Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μηλίτσα μου, μακάρι να μη χρειαστεί να την κάνω. Να μέινω έγκυος και να τελειώνω με όλες αυτές τις εξετάσεις.Ελενίτσα, έχεις δίκιο. Είμαι πολύ αγχωμένη. Ολοι μου το λένε. Μία συνάδελφος προχθές με ρώτησε " Κοριτσάκι μου, σε βλέπω πολύ αγχωμένη. Τι έχεις;;". Και ο γιατρός σήμερα λίγο με είδε ο άνθρωπος και μου είπε " κάνε και την υστεροσκόπηση να ηρεμήσεις, γίατί έχεις πολύ άγχος". Πώς τα καταφέρνω η παλαβή;;; Μπορείτε να μου πείτε; οσο για το τι θα βρω να παραπονιέμαι, το έχω βρει ήδη!!!! Τι θα δείξει το σπερμοδιάγραμμα;;Φοβάμαι, γιατί εγώ αντέχω τα προβληματα μου, ο άντρας μου όμως, αν, ο μη γένοιτο, κάτι δεν πάει καλά, δεν νομίζω να το αντιμετωπίσει με νηφαλιοτητα. Μακάρι, Παναγίτσα μου, να βγει κι αυτή η εξέταση καλή!

Ελένη, καλά θα είαι φοβερό να μπω αύριο κατά τις 3 το μεσημέρι και να δω μία σελίδα γεμάτη ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Σου στέλνω την αγάπη μου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vasdeli ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Να έχεις μία τέλεια εγκυμοσύνη. !
βασδελη μου γλυκεια,ευχομαι μια υπεροχη τελειομηνη εγκυμοσυνη και να κρατησεις ενα γερο μωρακι που τοσο αξιζεις! Μαργκι μου,πολυ χαρηκα με τα νεα σου. τει.
Vasdeli μπραβο σας!!!

με το καλο!

VASDELI SIGXARITIRIA...,
Βασδέλι εύχομαι αυτή την φορά να πάνε όλα καλά και σε 8 μήνες να κρατήσεις το μωράκι σας αγκαλιά....

!!!

Vasdeli ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑAAAAAAAAA! και στα δικά μας!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστώ πολύ όλες, κορίτσια. Μου φέρατε γούρι....:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Να μαι και εγω!!!!

Πηγα στην ενδοκρινολογο εχω ιχνος θυροειδη!

Μου ειπε οτι ο θυροειδης μου ειναι μικρος και παραμορφωμενος!!!! Εχω κλειστει πολύ στον εαυτό μου και εχω πολύ αγχος! Δεν κανω καλό στο εαυτό μου με την στεναχώρια και πρεπει να την αποβαλλω γι'αυτο πηρα ενα χαπακι να ρυθμισω λιγο την κατασταση!!! Ο θυροειδης κανει αποβολλες και αυτο το χαπάκι θα με προστατευσει!!!

Δεν εχω προβλημμα με ορμονες και μπορω να συλλαβω ευκολά, απλα εχω αγχος!!!

Αν συνεχισω να στεναχωριεμαι στο μελλον θα κανω κανονικό θυροειδη!!!

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Να μαι και εγω!!!!

Πηγα στην ενδοκρινολογο εχω ιχνος θυροειδη!

Μου ειπε οτι ο θυροειδης μου ειναι μικρος και παραμορφωμενος!!!! Εχω κλειστει πολύ στον εαυτό μου και εχω πολύ αγχος! Δεν κανω καλό στο εαυτό μου με την στεναχώρια και πρεπει να την αποβαλλω γι'αυτο πηρα ενα χαπακι να ρυθμισω λιγο την κατασταση!!! Ο θυροειδης κανει αποβολλες και αυτο το χαπάκι θα με προστατευσει!!!

Δεν εχω προβλημμα με ορμονες και μπορω να συλλαβω ευκολά, απλα εχω αγχος!!!

Αν συνεχισω να στεναχωριεμαι στο μελλον θα κανω κανονικό θυροειδη!!!

Μαγδουλίνι μου....τώρα ξέρεις την αιτία! Ξέρεις από πού θα ξεκινήσεις!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Vasdeli και απο μενα πολλες ευχες για μια τελειομηνη και καλη εγκυμοσυνη και με ενα υπεροχο υγιεστατο μωρακι στην αγκαλια σου σε 8,5 μηνες!!!!

Να είσαι καλά! Σε ευχαριστώ πολύ από καρδιάς!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Οχι αλλο κλαμα!!!

Οχι αλλο στεναχωρια!!!

Οχι αλλο αγχος!!!!

Να ξεκολισει επιτελους αυτο το μυαλό!!!!!

Με αυτο το ποστ θα εκβιαζω εσενα,χι χι! Τι,ετσι θα σαφηνα? Θα εισαι υπο επιτηρηση. Προσεχε. Αχ,πολυ καλα τα νεα σου μαγδουλα! Μολις τελειωσα τις δουλειες κ μπηκα να μαθω νεα σου! Αχ,παω κι εγω για ζζζ... Αννουλα μου μια χαρα η μικρη,σε φιλωωω. Α,φιλακια κ στο εβελινακι. Ελενιτσα,μακαρι ναναι θετικο,θαχω αγωνια για το πρωι. Χanp μακαρι να πιασουν οι ευχες ολες μας! Κι εσενα πρωτη,χι χι! Μαργκι μου,καλο θαναι βρε. Αφου ειχες ηδη μια εγκυμοσυνη. Χαλαρωσε λιγουλακι. Ειδες,μεχρι κι ο γιατρος το ειπε! Βασδελη και μαριαεφη,γρηγορα στειλτε μπολικη μπουμπουδοσκονηηη στην ελενιτσα για το πρωι...Φιλακια και καληνυχτα...

ένα μήλο την ημέρα...

EKANA KAI TA DYO TEST ME TA IDIA TSISAKIA............THA TRELATHWWWWWWWWW.......TI KANW TWRA???????POU PAW????????DEN KSERW POION NA PARW TILEFWNO KAI TI NAPW..........MILITSA MOLIS KSIPNISIS PAREMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE.................................................KONTEYW NA TO XASWWWWWWW TO MYALO MOU,,,,,,,,,TI KANWWWWW TWRA??????????????STON ANTRA MOU DEN TO EIPA,,,,EKANA TO TEST ME O POU EFYGE KAI META

Ελλενιτσα μου συγχαρητηριαααααααααα μολις τωρα σου εγραφα στο αλλο τοπικ για πολλα++++++ και τα ειδες αααααχχχχχ βρε κοριτσια 3 εγκυμοσυνες σε 24 ωρες θα τρελαθωωωωωωωω

Κοπελαρα μου σου ευχομαι τα καλυτερα μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη και ολα μα ολα να πανε καλα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...