Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημερα κι απο μενα.

Βασδελη μου,φανταζομαι τη χαρα και τη συγκινηση σου.Ο πρικγηπας σου εδειξε απο την κοιλια ακομη οτι ειναι μαχητης και συνεχισει,το ιδια κι εσυ,οποτε φανταζομαι λιγο υπομονη θα κανετε ακομα και μετα βουρ για το σπιτκακι σας,οικογενειακως!!!!

Τι καλα που βρεθηκατε,ζηλευω.........αλλα οσον αφορα εμενα τουλαχιστον,μαλλον πεφτω πολυ μακρυα απο την πρωτευουσα.Δεν πειραζει ομως,να βρισκεστε κοριτσια και να περνατε καλα,το ιδιο κανουμε κι εμεις οι Σαλονικιες.Το εχω ξαναπει,αλλα δε θα βαρεθω να το λεω,πως ποτε δε φανταζομουν οτι θα χτισω τοσο ισχυρους δεσμους μεσα απο την οθονη ενος υπολογιστη,κι ομως εγινε κι ειμαι πολυ χαρουμενη για αυτο.Στις λυπες και τις χαρες καποιοι ανθρωπου που γνωρισα στο φορουμε ηταν παντα εκει....

Μαρτζι μου συμφωνησω απολυτα με τα οσο σου ειπαν τα κοριτσια οσον αφορα τη μετακινηση της μικρης με το αυτοκινητο.Οσο για σενα Νορα μου δε νομιζω οτι ησουν καθολου αυστηρη,πιστευω κι εγω ακραδαντα πως σε καποια πραγματα πρεπει να ειμαστε αυστηρες και σταθερες στις αποψεις μας,γιατι ειναι κι αυτος ενας απο τους ρολους του γονιου.

Καλη συνεχεια στις μικρες μαθητριες και τις εξετασεις τους.Εμενα αυριο δινει Βιολογια και Μαθηματικα,κι αν τελειωσουν αυτα με το καλο,μετα θα ειμαι πολυ ανετη.Μετα μας μενουν Οδυσσεια,Κειμενα κι Αγγλικα,οποτε ειμαστε χαλαρα....

Επιασαν κι οι ζεστες και ειναι ακομα πιο δυσκολο για αυτα να συγκεντρωθουν,αν κι εμας εδω τα τελευταια απογευματα μας πιανουν κατι μπουρινια,αλλα πραγμα,χθες μεχρι και χαλαζι εριξε......

Καλα να περνατε ομορφες,πολλα φιλια!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κι από εμένα κοριτσάκια μου..

Νόρα κι εγώ μαζί σου.. Θέλω να σταματήσω τη δουλειά, να κάθομαι σπίτι αλλά να πληρώνομαι.. Ακόμη δεν έχω βρει πως θα γίνει αυτό όμως κι έτσι έρχομαι στη δουλειά αναγκαστικά..

Χθες είχα κανονίσει να βγούμε με μια φίλη μου για καφέ το απόγευμα μιας και δεν δουλεύαμε λόγω της αργίας του Αγίου Πνεύματος.. Είχα ειδοποιήσει και την πεθερά μου να έρθει να κρατήσει τον μικρό το απόγευμα και ήμουν σχεδόν έτοιμη αλλά τελευταία στιγμή η φίλη μου έπαθε δηλητηρίαση και μου το ακύρωσε.. Έτσι κι εγώ ντύθηκα κανονικά, στολίστηκα και πήγα μόνη μου σινεμά να δω την ταινία με την Angelina Jolie, το Maleficent... ήθελα πάρα πολύ να το δω και πραγματικά κορίτσια άξιζε τον κόπο.. Η Jolie εξαιρετική και Νόρα, Μανού και Μία νομίζω ότι είναι πολύ καλή επιλογή να πάτε με τα κορίτσια σας να το δείτε.. Θα περάσετε τέλεια..

Βασδελάκι μου πόσο χαίρομαι που ο μικρούλης σου θήλασε κανονικότατα... Βιάζεται το μωρό μου να πάει στα αδερφάκια του... νομίζω ότι μέχρι την Δευτέρα θα τον πάρεις..

Μάρτζι μου μήπως να κοιμίζεις την μικρή κατευθείαν στο μονό κρεβάτι βάζοντας προστατευτικό κάγκελο; ή νομίζεις ότι είναι πολύ μικρή ακόμη;

Μανού μου είμαι σίγουρη ότι το κοριτσάκι σου θα έχει αριστεύσει.. Όσον αφορά τις διαδικτυακές γνωριμίες... είναι τόσο παράξενο.. κι εγώ έχω κάνει κολλητές φιλίες από εδώ μέσα όπως επίσης και τον άντρα μου τον γνώρισα μέσα από το ίντερνετ... οπότε το υπερασπίζομαι με 1000%

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Γεια σας!

Δόμνα μου, πολύ σε χαίρομαι! Μπράβο σου που πήγες κι είδες μόνη την ταινία! Άλλη στη θέση σου θα ξεντυνόταν και θα έμενε μέσα! Πώς μου αρέσουν τέτοια δραστήρια άτομα!

Να σου πω: το σκέφτηκα για προστατευτικό κάγκελο, αλλά και πάλι ησυχία δεν θα έχω, να σου πω την αλήθεια! Το πήραμε ψηλό αυτό το κρεβάτι, ρε γμτ! Θα δούμε τώρα πώς θα εξελιχθεί το θέμα! Μπορεί και να ηρεμήσει σιγά σιγά και να αρχίζει να κοιμάται όλο το βράδυ!

Βασδέλη, είδες ο μικρός; Δυνατός και αποφασιστικός! Α, μου φαίνεται πως αυτός θα είναι η τρελή σου αδυναμία! Αλήθεια, δεν μας είπες, πόσα κιλάκια γεννήθηκε;

Μανού, καλή συνέχεια στις εξετάσεις της μικρής σου! Είμαι σίγουρη πως θα διαπρέψει για ακόμη μια φορα!

Σήμερα έκανα μια βόλτα στην πόλη. Ψώνισα ένα φορεματάκι για τη μικρή μιας φίλης μου που βαφτίζεται σε λίγες μέρες και ένα μπολερό για τη δική μου! Μαντέψε πόσο πήρα το μπολερό: μόνο 4 ευρώ, από 16. Γυρίζοντας σπίτι είδα πως το μπολερό ταιριάζει τόσο πολύ με το φόρεμα της άλλης μικρούλας που είναι σαν σετάκι κι έτσι θα το χαρίσω σε εκείνη και θα πάρω άλλο στην μικρή μου!

Πήρα και μία φούστα για μένα! Είδα και κάτι φανταστικά παπούτσια και μία ωραία τσάντα, αλλά έκαναν μαζί 70 ευρώ και έτσι τα ξέχασα με τη μία!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κορίτσια!

Αχ, διάβασα για τη συνάντησή σας και θυμήθηκα τον παλιό καλό καιρό που συναντιόμουν με τις φίλες μου κάθε Κυριακή πρωϊ και κάναμε βόλτες σε Μοναστηράκι, Θησείο κλπ. Αξέχαστα χρόνια (και τόσο μακρινά πια), που νοσταλγώ τώρα που είμαι τόσο ασφυκτικά εγκλωβισμένη στην καθημερινότητα!

Καταλαβαίνω πολύ καλά τη Vasdeli, αφού κι εγώ είχα μείνει πολύ καιρό στο κρεβάτι, με αποτέλεσμα να μετρώ μια-μια τις μέρες μέχρι το σαραντισμό. Τα είχα "παίξει" κυριολεκτικά.

Αφήστε που σχεδόν καμία από τις παλιές μου φίλες δεν έχει παιδιά, με συνέπεια να ζούμε πλέον διαφορετικές ζωές και, στην ουσία, να έχουμε χαθεί. Γι' αυτό και χαίρομαι τόσο πολύ που σας γνώρισα και μπορώ να μιλήσω μαζί σας, έστω και διαδικτυακά. Κάποια στιγμή, πιστεύω ότι θα μπορέσω να σας γνωρίσω κι από κοντά.

Δομνίνα μου, πολύ καλά έκανες και βγήκες μόνη σου. Πρότεινα ήδη το Maleficent στην κόρη, αλλά αυτή θέλει να δει ένα άλλο έργο, με θέμα ένα κορίτσι που γνωρίζει τον έρωτα ενώ πεθαίνει από καρκίνο. Δεν ξέρω αν κάνω καλά, αλλά προσπαθώ να την αποτρέψω, όχι μόνο γιατί μου είναι πλέον αδύνατον να αντέξω τέτοιες ταινίες, αλλά - κυρίως - γιατί πιστεύω πως τόσο τραγικά θέματα πληγώνουν τις εφηβικές (για να μην πω ακόμη παιδικές) ψυχές. Ίσως όμως και να είμαι υπερβολικά ευαίσθητη.

Παρεούλες, βόλτες, ψώνια, σινεμαδάκι. Το καλοκαίρι είναι εδώ!

Να περνάτε καλά!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλησπεραααα!!!!!!

Εγώ για την ταινια οργανώνω σχέδιο για τα γενέθλια της μεγάλης. Τρεις Κολλητές της και κανά δυο μαμάδες Μωλλ Κυριακή απόγευμα να δούμε την ταινια και να φάμε και κανά παγωτακι και ξεμπερδεψαμε.

Μπράβο Δομνινα το ίδιο θα έκανα μέσα δεν θα καθόμουνα με τιποτα

Μια μου και γω δεν ξέρω αν θα πήγαινα να δώ αυτή την ταινια ψυχοπλακωνομαι προτιμώ χαζόμάριτσες να περνά η ώρα. Η τελευταια που είδαμε ήταν η πεντάμορφο και το τέρας. Μου άρεσε, αξιολογη.

Σήμερα τελείωσα τις ντουλάπες με όλα τα καλοκαιρινά εγώ Μάρτζι μου δεν θέλω να αγοράσω τιποτα γιατί έχω ωραιότατο φορέματα και παντελόνια αλλα..... Ειναι ΔΥΟ νούμερα μικρότερα!!!!! Χα χα χα. Δεν βλέπω και τη ζυγαριά μου να κουνιέται!! Έχω και μάρτυρες βασδελη και Δομνινα την Κυριακή έφαγα ένα κομμάτι καρύδοπιτα και ένα κομμάτι τούρτα παγωτό. Κρατήθηκα και την υπόλοιπη ώρα ήμουν κυρία. Ζαχαρωνα κατα ταρτακια αλλα κρατηθηκααααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Από χθες ο μικρούλης μου είναι λίγο κρυωμένος..τρέχουν οι μυξούλες του και αυτό τον δυσκολεύει στον ύπνο με αποτέλεσμα να μου ξυπνάει το βράδυ συχνά.. Σήμερα ξύπνησε στις 4 και μέχρι τις 5.30 ήταν ξύπνιος και παίζαμε στο δωμάτιο.. Κοιμήθηκε αφού ήπιε 200 ml γάλα.. τελευταία πίνει πάρα πολύ.. χθες το πρωί ήπιε 400 ml και σήμερα το πρωί πάλι το ίδιο.. 200 ml στις 5.30 και άλλα 200 στις 8.. Η πεθερά μου του κλείνει το παράθυρο όταν κοιμάται από το φόβο μήπως ξυπνήσει από τους εξωτερικούς θορύβους με αποτέλεσμα να γίνεται μούσκεμα ο κακομοίρης από τη ζέστη.. της το έχω πει επανειλημμένως να μην του κλείνει το παράθυρο και σήμερα της το ξαναείπα κάπως έντονα, το ομολογώ μπας και το πάρει γραμμή διότι είναι και λίγο γκάου σε τέτοια θέματα.. Βέβαια μπορεί να είναι και δοντάκια διότι οι τραπεζίτες του είναι πολύ πρησμένοι και με είχε προειδοποιήσει και η παιδίατρος ότι μπορεί να δω μύξες.. Είναι να κάνουμε και εμβόλιο το Σάββατο και θα μιλήσω με τη γιατρό το απόγευμα να δω τι θα μου πει..

Μία μου.. όσον αφορά τις φιλενάδες από τις πάλαι ποτέ εποχές... Η πιο παλιά και καλύτερη φιλενάδα μου είναι η Χριστίνα.. είμαστε μαζί από την Α' δημοτικού και από ότι καταλαβαίνεις αν κάνεις τα μαθηματικά γνωριζόμαστε σχεδόν όλη μας τη ζωή.. Η Χριστίνα λοιπόν δεν έχει παντρευτεί ποτέ της και δεν έχει παιδιά.. Αυτό δεν την εμποδίζει όμως στο να λατρεύει το παιδί μου στην κυριολεξία και στο να κάνουμε μαζί πράγματα που ενθουσιάζουν το παιδί μου.. Π.χ. αυτό το σαββατοκύριακο έχουμε πει να βρεθούμε να πάμε τον μικρό στο πάρκο για να παίξει.. Πιστεύω ότι αν οι φιλενάδες σου θέλανε να διατηρήσουν επαφή θα το έκαναν με όποιον τρόπο..

Κι εγώ από εδώ μέσα έχω γνωρίσει κοπέλες με τις οποίες πλέον κάνουμε πολύ καλή και κολλητή παρέα και ευτυχώς έχουν κι αυτές παιδάκια στην ηλικία του Γεράσιμου οπότε έχει κι αυτός τα φιλαράκια του..

Εγώ το πρώτο έργο που είχα δει με τη μητέρα μου στο σινεμά ήταν "Η Μελωδία της Ευτυχίας" με την Τζούλι Άντριους... ακόμη το θυμάμαι..

Μάρτζι μου κι εγώ θα ήθελα να ψωνίσω ένα τουλάχιστον ζευγάρι καλοκαιρινά παπούτσια για μένα αλλά μας έχουν προκύψει τόσα έκτακτα έξοδα που πραγματικά λυπάμαι να δώσω ακόμη και 20 Ευρώ.. που μας καταντήσανε..

Νόρα που βρίσκεσαι;

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Wish me luck!!!!!!!!!

Έχουμε παιδοορθοπαιδικο το απόγευμα για να δρομολογησουμε το μικρό χειρουργείο της μπεμπας. Ένα άγχος το χω και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Θα σας ενημερώσω.

Έχω και μάρτυρες βασδελη και Δομνινα την Κυριακή έφαγα ένα κομμάτι καρύδοπιτα και ένα κομμάτι τούρτα παγωτό. Κρατήθηκα και την υπόλοιπη ώρα ήμουν κυρία. Ζαχαρωνα κατα ταρτακια αλλα κρατηθηκααααα!!!!!!!

Κάνεις πλάκα τώρα έτσι;:tongue: Κορμάρα είσαι... δεν έχεις ανάγκη:lol:

L2qIp2.png

Wish me luck!!!!!!!!!

Έχουμε παιδοορθοπαιδικο το απόγευμα για να δρομολογησουμε το μικρό χειρουργείο της μπεμπας. Ένα άγχος το χω και δεν μπορώ να σκεφτώ λογικά. Θα σας ενημερώσω.

Good luck then!!!! Λογικό και αναμενόμενο να έχεις άγχος αλλά να δεις ότι δεν θα είναι τίποτε..Ούτε που θα το καταλάβει η μικρή! Περιμένουμε νεότερα!:cool:

L2qIp2.png

Με πρόλαβες!!!!

Αυτο που πραγματικά μου λείπει ειναι όντως οι κοριτσοπαρεες ούτε τα κλαμπ ούτε τα ξενύχτια η τα γκουρμέ εστιατόρια. ΚΟΡΙΤΣΟΠΑΡΕΕΣ κουβεντούλα καφεδάκι χαζόμάριτσες σοβαρά αστεία γκομενοιστοριες. Τι ωραία πράγματα!!!!!

Διαφημίσεις

Koρίτσια, κι εμένα μου έχουν λείψει οι κοριτσοπαρέες! Ολες μου οι φίλες είναι μακριά! Εχω κανα δυο εδώ στην πόλη που όμως δεν συναντιόμαστε! Είναι σωστό αυτό που λέει η Δόμνα: αν θέλει ο άλλος θα βρει τον τρόπο να σε δει!

Είμαι πολύ κουρασμένη! Ξύπνησα στις 5 τα ξημερώματα και επέστρεψα σπίτι 4.30. Μπήκα μέσα κι ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω από την κούραση!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ο μικρούλης μου είχε το βράδυ κατά τις 1 μια κρίση βήχα η οποία κράτησε περίπου ένα μισάωρο.. Με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να κοιμηθούμε πάλι στις 3... Κομμάτια εγώ.. κάποια στιγμή αφού είχα ξαπλώσει και είχα το νου μου στον μικρό έβηξε πάλι για λίγο και γκρίνιαξε.. εκείνη τη στιγμή ξύπνησε ο άντρας μου και με σκούντησε και καλά να πάω να δω τι έχει το παιδί.. εκείνη τη στιγμή του λέω... "1.30 ώρα είμαστε ξύπνιοι.. αλλά που να το καταλάβεις"... Αναίσθητοι βρε παιδί μου..

Νόρα μου τι έγινε με τον γιατρό;

Μάρτζι μου κουράγιο.. Λίγες μέρες μείνανε ακόμη..

Μία που εξαφανίστηκες;

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Καλησπερα!! Κομμάτια ειμαι και γω αυτές τις μέρες με δουλειές η μέση μου μ εχει πεθάνει!!

Κανόνισαμε για χειρουργείο την επόμενη Παρασκευή και την Πέμπτη θα με παρει ο αναισθησιολόγου για να μου πει τι να κανω μια μέρα πριν ώρες φαγητού για να είμαστε έτοιμες.

Βρε κορίτσια άσχετα απο τις συνθήκες εργασίας αισθάνομαι χάλια που θα παω για δουλειά νομίζω ότι τόσες ώρες εκτός δεν θα χω τον έλεγχο γενικά παιδια σπίτι κατι με τρομοκρατεί. Δομνινα το είχες??? Μάρτζι???

Ο μικρούλης μου είχε το βράδυ κατά τις 1 μια κρίση βήχα η οποία κράτησε περίπου ένα μισάωρο.. Με αποτέλεσμα να καταφέρουμε να κοιμηθούμε πάλι στις 3... Κομμάτια εγώ.. κάποια στιγμή αφού είχα ξαπλώσει και είχα το νου μου στον μικρό έβηξε πάλι για λίγο και γκρίνιαξε.. εκείνη τη στιγμή ξύπνησε ο άντρας μου και με σκούντησε και καλά να πάω να δω τι έχει το παιδί.. εκείνη τη στιγμή του λέω... "1.30 ώρα είμαστε ξύπνιοι.. αλλά που να το καταλάβεις"... Αναίσθητοι βρε παιδί μου..

Φιλιά πολλά!

Αυτο με το σκούντημα με εκνευρίζει απίστευτα. Εμείς εχει τύχει να χέι πυρετό η Μαρινα μικρότερη να χω δώσει αντιπυρετικο να πέσει ο πυρετός να ιδρώσει το παιδί ν αλλάξουμε ρουχα μαξιλαρες να χουμε παει τουαλέτα να της πλύνω το πρόσωπο να χουμε πει παραμύθια να πέφτω για ύπνο και να με σκουνταει ο άντρας μου για να παω να δώ τι κανει το παιδί. Εμένα σκουνταει και με τα χέρια και με τα πόδια για να σε ξυπνήσει σίγουρα!!!

Νόρα μου,εύχομαι όλα καλά για την Παρασκευή,με το χειρουργείο της μικρής!

Δομνίνα μου,τι έπαθε το αντράκι μας;

Φιλιά πολλά σε όλες!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...