Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολες,απο οτι βλεπω ολες ειστε μια χαρα κι εσεις και τα παιδακια σας.

Βασδελη μου ειμαι σιγουρη οτι απολαμβανεις οικογενειακες στιγμες στο νησι σου και χορταινεις μωρουδιλα με το Νικολα σου,να ειστε καλα και να περνατε ακομα καλυτερα.

Δομνινα μου,απο οτι ειδα τα σπιθουρακια του Γερασιμου δεν ειναι κατι ανησυχητικο,οποτε με το καλο κι εσεις να απολαυσετε τις διακοπες σας,κι αφου το εχεις κανονισει να εχεις παρεουλα,ολα θα ειναι σουπερ.

Μαρτζι μου μην ανησυχεις κι εσυ,ας εχει δουλεια ο συζυγος κι ας ειναι μονο ενα τριημερο οι διακοπες,για θυμησου τον καιρο που καθοταν και ποσο στεναχωριουσουν,οποτε κανε λιγο υπομονη για φετος.

Μαγδα μου καλη αρχη στη δουλεια σου.

Νορα μου περαστικα και σιδερενια να ειναι η μικρουλα σου,σε καταλαβαινω απολυτα.Ειχε χρειαστει κι η δικια μου να μεινει σε νοσοκομειο οταν ηταν πολυ μικρουλα με ορο και τα σχετικα κι ουτε που θελω να το θυμαμαι.Ευχομαι να ηταν η τελευταια δοκιμασια που περασατε με τη μικρη σας κι ολα καλα να ειναι απο εδω και στο εξης.

Μια μου,ειδες που τζαμπα αγχωνοσουν για το παρτυ της κορης σου,ολα πηγαν περιφημα και περασατε ολοι πολυ ομορφα,σημασια εχουν οι ανθρωποι κι η καλη διαθεση,δεν ειναι το μερος αυτο που κανει τη διαφορα.Και του χρονου να ειστε γεροι.

Εμεις ειμαστε καλα,αυτη τη βδομαδα ειχα μαστορια,βαφαμε την πολυκατοικια μας,κι ετσι περασα λιγη κουραση,αν σκεφθειτε οτι αδιαθετησα κιολας και με επιασε κι η ημικρανια μου,αλλα ευτυχως τελειωσαμε.

Στο χορο η μικρη περασαν σουπερ,αλλα το ιδιο κι εμεις οι γονεις,μιας και βρηκαμε την ευκαιρια να πιουμε τα ποτακια μας σε διπλανο μαγαζι απο αυτο που διασκεδαζαν τα παιδια μας.Μια μου,οσον αφορα τις εκδρομες που εθεσες,ουτε κι η δικια μου η κορη πηγαν πολλες,αν εξαιρεσουμε λιγα πραγματα που εκαναν σε συνεργασια με το γερμανικο τμημα.Κατα τ'αλλα ομως ειχαν 2 θεατρικες παραστασεις κι αρκετες μουσικες που ελαβαν μερος τα παιδια και πραγματικα το ευχαριστηθηκαν.Γενικοτερα ηταν μια δυσκολη χρονια γιατι το προγραμμα ηταν πιεστικο,αλλα νομιζω πως τα καταφεραμε καλα.

Την Παρασκευη παιρνουμε βαθμους,κατα τ'αλλα η μικρη το εχει ριξει στις προπονησεις(μιας και της ελειψαν την περιοδο της εξεταστικης)και στις βολτες με τις φιλες της.

Οσον αφορα τις διακοπες μας,τις 10 μερες που θα ειναι η μικρη κατασκηνωση θα παω κι εγω με το συζυγο στο εξοχικο στη Χαλκιδικη.Και μετα που θα γυρισει θα παμε και μαζι της,μιας κι εχει κι εκει παρεουλα,για πουθενα αλλου δε νομιζω να παμε κι εμεις,ισως για κανενα 3ημερο. Καλα να περνατε,πολλα φιλια.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Χαίρομαι που διαβάζω πως όλες είστε καλά.. κι εμείς είμαστε ακόμη καλύτερα.. κάθε μέρα που περνάει ο μικρός μου όλο και κάτι καινούργιο κάνει και μου έχει πάρει τα μυαλά στην κυριολεξία.

Μάρτζι μου εξετάσεις αίματος δεν έχω σκοπό να κάνω παρά μόνο αν μου τις συστήσει η παιδίατρος.. Είναι να κάνουμε ένα εμβόλιο αυτό το μήνα και θα τη ρωτήσω όταν πάμε..

Οι διακοπές για μένα είναι απαραίτητες.. Δεν διανοούμαι καλοκαίρι να το φάω όλο στην Αθήνα και να ψήνομαι.. ευτυχώς έχουμε πολλές εναλλακτικές αλλά πρώτος προορισμός και μοναδικός για τα επόμενα τρία χρόνια τουλάχιστον είναι το μαγευτικό Πήλιο.. να είναι καλά το σπιτάκι μας που μας περιμένει.. Μακάρι να τα καταφέρετε να πάτε κι εσείς κάπου να αλλάξετε λίγο παραστάσεις..

Νόρα έχεις γίνει κορμί με το γρήγορο αθλητικό περπάτημα.. Αυτό το Σαββατοκύριακο τι κάνετε;

Μανουτίτα μου διακοπές μετά του συζύγου άνευ τέκνου; Αυτά είναι.. έτσι αναθερμαίνεται ο έρωτας..

Σας φιλώ όλες γλυκά!

L2qIp2.png

Συγκινήθηκα πολύ και με τη μεγαλη μου!!! Ήρθε μαζι μας απο το πρωί και η αγωνία της ήταν πολύ μεγαλη. Σαν μικρη μανούλα ειναι το παιδάκι μου. Μέχρι να δει την αδερφούλα της να συνέρχεται και να της χαμογελάσει ανησυχούσε παρά πολύ.

Μανου, Μια καλα αποτελέσματα να χουμε και να ξεκουραστουνε τα παιδάκια μας!!!!!!!

Νόρα μου, αν και η επέμβαση ήταν μικρή, καταλαβαίνω την αγωνία σου και συγκινήθηκα κι εγώ με τη μικρή μανούλα. Έχει θαυμάσιο χαρακτήρα η Μαρίνα σου. Εύχομαι καλή ανάρρωση στη μπέμπα, να είναι σιδερένιες και οι δύο και να απολαύσετε το καλοκαίρι που είναι όλο μπροστά μας!

Επίσης, πιστεύω ότι μόλις ηρεμήσετε και μπορέσεις να χαλαρώσεις, θα περάσουν οι πόνοι (όταν, μάλιστα, αρχίσεις τα μπάνια, δεν το συζητώ, σε βλέπω να τρέχεις μαραθώνιο με το καρότσι).

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Τελειώσανε τα κοριτσάκια σας το σχολείο.. Επιτέλους... Ας ξεκουραστούνε λοιπόν κι αυτά και ας απολαύσουν το καλοκαίρι τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..

Μία μου σε ποιο σχολείο πάει η κόρη σου; Εντύπωση μου κάνει που έχουν τόσο σφιχτό πρόγραμμα.. Εγώ όποιο σχολείο και να ακούσω σχεδόν 1 φορά το μήνα πηγαίνουν εκδρομή.. να μη μιλήσω για το πόσα μαθήματα χάνουν μέσα στη χρονιά με ασήμαντη αφορμή.. Αλήθεια, εσείς έχετε κάνει πλάνο διακοπών; Φαντάζομαι πως κι εσύ τις περιμένεις σαν μάνα εξ ουρανού!

Μία μου τα σπιθουράκια του Γεράσιμου είναι από τη ζέστη τελικά.. Κινείται συνέχεια και ιδρώνει πολύ ο καημενούλης μου.. Σήμερα είπε και "Νονά".. για πρώτη φορά... και η νονά του που έτυχε εκείνη τη στιγμή να είναι στο τηλέφωνο μόνο που δεν κατουρήθηκε από τη χαρά της!

Ο άντρας μου έχει πολλά νεύρα τελευταία.. Το Σάββατο τσακωθήκαμε πολύ άσχημα γιατί έχει το κακό συνήθειο και όταν του μιλάω δεν με προσέχει καθόλου.. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε να πάμε στο ταχυδρομείο και για κάτι άλλες δουλειές και πήγαμε αλλού γι' αλλού γιατί σε άλλο ταχυδρομείο κατάλαβε πως θα πηγαίναμε.. Ζορίζεται πολύ στη δουλειά του και η πίεση του βγαίνει σε νεύρα..

Εγώ βγαίνω σε άδεια 18 Ιουλίου και το περιμένω πως και τι!

Φιλάκια πολλά!

Δομνίνα μου, η κόρη μου πηγαίνει σε πρότυπο σχολείο (μπήκε πέρυσι με εξετάσεις), το οποίο προτιμήσαμε γιατί τα σχολεία της περιοχής μας είχαν (και έχουν) συνέχεια απεργίες, καταλήψεις κλπ. Τα συγκεκριμένα σχολεία έχουν διδακτικό προσωπικό ιδιαίτερα καταρτισμένο (με μεταπτυχιακά-διδακτορικά), πολύ "σφικτό" πρόγραμμα και ελάχιστη απώλεια διδακτικών ωρών. Άσε που από τη γ΄ γυμνασίου αρχίζει άλλη προετοιμασία για τις εισαγωγικές εξετάσεις του λυκείου.

Ο Γεράσιμος, όπως τον περιγράφεις, πρέπει να είναι τέλεια "φατσούλα". Όταν θ' αρχίσει να λέει τις πρώτες του αστείες προτάσεις και να γίνεται ακόμη πιο επικοινωνιακός και εκδηλωτικός, θα ξετρελλαθείτε. Με το καλό να πάρεις την άδειά σου και να πάτε στο όμορφο χωριό σου, για να απολαύσετε τη θάλασσα! Εμείς, πάλι, δεν έχουμε κανονίσει τίποτε ακόμη.

Όσο για τον άντρα σου, μου φαίνεται ότι μοιάζει πολύ με το δικό μου, γιατί πολλές φορές συζητάμε για κάποιες δουλειές που πρέπει να κάνουμε, ξεκινάει και μέχρι να φτάσει στον προορισμό του χαλάει ένα σωρό μονάδες σε απανωτά τηλέφωνα, προκειμένου να ΞΑΝΑσυνεννοηθούμε για τα ΙΔΙΑ θέματα. Επειδή, όμως, περάσαμε πάρα πολλά τον περασμένο χρόνο (στον αγύριστο να πάει), προσπαθώ όσο μπορώ να μη νευριάζω, αν και δεν είμαι εγώ η "ήρεμη" της οικογένειας. Έμαθα, όμως, να κάνω υπομονή....

Μια μου, ωραία τα περάσατε, ε; Μπράβο! Είναι όμορφα να συναντιούνται και οι γονείς και να γίνονται νέες γνωριμίες! Τώρα με την μικρή μου το πιστέυετε πως γνώρισα τις μαμάδες στην γειτονιά; Τόσα χρόνια έμεναν παραδίπλα και δεν είχε τύχει ποτέ να συναντηθούμε! Εμελλε να έρθει το όμορφο κοριτσάκι μου για να γίνουν οι γνωριμίες αυτές!

Εμείς είμαστε μια χαρά! Η μικρή μου είναι κοινωνική, της αρέσει να πηγαίνουμε στο πάρκο και να βλέπει τα υπόλοιπα παιδάκια να παίζουν. Φωνάζει κι αυτή μαζί τους! Βέβαια τώρα η μεγάλη της αγάπη είναι να την κρατάς από το χεράκι και να περπατάει. Κάνει και μόνη της κάποια δειλά βηματάκια!

Margi μου, φαντάζομαι ότι τώρα τελείωσαν τα πήγαινε-έλα στη δουλειά και θα απολαύσεις το καλοκαίρι με τη νεραϊδούλα σου. Θα κάνεις πολλές νέες φιλίες με μαμάδες και, όσο περνάει ο καιρός, ο κύκλος θα μεγαλώνει, γιατί όπου πηγαίνετε θα συνδέεστε με καινούριους γονείς. Και πού ν' αρχίσουν τα πάρτι...

Προβλέπω ότι η μικρούλα σου, όσο θα μεγαλώνει, θα ξεχωρίζει και θα γίνεται το "αστέρι" της παρέας. Αφού, μάλιστα, είναι τόσο κοινωνική, γρήγορα θα χρειαστεί να την πας σε παιδικό σταθμό, γιατί θα υποφέρει κλεισμένη μέσα στο σπίτι. Η δική μου πήγε αναγκαστικά από 2 χρονών, αλλά πέρασε τέλεια και ακόμη χαιρετάει τις φίλες της όταν τις συναντάμε στο δρόμο.

Μη σε στενοχωρεί καθόλου που δεν έχει καλοκαιρινή άδεια ο άντρας σου (κάτι ξέρω που σου το λέω)! Όσο για τις εξετάσεις αίματος, ο παιδίατρος που παρακολουθεί το παιδί ορίζει το αν και πότε πρέπει να τις κάνει, οπότε μπορείς να τον ρωτήσεις για να σου φύγει η έννοια.

Καλές βόλτες!

Διαφημίσεις

Μια μου,ειδες που τζαμπα αγχωνοσουν για το παρτυ της κορης σου,ολα πηγαν περιφημα και περασατε ολοι πολυ ομορφα,σημασια εχουν οι ανθρωποι κι η καλη διαθεση,δεν ειναι το μερος αυτο που κανει τη διαφορα.Και του χρονου να ειστε γεροι.

Εμεις ειμαστε καλα,αυτη τη βδομαδα ειχα μαστορια,βαφαμε την πολυκατοικια μας,κι ετσι περασα λιγη κουραση,αν σκεφθειτε οτι αδιαθετησα κιολας και με επιασε κι η ημικρανια μου,αλλα ευτυχως τελειωσαμε.

Στο χορο η μικρη περασαν σουπερ,αλλα το ιδιο κι εμεις οι γονεις,μιας και βρηκαμε την ευκαιρια να πιουμε τα ποτακια μας σε διπλανο μαγαζι απο αυτο που διασκεδαζαν τα παιδια μας.Μια μου,οσον αφορα τις εκδρομες που εθεσες,ουτε κι η δικια μου η κορη πηγαν πολλες,αν εξαιρεσουμε λιγα πραγματα που εκαναν σε συνεργασια με το γερμανικο τμημα.Κατα τ'αλλα ομως ειχαν 2 θεατρικες παραστασεις κι αρκετες μουσικες που ελαβαν μερος τα παιδια και πραγματικα το ευχαριστηθηκαν.Γενικοτερα ηταν μια δυσκολη χρονια γιατι το προγραμμα ηταν πιεστικο,αλλα νομιζω πως τα καταφεραμε καλα.

Την Παρασκευη παιρνουμε βαθμους,κατα τ'αλλα η μικρη το εχει ριξει στις προπονησεις(μιας και της ελειψαν την περιοδο της εξεταστικης)και στις βολτες με τις φιλες της.

Οσον αφορα τις διακοπες μας,τις 10 μερες που θα ειναι η μικρη κατασκηνωση θα παω κι εγω με το συζυγο στο εξοχικο στη Χαλκιδικη.Και μετα που θα γυρισει θα παμε και μαζι της,μιας κι εχει κι εκει παρεουλα,για πουθενα αλλου δε νομιζω να παμε κι εμεις,ισως για κανενα 3ημερο. Καλα να περνατε,πολλα φιλια.

Manoutita μου, τι ωραία που περάσατε την ημέρα του χορού! Βλέπω ότι κι εσείς έχετε πιεστικό πρόγραμμα και παρηγοριέμαι κάπως. Πάντως, το σχολείο φαίνεται εξαιρετικό.

Κανονίσατε τέλεια τις διακοπές σας όσο η μικρή θα είναι στην κατασκήνωση. Η αλήθεια είναι ότι τα ζευγάρια χρειάζονται τις δικές τους, χαλαρές στιγμές, για να αποφορτίζονται από τις καθημερινές έννοιες και να ανανεώνουν τη σχέση τους. Η δική μου θα πάει κατασκήνωση για 3 εβδομάδες μαζί με τις φίλες της, αλλά εμείς εδώ, στο "μαγγανοπήγαδο". Μετά, βλέπουμε.

Καλή επιτυχία στους βαθμούς (εμείς παίρνουμε σήμερα) και καλή ξεκούραση!

Καλημέρα φιλενάδες!

Κατάφερα να μπω σήμερα για να δω τα νέα σας. Η αλήθεια είναι ότι, αν και σας γνωρίζω λίγους μόνο μήνες (και μόνο μέσω του θέματος, δυστυχώς), μου λείπει η συντροφιά σας.

Όλα τα προηγούμενα απογεύματα τρέχαμε για την παράσταση της μικρής, που έγινε με μεγάλη επιτυχία. Η μπαλαρίνα μου ήταν τόσο λεπτή και αιθέρια!!(...είπε η "μαμά-κουκουβάγια").

Κατά τα άλλα, πίεση και άγχος, αλλά και καλές στιγμές (δεν μπορώ να γράψω περισσότερα, για ευνόητους λόγους).

Μάγδα μου, καλή επιστροφή στη δουλειά, Vasdeli καλά να περνάτε στο νησί σας, πολλά φιλιά σε όλες!!

Καλημέρα κοριτσάκια..

Απουσίες βλέπω.. Για να μαζευόμαστε.. διαφορετικά θα βάλω τα μεγάλα μέσα..

Μία μου ως πρότυπο αναφέρεσαι στο πρότυπο Γυμνάσιο - Λύκειο που βρίσκεται στο Ψυχικό; Ρωτάω γιατί ένα γειτονόπουλο έδωσε την Τρίτη εξετάσεις για να μπει στο Γυμνάσιο και το θέλει πολύ να πετύχει.. Συμπάσχουμε κι εμείς μαζί του..

Ναι, ο Γεράσιμος είναι τρελλή φάτσα και όταν κάνει διάφορες γκριμάτσες γελάμε απίστευτα μαζί του.. μακάρι να είχες facebook για να σου έστελνα φωτογραφίες.. Να κανονίσουμε να πιούμε εκείνο τον καφέ που λέγαμε.. 12 με 19 Ιουλίου που θα λείπουν τα καμάρια μου και θα είμαι πιο χαλαρή όποτε θες..

Ναι, ανυπομονώ να βουτήξω το κορμάκι μου στη θάλασσα.. Ήδη το έχω καθυστερήσει αλλά ο καιρός δεν βοηθάει.. και εδώ στην Αττική που να πάω το πιτσιρίκι μου.. δύσκολο..

Ο καλός μου ο σύζυγος για την επέτειό μας μου έκανε χθες ένα καταπληκτικό δώρο.. Ξέρετε όλες σας ότι πονάει η πλάτη μου.. Ε μου πήρε κάθισμα της Scholl που προσαρμόζει σε καρέκλες και κάνει μασάζ!!! Δυστυχώς δεν το δοκίμασα γιατί χθες ήμουν τόσο κουρασμένη που πραγματικά δεν είχα δύναμη να σηκωθώ από τον καναπέ για να πάω στην καρέκλα.. 11 το βράδυ κοιμόμασταν όλοι μας!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Δομνίνα μου, στην Αθήνα υπάρχουν αρκετά πρότυπα πειραματικά σχολεία (3 δημοτικά και περισσότερα γυμνάσια και λύκεια). Προφανώς το γειτονόπουλό σου έδωσε εξετάσεις για να εισαχθεί στο Βαρβάκειο και μακάρι να πετύχει, γιατί είναι ένα πολύ καλό σχολείο. Η κόρη μου δεν πηγαίνει εκεί (περισσότερα θα πούμε από κοντά).

Σου στέλνω τις καλύτερες ευχές για την επέτειό σας! Να είστε πάντοτε ευτυχισμένοι και αγαπημένοι σύζυγοι, γονείς, παππούδες και, γιατί όχι, προ-προ-προ-παππούδες (με τόση φροντίδα από τον άντρα σου σίγουρα θα είσαι μοιραία και "κοτσωνάτη" και μετά τα 100)!

Όταν δοκιμάσεις το μασάζ, να μας γράψεις εντυπώσεις.

Καλό βράδυ!

Μπρέ ποσά γράψατε δεν σας προλαβαίνω!!! Ένα γρήγορο γεια παω για ύπνο.

Αύριο πάμε για τον επιδεσμο και ευτυχώς γιατί δεν βλέπετε πια. Θα σας γράψω τα νεότερα!!!

Για αυτο τον καφέ που λέτε να μου πείτε και μένα μήπως λέω μήπως και μπορω αλλα με τη δουλειά θα δείξει. Καλα όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη εγώ δηλαδή!! Χα χα χα!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα φιλενάδες!

Το πρώτο Σάββατο χωρίς άγχος και τρέξιμο. Βέβαια, το σπίτι μου θυμίζει "αλ τσαντίρι" (που λέει και η κόρη), αλλά αρνούμαι να αγχωθώ ΚΑΙ γι' αυτό.

Σηκωθήκαμε νωρίς (καταραμένη συνήθεια) και απολαύσαμε πρωϊνό με εφημερίδα και μουσικούλα στη βεράντα. Το πόσο μας έχουν λείψει αυτές οι απλές καθημερινές συνήθειες δεν λέγεται!

Νόρα μου, περιμένουμε τα νεότερα και, όσο για τον καφέ, εννοείται πως είσαι "μέσα". Κρίμα που δεν θα μπορέσουν να γνωριστούν οι κόρες μας, γιατί η δική μου θα πάει κατασκήνωση. Μπορεί, όμως, λόγω "ειδικών (μηνιαίων) συνθηκών" να τη βγάλουμε για λίγες ημέρες, οπότε τίποτε δεν αποκλείεται.

Καλά μπάνια, καλές βόλτες, καλή ξεκούραση σε όλες!!

Καλησπερα όμορφες.

Βγάλαμε τον επιδεσμο το δακτυλάκι μας ειναι πρησμένο με τα ράμματακια να φαίνονται και αυτο της κανει μεγαλη εντύπωση μου το δείχνει συνέχεια. Γιά μπανάκι δεν πήγαμε γιατί ο γιατρός είπε καθαρή θάλασσα και φοβηθήκαμε και την παραλία που θα βουτάγε τα χέρια της στην άμμο. Θα μας ξαναδεί σε έξι εβδομάδες.

Βασδελη όλα καλα με τις εξετάσεις του Νικόλα???

Για διακοπές εμείς δεν συζητάμε και μάλλον δεν θα πάμε πουθενά έτσι που πήγανε τα πράγματα. Θα προσπαθήσουμε τα ΣΚ να κάνουμε κανά μπανάκι.

Εμένα μου έμεινε μια εβδομάδα για τη δουλειά.

kαλησπέρα!

Επιτέλους μπορώ να ευχηθώ "καλό καλοακαίρι" και από τα Γιάννενα πλέον! Μετά από μήνες χειμώνα, βάλαμε καλοκαιρινά και κοιμόμαστε χωρίς κουβέρτα το βράδυ! Φάγαμε σήμερα και το πρώτο μας παγωτό και φυσικά έδωσα και στη μικρή λίγη σοκολάτα! Πώς της άρεσε! Σαν Παναγίτσα καθόταν και περίμενε ευλαβικά για λίγη σοκολατίτσα!

Σε λίγο θα σιροπιάσω το γαλακτομπούρεκό μου! Ελπίζω να έγινε καλό.......

Πολύ θα ήθελα να είμαι στον καφέ σας!

Εμείς λέμε για μπανάκι για το άλλο Σαββατοκύριακο κάπου κοντά!

Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα σας..

Εγώ τα σαββατοκύριακα χάνομαι από την παρεούλα σας διότι ο μικρός επιζητά την προσοχή μου συνέχεια και είναι και οι μόνες μέρες που μπορώ να κάνω κάποιες δουλειές με την ησυχία μου.. οπότε κάνω αποτοξίνωση..

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ήταν ναι μεν γεμάτο αλλά κουραστικό ταυτόχρονα μιας και ο σύζυγος δούλευε και το Σάββατο διότι σήμερα στο εργοστάσιο που δουλεύει περιμένανε να γίνει μια μεγάλη επιθεώρηση από μεγάλο οργανισμό του Εξωτερικού και ως Προϊστάμενος υπεύθυνος για τους χώρους περιβάλλοντος (μη χέσω μέσα) έπρεπε να σκουπίζει ο ίδιος τους εξωτερικούς χώρους.. Σκούπισμα από Προϊστάμενο!

Αυτό είχε ως συνέπεια όλο το Σάββατο από το πρωί να είμαι μόνη μου με τον Γεράσιμο, ο οποίος ξύπνησε στις 5 το πρωί του Σαββάτου και κοιμήθηκε ξανά στις 6 αφού ήπιε γάλα.. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάει όλο το πρόγραμμά μας στραβά διότι μετά κοιμήθηκε στις 1 μόνο μια 1 ώρα και μετά μέχρι το βράδυ το πήγε σερί.. Γύρισε ο σύζυγος πήγαμε σούπερ μάρκετ όπου ο μικρός κατενθουσιάστηκε με το καροτσάκι, τα χρώματα, τους ήχους και γενικώς την άπλα και μετά τον πήρα και πήγαμε σε μια φίλη μου η οποία έχει μια παιδική πισίνα στην αυλή για τα δικά της παιδιά που είναι 9 μήνες μεγαλύτερα από τον δικό μου και μόλις είδε την πισίνα μεταμορφώθηκε σε παπί!!! Τι χαρά έκανε και πόσο γέλαγε η ψυχούλα μου.. Γυρίσαμε σπίτι και έπεσε ξερός για ύπνο κατά τις 22 και ξύπνησε την επόμενη μέρα το πρωί στις 8.30.. όπου και πήγαμε για καφέ σε κάτι φίλους και το απόγευμα στον πήγαμε σε Luna park όπου τον ανεβάσαμε σε καρουσέλ και διάφορα παιχνιδάκια.. κατενθουσιάστηκε το παιδάκι μου κι εγώ πολύ συγκινήθηκα που τον έβλεπα τόσο χαρούμενο!

Νόρα μου χαίρομαι που όλα πήγαν καλά με το χειρουργείο σας.. Σίγουρα της κάνει εντύπωση και το πρήξιμο, και τα ράμματα αλλά σίγουρα και κάτι της λείπει! Μια βδομάδα έμεινε; Μα κι εσύ μέσα στο καλοκαίρι βρήκες να γυρίσεις; Πως τα πάτε με την κοπέλα που βρήκατε; όλα εντάξει;

Μία μου εσύ λάσκαρες λιγάκι με τη δουλειά; Κανονικά στην Ελλάδα έπρεπε να σταματάμε να δουλεύουμε το καλοκαίρι.. Δεν βγαίνει με τίποτε.. Έπρεπε να αράζουμε στην παραλία και να πίνουμε παγωμένους χυμούς..

Μάρτζι μου εγώ μπισκότο έδωσα στον δικό μου και έκανε σαν σπουργιτάκι.. Παγωτό δεν του έχω δώσει ούτε πρόκειται.. Και το νέο μας κατόρθωμα είναι ότι ξέρουμε και ρουφάμε με το καλαμάκι τον χυμό μας.. Αμ πως!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...