Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Είμαι πολύ χαρούμενη.. τα τελευταία βράδια το παιδάκι μου κοιμάται συνεχόμενα χωρίς να ξυπνάει το βράδυ ή ξυπνάει μόνο μια φορά προς το ξημέρωμα και έτσι χορταίνω ύπνο.. Όλη μέρα είναι μέσα στην καλή χαρά, λατρεύει τη μουσική και θέλει να τον σηκώνω για να επιλέγει σταθμούς στο ραδιόφωνο και να αυξομειώνει την ένταση..

Είναι μέσα στο χαμόγελο και ευτυχώς πολύ συνεννοήσιμος - ακόμη τουλάχιστον..

Νόρα μου το στοκατζίδικο της Μούγερ είναι Λεωφ. Αθηνών 162 (Στο ρεύμα προς Κόρινθο, μετά τη διασταύρωση με τη Θηβών, στα 500 μέτρα στο πρώτο περίπτερο που συναντάς ακριβώς από πίσω.. Ωράριο το Σάββατο μέχρι τις 2 και Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή μέχρι τις 8 το βράδυ).

Βασδέλη μου ο Νικόλας σου είναι ακριβώς σαν τον Γεράσιμο όταν γεννήθηκε.. ροδαλός ροδαλός και ξανθούλης.. και ναι, είναι πανέμορφος!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασδελη μου να σου ζησει κι απο εδω ο ξανθος σου πριγκηπας,να τον χαιρεσαι να ειναι παντα γερος,καλοτυχος και με το καλο να τον παρεις στην αγκαλια σου και να γυρισετε στο σπιτικο σας και την ομορφη οικογενεια σας!!!

Μια μου να το χαιρεσαι κι εσυ το κοριτσακι σου που γιορταζε το ονομα του.

Κατα τ'αλλα χαιρομαι που βλεπω πως τα μικρα σας ζουζουνια μεγαλωνουν και κανουν τα δικα σας κι εσεις χαρουμενες τα καμαρωνετε!!!

Νορα μου χαλαρα με τις εξετασεις,ειμαι σιγουρη οτι η κορη σου ξερει τι κανει,δε χρειαζεται να τα αγχωνουμε τα παιδια.Σε νιωθω απολυτα γιατι κι εγω καπως ετσι ειμαι,εγω χθες της μιλουσα για τις εξετασεις κι εκεινη μιλουσε με τις φιλες της,για το πως θα κανουν τα μαλλια τους και με τι outfit θα εμφανιστουν στο σχολειο....απο τη μια ηταν να νευριαζω αλλα κι απο την αλλη να γελαω....

Να ειναι μονο γερα και χαρουμενα και να δεις που θα τα πανε περιφημα.

Καλο μεσημερι και καλη συνεχεια στην εξεταστικη μας,χαχαχα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Βασδέλη μου, να χαίρεσαι το ξανθό πρίγκιπα που ήρθε στη ζωή σας! Να τον πάρεις σύντομα αγκαλίτσα και να τον γεμίσεις με πολλά πολλά φιλιά!

Μανού και Μία και Νόρα, καλή επιτυχία να έχουν τα κορίτσια σας στις εξετάσεις.

Εγώ τελικά απόφάσισα να πηγαινοέρχομαι για το διάστημα που θα πηγαίνω στη δουλειά. Είναι βέβαια πολύ μακριά, αλλά τουλάχιστον δεν θα είναι για πολύ και θα βλέπω και το κοριτσάκι μου καθημερινά. Πιστεύω πως αυτό είναι το πιο βασικό!

Θέλ ω την συμβουλή σας για τον αποθηλασμό! Δεύτερη βραδια σήμερα που της δίνω φρέσκο γάλα. Πίνει γύρω στα 120-140 ml και μετά κλάιει σπαρακτικά αναζητώντας στήθος! Της έδωσα και στήθος αναγκαστικά. Πίνει κι από εκεί και μετά κοιμάται! Πώς να της το κόψω αυτό; Προσπαθησα να μην την βάλω στο στήθος αλλά δεν ξέρετε πώς έκανε! Κλάμα πολύ λέμε! Επίσης και τα μεσημέρια (τα 2 τελευταία) θέλει πάλι στήθος. Το πρώι τρώει κανονικά από το μπουκάλι! Τι στο καλό;;;;

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Τι μου κάνετε; Πως πήγαν τα κοριτσάκια σας στις εξετάσεις; Ελπίζω πραγματικά να διαπρέψανε..

Μάρτζι μου τη Δευτέρα ξεκινάς δουλειά μετά από 2 χρόνια απουσίας.. Καλή αρχή, καλό κουράγιο και να σκέφτεσαι ότι όντως θα είναι για λίγο.. Πράγματι ζόρικο το θέμα της απόστασης αλλά προκειμένου να είσαι με το κοριτσάκι σου καθημερινά αξίζει τον κόπο..

Γιατί θες να αποθηλάσεις; Το καταλαβαίνω ότι τώρα που θα λείπεις δεν θα είναι εφικτό να τη θηλάζεις το μεσημέρι ή κατά τη διάρκεια της μέρας όταν το ζητήσει αλλά το βράδυ θα είναι η παρηγοριά της.. Γνώμη μου είναι να μην της στερήσεις τον βραδινό θηλασμό..

Εγώ εδώ και αρκετό καιρό τον θηλάζω μόνο αν ξυπνήσει το βράδυ και αυτό γιατί καταλαβαίνω πως τον παρηγορεί και τον νανουρίζει και τον χαλαρώνει.. Και είναι και πιο εύκολο και για μένα να τον ηρεμώ όταν είμαι σπίτι..

Τώρα αν παρόλα αυτά επιμένεις να αποθηλάσετε τότε θα πρέπει να το πάρεις απόφαση και να μην της ξαναδώσεις καθόλου στήθος.. αλλά είμαι σίγουρη πως η μικρή σου δεν είναι καθόλου έτοιμη για κάτι τέτοιο..

L2qIp2.png

Καλησπέρα φιλενάδες!

Ευχαριστώ τόσο πολύ για τις ευχές σας για τη γιορτή της κορούλας μου, αλλά και για τις εξετάσεις!

Πώς τα πήγαν τα αστέρια σας Manoutita και Nora; Η δική μου χθες έδινε μαθηματικά και γλώσσα και, από ό,τι μας είπε τουλάχιστον, τα πήγε καλά. Βέβαια το άγχος της ήταν μεγάλο (αν και αρχικά ήταν χαλαρή περισσότερο από όσο έπρεπε).

Προβληματίζομαι πολύ, κορίτσια, γιατί μέχρι τώρα πίστευα ότι θα τα καταφέρουμε στο θέμα της διαχείρισης του άγχους των εξετάσεων. Όμως, αν κι εμείς είμαστε πολύ ψύχραιμοι και δεν έχουμε καθόλου επικεντρωθεί στο θέμα (δεν θα μπορούσαμε, άλλωστε, λόγω διαφορετικών προτεραιοτήτων), η όλη περιρρέουσα ατμόσφαιρα αγχώνει υπερβολικά τα παιδιά και, το χειρότερο, δεν μπορείς να προβλέψεις από πού "θα σου έρθει" για να το αποφύγεις. Θεωρώ απαράδεκτη και εγκληματική την υστερία που επικρατεί.

Margi, καλή επιστροφή στη δουλειά. Θαυμάζω όσες από εσάς καταφέρατε να θηλάσετε για τόσο πολύ καιρό. Εγώ αναγκάστηκα, αν και δεν το ήθελα, να σταματήσω το θηλασμό στον 5ο μήνα και αντιμετώπισα πολύ μεγάλο πρόβλημα γιατί η μικρή δεν έπινε κανένα άλλο γάλα (ευτυχώς μπορούσε πια να τρώει κρέμες, γιαουρτάκια και τυριά - ξεκίνησε να πίνει γάλα μετά τα 7 της χρόνια). Θεωρώ πολύτιμες και αναντικατάστατες τις στιγμές του θηλασμού!

Φιλιά πολλά, εκτός από τις "δεσποινίδες", και σε όλα τα απίθανα γελαστά μικρούλια της παρέας, που είναι τόσο ήρεμα και γλυκά και δεν κουράζουν τις μανούλες!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια από το Ιασώ!

Βγαίνω Κυριακή τελικά! Θα μπορούσα να βγω και αύριο αλλάθα το παρατείνω μια μέρα...να ειμαι κοντά στον μικρούλη μου,ο οποίος είναι στη θερμοκοιτίδα,για καμια βδομάδα θέλω να πιστεύω ακόμα....

Μάρτζι μου,συμφωνώ με τη Δομνίνα! Γιατι να της το κόψεις μαχαίρι μωρε; Όταν είσαι σπίτι δίνε της αφού της αρεσει τόσο πολύ!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπερα,

Βασδελη μου να σου ζησει ο μικρος πριγκιπας με το καλο να γυρισετε σπιτι σας.

Στα κοριτσια που γραφουν εξετασεις καλη επιτυχια.

Μια μου να χαιρεσε την μικρη να ειναι γερη και δυνατη, οσο για το αγχος υπομονη, δεν παλευετε ευκολα.

Δομνινα μου μπραβο στο Γερασιμο που κοιματε ολο τοο βραδυ, εμεις ξυπναμε για γαλατακι.

Μαρτζυ μου δεν ξερω να σου πω γιατι η δικια μου δεν θελει καθολου ξενο.

ξεκιναω δουλεια και σκεφτομαι πως θα την αφησω, εχω φαει κολλημα!!!

Προσπαθω εδω και 3 μερες να δωσω ξενο γαλα υποαλλεργικο σε μπουκαλι αλλα δεν το θελει, στην κρεμα της που το εβαλα το εφαγε, δεν ξερω τι να κανω. Ποσο να επιμεινω;

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Θα πρεπει να πινει ενα γευμα το πρωι γιατι θηλαζει 6 και 830 και φρουτα τρωει 1030. Πειναει συχνα, σκεφτηκα να δινει το μπουκσλι τωρα στις δοκιμες ο συζυγος.απο εμενα δεν θελει

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Koριτσάκια μου, είναι καιρός να σταματήσουμε το θηλασμό, γιατί η μαμά πλέον υποφέρει από την δερματίτιδα. Και πολύ άντεξα, αν σκεφτείτε ότι από το Δεκέμβρη το παλεύω χωρίς κορτιζόνη. Συνεχίζω με την ομοιοπαθητική χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Ο ομοιοπαθητικός μου πρότεινέ ένα φάρμακο που όμως αντενδείκνυται για θηλασμο και δεν το πήρα! Βρίσκει λοιπόν πάτημα ο γιατρός και αποδίδει το μηδέν της θεραπείας στο ότι δεν πήρα το φάρμακο αυτό. Λέω λοιπόν να σταματήσω το θηλασμό, να

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

(ΣΥΝΕΧΙΖΩ)

........να πάρω το φάρμακο, να το παιδέψω λίγο ακόμη κι αν δεν να ξαναγυρίσω στην κορτιζόνη! Γενικώς είμαι πολύ απογοητευμένη με το όλο θέμα!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα σε όλες.

Μάρτζι μου εμένα θηλάζει πια πολύ λιγο, πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα θα τελειώσουμε. Μονο το βράδυ τι βάζω κανά πεντάλεπτο ανάλογο ποιο στήθος ειναι πρησμένο. Πίνει πολύ ευχάριστα και το βιολογικό απο το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ και κανά δυο απο το σούπερ που δοκιμάσαμε. Εμένα δεν ήταν και ποτε μεγαλη φαν του είδους για το θηλασμο εννοώ τώρα στο τέλος ζήτημα αν καθόταν δεκάλεπτο να φάει πάντα την απασχολούσε το τι γίνεται στο σπίτι ποιος περπατάει στο διάδρομο ποιος μιλάει ν ανάψει το φως και διαφορα τέτοια. Τώρα μπορει να ειναι και η ιδέα μου μου φαίνεται ότι φούσκωσε λιγο το μαγουλακι θα δείξει.

Βασδελη μου θέλω να βρω μια στιγμή ησυχίας να σε πάρω και δεν τα χω καταφέρει ακόμα.

Η μεγαλη μου έγραψε καλα. Έτσι λεει τουλάχιστον!!!! Βέβαια αν δεν εχει γράψει ιστορία θα σκίσω τα δίπλωματα μου με τέτοιο διάβασμα που κάναμε!!!!

Άγχος δεν εχει καθόλου λέμε!!!! Τη Τρίτη γράφει μαθηματικά και θρησκευτικά. Μαθηματικά έχουμε ένα θεματάκι θα δείξει.

Νόρα μου, μπράβο στο κοριτσάκι σου που τα πήγε καλά! Ευχομαι να συνεχίσει έτσι!

Η μικρή μου απόψε έφαγε το γαλατάκι της και μετά την πήρα αγκαλιά να την κοιμίσω. Κλαψούριζε όμως κάθε τρεις και λίγο. Ερχεται ο πατέρας μου εκείνη την ώρα και ήθελε να την πάρει. Πώς τσαντίστηκα! Η μικρή με το που τον έιδε φυσικά ήθελε να πάει σε αυτόν. Του τη δίνω λοιπόν και του λέω " αν δεν την κοιμίσεις, δεν θα φύγεις από εδώ". Παιδευόταν, παιδευόταν, ερχόταν σε μένα, παραπονιόταν πως δεν μπορεί να την κοιμίσει, ανένδοτη εγώ. "αφού την πήρες, να την κρατήσεις τώρα, για να μάθεις" του είπα. Για να πω την αλήθεια, δεν πίστευα πως θα την κοίμιζε . Διαψεύστηκα όμως. Μετά από κανά μισάωρο μου την εφερε κοιμισμένη. Το αγγελουδάκι μου. Η πρώτη νύχτα από τη γέννησή της που αποκοιμήθηκε χωρίς να θηλάσει. Μεγαλώνει, η πριγκίπισσά μου!!!!!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Καλησπερα ομορφες,τι κανετε;Καλη βδομαδα και καλο μηνα.

Κι εμενα η κορη μου λεει πως εγραψε πολυ καλα Αρχαια κι Ιστορια.Τωρα αυριο γραφει Θρησκευτικα και Φυσικη που ειναι στα γερμανικα,εγω ενα αγχος για το γερμανοφωνο μαθημα το εχω,αλλα εκεινη ειναι χαλαρη....(και χαιρομαι για αυτο)

Μαρτζι μου καλη αρχη στο σχολειο και στα νεα δεδομενα.Ειναι οντως αληθεια οτι η νεραιδουλα σου μεγαλωνει,ολα καλα θα πανε να μην ανησυχεις καθολου.

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...