Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Lila86 είπε:

Πολύ ενθαρρυντικο το μνμ σου! Μπράβο σου που το διαχειρίζεσαι έτσι..σου εύχομαι μέσα από τη καρδιά μου να έρθει σύντομα το μωρό σου.. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλα τα κορίτσια! Υγεία και σωματική και ψυχική γιατί είναι το μόνο που μετράει..όλα τα υπόλοιπα μπορούμε να τα καταφέρουμε! Να περάσετε όλες όμορφα εύχομαι! 🎄

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ!!! Έτσι ακριβώς.. την υγειά μας να έχουμε και θα συνεχισουμε να παλεύουμε μεχρι να τα καταφέρουμε!!!! 

8 ώρες πρίν, kate82 είπε:

@Nima21Nima21ισως να είναι και το πιο αληθινό μήνυμα που έχω διαβάσει έδω μέσα ,ακριβώς όπως τα λες είναι!!! Καλές γιορτές με υγεία και χαμόγελα και όλα θα πάνε καλά.... μόνο θετικά σκεφτόμαστε 

Με συγκινείς να ξέρεις ... Αλλά αν δεν δειξουμε την αληθεια μας εδω μεσα, που αλλου θα τη δειξουμε; Αρκετα κρυβόμαστε στον εξω κοσμο και καταπιεζόμαστε πολλες φορες!! Καλή χρονιά με ολα τα καλά!!!!

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου, καλή βδομάδα και καλό μήνα να έχουμε! Και καλό καλοκαίρι εννοείται!

Μάρτζι μου καλή αρχή με τη δουλειά.. Πως πήγε χθες η πρώτη μέρα; Πες μας εντυπώσεις από τη μικρή.. τι έκανε όταν σε είδε το βράδυ;

Εμένα ο δικός μου κάθε μέρα που περνάει ξυπνάει και πιο νωρίς το πρωί.. Χθες ξύπνησε στις 5.30, παίξαμε μέχρι τις 6.30 και μετά ξανακοιμήθηκε από τις 6.30 μέχρι τις 7.30.. Σήμερα μου ξύπνησε στις 6.30 και μέχρι τις 9.30 που έφυγα ήταν ξύπνιος! Έχει πολλά πράγματα να κάνει και δεν του φτάνει η μέρα!

Από θηλασμό κι εμείς πολύ λίγα πράγματα.. Μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας όποτε ξυπνήσει και τα μεσημέρια το Σαββατοκύριακο.. Δεν έχουμε κανένα θέμα με το ξένο γάλα αλλά πρέπει να κοιμηθεί τελείως για να τον ακουμπήσω στην κούνια του..αλλιώς ξεσηκώνεται και μας παίρνει πολύ ώρα για να κοιμηθεί..

Πάντως ο δικός μου ήταν και είναι πάντοτε συγκεντρωμένος όταν τρώει.. είναι καλοφαγάς βλέπετε!

Μανού και Νόρα ελπίζω (είμαι σίγουρη δηλαδή) ότι τα κοριτσάκια σας τα πήγανε τέλεια..

Μαγδούλα μου εσείς πως τα πάτε;

L2qIp2.png

Nα' μαι κι εγώ! Δεν σχολιάζω τίποτα γιατί βιάζομαι. Θα σας πω μόνο πως πήγα στη δερματολόγο και κόβω την ομοιοπαθητική! Νευροδερματίτιδα τελικά είναι που εμφανίζεται σε περιόδους μεγάλου άγχους! Ε, δεν πέρασα και λίγα μετά το εξωμήτριο. Ολο αυτό το άγχος, λέει, ξέσπασε εκεί. Σε άλλους ξεσπά στο στομάχι, σε άλλους στο έντερο, άλλο το ρίχνουν στο φαί. Σε εμένα και σε πολλές άλλες γυναίκες (πίστευα πραγματικά πως είμαι η μοναδική!) βρηκε να εμφανιστεί εκεί. Μου είπε πως οι θεραπείες των 4 ημερών που έκανα δεν ήταν ολοκληρωμένες σε καμία περίπτωση και όλο αυτό τον καιρό χωρίς θεραπεία το δέρμα μου συνήθισε στη νέα κατάσταση. Γι αυτό θα χρειαστούμε μπορεί και 3 μήνες θεραπείας. Δε σημαίνει ότι θα θεραπευτώ. Σε περιόδους άγχους θα εμφανίζεται, αλλά θα βάζω κατευθείαν αλοιφή και δεν θα το αφήνω να προχωράει. Αυτά. ΑΠό αυριο ξαναγυρίζω στην κορτιζόνη λοιπόν κι ας ελπίσουμε να βρω γιατρειά!

Θα τα ξαναπούμε την παρασκευή!

Α, η μικρή έχει να θηλάσει από την Κυριακή τα ξημερώματα. Το στήθος είναι οκ!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα φιλενάδες!

Κατάφερα και μπήκα επιτέλους!!

Χίλια ευχαριστώ για τις ευχές σας στη μικρή μου. Σήμερα έδινε λογοτεχνία και βιολογία και μεθαύριο γεωγραφία (την οποία φοβάται πολύ και δεν καταλαβαίνω γιατί). Εν τω μεταξύ, απάντησε σε μια ερώτηση της λογοτεχνίας αυτοσχεδιάζοντας (έκανε μια ξεκαρδιστική περιγραφή ενός από τα ζωάκια μας) κι ελπίζω η καθηγήτριά της να έχει αίσθηση του χιούμορ....

Μανουτίτα και Νόρα, ένα μεγάλο μπράβο για τις κόρες και καλή συνέχεια (ισχύει και για τις μαμάδες, φυσικά)!

Φιλιά!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Νευροδερματίτιδα τελικά είναι που εμφανίζεται σε περιόδους μεγάλου άγχους!

Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ! Ξέσπασε ξαφνικά πέρυσι τον Αύγουστο, μετά από μια σειρά αλεπάλληλων ισχυρών σοκ, με εκτεταμένο ενοχλητικότατο εξάνθημα στο κάτω μέρος του σώματός μου. Μάλιστα, εμφανίστηκε σχεδόν ταυτόχρονα και έρπης στη βάση της σπονδυλικής μου στήλης (αν είναι δυνατόν)!

Έκανα κυλιόμενες θεραπείες με σκευάσματα κορτιζόνης που παρασκευάζονταν από φαρμακοποιό και το ξεπέρασα σε 3 μήνες περίπου. Έκτοτε δεν με έχει ξαναενοχλήσει ούτε μου άφησε κάποια ιδιαίτερη ευαισθησία. Κανονικά, έπρεπε να είχα πάει στο δερματολόγο μου για επαναληπτική εξέταση, όμως δεν θέλω να βλέπω γιατρό στα μάτια μου.

Περαστικά!!!!

Διαφημίσεις

Μια Γρηγόρη καλημέρα!!!!!

Προσπαθώ να κρατάω το μωρο ήσυχο και απασχολημένο για να διαβάζει η μεγαλη. Γράφουμε όμηρο αύριο. Η μπεμπα όλο προς το δωμάτιο της μεγάλης παει αν βρει την πόρτα κλειστή στρογγυλόκαθεται απέξω και κοπαναει. Αν τη βρει μοσοκλειστη σπρώχνει μπαίνει μέσα και γίνετε πανηγύρι.

Το αριστερό μου χέρι με την τενοντιτιδα ειναι μαγκωμένο και με πονάει φριχτά ίσως πιο πολύ λόγω καιρού μάλλον με βλέπω για ορθοπαιδικό και επιτέλους αντί φλεγμονώδη για να ηρεμήσω λιγο ειμαι έτσι εδώ και 4με 5 μήνες. Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Μάρτζι!!!! Χα χα χα !!!!!

Μάρτζι καλή δουλίτσα και μένα πλησιάζει ο καιρός μου και τα νεα απο τη δουλειά ειναι απογοητευτικά.

Καλησπέρα!!

Νόρα εύχομαι και σε σένα περαστικά και να πάνε όλα καλά με τη δουλειά σου!

Κορίτσια, η πριγκίπισσά μου θέλει πάρτι για τα γενέθλιά της και, φέτος τουλάχιστον, δεν μπορούμε να της το αρνηθούμε, αφού πρόσφερε όλα τα χρήματα που μάζευε στον κουμπαρά της και μας συγκίνησε (για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή μας, έχει να κάνει πάρτι από την πρώτη δημοτικού).

Αν έχετε καμία ιδέα, είναι περισσότερο από ευπρόσδεκτη!

Αχ, πού είναι τα παλιά, καλά παιδικά πάρτι σε παιδότοπους και goody's....

Κοριτσια καλησπερα.

Μαρτζι,ευχομαι τωρα που βρεθηκε η πραγματικη αιτια της ταλαιπωριας σου,να κανεις τη θεραπεια σου και να συνελθεις,γιατι εχεις υποφερει πολυ.

Νορα μου περαστικα,σε καταλαβαινω απολυτα,εχω κι εγω τενοντιτιδα και μαλιστα στο δεξι χερι.Υποφερω χρονια,παλευεται μονο με αντιφλεγμωνοδη,παυσιπονα και ελαστικους επιδεσμους,σε μεγαλια ζορια,εχει τυχει που το ειχα κρεμασμενο και σε πληρη ακινησια.Ευχομαι καλη επανοδο στη δουλεια σου και να ειναι τα πραγματα οσο καλυτερα γινεται.

Μια μου,νομιζω η κορη σου παει Α γυμνασιου ετσι;Εμενα παντως η δικια μου φετος,μαζεψε τις κολλητες της,πηγαμε σε ενα εμπορικο,πηγαν σινεμα και μετα για φαγητο-γλυκο,κανανε και τη βολτα τους στα μαγαζια,και το ευχαριστηθηκαν πολυ.Μια αλλη λυση ειναι και το bowling αν η παρεα της ειναι fun....οσο μεγαλωνουν αλλαζουν τα σκηνικα των γενεθλιων.....

OPYIp3.png

vez3p2.png

Καλησπερα και απο μένα!!

Συζητάμε και μεις το θεμα γενέθλια.

Ειναι οι ιδέες της μανου και εμας λεει και για αλλού φαν πάρκ με τις τρεις κολλητές της εμάς τους γονείς και κανά δυο γονείς απο τους άλλους γιατί το φοβάμαι το αλλού εγώ μόνοι με ξένα παιδια. Σινεμά για τις μικρές με καφεδάκι για μας τις μαμάδες παίζει και εγώ έχω προτείνει να τις πάμε κάπου νεανικά για φαί μια Κυριακή μεσημέρι και να ειναι και οι νονοί της μαζι. Πέρυσι μια φίλη της είχε κανει γενέθλια σε ένα paintball αν το γράφω σωστά και είχε ενθουσιάσει αλλα ειναι πάνω απο τις δυνάμεις μας και δεν το συζητάμε καθόλου.

Μπράβο πάντως Μια που εχει και κουμπαρά εμάς ειναι σπατάλη!!!!!

Εμείς με το θηλασμο τελειώσαμε εχει τρεις με τέσσερις μέρες να πιει και χτες που την πήρα λιγο νευριασε κιόλας. Αυτο με τα νεύρα το κάνουνε και σας? σήμερα την πήρα να την αλλάξω και την έσφιγγα επάνω μου για παιχνίδι και με δαγκώσε!!! Απο μόνα τους βρε παιδί μου βγάζουν πράγματα.

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Πως είστε; Για πονεμένα χεράκια διαβάζω.. Βάλτε με κι εμένα στο κλάμπ... Πονάνε και μένα τα χέρια μου από το σήκωμα του Γεράσιμου αλλά ευτυχώς είναι ακόμη σε υποφερτό βαθμό.. Η πλάτη μου πονάει ώρες ώρες πολύ και περιμένω να πιάσουν οι ζέστες για να ξεκινήσω τα μπάνια.. Είναι το μόνο που βοηθάει μιας και δεν έχω τη δυνατότητα από θέμα χρόνου αλλά και οικονομική να πάω πιλάτες..

Νομίζω Μία μου πως η ιδέα της Μανουτίτας είναι ότι καλύτερο.. Που να μαζεύετε 25 παιδιά γυμνασίου στο σπίτι; Μήπως να της τη ρίξεις αυτή την ιδέα απέξω απέξω να δεις πως θα αντιδράσει;

Ο Γερασιμάκος μου τώρα τελευταία κάνει πολύ αισθητή την έντονη προσωπικότητα που έχει.. όταν νευριάζει με το οτιδήποτε είτε γιατί του παίρνεις από το χέρι αυτό που κρατάει γιατί είναι επικίνδυνο, είτε προσπαθείς να τον ξαπλώσεις για να του αλλάξεις πάνα, είτε προσπαθείς να τον πάρεις από κάποιο σημείο γιατί θα ρίξει την τηλεόραση νευριάζει, φωνάζει και δαγκώνει το χέρι του.. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτή η φάση..

Μάρτζι μου καλά κάνεις και επανέρχεσαι στην κλασσική ιατρική.. Κι εγώ την ομοιοπαθητική δεν την έχω και σε μεγάλη εκτίμηση.. Και ναι, πέρασες και περνάς πολύ μεγάλο στρες τα τελευταία χρόνια.. Ελπίζω πολύ σύντομα να δεις βελτίωση!

Βασδέλη μου πως πάει ο Νικόλας μας; Ελπίζω να είναι κάθε μέρα που περνάει και πιο τσουπωτός!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλές μου φιλενάδες!

Ευχαριστώ για τις προτάσεις σας για το πάρτι γενεθλίων. Μακάρι να ήταν μόνο οι φίλες της, Manoutita μου, γιατί τότε το εμπορικό θα ήταν η καλύτερη λύση. Όμως, θέλει να καλέσει όλη την τάξη (τα αγόρια είναι περισσότερα από τα κορίτσια), οπότε εξετάζουμε τις λύσεις της Νόρας, οι οποίες είναι, φυσικά, πολύ "τσουχτερές". Δομνίνα μου, συζητήσαμε το θέμα και η πρότασή της ήταν να πάει όλο το τσούρμο στο κόπα-κοπάνα νοικιάζοντας πούλμαν (πήρε, μάλιστα, την πρωτοβουλία και ρώτησε για τις τιμές τη συνοδό του παλιού της σχολικού, η οποία με πήρε τηλέφωνο!!!). Εννοείται ότι το απορρίψαμε, αφού είναι πρακτικά αδύνατο να επιβλέψει κανείς τόσα παιδιά σε μια τόσο μεγάλη έκταση με νεροτσουλήθρες κλπ (όσο για το πούλμαν, δεν το συζητώ, ακόμα γελάμε).

Εν τω μεταξύ, είναι πιεσμένη με τις εξετάσεις και δεν θέλω να ανοίγω άλλο "μέτωπο", ενώ δίνει παράσταση με τη σχολή μπαλέτου στις 25 του μήνα.

Με χάλια τα οικονομικά και την εφορία προ των πυλών, αφήστε να πάνε....

Καλό Σ/Κ με ηρεμία (και καλύτερο καιρό)!

Ο Γερασιμάκος μου τώρα τελευταία κάνει πολύ αισθητή την έντονη προσωπικότητα που έχει.. όταν νευριάζει με το οτιδήποτε είτε γιατί του παίρνεις από το χέρι αυτό που κρατάει γιατί είναι επικίνδυνο, είτε προσπαθείς να τον ξαπλώσεις για να του αλλάξεις πάνα, είτε προσπαθείς να τον πάρεις από κάποιο σημείο γιατί θα ρίξει την τηλεόραση νευριάζει, φωνάζει και δαγκώνει το χέρι του.. Για να δούμε πόσο θα κρατήσει και αυτή η φάση..

Μάρτζι μου καλά κάνεις και επανέρχεσαι στην κλασσική ιατρική.. Κι εγώ την ομοιοπαθητική δεν την έχω και σε μεγάλη εκτίμηση.. Και ναι, πέρασες και περνάς πολύ μεγάλο στρες τα τελευταία χρόνια.. Ελπίζω πολύ σύντομα να δεις βελτίωση!

Δομνίνα μου, θυμήθηκα ότι, όταν η κόρη μου είχε αρχίσει να συμπεριφέρεται κάπως έτσι, είχα ρωτήσει την παιδίατρό μας και μου είχε πει πως όλα τα παιδιά από 15-16 μηνών έως 3 χρονών περίπου περνάνε μια δυναμική φάση "ωρίμανσης" αντίστοιχη της εφηβείας, η οποία παίζει σημαντικότατο ρόλο στη δόμηση του χαρακτήρα τους. Επομένως, πιστεύω πως η έντονη προσωπικότητα του Γεράσιμου θα εξωτερικεύεται όλο και πιο πολύ όσο μεγαλώνει. Οπότε, μην προβληματίζεσαι καθόλου!

Κατά τα άλλα, είμαι κι εγώ υπέρ της κλασικής ιατρικής και δεν έχω κάνει ποτέ ομοιοπαθητική, γιατί μου είναι αδύνατον να στερηθώ τον καφέ (δεν είμαι καπνίστρια, όμως βρίσκομαι σε συνεχή δίαιτα και το καφεδάκι είναι η μόνη μου γευστική απόλαυση).

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και να έχετε όμορφα σχέδια για το τριήμερο που έρχεται.. Εγώ προσπαθώ κάθε σαββατοκύριακο να είναι γεμάτο με διάφορες δραστηριότητες για το παιδί.. συνήθως βέβαια επειδή είναι μικρούλης καταλήγουμε σε διάφορα φιλικά σπίτια που έχουν παιδάκια γύρω στην ηλικία του για να παίζει το μικρούλι μου.. Ευτυχώς τα πάει πολύ καλά με όλες τις ηλικίες και μοιράζεται και δίνει τα πράγματα που κρατάει στα χέρια του.. Που και που θα νευριάσει και θα βάλει καμιά φωνή και πραγματικά είναι αστείο διότι δεν μπορεί να μιλήσει για να επικοινωνήσει αυτό που θέλει αλλά τα παιδάκια μεταξύ τους καταλαβαίνονται..

Μία μου μη μου μιλάς για την Εφορία.. από το λίγο που ξεκίνησα να υπολογίζω το φόρο άρχισα να αισθάνομαι ένα βάρος οπότε προκειμένου να γλυτώσω το εγκεφαλικό σταμάτησα και είπα ας μου σκάσει το σοκ στη μούρη μια και καλή.. Ούτως ή άλλως λεφτά μαζεμένα δεν υπάρχουν για να πληρωθεί αυτούσιο το ποσό.. αλλά είναι τραγικό βρε κορίτσια.. δηλαδή μόνο από τους μισθωτούς θα τα παίρνουν συνέχεια; Έλεος...

Μία μου έτσι όπως μου τα περιγράφεις τα πράγματα πιο οικονομικό θα σου βγει το πάρτυ στο σπίτι.. Πατατάκια, γαριδάκια, αναψυκτικά και πίτσες και μια τουρτίτσα.. Βέβαια τα αγόρια σε αυτή την ηλικία έχουν απύθμενη όρεξη αλλά από τις άλλες εναλλακτικές νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο..

Ούτε κι εγώ μπορώ να κόψω τον καφέ και γι αυτό δεν έχω κάνει ποτέ ομοιοπαθητική.. Όχι ότι είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα που απαιτούσε συνεχή ιατρική υποστήριξη και συνεχόμενη λήψη φαρμακευτικών σκευασμάτων αλλά λέμε τώρα..

Όσο γι' αυτό που μου έγραψες για τον Γεράσιμο.. Το ξέρω ότι είναι φάση που περνάει τώρα και μάλιστα σημαντική.. και δεν ανησυχώ καθόλου.. Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι δαγκώνοντας το χέρι του πονάει ο ίδιος αλλά προφανώς δεν τον ενοχλεί.. Ελπίζω πάντως να το σταματήσει σύντομα γιατί το δαγκώνει με λύσσα.. Την ερχόμενη βδομάδα είναι να κάνουμε το εμβόλιο της ανεμοβλογιάς και αν το συνεχίζει μέχρι τότε θα ρωτήσω κι εγώ την παιδίατρο!

Φιλάκια πολλά!

L2qIp2.png

Καλησπερα!!!

Εγώ σήμερα δεν πρόλαβα να βγούμε τη βολτιτσα που βγαίνουμε και η μαριαννα ηταν μες τα νεύρα με αποτέλεσμα να με δαγκώσει δυο φορές και να ψάχνει συνέχεια σημείο για να δαγκώσει. Μια με δαγκώσε στο γόνατο και μια στο χέρι!!!!

Άσχημο ελάττωμα και ελπίζω να μη το συνεχίσει όχι τιποτα άλλο τη νευριάζει η μεγαλη πολύ και θα χουμε άσχημα ξεμπερδεματα.

Εμένα ο σύζυγος δουλεύει τη Δευτέρα και η μεγαλη θα διαβάζει και είχα μια όρεξη για βόλτα!!!!

Έμαθα και κατι άλλο σήμερα και εκνευρίστηκα παρά πολύ. Το Ιασώ όταν γεννιούνται τα παιδάκια κανει δώρο ένα ατομικό συμβόλαιο σε γνωστή ασφαλιστικη δωρεάν για ένα χρόνο. Με πήρε ασφαλιστης για να με ρωτήσει αν θελουμε να το ανανεώσουμε. Εμάς δεν μας ενημέρωσε ποτε κανένας. Δόξα το Θεο δεν χρειάστηκαμε κατι ΑΛΛΑ μήπως έγινε επίτηδες λόγω του ιστορικού του παιδιού και φοβηθήκανε ότι θα κάνουμε και αλλα χειρουργεία και ότι θα τραβούσε η ιστορία σε μάκρος???? πήρα κατευθείαν να ενημερώσω και τη Βίκη μας αλλα της το είχανε πει.

Πραγματικά με πείραξε πολυυυυ!!!!!!

Καλα να περάσετε όλες και γιατί όχι αν εχει καλο καιρό να κάνετε και τα πρώτα μπανακια σας!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...