Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blu24 είπε:

Έχει 10εκ στρογγυλά κύτταρα και είχε σταματήσει την αντιβίωση μια βδομάδα πριν δώσει δείγμα !! Δυστυχώς με τον ανδρολογο θα μιλήσω από παρασκευή γιατί λόγω ημέρας δεν τον βρήκαμε !! 

Δεν ξέρω πως αξιολογούνται ακριβώς σαν νούμερο. Ισως δλδ να ήταν υψηλά από τα πυοσφαίρια και να μην είναι κάτι άλλο πέρα από την λοίμωξη που υπήρχε. Υπομονή μέχρι παρασκευή! 

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Νόρα μου χρόνια πολλά, Να χαίρεσαι το αστεράκι σου, τη Μαρίνα σου.. να τη δεις όπως επιθυμείς.. Καλά αποτελέσματα..

Εγώ έτρεχα ολίγον τι αυτή τη βδομάδα με διάφορα θέματα ιατρικής φύσεως.. Ο Γερασιμάκος μου έχει εμφανίσει κάτι σπιθουράκια πολύ ελαφριά σε όλη την κοιλίτσα και την πλατούλα.. Είναι ευδιάθετος, χαρούμενος, αεικίνητος και δεν δείχνει να τον φαγουρίζουν.. αναρωτιέμαι μήπως είναι το καρπούζι που του βάλαμε χθες για πρώτη φορά στην φρουτόκρεμα.. Τέλος πάντων.. του έδωσα atarax το πρωί και το βράδυ που θα επιστρέψω θα τον ψάξω.. Αν έχουν υποχωρήσει καλώς.. αν πάλι όχι τότε θα πάρω την παιδίατρο γιατί μπορεί να περνάει καμιά ελαφριά ιωσούλα μιας και έχουμε λίγες μύξες..

Σήμερα έκανε και ο άντρας μου γαστροσκόπηση.. Πριν 7 χρόνια είχε κάνει για πρώτη φορά και τότε είχε βρεθεί με έλκος και έκανε θεραπεία.. Τώρα βρέθηκε με μια ελαφριά γαστρίτιδα και περιμένουμε αποτέλεσμα βιοψίας για να δούμε αν εξακολουθεί να έχει έλκος.. Και σαν να μην του έφτανε αυτό σήμερα ο καημένος έκανε και μια εξαγωγή δοντιού και είναι μέσα στα μούτρα και τη γκρίνια..

Νόρα μου σε καταλαβαίνω απολύτως και συμφωνώ.. είναι απαράδεκτο να μην υπάρχει καλή θέληση και διάθεση από τους συναδέλφους να εξυπηρετήσουν.. ειδικά όταν υπάρχει μωρό παιδί .. αλλά έλα κι εσύ λίγο στη θέση τους.. Λείπεις τόσο καιρό και κατευθείαν άδεια 3 βδομάδες;;; Να σου πω την αλήθεια κι εμένα θα μου κακοφαινόταν.. Γιατί δεν κόλλαγες κατευθείαν την άδειά σου μετά την άδεια εγκυμοσύνης για να μην είχες τέτοιο θέμα; Θέλω να ελπίζω πως κάποια λύση θα βρεθεί..

Τα υπόλοιπα κοριτσάκια μας τι κάνουν;

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δομνινα μου δεν κατάλαβες 3 βδομάδες άδεια θέλει η συνάδελφος και εγώ της πρότεινα να πάρω τουλάχιστον την εβδομάδα μετα το Δεκαπενταύγουστο. Στα έξι χρονια που ειμαι στο τμήμα τρεις βδομάδες τον Αύγουστο με αφήνανε Μονή. Αυτές οι δυο δεν έμενε ποτε καμια μόνη να κανει τη χαμαλοδουλεια. Το μεγάλο προβλημα ειναι τα τρία τελευταια χρονια που κλείνει η εταιρεια του άντρα μου αυτές τις δυο εβδομάδες και δεν ξαναπαίρνει αδεια όλο το χρόνο παρά κανά δυο τρεις μέρες ακόμα και αυτές σπαστά. Εμένα την αδεια την κανονιζανε ανάλογα με τις ανάγκες τους και ας έχουνε μεγάλα παιδια.

Geia σας κορίτσια. Χάθηκα λίγο αλλά δεν φταίω εγώ. Φταίει ο υπολογιστής που ενώ έγραφα μηνύματα και τα πόσταρα, με πέταγε και φυσικά δεν τα λάβατε ποτέ!

Είμαστε καλά! Η μικρή έφτασε στα 9300 και στος 78 πόντους! Στέκεται πλέον αλλά φοβάται και δεν πολυαφήνεται!

Δόμνα, ελπίζω να του έχουν φύγει τα σπιθουράκια του Γεράσιμου!

Νόρα μου, χρόνια πολλά να χαίρεσαι τη μικρή!

Σας φιλώ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Δομνινα μου δεν κατάλαβες 3 βδομάδες άδεια θέλει η συνάδελφος και εγώ της πρότεινα να πάρω τουλάχιστον την εβδομάδα μετα το Δεκαπενταύγουστο. Στα έξι χρονια που ειμαι στο τμήμα τρεις βδομάδες τον Αύγουστο με αφήνανε Μονή. Αυτές οι δυο δεν έμενε ποτε καμια μόνη να κανει τη χαμαλοδουλεια. Το μεγάλο προβλημα ειναι τα τρία τελευταια χρονια που κλείνει η εταιρεια του άντρα μου αυτές τις δυο εβδομάδες και δεν ξαναπαίρνει αδεια όλο το χρόνο παρά κανά δυο τρεις μέρες ακόμα και αυτές σπαστά. Εμένα την αδεια την κανονιζανε ανάλογα με τις ανάγκες τους και ας έχουνε μεγάλα παιδια.

Συγνώμη Νόρα μου.. είχα καταλάβει λάθος.. Ας ελπίσουμε ότι κάτι θα γίνει και τουλάχιστον μια βδομάδα να συμπέσετε με τον άντρα σου.. είναι κρίμα πραγματικά τα παιδιά να φάνε όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα διότι έτσι το θέλουν κάποιοι άλλοι..

Ευτυχώς εγώ δεν έχω τέτοιο θέμα με τις κοπέλες που δουλεύουμε μαζί.. Προτεραιότητα έχουν αυτοί που έχουν παιδιά και κυρίως εγώ που έχω μωρό:tongue:

L2qIp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!

Επιτέλους, βρήκα το χρόνο να γράψω τα νέα μας, μια και από αύριο αρχίζει πάλι το τρέξιμο.

Νόρα μου, επειδή έχω χάσει επεισόδια, πώς πήγε το χειρουργείο της μπέμπας; Η Μαρίνα πέρασε όμορφα τα γενέθλιά της; Όσο για την καλοκαιρινή σου άδεια, μακάρι να "λογικευτούν" οι συνάδελφοι....

Δομνίνα μου, περαστικά στον άντρα σου! Μάθατε πού οφείλονται τα σπιθουράκια του Γεράσιμου; Καλή δύναμη και γρήγορα να ξεκινήσετε μπανάκια!

Manoutita μου, ωραίος ο χορός αποφοίτησης; Γιατί τα δικά μας σχολεία να μην έχουν αντίστοιχες εκδηλώσεις;

Φέτος, μάλιστα, πήγαν μόνο 4 "περιπάτους" (όλη τη χρονιά), δεν έκαναν χριστουγεννιάτικη γιορτή ούτε αποκριάτικο πάρτι και, φυσικά, ούτε λόγος για ολοήμερη εκδρομή. Συνέχεια διάβασμα-τεστ-διάβασμα-τεστ και τίποτε άλλο. Όλοι οι γονείς είμαστε αγανακτισμένοι, γιατί, αν τα παιδιά πιέζονται τόσο και στερούνται τα πάντα από την α΄ γυμνασίου, τότε τι τα περιμένει στο Λύκειο;

Κατά τα άλλα, οι εξετάσεις της κόρης τελείωσαν την Πέμπτη που μας πέρασε, ανήμερα των γενεθλίων της. Εκείνη, όμως, δεν είχε όρεξη για πολλά-πολλά, γιατί την περίμεναν οι πρόβες για την παράσταση του μπαλέτου. Έτσι, κέρασε μόνο τα παιδιά της σχολής.

Την Παρασκευή, όμως, κάλεσε τις φίλες της και πέρασαν όλο το απόγευμα στο mall, χωρίς απολύτως κανένα πρόγραμμα. Ψώνισαν, έφαγαν, έκαναν τις βόλτες τους, πήγαν σινεμά, έπαιξαν bowling και κόψαμε μια φανταστική τούρτα.

Εμείς οι γονείς συναντηθήκαμε μετά από καιρό, τα είπαμε, γνωριστήκαμε καλύτερα κάποιοι και, γενικά, "αποφορτιστήκαμε" από ένα μήνα εξετάσεων. Ήταν μια θαυμάσια ημέρα για όλους. Τελικά, όταν υπάρχει καλή και φιλική διάθεση, "χημεία" μεταξύ παιδιών (αλλά και γονέων) και ελευθερία κινήσεων, η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη χωρίς να απαιτείται ιδιαίτερη οργάνωση.

Εν τω μεταξύ, εκείνη την ημέρα το mall είχε γεμίσει από παρόμοιες παρέες γυμνασιόπαιδων αυτής της ηλικίας και αυτό τους δημιουργούσε ακόμη καλύτερη διάθεση, γιατί έμοιαζε με σχολική εκδρομή.

Καλή εβδομάδα σε όλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα και απο μένα!!!

Όλα πήγαν καλα!!!! Η μικρη είχε ένα έξτρα δακτυλάκι στον δεξί αντίχειρα και αυτο αφαίρεσαμε. Το χειρουργείο κράτησε κατι λιγότερο απο σαράντα λεπτά. Ο άντρας μου μπήκε πρώτος με το μωρο γιατί τη ναρκωσανε στην αγκαλιά του και την πήγε μέχρι το χειρουργείο. Εγώ ως ιδέα δυσκολευομουνα να το κανω και μπήκα μετα στην ανάνηψη όπου η νοσοκόμα μου έδωσε το παιδί αφού βεβαιώθηκε ότι δεν θα κατερεεα με το παιδί αγκαλιά και ότι θα ήμουνα ψύχραιμη. Δεν θα σας πω ότι μου ήταν εύκολο δυσκολεύτηκα αλλα τέλος καλο όλα καλα!!!!

Η μεγαλη δυσκολία ξεκίνησε μετα και ειναι δύσκολα γιατί προσπαθούμε να την κρατάμε ήρεμη και να μην ασχολείται με τον επιδεσμο και μην πέσει και τραυματίσει το χέρι της.

Εχει ήδη ασχοληθεί με τον επιδεσμο της και εχει αφαιρέσει ότι θεώρησε περιττό ήδη απο την πρώτη ώρα που πήγαμε στο δωμάτιο. Ο γιατρός θα βγάλει τους επιδεσμους την επόμενη Παρασκευή. Μας είπε ότι όσο περισσότερο το κρατήσουνε τόσο το καλύτερο έχουμε ως όριο την Τετάρτη. Βγήκαμε το απόγευμα της Παρασκευής αργά γιατί θέλανε να την ταΐσουμε για να δούμε πως θα αντιδράσει ο οργανισμός απο την νάρκωση. Μονο γαλα επιτρεποτανε.

Μια μου χαίρομαι που περάσετε τόσο όμορφα. Εμείς δεν έχουμε οργανώσει ακόμη τιποτα με ηρεμία θα γίνει και αυτο.

Συγκινήθηκα πολύ και με τη μεγαλη μου!!! Ήρθε μαζι μας απο το πρωί και η αγωνία της ήταν πολύ μεγαλη. Σαν μικρη μανούλα ειναι το παιδάκι μου. Μέχρι να δει την αδερφούλα της να συνέρχεται και να της χαμογελάσει ανησυχούσε παρά πολύ.

Μανου, Μια καλα αποτελέσματα να χουμε και να ξεκουραστουνε τα παιδάκια μας!!!!!!!

Καλησπέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε..

Τελειώσανε τα κοριτσάκια σας το σχολείο.. Επιτέλους... Ας ξεκουραστούνε λοιπόν κι αυτά και ας απολαύσουν το καλοκαίρι τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο..

Μία μου σε ποιο σχολείο πάει η κόρη σου; Εντύπωση μου κάνει που έχουν τόσο σφιχτό πρόγραμμα.. Εγώ όποιο σχολείο και να ακούσω σχεδόν 1 φορά το μήνα πηγαίνουν εκδρομή.. να μη μιλήσω για το πόσα μαθήματα χάνουν μέσα στη χρονιά με ασήμαντη αφορμή.. Αλήθεια, εσείς έχετε κάνει πλάνο διακοπών; Φαντάζομαι πως κι εσύ τις περιμένεις σαν μάνα εξ ουρανού!

Νόρα μου τέλος καλό όλα καλά με την μικρή μας.. Ξέρω πως δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο να έχει ένα νήπιο επιδέσμους στο χέρι.. όσο για το πως ένιωσες.. Εγώ πέρισυ πάντως που 4 μηνών τον πήγα στο νοσοκομείο γιατί κάτι τον τσίμπησε στην παραλία και άρχισε να πρήζεται ολόκληρος ένιωσα τελείως άχρηστη όση ώρα με είχαν έξω και προσπαθούσαν να του περάσουν τον ορό.. Μακάρι να ήταν και για τις δυο μας η τελευταία φορά που ταλαιπωρήθηκαν τα παιδάκια μας..

Μία μου τα σπιθουράκια του Γεράσιμου είναι από τη ζέστη τελικά.. Κινείται συνέχεια και ιδρώνει πολύ ο καημενούλης μου.. Σήμερα είπε και "Νονά".. για πρώτη φορά... και η νονά του που έτυχε εκείνη τη στιγμή να είναι στο τηλέφωνο μόνο που δεν κατουρήθηκε από τη χαρά της!

Ο άντρας μου έχει πολλά νεύρα τελευταία.. Το Σάββατο τσακωθήκαμε πολύ άσχημα γιατί έχει το κακό συνήθειο και όταν του μιλάω δεν με προσέχει καθόλου.. Με αποτέλεσμα να ξεκινήσουμε να πάμε στο ταχυδρομείο και για κάτι άλλες δουλειές και πήγαμε αλλού γι' αλλού γιατί σε άλλο ταχυδρομείο κατάλαβε πως θα πηγαίναμε.. Ζορίζεται πολύ στη δουλειά του και η πίεση του βγαίνει σε νεύρα..

Εγώ βγαίνω σε άδεια 18 Ιουλίου και το περιμένω πως και τι!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλησπερα

Νορα μου περαστικα σας, δωσε πολλα φιλακια στην μικρη.

Δομνινα μου δυσκολο οταν υπαρχει πιεση στην δουλεια.

Εγω ξεκινησα δουλεια και δυσκολευομαι

τελειωσαν οι εξετασεις των παιδιων;

Εμεις κανουμε προσπαθειες για να περπατησουμε, πηγαινουμε απο επιπλο σε επιπλο, λεμε ολη την ωρα μπαμπα , δεν μας αρεσει πια η φρουτοκρεμα και δεν ξερω τι συνδιασμους να κανω(δωστε ιδεες) το απογευμα τρωμε κρεμα δημητριακων της biobebe και τις αρεσει.και δεν φοραμε καπελακι και παπουτσια.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Νορα μου, ξεκινάω με σένα που με συγκίνησες πάρα πολύ! Περαστικά στην μικρή σου! Δεν μπορώ να σκεφτώ πόσο πολύ θα στενοχωριόσουν έξω από το χειρουργείο! Να σου ευχηθώ κι εγώ να είναι η τελευταία δοκιμασία και να μην ξαναπατήσετε ποτέ σε νοσοκομεία!

Δόμνα, λέει κουβεντούλες ο Γερασιμάκος; Μπράβο του! Οσο για το σύζυγο, τι να πω; Σε καταλαβαίνω γιατί κι εγώ με τον δικό μου συνέχεια σαν τον σκύλο με τη γάτα είμαστε!Λιγότερο από μήνας έμεινε για τις διακοπές σας! Υπομονή. Τουλάχιστον θα χαρείς τη θάλασσα!

Μια μου, ωραία τα περάσατε, ε; Μπράβο! Είναι όμορφα να συναντιούνται και οι γονείς και να γίνονται νέες γνωριμίες! Τώρα με την μικρή μου το πιστέυετε πως γνώρισα τις μαμάδες στην γειτονιά; Τόσα χρόνια έμεναν παραδίπλα και δεν είχε τύχει ποτέ να συναντηθούμε! Εμελλε να έρθει το όμορφο κοριτσάκι μου για να γίνουν οι γνωριμίες αυτές!

Μάγδα, εγω όταν βλέπω πως δεν θέλει φρούτόκρεμα της δίνω σκέτη μπανάνα που την καταβροχθίζει! Ξεκίνησες κι εσύ δουλειά, ε; Είναι όντως δύσκολα! Ποιος σου κρατάει τη μικρη;

Εμείς είμαστε μια χαρά! Η μικρή μου είναι κοινωνική, της αρέσει να πηγαίνουμε στο πάρκο και να βλέπει τα υπόλοιπα παιδάκια να παίζουν. Φωνάζει κι αυτή μαζί τους! Βέβαια τώρα η μεγάλη της αγάπη είναι να την κρατάς από το χεράκι και να περπατάει. Κάνει και μόνη της κάποια δειλά βηματάκια!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια!

Νόρα μου πολύ χάρηκα που όλα πήγαμε καλά!!! Περαστικά σας!!! Θα Τηλ!

Δομνίνα,μάντεψε τι φοράει σήμερα ο Νικόλας!!! Τον μπαρμπαμπαμπά σετ!!!! Έχει τόσο πλάκα!

φιλιά σε όλες τις άλλες,καλά αποτελέσματα στα παιδάκια σας!

Εμείς καλά! Είμαστε πλέον στο νησάκι μας! Αύριο πάμε για εξετάσεις αίματος,όπως μας είπανε από το Ιασώ και με τα αποτελέσματα βουρ για παιδίατρο,πρώτη επίσκεψη. Ο Νικόλας είναι γλύκας,θηλάζει και κοιμάται,κάτι σαν κολικούς υποψιάζομαι να μας χτυπάνε την πόρτα αλλά θα δούμε...σήμερα πήγαμε στη θάλασσα,εμείς δε βουτήξαμε βέβαια αλλά ήταν τόσο όμορφα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα σε όλα τα όμορφα κοριτσάκια και σε όλα τα υπέροχα μπεμπάκια και μωρουλίνια..

Ναι, Μάρτζι μου ο Γεράσιμος έχει αρχίσει και λέει λεξούλες.. επίσης είναι και πολύ καλός μίμος.. μη σε δει να κάνεις κάποια χειρονομία ή να πάρει το πρόσωπό σου κάποια έκφραση.. αμέσως την κάνει και αυτός.. Αγαπημένο μας είναι να φυσάμε οτιδήποτε φωτάκι βλέπουμε για να το σβήσουμε.. επίσης σουφρώνει τα χειλάκια του και κάνει το γουρουνάκι.. τρελαίνομαι όταν το κάνει αυτό.. Ώρες ώρες τον πιάνουν οι αγάπες του και οι ντροπές του και μου κάνει κάτι αγκαλιές άλλο πράγμα..

Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε τα μπάνια.. Πέρισυ τρελαινόταν στην κυριολεξία για τη θάλασσα.. για να δούμε και φέτος.. Προς το παρόν θα πάμε στα φιλαράκια του το σαββατοκύριακο που έχουν μια πλαστική πισίνα στην αυλή για να δροσιστούμε.. Καύσωνα λέει θα έχουμε στην Αθήνα μέσα στην βδομάδα και αλοίμονό μας..

Μάγδα μου ξεκίνησες κι εσύ δουλειά.. Βρήκες την κατάλληλη περίοδο.. Καλοκαίρι.. εγώ ευτυχώς πέρισυ όλο το καλοκαίρι ήμουν σε άδεια και πολύ το χάρηκα.. ευχαριστήθηκα μπάνια με το παιδάκι μου..

Φέτος επειδή θα κάνουμε χωριστές διακοπές με τον άντρα μου έχω ήδη κανονίσει με κάποιες φίλες μου να έρθουν μαζί μου για να έχω κι εγώ παρέα.. Νομίζω πως αν γίνουν τα πράγματα έτσι όπως τα σχεδιάζω θα περάσω υπέροχα!

Βασδέλη μου σίγουρα ο Νικόλας μας είναι μοντελάκι ότι κι αν φοράει.. Να φορέσετε τα ρουχαλάκια και να τα ευχαριστηθείτε! Είσαι τόσο τυχερή που μένεις σε νησί.. άλλο πράγμα το καλοκαίρι σε νησάκι..

Μάρτζι μου κι εγώ έχω γνωρίσει αρκετές μανούλες με παιδάκια στην ηλικία του Γεράσιμου τώρα που πηγαίνουμε στο πάρκο.. Βέβαια ακριβώς κάτω από το σπίτι έχουμε πεζόδρομο αλλά ακόμη είναι μικρούλης για να καθόμαστε εκεί.. Βλέπεις όλα τα παιδιά της γειτονιάς που είναι αρκετά μεγαλύτερα σε ηλικία από τον Γεράσιμο μαζεύονται κάθε βράδυ εκεί και είναι λίγο επικίνδυνα για μας με τα ποδήλατα, τα πατίνια, το ποδόσφαιρο που παίζουν.. εμείς θέλουμε πιο ήρεμες καταστάσεις..

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Γεια σας και απο μένα.

Το θεμα σύζυγος θέλει μεγαλη κουβέντα.

Εγώ μανουλες δεν έχω γνωρίσει γιατί όταν βγάζω τη μπεμπα με το καρότσι φοράω τ αθλητικά μου και κανω γρήγορο περπάτημα. Μετα απο αυτή τη γυμναστική τρώω κ ένα παγωτό και όλα καλα!!!!! Χα χα χα!!! Πραγματικά περπατάω με το ρολόι και παιδική χαρά την παει ο μπαμπάς της. Τώρα αν αυτός εχει γνωρίσει μανουλες δεν μου το χέι πει!!!!!

Μου χέι βγει τέτοια κούραση που με πονάνε τα πάντα και δεν μπορω και να κοιμηθώ. Πέφτω δέκα μισή και μέχρι της δώδεκα μια στριφογυρναω. Ελπίζω να επανέλθω στα φυσιολογικά μου.

Μαγδα και μεις όταν αργούμε για φρούτο κρέμα μπορει να φάμε ένα ροδάκινο ώριμο στο χέρι. Αν της έβαζες απο την έτοιμη κρέμα κανά δυο μέζουρες στη φρούτο κρέμα. Να βάλεις λιγότερο πορτοκαλί για να ειναι πιο πηχτή. Εμένα στην αρχή της άρεσε το άβοκαντο πολυ.

Dομνα, πολύ ζηλεύω που θα πάτε διακοπές! Θέλω κι εγώ αλλά φέτος ζήτημα να πάμε κανά τριήμερο μόνο μιας που ο σύζυγος δουλεύει ως τέλη Αυγούστου και δεν μπορεί να πάρει άδεια.

Βασδέλη, δεν νομίζω να σου κάνει κολικούς. Το μητρικό σου γάλα θα τον προστατεύσει!

Βρε κορίτσια, για πείτε μου όσες έχετε παιδάκια στην ηλικία της δικής μου. Εχετε κάνει εξετάσεις αίματος; Εμείς όχι! Διάβασα τώρα τη Βασδέλη και αναρωτήθηκα!

Μάγδα, όπως λέει και η Νόρα, βάλε 2 κουταλιές έτοιμη φρουτόκρεμα στη δική της. Θα ξετρελαθεί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...