Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά!!! Σου εύχομαι αυτή η μεταφορά να είναι η τελευταία και τυχερή και να σου φέρει το Πρωτοχρονιάτικο δωράκι σου.. νομίζω ότι για την ώρα πρέπει να κάνεις θετικές σκέψεις και να πιστέψεις ότι όλα θα πάνε καλά!!! Αν παρ ελπίδα, κάτι χρειαστείς, εδώ είμαστε να τα πούμε!!! 

Θα περιμένουμε τα θετικά σου νέα!

Ευχαριστώ πολυ για τα καλα σας λόγια!! Είναι πολυ μεγαλη παρηγορια για μένα!! Δυστυχώς αυτες οι μέρες της αναμονης ειναι δυσκολες!! Προσπαθώ να βρω ένα σημαδι να χαρω ..αλλα δεν έχω και λίγο απελπιζομαι!! 

5 ώρες πρίν, Malntalia είπε:

Νικολέτα χρόνια  πολλά  για τις μέρες!! Είμαστε κ ίσα.. και εγώ του 88.. και εμένα  η πρώτη δοτρια δεν ήταν καλή..  είσαι με άλλες συνθήκες  τώρα..   με το καλό η χοριακη  σου!!

Ότι θέλεις  στείλε μου..

Ευχαριστώ πάρα πολύ!! Δεν νιωθω μόνη μου!!!και ειναι πολυ σημαντικό για μένα!!

On 8/12/2024 at 11:26 ΜΜ, Malntalia είπε:

Δε νομίζω  ότι γίνεται  σε φυσικό κυκλο..

Δεν έχει να κάνει με το τι υλικό θα μεταφερθεί..εξετάζει την δική σιυ δεκτικοτητα..δηλαδή  αν υπάρχει  μετατοπισμενο παραθυρικό  εμφύτευσης... 

Καλησπέρα!! Ηθελα να παραθεσω την δική μου εμπειρία με το era test το οποιο μου εκαναν σε συνδιασμό με υστεροσκόπηση και βιοψία για μικροβιώμα ( ngs). Το era test ειναι το λεγόμενο " παραθυρο" για την εμβρυομεταφορα! Υπαρχει ισως μια μικρη αποκλειση 2 ημερων πανω κατω. Ουσιαστικα βρισκει το πιο γόνιμο διαστημα για την εμβρυομεταφορα της κάθε μίας απο εμάς! Εμένα μου κάνανε κανόνικα την προετοιμασία για εμβρυομεταφορα λές και προκειται οντως να μου βάζανε αυγουλάκια! Σαν διαδικασία δεν καταλαβα τίποτα γτ εγινε με μέθη...απλά λίγες μέρες μετα ειχα λίγο αίμα.

Περι ανεμων και υδατων...

Recommended Posts

Καλημέρα

Φωτεινή σ ευχαριστω ναι νομίζω ότι αυτο εχει λογική αφού και η παιδίατρος μ έστειλε στο ΚΕΠ για το ονομα. Θα το τακτοποιησω.

Αλλα ειλικρινά όσες φορές έχω παει σε ΚΕΠ και συγκεκριμένα της περιοχής μου το ύφος τους και ο τρόπος που φέρονται ειναι εξοργιστικος μιλάνε σ ολους με ύφος ανωτέρωτητας λες και είμαστε ηλίθιοι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 7,4k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κι απο μενα.

Δομνινα μου να το χαιρεσαι το βαφτιστηρι σου,ειμαι σιγουρη οτι περασατε σουπερ!

Μαγδα μου με το καλο να βαφτισετε κι εσεις το μωρακι σας,γερο κι ευλογημενο.

Μια μου ευχομαι οτι σε προβληματιζει και σε στεναχωρει να μην ειναι ιδιαιτερα σοβαρο και να περασει γρηγορα.

Βασδελη μου πλησιαζει ο καιρος,με το καλο να κρατησεις το αγορακι σου στην αγκαλια σου.

Νορα μου με το καλο να γιορτασετε κι εσεις τα γενεθλια της μικρης σου,να περασετε ομορφα!!!

Οσο για το μπαλετο που λεγατε,εκανε κι η κορη μου γυρω στα 7 χρονια,και πραγματικα πιστευω πως το κορμι της και γενικοτερα η σταση του σωματος της,οφειλεται σε αυτο.Η δικια μου ειχε φτασει στο επιπεδο που φορεσε πουεντ,και ποτε δε θα ξεχασω την πρωτη φορα που την ειδα χορευει πανω σε αυτες(εννοειται οτι με πηραν τα ζουμια....)Δυστυχως περσι το σταματησε γιατι δεν ειχε χρονο,λογω της προετοιμασιας της,για τη γερμανικη.Ομολογω οτι με πονο ψυχης(που λεει ο λογος)μαζεψα τα μπαλετικα της...βεβαια απο περσι την ανοιξη αρχισε το στιβο και δειχνει να το απολαμβανει πραγματικα.

Μαλιστα το Σαββατο θα λαβει μερος για πρωτη φορα σε αγωνες,στο αλμα εις υψος κι ειναι πολυ ενθουσιασμενη.Τη Δευτερα ειχε τη θεατρικη της παρασταση και πραγματικα περασαμε πολυ ωραια.

Και τωρα οι μερες του σχολειο τελειωνουν,σταματαει στις 21 και στις 28 αρχιζουν οι εξετασεις,ευχομαι καλη επιτυχια στα παιδακια της παρεας μας εδω και καλο κουραγιο σε μας.Η αληθεια ειναι οτι εγω εχω αγχωθει λιγο,ευτυχως η μικρη δεν εχει τετοια θεματα...τι να πω,νομιζω οτι οι μανουλες δεν αλλαζουμε ποτε,(ή τουλαχιστον εγω,για να μιλησω προσωπικα,νομιζω πως παντα θα αγχωνομαι,χιχιχιχχι).

Αυτα τα νεα κοριτσακια μου,καλα να περνατε!!!!

OPYIp3.png

vez3p2.png

Γεια σας κορίτσια!

Είπα να σας πω ένα καλημέρα!

Αυριο έχω υπερηχογράφημα....για να δούμε πόσο θα έχει πάει ο μπεμπούλης...

Για το μπαλέτο που λέγατε...

και μένα η κόρη μου κάνει τώρα 7 χρόνια και της αρέσει παρα πολύ! Αρχικά δε μου πολύγεμιζε το μάτι η όλη ιστορία,απεχθάνομαι τη νοοτροπία ψώνιο μαμά οπωσδήποτε η κόρη μου να πάει μπαλέτο...αλλά αφού επέμενε την έγραψα με την ελπίδα ότι θα βαρεθεί!!!! Εδώ και επτά χρόνια τώρα καλά κρατάει όμως,τρελλαίνεται!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κοριτσιαααααα!!!!! Τι κάνετε?????

Δομνινα μου ήρθε το κορίτσι. Όλα καλα!!! Μου άρεσε!!!!

Ελπίζω να ειναι αμοιβαία τα αισθήματα. Έχω να δώ κανά δυο κυρίες ακόμα και ν αποφασίσω δεν δυσκολεύτηκε με την απόσταση που ανυσηχουσα!!!

Το πάρτυ μας εχει θεμα την Μιννη!!! Αγοράσαμε τα πάντα χτες πιάτακια ποτηρακκια πιρούνια κουταλιά και τη διακόσμηση!!!!

Γεια σας!

Τι μου κάνετε, όμορφα κορίτσια μου;

Μέρες έχω να μπω και σας διάβασα στα γρήγορα.

Βασδέλη μου, εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον υπέρηχο!

Μπαλέτο; Αχ, θα ήθελα να το στείλω το κοριτσάκι μου. Πιο πολύ για να μάθει να είναι πειθαρχημένη και για την στάση σώματος, που μια ζωή τη ζήλευα, μιας και δεν θα έλεγα πως έχω και την καλύτερη. Μην μιλήσω για το βάδισμά μου...........

Νόρα μου, μου φαίνεται έκανα πολύ καλά που έκανα ονοματοδοσία στο ληξιαρχείο αμέσως μόλις γεννήθηκε η μικρή. Εδωσα όνομα, πήγα στα κεπ με τη ληξιαρχική πράξη, πήρα ΑΜΚΑ, από εκεί στον ασφαλιστικό μου φορέα, όπου της έβγαλα αμέσως βιβλιάριο με το όνομά της παρακαλώ. Κι εννοείται ότι από την πρώτη στιγμή φαινόταν το όνομα στις συνταγές. Τώρα, μετά τη βάφτιση, το μόνο που έκανα ήταν να πάω με το χαρτί της βάφτισης στο ληξιαρχέιο για να δηλωθεί απλά και μόνο η βάφτιση, το θρήσκευμα και η νονά.

Εγώ παρήγγειλα τούρτα τουίτι. Σκέφτομαι να φτιάξω κλαμπ σάντουιτς και πιτσάκια. Επίσης φλερτάρω με την ιδέα των κεφτέδων και τυριού σε ξυλάκια. Θα δω..........Δεν θα είμαστε πολλά άτομα. Γύρω στα 10 και μόνο 2 παιδάκια.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Ηρθες, ψυχούλα μου, και μας φώτισες.....:P Σε λατρεύω...

Διαφημίσεις

KAI NAI!!!! ΓΙΝΑΜΕ 1 ΕΤΟΥΣ!!!! Να ζήσει το καμάρι μου!!!!!!!!

Ενας χρόνος υπέροχος, μοναδικός, γεμάτος!

Ενας χρόνος με την κορούλα μου, την ομορφιά μου!

Ενας χρόνος που θυμάμαι σχεδόν την κάθε του μέρα!

Σαν πέρισυ αντίκρισα το παιδάκι μου και αισθάνθηκα πως δεν υπήρχε τίποτα πιο όμορφο στον κόσμο! Τη φίλησα και ήταν το ομορφότερο φιλί που έδωσα ποτέ!

Τώρα με φιλάει κι εκείνη, μου χαμογελάει, μου κάνει νάζια κι αισθάνομαι τόσο ευτυχισμένη!

Μα αλήθεια.............. Υπάρχει μεγαλύτερη χαρά στον κόσμο από τα παιδάκια;;;;;

Ευχομαι στην μικρή μου να είναι γερή και δυνατή. Να είναι γερά και δυνατά όλα τα παιδάκια του κόσμου!

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Kαλημερα,μαρτζι μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου,να ειναι παντα γερο και καλοτυχο στη ζωη του κι εσυ να την καμαρωνεις και να μοιραζεστε παντα χαρες και χαμογελα!!!!!Νομιζω οτι τα πρωτα γενεθλια του παιδιου μας,ειναι μια στιγμη οροσημο στη ζωη καθε μανουλας,να περασετε πολυ πολυ ομορφα σημερα!!!:P

OPYIp3.png

vez3p2.png

ΧΙΛΙΟΧΡΟΝΗ Μάρτζι μου να είσαστε γέροι και να τη καμαρώστε όπως επιθυμείτε.

Τη μου θύμησες τουιτι ήταν η πρώτη τούρτα της μεγάλης μου. Αυτο με τα καλαμακια κεφτεδάκια και μια ντοματουλα και τυρακι το σκέφτομαι και γω!!!!!

Συγκινήθηκα λεμεεεεεεεεεε!!!!!!!

Καλημεραααααα!!!!!!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου..

Η αλήθεια είναι πως με τη δουλειά και με το κυνήγι του μικρού του απόγευμα μου μένει ελάχιστος ελεύθερος χρόνος πια και το βράδυ όταν κοιμηθεί ο μικρός δεν έχω καθόλου όρεξη να είμαι μπροστά σε έναν υπολογιστή..προτιμώ να είμαι ξάπλα στο κρεβάτι μου..

Αυτό το σαββατοκύριακο θα πάμε με τον άντρα μου στο χωριό για να ψηφίσουμε και θα αφήσω το Γεράσιμο για πρώτη φορά ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο με την κουνιάδα μου.. Από τη μια το κάνω για να μην ταλαιπωρηθεί ο καημενούλης γιατί είναι πολύ λίγο το διάστημα για να τον έχω τόσες ώρες πήγαινε - έλα στο αυτοκίνητο.. Από την άλλη έχουμε μαστόρους για να κάνουμε κάποιες δουλειές που πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν πριν ανέβουμε με το μωρό για καλοκαίρι και δεν είναι ότι καλύτερο να τριγυρνάει το μωρό στα πόδια τους.. Και μετά θέλω να δω πως θα αντιδράσει το βράδυ.. Βλέπετε εγώ το βράδυ τον θηλάζω ακόμη.. Όμως φέτος το καλοκαίρι το μωρό αναγκαστικά θα είναι με σπαστά χρονικά διαστήματα μακριά μου για ένα μήνα μιας και θέλω να μείνει στο χωριό για να κάνει μπάνια όσο περισσότερο γίνεται.. Έτσι αναγκαστικά, εγώ και ο σύζυγος θα πάρουμε χωριστά την άδειά μας και θα κάνουμε χωριστά διακοπές.. ο καθένας μόνος του με το μωρό και την πεθερά μου.. οι κοινές μας μέρες θα είναι τα σαββατοκύριακα και το τριήμερο του 15γουστου.. Θέλω να δω πως θα αντιδράσει το βράδυ.. Ξέρω ότι τη μέρα δεν θα έχει κανένα πρόβλημα γιατί και η κουνιάδα μου και ο γαμπρός μου καθώς και τα ξαδερφάκια του τον λατρεύουν.. απλά ποτέ δεν τον έχω αφήσει ένα ολόκληρο βράδυ μόνο του για να ξέρω πως θα αντιδράσει.. Ελπίζω να μην δημιουργηθεί θέμα.. Αν δούμε ότι τελικά υπάρχει πρόβλημα αναγκαστικά θα γυρίσουμε Κυριακή απόγευμα..

Μάρτζι μου να χαίρεσαι την πριγκήπισά σου.. Τα πρώτα της γενέθλια είναι γεγονός! Κι εγώ θυμάμαι σχεδόν την κάθε μέρα του Γεράσιμου και κάθε μέρα που κάνει και κάτι καινούργιο φουσκώνω από περηφάνια.. Είμαι σίγουρη ότι θα περάσετε υπέροχα στα γενέθλιά σας.. Ο Τουίτι είναι ο αγαπημένος μου ήρωας.. Μάλιστα στα γενέθλια των 35 χρόνων μου έκανα δώρο στον εαυτό μου μια τούρτα τουίτι!!! Τι γλυκό πουλάκι! Θα σε πάρω και τηλεφωνάκι να σου ευχηθώ ζωντανά!

Θέλαμε κι εμείς να κάνουμε ονοματοδοσία στο ληξιαρχείο μόλις γεννήθηκε ο Γεράσιμος αλλά μέσα στο μαιευτήριο υπήρχε παράρτημα του Ληξιαρχείου Αμαρουσίου και δεν το δεχόντουσαν.. Μας στέλνανε στο Ληξιαρχείο Αμαρουσίου και φυσικά εκείνες τις μέρες δεν μπορούσε κανείς μας να πάει.. Οπότε τώρα λογικά θα πρέπει κι εγώ να ακολουθήσω τη διαδικασία που ανέφερε η Νόρα.. Άτιμη γραφειοκρατία!

Νόρα μου δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη Ντόλη αλλά ήμουν σίγουρη ότι θα σου άρεσε.. Είναι πολύ γλυκός άνθρωπος και λατρεύει τα παιδιά.. Μόλις έχω νέα θα σε ενημερώσω..

Όχι αυτό το σβκ, αν θες το επόμενο να βρεθούμε με τα παιδιά στο Mall για βόλτα! Θέλω πολύ να σε γνωρίσω από κοντά!

Μανού καλή επιτυχία στην δεσποινιδούλα σου.. αν και είμαι σίγουρη ότι την έχει στο τσεπάκι..

Μάγδα μου πως πήγε η βάφτισή σας!

Φιλιά πολλά, Σας σκέφτομαι όλες!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα τι κανετε;

Εμεις βαπτιστικαμε, περασαμε ωραια και αρχισαμε να μπουσουλαμε!!! Ακομη δεν μιλαμε αλλα κανουνε μπορμπουληθρες και φωναζουμε.

Μαρτζυ μου να χαιρεσε το πουλακι σου, την πριγκιπισσα σου. Συγκινουμε γιατι περασες πολλα, ευχομαι του χρονου να της ετοιμαζεις το καλυτερο δωρακι, ενα αδερφακι.

YgXXp2.png

wbSJp2.png

Magda μου, να σας ζήσει η μικρή. Να είναι πάντα γερή και δυνατή! Πώς τα περάσατε στη βάφτιση; Τι καιρό σας είχε; Φαντάζομαι τη χαρά σου. Αλήθεια πώς την ονομάσατε; Μαρία αν δεν κανω λάθος, σωστά; Ανταποδίδω τις ευχές και σου εύχομαι κι εσύ σύντομα να ετοιμάσεις ένα αδελφάκι!

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας! Περάσαμε πολύ όμορφα σήμερα.

Τώρα κάθομαι και κοιτάζω τις φωτογραφίες της βάφτισης και πολύ χαλάστηκα, γιατί δεν βγήκα σε καμία ωραία. Με σκοτώνει το βάψιμο που δεν με ανανδεικνύει στις φώτο. Το ωραίο είναι πως εγώ δεν ήθελα αισθητικό αλλά οι φίλες μου επέμεναν πως έπρεπε να πάρω για να βγω καλή στις φώτο. Ε, πήρα κι εγώ μία που μου τη σύστησαν για καλή και τι κατάλαβα; Στις φωτογραφίες αλλά και στο βίντεο φαίνομαι πολύ σκούρη και η επιδερμίδα μου θαμπή. Αχ, να την είχα μπροστά μου............Θα την έπνιγα. Υποτίθεται πως κάνουν βάψιμο κατάλληλο για τον φακό. Εκείνη τη μέρα δεν κατάλαβα πως το βάψιμο δεν ήταν πολύ καλό. Κοιτάχτηκα, είπα καλή είμαι κι έφυγα. Αμάν πια......Ευτυχώς το πουλάκι μου που είναι κουκλίτσα και δεν χρειάζεται φτιασίδια όπως η μάνα της βγήκε σε όλες υπέροχη!

Δόμνα, έχω το μέιλ. Θα σου στείλω φώτος.......

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Μαγδα να σας ζήσει η νεοφώτιστη!!!!

Πως πάτε με το φαγητό??? γράψε μας

Εμείς είμαστε αρρώστουλες με πυρετό μυξουλα και γκρίνια. Όλο το βράδυ δεν κοιμηθήκαμε. Το πάρτυ μας το αναβαλλαμε για την άλλη εβδομάδα. Το απόγευμα θα πάμε γιατρό. Καμια ίωση υποπτεύομαι. Επειδή θα είμαστε πολύς κόσμος δεν θέλω να την ταλαίπωρησουμε.

Όπως καταλαβαίνετε κλείστηκαμε σπίτι γιατί θέλω να παω στα ΚΕΠ να κανω την διαδικασία για το όνομα. Μετα θα περιμένω κανά δυο βδομάδες και όταν δώ το όνομα του παιδιού στις συνταγές θα παω να χαιρέτησω όπως της πρεπει την κυρία που μας εξυπηρέτησε τόσο και να την ευχαριστήσω για τον ευγενικό τροπο της.

Δεν νομίζω να σας περνάει απο το μυαλό ότι ειμαι εκδικητικο άτομο!!!!!

Pεραστικά νόρα μου. Καλά κάνεις και αναβάλεις το πάρτυ. Μην χειροτερέψει η μικρή.

Ε΄δωσα σήμερα φρέσκο γάλα στη μικρή. Φυσικά και δεν ήπιε καθόλου.

BnbHp3.png?SuJx0Ufr

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...