Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Νόρα μου όλα καλά θα πάνε με το χειρουργείο να είσαι σίγουρη.. Μη μιλάμε για μέση και πλάτη.. ώρες ώρες την πλάτη μου δεν την αισθάνομαι..

Βασδέλη μου ή ψιλοκρυωμένος είναι γιατί όταν κοιμάται ιδρώνει και μετά μπες βγες στο μπαλκόνι .. ή δοντάκια είναι που του προκαλούν μύξες και οι μύξες φέρνουν φλέμματα. Θα δω και σήμερα το βράδυ πως θα πάει και αν είναι θα μιλήσω με την παιδίατρο..

Νόρα μου εγώ δεν είχα κανένα άγχος για το σπίτι και τη δουλειά και το πρόγραμμα του σπιτιού γενικότερα.. ότι έκανα και πριν κάνω και τώρα.. Εσύ όμως έχεις 2 παιδιά σε 2 τελείως διαφορετικές ηλικίες με τελείως διαφορετικά πρέπει και ανάγκες.. Σαφώς είναι πιο δύσκολο.. Κατανόηση να υπάρχει από όλους και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους.. Το θέμα είναι να βρεις τις ισορροπίες με τα κορίτσια σου και το σπίτι στην τελική να βρωμίσει και λίγο περισσότερο δεν θα πάθει και τίποτε!

Βασδέλη φιλιά στον Νικόλα μας!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρααα!

Δεν έχω εξαφανιστεί, Δομνίνα μου, απλώς είχα φοβερό τρέξιμο αυτές τις ημέρες και χθες το βράδυ κυριολεκτικά κατέρρευσα στον καναπέ. Περαστικά στο Γερασιμάκο που ταλαιπωρείται - ο απαίσιος αυτός καιρός φταίει για όλα. Όσο για τους μπαμπάδες, μου φαίνεται ότι όλοι ίδιοι είναι (κι ο άντρας μου ακριβώς έτσι αντιδρούσε όταν η μικρή ήταν άρρωστη και με νευρίαζε).

Νόρα μου, εύχομαι - και είμαι βέβαιη - πως όλα θα πάνε τέλεια με το χειρουργείο της κορούλας σου. Αν ξεκινάς τη δουλειά σου μέσα στο καλοκαίρι είναι σίγουρα καλύτερα σε σχέση με το χειμώνα, αφού και τα σχολεία είναι κλειστά και υπάρχει μια γενικότερη χαλαρότητα.

Καλό απόγευμα σε όλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Kαλησπερα στις ομορφες!!!!

Νορα μου καλη επιτυχια για το κοριτσακι σου την Παρασκευη,ολα θα πανε καλα ειμαι σιγουρη.Τωρα οσον αφορα το θεμα της δουλειας δεν μπορω να απαντησω γιατι δεν το εχω ζησει,αλλα πιστευω πως αν το δεις λιγο χαλαρα το θεμα,ολα θα πανε μια χαρα,βοηθαει κι οτι ειναι καλοκαιρι,και δεν εχεις και το σχολειο της μεγαλης.Οσον αφορα τους συζυγους,ολοι ιδιοι ειναι πανω κατω,αν κι ο δικος μου οταν τυχαινει κι ειναι αδιαθετη η μικρη ή εγω,ειναι σε εγρηγορση,μπορω να πω κι εχει το νου του....

Μαρτζι μου υπομονη,σιγουρα ειναι πολυ ζορικο το προγραμμα σου,αλλα σκεψου οτι ειναι για λιγο ακομα....

Δομνινα μου περαστικα στον μικρουλη σου,με αυτον τον καιρο,ολοι ειμαστε καπως,κι εμενα οι ημικρανιες μου κανουν την εμφανιση τους συνεχως,η ζεστη κι η υγρασια ειναι οτι χειροτερο.

Μια μου,τελικα τι αποφασισατε για το παρτυ της κορης σου;

Βασδελη,πολλα φιλια στα πατουσακια του Νικολα σου.

Εμεις τελειωσαμε με τα γερμανοφωνα κι απο οτι λεει η μικρη τα εχει παει καλα,τωρα γραφει αυριο και τη Δευτερα τελειωνουμε με το καλο.

Εχει χαλαρωσει πολυ το κοριτσι μου,αφου περασαν τα δυσκολα και τωρα ετοιμαζεται για τον τελευταιο χορο της χρονιας που ειναι την Πεμπτη!!!!

Καλο απογευμα σε ολες!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μια πρωϊνή καλημέρα!

Τρέχω για να προλάβω να κάνω καμία δουλειά μέχρι το μεσημέρι. Παρασκευή σήμερα, αλλά το Σ/Κ προβλέπεται "στην πρέσα", αφού η κόρη θα διαβάζει συνέχεια γιατί τη Δευτέρα δίνει ιστορία (27 κεφάλαια), την Τρίτη αγγλικά (ευτυχώς), την Τετάρτη θρησκευτικά και την Πέμπτη γερμανικά (και ΤΕΛΟΣ!).

Manoutita μου, το πάρτι γενεθλίων παραλίγο να εξελιχθεί σε θρίλερ για γερά νεύρα, μια και ήθελε να πάει όλη την τάξη του σχολείου, όλη την τάξη του μπαλέτου, όλες τις παρέες της και όλο το σόι στο allou ή το κόπα κοπανα (αδιαπραγμάτευτα). Κι εκεί που ήμουν έτοιμη να κάνω αίτηση πτώχευσης, ως εκ θαύματος άλλαξε γνώμη και αποφάσισε να πάρει τις φίλες της και να πάνε στο mall όλη την ημέρα. Βέβαια, δεν επαναπαύομαι, γιατί παίζει να αλλάξει και πάλι γνώμη...

Ευτυχώς, εσείς ξεμπερδεύετε γρήγορα με τις εξετάσεις και είμαι σίγουρη ότι η μικρή σου θα σκίσει. Αλήθεια, στο σχολείο της γίνονται χοροί όλο το χρόνο; Βλέπω τη δική μου να βγάζει εισιτήριο για Θεσσαλονίκη (γενικότερα, δεν τη χωράει ο τόπος και είναι ανά πάσα στιγμή "με τη βαλίτσα στο χέρι").

Νόρα μου, και πάλι πολλές ευχές για το χειρουργείο της μπέμπας και τις εξετάσεις της μεγάλης, Δομνίνα μου πιστεύω ο Γεράσιμος να είναι πια καλά και να απολαύσετε τις βόλτες σας!

Vasdeli, Margi, Magda και λοιπές φιλενάδες μου, να περνάτε όλες υπέροχα!

Γειά σας κοριτσάκια μου..

Τι μου κάνετε; Εμείς θέλω να ελπίζω πως είμαστε κάπως καλύτερα..

Σήμερα παρήγγειλα μέσω ίντερνετ πάνες - μαγιό για τον Γερασιμάκο μου.. Του είχα βάλει και πέρισυ και πραγματικά με βολέψανε πάρα πολύ.. Βλέπετε δεν θέλω να έχω το άγχος μην συμβεί κανένα ατύχημα μέσα στη θάλασσα μιας και είμαστε πολύ μικρούληδες ακόμη για να ελέγχουμε το τι κάνουμε αλλά και να μειώσω στο ελάχιστον τον κίνδυνο ουρολοίμωξης από διάφορα παιχνίδια στην άμμο.. Ανυπομονώ πότε θα πάμε για το πρώτο μας μπάνιο.. Αν κάνει πολύ ζέστη ίσως αυτή την Κυριακή.. Θα δείξει..

Μία μου λίγη υπομονή ακόμη και μετά θα είστε όλοι πιο χαλαροί..

Μανού μου είμαι σίγουρη ότι το αστεράκι σου θα διαπρέψει και πάλι και μετά θα εκμεταλλευτείτε κάθε λεπτό εύκαιρο για να απολαύσετε το καλοκαίρι.. (όταν αποφασίσει να έρθει με το καλό)!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μα έγραψα χθες ένα μήνυμα και δεν πρόλαβα να το ποστάρω, καθώς βλέπω. Εκλαψε εκείνη την ώρα η μικρή και φαίνεται έτρεξα χωρίς να πατήσω την "υποβολή".

Νόρα μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο της μικρής! Ελπίζω να μην είναι κάτι σοβαρό και να ξεπεραστεί γρήγορα!

Για το πρόγραμμα θα σου πω ό,τι είπαν και τα κορίτσια! Σιγά σιγά βρ΄σικεις τους ρυθμούς σου! Βέβαια να ξέρεις πως όσο λείπεις, κάποια πράγματα μπορεί να ξεφεύγουν από τον έλεγχο που εσύ είχες επιβάλει αλλά τουλάχιστον από την ώρα που θα γυρίζεις θα προσπαθείς να κυλούν τα περισσότερα έτσι όπως τα είχες προγραμματίσει εσύ!

Δόμνα, περαστικά στον μικρό σου! Παλιόκαιρος παιδί μου. Εμάς ως το μεσημέρι καυσωνας και μετά βροχή, αστραπές, βροντές και αέρας! Χάλια!

Μανού μου, Μία καλή επιτυχία στις μικρές σας!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Κορίτσια αύριο βγαίνουμε!!!!

Επιτέλους,θα πάμε στο νησάκι μας!!!

Σαλπάρουμε την Κυριακή!!!!

Σας φιλώ όλες!

καλή επιτυχία στα τελευταία μαθήματα Μία και Νόρα για τις κόρες σας!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μπράβο Βασδέλη! Με το καλό να γυρίσετε σπιτάκι σας! Να δουν και τα παιδιά το αδελφάκι τους! Καλα, φαντάζομαι πόσο ευτυχισμένη είσαι!!!! Πάντα έτσι να είστε!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Vasdeli, εύχομαι να περάσεις ένα υπέροχο καλοκαίρι μαζί με το Νικόλα και όλη την οικογένειά σου στο νησί και να έχετε πάντα και μόνο χαρές!

Τρέχω να προλάβω να τελειώσω κάποιες δουλειές μέχρι να έρθει η κόρη.

Σας υπέρ-ευχαριστώ για τις ευχές σας.

Να είστε όλες καλά!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε!

Βασδέλη μου είμαι σίγουρη πως τώρα είσαι πνιγμένη στις αγκαλιές των παιδιών σου.. Τελικά τέλος καλό όλα καλά.. να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι πνιγμένο στη μωρουδίλα του Νικόλα μας και να αφήσετε τα άσχημα στο παρελθόν..

Εγώ όλο το σαββατοκύριακο κυνηγούσα τον Γεράσιμο ο οποίος κάθε μέρα αλλάζει συνεχώς το πρόγραμμα ύπνου του με αποτέλεσμα να είμαι κομμάτια.. αλλά χαλάλι του.. θέλει να χορεύει συνέχεια και να ακούει μουσική και τρελλαίνεται να παίζει κρυφτό και να μας κάνει τσα!

Πολύ ζέστη το Σαββατοκύριακο κορίτσια και δεν την παλεύω, ειλικρινά.. Πάντως το Σάββατο ο μικρός κοιμήθηκε με air-condition και πραγματικά το ευχαριστήθηκε η ψυχούλα μου.. Ζεσταίνεται κι αυτός σαν τον πατέρα του και ιδρώνει σε υπερβολικό βαθμό!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Πολύ ζέστη το Σαββατοκύριακο κορίτσια και δεν την παλεύω, ειλικρινά.. Πάντως το Σάββατο ο μικρός κοιμήθηκε με air-condition και πραγματικά το ευχαριστήθηκε η ψυχούλα μου.. Ζεσταίνεται κι αυτός σαν τον πατέρα του και ιδρώνει σε υπερβολικό βαθμό!

Σας φιλώ!

Καλησπερα!!! Αντρικά μου μυρίζει!!!! Χα χα χα!!!

Και μένα η μικρη ζεσταίνεται υπερβολικά αφήνω ανοιχτό παράθυρο και τη σκεπάζω με σεντόνιακι. Air condition σε μας δεν παίζει πολύ ίσως στους καύσωνες η μεγαλη εχει ένα θεματάκι και αφήνουμε ανοιχτό το τζαμί όταν το ανάβουμε εγώ ειμαι της ζέστης και ο άντρας μου υποφέρει. Τώρα με τη μπεμπα βλέπω να κοιμούνται μαζι και γω με τη μαρίνα. Χα χα χα!!!!

Τελειώνουμε τις εξετάσεις την Τετάρτη και τέλος του μήνα έρχεται ο αδερφός του άντρα μου από Αυστραλία με την οικογένεια. Η Μαρινα μου περιμένει τις ξαδέλφες της με ανυπομονησία ειναι βέβαια μεγάλες 20 και 18,5. Κορίτσοσοι!!!!!

Βασδελη μου φαντάζομαι τη χαρά σου και τη συγκίνηση!!!! Όλα με το καλο!!!

Φιλίαααα!!

Μια βιαστική καλησπέρα φιλενάδες! Θα τα πούμε από μεθαύριο, που θα επιστρέψουμε στον κόσμο των "φυσιολογικών" ανθρώπων, γιατί κοντεύουμε να γίνουμε ζόμπι.

Νόρα μου, εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στη Μαρίνα σου, να είναι χιλιόχρονη, καλότυχη κι ευτυχισμένη. Να τη χαίρεστε και να είστε πάντοτε περήφανοι για την πρόοδό της στα μαθήματα, αλλά και στη ζωή!

Καλή ξεκούραση από τις εξετάσεις και καλώς να δεχτείτε τους συγγενείς από την Αυστραλία!

Μια χρονια πολλά να χαιρόμαστε τα κορίτσια μας!!!!!!!

Καλα αποτελέσματα και σε σας και καλη ξεκούραση. Εμείς τελειώσαμε σήμερα τις εξετάσεις και η Μαρινα ειναι εξαφανισμένη παίξανε σε μια πλατεία μπουγελο όλη η πρώτη γυμνασίου και τώρα ειναι στο σπίτι φίλης της για να φάνε. Τα σχέδια μας για να γιορτάσουμε τα γενέθλια ειναι πολύ αόριστα να τελειώσουμε με το καλο την Παρασκευή και θα δούμε.

Ειμαι πολύ στεναχωρημένη γιατί πήρα στη δουλειά για τον προγραμματισμό της άδειας και μια ΣΚ..... Μονο έτσι μπορώ να τη χαρακτηρίσω θέλει τρεις βδομάδες τον Αύγουστο και δεν κανει καμια υποχώρηση για να με εξυπηρετήσει και δουλεύουμε μαζι έξι χρονια. Το μυαλό μου σβούριζει απ το πρωί δεν με πειράζει να ειναι διαφορετική η άδεια απ του άντρα μου ΑΛΛΑ έτσι τα παιδια δεν μπορούν να κάνουν ούτε ένα μπάνιο ούτε να τις πάμε κάπου έστω και μια βδομάδα. Και ειναι η πρώτη χρονια που η Μαριαννουλα μας θα έκανε τα μπανάκια της.

Φιλάκια σε όλες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...