Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Νόρα μου όσον αφορά το ΙΑΣΩ και την Εθνική.. Εγώ έτυχε να το γνωρίζω διότι όταν γέννησε η αδερφή μου (5 μήνες πριν από μένα) κάποια στιγμή που η αδερφή μου δεν ήταν στο δωμάτιό της ήρθε ένας πατέρας από τις κοπέλες που είχαν γεννήσει μαζί της κρατώντας ένα ασφαλιστήριο της Εθνικής στο χέρι και έλεγε ότι τους το κάνανε δώρο.. Η αδερφή μου για κάποιο λόγο είτε δεν το συγκράτησε που της το είπα ή το αμέλησε διότι και αυτή είχε τον ανηψιό μου στη θερμοκοιτίδα για 10 μέρες και δεν το έκανε ούτε αυτή..

Εγώ το ήξερα όμως και με το που γεννήθηκε ο μικρός ενημέρωσα τον σύζυγο και πήγε ο ίδιος και βρήκε τι ακριβώς συμβαίνει και κάναμε την ασφάλεια στον μικρό.. Αλλά εκτός αυτού ήρθε υπάλληλος της ΕΘνικής στο δωμάτιο και ενημέρωσε και τις άλλες μανούλες..

Ευτυχώς και για εμάς αχρείαστη ήταν και μάλιστα του έχουμε κάνει δικό του ατομικό νοσοκομειακό πρόγραμμα.. Οπότε δεν νομίζω ότι έγινε επίτηδες..

Καλό κουράγιο με τα διαβάσματα.. όσο για τη βόλτα.. μην το αμελείς καθόλου.. κι ο δικός μου με το που βλέπει το καρότσι αρχίζει και χτυπιέται από τη χαρά του και βάζει τα κλάματα όταν καταλάβει ότι είναι ώρα να γυρίσουμε σπίτι!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια!

Δεν πρόλαβα να διαβασω τα νέα σας ,μπήκα μόνο να σας πω τα ευχάριστα!

ΜΠΗΚΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ!!!

Τον πήρα αγκαλίτσα!!! Τον ταίζω το μητρικό με μπιμπερό και τον βαζω και στο στήθος!

Νόρα για την Εθνική εμάς μας το είπανε και στο Λάσκαρη και τώρα στο Νικόλα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας!

Χαθηκα λίγες μέρες γιατί δεν είχα υπολογιστή!

Σας ευχαριστώ που με σκέφτεστε και μου ευχηθήκατε όλες να απαλλαγώ από αυτό το πραγματικά ενοχλητικό πρόβλημα! Ξεκίνησα κορτιζόνη και ελπίζω να συνέλθω γρήγορα!

Να σας πω την αλήθεια είχα σε μεγαλύτερη εκτίμηση την ομοιοπαθητική αλλά μετά από αυτό που πέρασα ούτε να την φτύσω πια! Δεν θα ξεκινούσα αν δεν θήλαζα. Αν θυμάστε ήθελα να συνεχίσω το θηλασμό και η παιδίατρος μου είχε πει πως η συνεχης λήψη κορτιζόνης δεν ήταν καλή για το μωρό. Είπα λοιπόν να στραφώ σε μία εναλλακτική μέθοδο που τελικά όχι μόνο με ευνοησε αλλά μου έκανε και κακό. Τις τελευταίες μέρες πριν αποφασίσω να διακόψω, μπορώ να πω χωρίς υπερβολή ότι υπέφερα!

Τέσπα. Πήραμε μία γεύση και από αυτό και πλέον μπορούμε να εκφέρουμε γνώμη. Υπερεκτιμημένη η ομοιοπαθητική τελικά!

Νόρα και Δόμνα κι εμένα η μικρή μου κάνει ακριβώς τα ίδια με αυτά που περιγράφεται! Φωνάζει όταν θέλει κάτι, δαγκώνει, μας χτυπάει και πολλές φορές πάει να χτυπήσει το κεφάλι της ή στον τοίχο ή στο πάτωμα! Πολύ αντιδραστική μας βγήκε.......

Εχει όμως και τα καλά της. Μας φιλάει, μας αγκαλιάζει, κάνει γκριμάτσες όμορφες.....

Κι εμείς τελειώσαμε με το θηλασμο! Εχει να θηλάσει απο τα ξημερώματα της Κυριακής! Αναζητούσε στήθος αλλά δεν υπέκυψα, αν και τη λυπόμουν! Τι να έκανα; Θεραπεία κάνω τώρα πια!

Στη δουλειά όλα καλά αλλά είναι πολύ μακριά. Ξεπατώθηκα λέμε......

Βασδέλη μου, να δώσεις πολλά φιλιά στον μπουμπουκο σου!

Νόρα, γιατί δεν παίρνεις στο Ιασώ να κάνεις παρατήρηση σχετικά με την ασφαλεία; Κι εμένα μου φαίνεται ύποπτο που δεν σου το είπαν. Και ειδικά σε σένα έπρεπε από την πρώτη στιγμή να το πουν!

Καλή συνέχεια στις μικρές κυρίες που ΄δίνουν εξετάσεις και καλό κουράγιο στις μανούλες τους

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλό τριήμερο να έχουμε..

Επιγραμματικά γιατί τρέχω με διάφορες δουλίτσες..

Μάρτζι μου ένας μήνας είναι και μετά πάλι διακοπές με την κορούλα σου.. Τι θα κάνεις τελικά τη νέα σχολική χρονιά; θα πάρεις την μικρή μαζί σου ή θα πηγαινοέρχεσαι;

Ο Γεράσιμος τα πρώτα του βήματα τα έκανε μόλις χρόνισε.. Τώρα τρέχει και άντε να τον πιάσουμε.. Δεν είναι τελείως σταθερά τα βηματάκια του ακόμη και έτσι πρέπει συνεχώς να έχουμε το νου μας..

Βασδέλη μου χαίρομαι τόσο πολύ για σένα.. φτάνει η μέρα που θα επιστρέψετε όλοι μαζί γεροί κι ευτυχισμένοι στο νησί!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ξανακυλήσαμε!

Μετά από ΄μία ολόκληρη εβδομάδα που είχε να θηλάσει, απόψε ξαναθήλασε! Εχω την εντύπωση πως βγάζει δοντάκια, γιατί έβαζε τον αντίχειρα στο στόμα, έβγαζε σαλακια κι έκλαιγε. Αρχικά της δίνω 220γρ γάλα, το ήπιε όλο! Μετά από καμία ώρα, έκλαιγε με λυγμούς. Της φτιάχνω κι άλλο γάλα, γιατί μου έδωσε την εντύπωση πως δεν χόρτασε!Ηπιε άλλα 100 γρ! Συνέχισε να κλαίει. Μιλάμε για γερό κλάμα! Της έδωσα λοιπόν στήθος και ηρέμησε, η καημένη! Απλά δεν θέλω να το ξαναμάθει γιατί πρωί, βράδυ βάζω την κορτιζονούχα αλοιφή.

Αχ, λέτε να ξαναμάθει και να θέλει πάλι από εδώ και πέρα; Ουφ κι είχα ησυχάσει με αυτό το θέμα! Ας ελπίσουμε να μην ξαναθελήσει!

Domna, η δική μου σηκώνεται στα έπιπλα και περπατάει πιασμένη από αυτά, αλλά μόνη της να περπατήσει ούτε συζήτηση! Την πιάνω από το χεράκι και περπατάει , αλλά αν κάνω να την αφήσω για να δω αν στέκεται, αρχίζει να γελάει και κάθεται αμέσως!

Φοβάται, το κακόμοιρο!

Οσο για το χειμώνα, τι να σου πω! Μάλλον θα μείνω εκεί! Δεν νομίζω να μπορώ να κάνω καθημερινά αυτή τη διαδρομή! Αν δεν είχα να κάνω δουλειά στο σπίτι (διορθώσεις, προετοιμασία) μπορεί και να το έκανα! Θα ηξερα πως γυρίζω, ξεκουράζομαι και αφοσιώνομαι μετά στην μικρή. Τώρα όμως; Μέχρι να γυρίσω, να ξεκουραστώ να ετοιμάσω τα μαθήματα για την επομένη, πού χρόνος για μας! Αστο καλύτερα. Ας μείνουμε εκεί...........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλημέρα!!!!

Βίκυ ευχαριστώ πέρασα πολύ όμορφα!!! Πιο πολύ ευχαριστήθηκα που πέρασε το παιδί καλα. Δεν ξέρει απο παιδάκια αλλα νομίζω ότι ήταν άψογη!!!!!

Δομνινα χάρηκα!!!!

Μάρτζι νομίζω ότι ίσως ήθελε λίγη παρηγοριά!!! Πιστεύω ότι και το γαλα σου θα χέι ελαττωθεί. Εμένα η δικιά μου ούτε νεα με φτυσει πια τελειώσαμε!!!!! Βλέπει τη μπουκάλα και τρελλενεται!!!! Το πρωί δε Πού την ταΐζω στο σαλόνι ψάχνει και το κοντρόλ της τηλεόρασης για να την ανοίξει και πίνουμε γαλα βλέποντας παιδικά εχει και ένα φοβερό της Ντίσνεϋ στον άλφα τη πριγκηπησσα Σοφία. Πάλι με βλέπω με πριγκίπισσες και Μπάρμπι και έχω δώσει όλες της κούκλες της μεγάλης.

Μανου και Μια καλή συνέχεια!!!!!

Καλημέρα, καλή εβδομάδα και Χρόνια Πολλά!

Vasdeli χάρηκα τόσο πολύ για το Νικόλα! Και τι ωραίο όνομα είναι το Λάσκαρης! Νησιώτικο, όπως καταλαβαίνω (κι ο άντρας μου νησιώτης είναι). Το όμορφο νησί σας περιμένει!

Margi εύχομαι να βρεθεί μια λύση στο πρόβλημα της δουλειάς σου. Θεωρώ επιεικώς απάνθρωπο να μην μπορεί να γίνει απόσπαση στην περίπτωσή σου έστω και για 1-2 χρόνια, τη στιγμή που πρόκειται για ένα τόσο συνηθισμένο φαινόμενο (για παράδειγμα, είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι όποιος εκπαιδευτικός θέλει να γράψει το παιδί του σε πρότυπο δημοτικό σχολείο χωρίς κλήρωση, παίρνει απόσπαση για το σχολείο αυτό - με μέσον, φυσικά - και επιστρέφει στη θέση του μετά από 1-2 χρόνια). Αθάνατη Ελλάδα!

Σχετικά με τα προγράμματα ιδιωτικής ασφάλισης που προωθούνται μέσω των μαιευτηρίων, θεωρώ αυτήν την πρακτική των ασφαλιστικών εταιρειών απαράδεκτη, γιατί στοχεύουν στην εκμετάλλευση της μεγάλης συναισθηματικής έντασης που προξενεί ο ερχομός του μωρού στους νέους (και κατά κανόνα άπειρους) γονείς. Έτσι, εν μέσω πλήθους συγγενών και φίλων, συγχαρητηρίων, χαράς, αγωνίας, ακόμη και ορμονικών μεταπτώσεων, πουλάνε τυποποιημένα "προϊόντα" και κερδοσκοπούν (μαζί με όλο το υπόλοιπο κύκλωμα-λουλούδια, μωρουδιακά, γάλατα κλπ.).

Το ασφαλιστικό πρόγραμμα (αχρείαστο να 'ναι) πρέπει, κατά τη γνώμη μου, να το επιλέξουμε με ψυχραιμία, αφού προηγηθεί σχετική έρευνα αγοράς και, βέβαια, μέσω ενός ασφαλιστή που θα γνωρίζουμε και θα εμπιστευόμαστε. Εμείς δεν είχαμε κάνει τότε ιδιωτική ασφάλιση στη μικρή, γιατί το - πάλαι ποτέ - ΤΣΜΕΔΕ του μπαμπά είχε εξαιρετικές παροχές. Τώρα, όμως, επιβάλλεται εκ των συνθηκών....

Κατά τα άλλα, συνεχίζουμε το διάβασμα, με πολλές φωνές και νεύρα. Η αλήθεια είναι ότι οι εξετάσεις κρατάνε πολύ (πάνω από 3 εβδομάδες) και αυτή η συνεχής ένταση έχει κουράσει τα παιδιά. Να είστε καλά που μας σκέφτεστε!

Πάω τώρα να την εξετάσω σε αρχαία και Όμηρο.......

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Γεια σας και χρόνια πολλά!

Πέρισυ, του Αγίου Πνεύματος, ήταν η πρώτη φορά που βγάλαμε την μικρή βόλτα! Είχαμε πάει σε ένα εκκλησάκι στο διπλανό χωριό που ανοίγει κάθε χρόνο τη μέρα αυτή! Θυμάμαι λοιπόν πως την είχε αγκαλιά ο άντρας μου και μία γριούλα έμεινε με ανοιχτό το στόμα καθώς νόμισε πως πρόκειται για κούκλα! Τόσο μικρούλα ήταν (μόλις είχαμε σαραντίσει).

Σήμερα λοιπόν την πήραμε και ξαναπήγαμε εκεί! Ηταν πολύ όμορφα και της άρεσε! Μόνο που έχουμε πρόβλημα στο αμάξι. Με το που την βάζουμε στο καθισματάκι αρχίζει την γκρίνια! Ιδρώνει κιόλας πάρα πολύ. Δεν σταματάει λοιπόν το κλάμα! Απλώνει τα χέρια να την πάρουμε. Είναι για λύπηση πραγματικά. Να δούμε τι θα κάνουμε αργότερα που θέλουμε να πάμε και για κανένα μπανάκι!

Νόρα, κι στη δική μου αρέσει το φρέσκο γαλατάκι! Πίνει χαλαρά τις τελευταίες μέρες γύρω στα 450 γρ τη μέρα! Προχθές δεν ξέρω τι την έπιασε κι έκανε έτσι! Αλλά κι εγώ βλακεία έκανα. Δεν έπρεπε να τη θηλάσω. Χθες κοιμήθηκε καλα, αλλά έχουμε το εξής πρόβλημα! Κάθε βράδυ, κατά τις 4 ξυπνάει και την παίρνω αγκαλιά να την κοιμίσω. Με το που την παίρνει ο ύπνος και πάω να την βάλω στην κούνια, ξυπνάει και κλαίει. Το προσπαθώ κανα δυο φορές και τελικά καταλήγουμε να την βάζω στο κρεβατάκι της, όπου μόλις την ξαπλώνω, τεντώνεται και ρίχνει κάτι ύπνους! Ξαπλώνω λοιπόν κι εγώ δίπλα της και ξυπνάμε μαζί το πρωί! Ε, χθες με κλωτσούσε συνέχεια στην κοιλιά και μέσα στον ύπνο της έψαχνε, έβρισκε τα μαλλιά μου και μου τα ξερίζωσε, βρε κορίτσια!

Τι να κάνω; Πώς να κόψω αυτή τη συνήθεια να κοιμάται στο κρεβάτι;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μάρτζι για κανέναν λόγω δεν πρεπει να της περάσει όσον αφορά το καρέκλακι του αυτοκινήτου!!!!

Σκηνικό με την μαρίνα τη μεγαλη τριων χρόνων διακοπές Πρέβεζα μείναμε στο πάρκινγκ της πρεβεζας μια ώρα γιατί δεν καθόταν στο καρέκλακι και έκλαιγε σπαρακτικά ούρλιαζε χαμός δεν της πέρασε της σπάσαμε τον τσαμπουκά και τελείωσε, εκείνο το βράδυ βέβαια είχε αναφιλητα στον ύπνο της μέχρι το ξημέρωμα το τι κατηγορίες μας είπε κουρέλι μας έκανε!! Αλλα δεν ξανά κουνήθηκε την είχαμε σε καρέκλακι ανάλογα την ηλικια της μέχρι τα οκτώ. Βέβαια σε μεγάλο τρακάρισμα που πάθαμε πριν το Μεσολόγγι πριν κάποια χρονια που ήταν έξι το παιδάκι μας δεν έπαθε τιποτααααα!!!! Το αμάξι ας μη το συζητάμε.

Σε κάποια πράγματα νομίζω ότι πρεπει να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΟΙ δεν πρεπει να τους περνάει!!!! Σορρυ για το αυστηρό αλλα επειδή το είδαμε στην πράξη σου το λέω.

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοριτσάκια μου όμορφα..

Να ευχαριστήσω κι εγώ με τη σειρά μου τη Βασδέλη μας για τη φιλοξενία και να πω κι εγώ στη Νόρα ότι χάρηκα πολύ που γνώρισα και σένα και την πανέμορφη κορούλα σου από κοντά..

Εδώ θα πρέπει να πούμε στα άλλα κοριτσάκια ότι η Βασδέλη μας είχε την ιδέα να μαζευτούμε με τα μωρά μας τώρα που είναι εκτός νοσοκομείου και δεν έχει ακόμη το μωρό μαζί της για να τα πούμε λιγάκι.. Μακάρι και τα υπόλοιπα κοριτσάκια να μπορούσαν να έρθουν.. είμαι σίγουρη ότι θα το ήθελε και η Βασδέλη..

Τώρα όσον αφορά τον θηλασμό.. Ο δικός μου σιγά σιγά το κόβει από μόνος του.. Δηλαδή το πρωί ενώ πεινάει και το δείχνει τραβάει μια δυο τζούρες και μετά κατεβαίνεια από την αγκαλιά μου και ξεκινάει το παιχνίδι.. Μόλις όμως του πω "Γεράσιμε πάμε να φτιάξουμε γάλα;".. φεύγει τρέχοντας για την κουζίνα και περιμένει να του φτιάξω το γάλα όπου και μόλις βλέπει το μπιμπερό σκάει κάτι υπέρλαμπρα χαμόγελα..

Το βράδυ τώρα δεν πολυξυπνάει κι έτσι εγώ νομίζω ότι θα αρχίσω σύντομα να έχω πρόβλημα μιας και έχω γάλα.. Τέλος πάντων.. Θα δούμε πως θα πάει και αυτή η βδομάδα και βλέποντας και κάνοντας..

Μάρτζι μου μήπως να την κοίμιζες την μικρή από την αρχή στην κούνια της και μετά να επιμείνεις λίγο περισσότερο; Ο δικός μου μόνο στο κρεβάτι του κοιμάται και ξεκουράζεται.. μαζί μας δεν θέλει ούτε με σφαίρες..

Όσο για το καθισματάκι του αυτοκινήτου εννοείται ότι δεν πάμε πουθενά χωρίς να μπει ο μικρός στο καθισματάκι και δεμένος μάλιστα.. όσο κι αν φωνάξει, όσο κι αν γκρινιάξει.. είναι αδιαπραγμάτευτο.. συνήθως βέβαια κάθομαι κι εγώ πίσω και τον κρατώ απασχολημένο..

Μία μου καλό κουράγιο με τα διαβάσματα και τα διαγωνίσματα.. 2 βδομάδες έμειναν ακόμη..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Να σαι καλα βρε Δομνινα!!!! Γιατί εγώ το κράτησα κρυφό απο τα κορίτσια ότι βρεθήκαμε. Χα χα χα!!!! Πραγματικά θα ήταν πολύ ωραίο να βρισκόμασταν όλες μαζι!!!!!

ΜΑΓΔΑ τι κάνετε???? πως πάτε με το φαγητό????? εσυ ποτε πας για δουλειά???? άρχισα πάλι τις ερωτήσεις.

Πειράζει που δεν θέλω να παω για δουλειά αλλα να συνεχίσω να πληρώνομαι και να κάθομαι σπίτι??????? ασε μη μου πείτε ξέρω!!!!!!

Μπράβο που βγήκατε! Αχ, ωραία θα ηταν να ήμασταν κι οι υπόλοιπες εκεί!

Πρέπει να τα περάσατε πολύ όμορφα, ε;

Κορίτσια, εννοείται πως δεν τη βγάζω από το καθισματάκι! Ας κλαιει. Την λυπάμαι αλλά έξω δεν έχει!

Δόμνα μου, μετά το γάλα το βράδυ, συνήθως κοιμάται στην αγκαλιά μου, αφού πρώτα ακούσει 2-3 νανουρίσματα! Μόλις κα΄νω να την αφήσω στην κούνια, ξυπνάει και πατάει τις τσιρίδες! Ξαναρχίζουμε λοιπόν τα πήγαινε- έλα μέχρι να κοιμηθεί. Πάω να την ξαναβάλω στην κούνια, ανοίγει ευθύς το μάτι........Τη βάζω στο κρεβάτι της (εννοω το μονό κρεβάτι που έχουμε στο παιδικό) αυτό ήταν! απλώνεται και κοιμάται αμέσως! Την αφήνω 10 λεπτά και μετά την βάζω στην κούνια χωρίς επεισόδια!

Ε, 4 η ώρα ξυπνάει και δεν θέλει να μπει στην κούνια με τίποτα! Την βάζω στο κρεβάτι της, αποκοιμιέται κι είμαι κι εγώ τόσο κουρασμένη που μέχρι να περάσει το 10λεπτο, μ' έχει πάρει κι εμένα ο ύπνος δίπλα της!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Hello από το Ιασώ όπου ξεροσταλιάζω από τις 12.30 γιατι ταΐζω τον μικρούλη!!!

Κορίτσια,σήμερα θήλασε κανονικά!!!! Ειμαι τόσο χαρούμενη! Ελπίζω να συνεχίσει έτσι και να θηλάζει κάθε φορά, να δυναμώσει και να τον πάρουμε σπίτι!!!!

Τι συναίσθημα μαγικό ήταν αυτο!!! Τόσο μικρούλης και όμως....εδωσε και εδώ τη μάχη του!

Χάρηκα που ήρθατε Νόρα και Δομνίνα! Χάρηκα που γνώρισα τα κουκλιά σας!!! Την επόμενη φορά θα το οργανώσουμε καλύτερα να έρθουν και τα υπόλοιπα κοριτσάκια!!! Θα ειναι ωραίο να μαζευτούμε όλες μαζί!!!

Νόρα, το είχες ανάγκη,πουλί μου,το ξεχαρμάνιασμα....όπως κι εγώ άλλωστε μετά από 4,5 μήνες ακινησίας και εγκλεισμού.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...