Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Ένα γρήγορο γεια.

Το ότι βγαίνω βαφομαι ντύνομαι όλα καλα πίνω και τον καφε μου με την ησυχία μου. Αυτά ήταν τα καλα. Έχουν απαξιώσει την εταιρεια εντελώς δουλειά δεν εχει και όλοι περιμένουν την πώληση που δεν έρχεται γιατί προφανώς δεν τα βρίσκουν στα οικονομικά. Ο διευθυντής που έχω τον ήξερα απο πριν ήταν σε άλλη διεύθυνση δεν χωνευομαστε καθόλου και το δείχνουμε ο ένας στον άλλο.

Συμφωνήσαμε με τον άντρα μου για δυο μέρες τέλος του μήνα για να παω στο χωριό μου για ένα μνημόσυνο αλλα δεν ξέρω αν θα μου της δώσουνε.

Δομνινα μου ΥΠΟΜΟΝΗ!!!!! Ένα έχω να σου πω ότι καλο ειναι ο γερασιμακος να μαζευτεί λιγο απο τις κατακτήσεις γιατί εδώ υπάρχουν καλα κορίτσια και απο καλές οικογένειες, της Μάρτζι της Μαγδας η δικιά μου. ΄Η τουλάχιστον αν ξένοκοιτάτε μη μας το λέτε!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια..

Εγώ πάλι αντιθέτως από τη Νόρα τρέχω κυριολεκτικά στη δουλειά.. Έχουμε αρκετή και δεν μου έφτανε αυτό, ξαφνικά ένας εκ των εταίρων της εταιρείας με "αγάπησε" και θέλει να συνεργάζεται μόνο μαζί μου.. Αυτό από τη μια είναι καλό διότι του είμαι απαραίτητη, αλλά από την άλλη δεν μπορώ να ξεκλέψω ούτε δυο λεπτά.. Έτσι μπαίνω στο πολύ γρήγορο μιας και όταν γυρνάω σπίτι ο Γερασιμάκος μου απαιτεί κάθε δευτερόλεπτο από τον ελεύθερο χρόνο μου (και πολύ καλά κάνει εδώ που τα λέμε) και είμαστε συνέχεια έξω.. Την Παρασκευή θα φύγουμε, θα πάμε στο χωριό να τον τακτοποιήσω και εγώ θα γυρίσω την Κυριακή γιατί την άλλη βδομάδα δουλεύω και θέλω σιγά σιγά να ετοιμάσω τα πράγματα και να μην ξεχάσω τίποτε.. Σήμερα θέλω να πάω στα Jumbo να του πάρω τσάντα για να βάλω τα πράγματα της θάλασσας μέσα γιατί και ο άντρας μου και η πεθερά μου ικανοί είναι να αφήνουν κάθε μέρα τα μισά πράγματα στην παραλία.. Θα πάρουμε και μπρατσάκια για να αισθάνεται ελεύθερος.. Αν και εμένα το σβκ ξινό θα μου βγει διότι όπως καταλαβαίνετε θα πρέπει όταν φτάσουμε να γλείψω το σπίτι.. μιας και θα έρθει η πεθερά το Σάββατο και να το βρει καθαρό...

Τέλος πάντων.. Ενημερώνω κι εδώ ότι την ερχόμενη βδομάδα τα βράδια είμαι ελεύθερη.. Νόρα και Μια αν θέλετε κανονίζουμε καφεδάκι..

Και Νόρα μου.. Ο Γερασιμάκος μου είναι σοβαρό παιδί και δεν ξενοκοιτάει.. Τι φταίει αυτός αν είναι τραβηκτικός;;;

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Θα μπω το βράδυ να γράψω, γιατί τώρα είμαι βιαστική. Περιμένω πώς και πώς τον καφέ της επόμενης εβδομάδας!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλησπερα απο μια κουρασμενη εργαζομενη, προσπαθω να βρω ρυθμους....

Δομνινα εχει δικιο η Νορα τοσες νυφες εχεις εδω.....

Σας διαβαζω αλλα δεν πολυγραφω. Η μικρη προσπαθει να σταθει χωρις να πιανετε,

Το βραδυνο ξυπνημα δεν το κοψαμε και με εχει τεντωσει, ακομη θηλαζουμε μεσημερι, βραδυ και ξημερωματα, απο σημερα θα κοψω βραδυνο θηλασμο

Φιλακια

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Γεια σας κορίτσια!

Στα πεταχτά να πω ότι σαραντίσαμε,θηλαζουμε αποκλειστικά και φτάσαμε τα 3050γρ!!!

Νόρα,πουλί μου,γύρισες στη δουλειά,ε;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γεια.

Βασδελη μου μπράβο στο Νικόλα μας. Σε σκέφτομαι πολύ!!!!!!!

Ναι έχω γυρίσει στη δουλειά και προσπαθώ να προσαρμοστω.

Έχω ευχάριστα νεα τελικα η Τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου θα ειναι κοινή με το σύζυγο στην αδεια. Το μονο άσχημο που υποπτεύομαι ειναι ότι θα ειναι όλα κλεισμένα για διακοπες. Δεν πειράζει και για αυτο κατι θα γίνει θέλω να πιστεύω. Για ρίξετε καμια ιδέα για κατι κοντινό μέχρι τρεις ώρες απόσταση.

Η μικρούλα μου κάθε βράδυ αργεί να κοιμηθεί και της αφιερώνω ένα μισάωρο προ ύπνου με αγκαλιές φιλία και παιχνιδια. Την Δευτέρα την πρώτη μέρα που πήγα για δουλειά όταν ξύπνησε το απόγευμα βρε παιδια δεν μου χαμογέλασε καθόλου δεν με κοιτούσε μου κρατούσε μούτρα. Απο την Τρίτη βελτιώθηκαν λιγο τα πράγματα. Στεναχωρέθηκα λιγο αλλα όσο περνάνε οι μέρες προσαρμόζεται.

Ένα μεγάλο προβλημα που έχουμε ειναι τα τσιμπήματα απο τα κουνούπια την έχουν κανει κόσκινο την κακομοίρα. Έχω βάλει σε όλο το σπίτι αντίκουνουπικα αλλα τιποτα. Εσείς με τα μωρά σας τι κάνετε?

Εμένα η μικρη στέκεστε πολύ ώρα όρθια σταθερά αλλα όταν την κρατάω τρέχει τρέλα και στης μύτες και μάλλον θ αργήσουμε λιγο ακόμη να περπατήσουμε.

Μαγδα δυσκολεύεσαι και σύ με τη δουλειά και το σπίτι ε???? που θα παει θα το στρώσουμε κ αυτο.

Α ξέχασα να σας πω και ο σύζυγος στρώνει σιγά σιγά!!!!! Έβαζε τα πιάτα στο νεροχύτη να μουλιασουν αφού έτρωγε και απο χτες τα βάζει και στο πλυντήριο. Έτσι μπράβο να σφίγγουν οι κ..... Σιγά σιγά. Χι,χι,χι!!! Η εκδίκηση της νοικοκυράς!!!!

Kaλησπέρα!

Βασδέλη μου, σαρανντίσατε κιόλας; Μα πότε πέρασε τόσος καιρός; Μεγαλώνει ο Νικολάκης σου, ε; Μπράβο, το πουλάκι μας!

Νόρα, δεν ξέρω τι να σου προτείνω για τα κουνούπια. Εμείς βάζουμε κάθε βράδυ στο διάδρομο το αντικουνουπικό υγρό της baygon και ΄μέχρι στιγμής δεν μας έχει ενοχλήσει κανένα έντομο!

Η μικρή σου καταλαβαίνει πως η μαμά φεύγει πλέον και ξαναγυρνά! Θα το συνηθίσει σιγά σιγά!

Εμείς πήγαμε ένα διήμερο στη θάλασσα! περάσαμε όμορφα αλλά ήταν τόσο σύντομη απόδραση που μέχρι να πάμε φύγαμε.......Ηθελα να κάτσουμε ακόμη λίγο! Η μικρή χάρηκε τη θάλασσα αλλά περισσότερο τα βοτσαλάκια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Ζητώ συγνώμη που χάθηκα αλλά αντιμετωπίσαμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου την Παρασκευή και ως αποτέλεσμα χειρουργήθηκε εκτάκτως και υποβλήθηκε σεα αφαίρεση χολής.. Ένα θα σας πω.. ήταν πάρα πολύ τυχερός που δεν είχαμε φύγει για το χωριό.. Δεν θα τον προλαβαίναμε και δεν υπερβάλω καθόλου..

Είναι σπίτι και αναρρώνει και εγώ όπως καταλαβαίνετε πέρασα ένα πολύ δύσκολο τριήμερο...

Μόλις βρω χρόνο και ηρεμήσω θα σας ενημερώσω..

Νόρα μου τι έκανες τελικά; Πήρες τηλέφωνο εκεί που σου είπα;

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Δομνίνα μου τι ξαφνικό ήταν αυτό! Ήσασταν, όμως, τυχεροί μέσα στην ατυχία σας και είμαι βέβαιη ότι όλα θα πάνε άριστα. Εύχομαι στον άντρα σου ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, να είναι σιδερένιος και σε σένα δύναμη, αντοχή και υπομονή (αν και πιστεύω ότι τα διαθέτεις στο μέγιστο βαθμό), για να μπορέσεις να τον βοηθήσεις και να του συμπαρασταθείς. Γνωρίζω από προσωπική πείρα ότι τα ξαφνικά χειρουργεία, ιδίως μέσα στο καλοκαίρι, είναι ιδιαίτερα επώδυνα (σωματικά και ψυχικά)....

Ο Γεράσιμος είναι στα πεθερικά σου ή μαζί σας; Υπάρχει βοήθεια; Γράψε μας μόλις μπορέσεις.

Χάθηκα αυτές τις ημέρες γιατί κι εμείς αντιμετωπίσαμε οικογενειακώς προβλήματα υγείας, όχι βέβαια τόσο σοβαρά όπως της Δομνίνας. Ευτυχώς, τα ξεπεράσαμε.

Χαιρετισμούς και φιλιά σε όλες!

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε όλες.

Περαστικά και σιδερένιοι όλοι οι αρρωστουλιδες.

Δομνινα βγήκατε τελικα??

Όχι απλώς πήρα τηλεφωνο αλλα έκλεισα κιόλας απο 14 εώς 24 αυγούστου. Ειναι ακριβώς ότι ήθελα απλώς δεν είχε φλατ διαμερίσματα και κλείσαμε ένα δίπατο που μου πρότεινε αλλα νομίζω ότι θα βολευτούμε. Θα μιλήσουμε με ηρεμία για να με οργανώσεις για τα ψώνια γιατί θέλω να μαγειρεύω για τη μικρη. Πραγματικά ελπίζω να ξεκουραστουμε.

Μάρτζι πως συμπεριφέρθηκε η μικρη το διήμερο στο φαγητό και στον ύπνο??? γιατί το σκέφτομαι και γω μια οι διακοπες μια και ένα τετραήμερο που θα ανέβουμε στο χωριό για μια υποχρέωση και εμένα ειναι δύσκολη στον ύπνο.

Μια όλο τρέχεις και σύ!!! Περαστικά να ειναι.

Όσον αφορά τα τρέχαματα υγείας εγώ αισθάνομαι πολύ γκαντεμω αλλα βλέπω και εσάς βρε κορίτσια και τι να πω ελπίζω ν αλλάξουμε το καφε μας σε καφε αισιοδοξίας!!!!!!!

Δομνίνα μου, περαστικά στον άντρα σου! Τι ήταν κι αυτό που πάθατε μες στο καλοκαίρι; Ευχομαι πολύ γρήγορα να συνέλθει ο ανθρωπος.

Νόρα μου, ο ύπνος μια χαρά μας έκατσε! Εχει συγκεκριμένο πρόγραμμα που δεν το αλλάζει! Μόλις πιει το γαλατάκι της και διαβάσουμε ένα- δυο παραμυθάκια, της δίνω πιπίλα και σε λίγο έχει κοιμηθεί! Το ίδιο κάναμε κι εκεί!

Με το φαγητό δυσκολευτήκαμε λίγο γιατί το δωμάτιο δεν είχε κουζινάκι και δεν μπορούσα να της φτιάξω κάτι. Ετσι τη μία μέρα το μεσημέρι έφαγε φαρίν λακτέ και την άλλη λίγη σουπίτσα που της έφτιαξε μια γειτόνισσα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας!

Ξεκίνησα να σας γράφω την περιπέτειά μας και το πάτημα ενός κουμπιού κατά λάθος με πέταξε έξω πριν προλάβω να αποθηκεύσω αυτό που έγραφα..

Το συμπέρασμα είναι ότι η κατάσταση του άντρα μου ήταν πολύ σοβαρή.. Είχε χρόνια φλεγμονή στην χολή και εμείς τόσο καιρό νομίζαμε ότι ήταν το στομάχι του που τον ενοχλούσε. Βλέπετε πριν χρόνια είχαμε κάνει γαστροσκόπηση και είχε δείξει ξεκάθαρα ότι είχε έλκος.. Είχε κάνει θεραπεία και το είχαμε υπό έλεγχο.. Τον τελευταίο καιρό είχε πάλι ενοχλήσεις και υποθέτοντας ότι είναι το στομάχι του υποβλήθηκε πριν 3 βδομάδες σε γαστροσκόπηση η οποία έδειξε ένα προβληματάκι στη χολή αλλά και γαστρίτιδα. Περιμέναμε να βγει η βιοψία η οποία αν ήταν καθαρή θα προχωρούσαμε σε διερεύνηση του θέματος της χολής αλλά δυστυχώς μας πρόλαβε..

Τελικά το συμπέρασμα από την εγχείρηση είναι ότι η φλεγμονή ήταν τόσο μεγάλη και τόσο σοβαρή που ήταν σαν να κυκλοφορούσε με μια ωρολογιακή βόμβα μέσα του μιας και ήταν έτοιμη να σκάσει η χολή του από στιγμή σε στιγμή και αν συνέβαινε αυτό οι πέτρες που βρίσκονταν μέσα θα ήταν σαν σκάγια στα υπόλοιπα όργανα με πολύ δυσάρεστες συνέπειες.. Ένα θα σας πω.. η λαπαροσκοπική αφαίρεση χολής κρατάει 1 1/2 ώρα το πολύ. Η επέμβαση του άντρα μου κράτησε 4 ώρες!

Τώρα είναι σπίτι και αναρρώνει, ευτυχώς σχεδόν ανώδυνα.. Αύριο έχουμε ραντεβού στον γιατρό για αλλαγή και σε 10 μέρες θα κόψει και τα ράμματα..

Εγώ θα φύγω το Σάββατο για το χωριό με τον Γεράσιμο. Είναι κρίμα το παιδάκι μου να ψήνεται στην Αθήνα.. Ο άντρας μου θα μείνει εδώ με τους γονείς του για παρακολούθηση και ίσως καταφέρει αν του το επιτρέψει ο γιατρός να έρθει να μας βρει για καμιά βδομάδα.

Νόρα μου χαίρομαι τόσο πολύ που κλείσατε για διακοπές στα μέρη μου.. Θα περάσουμε πολύ όμορφα και όσον αφορά τον Γεράσιμο και τη Μαριάννα είμαι σίγουρη ότι και τα δυο τους θα περάσουν σούπερ. Θέλω να ελπίζω ότι θα σας αρέσει πολύ το ξενοδοχείο και η τοποθεσία και όσον αφορά τον Πάνο είναι το καλύτερο παιδί!

Μην ανησυχείς για το πρόγραμμα της μικρής. θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Ο Γεράσιμος ποτέ δεν μου παρουσίασε πρόβλημα όπου κι αν πήγαμε..

Μάρτζι μου χαίρομαι που περάσατε όμορφα και μακάρι να πάτε και κάπου αλλού..

Μία μου ελπίζω και τα δικά σας προβλήματα υγείας να είναι αμελητέα.. Λυπάμαι που ο καφές μας δεν θα γίνει αυτή τη βδομάδα πραγματικότητα μιας και είμαι πραγματικά στο τρέξιμο αλλά θέλω να ελπίζω πως αρχές του Αυγούστου θα τα πούμε οπωσδήποτε!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Βρε Δομνίνα, τι λες τώρα; Πω! πω! τι θα παθαίνατε! Πάλι καλά που τελείωσαν όλα αισίως! Μπορεί να ταλαιπωρήθηκε αλλά τουλάχιστον αποφύγατε τα πολύ δυσάρεστα που προετοιμάζονταν σιγά σιγά και ύπουλα, αφού κανένας γιατρός δεν είχε καταλάβει τίποτα μέχρι στιγμής!

Μα αλήθεια, πώς δεν το υποψιάστηκε κανείς τους; Τους ξεγέλασε το στομάχι που έδειχνε να έχει κάτι και εστίαζαν πιθανώς σε αυτό χωρίς να διερευνούν εις βάθος την κατάσταση του ανθρώπου!

Ναι, ωραία τα περάσαμε! Τώρα λέμε για καμία μονοήμερη μόνο αποδραση!

Η μικρή μου περπατάει χωρίς βοήθεια πλέον. Κάνει πολλά βήματα μέσα στο σπίτι. Στρίβει κιόλας και πολύ το χαίρεται το νέο της κατόρθωμα! Τώρα κοιμάται, το πουλάκι μου! Ξύπνησε κατά τις 6, την πήρα αγκαλίτσα και αποκοιμηθηκε πάλι!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα φιλενάδες μου!

Η χθεσινή ημέρα είχε ιδιαίτερη σημασία για μένα και σήμερα θέλησα να μπω για να γράψω ότι δεν πρέπει να απογοητευόμαστε από όσα μας τυχαίνουν, αφού τελικά αποβαίνουν σε καλό μας. Η ιστορία της Vasdeli, που τώρα έχει στην αγκαλιά το Νικόλα της, η περιπέτεια της Δομνίνας με τον άντρα της, που γλίτωσε από θαύμα (και όχι μόνο οι συγκεκριμένες - θα τα πούμε στον καφέ, όποτε κι αν τον κανονίσουμε και θα καταλάβετε), επιβεβαιώνουν ότι οι δοκιμασίες όχι μόνο μας ενδυναμώνουν, αλλά - τις περισσότερες φορές - μας προφυλάσσουν από τα χειρότερα και, εμένα τουλάχιστον, με έχουν κάνει να εκτιμώ αφάνταστα όλες τις στιγμές και όλες τις μικροχαρές της καθημερινότητας.

Θα ήθελα επίσης να γράψω δύο λόγια για τις κοπέλες που επέστρεψαν στη δουλειά κι αναγκάστηκαν να αφήσουν τα μωράκια τους - πόσο τις καταλαβαίνω δεν λέγεται! Θυμάμαι, τον πρώτο καιρό κι εγώ έκλαιγα συνέχεια και, όταν άρχισε να μην τρώει και να αρρωσταίνει (πήγε στον παιδικό σταθμό 2 χρονών), βασανιζόμουν από φρικτές τύψεις.

Τώρα, όμως, που μεγάλωσε και αρχίζει σιγά-σιγά να αυτονομείται, να αποκτά τη δική της κοινωνική ζωή και να κάνει σχέδια και όνειρα για το μέλλον ανεξάρτητα από εμάς, καταλαβαίνω πόσο ωφεληθήκαμε μακροπρόθεσμα (οικογενειακώς) από την απόφασή μου να συνεχίσω να δουλεύω. Φυσικά, ο χαζομπαμπάς μας ακόμα δυσκολεύεται να παραδεχτεί ότι το κοριτσάκι του έγινε κοπελίτσα, αλλά το κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση κι αυτός...

Τέλος, δεν νομίζω ότι υπάρχει διάχυτη απαισιοδοξία - απλά πιστεύω ότι τώρα μας βγαίνει η συσσωρευμένη ένταση όλης της χρονιάς και γι' αυτό χρειαζόμαστε όλες επειγόντως διακοπές και αλλαγή περιβάλλοντος. Είμαι σίγουρη ότι, μόλις "γεμίσουν οι μπαταρίες", θα είμαστε πιο αισιόδοξες και έτοιμες για δυναμικά φθινοπωρινά ξεκινήματα!

Δομνίνα μου, εύχομαι καλή ανάρρωση στον άντρα σου και αυτή η δοκιμασία να είναι η τελευταία!

Νόρα μου, Χρόνια Πολλά για τη Μαρίνα σου! Να είναι πάντα γερή, δυνατή, τυχερή κι ευτυχισμένη! Επιπλέον, δεν είσαι καθόλου γκαντέμω - είδες που τελικά τακτοποιήθηκε το θέμα των διακοπών και, μάλιστα, με τέλεια παρέα;

Μάγδα, Margi και Vasdeli, να περνάτε υπέροχα με τα σούπερ νινάκια σας, που μεγαλώνουν και λουλουδίζουν!

Manoutita, πώς πάτε με την κατασκήνωση; Εμάς αυτή τη φορά η κόρη μας ξέχασε τελείως, γιατί έχει τις παρέες της.

Συγγνώμη για τη "φιλοσοφική" διάθεση που είχα πρωϊνιάτικα - τι με έπιασε δεν ξέρω. Ελπίζω να μην με παρεξηγήσετε.

Καλό Σ/Κ με τις οικογένειές μας, καλές βόλτες (και καλές βουτιές για τις τυχερές)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...