Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Τι φοβερή ζέστη είναι αυτή! Δομνίνα μου, έχεις απόλυτο δίκιο - το ελληνικό καλοκαίρι είναι μόνο για παραλία, χαλαρές βόλτες, ηρεμία και "γέμισμα μπαταριών", όμως όχι για όλους, δυστυχώς. Τον τελευταίο καιρό αναπολούσα συνέχεια τα φοιτητικά μου χρόνια, τις παρέες, τις εκδρομές μας (μάλλον ο οργανισμός μου "χτυπάει το καμπανάκι" μετά από 3 συνεχόμενα καλοκαίρια σκληρής δουλειάς και όχι μόνο)....

Νόρα μου, καλό ξεκίνημα στη δουλειά και καλή δύναμη από μια ομοιοπαθή. Θα ψηθούμε κι εμείς στην Αθήνα, όμως δεν παραπονιέμαι (γκρινιάζω λίγο, μετά μου περνάει). Η κόρη θα πάει κατασκήνωση την άλλη εβδομάδα.

Margi μου, με "κόλασες" με το γαλακτομπούρεκο!

Φιλιά!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hello girls!!!!

Ζεσταίνομαι και γω και τα παιδια αλλα το βραδάκι μπορω να πω ότι έχουμε δροσούλα.

Δομνινα η μικρη με την κοπέλα τα παει καλα αλλαααα η μεγαλη δοκιμασία θα ειναι την Δευτέρα που θα ειναι μόνες όλη τη μέρα. Ευτυχώς βέβαια που ειναι και η αδελφή της σπίτι και θα ειναι ήπια τα πράγματα. Αγγάρεψα και τη μάνα μου για δυο μέρες την άλλη εβδομάδα και θα δούμε.

Θέλω οπωσδήποτε να κανω κανά μπανάκι και να με δει λιγο ο ήλιος. Εκ του φυσικού μου μελαχροινή αυτή η άσπριλα εδώ και δυο χρονια μου την εχει δώσει απίστευτα!!

Το προγραμμα της μπεμπας αλλάζει και μας απο μέρα σε μέρα συνέχεια με αποτέλεσμα γκρίνια και κούραση απο μεριάς της γιατί έχουν αλλάξει οι ώρες του ύπνου.

Αμάν Μάρτζι μου και μένα με κόλασες με όλα αυτά και μένα μου αρέσει να φτιάχνω γλυκά αλλα μετα πρεπει και να τα φάμε και εκεί ειναι το προβλημα!!!!!

Να σας ρωτήσω και το εξής στο φόρουμ μπορούμε να γράφουμε με τον ίδιο κωδικό που έχουμε στο καφε η θέλει καινούργια έγγραφη????? κάποια στιγμή διάβασα μια μανούλα που έλεγε για τη μπεμπα της ίδια κυβικά με τη δικιά μου και λες και διάβαζα για μας και ήθελα να της γράψω αλλα δεν μπορούσα.

Κοριτσάκια μου γλυκά πολύ καλησπέρα σας..

Πήγαμε προχθές στην παιδίατρο και έχουμε πάρει σε 1 1/2 μήνα μισό κιλό (είμαστε 11.200) και 4 πόντους (είμαστε 82)! Είμαστε μπρατσωμένοι, πανέξυπνοι και θεατρίνοι και με τη σύμφωνη γνώμη της παιδιάτρου.. Κάναμε την τελευταία δόση του πνευμονιόκοκκου και αφήσαμε για Σεπτέμβρη το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς, ερυθράς, παρωτίτιδας για να μη του πέσουν ζόρικα τώρα μέσα στο καλοκαίρι με τόση ζέστη!

Μία μου τελικά δεν θα πάτε πουθενά; Ούτε για δυο τρεις μέρες; Είναι πραγματικά κρίμα να ψήνεστε στην πρωτεύουσα..

Νόρα μου νομίζω ότι πρέπει να κάνεις καινούργια εγγραφή στο φόρουμ.. Δοκίμασε καταρχήν να μπεις με τους ίδιους κωδικούς και αν δεν μπορείς θα πρέπει να κάνεις εγγραφή από την αρχή..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε; Χάθηκα λίγο αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου! Να, και τώρα στα γρήγορα θα σας τα πω τα νέα μου, για να πάω να ξαπλώσω λίγο!

Η μέση μου με έχει πεθάνει! Για μια εβδομάδα έπαιρνα αντιφλεγμονώδη, τώρα τα σταμάτησα! οσο τα έπαιρνα ήμουν καλά, τώρα αφήστε τα..........Σκέφτομαι για φυσιοθεραπείες.

Η μικρή μεγαλώνει, ομορφαίνει και γίνεται όλο και πιο έξυπνη. Δείχνουμε τον ουρανό, τη γη, το κοκκινο αυτοκίνητο της μαμάς, το μπλε του μπαμπά. Μιμείται τα ζωάκια, κάνει ζήλεια, χτυπάει παλαμάκια, κουνάει το δάχτυλό της για να μας μαλώσει, "χορεύει", κάνει πως κλαίει, κάνει πως γελάει.........Αχ! τι σας λέω; Αφού τα ξέρετε από τα δικά σας αγγελουδάκια!!!!

Θελω θάλασσα!!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Που χαθήκατε όλες σας;;; Εμένα με έχουν μουτζώσει, αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που συμβαίνει τον τελευταίο μήνα.. και εξηγώ.. έχω βαρεθεί να πληρώνω.. συνέχεια όλο και κάτι προκύπτει που να πρέπει να πληρωθεί και κοντεύω να πηδήξω από το παράθυρο.. Με αποκορύφωμα τη χθεσινή μέρα που ξεκίνησε τελείως στραβά.. Τον τελευταίο καιρό έχουμε μια διαμάχη με τον σύζυγο σε σχέση με τους γονείς του... τέλος πάντων.. χθες το επιστέγασμα ήταν ότι δεν μπορώ να πληρώνω συνέχεια κάποια πράγματα για τους γονείς του όταν ήδη τους πληρώνουμε το νοίκι, τους πληρώσαμε τον λογιστή για να κάνουν τη φορολογική τους δήλωση και θα τους πληρώσουμε και τις διακοπές τους στο Βόλο (για να βοηθήσουν το σύζυγο με το μωρό)... Χθες κατά τις 8 το πρωί πήγα να πλύνω το μωρό και έπεσε ο γενικός της ΔΕΗ... Δεν έπεσε το ρελέ γιατί το τσέκαρα και φαντάστηκα πως είτε έχει πέσει η ασφάλεια της ΔΕΗ είτε έχει διακοπή ρεύματος λόγω απεργιών.. Για κακό δικό μου είχε πέσει η ασφάλεια της ΔΕΗ.. Για να μη σας τα πολυλογώ αφού φώναξα τη ΔΕΗ και πήρα και τηλέφωνο την εταιρεία που μου έχει βάλει το ταχυθερμοσίφωνο καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι υπάρχει διαρροή νερού στον τοίχο από τον θερμοσίφωνα και γι αυτό προκαλείται και το βραχυκύκλωμα.. Το αποτέλεσμα ήταν να σκάσω 100 Ευρώ στον τεχνίτη, να γίνει το σπίτι κώλος και να είμαι πεθαμένη μετά.. Κεντρική ιδέα;; Μη γκρινιάζετε!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

A, ρε Δόμνα! Δίκιο έχεις να γκρινιάζεις!

Πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει με τα πεθερικά σου! Μα γιατί να τα πληρώνετε όλα εσείς; Αυτοί δεν έχουν καθόλου; Ακόμη και το λογιστή για την δήλωση εσείς; Ε, όχι!

Τι να πω; Υπομονή.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κοριτσάκια μου καλησπερα. Καλη εβδομάδα να χουμε και καλη μου αρχή αύριο.

Λέω να ανοίξω νέο θεμα στο καφε με τίτλο ¨ τι μαγείρεψα η τρελή το ΣΚ ¨

Καθάρισα την κατάψυξη μου και έπλυνα τα τάπερ μου για να οργανωθώ. Σήμερα μαγείρεψα δυο κ. Μοσχάρι το μισό το κανά γιουβέτσι κ το άλλο κατάψυξη με τη σαλτσουλα του χτες έκανα ένα παστίτσιο κατάψυξη και μαγείρεψα και κιμά κατάψυξη. Ότι και να μου λένε κολλάω και τη λέξη κατάψυξη στο τέλος. Χι χι χι!!!

Είχαμε βέβαια και το γλυκάκι μας καθάρισα χτες τρία κιλά βύσσινο και το φτιάξα σήμερα γλυκό και Βύσσιναδα. Λοιπόν αυτά ήταν όλα τελοοος.

Μπανάκι δεν πήγαμε γιατί η μεγαλη μου ήταν αδιάθετη και καλύτερα γιατί με τέτοια κούραση..

Δομνινα μου όλες οι κάντεμιες μαζεμένες έρχονται δεν το ξέρεις.

Μανου ελπίζω να περνάς υπέροχα.

Αυτά ήταν τα ευχάριστα τα δυσάρεστα ειναι τα εξής αρπάχτηκαμε με το σύζυγο σήμερα και γύρισε με μια κακιά βρε κορίτσια και μου είπε ¨ τώρα που θα πας για δουλειά θα σφίξουν οι κ... Και θα συνεχίσεις να κανείς και ότι έκανες και στο σπίτι. Αυτο τον καιρό μας εχει επιβάλλει και απαγορευτικους νομούς λόγω Μουντιάλ. Μέχρι και τη μπεμπα προσπαθούμε να χουμε σε καταστολή για να μην τον ενοχλεί. Κοντεύω να σκάσω. Η μαμα μου θα λείπει στο χωριό και την κοπέλα που είχα για το σπίτι την έχω αραιώσει.

Βέβαια το σπίτι το χω Λαμπίκο κάθε μέρα σκουπίζω και σφουγγάριζω γιατί η μικρη μπουσουλαει και γλείφει όλα τα παιχνίδια απο το πατωμα. Εκ των πραγμάτων η καθαριότητα θα ναι σε δεύτερη μοίρα τώρα. Ποσο αχάριστοι ειναι βρε παιδί μου οι άντρες ώρες ώρες?

Θα προσπαθήσω να σας ξανά γράψω σύντομα. Φιλιααααα!!!!

Διαφημίσεις

Να 'μαι κι εγώ!

Κορίτσια, πιστεύω ότι οι μέρες αυτές είναι οι μέρες του καυγά - δεν εξηγείται αλλιώς το ότι κι εγώ σήμερα τσακώθηκα με τον άντρα μου γιατί φόρτωσε κάτι άσχετες εφαρμογές στο λάπτοπ μου (αν κι έχει δικό του), με αποτέλεσμα να ακυρώσει κάποιες δικές μου και να μην μπορώ να κατεβάσω στοιχεία που ήθελα για τη δουλειά μου, να μην λειτουργούν τα ηχεία, να "κολλάει" ο υπολογιστής και ένα σωρό άλλα.

Επιπλέον, είχα και την κόρη να ζητάει τσιρίζοντας διακοπές στο εξωτερικό, γιατί είδε κάτι φωτογραφίες (του τύπου "κοιτάξτε πού βρίσκομαι, κορόιδα, και σκάστε από τη ζήλια σας") που ανέβασε μια κακεντρεχής ψωνάρα πρώην συμμαθήτριά της. Έκανα, λοιπόν, κατάσχεση σε όλα τα αναθεματισμένα γκάτζετς (i pad κλπ.), της επέβαλα στέρηση εξόδου χθες και σήμερα το πρωϊ ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη. Υπομονή....

Margi μου περαστικά! Σίγουρα θα δεις βελτίωση στους πόνους της μέσης αν κάνεις μπάνια στη θάλασσα. Άσε που θα βλέπεις κάθε μέρα την κουκλίτσα σου να λουλουδίζει και θα τους ξεχνάς!

Νόρα μου, μπράβο για τις δουλειές που έκανες. Εγώ μόνο μπουγάδες και σίδερο αξιώθηκα να τελειώσω. Καλή αρχή στη δουλειά σου αύριο και είμαι σίγουρη ότι ο άντρας σου τελικά θα το πάρει απόφαση ότι είσαι εργαζόμενη μητέρα και θα δείξει κατανόηση (το λέω από τη δική μου εμπειρία - καλομαθαίνουν και στην αρχή δυσκολεύονται να δεχτούν τη νέα κατάσταση, όμως σιγά-σιγά συνηθίζουν).

Δομνίνα μου, εύχομαι αυτές οι κακοτυχίες να είναι οι τελευταίες. Το θέμα των πεθερικών σου απαιτεί λεπτούς χειρισμούς, και, αργά ή γρήγορα, θα πρέπει να το λύσετε, αφού οι ανάγκες του παιδιού (παίδαρος λέμε!) συνεχώς θα αυξάνονται όσο μεγαλώνει και δεν νομίζω ο άντρας σου να θέλει να του στερήσει το παραμικρό.

Όσο για τη ζημιά που προκλήθηκε από κακοτεχνίες της εταιρείας που σας εγκατέστησε τον ταχυθερμοσίφωνα, αν έχεις την αρχική απόδειξη, τότε μπορείς να ζητήσεις από αυτούς τα 100 ευρώ που έδωσες στον τεχνίτη της ΔΕΗ (πιστεύω ότι πήρες απόδειξη), καθώς και την αποκατάσταση κάθε άλλης ζημιάς (μερεμέτια, βάψιμο κλπ.) που έγινε στο σπίτι σου. Μπορείς να ρωτήσεις σχετικά τους συναδέλφους στο γραφείο που δουλεύεις - σε διαφορετική περίπτωση, τα λέμε μαζί.

Manoutita, Vasdeli, Μάγδα, να περνάτε καλά!

Καλή (και πιο ήρεμη) εβδομάδα!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα και καλή βδομάδα να έχουμε! Καλώς εχόντων των πραγμάτων την Παρασκευή φεύγουμε οικογενειακώς για το χωριό.. Θα πάω κι εγώ να τακτοποιήσω το μωρό και τον άντρα (καθώς και τα πεθερικά) και μετά θα επιστρέψω μια βδομάδα Αθήνα να κάνω τις διακοπές μου (χωρίς μωρό, άντρα και πεθερικά θα περάσω ζάχαρη) και μετά θα πάω εγώ στο χωριό να αναλάβω υπηρεσία..

Νόρα μου καλή σου αρχή σήμερα.. Η πρώτη μέρα θα σου φανεί κάπως αλλά να δεις που πολύ σύντομα θα μπεις στο κλίμα και θα είναι σαν να μην έλειψες ποτέ. Καλό θα σου κάνει να βγεις και λίγο έξω από το σπίτι.. Όσον αφορά το σύζυγο.. νομίζω ότι πολύ αυστηρός είναι.. Τι θα πάθει δηλαδή αν το σπίτι έχει λίγη σκόνη παραπάνω ή αν δεν σφουγγαριστεί μια μέρα; Εγώ έχω πάθει ανοσία σε αυτό.. Δεν θα γίνω εγώ σκλάβα και υστερική με την καθαριότητα επειδή υπάρχει μωρό στο σπίτι.. ας γλύψει κι ένα λερωμένο πλακάκι... ας πάρει και ένα μικρόβιο για να έχει αντοχή.. Στην τελική ότι μπορώ κάνω..

Μια μου πολύ καλά έκανες όσον αφορά την αντιμετώπιση της κόρης σου.. Κι εγώ ακριβώς το ίδιο θα έκανα.. Μη τα θέλουμε και όλα δικά μας..

Όσον αφορά τη βλάβη από το ταχυθερμοσίφωνο.. Δεν ήταν θέμα λάθος εγκατάστασης από την εταιρεία διότι το έχω 14 χρόνια και λειτουργούσε τέλεια.. Τελικά ήταν θέμα του νερού που περνάει από τις σωληνώσεις της ΕΥΔΑΠ με διάφορα σκουπιδάκια μέσα τα οποία μπήκαν με τα χρόνια και συσσωρεύτηκαν στον μηχανισμό με αποτέλεσμα να λασκάρει και να έχει διαρροή.. Οπότε δεν παίζει θέμα αποζημίωσης.. Τελικά την ασφάλεια της ΔΕΗ μου την άλλαξε ένας πολύ καλός μάστορας ο οποίος έτυχε εκείνη την ώρα να είναι στην πολυκατοικία για το ασανσέρ και δεν μου πήρε τίποτε ο άνθρωπος (να είναι καλά)! Εγώ πλήρωσα μόνο 2 Ευρώ για να αγοράσω την ασφάλεια..

100 Ευρώ χωρίς απόδειξη (μου κάναν δώρο το ΦΠΑ από την επίσκεψη του τεχνίτη και το ΦΠΑ από το ανταλλακτικό)!

Χθες πήγαμε σε έναν ανοικτό παιδότοπο στον Πειραιά και ο Γεράσιμος είχε την πρώτη του κατάκτηση.. Ένα κοριτσάκι λίγο μεγαλύτερο από αυτόν, εκεί που έπαιζαν τον έπιασε από τα χεράκια και τον φίλησε στο στόμα! Το παιδάκι μου αποσβολώθηκε.. Μετά εννοείται ότι όλα τα κοριτσάκια τον κυνηγούσαν για αγκαλίτσες!

Επανέρχομαι!

L2qIp2.png

Όσον αφορά το θέμα των πεθερικών μου.. Εννοείται ότι θέλει λεπτούς χειρισμούς και το καταλαβαίνω πρώτη και καλύτερη.. Δεν μπορώ όμως να χωνέψω το γεγονός ότι και οι δυο (Πεθερός και πεθερά) είχαν στα χέρια τους από μια επιχείρηση (συνεργείο αυτοκινήτων ο πρώτος και κομμωτήριο η δεύτερη) και για διάφορους δικούς τους λόγους στην ουσία ο πρώτος το χάρισε και η δεύτερη το έκλεισε χωρίς να σκεφτούν το μέλλον τους και να "κρέμονται" από τα παιδιά τους για τα πάντα.. Ο πεθερός μου παίρνει μια σύνταξη 700 Ευρώ το μήνα και του ήρθε στα καλά καθούμενα στα 65 του να επισκευάσει το σπίτι στο χωριό παίρνοντας δάνειο με την προοπτική να μείνει εκεί το υπόλοιπο της ζωής του.. Σε ένα χωριό 12 χιλιόμετρα μακριά από την κοντινότερη πόλη και 45 χιλιόμετρα μακριά από το οποιοδήποτε νοσοκομείο. Η πεθερά μου δεν γουστάρει καθόλου το χωριό με αποτέλεσμα να μένουν εκεί μόνο το καλοκαίρι και τους χειμώνες να έρχονται για έξι - 7 μήνες και να μένουν πότε σε μας πότε στην αδερφή του..Φέτος όμως με το μωρό δεν γινόταν αυτό και η αδερφή του δήλωσε πως δεν μπορεί να τους φιλοξενήσει άλλο.. Έτσι αναγκαστικά τους νοικιάσαμε σπίτι.. και συνεχώς όλο και κάτι τους δίνουμε.. τώρα τους δώσαμε 30 Ευρώ να αγοράσουν ανεμιστήρα (ούτε αυτό δεν μπορούν και καλά) ενώ η αδερφή του ξέρει και σκάει 500 Ευρώ να πάρει τηλεόραση.. Μικρά και ανούσια αλλά για μένα πολύ σημαντικά..

Όταν η δική μου μητέρα πριν ακόμη πεθάνει φρόντισε να αφήσει λεφτά ακόμη και για τον φόρο κληρονομιάς για να μη μας επιβαρύνει και ακόμη και μετά θάνατον ουσιαστικά "συντηρεί" 3 οικογένειες κάτι τέτοιες συμπεριφορές με ξεπερνάνε...

Συγνώμη που σας πρήζω αλλά κάπου πρέπει να τα πω..

L2qIp2.png

Να' μια κι εγώ!

Η μικρή μου κοιμάται ακόμη κι είπα να "σερφάρω" λίγο, αντί να σιδερώσω!

Διαβάζω για καβγάδες κι εχω να πω πως κι εγώ κρατάω μούτρα στον δικό μου, μιας και χθες το βράδυ με εκνεύρισε πολύ!

Από το μεσημέρι ως τις 9 το βράδυ ο κύριος ήταν για ψάρεμα στην λίμνη με φίλους! Επέστρεψε, έφαγεκι έκατσε αραχτός! Ενώ συνήθως αυτός απλώνει τα ρούχα (είναι το χόμπι του - λέει) χθες αποφάσισε να τα αφήσει μέσα στο πλυντήριο! Αφού έβαλα τη μικρή για ύπνο και πήγα στο σαλόνι, τον ρώτησα αν τα έπλωσε και εκείνος μου απάντησε πως ήταν πολύ κουρασμένος (από τις βόλτες λέω εγώ μέσα μου) και πως θα τα άπλωνε νωρίς το πρωί πριν πάει για δουλεια! Λέω κι εγώ πως δεν είναι ανάγκη να μείνουν τα ρούχα μέσα στο πλυντήριο όλη νύχτα και ας πάει για ύπνο, θα τα απλώσω εγώ! Εβαλε κάτι φωνές!!!! Λες και του είπα να πάει να πνιγει! Τελικά τα απλώσαμε μαζί! Αλλά εμενα με πείραξε που φώναζε σαν υστερικός...........Τι κάνει έτσι;;;;;

Δόμνα, δεν μας πρήζεις! Καλά κάνεις και τα λες, αν έτσι ξεθυμαίνεις λίγο! Δύσκολα τα πράγματα με πεθερικά, αλλά και με γονείς αν είναι πολύ κοντά! Ρώτα κι εμένα τι τραβάω με τον άντρα μου να ρίχνει όλες τις ευθύνες για ό,τι μας συμβαίνει στους γονείς μου! Κι άλλες φορές έχει δίκιο, άλλες όμως τόσο άδικο που μου έρχεται να τον σκοτώσω! Είναι απλά προκατειλημμένος με όλα όσα έχουν σχέση με τους γονείς μου! Σχολιάζει αρνητικά ακόμη και το πώς σπέρνουν τον κήπο!!!!!!!

Νόρα, μπράβο που έκανες τόσα φαγητά! Ελπίζω να ήταν καλή η πρώτη μέρα στη δουλειά!

Μία μου, ήθελα από καιρό να σου πω πως μου αρέσει πολύ ο τρόπος που προσεγγίζεις τις καταστάσεις! Μπράβο και σε σένα!

Πολλά φιλιά!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Κουκλιτσες μου καλησπερα.Χαθηκα αυτες τις μερες,γιατι κατι οι δουλειες στο σπιτι κατι οι βολτες με τη μικρη,περναει η μερα.

Καυγαδακια ακουω,αλλα μη μου στεναχωριεστε μεσα στο προγραμμα ειναι κι αυτα,αντρες παιδι μου,ωρες ωρες αναρωτιεμαι σε τι κοσμο ζουν....

Δομνινα μου,αν και καθυστερημενα,ευτυχισμενη επετειο να σου ευχηθω,να ειστε παντα γεροι,ευτυχισμενοι κι αγαπημενοι,να χαιρεστε το παιδακι σας κι οτι επιθυμειτε.Οσον αφορα το θεμα πεθερικα,ειναι λεπτο το ζητημα,και νομιζω πως το μονο που μπορεις να κανεις ειναι υπομονη,κι ισως να θεσεις καποια ορια.

Μαρτζι μου περαστικα για τη μεση σου,ελπιζω να εισαι καλυτερα,ειμαι σιγουρη πως τα μπανακια θα βοηθησουν.

Νορα μου καλη αρχη στη δουλεια,κι εγω ειμαι της γνωμης πως ισως στην αρχη να ζοριστεις λιγο,αλλα μετα θα νιωσεις καλυτερα βγαινοντας απο το σπιτι και ξεφευγοντας απο την καθημερινοτητα των οικιακων....οσο για το συζυγο,ισως να ηταν λιγο υπερβολικος,γιατι δε δοκιμαζεις να κανεις μια ηρεμη κουβεντουλα.

Μια μου,πολυ καλως επραξες οσον αφορα το θεμα της κορης σου,νομιζω πως τα παιδια μας ειναι πια αρκετα μεγαλα για να καταλαβαινουν καποια πραγματα οσον αφορα τη ζωη.Θα πρεπει να εκτιμουν τα οσα κανουμε για αυτα και να ξερουν μεχρι που μπορει να ειναι οι απαιτησεις τους.Σε αυτο το θεμα ειμαι κι εγω πολυ απολυτη και προσπαθω και ειμαι σταθερη και εννοειται οτι η "τιμωρια" καποιες φορες βοηθαει.

Εμεις κατα τ'αλλα ειμαστε καλα,τελειωσε πια κι επισημα το σχολειο με το χαρτι της αποφοιτησης στα χερια,και του χρονου να ειμαστε καλα.Πρεπει λιγο να συντονισουμε τα μαθηματα γερμανικων και αγγλικων που θα κανουμε απο Σεπτεμβρη καθως και τις προπονησεις,αλλα θα το δουμε απο Αυγουστο.

Για την ωρα αυτη τη βδομαδα ετοιμαζω την "προικα" της μικρης για την κατασκηωνση,μιας και αναχωρει το Σαββατο.

Αναμεικτα τα δικα μου συναισθηματα,πρωτη φορα που θα την αποχωριστω για τοσες μερες και μαλιστα θα ειναι κι αρκετα μακρυα.Απο την αλλη χαιρομαι που θα ζησει την εμπειρια και θα αναλαβει ευθυνες και θα ζησει το κατι διαφορετικο,αλλα δεν παυω να εχω μια σχετικη ανησυχια.

Ο συζυγος θα παρει τελικα 2 βδομαδες αδεια,οποτε θα κανουμε κι εμεις τα μπανακια μας.

Πολλα φιλια σε ολες τις μανουλες και στα μωρουδελια,να περνατε ομορφα,καλο βραδυ.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...