη θάλασσα στρογγυλοκάθεται στην άκρη και παίζει με τα βοτσαλάκια.. Ευτυχώς έχει παρεούλα τον ανηψιό μου που είναι μόλις 5 μήνες μεγαλύτερος του και έτσι περνάει ωραία.. Αλλοίμονο στη μεσούλα μου βέβαια.. νομίζω ότι από το πολύ σκύψιμο, κουβάλημα, κυνήγημα με τον Γεράσιμο θα βαρέσω μπιέλα ή θα πάθω κανένα λουμπάγκο. Αυτό μου έλειπε τώρα βέβαια..

Ελπίζω να περνάτε κι εσείς όμορφα και θα προσπαθήσω να ξαναμπώ πολύ σύντομα. Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου καλησπερα.

Γρήγορα γρήγορα να σας πω ότι όντως την προηγούμενη εβδομάδα ψώνιζαμε.

Πήρα τρία καταπληκτικά σύνολακια της μεγάλης γιατί δεν εχει τιποτα να φορέσει από Σεπτέμβριο στο σχολείο. Παπούτσια οικογενειακός και εγώ θέλω να πάρω κανά δυο σορτσακια αυτά τα πολύ χαλαρά σε κανά μαγαζί ξέρετε της σειράς που ειναι πολύ φτηνά μη σας πω και απο καμια λαϊκή!!!!

Ειμαι ένα όρθιο πτώμα έχω βαλει τον αυτόματο και πηγαίνω. Η μεγαλη εχει απίστευτη γκρίνια και η μπεμπα δεν κατεβαίνει απο την αγκαλιά μου. Οποίος την παρει αγκαλιά κλαίει σπαρακτικά αν ειμαι εγώ κοντά.

Τώρα και μη με κοροιδεψετε περιμένω πως και τι την αδεια μου. Θέλω επειγόντως διακοπες.

Δομνινα τι είπαν οι γιατροί????

Μαγδα πως πάτε με το φαγητό τρώτε απ όλα????

Τα κοριτσάκια που λείπουν τα κοριτσάκια τους ως περνάτε??? σας ζηλευωωωω!!!!!!

Μάρτζι μου δεν έχω να σε ρωτήσω κατι!!!!!!

Φιλιααααα!!!!!

Ξέχασαα να σας πω κανω την απίστευτη δίαιτα του δεν προλαβαίνω να φάω και τρώω κανά φρούτο για να μην ειμαι νηστικια και έχω πέσει λιγο. Ευτυχώς γιατί δεν είχα ρουχα για τη δουλειά.

Καλημέρα φιλενάδες!

Σήμερα είμαι χάλια (συνάχι, βήχας κλπ.) γιατί με κόλλησε η μικρή. Τη βγάλαμε άρον άρον από την κατασκήνωση γιατί είχε πυρετό και τώρα κοιμάται. Είναι απύρετη από χθες, οπότε αύριο θα την ξαναπάμε (δεν θέλει να χάσει το πάρτι).

Πάντως, μπορεί με την πρώτη ματιά η κατασκήνωση να φαίνεται στους γονείς σαν λύτρωση, όμως δεν είναι έτσι. Επειδή επισκέψεις επιτρέπονται μόνο Σάββατο ή/και Κυριακή, οι ενδιάμεσες ημέρες της εβδομάδας περνάνε με ατελείωτες μπουγάδες-σίδερο-ετοιμασία βαλίτσας-πολύωρες διαδρομές-παραλαβή σάκου με άπλυτα και πάλι απ' την αρχή. Ευτυχώς το παιδί περνάει πολύ καλά, οπότε χαλάλι η ταλαιπωρία.

Εγώ σήμερα θα ξεκουραστώ και θα χαρώ το κρεβάτι και τα βιβλία μου. Ουδέν κακόν αμιγές καλού, λοιπόν (χε-χε)!

Margi μου, δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη για τις διακοπές μας. Εμένα, προσωπικά, δεν με ενοχλεί καθόλου, γιατί απολαμβάνω την άδεια Αθήνα του Αυγούστου. Θέλω μόνο να κάνω λίγα μπάνια, όμως και αυτό μπορεί να τακτοποιηθεί. Σημασία έχει ότι θα περάσουμε κάποιες χαλαρές ημέρες όλοι μαζί και, σίγουρα, θα κανονίσουμε μικρές κοντινές αποδράσεις. Εσείς τι σχεδιάζετε;

Δομνίνα μου, θα σε "μαλώσω". Πρέπει να προσέχεις τη μέση σου, γιατί τώρα μεν το ξεπερνάς, όμως θα πονάς πολύ όταν περάσουν τα χρόνια και τότε είναι που η οικογένειά σου θα σε χρειάζεται περισσότερο. Εύχομαι καλές διακοπές με τους άντρες σου και καλή ξεκούραση!

Νόρα μου, μη ζηλεύεις την κατασκήνωση, γιατί η όλη κατάσταση είναι κουραστική, όπως γράφω παραπάνω. Να σκέφτεσαι ότι κάθε μέρα σε φέρνει πιο κοντά στις διακοπές και θα δεις ότι θα αλλάζει η διάθεσή σου (σε μένα, τουλάχιστον, αυτό "πιάνει"). Μπράβο για τα κιλά που έχασες!

Πάω τώρα για relax. Φιλιά σε όλες και να περνάτε καλά!

Mia, περαστικά στην μικρή σου! Αφού τα περνάει τόσο όμορφα στην κατασκήνωση, χαλάλι η ταλαιπωρία σας. Τι όμορφες αναμνήσεις θα έχει σαν μεγαλώσει όμως! Τέτοιες στιγμές είναι μοναδικές.

Εμείς δεν θα πάμε κάπου διακοπές! Ο άντρας μου δουλεύει μέχρι τέλη Αυγούστου. Αχ, μακάρι να ήταν για περισσότερο αυτή η δουλειά. Οσο σκέφτομαι πως δεν θα δουλεύει από 1η Σεπτ με πιάνει μία απογοήτευση!

Νόρα, υπομονή! Πλησιάζουν οι άτιμες οι διακοπές να ξεκουραστείς κι εσύ λιγάκι!

Σήμερα μάλωσα τη μικρούλα μου και μετά στενοχωρήθηκα! Κάθε μεσημέρι πάμε για ύπνο στο κρεβατάκι της! Εχει τώρα κάμποσες μέρες που μου τραβάει τα μαλλιά με το που ξαπλώνουμε! Μου τα ξεριζώνει. Κάνει κάτι απότομες κινήσεις, αρπάζει τούφες ( και να φανταστείτε τα έχω μαζεμένα) και τα τραβάει με μανία! Το βλέπει για αστείο και γελάει μετά, αλλά εγώ υποφέρω. Την μαλώνω αλλά τίποτα! Σήμερα πέρα από το ότι έκανε μιάμιση ώρα για να κοιμηθεί, τραβαγε το μαλλί και με γρατσουνούσε κιόλας! Την πήρα και την έβαλα στην κούνια της (που είναι για αυτήν μεγάλη τιμωρία να μπει αν δεν κοιμάται) και την μάλωσα! Εβαλε τα κλάματα κι απλωνε τα χεράκια να την πάρω. Την άφησα λίγο και την ξαναπήρα. Κοιμήθηκε τελικά αμέσως. Με έπιασαν κάτι τύψεις που την κοίταζα να κοιμάται..........Αει στο καλό!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα φιλενάδες!

Φαίνεται πως ο πιο ευχάριστος "ιός", αυτός των διακοπών, χτύπησε και στο δικό μας καφέ. Ραντεβού το Σεπτέμβρη, λοιπόν, για τις τυχερές!

Margi, κι εμείς δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε διακοπές για τον ίδιο λόγο με σας. Όμως, μην απογοητεύεσαι. Εύχομαι και ελπίζω πως κάτι θα γίνει.....

Όσο για το μάλωμα στη μικρούλα σου, δεν πρέπει να στενοχωριέσαι και να νιώθεις ενοχές. Μεγαλώνοντας, τα παιδιά επιχειρούν να διερευνήσουν τα όρια αντοχής των γονέων τους και, όσο πιο γρήγορα γίνουν κατανοητά κάποια πράγματα και τεθούν οι "κόκκινες γραμμές", τόσο το καλύτερο για όλους (τα πέρασα κι εγώ, όπως καταλαβαίνεις, αλλά δεν σημείωσα μεγάλη επιτυχία στο θέμα της πειθαρχίας).

Εξάλλου, είσαι μια τόσο τρυφερή μανούλα, που αποκλείεται να κάνεις κάτι που θα τραυματίσει ψυχικά τη ζαβολιάρα μπουμπού (έτσι αποκαλώ τη μικρή μου ακόμη και τώρα και της αρέσει πολύ).

Κατά τα άλλα, εγώ είμαι ακόμη κρεβατωμένη, με πυρετό, συνάχι και βήχα. Αν όλα αυτά συνεχιστούν, θα πάρω αντιβίωση από Δευτέρα (δεν έχω χειρότερο, μέσα στο κατακαλόκαιρο). Ευτυχώς, λείπει το παιδί (και περνάει super, από ό,τι μας λέει).

Καλό Σ/Κ σε όλες!

Διαφημίσεις

Mia, περαστικά σου! Καλά, δεν υπάρχει χειρότερο από το να αρρωσταίνεις μες στο κατακαλόκαιρο..........Εύχομαι να αναρρώσεις γρήγορα!

Εμείς σήμερα κάναμε μία μικρή απόδραση! Πήγαμε στα Σύβοτα, όπου είναι φανταστικά! Πρώτα επισκεφτήκαμε ένα εκκλησάκι και μετά κάναμε μπάνιο στην παραλία που είναι ακριβώς από κάτω. Πεντακάθαρα, καταπράσινα και ζεστά νερά! Κορίτσια, δεν λέγαμε να βγούμε από τη θάλασσα! Η μικρή ξετρελάθηκε.

Κι ενώ γυρίσαμε και κάναμε μια βολτίτσα σε μία γειτόνισσα, πώς μου γλιστράει, βρε κοπέλες, από το χέρι η μικρή και πέφτει κάτω στο τσιμέντο της αυλής ανάσκελα. Κι εκεί που κράτησε για λίγο το κεφαλάκι της, δεν το άντεξε και το αφήνει και πέφτει κι αυτό και ακούγεται ένας γδούπος!!!! Τρομάρα που πήρα!!!!! Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα! Αλλά το περιστατικό με φόβισε. Μα την κρατούσα. Πώς μου ξέφυγε; Το κακόμοιρο. Εριξε ένα κλάμα. Αλλά κι εγώ κόντεψα να πεθάνω λέμε..........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Margi, μάλλον εμείς οι δυο μείναμε να τα λέμε.

Μεγάλη η λαχτάρα που πέρασες και εύχομαι να μην ξανασυμβεί! Πάντως, τα νινάκια ξεπερνάνε εύκολα τα χτυπήματα στο κεφάλι. Και η δική μου είχε χτυπήσει στο πίσω μέρος του κεφαλιού πέφτοντας μαζί με το καρεκλάκι του φαγητού όταν ήταν περίπου 18 μηνών (είχε, μάλιστα, πάρει φόρα σπρώχνοντας με τα πόδια της το τραπέζι, γιατί πείσμωνε και δεν ήθελε να φάει). Κατατρομάξαμε, όμως το θηριάκι μετά από λίγο έπαιζε και φώναζε σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Να δεις χτυπήματα όταν θ' αρχίσει το ποδήλατο!

Τα Σύβοτα είναι υπέροχο μέρος. Δεν έχουμε πάει ποτέ, αλλά έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια. Αν τελικά καταφέρουμε να φύγουμε, έστω και για λίγες ημέρες, είναι στα υπόψη μας. Αν όχι, πάλι, του χρόνου (να 'μαστε καλά).

Να περνάτε όλες τέλεια!

Καλησπέρα! Είμαι λίγο άυπνη, γιατί χθες δεν με έπαιρνε ο ύπνος και, όταν τελικά με πήρε, είδα ένα πολύ κακό όνειρο και ξύπνησα! Κατατρόμαξα και αγκάλιασα τον άντρα μου. Τον ξύπνησα να μου κάνει παρέα και μετά το μυαλό μου πήγαινε στο κακό. Ακόμη και τώρα είμαι πολύ ταραγμένη και έχω κάνει από χθες χίλιες φορές το σταυρό μου να μας έχει καλά ο Θεός!

Μία, με την πρώτη ευκαιρία να πάτε Σύβοτα! Είναι απλά υπέροχα!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσακια μου καλημερα. Ειμαι εδω και σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να μπω. Τωρα γραφω απ τη δουλεια και δεν το πολυθελω.

Τεσπα.

Μαρτζι μου πιστευω οτι τα παιδια εχουν φυλακα αγγελο και τα προστατευει συνεχεια. Μιλαμε οτι κανει τρελλες υπερωριες. Εγω με τη μεγαλη εχω περασει μεγαλες Νιλες αλλα ολα καλα. Η μικρη ειχε για δυο βδομαδες ενα καρουμπαλο στο πισω μερος του κεφαλιου χαμηλα και δεν πηρα καν χαμπαρι πως το επαθε.

Μια περαστικα σου σου βγηκε η κουραση και σε πηρε βαρια μου φαινεται.

Στα Συβοτα εχουμε παει μονο για μπανιο αλλα μη φανταστειτε 2-3 φορες μονο ειναι πολυυ ωραια. Ειχαμε μια πιθανοτητα να παμε φετος γιατι κλεινει η εταιρεια ενα ξενοδοχειο σε καλες τιμες αλλα οταν εγω εμαθα για την αδεια δεν βρηκα ουτε αποθηκη και ηθελα τοσο πολυ να παω!!!!

Το Σ/Κ παμε στο χωριο μου και το περιμενω πως και τι. Εχω 3 χρονια να παω πηραμε και 2 μερες αδεια μονο τη μπεμπα φοβομαστε γιατι μας εχει βγει πολυ γκρινιαρα στα ταξιδια. Ο πατερας της λει θα φοραει ωτοασπιδες η μεγαλη θα καθεται μπροστα με τη μουσικη τερμα και εγω με την γκρινιαρα πισω. Εχω παιξει σε θεατρικο ολα τα παιδικα τραγουδια και εχω χτυπησει τα ποδια στο " χαρωπα τα δυο μου ποδια τα χτυπω" τοσο δυνατα για να κανουν θορυβο που η μικρη γελαει και εμενα με τσουζουν.

Αυτα ελπιζω να περνατε ομορφα και Μαρτζι μου μην κανεις κακες σκεψεις.

Καλησπέρα! Καθόμαστε στη βεράντα με τη μικρή. Της κράτησα φαγάκι από το μεσημέρι (πατάτα, καρότο, κολοκυθάκι), δεν το άλεσα, της το έβαλα στο πιατάκι, έφαγε κάμποσο με μένα και τώρα παίζει με το φαγητό! Τρώει από λίγο, πετάει λίγο, αφήστε.......Δεν της αρέσει πλέον η κρέμα το απόγευμα και σκέφτηκα να της αφήνω φαί από το μεσημέρι! Σε λίγο θα πάμε την καθιερωμένη μας βόλτα στην γειτονιά, όπου κυκλοφορούν ΠΟΛΛΑ παιδια!

Νόρα, κι εμάς γκρινιάζει στα ταξίδια! Δεινοπαθώ.......Τραγουδάω κι εγώ όλα τα τραγούδια που ξέρω αλλά δεν γίνεται και τίποτα! Καλά να περάσετε στο χωριό. ΄Κρίμα που δεν σας έκατσε για Σύβοτα!

Φιλια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...