Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Γυρίσαμε απ τη γιατρό ο λαιμός της ειναι κόκκινος και μπορει να εξελιχθεί θα είμαστε σε επικοινωνία προς το παρόν αντιπυρετικα. Δεν εχει φάει τιποτα όλη τη μέρα κομαται ξυπνάει και γκρινιάζουμε. Εγώ γαλα ξεκίνησα απο την Τρίτη το βράδυ δίνω το φρεζυλακ λιγο ακριβό αλλα το πίνει είχα κόψει και τον βραδινό θηλασμο εκτός απο απόψε που θηλαςαμε τρεις φορές. Μετα το γαλα θηλάζει κανά πεντάλεπτο απ το ένα στήθος. Μετα το ΣΚ θα το κανω μέρα παρά μέρα.

Υπάρχουν πολλά γαλατά δοκίμασε κανένα άλλο. Εγώ λέω να δώσω αυτο που ειναι ενιςχυμενο μέχρι τους δεκαπέντε μπας και τσουπωσουμε λιγο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Νορα περαστικα σας.

Μαρτζυ και εγω εχω μια αγωνια για τις φωτο, γιατι η βαπτιση μου φανηκε πολυ γρηγορη.

Παταμε στις μυτες σαν μπαλαρινες, πιανομαστε και σηκωνομαστε, αλλα τωρα προσπαθουμε να κανουμε πλαινα βηματακια στον καναπε και πεφτουμε κατω. Οταν πεφτει απο τα νευρα της κανει μουτσουνακια.δεν λεει ακομη μαμα η μπαμπα αλλα βγαζει κραυγουλες.

Σημερα θα φαμε κατσικακι με λαχανικα. Ακομη δεν μας δωσαν ξενο γαλα αλλα σκεφτομαι να ζητησω ενα γιατι απο Ιουνιο θα λειπω απο της 630 μεχρι 300. Φοβαμαι πως θα δεχθει το μπιμπερο. Κιλα ειμαδτε 8600 αλλα υψος δεν πηραμε 71 εκ. Το κεφαλακι μας αναιβηκε κσμπυλη ειναι 45 εκ και την αλλη φορα θελω να ρωτησω τον γιατρο.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Καλημέρα.

Περάσαμε ένα δύσκολο ΣΚ απο το Σάββατο το βράδυ δεν ξανακάνει πυρετό αλλα ειναι γενικά αδιάθετη και τρεις μέρες τώρα δεν εχει φάει τιποτα μονο το γαλα πίνει καλα. Συν όλα τ αλλα έχω και το σύζυγο με ράγισμα στον καρπό δεν έβαλε νάρθηκα γιατί θα ειναι εκτός δουλειάς και δεν θα μπορει να οδηγεί το προσέχει και σε τρεις τέσσερις εβδομάδες του είπαν θα ειναι καλύτερα. Το πάρτυ μας θα γίνει το Σάββατο αλλα μάλλον θα έχουμε απώλειες!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Καλέ τι έγινε; τερμίτες πιάσαμε και διασκορπιστήκαμε έτσι;

Εμείς λείπαμε από το Σάββατο το πρωί και γυρίσαμε χθες το μεσημέρι.. Ο μικρός την μέρα ήταν μια χαρά.. μόλις έφτανε το βράδυ όμως έκλαιγε με μαύρο δάκρυ και έψαχνε το στήθος της μαμάς του.. όπως καταλαβαίνετε φυσικά και δεν το βρήκε μιας και εγώ ήμουν 320 χιλιόμετρα μακριά και έτσι την πρώτο βράδυ εξαντλήθηκε από το κλάμμα και κοιμήθηκε χωρίς να ξυπνήσει το βράδυ ενώ προχθές τον φέρανε στο σπίτι μας και κοιμήθηκε μεν αλλά με διακοπές βέβαια.. Χθες το μωρό μου με το που μας είδε έκανε κάτι χαρούλες.. Εννοείται ότι με το που γύρισα σπίτι τον έβαλα κατευθείαν στο στήθος διότι 2 μέρες χωρίς θηλασμό είχα αρχίσει και πρηζόμουν επικίνδυνα..

Μάρτζι εγώ του δίνω το Noulac της Νουνού και το πίνει μια χαρά.. Του δίνω ένα μπιμπερό πριν κοιμηθεί το βράδυ και κατά τη διάρκεια της νύχτας όσες φορές ξυπνήσει τον θηλάζω.. Του δίνω και το πρωί για να τον κρατάει κατά τη διάρκεια της μέρας.. Είδα ότι μου έστειλες φωτογραφίες από τη βάφτιση.. με μια γρήγορη ματιά είδα ότι η νύφη μου είναι κούκλα.. Θα τις ξαναδώ στο σπίτι με την ησυχία μου.

Νόρα περαστικά σας και γρήγορα κοριτσάκι μου.. Η Ντόλη μου είπε τα καλύτερα και χαίρομαι πολύ γι' αυτό..

Μαγδούλα εμείς κατσικάκι δεν έχουμε φάει ακόμη αλλά ξεκινήσαμε φακές και σήμερα μάλλον θα φάει ρεβύθια..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Καλημερα κι απο μενα.

Μαγδα μου να σας ζησει η νεοφωτιστη,γερη και καλοτυχη ευχομαι!

Μαρτζι μου θα χαιρομουν πολυ να εβλεπα κι εγω φωτο απο τη βαφτιση,αν θελεις να στειλεις το μειλ μου το εχεις.

Νορα μου,περαστικα σας οικογενειακως,ευχομαι μεχρι το Σαββατο να ειστε ολοι καλυτερα και να περασετε ομορφα στο παρτυ σας.

Δομνινα μου λογικο που σε αναζητουσε ο πριγκηπας σου,αφου ειναι μαθημενος,φανταζομαι ομως οτι θα αποζημιωθηκε χθες με το που ανταμωσατε!!

Εμεις ολα καλα,διανυουμε τις τελευταιες μερες που παει η μικρη σχολειο,σημερα κι αυριο μετα ξανα στις 29 που δινει και τα 2 πρωτα μαθηματα.Κατα τ'αλλα ετοιμαζομαστε για εξετασεις οπως καταλαβαινετε,οποτε και οι εξοδοι μειωθηκαν καπως,και παμε χαλαρα για διαβασμα.

Επισης η κορη μου φετος για πρωτη φορα εκδηλωσε την επιθυμια να παει κατασκηνωση,ειναι η πρωτη της φορα και να πω την αληθεια εχω αγχωθει λιγο μιας και δεν εχουμε αποχωριστει για τοσο διαστημα(12 μερες),ειμαι περιεργη για το πως θα το διαχειριστω...........

Αληθεια Νορα η κορη σου εχει παει καθολου,εχεις εμπειρια απο κατασκηνωση;

Αυτα τα νεα,φιλια σε ολες,καλα να περνατε!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Α τι ωραία μανου κατασκηνωση.

Εμένα είχε παει μια χρονια το καλοκαίρι ανάμεσα στη Πέμπτη και την έκτη. Φαντάσου όμως ότι είχαμε βρει μια στο Αιγιο δυόμιση ώρες δρόμος και βουνό. Πήγε με δυο κολλητές απο το σχολείο της και πέρασε υπέροχα. Με την προϋπόθεση βέβαια πάντα να υπάρχει τουλάχιστον μια φίλη εγώ θα την ξανά έστελνα αν το ζητήσει. Πέρυσι δεν μας κάλυπτε το ταμείο μου οικονομικά και το συζητούσαμε να πληρώσουμε αλλα η μια φίλη της πήγε τελικά Ιούνιο και δεν την έστειλα γιατί δεν ειχα σαραντισει ακόμα και δεν ήθελα να νιώθει ότι τη διώχνουμε απο το σπίτι λόγω του μωρού.

Όσον αφορά εμένα τέσσερις μέρες δεν είχα κοιμηθεί απο την αγωνία μου. Την πήγαμε Κυριακή και την τέταρτη που την πήρα τηλεφωνο την αΚουσα τόσο ενθουσιασμένη που μου έφυγε το άγχος και χαλάρωσα. Πέρασα υπέροχα βγήκα με φίλες που είχα χρονια να δώ και γενικά κάθε μέρα γυρνούσα σπίτι πολύ αργά. Ήταν η πιο κουραστικές και οι πιο σπατάλες διακοπές που πέρασα ποτε!!!!! Χα χα χα χα

Καλημέρα κορίτσια!

Σας ξαναβρίσκω μετά από αρκετό καιρό!

Καταρχήν εύχομαι οι νεοφώτιστες να είναι πάντα υγιείς και καλότυχες και οι γονείς τους να τις δουν όπως επιθυμούν!

Margi και Nora, να είναι χιλιόχρονες κι ευτυχισμένες οι μικρές σας πριγκίπισσες! Ο πρώτος χρόνος είναι μοναδικός και κάθε χρονιά θα φέρνει νέες συναρπαστικές εμπειρίες στο υπέροχο ταξίδι της μητρότητας!

Επίσης, εύχομαι περαστικά σε όλους (παιδιά και γονείς που ταλαιπωρούνται από ιώσεις κλπ.)!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Σήμερα γιορτάζει και η κορούλα μου και θυμάμαι με απέραντη συγκίνηση την ημέρα της βάφτισής της κοιτάζοντας τις φωτογραφίες. Θέλω μάλιστα να σας πω να μη στενοχωριέστε καθόλου για τις φωτογραφίες της βάφτισης, γιατί θα τις βλέπετε με διαφορετικό "μάτι" όσο θα περνάει ο καιρός (κι εγώ τότε είχα απελπιστεί μόλις τις είδα).

Όσο για μένα, είμαι δικαστικός αντιπρόσωπος στις (διπλές) εκλογές και αυτή τη φορά οι συνθήκες ήταν κυριολεκτικά εξοντωτικές λόγω του τεράστιου αριθμού υποψηφίων δημοτικών, κοινοτικών-διαμερισματικών κλπ. συμβούλων. Αρκεί να σας πω ότι από την Παρασκευή μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι που παρέδωσα τους σάκους είχα κοιμηθεί συνολικά μόνο 5 ώρες! Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική, όμως πιστεύω πως από τις εκατοντάδες υποψηφίων πολύ λίγοι είχαν σαν κίνητρο την προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η μικρή μου είχε κρυολογήσει (τι απαίσιος καιρός!), όμως αυτό δεν την εμπόδισε να έρθει στο εκλογικό κέντρο και να βοηθήσει την εφορευτική επιτροπή. Τώρα περιμένω τις επαναληπτικές περιφερειακές και τις ευρωεκλογές με τους 43 συνδυασμούς (ξανά διπλές κάλπες και πάλι καλά, γιατί, αν δεν είχε εκλεγεί ο δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή, θα είχα τριπλές)......

Καταλαβαίνω πολύ καλά τη Δομνίνα που λέει πως δεν έχει το κουράγιο να σταθεί μπροστά στον υπολογιστή, γιατί το ίδιο παθαίνω κι εγώ πολλές φορές και μένω ξαπλωμένη στο κρεβάτι να ψάχνω για ρωγμές στο ταβάνι.

Περάσαμε κι άλλα, βέβαια, για τα οποία θα γράψω άλλη φορά.

Κατά τα λοιπά, μας περιμένουν αυστηρές εξετάσεις (τα νεύρα μου), αλλά η μικρή είναι χαλαρή κι εμείς προσπαθούμε να μην την αγχώνουμε, αν και την παρακινούμε ν' αρχίσει να διαβάζει - σιγά μην χάσει, όμως, τις εκλογές της Κυριακής και την ευκαιρία να βρεθεί ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Είναι απίστευτα επικοινωνιακή!

Τέλος, σχετικά με τις κατασκηνώσεις, μη φοβάστε καθόλου να στείλετε τα παιδιά σας. Εμείς αναγκαστήκαμε να τη στείλουμε πέρυσι το καλοκαίρι για 3 εβδομάδες, γιατί προέκυψαν στην οικογένεια σοβαρά προβλήματα υγείας που έπρεπε να αντιμετωπισθούν άμεσα και δεν θέλαμε να βιώσει το άσχημο κλίμα που επικρατούσε. Στην αρχή γκρίνιαζε συνέχεια (πότε την τσιμπούσαν τα κουνούπια, πότε το στρώμα ήταν σκληρό, πότε το νερό κρύο, πότε το ένα, πότε το άλλο), όμως το ξεπέρασε γρήγορα και, το σημαντικότερο, το σούπερ ιδιότροπο και κακόφαγο κοριτσάκι μου προσαρμόστηκε τόσο καλά, που έμαθε να τρώει ακόμη και όσπρια (κάτι που "ξέχασε", φυσικά, μόλις επέστρεψε στο σπίτι). Πέρασε υπέροχα, έκανε πολλές νέες φίλες, καθημερινά είχε πολλές δραστηριότητες και ενθουσιάστηκε τόσο, που φέτος θα ξαναπάει (αυτή τη φορά μαζί με μια φίλη της) και το περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία.

Συγγνώμη για το τεράστιο post.

Μου έλειψε τόσο η παρέα σας! Μόλις μπορέσω, θα ξαναγράψω.

Σας στέλνω όλη την αγάπη μου!

Μεγαλώνεις γλυκιά πολυαγαπημένη μου μπαλαρίνα!

Καλημέρα σας

Μια να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου πολύχρονο. Κωνσταντίνα η Ελένη???? εμένα μου αρέσουν πολύ και τα δυο ονόματα με μια μικρη διαφορα το Κωνσταντίνα.

Καλο κουράγιο και καλα ξεμπερδεματα με τη δουλειά σου.

Και γω ψηφίζω δαγκωτο κατασκήνωση αν και ούτε φέτος τη βλέπω να πηγαίνει.

Χρονια πολλά σε όσους απο τους δικούς σας γιορτάζουν.

Διαφημίσεις

Μανού μου, φυσικά και θα σου στείλω φωτογραφίες. Σόρυ που δεν το έκανα από μόνη μου, αλλά θα το πιστέψεις πως δεν ήξερα ποιο είναι το μέιλ σου; Εχω τόσες επαφές που έχασα λίγο την μπάλα. Πρέπει όμως τώρα που τα είδα πιο προσεκτικά να σε βρήκα. Θα μου πεις αν τις λάβεις, όκ;

Δόμνα, έπαθα πλάκα με τον πριγκιπά σου. Κουκλάκι είναι! Μα και τι ωραία τούρτα ήταν αυτή που του είχες!

Νόρα μου, μόνη σου μιλούσες όντως! Αχ, μωρέ........Δεν προλαβαίνω να μπαίνω συχνά.

Τα νέα μας: πλέον κάθε πρωί πίνει γάλα από το μπουκάλι. Παίρνω το αγελαδινό Ολυμπος. Καλό είναι. Ξεκίνησε με 5 ml και σήμερα φτάσαμε στα 170 . Βέβαια την βλέπω που ψάχνει στήθος, το καημένο, αλλά πρέπει να το κόψουμε για να μπορέσω να την αφήσω τώρα που θα γυρίσω στη δουλειά.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Mia, να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου. Να τη δεις όπως επιθυμείς και να είναι πάντα γερή και δυνατή.

Πολύ κούραση πέρασες και σε περιμένει ακόμη πολύ δουλειά. Κουράγιο. Οσο για κείνους που πολιτεύονται..........Κανείς τους δεν έχει τη διάθεση να προσφέρει στο κοινωνικό σύνολο. Ολοι το συμφέρον τους κοιτάνε.........

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Καλησπέρα κοριτσάκια μου..

Μία μου δικαστική αντιπρόσωπος ε; Τραβάτε ζόρι χοντρό και το ξέρω από πρώτο χέρι μιας και δουλεύω σε δικηγορικό γραφείο.. Κουράγιο, που θα πάει θα περάσουν κι αυτές οι εκλογές.. Σίγουρα ελάχιστοι από αυτούς που έβαλαν υποψηφιότητα θέλουν να προσφέρουν στο κοινωνικό σύνολο.. Οι περισσότεροι βάζουν για την αίγλη και το θεαθήναι..

Μάρτζι μου την τούρτα μας την έκανε δώρο η νονά μας.. ήταν όντως τέλεια και από την εμφάνιση και από γεύση.. και είναι όντως ο δικός μου κατάδικός μου πρίγκηπας..

Κι εγώ σιγά σιγά πρέπει να του κόψω τον βραδινό θηλασμό αλλά κατά βάθος δεν θέλω..

Αλήθεια Μάρτζι μου αποφάσισες πως θα πηγαίνεις στη δουλειά αυτόν τον ένα μήνα;

Μανού μου η κατασκήνωση είναι ωραία εμπειρία όταν το θέλουν πραγματικά τα παιδιά και όταν δεν τα πιέζουμε να πάνε παρά τη θέλησή τους.. Εγώ υπήρξα και κατασκηνώτρια και ομαδάρχισσα και πέρασα πραγματικά υπέροχα καλοκαίρια.. Νομίζω πως η καλύτερη ηλικία για να πάει ένα παιδάκι είναι τα 8 χρόνια και η δική σου αφού το ζήτησε από μόνη της είναι έτοιμη και με το παραπάνω.. Σίγουρα ένα άγχος και ένα στρεσάρισμα θα το περάσεις ως πρώτη φορά αλλά το χαμόγελο στο προσωπάκι της θα σε αποζημιώσει πλήρως..

Νόρα μου είστε καλύτερα;

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Κοριτσια μου καλημερα,κανοντας ενα διαλειμμα απο το σιδερο και τις μεταφρασεις αρχαιων,μπηκα να δω τα νεα σας.

Μια να το χαιρεσαι το κοριτσι σου,πολυχρονο και καλη επιτυχια στις εξετασεις του.Οσο για σενα τι να πω κοπελα μου,καλο κουραγιο κι υπομονη,θα περασει κι αυτη η εκλογικη διαδικασια.

Μαρτζι μου,δε χρειαζεται να στεναχωριεσαι κοριτσι μου,αν ειναι δυνατον,εχεις τοσα στο μυαλο σου,απλα ειδες οτι πηρα το θαρρος και το προτεινα,γιατι πραγματικα χαιρομαι με τις χαρες σας,μετα απο ολα οσα εχουμε περασει παρεα,εστω και διαδυκτιακα....

Να ευχηθω κι εγω χρονια πολλα,αν ειχατε εορταζοντες χθες.

Χθες γιορταζα κι εγω τα γενεθλια μου,εφτασα αισιως τα 39 κι ομολογω οτι ημουν "καπως",γενικοτερα με πιανει μια μελαγχολια με τα γενεθλια τα τελευταια χρονια,τι να πω.........αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου :tongue:

Οσο για την κατασκηνωση θελω να πιστευω κι εγω πως θα της κανει καλο κι η ιδια δε θα εχει προβλημα,γιατι ειναι ενα κοινωνικο παιδι που προσαρμοζεται ευκολα,εγω θα ζοριστω λιγο,γιατι δε την εχω αποχωριστει για τοσο καιρο,αλλα πιστευω οτι θα τα καταφερω.

Φιλια πολλα σε ολες,να περνατε ομορφα!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Μαρτζι μου,τωρα τσεκαρα το μειλ μου,και φυσικα οι φωτο σας ηταν εκει.

Δεν εχω λογια κοριτσακι μου,ειστε ολοι τοσο ομορφοι κι ευτυχισμενη να χαιρεστε το νεοφωτιστο κοριτσακι σας και να σας χαριζει παντα χαμογελα κι ευτυχια,τοσα οσα σας χαρισε με τον ερχομο της!!!!

Ευχαριστω και παλι για το μειλ.:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...