Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Νικολέττα 88 είπε:

Χρόνια πολλά ! Καλά Χριστούγεννα!! Ήθελα να σας γράψω και εγω την ιστορία μου ..και να ακουσω την γνώμη - συμβουλή σας!! Εχω διαγνωστεί απο τα 18 με πρόωρη ωοθυκική ανεπάρκεια και μου ειχαν  αποκλέισει το κομματι του να αποκτησω παιδί απο μόνη μου ( μόνο με δωρεά). Έτσι, το τελευταιο έτος προσπάθω να γίνω και εγώ μαμά! Βρίσκομαι στην τρίτη προσπάθεια! Στις 2 προηγουμενες  εμβρυομεταφορες ειχα 0 χοριακη  ( 1 η προσπάθεια ειχα φλεγμωνη με σταφυλοκοκκο, χαμηλους γαλακτοβακκυλους και 2 βλαστοκυστες 5BC - 5CC. /2η προσπαθεια ημουν καθαρη αλλα δεν έιχα καλή δότρια μόνο 2 μορίδια 4ης μέρας ). Τώρα βρισκομαι στην 3η προσπάθεια που εκανα εμβρυομεταφορα με 2  αριστες βλαστοκυστες αλλά δυστυχως φοβάμαι παρα πολυ για το αποτελεσμα...Νομίζω οτι με καταλαβαινετε!! Εχετε περάσει πολυ δυσκολα και εσεις  ( που διαβάζω τις ιστορίες σας). Ευχομαι η νέα χρονιά να μας φερει πολλά μωρά και ευτυχία!!!

****Στο ενδιαμεσο 1ης και 2ης εμβρυομεταφορας εχω κάνει σαλπιγγογραφία ( εχουν αποκλειστει υδροσαλπιγγες) και υστεροσκοπηση με era test και ngs.

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Μανου να τα εκατοστησεις!!!!

Τα 39 ειναι μια υπέροχη ηλικια και μπορεις για παρά πολλά χρονια να είσαι μονο 39!!!!!!!! Αυτο έχω κανει εγώ με τα σαράντα εδώ και τέσσερα χρονια!!!!!! Χα χα χα!!!!!!!ο

Και γω ειμαι πάντα κάπως στα γενέθλια μου αλλα αυτο το έχω χρονια!!!! Πραγματικά περνάνε τα χρονια. Την προηγούμενη εβδομάδα βλέπαμε ένα βίντεο με τη γιορτή μπαλέτου της μεγάλης στο νηπιαγωγείο και είχα ξεχάσει πως ήταν το παιδάκι μου. Γέλασαμε βέβαια αλλα συγκινήθηκα κιόλας!!!!!

Πάρε το σύζυγο και βγείτε πηγαίνετε για φαγητό και μετα ποτάκι και χορό μέχρι πρωίας!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορίτσια από το Ιασώ!

Τη Δευτέρα,πρώτα ο Θεός το χειρουργείο!

Η ψυχολογία μου ειναι καλή,εμπιστεύομαι απόλυτα τον γιατρό μου,προσεύχομαι και εύχομαι.... :)

Σας φιλώ όλες μια μία!

Α! Και για την κατασκήνωση που λέγατε!!! Η κόρη μου πάει από Δευτέρα δημοτικού και ειναι ενθουσιασμένη!!!! Μάλιστα τόσο πολύ της αρεσει που πάει σε δυο διαφορετικές κάθε χρόνο!!!

Φέτος όμως δήλωσε πως θέλει να πάει μόνο στη μία για να χαρεί τον νεογέννητο αδερφούλη της!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βασδέλη μου, έφτασε η ώρα;;;; Πω! πω! Μα πώς πέρασε έτσι ο καιρός; Αντε, με το καλό να γεννηθεί το μωράκι και να πάνε όλα καλά! Η σκέψη μου θα είναι μαζί σας!

Α, ξέχασα να σας πω πως κι εγώ έγινα 39 την προηγούμενη εβδομάδα. Για να μην πέσω ψυχολογικά φόρεσα ένα σούπερ μίνι, στενό φόρεμα και κυκλοφορούσα μες στο σπίτι κουνιστή και λυγιστή, λέγοντας στον άντρα μου "για καμάρωσε μία δεσποινίς ετών 39!!!!!". Α, τραγουδούσα και το "οι 40αρες ίσον με δύο 20άρες". Τέσπα. Όταν ήρθε η ώρα να βγω έξω, ξεντύθηκα και έβάλα κάτι ανάλογο της ηλικίας μου...........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Μια Γρηγόρη καλημέρα!!!!

Μάρτζι να τα εκατοστησεις!!!!

Μια καλή ξεκούραση!!!!

Βασδελη μας με το καλοοοο!!!!

Δομνινα αν μάθεις νεα γράψε μας. Εγώ είπα της βικης ότι δεν θα τη πάρω για να μην ενόχλησω.

Μανου και Μια καλο κουράγιο!!!! Εμείς ξεκινάμε την Πέμπτη με Φυσική και ιστορία. Ιστορία διαβάζουμε μαζι φυσική θα διαβάσει με τον μπαμπά της που θα παρει αύριο άδεια. Καλα αποτελέσματα για όλα τα παιδάκια!!!!!

Μαρτζι μου να τα εκατοστησεις.

Κοριτσια κανενα νεο απο τη Βασδελη,ευχομαι ολα να πηγαν καλα και συντομα να μαθουμε τα ευχαριστα!

Καλη επιτυχια στα παιδακια μας που δινουν εξετασεις.Εμεις ξεκιναμε με Αρχαια κι Ιστορια.

Καλο απογευμα.

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Πού είστε;

Εμαθα για Βασδέλη πως γέννησε και όλα βαίνουν ομαλώς!

Βάσδέλη μου κι από εδώ σου εύχομαι να είναι πάντα γερός ο μικρός σας! Να τον χαίρεστε!!!!!

Εγώ είμαι τόσο κουρασμένη!!!!

Σήμερα τα είδα όλα. Η μικρή ξύπνησε από τις 7 και δεν ξανακοιμήθηκε όπως συνηθίζει να κάνει. Εμεινα κι εγώ λοιπόν ξύπνια με την ελπίδα όμως πως θα κοιμηθώ το μεσημέρι. Ή μικρή όμως είχε άλλα σχέδια. Κοιμήθηκε πάλι από τις 11.30 ως τη 1 και μετά πού να ξανακοιμηθεί..........Να έχει φτάσει η ώρα 5.30 κι αυτή να μου δείχνει όλα τα παιγχιδια με τη σειρά, να μπουσουλάει απίστευτα γρήγορα, να σηκώνεται και να ανόοίγει ντουλάπια..........Τελικά επιστράτευσα ( αν και δεν ήθελα, γιατί πρέπει να το κόβουμε σιγά- σιγά) το μεγάλο όπλο: στήθος, θηλασμός και νάνι η κυρία! Τι το θέλετε; Είχε φτάσει 6 η ώρα. Κοιμήθηκα κι εγώ για λίγο αλλά χειρότερα ξύπνησα!

Το πρωί πίνει γάλα φρέσκο. Το Ολυμπος παίρνω. Από αύριο σκέφτομαι να της δίνω και το βράδυ και να μας μείνουν μόνο οι μεταμεσονύχτιοι θηλασμοί!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλημέρα καλές μου φιλενάδες! Επιτέλους, επιστρέφω σε κανονικούς ρυθμούς και βλέπω ότι έχω χάσει πολλά!

Ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας στη μικρή μου Ελένη (πήρε το όνομα της πεθεράς μου). Τις διάβασε κι εκείνη και χάρηκε για τις καινούριες μου φίλες.

Vasdeli, να σου ζήσει ο λατρεμένος πρίγκιπας! Εύχομαι υγεία και πάντα χαρές στην όμορφη οικογένειά σου που τον καλοδέχτηκε!!!

Margi και Manoutita πολύχρονες! Εύχομαι να είστε υγιείς, ευτυχισμένες με τις οικογένειές σας και πάντα κουκλάρες!!!

Δομνίνα, είχε γενέθλια ο Γεράσιμος; Να είναι χιλιόχρονος και οι στιγμές σας μαζί του γλυκές σαν την τούρτα (κι ακόμη πιο πολύ)!!

Αύριο η μικρή μου ξεκινάει με μαθηματικά (μπρρρρ) και γλώσσα. Στην αρχή ήταν περισσότερο χαλαρή από όσο έπρεπε, μετά αγχώθηκε, σήμερα όμως είναι λίγο πιο ψύχραιμη.

Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που δίνουν εξετάσεις!!!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Βασδελη μου να σας ζήσει ο μικρός. Περισσότερα νεα δεν μάθαμε???

Η μικρη απο χτες κανει νεύρα και ζορίζεται όταν θέλει κατι.

Η μεγαλη δεν εχει καταλάβει μου φαίνεται τι της γίνετε και με εκνευρίζει απίστευτα!!! Σήμερα έχουμε επανάληψη της ιστορίας. Τι άγχος και αυτο!!!! Πως θα δώσουμε πανελλήνιες!!!! Λέτε να χω βρει κανά χάπι θαυματουργό και να μαι σε κατάσταση ζεν!!!!

Εντωμεταξύ επειδή εγώ τρελαίνομαι για την ιστορία έχω πορωθει και αυτή με κοροϊδεύει!!!! Πολύ φοβάμαι μέχρι το τέλος μην εφαρμόσω το ρητό το ¨ξύλο βγήκε απ τον παράδεισο¨ και τους παρει ολους η μπάλα εδώ μέσα μικρούς μεγάλους!!!!!!

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα..

Εξαφανίστηκα για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα διότι από τη μια με τη δουλειά που έχουμε πολλή αυτή την περίοδο και από την άλλη με τον Γεράσιμο που απαιτεί κάθε ελεύθερο λεπτό μου ειλικρινά δεν προλάβαινα ούτε να σκεφτώ να ανοίξω τον υπολογιστή..

Είμαστε καλά και εγώ και το παιδάκι μου.. Άρχισαν οι πολλές οι ζέστες και έτσι έχουμε βγάλει μπρατσάκια, μπουτάκια και δαχτυλάκια έξω.. πήραμε και τα πρώτα μας πεδιλάκια, τα οποία φοράμε για λίγο ακόμη με καλτσάκια για να μη μας χτυπήσουν.. Πήγαμε στο στοκατζίδικο της Μούγερ.. Δοκιμάσαμε τουλάχιστον 20 ζευγάρια παπούτσια και ο μικρός κύριος... Δεν έκανε κιχ.. Το λατρεύω το αγοράκι μου, σας το έχω πει;

Η Βασδέλη μας είναι πολύ καλά.. είχαν μια επιπλοκή και χρειάστηκε να μείνει για παρακολούθηση ένα βράδυ στην εντατική αλλά όλα πήγαν καλά τελικά.. Ο μικρός είναι ένας πανέμορφος ροδαλός ξανθούλης (μικρούλης βέβαια - γύρω στο δίκιλο) και θα παραμείνει για παρακολούθηση 2 βδομάδες αλλά κατά τα άλλα είναι όλα τέλεια.. Είμαι σίγουρη πως μόλις ανακτήσει τις δυνάμεις της θα μπει η ίδια να γράψει!

Μάρτζι μου και μένα ο μικρός είναι πλέον αεικίνητος.. Τις τελευταίες μέρες μου ξυπνάει από τις 6.30 το πρωί.. Μάλλον από τη ζέστη.. και κάθε πρωί μόλις πάει 7 έχουμε καθιερώσει να πηγαίνουμε στο υπνοδωμάτιό μας και να ξυπνάει τον μπαμπά του για να πάει στη δουλειά.. το καλύτερο ξύπνημα κάνει ο άντρας μου!

Όσον αφορά το γάλα.. Κι εγώ κατά τη διάρκεια της μέρας του δίνω ξένο (εκτός από τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου όπου τον θηλάζω για να κοιμηθεί πιο εύκολα).. Πλέον τον θηλάζω μόνο κατά τη διάρκεια της νύχτας και αυτό για ευκολία δική μου περισσότερο.. Αλλά δεν το ψάχνει και ο ίδιος..

Αυτό το Σάββατο έχουμε έναν γάμο που δεν γίνεται να μην πάμε και είναι καλεσμένα και τα πεθερικά μου οπότε θα τον αφήσω πάλι στην κουνιάδα μου η οποία τον λαχταράει!

Μία μου ο Γεράσιμος είχε γενέθλια τον Μάρτιο.. Η τούρτα που αναφέρει η Μάρτζι είναι η τούρτα γενεθλίων του και το λέει γιατί της έστειλα φωτογραφία από τα γενέθλια.. Σε ευχαριστώ πάντως ούτως ή άλλως για τις ευχές.. Καλοδεχούμενες είναι!

Νόρα μου κι εμένα ο μικρός αρχίζει και μου κάνει πείσματα αλλά δεν τσιμπάω.. Αλλοίμονο αν αρχίσουν να τους περνάει το δικό τους από τώρα!

Καλή επιτυχία στα κοριτσάκια σας που ξεκινάνε τις εξετάσεις αύριο.. Θα πάρουν το βάπτισμα του πυρός.. Άλλα 5 χρόνια έχουν μπροστά τους.. Δεν είναι τίποτε!

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά καλησπέρα..

Είμαστε καλά και εγώ και το παιδάκι μου.. Άρχισαν οι πολλές οι ζέστες και έτσι έχουμε βγάλει μπρατσάκια, μπουτάκια και δαχτυλάκια έξω.. πήραμε και τα πρώτα μας πεδιλάκια, τα οποία φοράμε για λίγο ακόμη με καλτσάκια για να μη μας χτυπήσουν.. Πήγαμε στο στοκατζίδικο της Μούγερ..

Σας φιλώ γλυκά!

Που ειναι το στοκατζίδικα της μουγερ???? Μ ενδιαφέρει πολύ η μεγαλη φορούσε μουγερ και δεν είχα ποτε κανένα προβλημα ωραία σχέδια ωραία εφαρμογή και πολύ ωραία τα λεφτουδακια που δίναμε!!!!! Μέχρι και γω πήρα κάποια στιγμή παπούτσια γιατί μου άρεσαν πολύ.

Βγάλαμε μπρατσάκια και μεις αλλα για τα πόδια φοράνε Κόλαν επειδή μπούσουλαμε πολύ.

Γεια σας κορίτσια μου!

Σας μιλά πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

ΓΕΝΝΗΣΑ έναν κούκλο! Τη Δευτέρα,26.05.14 γύρω στις 9.30,2100 το μανάρι μου!

Ήμουν στη ΜΕΝ την πρώτη βραδιά για παρακολούθηση μιας και χρειάστηκα 7 μονάδες αιμα λόγω αιμορραγίας αλλά όλα καλά τώρα ,δόξα τω Θεώ!

Απο χθες ανέβηκα στο δωμάτιο και σήμερα είμαι πολύ καλά!!! Σηκώνομαι και περπατάω κανονικά και αυριο μου βγαζουν τα σωληνάκια!!!!

Ο μικρός μου ειναι κούκλος,ε Δομνίνα;

Μπήκε θερμοκοιτίδα για 15 μέρες περίπου μας ειπανε περίπου! Άρχισα αντλήσεις με θήλαστρο και ήδη ομικρός πίνει γαλατάκι μαμίσιο!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Vasdeli, άξια πολύτεκνη μαμά, να σου ζήσει ο κούκλος! Δικαιώθηκε ο αγώνας σου και από δω και πέρα σε περιμένουν μόνο χαρές!

Χαίρομαι που είσαι καλά και εύχομαι με όλη μου την ψυχή να χαίρεσαι το ξανθό σου πριγκιπόπουλο και να ζήσετε μαζί μια παραμυθένια ζωή!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Γεια σας κορίτσια μου!

Σας μιλά πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

ΓΕΝΝΗΣΑ έναν κούκλο! Τη Δευτέρα,26.05.14 γύρω στις 9.30,2100 το μανάρι μου!

Ήμουν στη ΜΕΝ την πρώτη βραδιά για παρακολούθηση μιας και χρειάστηκα 7 μονάδες αιμα λόγω αιμορραγίας αλλά όλα καλά τώρα ,δόξα τω Θεώ!

Απο χθες ανέβηκα στο δωμάτιο και σήμερα είμαι πολύ καλά!!! Σηκώνομαι και περπατάω κανονικά και αυριο μου βγαζουν τα σωληνάκια!!!!

Ο μικρός μου ειναι κούκλος,ε Δομνίνα;

Μπήκε θερμοκοιτίδα για 15 μέρες περίπου μας ειπανε περίπου! Άρχισα αντλήσεις με θήλαστρο και ήδη ομικρός πίνει γαλατάκι μαμίσιο!!!

Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!

Μπράβο κοριτσάκι μου όλα καλα!!!!! Με το καλο να βγείτε και να επιστρέψεις στη φωλίτσα σου ΜΑΝΟΥΛΑΑΑΑ!!!!!!

Όλα τα είχες τακτοποιημένα βρε θηρίο!!!!! Μέχρι και τις μπουκάλες αίμα είχες κανονίσει.

Σε σκέφτομαι εχεις την αγάπη μου και μια τεράστια αγκαλιά!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...